Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Monsterlijk beleid overheid trekt ouders en kinderen uit elkaar. Oproep!

Monsterlijk beleid overheid trekt ouders en kinderen uit elkaar. Oproep!

Afgelopen week kreeg ik een schrijnende oproep van een keurig gezin met 5 kinderen uit Den Haag dat in financiële problemen is geraakt. Jeugdzorg probeert al enige tijd hun kinderen af te pakken en ze te dwingen een ‘indicatiebesluit formulier‘ te tekenen. In een artikel van september 2013 wees ik al op gehaaide methodes van jeugdzorg medewerkers. Zij proberen mensen te pushen een formulier te tekenen waarmee je in feite de rechten van je kind uit handen geeft. Omdat de ouders in dit geval weigerden het formulier te tekenen, werkt de gemeente ze nu tegen bij de verstrekking van schuldhulpverlening. Er werd druk uitgevoerd om er voor te zorgen dat ze maar tekenden, zodat jeugdzorg de kinderen uit huis zou kunnen plaatsen. De ouders weigerden dit. De jeugdzorg medewerker deed daartoe onterecht een melding bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK). Het AMK deed vervolgens onderzoek naar de kinderen. Zij concludeerden dat er niets aan de hand is met de kinderen en dat de ouders goed voor ze zorgen. De ouders hebben ook geen strafblad of andere problemen. Ik heb persoonlijk contact met de ouders en durf te stellen dat het een geweldig gezin is. Het enige probleem wat ze hebben zijn de financiën. Toch stelde de gemeente een Vroegtijdige Interventie Gezinnen voor; een zogenaamd VIG-traject. Natuurlijk werken er bij dergelijke instanties allemaal mensen met een dik overheidssalaris die dus zelf niet zo snel in de financiële problemen zullen geraken. Kom voor de staat werken en kom uw medemens betuttelen, dan heeft u het zelf goed en kunt u – zonder last van uw geweten te krijgen – uw medemens de les lezen.

We leven in een steeds monsterachtiger wordend systeem. Begin januari 2015 zal de hel pas echt losbreken met de ‘Hervorming Kindregeling’. Dan zullen we waarschijnlijk meer gezinnen of ouders gaan zien waarvan de gemeentes (die dan de “jeugdzorg” hebben overgenomen) vinden dat de ouders niet meer voor hun kinderen kunnen zorgen. Ook zijn de indicatiebesluiten dan niet meer nodig en kan de gezinsvoogd zonder toestemming van de ouders ingrijpen en uithuisplaatsingen doen. De financiële druk die de overheid op gezinnen legt door al haar desastreuze bezuinigingen in deze zelfgeschapen crisis, lijkt een doelbewuste strategie om ouders en kinderen van elkaar los te weken om zo de geldverslindende “jeugdzorg”-machine nog meer instroom te geven. Dat is dan natuurlijk wel weer goed voor de werkgelegenheid binnen deze “jeugdzorg”-fabriek.

Onder de rook van Amsterdam wordt ondertussen gewerkt aan een splinternieuwe mega gevangenis. De bajes komt op het oostelijke gedeelte van bedrijventerrein Hoog Tij te Westzaan en zal plaats bieden aan ruim 1.000 gedetineerden. Kosten nog moeite worden gespaard. Want al die ouders die niet voldoende inkomen hebben en hun ziektekostenverzekering of bekeuringen niet meer kunnen betalen, zullen worden opgejaagd door het CJIB en komen dan fijn in aanmerking voor opsluiting volgens de Wet Mulder. “De overheid is er voor u!” Nou vergeet het maar! De monster-overheid doet alsof ze er voor u is, maar berooft u vooral van uw geld en uw kinderen. Dat geldt natuurlijk niet voor al die overheidsmedewerkers die een goed salaris krijgen voor al dat werk waarmee de rest van het volk bestolen en opgejaagd wordt.

