Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Complete oorlog in de Oekraïne

Complete oorlog in de Oekraïne

Na erg druk te zijn geweest met verhuizen naar een andere woning deed ik even een ronde langs het dagelijkse Main Stream Media nieuws. Wat mij opvalt is dat er nauwelijks serieuze aandacht blijkt te bestaan voor de oorlog in de Oekraïne. Alleen de NOS besteedt een beetje aandacht aan de opmars van het Oekraïense leger. Amerika en Frankrijk waarschuwen volgens nu.nl Rusland dat het zich niet in de strijd in de Oekraïne moet mengen, op straffe van meer maatregelen. De manier van berichtgeving wekt vooral de indruk dat er separatisten bestaan die zich af willen scheiden van de nieuwe regering in Kiev. Het feit is echter dat er begin 2014 een coup heeft plaatsgevonden, gesteund door Amerika en Europa waarbij een fascistische regering is geïnstalleerd die vooral de belangen van Amerika dient. Deze regering bevat niet alleen neonazi’s, maar wakkert ook het nazisme aan en is bezig een flink leger op te bouwen. De regering in Kiev heeft zelf op zeker moment besloten de wapens op te pakken tegen demonstranten die ongewapend en vreedzaam demonstreerden. De agressor bevindt zich feitelijk in de Oekraïense hoofdstad Kiev.

Het Oosten van de Oekraïne is in een conflict gezogen waarbij demonstranten zich zijn gaan bewapenen. Dat ze achter de schermen ongetwijfeld geholpen zijn door het Russische leger, is niet verbazingwekkend. Het Oekraïense leger wordt natuurlijk geholpen door Amerika en Europa (NAVO). De hele coup van de regering van president Janoekovitsj was vooropgezet door Amerika. Op 21 februari 2014 voorspelde ik al regime change en die kwam er. In de daaropvolgende artikelen voorspelde ik dat er een oorlog moest komen. Die oorlog is er nu. Deze oorlog is niet gestart door pro-Russische separatisten, zoals de Main Stream Media u inmiddels willen doen geloven, maar door troepen van de nieuwe regering in Kiev. De term ‘separatisten’ is dus eigenlijk een onterechte woordkeuze. De leden van de coup-regering in Kiev zijn feitelijk de separatisten die het oostelijk deel van het land willen ‘separeren’ (afscheiden) van Rusland. En omdat het Oosten van de Oekraïne zware industrieën bevat en sterk aan Rusland hangt is dit voor dat deel van de bevolking best vervelend te noemen. Waarom moest dit zo nodig? Het land draaide toch tot een half jaar geleden prima en er was geen enkele aanleiding tot geweld?

Het antwoord ligt in het simpele feit dat Amerika en Europa bezig zijn een wereldoorlog te ontketenen. Dit alles natuurlijk onder aanvoering van Amerika. Hier en daar wordt een beetje de schijn gewekt dat Europa niet meer zo blij is met Amerika. De Franse centrale bank en het oliebedrijf Total hebben al aangegeven dat ze vinden dat de dollar losgelaten moet worden als standaard betaalmiddel voor de internationale handel. De BRICS landen waren al bezig om een eigen munteenheid op te zetten. Duitsland zou in de armen van Rusland worden gedreven. Frankrijk lijkt gewoon door te gaan met de levering van de peperdure marineschepen aan Rusland. Schijn bedriegt. Amerika en Europa sturen aan op een wereldoorlog. Dat dit ook moet leiden tot interne chaos in Amerika en dat de val van de dollar daarbij hoort, lijkt allemaal op de agenda te staan. Niet voor niets heeft het Amerikaanse Homeland Security zich de afgelopen jaren tot op de tanden bewapend. Ook is de kans aanwezig dat in Europese landen onrust of zelfs wapengekletter zal oplaaien. Hiervoor zal men de tweespalt tussen de Islamitische bevolking en de autochtone bevolkingsgroepen proberen te doen oplaaien. De zogenaamd gevaarlijke terugkerende jihadisten zullen hiervoor mogelijk worden gebruikt. Een goede huurling doet immers waarvoor hij betaald wordt. Dat is namelijk de enige titel die je kunt geven aan deze Al Qaïda of ISIS strijders. Zij zijn huurlingen van het Westen en als het moet komen ze ook in Nederland en andere West Europese landen voor onrust zorgen. Een wereldoorlog en totale wereldwijde chaos volgens de Albert Pike agenda zit er aan te komen. Of Rusland haar tactische rol in deze agenda speelt of juist bewust deze plannen van de New World Order wil dwarsbomen is nog steeds de hamvraag.

