Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Aanslag in Parijs weer CIA/Mossad hoax?

Aanslag in Parijs weer CIA/Mossad hoax?

Als er een ogenschijnlijk ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt is het altijd belangrijk dat u zich niet laat meeslepen in de emotie van het moment. Zo ook voor de vermeende aanslag op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo te Parijs. In mijn vorige artikel legde ik al uit hoe gesprekshypnose-technieken – een andere benaming voor Neuro Linguïstisch Porgrammeren (NLP) – werken. De media maakt in optima forma gebruik van deze programmering van het onderbewustzijn. Ik heb dit toegelicht aan de hand van voorbeelden van een illusionist. In feite komt het er op neer dat uw aandacht op iets gefocust wordt en uw aandacht afgeleid wordt van waar u niet op moet letten. Blijft u ook in gedachten houden hoe de massa vooral grootschalig in de maling is genomen met de grootste “terreuraanslag” van de afgelopen decennia, namelijk die van 9/11. Ook daar liepen de emoties hoog op, maar wie kalm bleef en zich niet mee liet slepen in de hectiek van het moment kon gewoon de analyse doen en concluderen dat de aanslag nep was. Het was een inside job om de ‘war on terror’ te kunnen starten.

Als u naar een aanslag als die in Parijs kijkt is het eerste waar de media met hun NLP technieken op inspelen, uw emotie. U moet onmiddellijk in de “ooh wat erg” modus worden gebracht. Dat is een manier om uw kritisch denkvermogen uit te schakelen. Ook wordt er meteen een doos experts opengetrokken die u overladen met allerlei psychologische verklaringen of wollige verhalen waarom zo’n aanslag gepleegd kan worden en welke voorbereidingen eraan voorafgaan, enzovoort, enzovoort. Tegelijk wordt uw aandacht vrij snel gefocust op die zaken waar men wil dat u op let, zodat u niet gaat kijken waar u eigenlijk wel zou moeten kijken. Victor Mids laat dat in zijn kaartspel (24e minuut) tijdens zijn eerste uitzending goed zien door een kaartspel te doen met een jongedame en tijdens dit spel de kaart waar zij op zou letten tussen zijn tanden te stoppen, terwijl hij de dame met zijn handen gefocust houdt op de stapel kaarten. Zo ook nu wordt uw aandacht gefocust op datgene waarvan de media wil dat uw aandacht gefocust blijft. Kijkt u vooral niet naar die zaken die een eenvoudige conclusie dat we hier weer met een hoax te maken hebben, logisch maken.

Er zijn een paar hele simpele dingen die u zichzelf zou kunnen afvragen als u zich weet te ontworstelen aan de NLP technieken. Om te beginnen de vraag: “Waarom bestaan er zoveel zogenaamd provocerende cartoonisten die de boosheid van moslims op hun hals weten te halen?”. Wellicht zult u denken “Ach, wat maakt dat nou uit man, ze zijn er gewoon. Er is blijkbaar markt voor. Kranten plaatsen dat graag en mensen bekijken het blijkbaar graag.” Het is natuurlijk complotdenken te veronderstellen dat deze beroepsgroep in het leven geroepen is ter voorbereiding van deze geplande periode van aanslagen. Maar goed, dan laten we dat even rusten. Laten we eens naar de duidelijke aanwijzingen kijken. Wat valt op?

 1. De aanslagplegers laten hun identiteitskaarten in de vluchtauto liggen
 2. Er staat iemand op een dak te filmen
 3. De straat die gefilmd wordt is compleet leeg tot aan ver aan het einde van de straat
 4. Hoe komen ex-Syriëgangers Europa binnen zonder dat de geheime diensten ze hebben kunnen volgen?

Is dat alles wat je kunt produceren Vrijland?” Dat is niet alleen alles, het is meer dan en ruimschoots voldoende om te kunnen concluderen dat we hier weer met een hoax te maken hebben. Welke terroristen zijn zo stom om hun ID-kaarten in de vluchtauto te laten liggen? “We willen graag beroemd worden, laten we zorgen dat ze weten wie we zijn zodat we helden worden!” Waarom stond die vluchtauto er eigenlijk al die tijd al? Waarom stond hij midden op een compleet lege straat met de deuren open? En waarom stond die man of vrouw op het dak te filmen? Stond hij of zij toevallig een sigaretje te roken of is hij/zij ten tijde van de aanslag snel naar het dak gevlucht? En hoe kon het dat op klaarlichte dag de zwarte vluchtauto midden op straat staat en er werkelijk geen auto, scooter, fiets, voetganger, huisdier, vogel of kip zonder kop te bekennen is? Waarom spuit er geen bloed uit het hoofd van de man die door zijn hoofd geschoten wordt (zie hier)? Waarom zijn de spiegels van de vluchtauto ineens veranderd bij vondst? Daar moet u vooral niet over nadenken. De NLP technieken dwingen u na te denken over cartoons en over de verschrikkelijke polariserende moslims. “Het zijn allemaal potentiële extremisten”, dat is wat men graag wil dat u denkt.

De meest essentiële vraag is wel de vraag hoe het kan dat ex-Syriëgangers zomaar weer Europa binnenkomen. Is er nergens een douanebeambte geweest op een vliegveld waarvan het computerschermpje is gaan flitsen bij het scannen van het paspoort? Is er nergens een camera geweest die een gezicht herkend heeft? De NSA weet precies waar iedere wereldburger zich begeeft. De onthullingen van Edward Snowden hebben dat wel aangetoond. En toch komen deze heren Frankrijk binnen met hun AK-47’s en schieten er lustig op los. Yeah right! Bekijkt u ook onderstaand filmpje.

De zionistische uitvoerders van deze false flags willen graag dat u bang bent voor moslimextremisten. Dat is niet nodig. Het zijn allemaal false flags, bedacht om de autochtone bevolking tegen de islamitische bevolking op te zetten. Is het niet opmerkelijk dat gelijktijdig in Duitsland een protestbeweging getiteld ‘Pegida’ aan het ontstaan is waarbij mensen onder meer kritiek uiten op de islamisering van Europa? Begint u te doorzien hoe dit allemaal gevoed wordt? Ik zeg dat het een CIA/Mossad trucje is om Europa in een zelfgeschapen burgeroorlog te slepen door middel van slecht acteerwerk en huurlingen die burgers zullen gaan doden. Dit is nog maar het begin. Wij kunnen het stoppen door de leugens door te prikken. We moeten toch iets geleerd hebben van het moordcomplot van Theo van Gogh (zie hier, hier en hier) toen ook de moslims zwaar onder vuur kwamen te liggen terwijl de moord op Van Gogh gewoon een leugen bleek te zijn.

