Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De moord op Boris Nemtsov een Theo van Gogh herhaling?

De moord op Boris Nemtsov een Theo van Gogh herhaling?

Ik zou eigenlijk niet meer over de actualiteit schrijven, maar als ik de beelden van de moord op Boris Nemtsov bekijk krijg ik toch een erg rare smaak in de mond. Wederom kan ook hier de vraag gesteld worden: “Waar is het bloed?” De straat wordt totaal niet afgezet en het publiek kan gewoon op de plaats des onheils komen kijken en bloemetjes leggen op de plek waar geen bloedvlek zichtbaar is. Een vriend van mij werkt bij de brandweer en geeft aan dat het behoorlijk lastig is om bloed weg te spuiten, omdat het zo dik/visceus is. Op de foto’s op de website Nodisinfo.com zien we hoe het lichaam ter plaatse op zijn zij gedraaid wordt. Het komt allemaal erg amateuristisch over en er lijkt nauwelijks moeite te worden gedaan om de plaats delict af te schermen voor publiek en camera’s. Of hebben ze in Moskou niet van die mooie witte tentjes? Misschien is dat een leuk handeltje voor het NFI. Nemtsov zou zijn doodgeschoten. De schutter vuurde vanuit een auto naar verluidt zeven kogels af op Nemtsov. Dat moet dan toch wel wat bloed geven zou je denken. Natuurlijk was het bij Theo van Gogh allemaal nog iets dramatischer, want Theo werd ook nog eens gestoken (zie hier).

Als we dit eens nader bestuderen zou zo maar de conclusie kunnen zijn dat we opnieuw met een hoax te maken hebben. De vraag die je bij dergelijke zaken altijd moet stellen is ‘Cui bono?’ oftewel ‘Wie profiteert?’ en dat is wel duidelijk. Deze moord geeft weer een mooie basis voor het Westen om Rusland als de agressor neer te zetten. Ook kan het Westen dit gebruiken om haar Gene Sharp methodes uit te proberen in Rusland. Dat laatste zou dan mogelijk kunnen duiden op een moordaanslag geënsceneerd door het Westen, oftewel een ‘false flag’ operatie, waarbij de moord mogelijk door een westerse agent is uitgevoerd om dit in de schoenen van Rusland te kunnen schuiven. Die mogelijkheid sluit ik ook niet uit. Belangrijkste vraag is en blijft echter: “Waar is het bloed?” Of bloed een mens tegenwoordig simpelweg niet meer na te zijn neergeschoten? Misschien kijk ik teveel films.

En natuurlijk hebben we nog de mogelijkheid van moslimterroristen, want wat zou er nou mooier zijn dan dat die zelfgeschapen vijand ook in Rusland actief is geworden? Metronieuws meldt daarover [citaat] Nemtsov zou zijn bedreigd door extremisten vanwege zijn veroordeling van terreuraanslagen in Parijs. De meest besproken optie, namelijk die dat Nemtsov door de Russen (mogelijk dus de Russische geheime dienst SFB) is neergeschoten, zou wel een hele domme zijn. Alsof president Poetin niet zou weten dat dit onmiddellijk aangegrepen zal worden door het Westen om Rusland nog eens extra te beschuldigen. “Zie je wel, die Nemtsov wilde onthullingen doen over Russische bemoeienis in Oekraïne en daarom moest hij dood“. Dit is natuurlijk wel wat de Westerse propaganda onmiddellijk loopt te roeptoeteren. Al met al worden we meegezogen in een groot spel van list en bedrog dat bedoeld is om Rusland in een oorlog te trekken en een wereldoorlog te ontketenen. Natuurlijk speelt Vladimir Poetin gewoon zijn rol, want hij zou prima in staat zijn om alle false flags grondig te ontmaskeren, maar dat doet hij niet. Uiteindelijk wordt het volk vanuit beide kampen misleid en worden grote scripts gevolgd. Door dit soort zaken houdt u in ieder geval de illusie van keuze tussen good guy en bad guy. Of u bent voor Rusland en vindt de NAVO de agressor of andersom. De illusie van keuze. Het hoort allemaal bij deze matrixrealiteit.

