Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Europese oorlogsmachine

De Europese oorlogsmachine

Had u al eens gehoord van SAFE? Kijk maar even (klik hier) wat dat inhoud. De macht is zich steeds verder aan het centraliseren. En als u onderstaand promotiefilmpje eens goed bekijkt, is deze imperialistische Nazi oorlogsmachine al veel verder gevorderd dan u denkt. Luistert u maar even. Natuurlijk is dit leger doorspekt met Nederlandse ‘don’t shoot the piano player‘ hielenlikkers (voorbeeld) die hun meebuigzaamheid hebben bewezen. De spreker in dit propaganda filmpje is dan ook een Nederlander (zie hier de Joegoslavië verdiensten van Ton van Osch). Hij mag zichzelf Director General van dit leger noemen. De hoogste militair van Europa. Let u vooral even op de term “crisis management“.

Overzicht van ‘crisis management’

220px-catherine_ashton_2012Hier dan het overzicht van alle (officieel genoemde) activiteiten van het Europese imperialistische leger van de eigen website. Wat natuurlijk niet genoemd wordt zijn de infiltratie activiteiten in landen als Syrië. Die credits laten we aan Amerika. Europa is simpel weg een dictatoriale staat bestuurd van uit Brussel met haar eigen leger. Van enige vorm van democratie is geen enkele sprake meer. Op landsniveau wordt u nog zoet gehouden met de schijn van democratische verkiezingen. Dat is allemaal slechts poppenkast om u af te leiden van de gecentraliseerde macht in Brussel.

Vergist u niet in de genoemde ogenschijnlijk lage cijfers. Dit overkoepelend orgaan is immers slechts een managementclub van generaals e.d. die alle daaronder vallende organen aanstuurt (en dus zijn de getallen in werkelijkheid veel groter). Grootste partij daarin is natuurlijk de NAVO. Luistert u maar even goed naar het filmpje om de hiërarchie door te krijgen. Dit (in feite) nieuwe leger wordt direct aangestuurd vanuit het Europees parlement. Deze beauty queen Catherina Ashton neemt de beslissingen over waar Europa zich mee gaat bemoeien (zie hier). Zij is dus een machtige vrouw (lees: chantabele uitvoerster van opdrachten). Vergeet onze Nederlandse ministers maar. Dat zijn slechts acteurs die u moeten afleiden van wat er in Europa gebeurt. Zij voeren slechts de opgelegde maatregelen uit die vanuit Europa gedicteerd worden. Nederland is niets meer dan een provincie van Europa.

europese-leger-april-2013

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
20 Comments

 1. Off topic,

  Voorspelbaar is dat er wederom banken zullen omvallen door de bouw van kantoren en gebouwen Deze panden staan leeg en zijn sterk in waarde gezakt t.o.v de hypotheek!
  Voor miljarden staan deze gebouwen ” onder water. ”
  De economische crisis zal nog járen voortwoekeren! De komende ellende voor burgers ( geen banen, gedwongen verkoop van huizen inclusief restschuld, enorme toename van faillisementen, nóg meer bezuinigingen ) is niet te overzien….

  Zembla:
  Nederland staat vol met grote gebouwen en kantoren die leeg staan. Met die lege panden kan een oppervlakte van 8 miljoen vierkante meter bebouwd worden. Dat zijn 1600 voetbalvelden, maar er zijn voor deze panden geen huurders te vinden. Grote zorgen voor De Nederlandse Bank want het zijn vooral de banken en pensioenfondsen die miljarden hebben gestoken in deze inmiddels lege gebouwen waarvan de waarde nu minder is dan de hypotheek die er op rust. Toch gaan vooral gemeenten onverstoorbaar verder met hun bouwdrift. ZEMBLA onderzoekt waarom.

  http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=89674&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=3249a56a14b687370b9783fab12265ef

 2. Hebben al die militaire nou geen greintje verstand en gevoel met waar zij eigenlijk mee bezig zijn?
  Dat we zo regelrecht op een 3e wereldoorlog aansturen?
  Nee, want als ik de reacties van mijn omgeving op het konijnshuis lees en hoor dan is het IQ en de empathie van een garnaal daar nog hoog bij te noemen. Mensen die mij stukjes uit de telegraaf (of all papers) toesturen met dat Jumbo en de KLM voor de bejaarden tehuizen etc gratis hebben bijgedragen en dat allemaal maar klakkeloos geloven, niet ziende dat dit een grote leugenpropaganda machine is en het bedrijfsleven zo weer een keer gratis reclame kan maken voor hun rotzooi. Helaas zo werkt dat; ze zien één ding daar focussen ze op en “dan zal het wel goed zitten (met de rest)” denken ze dan.