Bron linkvermeldingen: nos.nlnu.nl, rt.comzerohedge.comzerohedge.comvolkskrant.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
58 Comments

 1. Goeie analyse Martin, Gelukkig komen er steeds meer sites die de ware intenties van de EU, USA en NATO blootleggen.
  Uiteindelijk kunnen de corruptelingen inclusief msm er niet meer om heen. Steeds meer mensen worden wakker en mijden de msm daarom als de pest…. voetbal en oranje is nu het credo….alles wordt uit de kast getrokken om de “aandacht” af te leiden. Brood en spelen en “oranje” dat is waar alles om draait!!

 2. Verhelderend artikel Martin.
  Een goede vraag omtrent de rol van Putin in dit strategisch schaakspel.
  Eén ding is wel zeker: geweld los je NIET op met geweld.
  Wat dat betreft stelt Putin zich zeer beheerst op.
  Weet je,het is allemaal de zieke zucht van van de mens om een ander mens te zien als wereldleider.
  Alsof een wereldleider wel alle oplossingen heeft.
  Dat is de grootste mindf*ck,want we hebben helemaal géén wereldleider nodig die de invulling van ons eigen leven moet invullen.
  Ieder mens is uniek en vult z’n leven op z’n eigen manier in.
  Ieder mens is verantwoordelijk voor z’n eigen daden of dit nu Obama,Putin,Beatrix ,Willem ,Rutte,Samson, Micha ,Martin, waterman ect ect ect ect is.
  Niemand is meer, niemand is minder.
  We zijn allemaal gelijk en Gods kinderen onder een blauwe hemel(oké,vandaag eventjes niet vanwege de bewolking)
  We zijn allemaal geboren als een onschuldige baby uit moeders schoot.
  Alleen jammer genoeg hebben velen in de groei van hun leven verkeerde beslissingen genomen en daarmee verkeerde daden uitgevoerd.

  • Bereidt je maar gewoon voor op oorlog. Als Porosjenko de Krim binnenvalt kan Poetin niet anders dan terugslaan en hebben we oorlog. Niks ISIS, niks Syrie. De Krim daar gaat het beginnen en heel snel. Oost Oekraine is ook alleen maar afleiding. Inmiddels varen er 7 Navo schepen voor de kust van Burgas en heeft Porosjenko aangegeven dat de Krim volgend jaar weer tot de Oekraine behoort. Zo simpel.

   • Donquijotte kon wel eens gelijk hebben.
    We zijn op het moment dat hij bovenstaande gepost heeft bijna 3 weken verder en er heeft zich een false flag(MH-17) voltrokken die het mogelijk moet maken om het lont aan te steken voor een derde wereld oorlog.
    Het is aan ons mensen zelf om dit lont zien uit te krijgen en de Nederlandse regering die samenspant met de zionistische NWO op de knieën proberen te krijgen.

    Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog.
    ‘Omweg naar WO-3 via Oekraïne’

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Crisis-Oekrane-Backup-plan-globalisten-naar-Derde-Wereldoorlog