 

Bron linkvermeldingen: nodisinfo.com, metronieuws.nlvolkskrant.nl, rtlnieuws.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
35 Comments

 1. inderdaad, we willen bloed zien en kogelgaten.
  Het is even wachten op de gedetaileerde beelden van de professionele cameraman die er vlak naast staat.
  Zie 3:55

  • Ik wacht nog steeds op de beelden van de cameraman
   die er vlak naast staat. zie 3:55
   Niet zo vreemd dat mensen verward raken als er steeds niets van klopt.
   Maar dat is juist de bedoeling.
   Net als sandy Hook(0 doden ipv 27),Boston Bombing(Attentie attentie, er is een oefening gaande etc.)
   Alle Hoaxes worden met opzet zo geperformed.

   • Dus nu staat definitief vast: Poetin is ook een asshole.

   • het zijn vooral mannen die hierdoor verward raken.De meeste vrouwen geloven alles blijkbaar.
    Vrouwen zouden daarom eigenlijk ook geen stemrecht mogen hebben.Zeggen sommigen.
    Ik sluit mij daar bij aan.
    Of eerst een IQ test doen.

 2. Ik vermoed dat het slachtoffer is beschoten met zogenaamde ‘hollow point tampons’!

 3. Misschien niet geheel on topic, maar zeker niet onintressant om hier bij te voegen.

  • De Duitsertjes beginnen het een beetje door te krijgen 🙂
   Maar alle gekheid ,,etc
   Uitermate verontrustend dat Duitsland tot op de dag vandaag ‘in de tang’ wordt gehouden door de Joods-Zionistische Cabal!

   P.s. Hier in Neanderland sorry Nederland is het niet anders 😉

 4. In Moskou zetten ze een wegenwacht pillon bij een moordslachtoffer. Dat is namelijk handig.

 5. Het heeft inderdaad alle kenmerken van een Hoax!
  Geen bloed en ook geen schotwonden te zien.
  Schijnt nu volgens de Telegraaf een getuige te zijn, zijn buitenvrouw Anna Duritskaja uit Oekraïne!

 6. Poetin lijkt een goed schaker. Die denken vaak een aantal stappen vooruit. Wat niet logisch lijkt is ineens logisch als je schaakmat staat.

 7. Al met al worden we mee gezogen in een groot spel van list en bedrog dat bedoeld is om Rusland in een oorlog te trekken en een wereldoorlog te ontketenen. Natuurlijk speelt Vladimir Poetin gewoon zijn rol, want hij zou prima in staat zijn om alle false flags grondig te ontmaskeren, maar dat doet hij niet. Uiteindelijk wordt het volk vanuit beide kampen misleid en worden grote scripts gevolgd. Door dit soort zaken houdt u in ieder geval de illusie van keuze tussen good guy en bad guy. Of u bent voor Rusland en vindt de NAVO de agressor of andersom. De illusie van keuze. Het hoort allemaal bij deze matrixrealiteit.

  Laat Nederland het maar ff weten! Die 12.000 fb volgelingen mogen dit maar even goed doorlezen en delen. Martin, wat trouwens wel een goeie mogelijkheid is is dat de waarheid wat betreft false flags van het westen op een gegeven moment onthuld kan worden. De waarheid is er trouwens al uit. Als je bijvoorbeeld denkt ze moeten de waarheid over 9/11 naar buiten brengen, dan hoef je alleen maar te beseffen dat die al naar buiten is en gratis te vinden op internet. Er is geen ‘censuur’. Ja als je het ze te moeilijk maakt ga je over de knie. Daarom is Martin zoveel zwart gemaakt. Maar het hele ze gaan het internet op slot gooien idee is alleen maar bangmakerij zodat je denkt oh die westerse boefjes willen niet dat mensen achter de waarheid komen en dan gebeurd er weer een false flag en wordt er zogenaamd een filmpje gecensureerd, terwijl die ‘gecensureerde’ filmpjes nog steeds makkelijk te vinden zijn. Het false flag gebeuren is overduidelijk deel van het script. Mensen willen antwoorden en die gaan ze denk ik ook krijgen. Wanneer het westen dan onthuld wordt hoef je geen feestje te vieren, want het hoort allemaal bij de show. Of Putin de onthullingen zal doen weet ik niet. Ik denk dat er een situatie zal komen dat de bewijslast zo groot wordt dat de msm wel moet toegeven. Als het feit dat de brics gewoon een globalistische constructie is zich goed vermengd met de contr opp alt media dan staan ze op een gegeven moment met hun broek op half 3. Hun hoogmoedige mind control pogingen zullen dan gefaald hebben en wat dan?

