Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Charlie Hebdo opzettelijke provocatie opnieuw afbeelding van de profeet Mohammed

Charlie Hebdo opzettelijke provocatie opnieuw afbeelding van de profeet Mohammed

De Nederlandse media doen allemaal alsof het de meest sensationele actie ooit is. Matthijs van Nieuwkerk was gister in DWDD zo enthousiast over de miljoenenoplage van de nieuwe Charlie Hebdo dat zijn tanden bijna uit zijn mond vielen. Waar zijn we in beland? Aan tafel zaten cartoonisten die de nieuwe Cartoon op de voorpagina van Charlie Hebdo volledig de hemel in prezen. De één vond het een keurige afbeelding van de profeet Mohammed en de ander vond de traan zo geweldig. Alleen Giel Beelen merkte op dat het totaal onzinnig was om zo te provoceren. En natuurlijk is de nieuwe uitgave van de krant weer een provocatie, want iedereen weet dat binnen de islam het afbeelden van de profeet Mohammed verboden is. Het is dus op zijn minst een provocatie dat Charlie Hebdo dit opnieuw doet. Het Charlie Hebdo dat onderdeel is van de Franse krant Libération dat in handen is van de rijke Ashkenazi joodse bankiersfamilie Rothschild. We kunnen dus eigenlijk wel stellen dat we hier met een joodse provocatie van de islamitische wereld te maken hebben.

Ik zal de afbeelding van de nieuwe voorpagina van Charlie Hebdo hier niet posten, maar plaats een aangepaste versie waaruit u kunt opmaken dat er mogelijk nog een andere manier is om naar de schetsen van Charlie Hebdo te kijken. Dat maakt de zaak extra provocerend.

poster-charlie-hebdo-new-cover_provocatie

Kijkt u naar onderstaand filmpje om een indruk te krijgen welke manier van tekenen ook door Charlie Hebdo gehanteerd lijkt te worden. De enige reden die ik kan bedenken als verklaring voor het bestaan van dit soort cartoonisten is een bewust geschapen alibi voor een provocatie en een ‘inside job’ of ‘valse vlag’ aanslag. Wetende dat de krant eigendom is van de familie Rothschild – die de grote drijvende kracht zijn achter het zionisme en de wereldwijde geldstromen in hun macht hebben  – wordt het steeds duidelijker wat het doel is. Men wil aansturen op een wereldoorlog en oplaaiend geweld op eigen bodem die in de schoenen geschoven moet worden van moslims.

Bron linkvermeldingen: dewerelddraaitdoor.vara.nl, ninefornews.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
99 Comments

 1. Open brief aan de Minister President,

  Geachte meneer Rutte,

  Naar aanleiding van het gekakel en haantjesgedrag in het tweede kippenhok gisteren, zou ik graag als moeder van U als eerste verantwoordelijke voor het leefklimaat hier in Nederland wat verdere uitleg hebben. U sprak tijdens de schertsvertoning van over elkaar heen buitelende naïeve correcte politici

  “We kunnen nu eenmaal niet alles voorkomen”

  Hoezo “niet alles’’ ik zou graag van u dan een lijst hebben van die “aanslagen die jullie[ AIVD interpol/CIA NSA], ondanks de vele miljarden voor beveiligen, de honderdduizenden camera’s, het volledig strippen van ieder man vrouw kind wat voor een weekendje Marbella gaat,het afluisteren en opslaan van ieder telefoon gesprek en mail van elke burger wat over de lijn gaat,
  U dan wel heeft voorkomen.[ met onderbouwing en documentatie graag]

  Ik kan me namelijk de afgelopen jaren alleen maar een heleboel aanslagen herinneren waarbij dat dan op een of andere wijze niet gelukt is en allerlei zogenaamde terroristen[ lees dubbelagenten/huurlingen] volkomen ongehinderd via de buitenlandse bewakingsfirma’s op Schiphol
  ’ vrij en onverveerd’ kunnen in en uitreizen.

  Ik noem er even een paar. Eerst de moeder alle aanslagen 9/11, Londen, Madrid, Theo van Gogh, onderbroek bomber, diverse aanslagen/shootings op burgers, winkelcentra, scholen religieuze ruimtes.

  Meneer Rutte, ik denk dat het wel mooi is geweest met het flauwe praatje van

  “we doen ons best en we moeten vooral u [ de burger] heel erg in de gaten houden want anders zouden er wel eens aanslagen gepleegd kunnen worden en ja het is echt nodig dat u door ieder BOA gefouilleerd en staande gehouden mag worden en identificatieplicht, maar ja af en toe glipt er wel eens een aanslagje door enzo”.

  Praatjes vullen geen gaatjes.

  Ik denk dat de camera’s eens van de burger af moeten en eens op de schimmige wereld van(militaire) inlichtingendiensten en hun “dubieuze personeelskeuze” moeten worden gericht.

  Doet u de deur dicht en vergeet u alstublieft niet het licht uit te doen.
  [ u weet wel energiebesparing/belasting en CO2 enzo]

  Met vriendelijke groet Nederlandse moeder Elvira

 2. En weer die naam Rothschild in beeld Waar zouden ze die cartoontekenaar slachtoffers eigenlijk gelaten hebben ? Met een nieuwe neus in een beloofd land? Zou dat kunnen?

 3. Beste mede compleetdenkers,

  ik stel voor dat we met zijn allen 100 vragen formuleren waarop totaal geen antwoord is rondom de aanslag van parijs. wellicht kunnen deze in een apart tablad gezet worden en we nodigen iedere’journalist’uit een aantal van deze vragen met onderbouwing te beantwoorden en ik beloof dat als er een journalist is die ongeveer tien van de 100 werkelijk kan benatwoorden met documentatie en onderbouwing, dat ik ze heel misschien nog eens series ga nemen.

  zelf wil eigenlijk nu wel graag vraag 23 inleveren en antwoorden op de exacte namen geboortedata enz van de “slachtoffers’waar ze begraven zijn en door wie???? Wat was hun trauma , waar zijn ze behandeld, welke ziekenhuizen etc
  Wat was de aard van de verwondingen van de doden[ autopsierapporten en vooral hoe zit het met de vele “gewonden’die aanvankelijk vermeld werden maar waar je niemand meer over hoort.

  en dat flauwe antwoord van “privacy voor de familie’ daar trap ik niet meer in want als het zo prive is wil ik er nl ook niets meer over horen op het nieuws. Zolang ik iedere dag met de meest stomme coverstories voor deze duidelijke cia/mossad operatie wordt lastig gevallen wil ik ook boter bij de vis en data namen rugnummers etc.