Ondertussen heeft de oma van dit gezin de kinderen opgevangen. De ouders passen er niet meer bij en zitten nu dus letterlijk zonder dak boven hun hoofd. Je kunt een paar dagen bij vrienden bivakkeren, maar niet weken en maanden. Als je uit huis gezet wordt heb je bijvoorbeeld ook geen recht meer op een uitkering. Voor hulp voor opvang moet je je vervolgens melden bij de gemeente waar je de afgelopen jaren ingeschreven hebt gestaan. Maar die gemeente is nu juist precies het probleem. Zij willen in feite de kinderen uit huis plaatsen. De ouders willen het liefst Nederland verlaten en in België gaan wonen, omdat ze zien hoe “jeugdzorg” op hun kinderen aast. Waarschijnlijk is dit geen oplossing, maar ik begrijp de wanhoop. Ik zou iedereen die een concrete oplossing aan dit gezin kan bieden willen vragen contact op te nemen. Eerlijk gezegd doe ik deze oproep min of meer in de wetenschap dat de overheid alle vluchtwegen probeert dicht te timmeren. Heb je in Nederland schulden, dan komen ze je ook in België opzoeken. Het is diep triest hoe ik al begin dit jaar voorspelde dat het monsterachtige beleid van de overheid tot ontwrichting van gezinnen zal leiden. Het jaar is nog niet voorbij eer we de eerste bewijzen zich zien aftekenen. Het wordt tijd dat het volk het niet langer pikt dat de regenten zich voor de camera’s van de heulende nieuwszenders vertonen als ‘volksvertegenwoordigers’, terwijl ze in feite ‘bankiersvertegenwoordigers’ zijn die slechts en alleen de New World Order superstaat dienen. De doelstelling lijkt: Maak mensen tot slaaf en pak ze zoveel mogelijk hun kinderen af (zie filmpje: All your kids belong to the state). De verborgen armoede in Nederland wordt u door de Main Stream Media niet getoond. Dat zou eens tot opstanden kunnen leiden. Geef het volk brood en spelen. Alle overheidsmedewerkers, financiële dienstverleners, accountantskantoren, ziekte-industrie medewerkers, bankiers en andere in de pas lopende slaven, zult u niet horen klagen. Kom voor de staat werken en u mag uw medemens beroven en betuttelen voor een goed salaris. Het wordt tijd dat overheidsmedewerkers hun werk gaan neerleggen. Het wordt tijd dat we elkaar gaan helpen. Daarom wil ik u oproepen om concreet iets te doen.

Ik wil u oproepen in actie te komen voor dit gezin. Heeft u een huis dat leeg staat waar u het gezin tijdelijk of permanent kunt laten wonen of kunt u een andere oplossing aanreiken email dan naar: helpgezininnood@gmail.com

Bron linkvermeldingen: rtvnh.nlamk.nl

Alle Shares 4K
468 ad

32 Comments

 1. Diep triest deze ontwikkeling, als ik een leeg huis had dan zou ik ze meteen helpen. Helaas heb ik nog niet eens woonruimte voor mezelf dus dat zit er niet in, de overheid laat wel steeds duidelijker zien dat ze NIET voor de gewone burgerbevolking zijn.

  Wanneer komt het volk in opstand? Zolang ze de media in handen hebben en de ellende verborgen kunnen houden zal het nog wel even duren.

  • Een heersende klasse zit er altijd voor zichzelf. Een democratische overheid is een wat andere naam maar het principe is echte niet verandert.

   Lees eventueel dit artikel eens door. Het geloof in een overheid/heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan de maatschappij.

   http://achterdesamenleving.nl/het-geloof-in-overheid-voegt-continue-geweld-toe-aan-de-maatschappij/

  • @White Rabbit: IK OOK

   @Mensen wordt wakker laten we met zijn allen een vuist maken, een grote enorme (en legale, wat? Legaal? Dat maken wij als VOLK zelf wel uit.) VUIST!!!

   Deze VUIST is totale samenwerking en hulp a la de vroegere ‘ouderwetse’ burenhulp.
   Wij NEEderlanders zijn allemaal buren!!!

   LAten we het Algemeen Burenhulp Systeem zeg maar afgekort ABS (= ook tegen remmen die vastlopen afkorting) noemen.

   Ander voorstel ABN Algemene Burenhulp Nederland
   Nederlandse Burgerhulp
   ..maar tja doet er niet toe What’s in a name?
   Nee, het moet zijn Wat zit er in uw hart!

   • Er zijn duizenden, zelfs 100.000 mensen, gezinnen die een dermate groot huis en (nog wel) inkomen hebben dat ze deze gezinnen kunnen helpen.