 8. Of het nou een hoax is, die vraag is essentieel en heel belangrijk maar de false flag blijft overeind staan(net als bij Charlie & Theo etc…)dat weten een paar wakkere russen gelukkig inmiddels ook wel, zie vertaald artikel onder

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=ru&u=http://forum-msk.org/material/news/10722053.html&prev=search

 9. laatst op tv doc nog wat van de vara op net 2…..premier van ik acht zweden legt functie neer…DE HEER RASMUSSEN die een hoge functie heeft in de NAVO. en steeds oproept voor oorlog tegen rusland. als premier ging hij accoord met de oorlog en de leugens van de US tegen IRAK.daarom trad hij af…nu gewoon verder met de NAVO…..rasmussen en van baalen waren in doc2 op tv en van baalen had het er al over dat rusland aangepakt moest worden ,zelfs met kernwapens. dan ineens is er deze aanval op de Russische oppositie? en deze man had bijna geen volgers..een club die dus niks betekende, en wie heeft er ooit gehoord van deze man, niemand…..maar nu ineens wereldberoemd…en de tv is weer op volle toeren met hun oorlogspraat tegen rusland…….schandalig en meteen ook even weer voor de verkiezing de PVV bashen..terwijl de PVDA EN VVD ZO CORRUPT zijn als wat…kun nen ze op 18 maart weer gaan zeggen dat hierdoor de pvv MINDER stemmen heeft gehad van het volk….er word behoorlijk vals gespeeld….

 10. en met een face lift en aanzienlijk bedrag van de cia ergens in de wereld a new life beginnen.????

 11. Voedsel, financiën, landen, politici, burgers, iedereen en alles en het hele leven is en wordt van voren naar achteren gemanipuleerd.

  Als Rusland een onderdeel vormt van de nwo, waarom gaan de nwo zio gangsters dan nog langer met zo’n grote bocht om alles heen, waarom niet gelijk recht op het doel af en pakken. Zijn ze bang voor het volk? Dacht het toch niet, die grijpen toch nooit in, dat zijn en blijven dromers of angstige zielen die stil in een hoek wegkruipen.. Zijn ze dan bang voor een ander land misschien? Een land wat ze nog niet in hun pocket hebben, maar welk land zou dat dan kunnen zijn?

  Als ik de zio gangsters zie tandenknarsen als ze het over Poetin hebben en hoe onmachtig ze erbij kijken en zijn bloed wel lijken te kunnen drinken, dan kan ik me bijna niet voorstellen dat Poetin een onderdeel uitmaakt van een geestesziek wereldwijd spel. Maar als je kijkt hoe Cuba de Russische bondgenoot zonder enige vorm van protest wordt binnengehaald door de VS dan lijkt dan zou je wel weer zeggen dat alle landen zijn binnengehaald door de nwo. Of was het een ruil i.p.v. de Oekraïne krijgt de VS toegang tot Cuba, om maar wat te noemen. Maar dan nog begrijp ik alle tamtam niet, als een land zoals de Oekraïne reeds in de pocket zit, waarom dan nog met geweld reageren als je onder één hoedje speelt. Dan is het een totaal overbodige oorlog die daar wordt uitgevoerd, natuurlijk, het kan zijn om een groter of ander doel te behalen, maar welk doel als je feitelijk alles al hebt? Als Poetin en Rusland al binnen zijn, waarom dan nog dwaze spelletjes gespeeld rond een MH17 en als er een reden of aanleiding nodig is om een wereldoorlog te starten, dan is dat toch ook zo gepiept, die had dan toch al kunnen beginnen. En als het voor de bühne is, dan is dit hele drama van zwartmaken en afzeiken, sanctioneren, de roebel slopen, aanslagen plegen, oliepijpleidingen dwarsbomen in Syrië totaal overbodig. Aan de éne kant zou Poetin een nwo figuur kunnen zijn, maar evenzo niet als je sommige zaken vanuit de logica beredeneert zou je zeggen van niet. Maar bekijk je volgens sommige zaken die hebben plaatsgevonden en niet lijken te kloppen dan zou je kunnen zeggen dat ook Poetin een nwo spel speelt.

