Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De Oekraïense troepen verliezen terrein in Oost Oekraïne

De Oekraïense troepen verliezen terrein in Oost Oekraïne

De Main Stream Media horen we voornamelijk spreken van successen van de Oekraïense troepen op ‘separatisten’. Eerder schreef ik al dat dit woord eigenlijk compleet onterecht is, omdat er begin 2014 een coup heeft plaatsgevonden, gesteund door Amerika en Europa waarbij een fascistische regering is geïnstalleerd die vooral de belangen van Amerika dient. Deze regering bevat niet alleen neonazi’s, maar wakkert ook het nazisme aan en is bezig een flink leger op te bouwen. De regering in Kiev heeft op zeker moment besloten de wapens op te pakken tegen demonstranten die ongewapend en vreedzaam demonstreerden. De bevolking is dus in feite in een oorlog gezogen door de coupplegers uit Kiev. Deze troepen vanuit Kiev zijn door de Main Stream Media als ‘Oekraïense troepen‘ bestempeld en de verdedigers zijn tot ‘separatisten‘ gebombardeerd. We kunnen dus wel spreken van het omdraaien van feiten, maar tegen de overmacht aan propagandistische Main Stream Media berichtgeving valt bijna niet op te boksen. Een betere naam voor ‘separatisten’ zou in mijn optiek zijn ‘verzetstroepen’.

Deze media berichten vooral van oprukkende Oekraïense troepen en als er doden aan de zijde van het leger van de Oekraïne vallen, dan spreekt men van een ‘aanval’. Alles wordt omgedraaid. In dat kader wil ik proberen een realistische situatieschets te geven. Daarbij moeten we altijd in gedachten houden dat we het met berichten van derden moeten doen, want ik ben niet ter plaatse. En zelfs al zou er iemand ter plaatse zijn, dan moeten we ons altijd afvragen: “wie betaalt deze verslaggever?” Toch is het nuttig kennis van alle berichten te nemen en uw eigen beeld te vormen. Met name waar het gaat om de gepleegde coup begin 2014 is dat belangrijk, maar ook de huidige stand van zaken verdient aandacht. Daarbij vermeld ik nadrukkelijk dat u vooral niet moet vergeten naar het wereldwijde schaakbord te kijken, want de situatie in de Oekraïne staat niet op zichzelf. Alle brandhaarden in de wereld hebben te maken met het grote conflict tussen de twee grote kampen.

Volgens recente berichten zoals in de Volkskrant zouden de Oekraïense troepen na de overwinning op verzetsbolwerk Slavjansk, afgelopen weekend, verder oprukken naar Donetsk en Loegansk. In dat kader is het handig dat u Google maps er even bij pakt om te ontdekken waar die steden liggen. Een Russisch blog komt met een hele andere situatieschets. Als je dit blog leest krijg je de indruk dat de verzetstroepen (door de Main Stream ‘separatisten’ genaamd) zich niet makkelijk laten verdrijven. Naar verluidt zouden zo’n 3000 Oekraïense troepen een strook van enkele kilometers ingenomen hebben in het zuidoostelijke deel. Dit gebied is de blauwe strook op onderstaande kaart, met daarin enkele tanks en poppetjes geschetst. De verzetstroepen zouden het rode gedeelte onder controle hebben. De bedoeling van het innemen van deze strook zou zijn geweest zo de pro-Russische verzetstroepen te kunnen omsingelen en isoleren. Hiervoor zouden de Oekraïense troepen aanvallen op de luchthavens van Donetsk en Loegansk ingezet hebben, waardoor er meer verzetstroepen rond de luchthavens nodig zouden zijn. Op dat moment konden Oekraïense troepen de zuidelijke strook innemen, zo speculeren Russische experts. Deze strijd lijkt echter nog lang niet gestreden en het plan van omsingeling lijkt niet echt te zijn geslaagd. Volgens het blog hebben de verzetstroepen nu juist namelijk de strook met 3000 Oekraïense troepen geïsoleerd. Deze berichtgeving zou wel eens kunnen verklaren waarom we ineens in het Main Stream Nieuws zagen dat een Russische grenspost nabij Novoshakhtinsk bestookt werd met granaten vanuit de Oekraïne. Ook de strijd om de luchthavens lijkt nog lang niet te zijn gestreden.