 3. Beste lezer, als u werkelijk zo naïef bent om te denken dat Oekraïne op goede weg naar een volwaardige democratie gaat, dan hebt u het echt mis! Want sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie en de onafhankelijkheid van Oekraïne in 1992 zijn alle Oekraïense presidenten corrupt. Erg democratisch zijn ze beslist niet. Ze bekommeren zich ook niet om het welzijn van het Oekraïense volk. Vrijwel alle Oekraïense presidenten handelen in hun eigen belang èn in het belang van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Slechts een enkele president als Viktor Janoekovitsji handelt in het belang van Rusland. Elk Oekraïense president zit vast aan de oligarchen die net als in Rusland na de val van de Sovjet-Unie op een erg dubieuze wijze schatrijk zijn geworden ten koste van het Oekraïense volk. In feite heeft Oekraïne eigenlijk geen democratische staatsvorm naar een westers model, maar een oligarisch staatsbestel. De oligarchen bepalen de Oekraïense politiek grotendeels. Westerse politici hebben GÉÉN flauw benul van de Oekraïne! Een korte overzicht van Oekraïense presidenten, die een niet erg fraaie beeld weergeeft van Oekraïne:

  Leonid Danilovitsj Koetsjma: De tweede president van Oekraïne, Leonid Koetsjma die van 1994 tot 2005 regeerde, was corrupt. Hij was ook een moordenaar, want in 2001 raakte hij betrokken bij een schandaal, toen de kritische journalist Georgi Gongadze plotseling verdween. Het onthoofde lijk van de verdwenen journalist werd weken later teruggevonden in een bos bij de hoofdstad Kiev. Uit bandopnamen die een presidentiële lijfwacht stiekem had gemaakt, was gebleken dat de vroegere president Koetsjma opdracht had gegeven om Gongadze “hard aan te pakken.” Ook brachten de geluidsbanden een hoop affaires aan het licht: intimidatie, corruptie, omkoping en bedreiging van journalisten en parlementariërs, verkiezingsfraude, geheime wapenleveranties aan Irak en andere landen, enzovoorts. Het corrupte beleid van Leonid Koetsjma was de aanleiding tot de Oranjerevolutie van 2004.

  Viktor Andrijovitsj Joesjtsjenko: Viktor Joesjtsenko was de derde president van Oekraïne (2005-2010). Tijdens de Oranjerevolutie leidde hij het verzet tegen het bewind van Koetsjma. De Oranjerevolutie was een aaneensluiting van grootschalige protesten, demonstraties, stakingen en bezettingen en bracht het land aan de rand van een burgeroorlog. De term oranje refereerde aan de kleur, die de boventoon voerde in de campagne van Joesjtsjenko. Joesjtsjenko was pro-westers. Door zijn ernstig vervormde gezicht was hij echt bekend geworden. Uit een onderzoek van de Oostenrijkse artsen was gebleken dat het vervormde gezicht van Joesjtsjenko veroorzaakt werd door dioxinevergiftiging. De vergiftiging was toegediend door politieke vijanden, waarschijnlijk door toedoen van Koetsjma. De reputatie van Joesjtsjenko was zeker niet onomstreden, want de campagne van 2004 ging gepaard met intimidatie, fraude en geweld.