Bron linkvermeldingen: uitzendinggemist.nl, Telegraaf.nl, ejbron

Alle Shares 16K
468 ad

101 Comments

 1. Je hoort schoten en denkt als eerste een jas aan te trekken om naar buiten te gaan? Dan zie je op sommige van dit filmpies dat men op de dak elkaar toeroept en niet zachtjes maar goed luid. Je moet vluchten en dan ga je luid praten met de risco dat men jouw vind? Dan ga je nog flink over het hek hangen zodat je het risco loopt een kogel door je hersens te krijgen is heel normaal als je bang bent toch?

 2. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8787:wordt-hollande-tot-de-orde-geroepen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Eerst die twee agenten toen de dag erop Dijon de dag erop Nantes en nu dit.
  Dat binnen drie weken.

 3. Verdeel en heers!

  • Zet dit luid en heel heel luid en luister wat die slachtoffer zegt!

   • Hij schiet op beton. Er komt rook van het beton. Met de terugslag van een AK is het ook niet raak. Wat zegt die gast/acteur dan?

   • @sayNoToZionism

    Zet het nog harder en luister wat die gast zegt die op de grond ligt.
    Hij zegt; c’est bon chef.
    Dat betekend ‘het is goed baas’ is dat niet vreemd in Fr word dat ook tussen VRIENDEN gezegt als er gespeeld word en de een verliest en met rust gelaten wil worden. Dan doet men dit soort uitspraken.
    Wij wonen in FRankrijk en onze kinderen stonden met grote ogen toen ze dit hoorden.
    Zet het maar goed hard en luister, hij zegt dat echt!

  • je kunt het horen als je hem hard zet,
   met goede koptelefoon.
   ‘Cest bon chef’
   De video is inmiddels verwijderd door youtube.Ongelooflijk!
   Vanwege al dat bloed en uitspattende hersens waarschijnlijk.
   Content violent …my ass.
   We moeten youtube sewen.

 4. Een vraag je aan alle.
  In dit soort dagen worden vaak wetjes enzo erdoor gedrukt.
  Kan iemand hier zeggen wat ze nu ons gaan flikken?

  • BBC weet te vermelden dat alle veiligheid nu op maximum is gesteld en dat er maar liefst 300 soldaten ingezet worden!!!

   Dus alvast een voorloping antwoord op jouw vraag, beste Leeuw: die 300 militairen zijn slechts een voorproefje van wat er nog komen gaat. De politie is niet genoeg meer om de “orde” te kunnen handhaven, het is nu echt “nodig” geworden om ook het LEGER in te zetten! Obammetje heeft Frankrijk al laten weten dat ze op hem kunnen rekenen in de strijd tegen het “terrorisme”.

   Een goede smoes om het volk er vast aan te laten wennen om het LEGER OVERAL en ten ALLE TIJDEN te zien.

   Hoe lang duurt het dan nog voordat de “terroristen”, die nu ook al “dirty” kernwapens hebben (en natuurlijk ook chemische en biologische wapens), er voor zorgen dat het eBola (All Obey) over heel Europa uitbreekt? Het zou me niet verbazen dat het rode kruis op een gegeven moment ook “preventief” ingezet zal worden om de verspreiding te vergemakkelijken… en dan verplichte vaccinaties, natuurlijk, he? Tja, en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

   Erg triest allemaal…

  • Ja dat kan ik wel en het is meer dan een wetje.
   De totale economie is aan het instorten en men moet dit ergens de schuld aan geven. Zodat wij braaf accepteren wat er gaande is dus…
   De banken zitten hier achter en wilde eigelijk al verder in WO3 zitten.

  • op de snelwegen en autowegen zullen we roadblocks krijgen.
   Net als in de VS al jaren aan de gang is.
   Ze zullen het ws checkpoints noemen.
   Dus nog meer files.

   • hoe meer chaos hoe beter.

 5. Zolang de mensen maar flink bang blijven is het goed toch… 😀

  Ook zo moe van alle bangmakerij tegen – ISIS, Ebola, Moslims, Rusland, Poetin, Syrië, de Islam, Iran etc., etc. – vanuit de mainstream media?

  Reken er voor eens en voor altijd mee af door jezelf en de mensen om je heen bekend te maken met – Het Patroon van Tirannie.

  http://achterdesamenleving.nl/het-patroon-van-tirannie/

 6. Wat ik me afvraag, worden er bij zulke false flag operaties ook daadwerkelijk mensen vermoord ? Als deze slachtoffers daar echt werkten en een een gezin hebben en familie en vrienden etc. dan kunnen ze toch niet van de aardbodem verdwijnen ? Zijn hun dan echt een soort offer om deze operaties uit te kunnen voeren ?

  • Idd Rosa, het is voor ons nauwelijks te bevatten, kijk maar naar 9/11, hoeveel slachtoffers daar zijn gevallen. Het heet ook niet voor niets slacht’offers’.
   Om een doel te bewerkstelligen, worden de meest gruwelijke daden gepleegd. Voor ons niet te bevatten, maar deze ‘demonen’ hebben geen geweten of emotie, het gaat hen louter om het doel te bereiken wat allang gepland stond. De ene keer wordt er dankbaar gebruik gemaakt van crisis acteurs, en die zullen riant betaald worden, anders leen je je daar niet voor uit, anderzijds zullen er naar mijn mening echt onschuldige mensen voor het karretje worden gespannen.

 7. @Leeuw, wat dacht je van een wet zoals ze die ze er nu in Spanje doorgedrukt hebben waarin het verboden is om te demonstreren? Dat is gvd een grondrecht.

 8. OMG Ondertussen is het hele circus in volle gang… 1 minuut stilte in Nederland net geweest… (kots). Muppets als vd Laan en Aboutaleb roepen op tot demonstraties vanavond.. En ondertussen word de ene moskee na de andere aangevallen. Het lijkt erop dat de tactiek van de mossad haar vruchten begint af te werpen…’By way of deception – Thou shalt do war.’

  Nog even en moslims wacht hetzelfde lot als de joden tijdens de tweede wereldoorlog.. Immers we bevinden ons al in de derde wereldoorlog.

  Zouden die 13 verbrandingsovens in Nederland hier voor gebouwd zijn?!

  Dames en heren, laat u niet in de maling nemen door MSM…alles wat daar beweerd word, het tegenovergestelde is waar.

  • Had Aboutaleb zijn burgemeesterschap niet te danken aan zijn gretige medewerking aan de Theo van Gogh hoax?

 9. Als een nieuwszender in msm of zoals een kut aflevering van DWDD er flink aandacht aan besteed heb ik bij deze al gemerkt dat het nep is..

  Bang maken van de bevolking gaat het wederom en mensen tegen elkaar opzetten, hmmm idd verdeel en heers.. Zowieso alles wat ik hoor van radio, tv, kranten geloof ik niet meer, omdat het maar 1 kant van het verhaal is.. Meestal schetsen zij een verkeerd verhaal om iemand of iets de schuld te geven, zodat de bevolking in angstsfeer zitten.