  Natuurlijk zitten dit soort mensen ook in het politieapparaat en militaire apparaat. van hoog tot laag in alle rangen. Waarom zouden ze zich om de oorlogen in de wereld bekommeren, t zijn toch allemaal onze vijanden, Moslims toch! allemaal Al Quaida toch! Ongelooflijk hier zie je het gebrek aan een verantwoorde scholing, aan eerlijke voorlichting en de enorme invloed van de propaganda de Krant en TV op een kudden domme, luie en laffe blatende schapen whoo all took the blue pill and want to sleep forever.
  Soms kan ik ze geen ongelijk geven, want ik lig er iedere dag wakker van…

  • Dit is precies wat die vriend van mij ook zei,of bedoelde, denk ik
   Bij mij is t tegengestelde waar
   Mij geeft t juist kracht om er over te praten in mijn omgeving, en bloggen, iedereen is wel ergens van op de hoogte maar zijn zich niet bewus
   En inderdaad wat ik hier ook al veel gelezen heb is Liefde de sleutel
   Hou van jezelf en van je omgeving en je slaapt weer als een mind controld schaapje haha sorry beeee
   Wat je ook weet tegen echte liefde kan niets op daar zit ieders kracht denk ik

 3. Ik vind het filmpje op zich totaal niet zorgwekkend. Gezien de huidige realiteit van globalisering,
  VN, NAVO en de EU (en het openlijk bouwen aan een NWO), is het een vanzelfsprekende, efficiente stap om Europese legers te ‘centraliseren’.
  Dit was moeilijker voor te stellen in het verleden toen er meer een gevoel van (militair onafhankelijk opererende) soevereine natiestaten heerste in Europa.

  1.)@Martin: BTW in hoeverre hebben bankiers (of IT bedrijven, of energie bedrijven of wapenindustrie) een ethische/morele taak of zelfs verplichting? Als dat wettelijk bijna geen rol speelt, dan begrijp ik dat banken en andere bedrijven zaken willen doen zonder zich in te houden, een corporatie is immers geen persoon. Tevreden aandeelhouders…

  (Dit slaat deels op bedrijven en personen die rond WO2 met NAZI’s zaken deden, echter juist nu tijdens de financiele crisis is het ook een relevante vraag—>ethiek en banken, ethiek en business)

  2.) Wat maakt de VN/NAVO of SAFE pet of vlag voor verschil volgens jou?

  • De kunst van goede propaganda is dat het een ‘niet zorgwekkende indruk’ na laat. En dat is met dit filmpje dan dus in ieder geval naar jou toe geslaagd.

   Punt 1. kijk vooral naar de beslissingsbevoegdheid en stel de vraag of er nog ergens enige vorm van democratie te vinden is.
   Punt 2. heeft de hele EU op zichzelf Nazi roots
   Punt 3. is er een proces gaande naar 1 wereld regiem waarbij die Nazi roots eigenlijk gewoon onderdeel uitmaken van het proces van het vormen van de NWO
   Punt 4. zijn we in een politiestaat beland waar vrijheid van mening steeds verder ingeperkt wordt en dit soort processen van sturing vanuit Europa ook voor politietroepen zal gelden. De harde hand gaat ook steeds meer binnen de grenzen van Europa optreden om daar de onlusten als gevolg van exorbitante bezuinigingen aan te pakken. Neem als voorbeeld Griekenland en Spanje.

   Je kunt je met jou vraagstelling ook afvragen of het niet gewoon goed is dat er zich een NWO aan het vormen is. Tenslotte heb je dan geen vijand meer en is alles gewoon lekker goed geregeld vanuit 1 centraal punt.

   Wat is dan het alternatief? Even een korte schets: Terug naar een echte democratie; uitkleden van het politiestaatmodel (overal camera’s, controle en grip op alles met als excuus terreurdreiging); weg met extreme belastingen op alles; zorg voor iedereen (afschaffen commercieel model), geld is van het volk, centraal beheerd door de overheid en niet van een familiekartel; afschaffen energie consumptie omdat vrije energie beschikbaar is (Nicola Tesla); afschaffen van de leugenachtige verdienmodellen van de olie-industrie; af van de leugenachtige verdienmodellen van de farmacie; dichter bij de natuur leven (volkstuinen, zelfvoorzienendheid, enz.)…en zo kunnen we nog even door gaan.
   Die steeds verdere centralisering van de macht leidt tot een totalitair regiem. En eigenlijk zitten we daar al midden in.

