Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Chip je kind!

Chip je kind!

Al enkele dagen zie ik de website www.chipjekind.nl voorbij komen in meerdere berichten. Deze website biedt aan wat ik al enkele weken geleden in een artikel voorspelde en al veel langer voorzie. Persoonlijke drama’s in de familiesferen die de afgelopen jaren hebben plaats gevonden zorgen ervoor dat het idee van het chippen van uw kind steeds laagdrempeliger gemaakt wordt.

Het meest recente voorbeeld van afgelopen jaar is dat van de verdwijning van de jongetjes Ruben en Julian. Zij zouden door hun vader Jeroen Denis zijn vermoord en in een duikerbuis van een sloot gestopt zijn. Half Nederland werd mee gezogen in medeleven en velen deden mee aan de speurtocht naar de verdwenen broertjes. Zelf woonde ik tot voor kort 2 straten van de woning van Jeroen Denis en wandelde ik dagelijks langs het huis met de hond. Ik constateerde dat er tijdens, weken en maanden na de verdwijning en dood van Jeroen Denis nooit enig teken van leven rond het huis van de vriendin van Jeroen Denis te constateren was. De ramen waren dicht geplakt en dit is nooit veranderd. Dat op zich heeft bij mij altijd vraagtekens achter gelaten over de ware toedracht van het hele verhaal. Maar los daarvan is het vreselijke verhaal genoeg om bij velen de schrik op het lijf te jagen. Stel je voor dat je kinderen ontvoerd worden of iets anders aangedaan wordt. En als dit nota bene zelfs de eigen vader kan zijn – zoals recentelijk ook weer in Reuver het geval was – dan is het wel belangrijk dat er ook instanties zijn die je kinderen in de gaten kunnen houden.

Het verbaast mij dan ook niets dat in hetzelfde jaar als waarin Ruben en Julian verdwenen, de website www.chipjekind.nl op duikt. De argumenten op de website zijn duidelijk [citaat] KidChip is een chip ter grootte van een rijstkorrel, die pijnloos onderhuids wordt aangebracht. De chip zendt een GPS-signaal uit dat door ons systeem wordt ontvangen. U kunt met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op onze website en zien waar uw kind is. Gemakkelijk en wanneer u maar wilt. En even verder.. Ons systeem staat open voor Google Glass. Mogelijk kunt u in de toekomst door communicatie van de chip met Google Glass ook daadwerkelijk zien in welke situaties uw kind zich bevindt.

Transhumanisme

Ik raad iedereen aan die overweegt een chip in zijn of haar kind te implanteren goed na te denken over de veel grotere gevolgen dan alleen de positieve zaken die opgesomd staan op de website www.chipjekind.nl. In mijn artikel ‘Hersencapaciteit in the cloud‘ van 15 oktober jl. schreef ik al: [citaat]

Zodra mensen de bereidwilligheid gaan tonen zich te laten chippen uit bijvoorbeeld veiligheidsoverwegingen is de stap richting het transhumanisme een stuk dichterbij. De medische toepassingen zijn er al en niet voor niets houdt een bedrijf als Samsung zich daarmee bezig. In de nabije toekomst zullen overheden het implanteren van chips bij kinderen gaan stimuleren. Dit zal gebeuren op basis van het ‘problem – reaction – solution’ principe. Het kwijt raken van kinderen of het vermoorden van kinderen door bijvoorbeeld ontspoorde vaders moet er toe leiden dat het chippen van de volgende generatie kinderen makkelijk geaccepteerd wordt. Eenmaal een chip in het lichaam, is het heel makkelijk om de draadloze verbinding met de hersenen te leggen en de kinderen ‘in the cloud’ te hangen. Natuurlijk zullen de mogelijkheden dan positief worden gebracht. Het is niet alleen veilig, maar het is ook makkelijk bij het betalingsverkeer en er worden ook toepassingen ontwikkeld om psychische problemen te voorkomen. De medische toepassingen zijn ook legio.