  Viktor Fedorovitsj Janoekovitsji: Viktor Janoekovitsj was de vierde president die in februari 2010 werd verkozen door het Oekraïense volk. Op 22 februari 2014 werd hij afgezet door het Oekraïense parlement, Verchovna Rada. Sinds 24 februari 2014 werd Janoekovitsji door de voorlopige regering van Oekraïne aangeklaagd voor “massamoord op vreedzame demonstranten”, wat hij in feite niet heeft gedaan. De aanklacht is natuurlijk vals en ongegrond, want we weten dat de massamoord op vreedzame demonstranten het werk was van buitenlandse huurmoordenaars. Mogelijk zit de Amerikaanse inlichtingendienst CIA met medeweten van de Amerikaanse president en de EU-leiders achter de sluipmoorden. Janoekovitsji die geboren werd in een arbeidersgezin van Wit-Russische immigranten en al vroeg wees was geworden, heeft in het verleden al een strafblad. In 1969 en 1970 werd hij wegens roof en geweldpleging tweemaal veroordeeld tot gevangenisstraffen. Sinds de instorting van de Sovjet-Unie begon zijn politieke carriére in 1996. Over Janoekovitsji’ plotselinge bliksemcarriére wordt er veel gespeculeerd, hoewel er geen harde bewijzen zijn geleverd. Janoekovitsji’ doctorstitel is wel erg dubieus, hoewel de verdenkingen speculatief zijn door gebrek aan geloofwaardige bewijzen. De afgezette president Janoekovitsj heeft nauwe betrekkingen met het Oekraïense zakenleven. Net als hij streven ook zijn aanhangers nauwere betrekkingen met het machtige buurland Rusland na, alsmede een officiële status voor de Russische taal. Janoekovitsji maakte met zijn presidentiële beslissing mogelijk dat het Russisch tweede officiële taal in Oekraïne werd. Echter na de val van Janoekovitsji werd zijn beslissing teruggedraaid. Janoekovitsji’ weigering om zijn handtekening in het akkoord met de Europese Unie te zetten was de aanleiding tot het massale protest van pro-Europese Oekraïners, die bijna vier maanden heeft geduurd en uiteindelijk culmineerde in diens val. Ook is de reputatie van Viktor Janoekovitsji zeer omstreden. Net als zijn voorgangers is hij ook corrupt.
  Toen Janoekovitsji de Oekraïense hoofdstad Kiev hals over kop ontvluchtte, konden veel betogers en journalisten bij de verlaten residentie van de voormalige president een kijkje nemen om zich te vergapen aan de pracht en praal waarmee Janoekovitsji als de zonnekoning zich omringde. Het ‘bescheiden’ huis dat op ongeveer twintig kilometer van Kiev lag, bleek een paleis te zijn. Voor presidentiële begrippen mocht dit huis dan bescheiden zijn, het landgoed waar het op stond. Het landgoed telde honderdveertig hectares, ongeveer de helft van het vorstendom Monaco. Daar hoorde een houten chalet op een heuvel bij, een vijf verdiepingen tellend gastenverblijf in Russische stijl. Dit alles omgeven door een fabelachtig landschap van beboste heuvels en een kabbelend riviertje.

  Petro Oleksijovitsji Porosjenko is met een geschat vermogen van 1,6 miljard dollar één van de rijkste mensen van Oekraïne en heeft de bijnaam “de chocoladekoning”, wiens chocolademerk Roshen nu in Rusland is verboden. Porosjenko was in het verleden onder toenmalige premier Joelija Timosjenko en president Joesjtsjenko al eens minister van Buitenlandse Zaken. Hij was in 2012 minister van Economie onder de afgezette president Viktor Janoekovitsji. Hij wordt beschouwd als pro-Europees. Porosjenko was de enige van de Oekraïense oligarchen, die het protest van Euromaidan, deels gericht tegen de corruptie van de oligarchen, openlijk heeft gesteund. Hij wordt soms aangehaald als een van de invloedrijke mensen in de Oekraïense politiek. Ook is hij voorstander van de NAVO-toetreding van Oekraïne, wat hem als president meteen op ramkoers met Moskou zou zetten. Zijn standpunt is wel erg gevaarlijk, gezien het feit dat Moskou hem niet graag als de toekomstige president van Oekraïne ziet zitten.

  En zie,wie is er nu als nieuwe president naar voren geschoven?
  Juist,Petro Oleksijovitsji Porosjenko

 4. Dat Porosjenko een landverrader is blijkt alleen al hieruit;

  Porosjenko vervangt defensietop Oekraïne
  Als nieuwe chef van het leger wil hij luitenant-generaal Viktor Moesjenko benoemen die nu mede leiding geeft aan de acties tegen pro-Russische separatisten in het oosten van Oekraïne.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2014/07/03/porosjenko-vervangt-defensietop-oekraine/

  Dit zal de NOS U zeker niet vertellen,want de NOS is zelf ook schuldig aan eigen landverraad hier in Nederland.
  Alles en iedereen hobbelt maar achter de NAZI eurofielen aan.