  • Volkomen mee eens. Gisteren was België aan de beurt met al die ophitsende nieuwsverslagen. Het is om ziek van te worden. Normaal nieuws bestaat niet meer. Ik heb ook wel een vraag voor de 100 stuks lijst. Kan iemand een foto tonen van een slachtoffer met zijn eigen bloed naast of op zijn lichaam!!!

 4. Martin dat filmpje wat je hebt geplaatst is volgens mij een spoof.
  Een parodie op bestaande voorbeelden.

  • Dat zou kunnen, maar het geeft wel een goede samenvatting en indicatie.

 5. Natuurlijk is dat een Rothschildblaadje. Net zoals dat “Russische krantje” , de Novae Gazeta , dat van George Soros bleek te zijn.
  Goedkope propaganda van machtswellustelingetjes…

  Lees dit en huiver.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/dekker-radicalisering-vormt-bedreiging-op-scholen

  Net zoals in de USA straks militairen en politie op scholen. Lekker zwaarbewapend , want zo’n zogenaamde radicaliserende jongere moet natuurlijk wel snel ergens een Kalashnikov kunnen grijpen.

  Wat een idioot , die Sander Dekker , dat ie staat te doen alsof je de precieze mate van “radicalisering” , een onzinterm , in percentages kunt uitdrukken…
  Een totaal onbenul dus.
  Maar dat is gewoon mijn mening. En die is zogenaamd weer vrijer dan ooit !

 6. Volgens Sander Dekker is op 4 procent van de scholen 0,1 procent “geradicaliseerd” , wat dat dan ook mag betekenen….
  Laten we er ff vanuit gaan dat dus 4 op de honderdduizend jongeren er “radicale” denkwijzen op na houden , dat is toch geweldig.

  Dekker heeft zojuist bewezen dat het allemaal wel meevalt. Bovendien “vergeet” hij even te vermelden dat “Radicale” ideeen hebben nog niet wil zeggen dat iemand ook crimineel word.
  Deze man heeft zich zoveel zorgen gemaakt dat hij er tamelijk radicale en extreme denkbeelden op na is gaan houden omtrent de veiligheid van scholen…

 7. Die mensen bij Charlie zijn natuurlijk helemaal in shock en rouw en zijn niet in staat om nog door te werken. Helemaal in angst voor nog meer onheil. Totaal verlamd om een nieuwe editie uit te brengen, een editie die veel later verschijnt na alle commotie. Toch? Zou je toch verwachten, zeker met een uitgedunde crew. Maar niets is minder waar, ze produceren nog minstens zo veel. Erg typisch.

  • Kijk, bij een winkel bijvoorbeeld hangt er dan een bordje ‘wegens omstandigheden gesloten’ als er bijzondere omstandigheden zijn. Hier is het meer ‘wegens omstandigheden extra drukte’.

  • Dat is inderdaad typisch, volgens mij heeft er gewoon een reorganisatie plaatsgevonden. 10 man eruit en de rest gaat gewoon verder, er is hard gewerkt aan de speciale editie met een oplage die 100x hoger is dan normaal.
   Deze actie wordt eigenlijk gefinancierd door de kopers van het blad, indirect dan.

   • Tja, je moet toch wat om de oplage te verhogen, en dat in een tijd waarin veel kranten en tijdschriften hun oplages zien dalen.

 8. Het is trouwens Giel, geen Chiel.

 9. Het intervieuwtje van nog geen 5 minuten van Giel Beelen met Martin Vrijland op 3fm vroeg in de ochtend vandaag, was tenminste iets maar natuurlijk lachwekkend qua timing en tijdsduur.

  We worden overstelpt met massamedia die elkaar aan het pappagaaien zijn en dan moet Martin die gefundeerde bewijsbare feiten heeft gevonden die een opgezette hoax absoluut ondersteunen in 4 minuten even verwoorden. Per telefoon tussen, (detail het Liedje Wicked World en volgende liedje was EYE in de Sky)

  Dan nu, ja hoor daar gaan we met de 78inchbuis in huis met zun allen de NPO kijken, supersnel zijn ze die massa media

  http://www.mediajournaal.nl/2015/01/15/npo-maakt-thema-avond-over-vrijheid.html

  Beste mensen die bij de NOS en andere media zich begeven, hebben jullie nou echt niet eens even de moeite gedaan om verder te zoeken naar feiten en ga eens echt journalist proberen te spelen i.p.v autocue’s als een robot oplezen.
  Het valt steeds meer mensen op dat de berichtgeving tegenstrijdig is,

  Pappa gaat morgen weer centjes verdienen bij de NOS en opzettelijk leugentjes aan de burgertjes geven maar dat vind pappa niet erg want pappa heeft centjes nodig…………

  • Pappa is gewoon een landverrader. De mensen waar die zelf tussen geboren is heeft ie schijt gewoon lak aan en de tienduizenden dode vrouwen en kinderen in de Oekraine helemaal. Ook toendertijd Irak en Afghnistan werden gecrushed door de duivelse westerse troepen van ZioNazi staat USA, Israel en EU (Nato) heeft ie gewoon braaf de andere kant uitgekeken en gedacht als de centjes maar …..

 10. Hier een link naar de uitzending bij Giel op 3FM: https://www.youtube.com/watch?v=rzzw7MYs0Lc

  Hier de link naar de radio uitzending op Pateo.nl: http://www.pateo.nl/PateoRadioArchief.htm

  • Ik bewonder je moed Martin,,een diepe buiging.
   Ik merk dat de msm ook met een bredere blik aan het kijken is.
   Pas alleen op dat je niet weggezet gaat worden als 1 of andere……
   Wij zullen je wel steunen en ook wij zorgen ervoor dat een breder publiek zich af gaat vragen wat wel of niet klopt wat ze voor geschoteld krijgen.
   Leve de vrije Geest.
   En martin,,Respect voor wat je doet man.

   • Het is kort Martin, een minuut of 5 in het ochtendprogramma van Ciel, maar het zijn wel 5 minuten. Het zal zeker zijn vruchten afwerpen. Geweldig.

 11. Sinterklaas was een Turk. misschien stoppen deze twee Turkse politici daarom wel zonder blikken of blozen Israel cq de Mossad in de zak voor de attak op het door Rothschild gerunde Charlie Hebdo/Liberation (braveau, Martin! Die NOS toenadering spreekt trouwens ook boekdelen)

  http://www.todayszaman.com/diplomacy_ankara-mayor-gokcek-mossad-is-behind-paris-attacks_369544.html

  en:

  http://www.zerohedge.com/news/2015-01-13/turkish-presidents-stunning-outburst-french-are-behind-charlie-hebdo-massacre-mossad

  Ze hebben het over de op handen zijnde Franse erkenning van Palestina als reden voor de bommen en granaten in Paris, ah mais oui….much like the Malaysia tribunal en het Nederlandse PGGM pensioenfonds dat in jan 2014 de kraan dicht draaide voor de Israelische banken die geld staken in nederzettingen in de Occupied territories, voila: MH17.

