Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Controlled opposition, wat is dat?

Controlled opposition, wat is dat?

Controlled opposition is Engels voor gecontroleerde tegenstand. Dat is iets wat nu even extra in de schijnwerpers moet komen te staan, omdat een goed begrip daarvan u een beter beeld geeft van wat er zich vandaag de dag in de media en de politiek afspeelt. Om te beginnen vergt het een andere denkwijze en kijk op uw omgeving. Dit zou wel eens een shockeffect kunnen geven. Ook vergt deze exercitie inlevingsvermogen. Bent u er klaar voor? Goed, daar gaan we.

Stel u voor u bent de baas van een land, bijvoorbeeld een koning. Stelt u zich voor dat u dat land stevig in de grip wilt houden en goed aan haar burgers wilt verdienen via vette belastingen e.d. Wat zou u dan doen? Natuurlijk, u zou democratie invoeren. Goed zo, u leert snel. U heeft het kunstje toch niet stiekem ergens afgekeken? En wat zou u dan doen om te voorkomen dat deze democratie haar eigen pad gaat volgen en het volk sterker wordt dan u eigenlijk zou willen, omdat ze erg voldaan zijn met hun democratisch zelfbestuur en u eigenlijk niet echt nodig lijken te hebben? Ja, natuurlijk u nodigt de leiders van die democratisch verkozen partijen soms even uit op uw paleis voor een kopje koffie. Iedereen blij; koekje erbij. Piece of cake!

We waren bezig met een gedachten spelletje en u was de baas van het land. U begrijpt wel dat u er alleen met democratie niet bent. En dat ene kopje koffie is vast ook niet voldoende om de boel er onder te houden. Je hebt ook denkende mensen onder al dat gepeupel. En tussen al die denkende mensen ga je ook ontevreden mopperaars krijgen. En die onvrede is gevaarlijk, want u heeft inmiddels wel van papa en mama geleerd dat dit soms tot massale protesten kan leiden en tot grote groepen die met stenen en stokken richting de overheidsgebouwen trekken. Dat wilt u liever niet. Toch? U wilt tevreden burgers die graag belasting betalen en niet mopperen. Nou goed, u kent de psyche van de mens inmiddels wel een beetje en in iedere generatie steken dit soort uitingen van onvrede steeds weer de kop op. Maar daar heeft u over nagedacht als goede regent zijnde. Dat heeft u ook van mama en papa geleerd. U gaat dit ‘managen’. U zorgt er voor dat u voor iedere generatie metingen doet op ‘onvrede onder de mensen‘. Meten is weten. Daar heeft u uw geheime diensten voor. Zij hebben overal hun voelsprieten in de maatschappij.

En dan geeft u deze groep in potentie ontevreden jonge generatie burgers hun leiders die opstanden gaan organiseren. U bent slim. U begint al op zeer jonge leeftijd met het plaatsen van uw pionnen tussen deze groepen. Zo heeft u de opstandige gevoelens en neiging van deze nieuwe generatie zelf in de hand. De leiders uit de groep zijn immers door u betaald en opgeleid. Wat bent u goed!

En deze nieuwe groep opstandelingen wil ook vertegenwoordigers in de regering hebben. Althans, je hebt het regering genoemd, omdat het volk graag het gevoel van zelfbestuur wil hebben. Dus u laat deze leiders uit die nieuwe generatie opstandigen een eigen politieke partij vormen. Zo doet u dat al decennia. En als de leiders ouder worden, worden hun volgelingen ook ouder. Ze worden serieuzer en je trekt ze een pak aan. En op zeker moment gaan ze carrière maken binnen de politiek en praten ze heel netjes en weten ze veel over van alles en nog wat in de maatschappij. En al die tijd heeft die groep volgelingen niets door. Die mogen stemmen. En natuurlijk stemmen ze op de door u opgeleide leiders, waarvan die volgelingen niet door hebben dat u ze stiekem tussen ze hebt gezet om ze leiding te geven.

En als u iets doet, doet u het goed. U houdt rekening met verschillende smaken. De ene groep komt bijvoorbeeld uit de wat rijkere welgestelde gezinnen. Die hebben een bepaalde kleedstijl en bepaald groepsgedrag. Dan heb je bijvoorbeeld de wat meer creatieven en kunstzinnigen. Ach, het mooie is; eigenlijk heeft u alle typen mens wel in beeld en bouwt u aan maatwerkgroepen en u geeft ze hun leiders. En soms hebben deze groepen natuurlijk een pesthekel aan elkaar. En de door u aangestelde leiders voeden dit onderbuikgevoel. Zo schep je een maatschappij die rekening houdt met de onderhuidse behoefte aan keuze. pechtoldEn dan geeft u de mensen stemrecht. Ze mogen stemmen op de leiders, die ooit al op jonge leeftijd door u in die groep gezet zijn. Dat heet democratie. En de mensen denken: “Gelukkig, mijn partij heeft zoveel zetels in de regering” en zo is iedereen tevreden. En wie trok er achter de schermen aan de touwtjes? Juist. Oh ja, rechts ziet u de door u opgeleide klerk die de volgende verkiezingen mag winnen. De nieuwe minister president. Mooi hè, democratie!