 5. Exclusive: Meet the Pro-Russian Separatists of Eastern Ukraine

  http://time.com/74405/exclusive-pro-russian-separatists-eastern-ukraine/

 6. BREAKING:

  Ex-U.S. intelligence officer Scott Rickard says U.S. foreign aid agencies paid for Kiev street violence

  http://www.sott.net/article/275897-Ex-US-intelligence-officer-Scott-Rickard-says-US-foreign-aid-agencies-paid-for-Kiev-street-violence

  De Amerikanen waren al jaren bezig met in opstand te organiseren in Oekraïne. Tot zo ver heeft het 5 miljard geïnvesteerd in de opstand.

  • Knap stukje “investigation” van Scott Rickard.
   There were, at least, thousand NGOs operating in Georgia at the time, in the early 2000s, that were very responsible for the opposition movements that happened in Georgia.
   Aha,daar komt de aap weer uit de mouw,namelijk NGO.
   NGO sporen komen namelijk altijd uit bij de Rothschild’s of Rockefellers.
   Daar zit de wortel van het zionisme die via AIPAC de scepter in Amerika zwaaien.

 7. In feite kunnen we ook stellen dat er connecties liggen tussen KLOL en NGO’s.

  augustus 2012: Lancering van een internationale website arrestdemmink.com; omdat de zaak in Nederland niet aan te kaarten is, besloten diverse ‘belanghebbenden’ internationaal te gaan via het benaderen van politici in de VS en enkele NGO’s.
  Zouden ze ook de Rockefeller NGO benaderd hebben?
  Nu weet ik waarom die Kat altijd wegspringt (tot aan Italië toe) bij het woordje VN ,NGO of AIPAC.
  Het zijn Micha’s broodheren die hij natuurlijk niet graag exposed.
  Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

 8. Putin begint bij aardig wat westerse fans door de mand te vallen :

  Jeff Rense Radio Show – 2014.07.01
  Hour 2 – Tim Rifat – The Great Putin Betrayal
  http://k007.kiwi6.com/hotlink/oy6hql80vj/Rense.20140701.2of3.mp3

 9. THE ROTHSCHILD OCTOPUS

  Today, ALL the leading NGOs are branch offices of the ROTHSCHILD’S and are entrusted with not only attaining the greatest political influence possible, but also with the psychological shaping of the nation. By constantly pinning on the Serbian people accusations for genocide, criminal mentality and collective guilt, these phantom organizations aim at creating the feelings of fear and guilt in people. These feelings are supposed to materialize as indifference to a piece of land, to driving Serbs out of their land or, in other words, to colonization. This is also done in the form of liberalism which is supposed to reach metastasis in state institutions, in the family, the nation, tradition, culture, and thus ensure a clear passage for Rothschild empire.
  In addition to the abovementioned organizations, very active participants in this offensive are “Yucom”, the Belgrade Centre for Human Rights, the Civil Initiative, the Centre for Cultural Decontamination, Women in Black, the Youth Initiative… Advocates of this anti-Serb hysteria are Sonja Biserko, Natasa Kandic, Vuco, Borka Pavicevic (the wife of the lawyer Nikola Barovic), Miljenko Dereta, Vojin Dimitrijevic, Srdja Popovic, Mirko Djordjevic, Biljana Srbljanovic, Zoran Ostojic, and the journalists Petar Lukovic, Teofil Pancic, as well as all the other infamous vedettas of Soros’s. Soros also pushes anti-Semitism, which is then ascribed to the “xenophobic Serbian society”. Those in charge of this are Filip David, Jovan Byford, Laszlo Sekel… Various “incidents”, threatening letters, desecrating of monuments, graffiti are all parts of this plan. We should not disregard the fact that the Open Society Fund supports (both financially and ideologically) the organizations advocating gay rights (Labris, Queeria, Gay Serbia…).

  http://www.dejanlucic.net/THE%20ROTHSCHILD%20OCTOPUS.html

  Het mooiste van alles vind ik dat Demmink zelf lid is van zo’n NGO.

  It’s a big NGO club and you and I ain’t in it.

  Wat als die schaduwregering waar JF Kennedy het over had gewoon die NGO’s zijn?