De Main Stream Media en de gadgets als Google Glass – die u maar wat graag koopt – zorgen ervoor dat de stap in de richting van het transhumanisme met de dag verkleind wordt. Wat u zich echter moet realiseren dat u de macht over uw hersenen en dat van uw kinderen in de hand van de multinationals legt en daarmee in de handen van de New World Order control state. Het netwerk van de NSA ligt er al. De onthullingen van Edward Snowden laten u er alvast aan wennen dat u full time afgeluisterd wordt, maar de infrastructuur is er klaar voor om het omgekeerde te gaan doen, namelijk het actief aansturen van de mensheid. Langzaam sluit het web zich. Het wordt tijd dat u het gaat zien. [einde quote] Ik raad u in dit kader ook aan mijn artikel over transhumanisme te lezen.

De NSA infrastructuur

De wereldwijde infrastructuur voor het besturen van de mens is al klaar. Vaccinatieprogramma’s, chemtrails en gemodificeerd voedsel hebben onze lichamen en die van uw kinderen al voorbereid op onze trans-humane status. We zijn er klaar voor. En u en ik zijn super blij met dat internet wat ons zoveel vrijheid gegeven heeft. We kunnen met iedereen altijd en overal communiceren. De i-Phones en gadgets hebben onze levens verrijkt. Ondertussen hebben we niet door dat die infrastructuur van vrijheid in feite de infrastructuur van onze open gevangenis is. We hebben er zelf aan mee betaald. En natuurlijk is het ook zo dat dat internet ook de mogelijkheid biedt om elkaar te wijzen op zaken zoals via dit soort blogs. Die mogelijkheid hadden we vroeger niet. Maar al die draadloze netwerken en glasvezelnetwerken worden volledig bestuurd door de wereldelite. Ik noem ze voor het gemak maar even de New World Order (nieuwe wereldregering).

NSAhoofdkantoorDe recente onthullingen over de NSA laten maar het topje van de ijsberg zien. De gehele infrastructuur om ons als trans-humans aan te sturen is klaar. Upgrades naar meer bandbreedte zorgen er slechts en alleen nog maar voor dat de automatiseringsgraad verhoogd kan worden. Het menselijk ras is klaar voor de besturing vanuit die (door mensen gebouwde) centrale processor. Het programma voor het menselijk ras en haar aansturing ligt klaar. Het draait niet om afluisteren. We gaan nu de fase bereiken van actieve aansturing. Denkt u nu echt dat Edward Snowden u de volle agenda heeft laten zien? Nee natuurlijk niet! U mocht dit weten omdat het al bekend was. Ondertussen bent u al geïnfecteerd met GNA. De besturing kan beginnen! Mijn advies: chip uw kind!

Hoax

Inmiddels gaan er geluiden op dat chipjekind.nl een hoax zou zijn. Het zou een initiatief van 101 tv zijn geweest. Voor meer informatie luister deze radiouitzending (vanaf 79e minuut). De website is echter nog wel actief. 101 tv is onder andere op de Negenmaandenbeurs gaan staan en heeft gekeken hoe mensen op het idee reageren. 101 tv wilde naar verluid duidelijk maken dat mensen goed moeten nadenken over hoe makkelijk ze hun privacy opgeven voor zogenaamde veiligheid.Wat mij betreft is het daarmee geen hoax, maar lijkt het meer op een poging de algemene consensus van het volk te onderzoeken. En vergist u niet; dergelijk lokale omroepen worden zwaar gesubsidieerd door de overheid. Ik verwacht dat het absoluut niet lang meer zal duren voor dit daadwerkelijk ingevoerd zal worden. Lees daarvoor ook dit artikel op Xandernieuws.

Bron links: chipjekind.nl, Negenmaandenbeurs, Xandernieuws, 101tv

Alle Shares 0
468 ad

19 Comments

 1. Dus als je 18 bent wordt de chip weer verwijderd.
  n wie plaatst en verwijderd de chip?
  De huisarts?

 2. hmm ik voorspel dat er dalijk kinderen gaan zijn die zichzelf gaan opensnijden om de chup weer te kunnen verwijderen….
  Ook zie ik al komen dat dit dalijk een verplichting gaat worden.