Bron linkvermeldingen: Piratenpartij, Telegraaf.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
21 Comments

 1. Asjeblieft zeg, hou die spookbeelden even voor je.

  Pechtold die de volgende verkiezingen gaat winnen,nee dat trek ik echt niet.Ik wil er ook niet over nadenken.Nee, echt niet.Ik geloof niet dat nederland zo gemakkelijk in een nazi-dictatuur zal veranderen.

  Martin kun jij geen partij oprichten,de U.D.E.U, oftewel, De ‘Uit de E.U partij’

  • Mooi stuk weer 🙂

   Zou de moord op Els Borst hier iets mee te maken hebben.
   Hypothese 1. Ze is vermoord door een burgler, complotgekkie of toevallig passerende psychiatirsch patient(e) HAHAHAHAHAHA HA
   Nou deze valt al onmiddellijk af gelet op de timing, de giga beveiliging in zo’n Bilthovense villawijk enhet totaal knullige politie-onderzoek!

   Ok
   Hypothese 2 dan. Ze is vermoord omdat ze ‘uit de school wilde klappen’ wellicht over de pedostrapatsen van Demminck c.s. danwel over de hele santecriminelekraam, ook wel constitutionle monarchie geheten.
   Niet ondenkbaar omzo D66(6) met de eer van ‘oprechte’ betrokkenheid bij de democratie en het nog grotere landsbelang te gaan strijken. Partij wint stemmen.

   Hypothese 3. Ze is vermoord conform de zionistische trucs (zie WO II) onder het motto Kijk! Een onze grote leiders zo maar bruut vermoord. Wat zijn wij toch zielig. Bedoeling om stemmen te winnen via de truc van de martelaarsrol etc.

   Wie het weet mag het zeggen (Aivd doe mee, want er zijn grote prijzen mee te winnen als HELD, als redder des Vaderlands, als gewetensbezwaarde voor u het Hiernamaals betreed bij Satan of …)

   • Ik denk aan 2: Demmink-connectie.

  • D66 = D666

   666 zie Bijbel Openbaring van Johannes hfdt 13 2 citaten:

   i) “… En ik zag een ander beest uit de aarde opkomen, en het had twee hoornen, des Lams hoornen gelijk, en het sprak als de draak.”
   ii) “Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.”

 2. Scary hypothese, maar groot deelde spijker op de kop.
  Alexander (welke weet ik nog niet, prins pils of spechteld) blijkt een waarlijk “leider” (of was het met ij?)
  Food for thought wederom

 3. En als de leiders ouder worden, worden hun volgelingen ook ouder. Ze worden serieuzer en je trekt ze een pak aan. En op zeker moment gaan ze carrière maken binnen de politiek en praten ze heel netjes en weten ze veel over van alles en nog wat in de maatschappij.
  Ik moest aan Samsom denken.
  Herinner me hem goed als sjofele actievoerder bij Greenpeace.

  • @sluipschutter, die psychopatische clown is ook begonnen als ‘controlled-opposition-agent’
   Greenpeace is wel opgericht door integere actievoerders maar toen de organisatie te veel invloed kreeg,gekaapt door de EU-nazis.
   Het blijkt een zeer gewiekste en succesvolle infiltratie te zijn geweest, want de niet geinformeerde hardwerkende tv-kijkende slaaf is tot op de dag van vandaag braaf een deel van zijn zuurverdiende geld aan het doneren aan deze milieu-criminelen,of nog erger, is zelfs vrijwilliger bij Greenpeace,blijkbaar nog steeds volledig gehersenspoeld door de CO2-hoax.