  Maar in deze wereld is natuurlijk alles mogelijk, want kijk alleen eens hoe de zionisten de banken en het financiële systeem en de euro in hun macht hebben en kijk hoe ze de EU kunstmatig sturen en de politiek in zijn geheel heeft lamgelegd, als je zoiets kunt dan ben je zeker machtig en ook in staat een land als Rusland op dezelfde wijze te sturen of te grijpen. Maar vreemd blijft wel dat feitelijk gezien de VS Rusland al binnen had toen Jeltsin president was. Toen was Rusland nog gemakkelijker te breken dan een ei.

  Maar wat kunnen we verwachten als de Russen en de Chinezen met de VS zio gangsters één groot samenzweringsspel of een geheime alliantie hebben gevormd. Zijn we dan niet verder van huis dan als er ‘gewoon’ een wereldoorlog zou uitbreken en de grootmachten als kemphanen tegenover elkaar zouden staan? Een wereldoorlog is duidelijk, is een eenmalige, is een verschrikkelijke en onvoorstelbare ramp, maar een nwo is een ramp voor heel lange tijd en is een constante en misschien wel een veel groter en dramatischer lijden dan men zich kan voorstellen. Begrijp trouwens niet eens wat een nwo orde denkt te kunnen behalen als je alles en iedereen in de macht hebt en kunt sturen dan is het toch over met de pret, want dan is er geen competitiestrijd meer, geen voorspel meer, geen opponenten meer die op eenzelfde geestelijk psychopathisch niveau zitten en hebben ze alleen nog te dealen met de zwakkere geesten die geen uitdaging vormen, dan is het spel voorbij, en juist het spel maakt het toch zo aantrekkelijk. Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak

  En dan, daarna? Dan maken ze elkaar af of gaan zich uit pure verveling te goed aan orgies van drugs, geweld en seks binnen eigen gelederen wat uiteindelijk zal leiden tot de ondergang. Want vroeg of laat slaat de verveling toe en is het martelen en onderdrukken van slaven ook niet langer interessant, dus wat rest er dan nog? Elkaar afmaken!…En dan uiteindelijk eindigen ze toch nog in een alles vernietigende wereldoorlog?

  • Nou InStaat, een oorlog moet je natuurlijk wel kunnen verkopen door het volk eerst bang te maken met propaganda, dus daar zie ik het “nut” nog wel van in. Ook kun je met alleen de dreiging van een oorlog al veel bereiken. Verder blijft het inderdaad de grote vraag welke kant het op moet gaan en in welke volgorde en wie zitten er nu allemaal in het complot?

  • Ik kan jouw gedachte zeker delen, in mijn beleving is Putin tegen NWO. Wel denk ik dat de NWO al aardig geinfiltreerd is in de Russische zakenwereld, wellicht ook in de geheime diensten van zowel rusland als Oekraine. Zo denk ik ook dat Anna P toendertijd is vermoord door de Russische maffia, in haar boek noemde ze deze ook met naam en toenaam. Deze moord is in mijn beleving bedoeld om Putin te demoniseren, zie je wel! weer een politiek tegenstander omgelegd!

   Dat er geen bloed zichtbaar is hoeft nog niet te betekenen dat er geen echte moord heeft plaats gevonden, als het slachtoffer snel overlijdt (hart stopt met pompen) zal er weinig bloed vloeien. Dit hangt ook af van de soort kogels die er gebruikt zijn, en waar het slachtoffer is geraakt.

   • Waarom is Obama een pop en Putin dat niet? Wie heeft dan de macht in Rusland? Wat je kan merken met alle false flags is dat ze heel ingenieus de ene of de andere kant geintrepeteerd kunnen worden. Het bewijs is nooit echt definitief concluderend. Typische verdeel en heers tactieken. De alt-media kant roept false flag en de msm roept politieke moord. Vertel mij is waarom alle contr opp alt-media Putin verkopen als de held van het oosten en de brics nwo, wanneer de minder bekende niet contro opp dat allemaal niet doen? Het lijkt mij logisch dat als je dood gaat en je bloed stopt met stollen je leeg loopt als een lek flesje spa blauw, maar dan moet je wel een wond hebben die richting de grond wijst natuurlijk.

  • Ik ga proberen op al je vragen antwoord te geven IsInStaat.