  En Micha? Ach laat die maar hoog en laag springen zolang je maar niet jezelf laat afleiden door z’n artikelen.

 10. Die Rothschild tentakels spreiden zich over de hele wereld uit.
  Ook hier (3 jaar geleden):
  Egypt and Tunisia: NGO ‘Soft War’ – Islamic Banks Competing Against Western Banks – Motive: Follow the Money – Islamic Law

  http://www.abeldanger.net/2011/02/egypt-and-tunisia-ngo-soft-war-islamic.html

 11. Waarom zien we KLOL dit nooit publiceren?

  US-Ukraine loan ‘final rape and plunder by the West’

  The law approved by Congress to grant a one billion dollar loan to Ukraine is only a loan guarantee and will not even dent Ukraine’s huge debts, 25 billion of which must be paid this year, William Engdahl, a geopolitical analyst, told RT.

  The bill will also give more power to American NGO’s to promote democracy in Ukraine, many of the same NGOs that helped create the current instability in Kiev. This is the last thing Ukraine needs at the moment, says Engdahl.

  http://rt.com/op-edge/us-ukraine-loan-ngo-945/

 12. De naam George Sorros en NGO viel al bij de link over de Rothschild octopus die ik hierboven geplaats heb.

  Let op!

  George Soros’ Giant Globalist Footprint in Ukraine’s Turmoil

  http://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/17843-george-soros-s-giant-globalist-footprint-in-ukraine-s-turmoil

 13. Total Blowout Expose: The Truth of Libya (Finally) Goes Mainstream

  1. What really happened in Libya,

  2. Who the players were that created violence,

  3. Confirmation of the sold out MSM….

  4. Exposure of the UN’s NGO’s roles in the lie, scam, false flag, such as Amnesty International and Human Rights Watch. Now that was a surprise to me, but it should not have been, after all they are under the perview of the UN, and that body is controlled by the British and they are controlled by Rothschild.

  http://www.nesaranetwork.com/2014/06/29/total-blowout-expose-the-truth-of-libya-finally-goes-mainstream-2/

 14. Kijk,dan komen we uiteraard ook weer uit bij de Rothschilds en George Soros die nu hetzelfde plunderspelletje spelen in Ukraïne op dit moment.

  George Soros, die Rothschilds, AFRICOM und das Gold Liberias
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/redaktion/george-soros-die-rothschilds-africom-und-das-gold-liberias.html;jsessionid=A2FC31A0AF3B7FC6CDBEBF8CC0A7DED1

  In het nederlands te lezen:

  http://ejbron.wordpress.com/2012/10/20/george-soros-de-rothschilds-africom-en-het-goud-van-liberia/

 15. Zeer goede link uit een posting bij EJ Bron.

  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=977

 16. Kijk,daar hebben we weer die NGO’s

  http://www.ngo-monitor.org/article/open_society_institute_osi_

  Hier zijn bedragen mee gemoeid die iedereen doet verbleken.

  Moesten we nog bezuinigen?

  Maak dat de sufferds bij de fabeltjeskrant wijs.

 17. Debateren kunnen ze wel terwijl ze geen ene reet geven om het leed wat zij aangericht hebben in Ukraïne

  Van Rompuy, Soros, Moscovici debate Europe’s future

 18. Ziet U ook het occulte speldje op de kraag van de jas?
  Het is de NWO “all seeying eye”

 19. Toen de khazaarse zionisten de oorzaak waren van WO2 en Europa bewust tot CHAOS bracht is Europa weer opgebouwd met het marshall plan.
  In feite is Europa daar al begonnen met de schuldencrisis.
  Marshall schulden zullen we maar zeggen.

  maar de geschiedenis herhaalt zich want die khazaarse zionisten willen natuurlijk meer.
  Drie wereldoorlogen zijn voor hun nodig om de hele wereld in slavernij en schulden te brengen zodat zij kunnen heersen over de wereld terwijl de rest in slavernij wordt gehouden.

  leest U maar:
  Ukraïne vraagt in Brussel om ‘Marshall-plan’
  http://www.nu.nl/economie/3822897/oekraine-vraagt-in-brussel-marshall-plan.html

  Zijn we wakker?