  Ik kijk niet meer naar programma’s als dwdd, maar iemand had het aanstaan zodat ik wat flitsen zag en dat het alleen daarom ging. Eerste keer dat ik het hoorde over de “moord-aanslag” (hoax), moest ik even lachen zoals ik boven beschreef hele aflevering over dit BS…

  Hoorde dat het slimme/tactische mensen waren geweest die de aanslag hebben gedaan, maar hoe dom ben je als je ID (bewust) achterlaat (of bewust later gepland, door welbekende US friends). Door dit soort shit moet je eigenlijk al weten bij jezelf “wtf, waarom zou ik hier nog aandacht aan besteden”.

  • Wat een walgelijke kalender. Veel verder dan ‘blood’ en ‘sexual’ komen ze niet eigenlijk!
   Maar een woord voor: Psychopaten.

 10. Juist. Ook mijn analyse. Die gast op het dak die nog ff over de railing kijkt alsof er niets aan de hand is….
  De NOS plaatste dan ook meteen een artikel waaruit bleek dat de “experts” wel was opgevallen dat die identiteitskaart wel héél oenig is, voor een professionele “terrorist”….”Kindrlijkheid” , noemden ze het daar…

  En ja hoor. Weer Rappers. Die zitten kennelijk zo om aandacht en cash verlegen dat ze dit soort klusjes ook wel op willen knappen….
  Of worden ze gechanteerd of bedreigt ? Wie zal het zeggen ?
  Walgelijk hoe Nederland nu via de Burgemeesters opgeroepen worden tot rouw en demonstreren… Echt 1984….
  Dubbelkutplus !

 11. Hey Martin, je site was een tijdje uit de lucht kerel.. DDos aanvalletje?

  Anyways back on topic… Vanavond geeft een Rutte een toespraak op de Dam…omg kan het nog er nog dikker op liggen??! Het script voor deze ..’aanslag’ lagen al een tijdje klaar…dat is nu wel duidelijk…

  Kijk hoe de mensen al stonden…nota bene op dezelfde dag dat het gebeurde… ‘Je suis Charlie’ potloodje in de lucht…en dit doen de mensen spontaan?? Yeah right ! (kots) …Er waren gister zelfs al T-shirts met Je suis Charlie …gister al !

  https://www.youtube.com/watch?v=oG2b2rTtXwM

  Ohja…aanval in Parijs word ‘aanslag’ genoemd… De aanvallen op moskeeën die nu plaatsten vinden…zijn geen aanslagen.. nee maar gewoon ‘aanvallen’ ziet u het??

  • DDdos inderdaad…

 12. Hey Martin,

  Ik kwam dit bericht tegen bij de MSM en het liet me maar niet los!

  http://www.spitsnieuws.nl/buitenland/2015/01/redactiechef-charlie-hebdo-reageert-vanuit-londen

  Warom was Charlie Hebdo toevallig in Londen? Veilig ver weg van alle ellende?
  De getrainde “terroristen” roepen allahu akhbar en vergeten pardoes hun ID-cards in hun vluchtwagen. Werd er bij 9/11 niet ook een paspoort gevonden dat uit het vliegtuig was gevallen?

  Iets met gecontroleerde media, stemmingmakerij en NWO?

 13. Ik bedoelde natuurlijk de redactiechef van Charlie Hebdo…Gérard Biard

 14. Uiterst opmerkelijk, wat een slechte mensen. Talmoed prinicipes herken ik er wel in. Ook de profetieen komen weer als gepland uit, in de koran (schijnt) vermeld te staan dat de moslims als zwaard gemaakt zullen worden. Nou ze zaten er niet ver naast. het zwaard van de zionisten helaas ipv het zwaard van het positieve, wat denk ik de bedoeling is in de koran. Maar daar laat ik liever moslim geleerde over vertellen.

  onzin lijst:
  1. verschillende autospiegels (eerst witte / later zijn ze zwart, dus verschillende autos maar daar wordt niet over gepraat, het moet 1 auto lijken, maar er reden dus 2 zwarte citroen rond,
  https://www.youtube.com/watch?v=ny9iGpzMWu4
  2. Het Id verhaal zogenaamd achtergelaten
  3. Militaire precisie m.b.t. de schoten op de politiewagen, oo kde manier van het wapen vasthouden, maar extreem amateurisme m.b.t. de kruimeldief overval op een tankstation onder de rook van Parijs, waar “3000” agenten naar je op zoek zijn. En diezelfde overval plegen met AK47 geweren. yeah right!

  Vergelijk dit met een criminele activiteit, je gaat een overval plegen en je regelt alles, bent op de hoogte van de alarmsystemen, de medewerkers, de aanwezige, uitstekend voorbereidend werk, vervolgens wordt alles a la commando`s uitgevoerd. Volgens een exact schema en met precisie.. Maar wat blijkt je vergeet je ID (die je dan nooooit zou meenemen, waarom zou je dat doen?) in de Auto…

  Maar waar dan in de auto, de auto is gestolen, dus waar leg je die dan? in het handschoenenkastje?

  En Wie drukt de blaadjes met je suis charlie zo snel en zo massaal? wie regelt de snelle herdenkingen? wie bepaalt de uiterst provocerende voorpaginas van de kranten vandaag? Er was zelfs een krant met de tekst in de trant van Frankrijk 0 / Barbaren 12. Er moet dus tegengescord worden. Er wordt ook al (nep) gerept van een aantal aanvallen op moskeen in France.

  Hoe duidelijk wil je het hebben. Ik garandeer je dat de planners van deze akties expres domme en doorzichtige elementen naar voren laten komen, om alle wel wakkere en bewuste mensen te zeggen van: Pikkie, wat wou je doen dan?

 15. ondertussen laten de schaapjes zich weer fijn naar de grote antenne op de dam drijven zodat hun energy[ E- motion] fijn in het grid gepompt kan worden die hun gevangen houd. en…… ze zijn er nu echt van overtuigd dat we persvrijheid hebben.[ zucht houd het dan nooit op die eindeloze dommigheid]

  kortom span een paar psychopate loosers voor je karretje en voila binnen 24 uur is de boel zo gemanipuleerd dat er geroepen word om bewaking van het leger op allerlei punten. Problem – reaction- solution.

  Jongens ik ben bang dat de schaapjes pas echt wakker worden nadat hun niet alleen de wol maar ook het vel gestroopt wordt en ik ben bang dat het dan te laat is.

 16. identiteitskaarten hebben blijkbaar bovennatuurlijke krachten. Ze overleven 9/11 terwijl er een gat van 25 meter diep in het harde gesteente gesmolten is.