 2. Ons bestaan is apart belicht in de film snowpiercer.

  Snowpiercer (2014) – Official Trailer [HD]: http://youtu.be/fyWfZ9866DE

 3. Gaat lekker daar in Den Haag

  Levensgevaarlijke angstige agenten schieten in het wilde weg
  Even denken hoor je wordt beschoten maar weet niet precies waarvandaan schiet toch maar gewoon terug maar weet niet waarheen

  Agenten gingen diep in de nacht af op een melding dat „iemand op straat liep met een vuurwapen”, aldus een woordvoerster. Toen collega’s ter plaatse gingen werden ze vanuit een huis beschoten. Vanuit welke ruimte dit gebeurde, is nog onbekend. De politie heeft vervolgens teruggeschoten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23329456/__Agenten_Den_Haag_beschoten__.html

  • Problem, Reaction, Solution

   Solution? Drones, patrouilles, camera’s… welkom in de politiestaat.

  • Gewoon false flag/inside job etc.
   Kortom het begin van de Nazi-politiestaat? Dat laten we toch niet toe he?? Of wel???

   Even terzijde :
   Deze nazi krant tijdens 40-45 (en is dat nog steeds dus) hebben hun website zo opgezet dat als daar naar toe linkt kun je niet meer terug naar je oude site, van waar je door hebt gelinkt.

 4. Duidelijk het gevolg dit van beleid van psychopaten (Demmink cs). Even tekenen bij het kruisjes zodat de kinderen onder hun toezicht komen zodat ze verkracht kunnen worden. U heeft immers getekend dus niet piepen, zo denkt een psychopaat. Niets te maken met moeder-kind relatie, liefde, warmte, dat kent een psychopaat niet. Nu wordt het kindermisbruik straks lokaal geregeld zodat ze niet iedereen er bij hoeven te betrekken, alleen bepaalde regio’s. Den Haag/Amsterdam en Maastricht voornamelijk.
  Volksvertegenwoordiging hebben we allang niet meer, alleen multinationals vertegenwoordigers, (Rutte Unilever, Wouter Bos Shell) en bankiersvertegenwoordigers. Miljarden wegsluizen, uitbuiten en verkrachten.

 5. Pleeggezin zijn is big business. De vergoeding die een pleeggezin krijgt kan het hele gezin waarvan de kinderen uit huis geplaatst worden, in 1x uit de financiële problemen helpen. Die uithuisplaatsingen zijn dus zo niet nodig. De vergoedingen aan pleeggezinnen helpen dus het probleem in stand houden.

  Het beleid van de overheid is op zoveel mogelijk uit huisplaatsingen geënt. Het zou veel beter zijn om dat geld gewoon aan het ouderlijk gezin te geven. Dan heb ik het nog niet over de psychische impact die dit op kinderen heeft en de vele gemelde gevallen van misbruik in pleeggezinnen en jeugdzorginstellingen.

  http://www.williamschrikker.nl/index1.php?id=3&cat=4b582fa0461fb

  Natuurlijk zijn er uitzonderlijke gevallen, waarbij ouders wellicht aan de drugs zijn of andere extreme situaties, maar in veel gevallen gaat het slechts om financiële problemen of andere marginale zaken die niet tot uithuisplaatsing zouden mogen leiden.

  Enig idee hoe hoog een bijstandsuitkering is? De pleegouders krijgen dus meer dan € 500 per maand per kind en dan zijn er nog extra toeslagen mogelijk. Neem 5 kinderen in huis en je hebt een extra maandsalaris van €2.500,-

  De ouders zouden van dit maandbedrag in 1x uit de financiële problemen zijn. Het hele pleeggezin-model is dus big business! Al dat geld is er blijkbaar wel terwijl er toch zoveel bezuinigd moet worden. Er klopt niets van dit beleid.

  • Alleen die naam al: De William SCHRIKKER stichting.
   Brrrrrrrr.
   Je kunt je aanmelden als pleegouder via formulier en screening.
   Als je het formulier invult en na screening voldoende corrupte, pedofiele vriendelijke instelling hebt laten blijken ben je “goud” waard voor meneer Schrikker. Dat is wel even schrikken dan voor die kinderen die bij dit soort pleegouders terechtkomen. Ik heb een zwaar vermoeden, dat daar regelmatig ‘gecontroleerd’ wordt door wat oudere ‘jeugdzorgmedewerkers’ en andere ‘hotemetoten’ van mannelijke komaf vaak en met speciale intenties om het kind vooral vroegtijdig een goede seksuele opvoeding te geven danwel bij te spijkeren…..