  • Precies Waterman. Die schulden daar draait het om. Het begon met de oprichting van de Bank of England door onze eigen homofiel van Dietsen bloed Willem 3 en de oprichting later van de FED. Wie geld kan drukken heeft de macht. Het is idd nu tijd voor een totale reset van het geld systeem. Oh en wie zit de raad van toezicht van onze eigen Nederlandse Bank voor? Juist weer zo’n Willem von Leeghoofd. Dan begrijp je de rijkdom van die gekreunde homo’s wel. Ons gekreunde huis zijn gewoon crypto joden!

 20. Steeds meer mensen worden wakker en maar goed ook.
  Het is me opgevallen dat men zelfs op nujij ziet wat er aan de hand is. Eerst wilde men WO3 starten van uit Syrieen maar de mens werd wakker, toen maar vanuit Oecraine maar proberen UUU dus mooi niet? En nu probeerd men met een andere ingang, via,,,,Israel ,,,, en ISIS

  Wij moeten ons gewoon rustig houden niet opreageren als men hier bommetjes gaat leggen, auto’s in brand gaan steken enz. Op die manier gaan ze denk ik ons de tent uitlokken. Gewoon veel mensne wakker maken door hen te benaderen met schrijven en schrijf op geld je boodschappen het blijft geldig dat geld. Haal uit de flappentap zo klein mogelijk brief geld. Een briefje van 50 blijft in de kassa liggen en geeft men niet meer aan de volgende klant. Schrijf vooral op briefjes van 5 en 10 en twingtig. Eventueel maak je folders en doe je in de brieven bus en facebook en twitter je boodschappen die je de wereld rond wilt hebben.

 21. Een goede teksten zijn bv

  http://www.martinvrijland.com

  youtube zeitgeist 2

  Gooit je tv de deur uit, er komt alleen maar leugens uit dat kastje

  Alternatieve media is DE media

  de elite en de media, de pliesie en het leger, de pillenmafia en monstanto en de roverheid hebben de schijt aan u

  zo kan je nog vele teksten bedenken

 22. Vervloekte mensenmoordenaars, al die pro EU hoeren.

  Nederland staat er schaamteloos naar te kijken en MSM hoernalisten brengen valse rapporten naar buiten.

  Ethnic Cleansing: State Terrorism in the Ukraine

  http://www.dailykos.com/story/2014/07/11/1313224/-Ethnic-Cleansing-State-Terrorism-in-the-Ukraine

 23. Ook in Amerika is het moeilijk om de massa wakker te krijgen en ze met de neus op de alternatieve media te wijzen ipv CNN.

  The U.S. Elite Run a Ukrainian Genocide While American Public Are Ignorant of It

  http://beforeitsnews.com/power-elite/2014/07/the-u-s-elite-run-a-ukrainian-genocide-while-american-public-are-ignorant-of-it-2446280.html

 24. Het is zo duidelijk als maar wezen kan omtrent die naar voren gebrachte president.
  Dit is een NWO puppet die NWO orders opvolgt.
  Deze psychopaat gaat over lijken,maar de hoernalisten in het westen proberen deze psychopaat ook nog eens op te hemelen.
  Dat neem de MSM journalistiek kwalijk vandaar dat ik ze uitkaffer als hoernalisten.
  Hoernalisten proberen met hun propaganda de separisten en Rusland in een kwaad daglicht te zetten.
  Wat geeft het recht om een land als Ukraine zo naar de afgrond te jagen.
  Het kwade is het westen zelf dat niet aan het daglicht getoond mag worden.Dat verwijt ik dan weer aan de westerse media via tv.

  Petro Poroshenko and the CIA

  http://www.voltairenet.org/article184209.html

 25. CIA is voortzetting van de Nazi’s.

  Nazi’s zijn opgezet door joden zelf oftewel de moneychangers.

  Secrets of the CIA’s Nazi Intelligence Agents

  • Waarom toch altijd weer die youtube censuur?
   Fuck this jewish nazi controled internet.