  En Fukushima als represaille van de rotting shield voor Nippon’s erkenning van Palestina.

  By the way last but not least Jacob Rothschild is in mijn beleving reeds twee keer geexplodeerd. De laatste plof overleefde ie niet. Nee, nog niet bekend gemaakt, staat een beetje slordig. Iemand anders trekt er aan de touwtjes. Vandaar, de andere kant van huis en koekpan episode…..zie dublinmick voor details

  www we will win

  CIA O

 12. Dag Martin, ik ben nieuw hier. Ik vind je een held! Dankzij jouw site kan ik de waarheid achterhalen van heel veel zaken, waar ik ook mijn vraagtekens bij zet, zoal de MSM ons deze voorschotelen.

  Ik vind je optreden in de show van Giel goed, je hebt maar een paar minuten gekregen, maar ik wil je, geheel ongevraagd en met goede bedoelingen, een paar aandachtspunten meegeven.

  Er vanuit gaande dat je de waarheid over de Parijse attacks, dat dit natuurlijk een inside operation is van geheime diensten, met zoveel mogelijk mensen wilt delen, is het denk ik belangrijk dat je kort en bondig een samenvatting kunt geven van de Parijse attack met de dubieuze waarneembare highlights, zodat mensen, op basis van jouw vraagtekens bij de feiten, gaan nadenken. Ik doe dat in mijn vrienden- en kennissenkring ook en dit werkt goed. Je begon nu tegen Giel met jouw visie dat er een volgende wereldoorlog zit aan te komen. Dit is al meteen heel groot en toekomst voorspellend. Ik denk dat het handiger is om te starten met jouw vraagtekens bij de feiten, zoals deze ons door de MSM zijn gepresenteerd. Je merkt ook dat Giel in het gesprek met jou niet zoveel kan met de bespiegeling van een nieuwe wereldoorlog. Maak het klein, naar de feiten. Gelukkig gaat het gesprek met Giel daarna meer over de feiten maar laat je naar mijn mening dé absolute kraker hier liggen. Namelijk dat over-over-overduidelijk te zien is op filmpjes, in slow motion nog duidelijker, dat de schutter ca. een meter naast het hoofd van de agent schiet en de kogel inslaat in het beton, waarna er een rookwolkpluimpje zichtbaar is. Inderdaad: geen bloed en inslag op het hoofd maar ook overduidelijk waarneembaar de kogel in het straatbeton. Ik vind deze scène hèt kloppende hart van de visie is dat we hier met een fake operation te maken hebben. Tevens heb ik ook van anderen op deze site nog weinig teruggehoord over een filmpje waarin wordt aangetoond dat het neergelegde bloed van de agent ca. 2-3 meter op het trottoir is aangebracht van de plek vandaan waar de agent lag. Het bloed ligt veel dichter bij de reclamezuil, dan waar de agent lag. Die lag verder van de reclamezuil.

  Mijn verhaal is niet belerend bedoeld, Martin, ik wil natuurlijk ook dat meer mensen aan het nadenken worden gezet. Mijn tip voor ongetwijfeld meer optredens van je in de MSM: maak een lijstje met de topics t.a.v. de feiten zoals deze ons zijn voorgehouden door de MSM over de Parijse attack, gericht op de visuele aspecten. Het nadenken begint bij de feiten, bij dat wat mensen kunnen waarnemen. Als mensen eenmaal door hebben dat feiten niet kloppen, zoals ons door de MSM zijn gepresenteerd, gaan ze hopelijk verder nadenken.
  Succes en met dank voor je aandacht!

  • Ik begrijp je kritiek goed. Ik had verwacht iets meer tijd te hebben en daar nog verder op in te zoomen. Misschien heb je hier meer aan:

  • Ik heb geen kogel gezien!
   Wel drijfgassen van het ontbrandde kruit, dat een wolkje op het trottoir veroorzaakt.
   Ik woon in Arnhem en op oude gebouwen zijn nog altijd de inslagen van kogels uit de Tweede Wereldoorlog te zien. Waar is de inslagkrater op de stoep?

   • Voor WOII werden huizen niet van beton gebouwd.
    Meestal van bakstenen al dan niet met pleisterwerk.
    Daar schiet een .30 (de Amerikanen gebruikten in WOII de M1-karabijn, .30 = 7.62mm van de Kalashnikov) zonder moeite een gaatje in.
    Bovendien schoot de schutter onder een hoek van pakweg 40 graden, niet recht in de grond.
    Het is de vraag of er wel echte kogels in het wapen zaten.
    De video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=idOHr3r1Qi4
    toont geen enkele inslag in de politiewagen.
    De maker van de video roept ook “C’est faux balles!”
    Letterlijk vertaald: “Het zijn nep kogels!”.

  • ook de witte spiegels van de initiele citroén en de zwarte spiegels van de citroén die werd weggetakeld was ook zo’n overduidelijk iets.

   • Volgens mij waren het verchroomde spiegels en die kunnen zowel zwart als wit lijken door reflectie.

  • Mensen wijzen op zaken die niet kloppen is niet zo moeilijk maar op zeker moment krijg je de vraag ‘waarom zouden ze dat doen?’ En dan wordt het heel lastig om dat even in een paar minuten uit te leggen.

   • Uitleggen kan nog wel regenboog, maar zullen ze het geloven. Dat die goocheltrucjes bedoeld zijn om onrust te zaaien en dat die goedbedoelende overheid het misschien toch niet zo goed bedoelt.

 13. Heeft die cartoonist bij Saturnus DWDD nu een Baphometje op zijn shirt. Past wel weer mooi bij het hele rituele gebeuren.
  http://i57.tinypic.com/n3vn2v.png

 14. Voor alle nieuwe mensen,

  van Harte Welkom .

  Veel van de dingen die achter de schermen gaande zijn kunt u naast op deze site ook terug vinden op diverse internationale sites bijvoorbeeld

  http://www.veteranstoday.com/

  Het is een zeer gedegen site die bestaat uit allerlei mensen die in de militaire industrie werken of gewerkt hebben dan wel veel hiervan weten en ook vaak via via veel informatie krijgen toegespeeld.