 3. als het net zo werkt als bij dieren stelt het nog niks voor,!er hoort dan ook een adres en zo bij??? of niet ??? raar is het wel want volwassen mensen traceren ze naar chip geldopnames

 4. Het is ronduit misdadig om de gezondheid van je kind permanent te beschadigen met een onderhuids draadloos netwerk!
  Te ziek voor woorden…!!
  Via ons voedsel, water en lucht wordt onze gezondheid reeds ondermijnd dus een chip kan er nog wel bij, getverdegetver.
  In een zwaar gestoorde maatschappij leven wij.

  Neem nu het trieste verhaal van huisarts Tromp uit Tuitjenhorn.
  Er werd door de MSM beweerd dat door een hoge dosering van morfine met dormicum de terminale patiënt was overleden.
  DIT IS EEN PERTINENTE LEUGEN!
  De stervende man ( hij had reeds lijkvlekken op zijn benen ) verkeerde in ernstige ademnood en leed ondraaglijke pijnen.
  De enorme stress die door zijn dreigende verstikking werd veroorzaakt hield de natuurlijke dood van de patiënt tegen.
  Morfine/dormicum heffen deze blokkade op waardoor een stervende kalm en op een natuurlijke wijze kan overlijden.
  Voor langzame opbouw van morfine was geen tijd meer, de patiënt was stervende en dreigde te stikken…
  Dus niét de morfine veroorzaakte de dood van de stervende, zoals werd beweerd!
  Tromp heeft niets fout gedaan maar humaan gehandeld waarvoor de weduwe van de overleden patiént hem zeer dankbaar is.

  Het AMC ging, zonder wederhoor, af op het wild-west verhaal van een onervaren grietje in opleiding die sinds drie weken meedraaide in de huisarts praktijk van Tromp.
  Die meid beweerde dat Tromp wel eens een zak over het hoofd van een patiënt had getrokken hetgeen ik direkt een volslágen absurde uitspraak vond.
  Huisartsen hebben immers de middelen voor palliatieve zorg of euthanasie dus hoezo kom je met een zak aanzetten bij een patiént, BIZAR!
  Het blijkt uiteraard niet waar te zijn wat deze meid beweerde.

  De vuile achterbakse wijze van het AMC om een zeer ervaren, humane huisarts volstrekt te passeren door zonder wederhoor een melding te maken bij de Inspectie is ronduit wálgelijk!!
  En de wijze waarop het OM heeft gehandeld richting Tromp was mensonterend en zwaar intimiderend.
  De dosering was niet extreem hoog bij een stervende die een morfine resistentie had, zoals zoveel kankerpatiënten voor hun overlijden hebben.
  Wat een smerig tuig bij het AMC, Inspectie en OM, zum kotzen!!

  ” Er is volgens hen geen bewijs dat morfine doodt. ‘We kunnen zelfs zeggen dat het niet geven van morfine aan een lijdende patiënt een wreedheid is. ”

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3538185/2013/11/03/Leidt-te-veel-morfine-tot-de-dood.dhtml

  Hier het ware verhaal in tegenstelling van de MSM-leugens.

  http://nieuwsuur.nl/video/573110-weduwe-huisarts-tuitjenhorn-reageert.html

 5. Evenals het misdadig is om verplicht DNA af te nemen van kinderen ongeacht hun leeftijd die ooit om wat voor reden dan ook ( kruimeldief tot pesten op het speelplein) met justitie in aanraking komt…is het zeer weerzinwekkend om te chippen. Ik heb nu al medelijden met al die kinderen die door hun ouders straks naar de betreffende instanties worden gebracht volledig in hypnose denkend iets goeds te doen. En dat zullen er heel veel zijn , ben ik bang.