   Eind 2012 is Joanna van der Hoek als controlled-opposition-agent ingezet om de monarchie te bekritiseren.
   Helaas voor haar, en gelukkig voor ons allen, acteerde ze zo bijzonder slecht dat ze direct door de mand viel met haar ‘hetis2013’ bij Pauw en Witwasman.
   Helaas had ze inmiddels Occupy al gesloopt, samen met haar mede-controlled opposition-agent Gijs Peskens.
   Gijs Peskens, alias Jacob Bruinsma is nu geinfiltreerd bij de piratenpartij.
   Joanna maakte eerder al deel uit van het internationale pedo-netwerk(het CISV)als zogenaamd ‘peace ambassador’

   http://marcelvervloesem.wordpress.com/2013/02/10/research-wie-is-joanna-van-der-hoek/

   Diegenen(zoals Myra)die in de volgende video niet doorzien dat Joanna van der Hoek een spelletje speelt, mankeren hoogst waarschijnlijk iets aan de pijnappelklier,oren en ogen.

   • trouwens,de Vlieger (sloot blijkbaar ooit een deal met justitie/OM) en Jelle Brandt Corstius zitten toevallig ook aan tafel.
    Van Corstius -met zn trouwe honde-ogen-heb ik pas sinds vorige week in de gaten dat ie een anti-Poetin-perceptie-management-agent is.

   • En mocht de naam Herma Ouwehand ergens opduiken (hey was die ook niet bij het verhoor van mevrouw Storm?)…
    ach het zijn hele hordes:
    Samir Allioui
    Bea van Kessel
    Dirk Poot
    enz.
    enz.

   • Het ene slopen, het andere “opbouwen”…zo werken ze
    http://www.piratenpartij.nl/blog/brinkie/uitslag-verkiezingen-kandidaatstellingen-alv

    Je kunt echter niet van ze verwachten dat ze het van zichzelf toegeven. Dan vallen ze niet alleen door de mand, dan zijn de diensten niet zo blij met ze…dan valt de rest ook door de mand; zijn ze hun inkomen kwijt… It’s a big club

   • Bea van Kessel?
    omg,zij was dus 1 van de vele infiltranten die de SOPN van binnenuit hebben gesloopt.
    Haar uitstraling was ook al niet erg SOPN.

    De SOPN mocht geen 1 zetel halen.
    Tijdens de SOPN-persconferentie bij nieuwspoort werd er een vliegtuig gekaapt boven nederland, de aanwezige MSM-pers(3 man) liep weg bij de SOPN-persconferentie ivm deze kaping.
    Enkele complotters bij de SOPN dachten direct al dat de vliegtuigkaping een hoax was.
    Later bleek dit idd het geval.

   • aha, dacht ik het niet,Gijs heeft zich al in de top van de piratenpartij genesteld. Arme piraatjes. Maar ook wel een beetje domme piraatjes.

 4. http://stopkevinannett.wordpress.com/tag/kevin-annett/

  http://stopkevinannett.wordpress.com/category/itccs/

  http://stopkevinannett.wordpress.com/category/jesuits/

  Dus dat maakt de verklaring van Toos Nijenhuis nog bedenkelijker.
  Het gedrag van Toos is te bizar,slecht geacteerd,gecombineerd
  met het verhaal van de ‘sizzors’endergelijke lijkt het me duidelijk.
  Recapitulerend: Toos en de ITCCS en the common law rechtbank zijn een belangrijke ontmaskerde’controlled opposition’
  Dus die wilde ik graag onder de aandacht brengen, want het ontmaskeren van dergelijke complotten is een noodzaak.

 5. Bill Hicks Alex Jones and the CNN-CIA Connection

 6. Bill Hicks aka Alex Jones Talking Outside Waco with Kevin Booth infowars manager.

 7. Bill Hicks is Alex Jones – The Satanic Deception

 8. Bill Cooper Says Alex Jones Is a NWO Shill

 9. Waarom werd Bill Cooper vermoord en is Jones still alive?

  Bill Cooper was een echte klokkenluider.Hij was een insider die op een gegeven moment de NWO plannen lekte omdat hij het stilzwijgen en achterhouden van informatie niet meer kon verduren.
  En wat doen ze met echte klokkenluiders? Precies,het eeuwige zwijgen opleggen!

  Bill coopers….Last prediction

 10. De titel (en dus de conclusie) kan ik helaas nog niet onderschrijven, maar ik vind het wel een interessant artikel: http://www.removingtheshackles.blogspot.ca/2014/08/the-phoenix-that-wouldnt-rise.html

Trackbacks/Pingbacks

 1. Els borst nu vermoord door een complotgekkie? | Martin Vrijland - […] compleet onbevangen een bericht over de manier waarop de geheime diensten achter de oprichting van politieke partijen zitten. Kort…
 2. Els borst nu vermoord door een complotgekkie? « - […] compleet onbevangen een bericht over de manier waarop de geheime diensten achter de oprichting van politieke partijen zitten. Kort daarna…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close