  Uitermate nuttig voor de achtergronden rond om wereldpolitiek ed
  gegarandeerd informatie die u niet op het journaal te horen krijgt.

 15. Inmiddels zijn er bekende mensen die ook meedoen.

  http://sg.tudelft.nl/event/willem-middelkoop-patronen-van-bedrog/

  Nu nog meer mensen die ontwaken.

  Overigens grote kans dat er binnenkort weer iets staat te gebeuren. Dan kan de aandacht daarheen met als gevolg dat dit weer voor de massa in de vergetelheid raakt (zie ook mh17, ebola, etc)

 16. Ik mag niet meer zeggen dat ik isreal steun in t vermoorden van onschuldige palestijnen en de politie in t afknallen van onschuldige burgers omdat ik dan deelneem aan t verheerlijken van terrorisme!

  • ????????

   • De 2e theaterkamer wilt t verheerlijken van terrorisme strafbaar gaan stellen….vandaar.

 17. http://crashrecovery.org/daily/14.01.2015/Pateo%20Radio%20-%20Martin%20Vrijland_Wed%20Jan%2014%202015.mp3

  -rw-r–r– 1 stock stock 58340413 Jan 15 20:52 Pateo Radio – Martin Vrijland_Wed Jan 14 2015.mp3
  SIZE(Pateo Radio – Martin Vrijland_Wed Jan 14 2015.mp3)= 58340413 (56M)
  MD5(Pateo Radio – Martin Vrijland_Wed Jan 14 2015.mp3)= 46e0028daf4ac5ed36cb6a3177a98947
  SHA1(Pateo Radio – Martin Vrijland_Wed Jan 14 2015.mp3)= e30a5197f4de62b9e19b364fb8c638559c1b8dce

 18. Is dit filmpje al eens gepost?
  https://www.youtube.com/watch?v=6hnz68pxD50
  Het lijkt alsof er spray uit de mouw van de agent komt.
  Dit filmpje is redelijk gemanipuleerd met contrast e.d.
  Maar wanneer je andere slow motion beelden gaat bekijken van deze scene zie je duidelijk dat er iets vreemds gebeurd. Het lijkt zelfs alsof dat “ding” in zijn mouw terugtrekt en uit beeld verdwijnt. En later weer zichtbaar wordt. Zou het niet zo kunnen zijn dat ze bewust “False Flag” elementen verwerken in dit soort events om de conspiracy te voedden?
  Soms lijkt het allemaal vrij amateuristisch en heel duidelijk voor de Hoax
  “gelovers” Toevallig ook weer de naam Rothschild die er bij betrokken is.
  Misschien is dat wel bewust om ook de MSM aanhangers en de conspiracy aanhangers tegen elkaar op te zetten. Verdeel en Heers

  • ja het valt mij ook op,,die id kaart bijvoorbeeld die zogenaamd in de oauto lag,,,1 ding blijf ik vreemd vinden heel vreemd,,,die schoen die de passagier opraapte,,,wtf waar kwam die vandaan en van wie was tie,,wel belangrijker als zijn id kaart want die liet hij gewoon liggen.

 19. Perceptiemanagement of wel Hersenspoeling der Neanderlanders!
  Even voor de goede orde: Je hebt Nederlander, Neederlanders en Neanderlanders.

  Goed best wel ingewikkeld
  1. Een Neederlander is iemand die klaarwakker is hier op Martin Vrijland en andere sites leest hoe de wereld echt in elkaar zit. Kijkt wel eens tv. maar dan bewust met “een-180-graden-draai-de-leugens-om” bril.
  2. Een Nederlander bestaat eigenlijk niet volgens aanwaailegkip Maxima, maar de paar die er nog zijn kijken nog wel tv en geloven niet alles maar wel veel.
  3. Een Neanderlander kijkt continu, althans zeer veel tv. Is kritiekloos neemt alles voor waar aan, schrikt zich dood bij dit soort aanslagen, krabt even aan z’n ballen buik of rug, neemt dan een slok van zijn bier of van haar wijntje en zapt vervolgens of naar het pornokanaal(hij) of naar RTL4 The voice of Holland boer zoekt etc(zij) danwel naar SBS6 (allebei)!

  OP man bijt hond vandaag, was een of ander oen te zien die zn zwemdiploma nog moest halen. In de kamer van zijn huis zie je dan “pontificaal” de vlag van IsraHell !
  Bij Mien of Truus en Henk of Jan in de kamer “pontificaal” op de achtergrond aan de muur een kop van een bok of hert, maar met 2 sterk naar voren gerichte hoorns (zie het torentje van Rutte/Bakellende). Baphomet dus.
  Om de mensen alvast te laten wennen zeg maar…hahaha :);) 😉

  • Wat ik hiermee wil zeggen is dat dit CONTINU dag en nacht / dag in dag uit doorgaat. Allerlei symboliek, onbewuste beelden(subluminale), meningen, verdraaide feiten, leugens , duur doende reporters/Hjoernaal lezers/essen keurig in pak stropdas of jurk met pareltjes, opgeblazen bekende om kots van te worden Nederlander(sic), oplichters, pedofilen, homo/transgender propaganda etc etc etc.

   En dat wordt allemaal dag in dag uit over u uitgespuugd, uitgekotst danwel …..[vult u zelf maar in]….

   Wanneer stopt deze kots-TV eens een keer?

   1 (zegge een) slechts een goede raad. Flikker die tv het huis uit of zet uw veiligheidsbril (leugen filter en detector ingebouwd) op.

   • http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/302550/Man_Bijt_Hond.html

    Alleen al de inleiding van dit programma stikt van de symbolische mindfucking beelden.
    Een katholieke kerk met altaar en priester b.v.
    etc.

    Zodra een programma op de MSM goed bekeken wordt duiken de ZIonazies Ashknazi jews erop om het vol te pompen met propaganda en mindfuck. KLAAR ! Kijk luister en huiver zelf even.