  • Maar, moet je dan ook helemaal geen goede pleegouder meer willen zijn? Want die kinderen zijn uiteindelijk de dupe of vallen in verkeerde handen (wat uiteraard te vaak gebeurd) Zou het ook kunnen dat je de kinderen opvangt en wel in contact komt met de ouders van de kinderen en ze dus via de achterdeur het geld wat jij krijgt als pleegouder aan de familie te geven? Ik noem maar even iets….

  • ps: Vergeet de participatiewet niet. Die maakt van alle mensen die in de bijstand zitten slaven. Je komt over het algemeen in de bijstand omdat je geen werk kan vinden. Dan wordt er vervolgens gezegd dat je natuurlijk wel moet werken voor je geld en met dat excuus wil men je verplicht te werk stellen. Dat is arbeidsverdringing.

   Wat zal het resultaat zijn:

   – Je kan geen werk vinden dus kom je in de bijstand
   – Zit je in de bijstand dan ben je een nagenoeg gratis werknemer voor een bedrijf
   – Hierdoor zullen er minder betaalde banen ontstaan
   – Doordat er minder banen zijn komen er steeds meer mensen in de bijstand, wat weer meer nagenoeg gratis arbeidskrachten voor werknemers is.
   – Uiteindelijk zit iedereen in de bijstand en doet hij het werk wat hij hiervoor deed, maar dan voor een bijstandsuitkering.

   PostNL was een test. Die test is geslaagd, nu dus maar in het groot.

 6. Op zich vind ik dit hulpinitiatief heel goed, maar daarmee zijn de oorzaken van de problemen niet opgelost. Eén hoofdoorzaak is naar mijn idee, dat we nog steeds in een feodaal stelsel leven waar de mensen door geld gekocht en uitgebuit worden. Om maar aan geld te komen, vechten de mensen onderling. De aarde is van iedereen en niet van een stel psychopaten, die de samenleving iedere dag meer omvormen in een corrupt systeem met deze (verborgen) adel aan de macht en het volk door eeuwen conditionering afhankelijk heeft weten te maken van dit systeem.
  De basis van hun macht is GELD!

  Als we nu een eerlijk geldsysteem hadden… Helaas! Hoeveel mensen begrijpen dit? Bezuinigingen van de overheid is een ander woord voor het onttrekken van geld uit de hoeveelheid geld dat in omloop is, terwijl ons huidige fiat geldsysteem alleen in het verleden voornamelijk in stand werd gehouden, doordat de overheid geld besteedde (dat niet bestond) en dus in omloop bracht en er door bedrijven en particulieren naar believen geld geleend kon worden (dat ook niet bestond en uit het niets werd gecreëerd) en dus ook in omloop kwam.

  Als een grote groep mensen nu eens stopt met het betalen van hun huur en hypotheek, dan kan de rest niets anders doen dan volgen. Mensen of gezinnen kunnen dan in ieder geval niet meer hun huis worden uitgezet.

  Ik hoop dat er ooit een maatschappij zonder geld komt en de mensen in autonome groepen leven, zonder dat een paar psychopaten met een stropdas (die heel ergens anders wonen) bepalen hoe de mensen moeten leven.

  • *highfive*

   Inderdaad, het geloof in geld is het probleem. Geld is een illusie. Het is een verzinsel wat feitelijk enkel op papier bestaat. Nu het fysieke geld verdwijnt en overgaat in digitaal geld zou dit steeds duidelijker moeten worden.

   Als we niet meer in geld geloven dan heeft het ook geen macht meer over ons. Dan stopt de ratrace en kunnen we gaan bouwen aan een menswaardig bestaan.

   • Geld moet vervangen worden Arbeid of bijdrage aan samenleving, economie of hoe je ons landelijke huishouden ook wilt noemen.

 7. respect, martin dat je dit doet. Goed van jou.!!!

 8. Belgie is helaas de enigste oplossing en ze moeten snel zijn want achter hun rug om worden veel kans al plannetjes gesmeed
  Zie youtube fimpjes van dit kinderleed en er is daar zelfs te vinden iemand die deze mensen helpen om daar hun bij te helpen.

  Zie hier,,,,

  https://www.youtube.com/watch?v=mzeR7_eUut8&spfreload=10

  Ga ervoor,,, ik raad zelfs aan iedere NLs gezinne te verhuizen naar het buitenland al is het maar alleen voor de zorg die je krijgt als je ziek bent alleen al.