  @ fleur98 Bedankt voor het posten van de link naar nieuwsuur. Deze mevrouw Tromp doet er goed aan om openheid van zaken te geven , wat een ellende heeft deze familie mee moeten maken , dit alles bewust in scene gezet om de arts en dus ook familie in waanzin te willen drijven. Zij besluit haar verhaal met :
  Dante’s hel was hierbij een pretpark vergeleken….en ik geloof haar op alle gebied…vreselijk!!

 6. Moordcomplot Ruben & Julian – Mini docu.

 7. Nog even voor de goede orde…het adres voor informatie van chipjekind.nl is Stravinskylaan1 1077XW Amsterdam maar dit moet zijn..Strawinskylaan 1 oftewel het World Trade Centre…Zijn ze nog te stom op die Zuid-as om de straat naam goed te spellen op hun site??? Laat staan dat ze de chips goed kunnen inbrengen..Brrrrrr

 8. @kiki,

  De Inspectie heeft het OM ingeschakeld op basis van het verhaal van die meid die nog maar net als stagiaire was begonnen bij Tromp.
  Die griet heeft duidelijk geen ” klinisch oog ” voor een strevende en kwam o.a met het zieke verhaal dat Tromp euthanasie had gepleegd d.m.v een plastic zak over het hoofd van een patiënt te plaatsen i.v.m de heliummethode.
  Een heliumtankje is gewoon openbaar verkrijgbaar, wordt veel verkocht en wordt gebruikt voor het opblazen van balonnen.
  Maar omdat zo`n tankje in de garage van Tromp stond was het ineens heel verdacht met dank aan die trut en idioten van het AMC.
  Valt mij nog mee dat het OM de brood -en -vleesmes niet verdacht vond die ongetwijfeld ook bij Tromp in de keuken aanwezig was, zoals in ieder huishouden.
  Die lui bij de inspectie zijn werkelijk zwaar gestoord om zo`n plastic zak verhaal te geloven.
  Bovendien was de dosering morfine en Dormicum bij de stervende kanker patiënt niet extreem hoog.
  Het was immers een accute situatie waarin Tromp de stervende óf moest laten stikken of de natuurlijke dood op een humane wijze laten verlopen.
  Hij koos terecht voor het laatste en werd daardoor neergezet als moordenaar, VRESELIJK!!!!!

  Ronduit schofterig dat de Inspectie niet de moeite heeft genomen om met de zeer ervaren en uiterst humane huisarts te spreken zodat hij uitleg kon geven over zijn juiste wijze van handelen.
  Nee, dat tuig bij de Inspectie schakelde direkt het OM in!

  Uiteraard heb ik het AMC allang een woedende mail gestuurd n.a.v hun handelen t.a.v Tromp.
  De hypocrieten aldaar doen er álles aan de medische fouten van het AMC onder tafel te schuiven terwijl dit mensenlevens kost of burgers hierdoor blijvend invalide zijn geraakt.
  Ja, ja dát moet allemaal de doofpot in maar een fantasieverhaal van een meid die net komt kijken in het medische wereldje, wordt inclusief plastic-zak verhaal doorgegeven aan de Inspectie, wat een schoften!
  Die geschiften hebben ronduit een zware misdaad gepleegd naar Tromp!!

  Hier de weduwe van de overleden patiënt.
  Wegens dreigende verstikking lag de stervende af en toe te trappen in bed….
  Op de vraag van huisarts Tromp ” waar hij pijn had ” kon de man slechts antwoorden met een handgebaar.
  Antwoorden kon hij niet meer omdat hij bijna stikte.
  Tromp heeft geen euthanasie gepleegd zoals de weduwe per vergissing aangeeft.
  Dat gebeurt middels het inspuiten van een spierverslapper waarna het hart binnen vijf minuten ophoudt te pompen.
  Bij euthanasie dient een tweede arts worden ingeschakeld.
  Tromp heeft echter palliatieve zorg gegeven middels de gebruikelijke morfine/dormicum waarbij geen 2de arts voor hoeft worden ingeschakeld.
  Los van de accute situatie waarin de stervende zich bevond.
  Dus het smerige gezwets van de Inspectie en MSM en OM dat Tromp de wet had overtreden door geen tweede arts in te schakelen is ronduit een grove leugen aangezien Tromp géén euthanasie heeft gepleegd.