   In antwoord op je vragen zeg ik dus: de grote machtsblokken moeten eigenlijk door volksopstanden omver geworpen worden. We hebben geen grote machtsblokken nodig om vredig naast elkaar te kunnen leven. De vijandigheid is over het algemeen steeds zelf geschapen. De schijnveiligheid die grote legers bieden en die gecentraliseerde overheden bieden is met recht schijn. De staat en de bank(familie)kartels zijn op dit moment onze grootste vijand.

  • Kijk als je tijd hebt een keer goed naar Michael Parenti (zie hier)
   Hij legt heel mooi uit hoe het zit…
   De nieuwe religie van globalisering wordt ook steeds meer aangehangen door mensen…omdat het goed voor ons zou zijn. Het is maar goed voor een hele kleine toplaag. Voor de meerderheid is het letterlijk killing.

   • @Martin, bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik ga Michael Parenti kijken, heb ik nog niet eerder bekeken, thanks voor de link.

    Ik heb zelf in deze context geen concrete oplossingen om lijden (door conflict, armoede etc) te verminderen, ik ben al een paar jaar een beetje aan het kijken hoe de vork in de steel zit.
    Ik verschil op sommige punten van mening: Ik beschouw de mensheid met een iets ‘realistische’ blik. Ik denk dat als je kon toveren en je zou alles veranderen naar een soort utopie, dat een deel van de mensen dan toch weer gaat (over lijken) voor de macht en expansie van macht. Dat kleine, ‘ambitieuze’ Napoleon-achtige deel van de bevolking trekt ons dan weer in de problemen. (Centrale banken?)

    Mensen bouwen telkens weer imperiums, de historie herhaalt zich. Machiavelli is nog steeds relevant, eeuwen later.

    wikipedia zegt:
    ”Realpolitik is een wijze van politiek bedrijven waarbij op een nuchtere manier de kosten en de baten van een bepaald beleid worden bekeken. Ideologie, politiek-filosofische overwegingen of ethiek worden achterwege gelaten. Realpolitik is dan ook een vorm van realisme. Het wordt over het algemeen gebruikt in een pejoratieve betekenis. Politieke principes achterwege laten en enkel bestuurlijke overwegingen maken met als enige drijfveer macht verwerven kunnen we beschouwen als MACHIAVELLISME. Dit is exact waar realpolitiek voor staat.

    Alles moet het landsbelang dienen. Er is traditioneel volgens deze ideologie geen ruimte voor ethische of morele overwegingen wanneer politieke beslissingen genomen dienen te worden. De politicus in kwestie dient zodanig te werk te gaan, dat alle omringende landen vrienden zijn of in toom worden gehouden. De relatie van de buurlanden onderling is slechter dan de relatie tussen het land van de politicus in kwestie en de buurlanden. Dit was een werkwijze die Otto von Bismarck uitzonderlijk goed beheerste.

    Een grote kritiek op de huidige heersende politieke klasse is dat er te veel aan realpolitik wordt gedaan en ideologie begraven is. De grote ideologische discussies zoals men die kende in onder andere het Verenigd Koninkrijk met Margaret Thatcher in de jaren ’80 of in België met Guy Verhofstadt in de jaren ’80 en ’90 zijn voorbij. Dossierkennis en strategisch machtsdenken hebben politieke en ethische principes vervangen. ”

    ———
    Gelukkig bestaan er ook nieuwe media met heel diverse geluiden en een poging naar ‘eerlijke verslaggeving’, maar ook bijvoorbeeld spirituele sites die liefde en vrede promoten. Daarnaast is er ook een hoop onzin op internet.
    Ik denk dat er op bewustzijnsgebied het een en ander ‘in de lucht hangt’, mede door technologie? Wellicht worden mensen toch als geheel slimmer, op een gegeven moment. Het zou toch wat zijn als we al onze technologische snufjes, bewustzijn en nieuwe ontdekkingen voor echte vrede en welzijn zouden inzetten!

    Half off topic:In Nederland staat onderzoek naar psychedelica nog in de kinderschoenen (stichting OPEN), ik heb er zelf (nog) geen ervaring mee, maar voor sommigen werkt het zeer goed voor bewustwording.
    Ik heb zelf in ieder geval nog nooit gehoord van mensen die op de ‘machiavelli’ toer gaan tijdens of na een trip:)

    Ik gok op positieve vredige verandering collectief bewustzijn. De vraag is wie dat gaat programmeren en met welke content.