 9. PS als je 8 kinderen hebt in Belgie akn je al thuis blijven van je kindergeld alleen al

  Dus hup werk meer als 10 uren in Belgie en je bent er al met vijf kinderen. Gewoon dan verrekte zuinig zijn.

  Ga daar poetsen en ga ervoor !! Er is genoeg werk daar als poets mede werkers rond Voeren langs maastricht daar barst het van rijke mensen.
  Huur daar een huisje en je bent er! ( tik in op Google teuven dat is 1 van de 7 plaatsen waaruit voeren bestaat. Bel daar alle cafe af en resterants ect ga daar evt werken als ober en zeg nooit waarom want dna denkt men meteen dat je tuig bent want tuurlijk kom je nooit zomaar met jeugdzorg in aanraking denkt men.
  Vele denken nog zo helaas,,,,,.
  Ik denk dat je in dat gebied zo werk hebt binen twee dagen als je echt goed zoekt. Ga slapen bij herberg moeder de gans (pl min 10 euro a 12 euro denk ik. 2 jaar terug was het daar nog 7 euro per nacht) want dat is veel kans goedkoper als op en neer rijden.
  Ga evt huis ana huis om te gaan werken als poest vrouw of man. Ga ervoor! Of rondom lommel wonen ook vele rijken die wel poetshulp kunne gebruiken of slachterijen komen ook vaak personeel te kort.

  De kinderbijslag die je in NL om de drie maanden krijgt, krijg je daar per maand.

  Of trek door naar Frankrijk daar is de kinderbijslag voor 4 kinderen in de pubertijfd 800 euro per maand dus zo ongeveer zoals in Belgieen.

 10. PS je kan ej nu al uitschrijven in NL en zegen dat je in FR gaat wonen en geef de adres op van een naaktcamping bv van Belgieen of Frankrijk, je krijgt je papieren in handen dat je niet meer in NL woont en je bent dan al veilig en je kinderen je bent op dat moment op vakantie in NL en horen ze van je kinderen af te blijven. Veel kans denk je dat dat adres op je papier komt te staan die je mee krijgt dat is dus niet het geval. Ook heb je een bewijs van goed gedrag nodig en je loonstook ect.
  Je hebt zeker een aders nodig waar je hene gaat ivm dat men weet waar ze je kunnen vinden,,,,,

 11. De mensen zijn genaaid door de Nep-Democratie.
  De meeste van onze Politice weten donders goed dat het nep is, en doen er hun voordeel mee.
  We kunnen rustig stellen dat die paar politici die niet op de hoogte zijn van het werkelijke machtsspel, ook geen enkele invloed ten goede kunnen hebben.
  Omdat het onze ziekelijk machtswellustige en gierige Elite wel goed uitkomt dat wij onze kinderen niet meer kunnen opvoeden , knikt iedereen braaf van ja , alsof het ons eigen idee was.

  Dit komt voornamelijk door het door Links in stand gehouden misverstand , en in feite regelrechte leugen, dat het rechtse “gedachtengoed ” , dat ook wel gekscherend Liberalisme word genoemd , een ideologie zou zijn, of daar iets van weg heeft.
  Het zijn slechts de leugens en smoesjes van Kapitalisten in een mooi jasje. Het raakt kant nog wal.
  Zoals de regelrecht uit de lucht gegrepen bewering dat concurrentie goed is voor de kwaliteit… Wat nog nooit zo is geweest.
  Of dat ondernemers veel risico zouden lopen , waardoor ze recht hebben het personeel uit te buiten.
  De meeste ondernemingen worden niet met eigen geld gestart.
  Dat geld slechts voor de kleintjes, die geen grote winsten kunnen maken.
  Het geld niet voor onze multinationals , of banken , verzekeraars.

  Rechts bestaat slechts uit leugens, en links voornamelijk uit slaven van rechts. Stemmen is volslagen belachelijk in zo’n systeem.
  Je houd slechts je eigen onderdrukking door Rechts, de kapitalisten , in stand. Of je nu Rechts of Links stemt.
  Links is al 15 jaar dood.

  Stem niet. Richt een Partij op. Zonder Minerva-slaafjes erin.
  Alleen mensen . Ik doe mee !

 12. In Belgie hou je ongeveer met 1 uur werken 10 euro over en dat krijgen de meeste per maand uitgekeerd er zit dan wel je vakantie geld erbij. Wees daar allert op.