 20. http://crashrecovery.org/daily/14.01.2015/De-ochtendrituelen-met-Giel-Beelen-Martin-Vrijland-Do15jan2015.flv

  SIZE(De-ochtendrituelen-met-Giel-Beelen-Martin-Vrijland-Do15jan2015.flv)= 36551307 (35M)
  MD5(De-ochtendrituelen-met-Giel-Beelen-Martin-Vrijland-Do15jan2015.flv)= 596ff527603c32d641c7b2b3bed5b542
  SHA1(De-ochtendrituelen-met-Giel-Beelen-Martin-Vrijland-Do15jan2015.flv)= d89ee81fc317ad8307d76b75cf744d191f5c32f4

  Source :
  Martin: “aanslagen Parijs zijn een hoax”
  donderdag 15 januari 2015
  http://giel.vara.nl/media/332130

 21. voor de lezers hier, website nieuwsbreker heeft alle reacties die hierover gaan doodleuk gecensureert, dus of niet geplaatst. of mensen erna geblokt…..ook dit zegt genoeg.. vrije meningsuiting die dus niet op deze site word gehandhaaft

  • moet je is op nu .nl reageren,,worden ook bijna alle links uitgeschakeld..op de meeste mainstream word je genegeerd,,facebook enz al de massa gekte ,,, de echte info wordt al een jaar ongeveer geblockt….internet is ook niet zo vrij meer als het lijkt. de industrie regeert en heeft de regie.
   We moeten echt snel wezen voordat onze laatste vrijheden worden afgepakt.

 22. Net als 9/11 en los van echte of nep slachtoffers gaat het bij deze aanslag, net als zovele in de rij van de afgelopen jaren om één doel. Het doel is in de ogen van de eenvoudige betrachter het vestigen van de islam (is grotendeels waar, vandaar ook de onophoudelijke stroom moslimvluchtelingen richting EU), maar voor degene die zich verder verdiept in zaken en verder kijkt dan de gevestigde media zal moeten of niet anders kunnen concluderen dat het uiteindelijke doel macht is en het verstevigen van de fascistische macht over ons allen en het gehele monetaire systeem.

  Voor wie dat niet doorheeft of het zelfs niet wil zien is een simpele geest, een onbeschrijfelijke masochist of zelfingenomen stuk vreten die waarschijnlijk ook nog eens vreet uit de staatsruif, maar het feit ligt er open bloot dat we steeds meer als kuddes vee bijeen worden gedreven en de d.m.v. false flag operaties die door de zio-fascistische machthebbers veroverde en gekaapte overheden het absolute recht geven wetten en regels te veranderen en privacy en burgerlijke vrijheden zonder blikken of blozen tot nul te kunnen reduceren en het gehele geldsysteem te dwingen die kant op te gaan dat burgers niet meer kunnen beschikken over hun eigen financiën en bezittingen en werken tot slavenarbeid zal worden getransformeerd dit kan mede gebeuren door onbeschrijfelijk oneindig veel schulden maken die mensen zal dwingen te buigen en door het gecontroleerd repressief rentes naar beneden drukken of zelfs naar negatief drukken. Dit mag worden gezien als het begin van algehele onderdrukking en confiscatie.

  De tactiek is niet nieuw en is te vergelijken met deze:….. Verordening van de Rijkspresident voor de bescherming van volk en staat…. http://tinyurl.com/odxpfeb

 23. Ik vraag me af wat de zio’s van plan zijn.
  Als ik de verslagen over geo-engineering mag geloven is deze planeet over pakweg 35 jaar levenloos.
  De chemtrails die megatonnen giftige metalen in de atmosfeer sproeien om het door CO2 en methaan veroorzaakt broeikas-effect te onderdrukken vergiftigen niet alleen al het leven maar veroorzaken tevens zo’n klimaatverandering dat het leven op deze planeet daaraan ten gronde gaat.
  Dat zou ook de zio’s moeten uitroeien maar blijkbaar maken die zich er niet druk om.
  Wat weten zij dat wij niet weten?

  Zoals Martin in een eerder artikel al stelde: waarom doet de NWO-elite zoveel moeite om een schijnbaar krankjorum scenario af te werken i.p.v. simpelweg de stop eruit te trekken?
  Ze hebben reeds het geld, de macht en de wapens.
  NWO of JWO ligt eigenlijk al zonder noemenswaardige obstakels binnen hun bereik.
  Waar zijn ze dan mee bezig met deze stap-voor-stap infantiele misleiding van de goedgelovige mensheid?
  Waarom wordt de planeet met chemtrails volledig verwoest?
  Wat zit daar achter?
  Wie of wat is daar bij gebaat?
  Is dit de laatste fase van terra forming voor een andere levensvorm?

  Ik zie de logica niet in al deze waanzin.
  Iemand anders misschien wel?

 24. Iemand al gezien dat Coulibaly gehandboeid was op het moment dat hij de supermarkt uit sprong?

  • krijg nou de neten,,,het lijkt er wel op ja ? wtf

 25. sow what mannen,,en vrouwen,,wat worden wij genaait zeg,,van alle kanten.echt niks blijkt meer waarheid te zijn echt niks.
  Ze laten ons in raadsels achter,,,V for victory

  • martin, wellicht kan je dit artikel van veterans today even doorsturen naar de meneer van de nos, Hopenlijk begrijpt hij dan wat je bedoelt.Iemand nog een kwartje om te laten vallen?

  • OFFICIAL RESPONSE FROM PRESTITUDES & FRAUDCASTERS TO THIS PAGE:

   Prof. Fetzer & Veterans Today:

   We as the mess-media are NOT complicit at all we just happen to be there @ the right place & @ the right time which is usually before the right things happen & during & after!!!! that’s all. & that guarantees a flowing news pipeline where everything fits in place so there’s nothing & no void left out for the public to puzzle over. We do all that in advance of events so news flows!!!-thank Zio-Satan (our God)!!!
   after all we’re the entertainment industry. ain’t we???
   End quote

   ++ check out link to Lasha Darkmoon Rothschild letter posted by STARGATE in the Fiasco France page & here again with ultimate fact details of who’s who of the Paris ZIOP from the mouth of a fallen Rothschild:
   *******www.darkmoon.me/2015/madame-rothschild-know-behind-paris-attacks/

 26. http://www.darkmoon.me/2015/madame-rothschild-know-behind-paris-attacks/

  Madame Rothschild — “I Know who was behind the Paris Attacks!”
  Admin
  January 12, 2015 Other Writers
  Madame Rothschild tells Lasha Darkmoon in a private email that the Charlie Hebdo affair was a Mossad operation.

  . . . by Ellie Katsnelson
  WE ARE ALL TERRORISTS NOW
  WE ARE ALL TERRORISTS NOW!
  Paris attacks: France to deploy 10,000 security forces around the country (See here)

  Brief introductory note by Lasha Darkmoon: I have just received an electrifying email from my friend Ellie Katsnelson, aka Madame Rothschild, a German aristocrat of Rothschild parentage who has fallen out with her “family” after certain traumatic events during her adolescence, including the mysterious death of her mother in the Swiss Alps in 1989 (See her mini-biography below).