  Vreselijk, vréselijk hoe deze onschuldige huisarts is gecriminaliseerd.
  Ik ben er dagen door van de kaart geweest en wordt nog steeds woédend over het vreselijke onrecht wat deze competente en humane huisarts Nico Tromp is aangedaan!!!!

  http://www.rtvnh.nl/nieuws/121151/Weduwe%20Tuitjenhorn:%20Ik%20ben%20boos,%20echt%20heel%20boos

 9. Na het radioprogramma te hebben beluisterd kan ik hier niet meer in zien dan een ludieke waarschuwende actie van die gasten van 101.tv Schrikbarend dat er sommige mensen werkelijk zo een ding bij hun kind wilden laten zetten. Zulke ouders zou jeugdzorg in de gaten moeten houden 😉 Vind het wel een soort van kindermishandeling als je je kind werkelijk laat chippen.
  In amerika schijn je de masonichip te hebben die vanuit vrijmetselaarloges gratis aangeboden wordt. Verbaast ons natuurlijk niks.

 10. Heb je de film ENEMY OF THE STATE wel eens bekeken.
  Dit is een actie thriller van meneer Bruckheimer.
  Dit soort praktijken is al lang mogelijk en ik verdenk meneer Bruckheimer ervan, dat het scenario van de film ontstaan is uit voorkennis.
  De wereld begint steeds meer op een thriller te lijken, waarbij de nodige actie niet zal ontbreken.
  De illusie die Hollywood heet neemt angstvallige vormen aan waarbinnen het steeds moeilijker wordt om in vrijheid te leven.
  En het gebeurt onder onze ogen, totdat we uit de “dagmerrie” ontwaken.

  Gr. Henk.

 11. P.S.

  Denk maar eens goed na waar PARAMOUNT voor staat.
  Ik wil je wel op weg helpen.
  De doelstelling is massahypnose.
  Gr. Henk

 12. Bizar! What is the wold coming to? Mens, Denk hier goed bij na!!

 13. Idd smerige praktijken! Maar 1 ding moet ff nagekeken worden omtrend chip je kind. De adresgsgevens kloppen niet, typefouten. Check het adres maar wat onderin staat en typ het maar op google. Wat moet ik hiervan denken…….?

 14. Natuurlijk is dit een hoax. Wat beschreven wordt kan technisch helemaal niet. Dat verhaal over een “RFID chip die een GPS signaal uitzendt” is typisch het soort klok-en-klepel technobabble dat je altijd in films ziet, van mensen die geen idee hebben hoe GPS precies werkt.

  Een RFID chip kan alleen gelezen worden van heel dichtbij (hooguit een paar centimeter), door een RFID reader (zoals dierenartsen of trendy nachtclubs die bijvoorbeeld hebben), dus je kunt er iemand niet 24 uur per dag mee volgen. En de chip heeft geen idee waar hij zich bevindt en kan dat dus ook niet aan iemand doorgeven. Een GPS ontvanger heeft een grote antenne nodig, en verbruikt heel veel stroom. Iedereen met een smartphone kan dat bevestigen. Het is onmogelijk om dat allemaal in te bouwen in een chip ter grootte van een rijstkorrel.

  Dat gezegd hebbende zou ik het helemaal niet zo’n slecht idee vinden om ouders een manier te geven hun jonge kinderen 24 uur per dag te volgen, zolang het kind zelf maar de mogelijkheid heeft het uit te zetten of te (laten) verwijderen zodra het oud genoeg is om behoefte aan privacy te hebben.