  Dus 20 uur werken per week is 200 euro per week in belgieen plus je kindergeld voor vijf kinderen is 1800 per maand

  Als pa 20 uur werkt en ma 20 uur werkt per week is dat 2400 euro per maand. Daar kan je wel iets leuks mee huren.
  Weet dat je je kindergeld meeteld als men je huur of hypotheek berekend in Belgieen.

 13. Ik zit zelf in eindeloze rechtszaken omdat Justitie een aantal vunzige NSB families beschermt. Als je door zulke lui gepakt word , of ze bestelen je , of klagen je aan voor wat dan ook ,
  Dan geeft Justitie heb gelijk, ondanks jou bewijs, dat gaan ze niet eens bekijken…
  De meeste mensen weten niet hoe groot de vrijheid van Rechters is om af te wijken van de normale gang van zaken. Omdat je een petje op hebt ?
  Of weleens een blowtje rookt. Of geen Nazi-slaaf bent.
  Ze verzinnen wel wat, zodat die familie wint.

  Een behoorlijk percentage van Justitie is ook benoemd door Joris Demmink.
  NSB families en ander arrogant gajes. Denk maar niet dat dat soort mensen er veel moeite mee heeft om jou onterecht te veroordelen.
  Het interesseert ze geen zier.
  Als zoiets je overkomt, kun je maar beter zorgen dat je het kunt bewijzen, en dreigen alles naar buiten te brengen. Artikel 12 procedures zijn ook zo nep als de pest.
  De mijne is zonder mij erbij besloten in mijn nadeel, omdat men geen zin had mijn verzoek om uitstel wegens een dubbelke kiesontsteking te honoreren… Ha ha.
  Dat tuig doet maar raak, en heeft schijt aan de wet.

 14. Hou ik had geschreven naar die mail adres die hier onder de tekst geschreven staat en men heeft me terug egschreven en men heeft inderdaad veel hulp nodig. Als iedereen die hier langs wandelt 5 a 10 euro geeft is dit gezin gered.. Men heeft niet geschooit bij me, laat dat duidelijk zijn Maar ik kon tussen de regels door wel uit op maken dat men het anders een gruwelijke periode door gaat maken die je geen 1 mens gunt. Hopelijk bied men aan de grensstreek (belgieen). Iemand hen een baan aan.

  hopelijk gunt iedereen deze kinderen hun eigen plekje bij hun ouders.

 15. het gezin moet ook gewoon blijven weigeren, fuck de overheid, fuck hun regels en hun ideen, fuck hun mensen en hun medewerkers, hun duivelse agenda en ontwetendheid, het zijn slechts sukkels. als echt echt de pleuris uitbreekt zijn zij degene die het eerst sterven van de schrik en angst

  belgie is ook niet verkeerd, de schuldeisers kunnen je wel brieven sturen en langskomen, maar ze kunnen geen rechtsmiddelen of dwangbevelen inzetten, dus met andere woorden, ze kunnen niets doen , althans, nog niet

  wat betreft de nieuwe gevangenis: word 1 grote klotezooi, normaal mocht je 500 per maand besteden aan eigen voedsel, drinken, telefoonkaarten en tabak. Dit gaat worden teruggedraaid naar 25 euro per week. Hier gaat nog de huur van je t.v. en koelkast vanaf, dus je houd maar 10-15 euro over. telefoonkaart 5 euro en tabak 5 euro. rest van de week ben je aangewezen op hun verschrikkelijke voedsel. tegenwoordig krijg je nog maar 1 glas melk per dag, 5 sneetjes brood, vieze verrotte magnetron maaltijd die niet te vreten is, zelf koken is afgeschaft, 20 uur achter de deur, zowel in Hvb als in de gevangenis (Vergeet niet dat alle verdachte in het hvb nog niet schuldig zijn.) ZE ZIJN DE GEVANGENISSEN AAN HET AMERIKANISEREN. DAAR KOM JE DAN TUSSEN MET JE BOETES

  • Weet dat je zelf tabak kan maken. Niet van de tabak plant maar van de plant de koningskaars (in de winter staan hun bladeren er nog) die je zelfs in de winter in je schoenen kan doen om warme voeten te krijgen (laat ze dan niet drogen) gedroogt i kan je ze roken ook de bladeren van de bramen en rozen en de tempelboom dat laatste die bladeren zijn nu ana het vallen en liggen nu voor het oprapen. ook de bladeren van de vlier en de hazelnoot kan je zo oproken als ze gedroogt zijn. En vergeet dan de salie niet dat is zelfs heel goed voor de longen en de munt is ook heerlijk om te roken en dat alles kan je overal zo vinden en kost je niks.