  The email was sent to me on Sunday, January 11, 2015 5:56 AM, i.e., yesterday. I transcribe it exactly as written, except for one or two minor alterations in the interests of extra clarity.

  Reader, you must make up your own mind if there is any truth in these chilling revelations. I myself remain undecided, as is my custom, preferring to keep an open mind until the facts have been clearly established.

  Email from Ellie Katsnelson

  Dear Lasha,

  I won’t write to the Comments section of your website, as you suggest, because I cannot help feeling that it is juvenile to do so. But this I will say most emphatically, based on my private sources, for as you know, I am a resident of France and have many friends in high places in Paris and elsewhere: not only do I believe that the Paris circus was not done by the Muslims, I actually know for a certainty that it was not.

  Muslims had nothing—I repeat, nothing—whatever to do with the carnage that took place in Paris last week.

  A few young ladies whom I know and who are active in the Palestinian movement—with your own countryman, George Galloway, I believe—explained everything to me two days ago. This whole event was organized in Brussels. Even Ahmed Merabet, the first French policeman purportedly shot dead, is actually not a Muslim at all: his real name is Avigdor, and his brother’s name is Maloch, recently changed to Melek—all of them crypto-Jews in the service of Israeli intelligence, i.e., Mossad agents.

  Avigdor is in Buenos Aires right now, and will remain there for six years, a standard operating procedure with those deep in Israeli psyops. After this he will resurface with a new identity, by which time of course the populace will have forgotten all about the Paris attacks.

  Remember Gladio? Well, if you don’t, you don’t have to—as you are living through it right now.

  Lasha, I am well known for being able to chatter on endlessly and to write even at greater length, so this is all for now. I will write you an email sometimes in March when I return to France and the UK from Sydney. Hopefully, there will be no more pussyfooting around, and we can sit down and enjoy a glass of wine together, as befits two queens: one a drama queen (me), the other a mystery queen (you). 🙂
  That’s all, dear. Bye for now and keep well. I’ve missed you.

  Ellie K

  P.S. Regarding the Paris farce. I forgot to mention the amount such players get paid. It is 666,000 euros or dollars, depending on the country the event is staged in. The amount may seem random and insignificant to you, but once you know how important numerology and signs are to the Kabalistic Jews, things begin to make sense.

  Moreover, the number SIX features again, you will notice, as that is the number of years during which the commandos carrying out the operation are not allowed to resurface. They have to lie low for six years, living lives of impeccable respectability under their newly invented personas. When they finally emerge into the full light of day, it is never in the country where they performed their original theatrics.

  Thus Avigdor, the ”hero” of the Paris op, and all the rest of his accomplices in crime, will start a new life elsewhere: with a new identity, new papers, a new passport—even a nice new house provided. Everything else will be given to these operatives to enable them to make a fresh start in life, including a wife or partner who is also an undercover agent. Nothing, absolutely nothing, is left to chance.

  Masked

  • Heb zo mijn twijfels bij darkmoon en bepaalde darkmoonies; verliet 8 dec. 2013 met opgeheven hoofd die darkroom toen me de wacht daar werd aangezegd. Jacob R. himself hield me stelselmatig in de gaten zo weet ik uit betrouwbare bron ook om die GJ comments aldaar die speciaal zo werd me gezegd in de zogeheten derde wereld aansloegen.

   Very Good Comment Martin. Charlie Hebdo en de jihadstrjders – die isis capo is double jewish zoals ook jij stelde- het bekende recept van de jewbanksters en het andere bilderberggeboefte.

   Qui Bono? Bij de Paris attacks hebben/hadden Moslims geen enkel belang, zij zaten immers al in de lift: bij het Franse parlement stond immers het erkennen van Palestina als onafhankelijke staat in de steigers. Satanyahu liet eind vorig jaar direct zijn afkeuring blijken over die op handen zijnde erkenning van Palestina door Paris.

   Charlie Is Dood is regelrechte terreur uit de jewsewer van de Israeli Mossad en CIA (Amerikaans Joods) en er zit ook een penetrant Gladio geurtje aan die stank.

   Remember Honorary President of the Supreme Court of Italy Judge Ferdinando Imposimato:

   https://lightworkersxm.wordpress.com/2013/04/12/italian-court-judge-drops-bombshell-all-terrorist-autrocisties-are-caused-by-bilderberg-secret-meetings-group-says-ita-ian-judge-ferdinando-imposimato-adds-the-bilderberg-group-in-conspiring/

   Edoch die apex apes voelen zich in het nauw gedreven. Meer goyim worden wakker. Een concrete betonharde misser was de door hen van tevoren breed uitgemeten terrorattack at the London Olympics (zie Rockefeller Foundation report hierover)

   CIA O

  • dus mensen, als je het zat bent in Nederland, solliciteer naar de funktie van crisis acteur en misschien wint u wel die vakantie in Argentnie van maar liefst 6 jaar waarbij u ook een gratis make over krijgt. Acteertalent lijkt niet per se vereist, maar kan natuurlijk geen kwaad.

   Maar even serieus, die goede rothschilds zijn wel een interessante groep om meer over te weten.

 27. Met name het gedeelte dat gaat over de Charlie Hebdo bureaustoel is buitengewoon bizar:

 28. Omdat ik even wat privé dingetjes moet regelen houdt ik het vandaag bij een korte reactie op de “anti terreur actie” in België. Wat mij betreft is het hele principe van afreizende jihadisten en terugkerende jihadisten kolder. Het zijn Westerse huurlingen. Vraagt u zich maar eens af hoe het kan dat deze zogenaamde jihadisten niet opgepakt worden voordat ze naar Syrië afreizen. Mensen worden wel opgepakt als ze een aanslag in Nederland beramen, maar de AIVD is niet in staat om met haar samenwerking met de NSA de telefoongesprekken, emails, social media en onderlinge contacten dusdanig in beeld te brengen dat men kan concluderen dat deze heren naar Syrië af willen reizen? Dat gelooft gemiddeld GTST kijkend Nederland misschien, maar het lezerspubliek hier is toch al iets verder. Overheden zouden deze heren wel tegen kunnen houden, maar doen het niet! Zo zagen we recentelijk hoe de vriendin van de gijzelnemer van de joodse supermarkt in Parijs, Hayat Boumediene, gewoon kan reizen via een vliegveld. Waarom zou zoiets mogelijk zijn? Omdat deze jihadisten namens het Westen strijden en het Westen ze dus maar wat graag af laat reizen. Waarschijnlijk tegen betaling. Hoe kan het dat ze überhaupt een douane loket op welk vliegveld dan ook kunnen passeren zonder opgepakt te worden? Zijn de geheime diensten dan zo slecht? De argumenten die je voor tv hoort zijn “We kunnen moeilijk iedereen in de gaten houden”. Dat is complete bullshit. Iedereen wordt in de gaten gehouden! Alles is bekend over welke burger (slavenwoord) dan ook. Elke aanslag is bedoeld en is bekend zo niet gepland om het niet bestaande gevaar voor moslimextremisme op te stoken! Het enige moslim extremisme dat bestaat, is dat extremisme dat door Westerse agenten zelf is gecreëerd en bestaat uit huurlingen. De arme moslimjongens die zich hebben laten omkopen om jihadist te worden laten zich misbruiken en worden nu ingezet als terroristen om op eigen grondgebied chaos te scheppen. Het is een zionistisch rattenplan!