Waarom Amerika zo nodig de Oekraïne in deze coup moest forceren en het land nu in status van oorlog is, blijft de hamvraag. Het Westerse imperialisme heeft in de landen waar tot nu toe is ingegrepen alleen maar instabiliteit, een hoop ellende en vele doden gebracht.

oorlogskaart_oekraïne

Bron linkvermeldingen: Volkskrant.nl, Vineyardssaker

Alle Shares 111
468 ad

21 Comments

  • Wat is dit voor een raar mindfuck filmpje van een lichtdrager?
   Komen trouwens de lichtdragers niet van de engels des lichts ?(lucifer-satan)Ook dat jongetje met lucifers,raar!
   Nog iets:
   Stop het filmpje eens bijvoorbeeld bij 03:26
   If your religion is anything other than love,you will miss the mark.

   Vrij vertaald uit mijn pols:
   Als uw religie(geloof)anders dan liefde is,dan ontloopt U het merkteken.

   Dus om het merkteken te ontlopen is alles goed behalve liefde.Let op en kijk uit,want het the mark is 666.
   Zo ziet U, de wereld op z’n kop.
   Want ik kan U dit verzekeren:
   De enige weg om het merkteken te vermijden is juist alleen maar de weg van de liefde.En dit wordt niet verteld in het filmpje.

   De lichtdragers foppen U met listige leugens die alleen door een compleetdenker gezien kan worden.
   Welkom in de echte wakkere wereld!

   • Veel interessanter is het om de tekst op 3:00 min. te bekijken
    Rise like a Pheonix:
    http://www.martinvrijland.nl/2014/05/11/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-eurovisie-songfestival/

    Ik zou zeggen: let weer op de kleuren rood/zwart die deze Kirk Nugent graag draagt. I smell Saturn Cult

   • “Als uw religie(geloof)anders dan liefde is,dan ontloopt U het merkteken”

    Iets anders vertaald en je krijgt zoiets al; Als uw religie(geloof)anders dan liefde is,dan ziet u het merkteken niet. Met andere woorden dan zie je het gevaar niet.

   • Correct Martin(compleetdenker).
    Phoenix is lichtdrager

    Rituals of Freemasonry

    Lucifer = “light-bearer”

    http://www.macquirelatory.com/rituals%20of%20freemasonry.htm

   • Maar dat hele “Alles is liefde” verhaal is niets anders als New Age propaganda. Met liefde alleen krijgen we het kwaad niet weg helaas. Voor vrijheid en gelijkheid moeten we willen vechten, met alle middelen. Dat hele “alles is liefde” verhaal is om mensen te pacificeren.

   • If your religion is anything other than love,you will miss the mark.

    Oftewel

    You will miss the mark if your religion is anything other than love.

    But I say,you will miss the mark only by love.

   • Ben ik nu blind terwijl ik dit type?

    Through The Eyes of A Child

   • Vertel mij dan eens:

    WHERE IS THE LOVE ??

   • Zet de speakers maar weer eventje open.
    Hier is mijn boodschap voor vandaag:

 1. Over een paar maanden, als de winter aanbreekt, dan zit Oekraine zonder gas om de huizen op te warmen. Dan krijgen de Russen daar weer de schuld van.

 2. @Don en Waterman

  Overigens ben ik het voor grote delen met de inhoud van het filmpje eens. Religie is wat mij betreft mind control. Echter…deze heren van de Saturn Cult vertellen misschien wel veel waarheid, maar introduceren je ondertussen stiekem in hun cult. 99% Waarheid maakt nog niet de volle waarheid.

  De profetieën uit de Bijbel, zoals in het boek Openbaringen zijn wat mij betreft (om het maar even simpel weer te geven) een vorm van predictive programming. Als ze hordes mensen daar op focussen en als de elite dit programma vervolgens uit wil rollen, wordt het waarheid. Dit geldt ook voor de anderen religies. Zo wordt het dualisme in stand gehouden en wordt de energie van mensen gefocust via religie. ‘Geloof’ is dus een vorm van focussen van de scheppende kracht van de mens (zonder dat ze die zelf kennen), waardoor je je vooraf uitgestippelde doel kunt bereiken. Daarom komen profetieën in vervulling.