   • Hi all,
    Hier een overlever van illuminati familiy die stil staat bij agenda 21, NWO, Monsanto, bewildering of the planet etc…
    Jay Parker:
    ith Alex Ansary his past as a mind control sex slave in a illuminati family in Arden, Deleware. He also discusses how his mother was assigned by the Illuminati family to mind control John Du Pont.
    http://youtu.be/3AOrbi6uukM

    pppfffffff what a mess……. en gezellig bilderbergen in UK binnenkort… blijft lekker door gaan met de psychopatenparade…… zwarte vlaggetjes.. dat dan weer wel…

    liefde is enige route die niet doodloopt

 4. @Adm Helemaal eens!
  Alles hangt met alles samen. Een NWO die via moord=oorlog=terreurbestrijding en list=kiezersbedrog enz een moreel hoogstaand doel als behoud van de natuur, de Aarde, vreedzaam samenleven enz beweert na te streven(wat ze al niet doen) onder het motto: Het doel heiligt de middelen is absoluut ongeloofwaardig.
  Als je voor dit doel (500.000.000 mensen op Aarde) 6 miljard mensen moet uitmoorden dan hoef je geen, Gandhi, Lorentz of God te heten om in te zien dat hier ergens ‘een doel’ wordt voorbijgeschoten!

  p.s. Ik heb hier de schetenwapper Lorentz aangehaald ipv Einstein, omdat
  a) Einstein helemaal niet zo’n hoge IQ had bull shit onzin. Er zijn duizenden geleerden en zelfs burgers die 2 x zo intelligent zijn als mijnheer Eensteen(halve hersens).
  b) Lorentz de Nederlandse natuurkundige waar we trot op moeten zijn en die de transformatie formules al had ontdekt die in de relativiteitstheorie zijn gebruikt.
  c) Einstein op vele fronten plagiaat heeft gepleegd(google maar Einstein hoax/fraud/bedrog)
  d) Einstein sociaal auttist was met EQ emotionele intellig quotiens ver onder het gemiddelde
  EQ belangrijker dan IQ. Eigenlijk zou er nog een MQ eMpathiequotien moeten worden ingevoerd waar alle bestuurders, k.huis op getest en geselecteerd zouden moeten worden!

  Tot slot:
  Iedere burger, iedere organisatie ZOU, ik zeg nogmaals ZOU ook een maatschappelijke verantwoording moeten kunnen afleggen en in zijn of haar activiteiten moeten meenemen,
  Zo niet dan kan iedereen zelf bedenken(en daar hoef je geen Einstein voor te heten of een halve hersenhelft voor te hebben) dat anders de Aarde en wij allen naar de KL+nogdrieletters gaan!!!

  Kortom een bedrijf, multinational zonder ethiek moet per def verboden worden–<

 5. @martin.
  Ik kan het grotendeels met jou eens zijn, behalve jouw mening omtrend GELD.
  Je kunt een HEROINE verslaving nu eenmaal niet oplossen, door HEROINE te blijven gebruiken.
  We hoeven enkel te leren om een bijdrage voor de samenleving te leveren, waarbinnen een ieder naar eigen kunnen een steentje bijdraagt. We hebben de grondstoffen, de kennis en de technologie. Daar hoeft geen geld aan te pas te komen. We hoeven als mensheid alleen de Aarde voor een ieder op te eisen, want de bezittingen van de “Elite” is met lucht betaald, dus onrechtmatig verkregen.
  Het komt er alleen op aan, of we de moed hebben ons eigen leven op te pakken en van daaruit voor elkaar te zorgen.
  Mijn EX zei jaren geleden, dat ik geloof in een Utopia en dat die er nooit zal komen!
  En ja, ik geloof in een Utopia en dat doe ik nog steeds.
  Omdat ik wil blijven geloven in de kracht van de mensheid.

  • Mooi, Gea, uit je hart gesproken! Is dat niet waar ook Schneider en Berend op doelen?
   Bedankt, Fleur, voor deze info; ik heb het doorgezonden naar alle raadsleden van mijn woonplaats!
   En dat is allemaal mogelijk, omdat “Martin V.” zijn artikels plaatst!

   Óp, naar een [quantum]sprong in bewustzijn! (Gurdjieff.)