   Zijn ze bang voor het volk?:

   Yes. Was het niet zo hadden ze inderdaad de ijzeren hand der tirannie al uitgerold. Het doel is niet simpelweg de wereld bezitten, maar de mens in hun gelijkenis vormen of zoals martin het noemt de saturnus matrix ‘eeuwig’ maken.

   Zijn ze dan bang voor een ander land misschien?

   Nope. Sorry, maar alle landen zijn ondertussen in handen van de globalisten. Oekraine is het laatste voorbeeld van wanneer het fout gaat en er tegenstand tegen de elite komt. Lybie was het voorbeeld daarvoor en ik denk dat de dappere oost oekrainiers beter de wapens kunnen neerleggen, want ze verliezen of ze nou ‘winnen’ of niet.

   Als ik de zio gangsters zie tandenknarsen als ze het over Poetin hebben en hoe onmachtig ze erbij kijken en zijn bloed wel lijken te kunnen drinken, dan kan ik me bijna niet voorstellen dat Poetin een onderdeel uitmaakt van een geestesziek wereldwijd spel.

   Goed geacteerd of niet dan? Je legt te veel macht bij politieke figuren. Je regeerd niet openlijk, maar achter de schermen. Kijk niet wie er op de troon zit, maar wie er naast staat en de koning orders influisterd. Zionisme net als de andere fundamentalistische geloven(neoconservatief christelijk, jihadi islam) zullen beeindigd worden en plaats maken voor de mengelmoes new age death cult in disguise.

   Maar dan nog begrijp ik alle tamtam niet, als een land zoals de Oekraïne reeds in de pocket zit, waarom dan nog met geweld reageren als je onder één hoedje speelt.

   http://redefininggod.com/2015/01/is-presstv-distancing-itself-from-veterans-today-vt-iran-ukraine-and-the-future/

   Omdat het de oekrainiers zelf waren die in opstand kwamen tegen de bankiers. Ze wilden zich helemaal niet aansluiten bij de eu of rusland, gewoon oekraine blijven. Het is een vorm van damage control en going with the flow. Ze kunnen hun dual narrative niet opgeven, want als het te veel doorlekt dan zijn ze de sjaak en verliezen ze hun greep op de mensheid.

   …Ukraine refused to join the globalists’ Eastern bloc, and when they later refused to join their Western bloc too…

   …the globalists took down their government.

   The G20 central bankers don’t really care which side you join, East or West, because they control both sides. All they care about is that you do join, because when you do, you are ceding important elements of your sovereignty to them. Any nation that attempts to be independent and refuses to join the NWO through one of their multilateral arrangements is slated for destruction.

   Als Poetin en Rusland al binnen zijn, waarom dan nog dwaze spelletjes gespeeld rond een MH17 en als er een reden of aanleiding nodig is om een wereldoorlog te starten, dan is dat toch ook zo gepiept, die had dan toch al kunnen beginnen.

   http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency

   A Cover Event Must Be Created

   The centralization of power is best achieved during moments of bewildering calamity. The conjuring of crises is one of the oldest methods of elitist dominance. Not only can they confuse and frighten the masses into malleability, but they can also ride to the public’s rescue as heroes and saviors later on. The Hegelian dialectic is the mainstay of tyrants.

   The destruction of the dollar and the institution of a global economic bureaucracy are not actions that can be executed openly by international financiers. These events will coincide with extreme catastrophe, likely worse than the Great Depression era, with millions upon millions of people losing the ability to financially support themselves and their families. Crime, death and public discontent will surely follow. People will be looking for someone to blame. This is where the false East/West paradigm comes in.

   zou Poetin een nwo figuur kunnen zijn, maar evenzo niet als je sommige zaken vanuit de logica beredeneert zou je zeggen van niet. Maar bekijk je volgens sommige zaken die hebben plaatsgevonden en niet lijken te kloppen dan zou je kunnen zeggen dat ook Poetin een nwo spel speelt.

   http://www.tshirtfaction.com/?page_id=93

   Zijn we dan niet verder van huis dan als er ‘gewoon’ een wereldoorlog zou uitbreken en de grootmachten als kemphanen tegenover elkaar zouden staan?