  Ze vallen bij bosjes onbeschadigd uit de lucht bij een explosie op 10 km hoogte.

  Ze worden op wonderbaarlijke wijze achtergelaten in vliegtuigen en taxi’s door vermeende terroristen. kortom. Doe het kruisje om u hals weg en een paspoort om gegarandeerd dat u iedere natuurramp overleeft.

  • Gisteren had de Franse politie, 88.000 zijn aan het zoeken, 3 daders op het oog. 2 broers (was dat in Boston ook niet het geval? en hun vluchtchauffeur. De 18 jarige Hamyd Mourad heeft zichzelf gemeld. Volgens zijn klasgenoten is hij een ijverige,stille serieuze jongen die bij zijn ouders woont. Hoe kan het dat de politie zegt dat hij dakloos is en terrorist? HIJ WAS GEWOON OP SCHOOL TIJDENS DE SCHIETPARTIJ. Toch houden ze hem op het bureau, maar ze hebben geen bewijs tegen hem, of lagen er 3 identiteitspasjes in de auto? Die jongen zijn leven wordt even rap naar de kl.. geholpen.

  • wellicht kun je een cursus. how to do a flase flag maken????

 17. Dit filmpje wordt overal weg gecensureerd. Dat zegt op zich al genoeg. Ik had gelukkig een kopie gemaakt:

 18. Ook weer leuk om te zien hoe de kudde schaapjes zich onder het motto ‘Je Suis Charlie’ verenigt in hun domheid. Dit is allemaal deel van een goedgeplande psy-op.

  Bij eerdere gescripte events zagen we dit ook al in meer of mindere mate:

  We are Sandy Hook – We Choose Love (Sandy Hook Hoax)
  Boston Strong (Boston Bombing Hoax)
  Ottowa Strong (Canada Parlament Shooting Hoax)
  Not One More (Elliot Rodger Hoax)
  Stay Strong (Cassidy Stay Hoax)

  • Dan hebben we ook nog die hoax van die fantastische na zijn kanker te hebben overwonnen niet te overwinnen wielrenner gehad waar de hele wereld vol lof over was maar gewoon stijf stond van de doping
   ArmStong.

 19. geweldig afleidings manoevre voor het doorbrekende pedofilieschandaal rondom buckingham palace

  • Precies Elvetwelve. Dat gaat mij ook de hele dag al door het hoofd.

 20. Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd deze te herhalen
  —en wel eindeloos tot de door er op volgt—-

  De mensen leren NOOIT van hun geschiedenis!

  911 – nep en false flag
  BOston = nep
  Sandy hook = nep
  ….etc….
  ….etc….
  Brussel Joods museum = nep
  Lyon = nep

  en nu Parijs Hebdo = totaal nep en totale mindfuck!!!

  • De hele MSM het hele kabinet, het hele klootjesvolk volk is gemobiliseerd.

   Onvoorstelbaar. ALles wat daar op de dam staat aan bestuur kan mooi …….

   Bordjes (al weken van tevoren gemaakt) met allerlei figuren die deze omhoog mogen houden.. het is om te huilen. (nee,niet om de slagtofffers)

 21. HOE peuteren we dit -VOLGZAME, TOTAAL AFHANKELIJKE, NIET ZELF NADENKENDE, VOLK
  aan het verstand dat ze emotioneel gemindf,,,ed worden??????????

  Ik had graag 20.000 flyers met foto’s en bewijzen van het tegendeel boven de Dam vandaag uitgestrooid!

  zegt het voort….(zucht)….voort////

  • Voor nu nog door onder andere dit top blog.

 22. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/Nummer2.jpg

  • Dit cijfer wordt geplaatst i.v.m. de urgentieklasse. Dit wordt gedaan voor het vervoer en welk vervoer en de snelheid waarmee iemand vervoerd moet worden. Klasse 2 zoals afgebeeld betekent: Er is niet direct levensgevaar, maar er moet wel snel vervoer geregeld worden. Dit alles is terug te vinden in het boek: Leerboek ambulancepersoneel op pagina 30 omschreven. De persoon heeft geen handschoenen aan omdat er niet direct gevaar bestaat voor besmetting, dus geen open wonden e.d.

   http://issuu.com/kennisbank/docs/leerboek_ambulanceverpleegkundige_deel_1

   • o gelukkig, geen open wonden.
    Waarschijnlijk flauwgevallen oid.

 23. he kunnen we niet zelf zo’n nepaanslag in elkaar draaien en er een filmpje van maken.

  Goed editen met de juiste geluiden eronder en dan hup uploaden.

  Gewoon exact dezelfde scenario’s volgen.

  Ik ben absoluut niet meer strak genoeg om overtuigend in zo’n zwart pakje rond te rennen maar kan vast heel goed “ontstelde huismoeder die toevallig voorbijkwam en alles heeft gezien” spelen.

  begin maar vast aan een leuk script martin. ervaring genoeg hoe het eruit moet zien niet.

  een soort diy cursus media flase flags maken.

  misschien dat mensen dan gaan denken he zou het misschien?????

  of ben ik dan te optimistisch

 24. En nog iets:

  Een moslim mag zijn NIET zijn LINKER wijsvinger opsteken en Allahu Akbar zeggen!!! Dat doe je met je RECHTER wijsvinger!!!

 25. Wel te rusten, morgen weer een dag om te vullen met hele nieuwe False Flags!!

 26. Trainingsacteurs of crisisacteurs?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/crisis_acteurs_gezocht.png

 27. Niet om uw verhaal te schofferen maar ik heb onderzoek gedaan naar de buitenspiegels van de gebruikte auto van de z.g. terroristen. Het model heeft z’g’verchroomde buitenspiegels en nemen de kleur aan van de omgeving. Op verschillende foto’s is ook te zien dat de bovenkant licht opschijnt en de onderkant donker. Wanneer de auto in het volle licht staat schijnen de spiegels licht of wit op. In een donkere omgeving lijken ze zwart. Onderstaand een link naar de auto toen hij net ontdekt is. De buitenspiegels reflecteren hier de omgeving ofwel het pand er tegenover. Ik heb de maker van de videofilm op internet ook een bericht hierover gestuurd…

  https://pbs.twimg.com/media/B6vraq0IcAEffQV.jpg:large

  • Dat doet wat mij betreft niet af aan de rest van de argumentatie. Die lichtere spiegels kunnen wat mij betreft inderdaad en absoluut een reflectie zijn.

   • Exact dezelfde reflectie op beide autospiegels? En geen reliefverschillen door objecten (geparkeerde auto’s) langs de kant van de weg? De foto waar Adje naar verwijst laat dat wel heel duidelijk zien, maar niets daarvan op de foto van die Citroen met die zgn strijders.