  • Bij deze reactie kan ik me helemaal aansluiten, maar inderdaad de eigen omgeving noemt je dan een naïeve idealist. Er is niets naïef aan, er moeten enkel voldoende mensen het willen doen. Als een beperkt collectief een geldloze en zelf bedruipende mini-maatschappij start, dan ontstaat het domino-effect. Meer en meer mensen zullen er aan willen deelnemen. Het is zoals de beeldspraak van de vlinder (butterfly effect) die een orkaan kan veroorzaken aan de andere kant van de wereld. Geen bloedige burgeropstanden, want daar wordt op gerekend. Wel de bestaande toestand negeren en zelfstandig in hun voorzieningen opererende mini-corporaties, gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en vredevol en liefdevol samenwerken. Dat is de Utopia waar ik in geloof. Alle bestaande geloven zijn gebaseerd op angst aanjagen en schuldgevoel creëren.

 6. Utopie? Als vervolg op de discussie in de comments over de mogelijkheid van een prettige samenleving zonder overmatige uitbuiting en geweld:
  Marja de Vries schrijft boeken over en doet onderzoek naar waarom mensen en samenlevingen wel of niet in balans zijn. Het bijzondere is dat Marja de Vries dit combineert met harde wetenschap, hermetische wijsheid en volkerenkunde, op een nuchtere manier.

  Ze is nu een boek aan het schrijven over ‘Samenlevingen in balans met de universele wetmatigheden’. Ze heeft al een pagina hierover geschreven op haar website:
  http://marjadevries.nl/universelewetten/samenlevingeninbalans.php

  Het zette mij aan het denken. Ik heb haar eerdere prijswinnende boek ‘De hele olifant in beeld’ zelf, echt een aanrader!

 7. Even voor ons allemaal!

  EINSTEIN!!!!!

  Bij de nationale IQ test (eens per jaar) wordt gemeten, hoeveel stront je in je op kunt nemen!
  Dus de grootste beerputten halen de hoogste score!!
  YES!!!

 8. Sorry, ik kan het niet laten.
  Dit is pure symboliek en daarom zo leuk!

  Ik kwam laatst bij de snackbar en vroeg het meisje achter de toonbank; ” Wat was er eerder, de halve kip of de eierbal”.
  Het meisje werd zenuwachtig en zei; “Dat weet ik niet, maar die patat zou ik zowieso niet nemen,
  want die is al ver over de datum”!!!

 9. Nog even voor FLEUR.

  In china zijn op dezelfde manier komplete spooksteden uit de grond herrezen.
  Het moet nu eenmaal geld kosten!
  volgens mij om de staatsschulden zo hoog mogelijk te laten oplopen.

 10. Van Gogh museum.

  Het is niet omdat Vincent niet kon schilderen, maar om aan te tonen, dat iemand die voor een dubbeltje is geboren, nooit een kwartje zal worden!!

 11. Het domino-effect werkt als de oplossing goed is
  En ik heb hier al hele goede oplossingen gelezen
  Ik denk dat de politiek in actie moet komen via een andere weg is dit bijna onmogelijk
  Zoals in Engeland die partij die ze de “clows” noemen ze heten UKIP http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3435109/2013/05/02/Winst-anti-EU-partij-verwacht-bij-lokale-Britse-verkiezingen.dhtml
  Een monster zegen voor hun
  Zij zijn tegen t ondemocratische Europa, ik heb een keer gezien hoe hij over van Rompuy aan t vertellen was,haha was echt grappig
  In Italie heb je ook zn partij
  Dit hebben we in NL ook nodig een Politieke partij met de ideeen die ik hierboven gelezen heb.
  En alle multie natonals mogen kiezen belasting betallen, t land uit of accijns van 40 % op hun producten pas dan heb je eerlijke concurentie maar in mijn ogen beter kwijt dan rijk
  Alles weer op kleine schaal

 12. Die Martin Schulz is ook een heel gevaarlijk mannetje
  Ook zoals hij andere: natzies noemt (mindcontrol als dat woord gezecht wordt of antisemitisme nog zn woord )
  Dat hij eens in Israel gaat kijken wat daar gebeurt
  Waar wordt t koning Willepie fonds in Israel gebouwd???
  In Palesteins gebied
  Dankzij onze Koning doen we nu dus mee met t onteigenen van Palesteinen
  Ik wil hier niet medeplichtig aan zijn

 13. Pure intimidatie en conditionering dat filmpje!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nederland groots in aftappen « Martin Vrijland - […] pionnetje in de New World Order! Nederland krijgt een 10. En dat wordt beloond. Daarvoor mag je de hoogste…
 2. Syrië gaat de crisis nog verder opdrijven « Martin Vrijland - […] Nederlanders wel een grote rol in deze NWO-kliek. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de NAVO en het Europese leger (zit…
 3. Syrië gaat de crisis nog verder opdrijven | Martin Vrijland - […] Nederlanders wel een grote rol in deze NWO-kliek. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de NAVO en het Europese leger (zit…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close