  • Dan ga je voorbij aan het feit dat een RFID chip werkt op basis van inductiestroom. Je hebt dus feitelijk geen batterij nodig. Voor een GPS ontvanger zal wellicht nu nog een onafhankelijke energiebron nodig lijken, maar je smartphone heeft toch echt het meeste energie nodig voor het beeldscherm. En RFID chip van nu is niet meer die van 10 jaar geleden. Met smartmeters in woningen ben je al een aardig eindje op weg. En de (steeds krachtiger wordende) draadloze netwerken moeten in principe ook voldoende energie op kunnen leveren voor de huidige generatie RFID in combinatie met GPS. En dan heb ik het nog niet eens over de potentie van het menselijk lichaam om als antenne te fungeren en dus een inductie stroom op te wekken. De technologie bestaat simpelweg al. De exacte werking is misschien een te complex verhaal om hier helemaal uit te diepen. Wel kun je veronderstellen dat de chip wellicht nu nog niet overal en altijd 100% verbinding heeft, maar de fijnmazigheid van de netwerken die dit mogelijk maken wordt steeds nauwkeuriger (zie bijvoorbeeld http://www.infowars.com/company-admits-new-smart-street-lights-can-analyze-voices-track-people/).

 15. @ captainchaos74…..ik weet niet hoe oud jij bent of je al kinderen hebt of voornemens bent om ze op deze wereld te zetten…maar…als je als ouder al zover bent om je kind te willen chippen zodat jij als ouder met een geruster hart je leven kunt beleven lijkt mij dat een desillusie , beter denk je eerst nog maar eens heel goed na of je überhaupt op deze (in mijn ogen behoorlijke verziekte) wereld kinderen wil planten. Als ik achttien jaar geleden had geweten wat ik nu allemaal weet en ook duidelijk de enorme veranderingen voor mensen laat staan kinderen heden ten dagen heb meegemaakt….had ik het niet gedaan. Hoeveel ik ook van mijn kind houd….oftewel…juist omdat ik zoveel van mijn kind houd. Er zijn momenteel massa’s kinderen die het helemaal niet prettig vinden hier… van jong tot adolescenten. Mocht die chip er straks WEL komen…worden zowel zij als de ouders er echt niet gelukkiger door…integendeel!!

 16. Lees dit maar eens, stond vandaag op mijn fb
  Luca Sanna
  Kom ik bij de lidl pakje shag halen, vraagt de kassamedewerker hoe oud ben je? Ik zo 20 jonge, zegt ze mag ik je legetimatie, dus ik geef me rijbewijs, haalt ze die rijbewijs heletijd door een scanner die heletijd rood aangeeft, ik zeg zo: werkt die ding wel, zegt ze ja hoor aleen meeste rijbewijsen pakt ie niet, ik zeg zo: je weet toch dat in een rijbewijs geen chip zit en in een legetimatie wel, kijkt ze me zo aan van huh??? Zegt ze uiteindelijk na 10 minuten bij de kassa te hebben gestaan: ik heb op je rijbewijs gekeken en je bent 20 je mag gaan.

  Nederland begint steeds meer op een facistiche nazi politiestaat te lijken waar alles en iedereen gecontroleerd word door de (R)overheid, wat is de volgende stap DNA afstaan bij de kassa???

Trackbacks/Pingbacks

 1. De NSA (AIVD) schapen veilig naar de stal « - […] u zich ook zo druk om het initiatief www.chipjekind.nl ? U bent zelf al gechipt. Sloop uw paspoort of rijbewijs…
 2. Zo meteen live in discussie op AT5 over ‘chip je kind’ « - […] Op de Amsterdamse zender AT5 is 17:20 uur vandaag een discussie over het chippen van kinderen. Er zou een…
 3. Doodsoorzaak Ruben en Julian niet bekend « - […] verder te dalen. In ieder geval is de kwestie Jeroen Denis een goed argument om de noodzaak van het…
 4. Discussie op AT5 over ‘chip je kind’ *Update* uitzending gemist | Martin Vrijland - […] tijdstip terug kijken. Recentelijk schreef ik een artikel over dit onderwerp met de titel ‘chip je kind‘ […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close