   • Gelukkig heeft de eigenaar de film er af gehaald van Youtube. Als journalist moet je toch met sterke onderzochte argumenten komen vind ik, anders wordt een verhaal zo wollig en haalt het je hele verhaal onderuit vind ik. Succes verder met je werk!

  • Het blijft vreemd dat er een discrepantie is tussen de schade aan de achterruit op de plaats delict en de gevonden auto.
   De foto’s van de gevonden auto aan de rechterzijde tonen ook echt geen chromen spiegel maar absoluut een zwarte.
   Vergelijk de kleurzetting maar met die van de carrosserie.
   Ook de kentekenplaat lijkt een ander patroon te hebben.

   Als de lichtval op de spiegel aan de rechterzijde zo miniem is dat deze zwart lijkt, waarom blinken de velgen aan die zijde dan wel?

   Los hiervan is het bizar dat vlak na deze aanslag bij een synagoge in Parijs een identieke Citroen C3 in vlammen opging.

   • Ik moet mezelf corrigeren in m’n eerdere opmerking. Heb een filmpje gevonden op Live Leak en op volledig scherm kun je zien dat de buitenspiegels van chroom zijn en dus niet wit. Zodra de ‘daders’ instappen en hun deuren sluiten zie je verandering ontstaan in de reflectie.

    Zie:
    http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

 28. Denk nou niet: “We bereiken niks..” (zie berichtbereik)…dat is inclusief DDdos aanvallen van enkele uren:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/berichtbereik.png

  • dat is uit mn hoofd 1/32ste.
   En dat is super.

   en 1400 FB vrienden op 1 dag erbij is ook niet misselijk.

 29. En we bevinden ons wat betref het false flag scenario in het gezelschap van de redacteuren van veterans today

  http://www.veteranstoday.com/2015/01/08/charlie-hebdo-viral/

  • en ja hoor de terroreisten zijn dom genoeg mom hunid kaart in de auto te laten liggen, mar vreemd genoeg slim genoeg om na een hele nacht klopjacht uit de handen van een terroristen eenheid te blijben. goh hoe kan dat nou??????

   en natuurlijk volle poule bijna martial law over europa, VIA DE PREGESELCTEERDE PUPPET POLITICI DIE NAUWELIJKS KUNNEN LEZEN. nog een stap en

   !!!!!!YOU ARE NOW OFFICIALLY ENTERING THE NEW WORLD ORDER!!!!!

 30. Let op mijn woorden:

  We gaan nog mee maken dat de “terroristen” ervan worden beschuldigd ID-kaarten van anderen te hebben gestolen om die in de auto te leggen, om zo de schuld in de schoenen van derden te schuiven….

  • for the record:

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/voorspelling_Parijs.png

 31. het bordje met ‘Je Suis Charlie’ dat velen gebruiken schijnt te zijn gemaakt door de Israëlische tekenaar Shmo. Als je de letters van ‘je suis charlie’ in het Hebreeuws vertaalt kan je er naar verluidt ‘Je Suis Israël’ van maken.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/jesuischarlie.jpg

  “Je suis” betekent zoveel als “I Am” of YeHoVa. “Het begin en het einde”, de “Alfa en de Omega”. Het IAm zien we ook terug in allerlei gepushte marketing uitingen als “IAmsterdam”.

  “Ik ben Lucifer” laat zich zien aan de wereld. Subliminale programmering.

  • IDD tot de kern!

  • (Ik weet dat wij bepaald geen vrienden zijn, maar dit is een simpele reactie om je verder te helpen.)

   In het hebreeuws bestaat het werkwoord ‘zijn’ of ‘to be’ niet. ‘Ik ben charlie’ is dus (fonetisch) “ani charli” (ik charlie). Het woord “Charlie” begint met een “CH” maar in de typische s-klank, die wij alleen kennen als een ‘sh’ klank. De “CH” is bij ons een ‘g’-klank. “chaver” (vriend)/”gabber”.

   ‘je suis Charlie” is in het hebreeuws (fonetisch) ani sharli-i. De (i) aan het einde wordt ‘lang’ of prominent uitgesproken. Om in het hebreeuws een klinker expliciet uit te spreken gebruiken we een extra letter. In dit geval de Yod wat een verlengde i-klank oplevert. Dezelfde als in Y’israel. (In het hebreeuws kennen we niet specifiek klinkers btw).

   Y’israel is in dat opzicht hetzelfde woord als Sharli-i. Met dat verschil dat de Yod (‘). De hebreeuwse letter die je ziet bij beide woorden aan of het einde of het begin van het woord. De י dus.

   De overige letters zijn inderdaad hetzelfde en persoonlijk keek ik er ook van op, maar hou in je achterhoofd dat dit niets zegt over de uitspraak van het woord. De letter ר die je bijv in beide woorden ziet kan je uitspreken als “ra”, “ro” “ri” “ru” “re” of “r”.

   Zelf vond ik het een aardig grafische vondst, die wat taalvaardigheid van de gemiddelde Israeli vraagt, want geloof me, niet iedere Israeli leest dit woord als “Charlie”. Zoals ik al zei klinkers zijn (in de spreek/leestaal) niet gedefinieerd. Daarnaast kan de aleph א zowel de “a”, “e”, “i”, “u” als de “o” betekenen. Je begrijpt daar kan je je helemaal gek of rijk mee plotteren.

   “IAmsterdam” bijvoorbeeld heeft wel een weerklank in het hebreeuws. De juiste vertaling zou dan zijn “mi’amsterdam” Ik ben van Amsterdam. De toevoeging “mi” of ‘me’ is altijd gekoppeld aan het volgende woord. Dat is typisch voor hebreeuws, dus dat iAmsterdam zegt dan in principe hetzelfde. Maar “mi” of “me” schrijf je weer niet met een aleph, dus in dat opzicht gaat de perceptie-linquistische truuk weer niet op.

   Blijft over dat het inderdaad een slimme taalkundige vaardigheid is om y’israel in dezelfde alfabetische vorm te gieten als ‘charlie’. Dat dit met opzet is gedaan daar zullen we niet van mening verschillen. Het doel daarentegen natuurlijk volkomen.

   Have fun, en staar je niet te blind op de downside van de wereld. Soms is het goed om even een beetje blind te zijn.