  Ik schreef er al meerder artikelen over en heb dit al ruim een jaar voorspeld. Kijkt u maar even:
  http://www.martinvrijland.nl/?s=jihadisten&x=0&y=0

  • goede link Martin

  • Iemand merkte in de reacties op dat de bijrijder wel eens een vrouw zou kunnen zijn. En inderdaad als je de verschillende beelden goed bekijkt dan lijkt de bijrijder zeer vrouwelijke bewegingen te maken, zelfs het loopje, ook te zien in de eerdere video, is vrouwelijk. De bijrijder lijkt ook nog eens niet te kunnen praten.

   Verder las ik dat er vermeende terroristen zijn gedood en opgepakt in België die het voorzien hadden op politieagenten en dat ze in het bezit waren van politie-uniformen. Zou het kunnen dat België een false flag aanslag heeft kunnen voorkomen en de politie-uniformen nodig waren voor het in scene zetten daarvan? Ik weet het is speculeren en het is maar een idee. Verder lijkt ’t alsof men wil zeggen “kom jongens, we moeten de politie zwaarder bewapenen, in heel de EU”…Ben benieuwd als dat gebeurt welke bedrijven deze wapens en uitrustingen gaan leveren.

 29. Inderdaad Martin… 1 groot zionistische rattenplan. Vraagt u zichzelf eens af… ISIS heeft gebieden in handen (in Syrië) die op steenworp afstand liggen van de Israëlische grens.. Waarom hebben zij (ISIS) tot op de dag van vandaag nog geen enkele poging gedaan om Israël aan te vallen?! ‘Daar zijn ze niet toe in staat’ word er dan geroepen… Ohja..?! Het ISIS sprookje kan wel bijna het hele noorden van Irak in nemen en het Iraakse leger binnen enkele dagen in complete chaos laten verkeren…maar ISIS kan niet af en toe hier en daar een mortiertje of raketje over de Golan hoogte schieten..?!! Overigens.. het Iraakse leger wat nota bene barst van de Amerikaanse uitrusting.. en jaren getraind is door hen.

  Maar goed.. zodra de ‘Syriëgangers’ hier zogenaamd een aanslag plegen, word er wel meteen een ‘joods’ doel uitgekozen…LOL En vervolgens roep Netanyahoo; ‘elke Jood is welkom in Israël, u zult bij ons veilig zijn.’ Komt hem dat even goed uit…zieltjes winnen voor het Groter Israël plan…want ja…Israëlische zakenlui zijn inmiddels stilletjes lappen grond aan het kopen in het noorden van Irak… Israël gaat binnenkort een stuk groter worden ! Dus…er moeten wel mensen zijn om deze gebieden te bewonen… Dit doet me overigens een beetje denken aan de aanloop naar de tweede wereldoorlog.. Hoe kregen ze de Joden ook al weer zo snel mogelijk naar het heilige land..?! Oooohja doormiddel van aanslagen, intimidaties, bedreigingen..etc !! Flashback !

  Dan nog dit…nog geen 24 uur na de ‘terreuractie’ in België, worden de ‘Marshall-law’ plannen gauw doorgevoerd. Komt ze dat ook weer even goed uit. Inlichtingendiensten krijgen (nog) meer bevoegdheden omtrent afluisteren etc. Leger kan sneller worden ingezet…het gaat beginnen dames en heren… Overigens is er nu weer een gijzelingsactie aan de gang vlakbij Parijs… De satanische elite hebben nu echt de gashendel opengetrokken…next stop NWO.

 30. http://youtu.be/aGpJlo0oLLM

  Walgelijke vertoning van Lachuh giere brullen en slecht acteer werk door de familie en collega’s van de zogenaamde “slachtoffers van charlie hebdo aanslag”

  zijn we niet geweldig, ja we hebben het gedaan en het is nog gelukt ook.
  [en we krijgen nog een percentage van de memorial editie charlie hebdo ook
  dankzij de mean stream schaapjes]

  o wat zijn wij toch intellectueel en slim!

  over de rug van de vele [ moslim]
  moeders die slapeloze nachten hebben van de zorgen omtrent de toekomst van hun kinderen.

  • Bedankt voor deze uitleg. Je doet me een beetje denken aan onze Maatschappijleraar met specialisatie Ordologica en Mediocritas in de Nieuwe Wereld.

 31. De grootste joodse organisatie van Europa heeft er bij Brussel op aangedrongen dat de joodse bevolking wapens zou moeten mogen dragen voor zelf protectie. http://rt.com/news/223191-eu-jews-letter-guns/

  De zus van Coulibaly geeft “Upside down Twerking” les tegen rascisme in Frankrijk en de USA. Je verzint t gewoon niet.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2911271/Sister-Paris-deli-killer-Coulibaly-Booty-Therapy-dancer-aims-end-racism-medium-upside-twerking.html

  • Dat zal toch echt de blody limit zijn als dat gebeurt!
   Ik zie de Rabbijnen al met uzi’s rondlopen, moet er niet aan denken.

   • Het kan nog erger, lol

 32. Ik las zojuist nog even wat oude reacties in een MH-17 artikel op deze website. Eén van de reacties ging over het toeval(?) van bepaalde nummers, en dan met name nummer 7.
  – MH17
  – 17 juli
  – Boeing 777

  Alhoewel ik niet zozeer iets met numerologie heb, vond ik het toch wel apart. Dan nu terug naar het Hebdo-circus:
  – 7 januari
  – 1970 (opgericht)
  – …iemand nog meer suggesties?

  Als ik dan de Satanic Calendar er even bij pak, die Martin laatst had gepost, dan zou er morgen (de 17e) weer iets moeten gebeuren.

  • Was ook nog in 2014 met die MH17 en 2 + 0 + 1 + 4 = 7 Tbuskwie.