   Ik post het gewoon opnieuw. Gewoon uploaden deze info,beste mensen

   Secrets of the CIA’s Nazi Intelligence Agents

 26. “Operation Paperclip” U.S. Government Recruited Nazi Scientists To Work For The C.I.A.

  En met deze C.I.A. werkt deze landverrader Petro Poroshenko anno 2014 dus samen.

 27. Nazi CIA, Part 1: YOUTUBE or kuTUBE?

 28. IG Farben, The Rockefellers (U weet wel die NGO’s) and The NWO

 29. MIND CONTROL EXPOSED – Discovery Channel (CIA, Nazi)

  Dus laat jullie niet weer foppen door die westerse tv media die beheert wordt door dezelfde mensen als in de tweede wereld oorlog.

 30. the untold secrets of the CIA and Lucifer

 31. Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots
  ‘Chocolate King’s’ Father Was Jew Who Took Wife’s Name

  http://forward.com/articles/198758/ukraine-presidential-frontrunner-petro-poroshenko/

  Ook een interessant stuk om eens door te spitten is deze:

  http://www.tomatobubble.com/

 32. Ukraine Presidential Frontrunner Petro Poroshenko and His Secret Jewish Roots
  ‘Chocolate King’s’ Father Was Jew Who Took Wife’s Name

  http://forward.com/articles/198758/ukraine-presidential-frontrunner-petro-poroshenko/

 33. Ook een interessant stuk om eens door te spitten is deze:

  http://www.tomatobubble.com/

 34. Niks separatisten of Russen.
  Dus allemaal die achter de westerse MSM propaganda staan,snel jullie smoel houden, stelletje onozelen.

  De Kiev junta geïnstalleerd door het kapitalistische westen moord eigen Ukraïns volk uit.

  Kiev Junta Struck the Petrovsky District. Donetsk August 2, 2014

 35. Militia Handles Junta Position of ACS 17

 36. KHAZAR-NAZIONIST ELITE TO TRAIN JUNTA ARMY FOR GENOCIDE vs PATRIOTS

 37. Ukraine Fascist Junta Missile Strike on Civilian Area in Lughansk 01 07 14

 38. Genocide. Junta from Kiev kill unarmed people in the Donbass

 39. Wat krijg je al je geen vuile NSB-er bent?

  Dan ga je het verzet in voor je eigen vaderland en vorm je een militia. Geef de separatisten een ongelijk.
  Beter die smerige Nazi’s uitroeien dan buigen voor die EU-Nazi’s en de corrupte CIA NAZI Kiev regering/junta

  Ukraine Donbass Dmitrievka militia attacks mercenary forces Kiev junta

 40. Kennen we Dahboo77 nog?
  Scherpe ogen heeft hij altijd.

  BUSTED! Kiev’s U.S. ‘Satellite Images’ of Ukraine Are From A ‘Video Game’!

 41. BUSTED! Kiev’s U.S. ‘Satellite Images’ of Ukraine Are From A ‘Video Game’!

 42. Laat alle verschillende geloven even buiten beschouwing,want waar gaan oorlogen uiteindelijk altijd om?

  Uitstekend omschreven:

  Michael Hudson: burgeroorlog in Oekraïne gaat over schaliegas

  http://langleveeuropa.nl/2014/08/michael-hudson-burgeroorlog-in-oekraine-gaat-over-schaliegas/

 43. Poroshenko and Archibald signed an “Agreement on Military Cooperation between the U.S. and Ukraine.”

  http://www.voltairenet.org/article184209.html

  En zeg je the U.S. , dan zeg je in feite ook Joe Biden(vice president) en zijn zoon Hunter Biden (Burisma Holdings).
  Amerikaanse vrijmetselaren die Ukraïne inpikken om er schalie gas te gaan winnen.
  SHell mag dan het klusje wel even voor hun klaren.
  Kassa voor de oranje bastaarden op de troon met hun sHell- aandelen.
  Puzzelen is niet zo moeilijk. 🙂

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close