 32. Men suggereert in deze http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2174036/2015/01/07/Nu-ook-aanslag-tegen-synagoge-in-voorstad-Parijs.dhtml een eventuele mislukte aanslag bij een synagoge, maar evenzo kan deze auto een extra vluchtauto zijn geweest die in alle haast in brand is gestoken om sporen te wissen, waarna de daders zijn gevlucht, richting synagoge? Blijft speculatief, maar dat is rechercheren of onderzoeken in het begin toch altijd om zo meerdere opties open te houden of uit te sluiten en daders te zoeken in verschillende hoeken. Want zeg nu zelf, is het achterlaten van ID kaarten in een vluchtauto niet een heel makkelijke manier om ergens de schuld te leggen of af te leiden van het spoor naar de werkelijke daders? Een peuk, haren, vingerafdrukken kunnen het ook doen, maar een ID kaart vergemakkelijkt het zoeken natuurlijk wel heel sterk en geeft direct het gewenste resultaat. Veronderstel men houdt de vermeende daders ergens vast en knalt ze vandaag of morgen van de wereld en legt de lichamen daar waar men ze wil hebben, dan zijn de daders zijn gevonden en kunnen het verhaal niet meer navertellen. Ik betwijfel ten sterkste of deze twee mannen levend zullen worden aangehouden, indien wel, dan ben ik heel benieuwd hoe men ze zal berechten, zeg maar hoe fris ze zullen verschijnen in de rechtbank, als ze daar al komen.

  Er moet haast wel een tweede auto zijn gebruikt, want hoe zijn ze anders verder gevlucht vanaf de plek waar de auto is gevonden. Zijn er geen bewakingscamera’s in de omgeving die beelden kunnen tonen van de gevluchte mannen? Heeft niemand ze gezien op straat of een video gemaakt? Moet haast wel, want de auto staat volgens mij daar dwars op straat en dat zal toch de aandacht hebben getrokken, er zullen op z’n minst getuigen moeten zijn. En hebben ze de wapens in de auto laten liggen? Of zijn ze tijdens de vlucht, als er geen tweede auto was, meer over straat gelopen…met of zonder bivakmutsen?

 33. Overigens, de geheime diensten hebben die geslapen? Want de burger kan zijn kont niet meer keren of men ruikt het. Maar deze mannen die terug zijn gekomen uit Syrië en daar onschuldigen hebben vermoord laat men gewoon verder met rust? Kan het gewoon niet geloven dat men zo laks en stupide is, is men dat wel dan zou ik zeggen dat er nog hoop is voor onze vrijheid? Protesteren voor vrijheid binnen no-time stonden duizenden mensen er, maar jee, hoe worden onze vrijheden, helemaal na een zoveelste aanslag, ons door overheden afgenomen door allerlei maatregelen en wetten in te voeren die ons nog meer zullen beperken in onze werkelijke vrijheid. Gekken met een geweer die zich zogenaamd druk maken om een cartoon is nog niet direct een reden om te twijfelen aan het beperken van onze vrijheid, dat zou normaal gesproken mensen alleen maar strijdbaarder moeten maken, maar wat de overheid weer zal bedenken (dit maal zelfs vanuit de nazi EU?) dat zullen maatregelen zijn die werkelijk onze vrijheden verder zwaar zullen beperken. En natuurlijk levert dit hele stinkende zaakje veel defensiefabrieken en bedrijven de broodnodige miljarden op, ook daarom dit gevalletje. Zal me niet verbazen als dit hele zaakje al jaren van te voren is voorbereid met wat cartoonisten die nu ergens in Israël in de zon zitten, maar evenzo goed zijn ze inderdaad geslacht-offert. Waar ze normaal nog wat dummy’s gebruikten durft men nu ook best wel mensen om te brengen onder het mom van een hoger doel. En hoe meer de economieën in de wereld, zeker in de VS, op instorten staan, hoe gekker en gevaarlijker de acties van de elitaire psychopaten zullen worden, reken daar maar op.

 34. Hey uiteindelijk komt iedereen samen om te protesteren tegen deze acties van welk ras dan ook, dus wat is er uiteindelijk bereikt met deze actie ook al denken deze mensen überhaupt er niet over na of t echt is of niet?
  Niemand met een erkende macht-staat erkend deze conspiracy maar ze kunnen niet ontkennen dat de mensen samen komen om te bewijzen dat ze niet meer of minder moslims gaan haten.. Zouden deze zogenaamde false flag bedenkers dit Door hebben of krijgen ze alsnog wat ze willen als t uiteindelijk om meer beveilig gaat wat willen ze daar dan mee bereiken dat t veiliger wordt terwijl hun de aanslagen plegen? Ik ben t er btw wel mee eens dat dit ongeacht of t nep is of niet dat merendeels van de media t zo over laat komen dat t een terroristische aanslag is uit de Isis en we daardoor vanuit onze angst meer haat gaan hebben wat niet moet voor moslims, terwijl de moslims meer recht hebben om bang te worden voor westerse mensen dan andersom aangezien er aanvallen zijn geweest op moskees en moslims s avonds niet buiten durven te lopen. Is t dan niet duidelijk dat daar wat aan gedaan moet worden omdat de mens nu te slim is om hier in te trappen of niet? Wat dus uiteindelijk gaat van kwaad naar erger wat moeten ze doen om de mensen te overtuigen dat er angst moet zijn voor moslims in plaats van de zogenaamde false flag bedenkers waar ik wel degelijk bang voor ben.

  • Wat ze willen? De absolute controle over jou en mij! Zo simpel.

   • Oké duidelijk maar als de mensen door dit soort acties niet meer/minder haat of woede krijgen richting moslims omdat de mens te slim is geworden. Wat moeten die zogenaamde false flag bedenkers dan bedenken om dat wel voor elkaar te krijgen. Want dit gaat anders van kwaad naar erger naar ergst.

   • Oké duidelijk wat gaat er nu gebeuren dan aangezien wij niet bang genoeg zijn en niet meer haat kweken? Wordt er dan uiteindelijk niet iets gedaan aan dzee false flag bedenkers als dit zo bekend is?

 35. Dit artikel http://www.nu.nl/weekend/3777049/onderdrukt-of-niet-toekomst-oeigoeren-china-ziet-er-somber.html is ook interessant om hierbij even te vermelden. Ik denk zonder het zeker te weten dat China goed doorheeft welke machten er spelen in de wereld en met welk doel ze dit doen. Ook bij de protesten in Hong Kong gaf China al aan dat ze goed doorheeft wat er speelt. http://www.theguardian.com/world/2014/oct/02/hong-kong-protests-china-warns-us-not-to-meddle

  • China is al lang stijl NWO.
   Zo wordt het hier ook,maar dan nog enger.
   Dus slaaf mét chip.

   • Wanneer gaan ze wel wat doen dan als ze zelf worden gebombardeerd en Amerika al 1 grootmacht is en er alleen China en Amerika bestaan?

 36. Nog een laatste reactie, want ik las net deze in ‘onze’ altijd zo verhelderende en zuiver berichtende mainstream dit http://www.telegraaf.nl/buitenland/23536695/___Al-Qaeda_trainde_terrorist___.html Wie Al Qaida is en wie ze heeft gecreëerd, gefinancierd en gerekruteerd weten we toch ook…US/SA.

  • Heeft 7 januari misschien met het satanistische getal 7 te maken ?