   Guerillas by night instead of armies by day. – JFK

   Hence it is that which none in the whole army are more intimate relations to be maintained than with spies. Tu Mu and Mei Yao-ch`en point out that the spy is privileged to enter even the general’s private sleeping-tent.
   None should be more liberally rewarded. In no other business should greater secrecy be preserved. – Sun Tzu

   Rusland en China zijn al decennia deel van de nwo. Een echte wereld oorlog zal er niet komen. Het idee dat tegenwoordig nog leger vs leger gevochten wordt is een soort van hollywoody romantische gedachte. Invasie is de laatste optie ala lybie, maar iets als isis bijvoorbeeld zou als het een echte vijand was binnen een week uitgeroeid kunnen worden. ‘echte conflicten’ zijn er niet meer oekraine is al een done deal. De rest is allemaal verdeel en heers theater.

   Ze willen onsterfelijk worden en alle kennis betreft de materiele wereld(Satanisme is god ontkennen) vergaren om zo zichzelf in ongoden te veranderen. Psychopathie gaat hand in hand met onverzadigbaarheid. Ze zullen waarschijnlijk nooit tevreden zijn. Het zou heel goed tot zelfdestructie kunnen lijden.

   En dan uiteindelijk eindigen ze toch nog in een alles vernietigende wereldoorlog?

   Nee, want er zijn geen naties meer. Alhoewel mensen soms een soort van almachtigheid aan hen toeschrijft geloof ik zelf toch dat er nog een beetje menselijkheid en chaos theory bij komt kijken. Elite infighting kan heel goed. Ze willen technocratisch worden, maar of ze daadwerkelijk ‘eeuwig’ kunnen regeren? Ik denk zelf van niet.

   • Dank voor jullie reactie.

    Niet dat ik de religie zo volg, maar wat als “de grote verdrukking” of de eindtijd en de vernieuwing die in de bijbel staat beschreven klopt, hoe komt het dan tot een confrontatie met de macht en welke macht zal dat dan moeten zijn die de antichrist/de corrupte macht zal verdrijven als alle landen reeds behoren tot de nwo. Of je nu de bijbel neemt of voorspellingen van vroeger zieners, maar veel is voorspeld over een confrontatie bij de rivier de Eufraat waar een alles vernietigende en alles bepalende wending in de geschiedenis zal plaatsvinden. Evenzo – ik kan het fout hebben – wordt er gesproken over een Koning (een bevrijder?) uit het noorden (Rusland ligt ten noorden van Israël) Nu kun je denken dat voorspellingen verzinsels zijn die klakkeloos worden overgenomen, maar veel voorspellingen zijn en blijven opmerkelijk, vooral in de huidige tijd en omstandigheden lijkt er veel van deze voorspellingen dichterbij of uit te komen.

    Of zal de natuur komen met een eindbepalende ingreep of bijv. een meteoriet of zonnevlam de aarde deels vernietigen of verlammen en zal dat de antichrist of satanische macht de kop gaan kosten? Veel is decennia of zelfs honderden jaren geleden reeds voorspeld rond een gevecht tussen het Westen en het MO waarbij driekwart van de moslims het loodje zal leggen en iets minder aantal aan het Westen. Nu kan of wil men voorspellingen niet altijd serieus nemen, maar opmerkelijk zijn ze zeker en wijzen toch steevast in de richting van een confrontatie tussen religies, machten,, islam en het Westen die elkaar zullen vernietigen. Je zou kunnen stellen dat dit ook weer een georkestreerde vernietiging zal zijn, maar wat als dit niet zo is of deels een georkestreerde oorlog wordt die een geheel andere wending neemt dan de macht had voorzien. Ergens moeten we toch blijven hopen of geloven dat niet alles is te sturen of dat er hopelijk nog landen zijn die niet zullen toestaan dat de VS en de EU ongelimiteerd hun macht kunnen vergroten. Ik ben super negatief over onze persoonlijke vrijheid en soevereiniteit, maar blijf hopen dat er hoe dan ook op het slechtste moment in de wereld er een bevrijding zal komen die de psychopaten ééns en voor altijd de kop zal kosten en het vredelievende, gezonde en weldenkende logische en rationele verstand op de wereld zal terugkeren. Ik denk niet dat ik dat zal mogen beleven, maar hoop vurig voor alle mensen die de waanzin zullen doorstaan en overleven dat zij een vredig en vrij leven zullen hebben in de toekomst.