  • 17 = sexual betekent misbruik/ JD snuff movies van meisjes/jongens tussen 7-17 jaar. Eerst volgende bloedoffers hetzij verborgen hetzij publiek
   [echte aanslagen ed] tussen de 20- 27 januari.

   Steek maar een kaarsje op voor deze kinderen van “Nightmare Hall’.

  • Niet te vergeten Christine Lagarde die vertelde te moeten opletten op nummer 7

  • De aanval op die twee torens was op de datum 11 sept wat ze later ervan maakte 911 de alarmnummer van USA
   7 januari is 17 de nummer van de pliesie hier in FR en waar maken die gasten jacht op; de pliesies als je de media moeten geloven.

 33. Charlie Hebdo Update — Paul Craig Roberts
  January 16, 2015

  Charlie Hebdo Update

  Paul Craig Roberts

  Readers, with the exception of neoconservative William Kristol, appreciated the questions I raised about the Charlie Hebdo affair. http://www.paulcraigroberts.org/2015/01/13/charlie-hebdo-paul-craig-roberts/ Europeans sent me videos and news reports from Europe.

  One video compares the car in which the killers escaped with the car in which the ID of
  one of the accused brothers was allegedly found and makes the point that the two cars differ. The car in which the ID was found apparently is not the escape car.

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/01/16/charlie-hebdo-update-paul-craig-roberts/

 34. Terroristen hadden de aanslag tot in de puntjes voorbereid….maar wisten niet waar ze moesten zijn:

  http://www.ad.nl/ad/nl/33624/Aanslag-Parijs/article/detail/3824951/2015/01/07/Terroristen-liepen-eerst-verkeerde-gebouw-binnen.dhtml

  zegt ene Yve Cresson:

  Echter:

  https://www.youtube.com/watch?v=9eOBK9jpD8o

  Tot voor een paar dagen terug kon je via Google Maps Street View nog (zoals in het filmpje) op Rue Nicolas Appert 6 naar binnen “wandelen”. Dat kan nu niet meer. Probeer zelf maar. Op nr. 10 (Charlie Hebdo) wordt de zaak in de gaten gehouden door de politie.

  • Beetje terrorist heeft toch wel tomtom zou je denken.

 35. “Hun identiteit is nog niet officieel bevestigd” maar dat weerhield de Volkskrant er gisteren niet van al uitgebreid de doopcel te lichten van de “jihaddoden van Verviers”:

  http://t.co/6qgVnmUTTs

  Kwalijke, zo niet kwaardaardige journalistiek zou ik zo zeggen, zeker als nu blijkt dat zij er niets mee te maken hebben, aldus de Waalse krant La Meuse van vandaag:

  http://www.lameuse.be/1192338/article/2015-01-17/les-deux-djihadistes-vervietois-redwane-hajaoui-et-tarik-jadaoun-n-ont-pas-ete-a

  Ondertussen wordt er al weer met nieuwe namen gegooid. De “verdenkingen” gaan nu in een andere richting….Griekenland….en Nederland:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150117_01479018

  Het komt nu wel erg dichtbij. Onze minister van J&V ziet er in ieder geval slecht uit:

  http://politiek.blog.nl/binnenlandse-politiek/2015/01/16/opstelten-oogt-vermoeid-na-terreurweek

 36. Alle “hotspots” van de Charlie Hebdo shootings. Zeer verhelderend en een uitstekend hulpmiddel bij de analyse van wat er werkelijk gebeurd is:

 37. http://qnews.nl/index.php/nieuws/18-het-complot/416-aanslag-charlie-hebdo-draagt-stempel-van-geheime-diensten

  Le Pen spreekt; aanslag-charlie-hebdo-draagt-stempel-van-geheime-diensten

 38. http://edition.cnn.com/videos/world/2015/01/09/lead-vo-tapper-hostage-paris-attack.cnn

  In dit filmpje lijkt de gijzelaar instructies via een oor-plug te krijgen op 00:48 stilzetten.Deze man kwam ook vrijsnel naar buiten met nog wat gijzelaars.De gijzelaars lijken om de hoek van de deur te staan terwijl de hele toko net nog aan gort geschoten is.

  Screen shotje gemaakt gemaakt en hier gepost: http://www.synchromysticismforum.com/viewtopic.php?f=5&t=9776&p=56852#p56852

 39. even weg van de afledingspsyop

 40. Bombshell! Russia to Stop Transit of Gas to EU Through Ukraine!, January 15, 2014
  Posted on January 17, 2015

  https://jhaines6.wordpress.com/2015/01/17/bombshell-russia-to-stop-transit-of-gas-to-eu-through-ukraine-january-15-2014/

  en zoals jullie weten heeft europa in als zijn Brusselse collaboratie wijsheid door de FALSE FLAG MH17 in de Ukraine besloten,

  GEEN MEDEWERKING TE VERLENEN TOEN PUTIN AANBOOD OM GEZAMELIJK een nieuwe pijpleiding structuur aan te leggen in europa nl ‘soúthstream.

  Dat betekent dus geen gas meer door de ukraine om dat die inmiddels al voor 30 miljard gestolen/ afgetapt hebben en nu gasleveranties aan turkije tot aan de grens van griekenland en

  ja daar moeten we het dan maar komen halen

  jammer alleen dat er tot nu toe nog geen enkele leidingen die kant op liggen dus jongens ik zou de eerstvolgende aanbiedingen bij de action voor thermo ondergoed maar goed in de gaten houden ik denk nl dat we het de komende winter hard nodig hebben.

  en daar kunt u Putin niet de schuld van geven ENKEL EN ALLEEN MAAR maar uw eigen oliedomme naieve USA/ UKRAINE FALSE FLAG MH17 collaborerende politici EN MEDIA.

  Gaat u vooral de volgende keer weer gewoon stemmen.!!!!!!!

 41. EN DAN NU ANDER BUITENLANDS NIEUWS

 42. Dan pompen ze groningen gewoon met vollevaart leeg en de groningers ppfff daar maken ze zich niet druk om tis maar en uithoek he! snappie?

 43. Het was een vrolijke boel bij president Hollande…

  • Goed je weer te zien Francois. Valerie, zit in hemelsnaam niet zo te grijnzen. Trek eens een serieus gezicht en die vriendin van je ook. We moeten net doen of er wat ergs gebeurd is. Zo lijkt het ook of je man een belangrijke baan heeft maar eigenlijk zijn mensen zoals hij allemaal poppetjes, net als in die cartoons.

 44. Kwam trouwens tegen op een andere site bij iemands reactie dat de spiegels van de auto’s van de ‘terroristen’ eerst wit en later zwart zouden zijn.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close