 37. geachte redactie van de Telegraaf,

  Gezien als commotie rondom de vermeende aanslag op een Frans polariserend tijdschrift heb ik begrepen dat wij “persvrijheid hebben’nou dat komt goed uit.

  Ik zie graag en vol vertrouwen uw extra editie rondom de inmiddels door 6 gevangenis directeuren beschuldigde voormalig secretaris generaal van justitie Joris Demmink. Of valt dat eigenlijk wel mee die persvrijheid en is de illusie van persvrijheid alleen maar een doekje voor het bloeden als de schapen weer een bepaalde richting in gedreven moeten worden.

  ik hoop dat in dit geval de “telegraaf wel van de geschiedenis geleerd heeft of wordt er een bewuste keuze gemaakt om weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan.

  met vriendelijke groet ElveTwelve

  redactie-i@telegraaf.nl

 38. “Dit mag nooit meer gebeuren” Kennen jullie die nog??

  wat betreft het tijdschrift: Ik heb altijd geleerd dat ik niet mag pesten…blijkbaar hoort pesten bij vrijheid van meningsuiting…weird

 39. Wanneer gaan wij met ze alle als 1 uni wat doen tegen die Amerikanen?
  T liefst zo snel mogelijk!

 40. En uiteindelijk is t de bedoeling om alle islamitische bevolking uit te roeien van de wereld en in die staat van chaos 1 wereld te worden dat is de ideologie van Amerika en vanuit daar zouden ze iedereen kunnen chippen en of minder vrijheid creëren.

 41. Waar moet je beginnen? Martin, vakwerk!, jij was er als een van de eersten bij, in dit land tenminste. Chapeau.

  Meteen wisten alle clowns in media en politiek precies wat zich daar in de metropool Parijs had afgespeeld, wie de daders (ipv. verdachten) waren, hoe en zelfs waarom op de spotters, pesters, demoniseerders was geschoten.

  Wat opviel, is dezelfe tsunami van eenzijdig ‘gefabriceerd’ nieuws 24/7; zoals de media en politiek – in concert – over ons uitstortte op de sec. na 9/11 alsmede MH17.

  Meteen wisten alle clowns in media en politiek precies wat zich daar in de metropool Parijs had afgespeeld, wie de daders (ipv. verdachten) waren, hoe en zelfs waarom op de spotters, pesters, demoniseerders was geschoten.

  En toeval, of niet, volgens de ontvangen tweets door bloggers in Fr. – had de redactie binnen 1 uur na de staged attack zoveel daadkracht dat de slogan viraal ging.
  Kennelijk – ook met de lichtsnelheid – zijn wereldwijd de drukpersen gaan draaien en de logistieke operatie op touw gezet om de mensen de banners/protestborden in de handen te drukken.
  Nou ja, de centrale van de ISIS-vlaggen kan dat best aan.

  Als met de lichtsnelheid organiseerden burgemeesters wereldwijd ‘spontane’ volksoplopen.

  N.b. claimend dat spotten, ridiculiseren, demoniseren de levensader van de vrijheid van meningsuiting is ….

  Onze premier, en het bekende zooitje ‘bruikbare idioten’, verankeren direct de staged attack aan moslims, – en voor het gemak aan alle moslims in binnen- en buitenland. Discriminatie is ook een WMD. Iig. een belangrijk wapen in de moderne oorlogsvoering. (zie onder).

  Gezonde dosis nuchterheid kom je wel in buitenlandse media tegen. m.n. ‘the Standerd’ en ITV, Channel 4, en de NYT. En deze heeft de feiten ook goed op een rijtje:
  http://english.yenisafak.com/columns/abdullah-muradoglu/who-is-behind-%EF%BF%BDpegida%EF%BF%BD-2006848

  Al dagen krijg ik – ongevraagd – de 70ct VK voor een week op de mat. Wat een bagger journalistiek! Al dagen moslimhaat, pagina’s vol. Maar let op de column van Peter Buwalda – heel on-VK. Hoe DWDD een Prem alle ruimte gaf om z’n moslimhaat te etaleren.

  het is potsierlijk hoe de premier – en z’n andere slippendragers – spotten, demoniseren, ridiculiseren – verwarren met ‘vrijheid van meningsuiting’, c.q. journalistieke vrijheid.

  Gezien de belangen die de media dienen is het ‘framen’ van de gebeurtenissen in de wereld – en aantoonbaar de halve waarheid verzwijgen – geenszins onschuldig, een foutje, toeval nog onbedoeld.

  Jawel, n.b. over zaken van leven dood – de grondslagen van de democratische rechtstaat. Een Aboutaleb die de onbewezen stelling bezigt als dat IS een moslimleger is, en daarop zijn haat tegen moslims baseert. De man spot en passant met onze eigen normen en waarden. Natuurlijk vertegenwoordigt hij de sfeer die dicteert onder de elite.

  Na de Facebook-volksoplopen onder het merk Pegida – niet toevallig in Duitsland gelanceerd – was de toon al gezet. Dezelfde dag van Parijs – terwijl wij werden afgeleid met de tsunami van experts e.d. gefabriceerd ‘nieuws’ werd nauwelijks aandacht besteed aan -toevallig – aanslagen in m.n. Zweden, Israël, Duitsland en Frankrijk. Jawel, allemaal tegen moskeen en centra of bedrijven gerund door Moslims.

  Je hoeft geen moslim te zijn om niet blind mee te gaan in dergelijke godsdienst-haat. Om onze eigen normen en waarden aldoende door het riool te spoelen.

  Gisteren bracht Chalie Hebdo meteen een oplage uit van 1 miljoen. Ipv. de gebruikelijke 60.000.

  De draaiboeken die de politieke elite al lang op de plank hebben liggen om de totalitaire staat die zij wensen te verwezenlijken, zijn – gebruik makend van deze in scene gezette aanslag – dan ook al meteen afgestoft:
  http://english.yenisafak.com/columns/abdullah-muradoglu/who-is-behind-%EF%BF%BDpegida%EF%BF%BD-2006848

  Om af te sluiten nog iets over de NAVO-terreur doctrine:
  R2P, termen als ‘war on terror’ c.q. imperialisme mbv. terreurnetwerken, asymetrische/irregular/unconventional warfare – allemaal nieuwspraak voor naar willekeur terreurnetwerken gebruiken voor oorlogsmisdaden betaald met onze belastingafdrachten. http://globalguerrillas.typepad.com/lind/the-changing-face-of-war-into-the-fourth-generation.html
  http://just-another-inside-job.blogspot.nl/2008/12/from-global-crisis-to-global-government.html

  Dit is de spil in het web dat de geldstromen naar de subversieve ngo’s in het westen dirigeert: http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

  Dat de media alles zo eenzijdig ‘framen’, dat is een belangrijk wapen in de moderne oorlogsvoering. WHAM. Martin, jij kent het spel – NLP, massamanipulatie, angstpsychose exploiteren. C’est comme ça.