   • Lees mijn artikelen onder het menu-item ‘Saturnus cult’. Daarin heb ik e.e.a. uitgelegd.
    Met name in dit artikel:

    http://www.martinvrijland.nl/2015/02/17/aanslagen-in-europa-moeten-bijbelse-profetie-terugkeer-joden-naar-sion-vervullen/

 12. Interessant. gebruik Google Chrome, rechtermuisknop, vertalen:

  http://www.opentown.org/news/67265/

  • Zegt de Sappho-prijs iemand iets?

   De man waar het allemaal om draaide in Kopenhagen:

   14:05
   Lars Vilks modtager pris på Christiansborg
   Den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks ser ud til at skulle tilbage til København, hvor han 14. februar var centrum for et attentat, der kostede en af hans tilhørere livet.
   Trykkefrihedsselskabet har nemlig tildelt ham Sappho-prisen, som skal overrækkes på Christiansborg 14. marts

   14 februari datum aanslag
   14:05 bericht van prijs
   14 maart in ontvangst nemen van prijs

   Als je meedoet krijg je een prijs.

 13. En er zijn meer mensen in Rusland die twijfels uitte (zie link onder) en er zijn ook steeds meer mensen die we horen en niet geloven in het originele naar buiten gebrachte verhaal van Theo van Gogh die met rare omstandigheden plotsklaps verdween.

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=ru&u=http://www.opentown.org/&prev=search

 14. Ik heb nog altijd moeite om te geloven in Hoaxes, het risico dat iemand het door krijgt of zijn mond voorbijpraat is groot. Verplaats je jezelf in de situatie waarin je wilt dat iets gebeurt, hoe zou je het aanpakken? Is het uit de weg ruimen van een politiek tegenstander niet veel eenvoudiger en geloofwaardiger dan een in scene opgezette hollywood productie? Ik ga er dan ook van uit dat de elite geen enkele moeite heeft met moorden en zo, het moet alleen lijken of een ander het gedaan heeft.
  Het spel is simpel, zoek iemand die erg boos is of maak diegene boos, daarna geef je hem de ruimte om de aanslag te plegen en geeft ook de nodige support (wapens en geld). Zeker als diegen gedrogeerd is of psychisch aangepakt kun je er op wachten dat hij daadwerkelijk de aanslag gaat plegen. Al snel wordt er een dader gevonden welke al snel als een of andere gek betiteld wordt, verder geen haan die ernaar kraait. Ik heb dan ook meer het gevoel dat de Elite meer een rol speelt van voorztjes geven en gebruik maken van de frustraties die bij sommige bevolkingsgroepen leven, het ophitsen van bevolkingsgroepen hoort dan ook bij dit spel.. denk aan de Tjetjenen en ook de meer fantieke moslims.
  Ik heb gewoon het gevoel dat de elitaire machthebbers meer gebruik maken van bovenstaande methode om deingen te laten gebeuren die hun goed uitkomen, en dat is dus een False Flag.

  • WhiteRabbit, je zegt:’Ik heb nog altijd moeite om te geloven in Hoaxes.’

   Dan ben dus verre van wakker.

   Hij LIJKT niet eens op Boris,.Cassanova Boris heeft geen bierbuik.
   De foto met de hoeren hoort ook bij de Hoax.Reken maar.
   .

   Het zijn opzettelijk Hoaxes waar duidelijk niets van klopt,om verwarring te zaaien.
   En dat lukt ze aardig.
   En behoorlijk eenvoudig, want ze hoeven het zelfs niet eens echt te laten lijken.
   Ze hadden ook nepbloed kunnen gebruiken.
   Een paar emmers uit die sneeuwschuiver en je hebt een ‘bloedbad’.
   Zelfs dat hoeven ze niet te doen.

   • Ik zeg niet dat een Hoax niet waar is maar vind het moelijk te geloven en onlogisch, het is gewoon te bizar voor woorden. Inderdaad lijkt het slachtoffer er niet op en er klopt een heleboel niet, het is dan ook erg knullig van opzet.

    Ik wordt er gewoon misselijk van hoe de bevolking wordt voorgelogen door de MSM

  • Overigens sluit ik in deze ook niet uit dat Nemtsov echt vermoord is. Het is echter simpelweg erg opmerkelijk dat er geen bloed te zien is. En er is nergens te zien dat de straat schoongespoten is.