  Het probleem is dat in mijn optiek de Saturn Cult het zelfde doel heeft. Het is eigenlijk een nieuwe religie die uit de grond gestampt wordt, maar het doel is het zelfde: focussen van de menselijke scheppende energie. Het verschil is dat deze Saturn Cult gebruik maakt van de ontwaking die gaande is binnen de mensheid, waarbij mensen hun werkelijke (scheppende) capaciteiten beginnen te ontdekken. Dat is het verschil met de oude religies, die vooral op ‘problem – reaction – solution’ gebaseerd waren (angst-probleem, verlorengevoel-reactie, jezus/mohammed-oplossing). Deze nieuwe Saturn Cult religie (gepromoot door mensen als Russell Brand) maakt meer gebruik van het nieuwe (scheppende) bewustzijn, maar wil ook die energie focussen door massa’s te vangen en hun energie te focussen. New trick, same goal.

  • De bijbel is een oud geschrift.
   Oude profeten worden uitgelachen.
   Mensen lachen het begrip God ook uit.
   Mensen spotten wereldwijd over Jezus.
   Hoe dan ook, waarom zagen de oude profeten de toekomst?

   Is het dan toch dat een hogere macht in de hemelse sferen bepaald wat wij hier mensen op aarde allemaal doen? Ja,daar stel ik een vraag.
   Heeft deze hogere hemelse macht een plan voor het voortbestaan van de aarde en alles wat er op leeft?

   Beschrijft Psalm 83 de volgende midden-oosten oorlog?
   http://www.wimjongman.nl/nieuws/psalm83-ezechiel38.html

   • @Waterman Dit is het kip en ei verhaal dat Bill Cooper (ook een niet georganiseerde christen)mooi omschreef net als Martin hierboven. Gebruiken de illuminatie de bijbel als een script of heeft de bijbel echte profetische kracht. Ik persoonlijk kies voor de eerste optie.

   • Donquijotte,
    Ik ben er haast wel van overtuigd dat de schaduwregering,zeg maar illuminati, de bijbel als script gebruiken.
    Alleen niet in de goede zin,maar in de kwade.
    De wereld op z’n kop.
    Maar wij mensen kunnen zelf weer alles recht zetten als we maar goed kijken.

 3. Christen zijn heeft niets te maken met indoctrinatie uit de bijbel.
  Christen ben je van binnen in je hart.
  Een gezond mensenhart streeft altijd naar vrede en alles wat daar bij hoort.
  Het is als het goede zaad dat aangeplant wordt.
  Maar de tegenstander die ziet mee en komt als een dief in de nacht.
  Dan probeert hij gif te zaaien.
  Het goede zaad kan nu geen goede oogst meer voort brengen.

  • Waterman dus jij gelooft in een boek / aantal boeken, die vele malen zijn overgeschreven, verdraaid en aangepast zijn om machthebbers te dienen. De boeken bestaan uit een bundel verhalen van ong. 2000 jaar oud. Hoe sta jij tegen over alle andere geloven die veel delen met de bijbel. Koran, Thora enz. Zijn deze niet waar? Als jij jouw boek gelooft moeten die andere toch ook waar zijn. En hoe sta jij tegenover de mythologische goden van de oude grieken en noren? Zijn die ook waar?

   Waar trek jij de lijn dat jouw geloof wel waar is en dat van andere niet?

   Waarom ben jij van mening dat het geen indoctrinatie is?

   Verder ben ik erg benieuwd hoe jij staat tegenover het creatie verhaal van de sumeriërs in mijn ogen zijn de meeste creatie verhalen en geloven hier van afgeleid. In ieder geval de top 3 van dit moment. Zecharia Sitchin ongeacht of je zijn vertalingen gelooft verteld het verhaal veel puurder rechtstreeks van de bron, de kleitabletten.

   Geloof zou een puur iets moeten zijn zoals de indianen van Noord Amerika het geloof zien / zagen. Een energie, een natuurlijk iets, niet een persoon en zijn zoon een zooitje heilige. Spiritualiteit is toch veel meer als verhalen in een boek?