 42. Dat er al oorlog is vind ik een goed punt van je en zeker ook omdat t niet zo wordt gezien dit is de vorm van oorlogvoeren op een moderne manier alleen zonder dat de mensen het doorhebben. Tog zitten hier bepaalde manipulatief bedenk bare redenen achter die groter zijn dan de oorlog die op t moment gevoerd wordt dus ook anders dan geld want dat is al tijden bekent dat ze hier geld mee verdienen. De vraag is hoelang gaat dit nog Door en wanneer gaan wij er iets aan doen ipv hun op ons ik, u, familie, vrienden, kennissen , vrienden van vrienden en kennissen en alle andere onschuldige mensen van elke kleur en ras die nix aan dit kleine groepje mensen doet die ons en iedereen dit aandoen? Ik denk dat zolang dit niet gebeurt dat dit soort “terroristische aanslagen” blijven gebeuren tot in de decenias en iedereen zo dom en afgeleid is dat er een oorlog komt van ongekende grootsheid!

 43. Het trieste is, ik was gisteren bij familie en ik liet voorzichtig merken dat ik vermoed dat het allemaal van A-Z gestaged is, incl waarom met mijn argumenten, zoals het ‘geen bloed’ maar ik was ook verrast door de enorm goede camera kwaliteit en geluid en was er van overtuigd dat dat een pro moest zijn.

  Nou, nou, nou, nou, nou. Ik krijg dan te horen dat alleen ik zo denk, en dat het onzin is en op zo’n manier alsof je op je flikker krijgt!

  Soms denk ik we zijn er bijna en nu denk ik weer effe dat we er zo niet komen,
  O ja, en dan vooral de ‘wetenschappelijk geschoolde’ idioten die er bij zitten! Die lijken me vaak nog het meest gehersenspoeld. Echt ongelooflijk soms!

  Sorry dat ik het zeg en ik moet het effe kwijt :zum kotsen!

  Zo! Dat lucht op! 😉

  • @M. Die wetenschappelijk(sic) idioten zijn gewoon bang voor hun baantje JA, en gehersenspoeld en niet zo’n beetje ook haha 🙂 :)!
   Ik heb in een cafe wel eens mijn twijfel geuit over de Holocaust (haha), mij beroepende op de “Vrijheid van meningsuiting”.
   NOU, je had eens moeten zien, ik werd bijna ter plekke gelynched, het scheelde niet veel of ik was door een enorme caferuit naar buiten geflikkerd. De cafebaas kon dat nog net voorkomen, onverzekerd en bang voor de schade als hij was haha 😉 😉 ;).

   Je moet gewoon zeggen dat het niet willen horen -de ogen en oren voor de waarheid sluiten ook betekent dat ze straks medeverantwoordelijk zijn voor de slachting van moslim mannen (die niks hebben gedaan) moslim vrouwen (die zeker niets hebben gedaan) en de kinderen van moslims(nou en die zijn erg hoor)!

   LET WEL het duurt heeeeeel lang voordat ‘kwartje’tegenwoordig 20 euronikswaard muntstuk, valt>>> Maar vallen zal die, hoe dan ook!

   P.s. De grap is altijd dat je meestal in je eentje ervoor staat. Als je met je partner of/en nog 3 anderen daar zit en die dit ook weten dan sta je sterk. Helaas werkt dat zo Kudde mentaliteit weet je wel.

   Dus nogmaals uitleggen/oreren:

   Gezelschapvoorwaarden:
   1. Zorg dat je er niet alleen staat, m.i. is minimaal 2 medestanders vereist of een heel sterke partner.
   2. Beroep je op de vrijheid van meningsuiting
   3. Wijs een iegelijck op hun (persoonlijke) verantwoording als burger
   4. Idem hun verantwoording naar hun nageslacht (klein)kinderen. Als ze die niet hebben de rest van de mensheid dan maar.
   5. Leg het rustig uit, stel eventueel je eigen argumenten ter discussie of in twijfel, maar blijf herhalen en switch naar het volgende argument en vergelijkbare zaken (historisch).
   Leg uit dat de geschiedenis zich voortdurend aan het herhalen is. Al 100den jaren lang.
   Stel ze de vraag wat zij zouden doen als zij machthebber, dictator, minister president of Koning waren om het ‘gemene’ volk eronder te houden.
   Vertel ze dat de machthebbers over ALLE machtsmiddelen beschikken behalve geestelijke vrijheid, een hart, een moraal en goede bedoelingen voor het volk; dat hun doel is hun positie te bewaren koste wat het koste.
   Dat niet alleen politie, ME en leger hun macht(lees: positie geld) moet beschermen, maar dat ze ook alle/ALLE wetenschappelijk instituten, wetenschappers, technici en vooral hele horden criminelen, veiligheids/geheim agenten kunnen inzetten.

   Ik geef toe voor de meeste zelfs geschoolde wetenschappelijk hersentjes is dit al moeilijk te bevatten, maar in wezen kun je dit aan iedereen met een normaal functionerend verstand en hart uitleggen.

   En last but not least het allerbelangrijkste : Tegen een wetend, gehard, gemotiveerd en TOTAAL VERENIGD VOLK staan ze “machteloos”.

  • Haha, erg herkenbaar! De mensen zijn al dermate geprogrammeerd dat ze zelfcensuur toepassen en niet eens in gedachte een alternatief scenario de revue durven te laten passeren. Misschien handig om die mensen dan te wijzen op Operatie Gladio of andere officieel toegegeven gebeurtenissen waarbij staatsdiensten met voorbedachte rade burgerslachtoffers maakten. Sommige mensen moeten weer even geconfronteerd worden met de historische realiteit als referentiekader. De meeste mensen wandelen door dit leven met een compleet door de tv gecreerde kunstmatige perceptie.

  • Herkenbaar, en dan krijg je een stempel complotter, een geuzennaam, houdt vol, er komen steeds meer mensen als wij en die worden geactiveerd door mensen als wij.

 44. Ja ik weet het niet hoor.. Volgens mij was deze aanslag geen hoax (denk er anders over bij 9/11). De terroristen wilden gevonden worden, daarom lieten ze hun ID kaarten achter. Daarom belden ze zo vaak met het nieuws. Dit was niet alleen een aanslag, maar een zelfmoord aanslag. Het enige doel dat ze hadden was de aandacht trekken, laten zien dat er niet te sollen met ze valt. Daarom was het ook op een klaarlichte dag, ze wilden laten zien waar toe ze tot in staat waren. Volgens mij was dit echt geen hoax, misschien was degene die filmde zelfs een metgezel ofzo, we weten ’t maar nooit.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close