   • Ik kan me niet voorstellen dat Poetin hier niet van heeft geweten, zo voor de deur van het Kremlin.
    Dus of het is een inside job of een false flag.
    In beide gevallen kan Nemtsov al of niet echt dood zijn, hoewel bij een inside job eerder dan een false flag.
    Schiet me maar lek als ik onzin uitkraam haha 🙂 🙂

    Voor een goed artikel met achtergrond informatie inzake de Oekraine kwestie of beter de (nep?) strijd tussen het Westen en Rusland zie:
    http://thesaker.is/revanchism-and-russophobia-the-dark-undercurrents-of-the-war-in-the-ukraine/

 15. Ik heb een plan: we gaan het klootjes volk weer even bezig houden. O ja… vertel, wat heb je nu weer bedacht?
  Nou ik dacht het volgende:
  Als we nou die Nemtsov zgn. plat leggen.
  Mooi smeuig verhaal. Hij gaat met die jonge meid op stap. Loopt een wandelingetje over de brug. Geen pottekijkers he? Dus verder niemand op de brug. Alle camera’s (en dat zijn er heel veel) zijn op dat moment uit, maar we laten er eentje draaien. Beetje op afstand en onscherp, zoals we altijd doen. Dan lopen die twee daar he? En dan komt er veegwagen voorbij. Een veegwagen? Ja joh, onzin natuurlijk, maar dat hebben ze toch niet door.En dan… net als die wagen voorbij rijdt, gooien we een dummie uit de veegwagen en we rijden nonchalant door. Net doen of je neus bloed. Rent die gast (Nemtsov) naar een auto die achter de veegwagen aan rijd en woeptie, de klus geklaard. Goh man, je bent geniaal!
  Dag later: jee man heb je goed gedaan hoor. Kijk ze d’r allemaal opspringen. Maar volgende keer he… moet je toch wel ff opletten op die kleren hoor. Je hebt bijna de broek van z’n achterste getrokken met weggooien en zijn buik ligt helemaal bloot. Zouden ze zien dat er geen kogelgaten in zitten denk je? Ben je gek, die frommelen we later wel ff door de beelden heen. Ik zal de media wel even instrueren wat ze te doen staat. Wat doen we met die griet? Ohh geen zorg, die sturen we gewoon weer naar huis. En ehhe…. hoe komen we zo gauw aan zoveel bloemen? Makkelijk zat… Bedank for die bloeme!

  Op naar de volgende.

 16. Even off-topic maar wel In your Face…
  De NOS laat weten dat er 24.000 Ebolaslachtoffers zijn , waarvan 9800 overleden zijn…
  De onderzoeken in Labaratoria zouden 14.333 gevallen officieel hebben bevestigd ?
  Wat een vreemde getallen…
  Weten ze dat zeker ? dat het er niet bv. 24.009 waren , waarvan 9798 doden ?
  Dit riekt naar Vrijmetselaars en Illuminatie-code…

 17. Ik vind het goed dat je af en toe toch schrijft over wat niet deugd Martin…
  Wat betreft de verdieping van het begrip van de oorsprong van de huidige machtsstructuren en die van de symboliek die erachter zit,
  ik zou best eens meer willen weten over de leer van Madame Blavatsky , die gedeeltelijk op die van Gurdjieff en de Indiase leer zijn gebaseerd…
  Beweerde Blavatsky zelf niet dat de info van boven kwam ?

  Aangezien ik het werk van Gurdjieff van onschatbare waarde acht , en het betreur dat zijn ideeen gretig misbruikt zijn door zowel Hitler als Goebbels , die fervente bezoekers van zijn lezingen waren…
  Iets dat ook Gurdjieff betreurde…

  Er zijn een aantal symbolen die vanuit begrip van de kosmos ontstaan zijn…Filosofische symbolen… Er zijn ook een aantal figuren, die ook symbolen geworden zijn, hoewel het eigenlijk voorstellingen zijn van constellaties en kosmische plasmaformaties…
  Het misbruik van deze voorstellingen van de Oude Zon en zijn constellaties en Plasmaformaties is een kenmerk van Sektes en Geheime genootschappen die willen overheersen….
  Zoals Martin al aangaf hebben deze symbolen een uitwerking op onze geest , meer begrip van de oorsprong ervan , en het herkennen ervan kan die uitwerking neutraliseren….

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close