  • als je drie kinderne hebt zou ik zeker uit nl vertrekken en ook als je op leeftijd bent wat echt de bejaarde huizen in NL zijn gewoon verschrikkelijk. De zeikte kosten rijzen de pan uit en staan echt niet in verhouding wat de kosten daadwerkelijk zijn. Wat kost een dagje hotel? Okee hier is iets meer poest werk zou je zeggen maar toen ik tien dagen erin lag werd er per dag nog geen drie minueten erdoor hene gegaan. Mijn dochter is schoonmaakster geweest in ene hotel en mocht daar 15 per kamer erover doen dus hotels zijn zeker te weten properder als een ziekenhuis. Kosten ene goedkopen hotel is per persoon 50 euro? Dan met zijn alle kwa afdeling 10 zusters? Kosten maandloon zullen we ze geven bruto 4000 euro per man. 40.000 per maand dus voor 40 personen dat is per bed per maand 1000 euro

   50 euro voor hotel ziekenhuis dat is voor ene maand liggen 1500 euro plus 1000 zusterkosten dan de maaltijden 15 euro per dag is 450 euro per maand
   kosten dokter zijn salaris is 15.000 per maand per maand gebruik je als je er ligt er 1 middag ervan gemiddelt is 500 euro

   kosten ziekenhuis per maand is dan 3500 euro dan de dike nekken kosten maneger enzo ook nog eens 200 en dan nog wat voor de verzekerings kosten ect 300 euro
   500 voor pillen enzo
   en dan,,,,
   hoppa 1000 extra erboven op,,,, gewoon voor de fun

   dus een maand liggen zou ongeveer ruim gerekend 5500 mogen kosten

   hoeveel mensen belanden erin per jaar? omgerekend denk ik,,, om de tien jaar een week of twee?

   Kinderen zo goed als nooit en als oudje zijnde om de haverklap

   Dus kosten zijn normaal gesproken 250 per jaar aan ziekenhuis kosten

   Een gemiddelt gezin van 4 man heeft aan kosten 1000 euro voor de ziekenhuis
   Aan geneesmiddelen zijn de kosten zeker minder

   Als ik kijk naar mijn ouders schoonfamilie zussen enz enz.
   Dan ken ik maar 2 mensen die dagelijks medicijnen nemen.

   dan mensen die in een inrichting zitten en die kosten zijn ongeveer als die van ene ziekenhuis en laten wij zegen om die 3000 mesnen maakt er dagelijks er gebruik van?

   Men maakt echt wel dikke winst moet ik zeggen.
   lekker alles verdelen onder de graaiers en dan zeggen.

   Wat kost de bajes,,,,

   Bijna niks als men gewoon normaal met deze mensen om zouden gaan.
   Beter gezegt als de politiek beter met alle mensen om zouden gaan.

   Zie zeitgeist 3

   Men is ook hierop uit aan de gevangen te verdienen door ze te laten werken en dat zo goed als gratis.

 16. Zoek eens op “Brian Gerrish” Hij heeft en kaart dit nog steeds aan in\
  Engeland. Goede lezingen van hem op youtube.

  Dit is wederom Agenda 21: thema: het vernietigen van de familiestructuren,
  het kind van de staat maken. Hoewel er veel meer aan de hand is en het heeft ook te maken met satanisme en pedofilie!

  En Tsja, natuurlijk is het monsterlijk! Maar wat verwacht je anders van monsters? Mensen dienen eens wakker te worden!

  En dan nog dit. Wat er met kinderen gebeurt die gescheiden worden van hun ouders is een zeer zeer zwaar psychologisch trauma, te vergelijken met
  de trauma’s van een vietnam veteraan. Vermoedelijk nog erger.

  Dus, mensen, wakker worden!

 17. Oh en btw

  Als je kind geboren wordt en je doet daarna aangifte ( denk daar eens over na, wanneer doe je nog meer aangifte????).
  Dan is na registratie het kind officieel bezit van de staat!
  U heef dan de rechten van uw ‘eigendom’ overgedragen aan de staat!

  Het is maar dat U het weet!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close