   • JaccoV,
    Je vroeg mij :En hoe sta jij tegenover de mythologische goden van de oude grieken en noren?

    Mijn antwoord hier op is dat dit vroeger indirect verbonden was met afgoderij.

 4. Nu dus die tegenstander die het slechte zaad tussen het goede zaad heeft laten vallen. Dat is de EU en als wat daar omheen hangt.
  Zij zijn de dieven in de nacht. Zij nemen beslissingen zonder goedkeuring van inwoners van landen.

  WORDT NEDERLAND WEER EEN OORLOG INGEROMMELD?

  Er zijn drie redenen om ons als vrije burger van de NAVO te distantiëren.
  •Het “Rode Gevaar” is sinds 1989 niet meer aanwezig, dus het bestaansrecht van de NAVO is er ook niet meer;
  •De NAVO treedt buiten haar mandaat door ver over de buitengrenzen te opereren, zoals bijvoorbeeld in Afghanistan;
  •In 1949 is de NAVO aan de burgerbevolking opgelegd, zonder referendum, vandaar de onwettigheid.

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/07/15/wordt-nederland-weer-een-oorlog-ingerommeld/

 5. Inderdaad een heel vies spelletje wat er ook in de Oekraïne gespeeld wordt. In mijn ogen is “Secessie” het juiste sleutel woord in deze hele zaak. Het staat zelfs in de constitutie van de USA opgenomen. Een volk dat zich vanwege misdragen van hun overheid op een legale manier wil afscheiden. Crimea en ook het (oostelijk) grens gebied van de Oekraine zouden bij slecht leiderschap vanuit Kiev moeten kunnen kiezen zich aan te sluiten bij een betere leider of een zelfstandig bestuur te vormen. Secessie.

  Amerika en in hun kielzog de Europeanen spelen een bijzonder dubieuze rol in het steunen van een regering die tot aan de rand toe gevuld is met dubieuze organisaties en personen. Van Maidan square tot aan het bombarderen van “terroristen” en inderdaad van het ‘subtiel’ herbenoemen van groepen van opstandelingen/protesteerders naar terroristen/separatisten het riekt aan alle kanten naar Amerikaanse propaganda en kolonialisme. Het wisselen van termen en het omdraaien van situaties duid op professioneel aangestuurde propaganda die gesteund door gecontroleerde media de wereld in een zoet slaapje sust..

  Waarom doet Amerika dit.? Het destabiliseren van werelddelen is in hun voordeel.. De enige die op dit moment garen spint bij het veroorzaken van oorlogen en ellende is financieel en ethisch dissaster Amerika.. Rusland betrekken in deze ellende en de aandacht van Syrië verplaatsen naar de Oekraïne. Rusland isoleren en in financiële en maatschappelijk problemen storten. De namaak Dollar proberen de wereld handels currency te houden. Controle over fossiele brandstoffen. Binnen afzienbare tijd kan gecomprimeerd Fracking gas geëxporteerd worden, de installaties en schepen hiervoor zijn beschikbaar. Rusland en de BRICS landen zijn zich aan het afwenden van lege huls en gedekt door leugens ‘de Dollar’.. Ik kan tientallen redenen bedenken waarom de USA en hun schoothondje de EU in een steeds overduidelijker en steeds minder verborgen paniek beweging de wereld willen laten buigen. De hegemonie van de wereldleider staat op het spel. Lege huls en zijn hand zwaar overspelend Amerika probeert in een paniek reactie de wereld te onderwerpen aan zijn vrijheid beperkende maatregelen.

  Neem FATCA, 1 juli ingegaan en nu al één van de voorbeelden hoe dominant en hoe diep Amerika in de vrijheid van bewegen wil ingrijpen. Transparantie voor iedereen maar behalve voor de Amerikaanse overheid zelf.. De fascisten van de toekomst zullen zich anti fascist noemen speelt voortdurend door mijn hoofd als ik nieuws gerelateerd aan de USA lees.. Het komt allemaal erg treurig over zoals de wereldleider zijn macht probeert te behouden..

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close