Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

De politiestaat volgens PinkRoccade

De politiestaat volgens PinkRoccade

In mijn vorige artikel gaf ik aan hoe technologie gepusht wordt door het in een leuk aanlokkelijk jasje te steken. Google is al druk bezig de toepassingen voor Google Glass in de markt te pushen. U kunt ook al een ‘mind control unit‘ kopen voor de Google Glass. Deze technieken worden natuurlijk gehypet door de fantastische mogelijkheden in trendy en hippe promotiefilmpjes aan te bevelen. Is het niet handig dat wanneer je bijvoorbeeld aan het bergbeklimmen bent, Google Glass real time kan filmen? Op het moment dat je denkt dat je je avontuur wilt vastleggen leest de ‘mind control unit’ jouw gedachten en geeft het commando om dat wat jij ziet te filmen om het vervolgens direct op Facebook te zetten. De netwerk bandbreedtes worden steeds verder verhoogd, zodat je altijd en overal voldoende bandbreedte beschikbaar hebt voor ieder apparaat of ‘wareable’ (draagbaar systeem) dat met Google, Facebook of andere New World Order bedrijven wenst te communiceren.

Het IT bedrijf PinkRoccade laat in onderstaand filmpje alvast zien hoe onze toekomst er in 2020 waarschijnlijk al uitziet. Ik wilde u dit vooral tonen, zodat u weet dat er serieus werk van Big Brother maatregelen gemaakt wordt en dat dit geen wilde fantasieën van Martin Vrijland zijn. In december 2013 zagen we al hoe in Amsterdam alvast de eerste supercomputer met de naam Cartesius in gebruik genomen werd. Descartes/Cartesius was een Franse filosoof en wiskundige. Zijn benadering van een probleem met kennis van de aard van de menselijke geest speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de filosofie. U ziet dus al hoe hier de New World Order gewoon ‘in plain sight’ laat zien waar ze mee bezig is. De menselijke geest wordt simpelweg volledig in kaart gebracht. ‘Data mining’ noemt men dat oftewel het gericht graven in gegevens om mensen te kunnen profileren. Van iedere burger wordt volledig geautomatiseerd en via kunstsmatig intelligente software, een profielschets gemaakt. Dat kan inhouden dat je bijvoorbeeld als potentieel gevaar voor de staat wordt beschouwd als je wel eens deze website bezoekt, omdat je dan geïnteresseerd bent in afwijkende ideeën. Eerder zagen we al hoe dit kan betekenen dat je op Schiphol bij je vrouw en kind vandaan getrokken wordt en in een andere rij moet gaan staan; de rij van de risicoprofielen.

Gelukkig worden alle politiestaatmethoden in een positief marketing jasje verkocht. Maar de oplettende kijker ziet weer de stelregel ‘Problem, Reaction Solution’ toegepast, ook bij het verkopen van Big Brother technologie. Het is natuurlijk allemaal bedoeld om het leven een stuk “veiliger” voor u te maken. De gemeente monitort in de nabije toekomst natuurlijk gewoon de onderhuidse biometrische pulse chip van al haar inwoners. De supercomputer doet dit volledig zelfstandig. De ISIS cubesat kijkt vanuit de ruimte mee en weet precies waar iedereen zich bevindt. Loopt u dan met een lekke band door een wijk en komen er ‘ongure types’ op u af, dan weet Cartesius al dat u zich ongemakkelijk voelt op basis van uw hartslag. ISIS cubesat weet exact uw locatie en anders geeft Google Glass dat wel door, want ook die bevat GPS. Cartesius neemt automatische de camera van uw Google Glass over en kan zien wie er op u afkomen. Ook weet Cartesius al op basis van de onderhuidse biometrische chip, smartphones of de RFID chip in een van de pasjes die de ‘ongure types’ dragen, wie zij zijn. Zo kan de supercomputer bijvoorbeeld zien dat dit ‘gevaarlijke complotdenkers‘ zijn en ook hoe snel ze op u afkomen. Cartesius besluit in te grijpen, want de ongure complotdenkers zijn dan misschien niet agressief, maar ze zouden u mogelijk aan willen spreken om u te besmetten met gevaarlijke opvattingen. De dichtstbijzijnde politieauto wordt gealarmeerd en de politieman projecteert het beeld van de naderende auto en de tijd van aankomst in uw bril, zodat u weet dat ze tijdig de ongure naderende complotdenkers op kunnen vangen. Volgens PinkRoccade in onderstaand filmpje moet je zelf nog toestemming geven voor het meekijken op je Google Glass, maar na alle onthullingen met betrekking tot de NSA en de AIVD kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat dit sowieso gebeurt in het kader van “veiligheid”.

Dat is waar men nu al mee bezig is. Onderstaand filmpje toont aan dat dit zo reëel is als het maar kan. Veel meer alert moet u zijn op de volgende stap: de actieve aansturing van de transhumane mens. Dat is het ultieme doel. Dit alles wordt in rap tempo over de mensheid uitgerold ter vervanging van de huidige Saturnus-Maan-matrix gevangenis waarin we nu in feite al leven (zie hier). Nederland is een perfecte proeftuin, omdat het Nederlandse volk nooit in opstand komt.

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
22 Comments

 1. Ik denk dus ik besta. Het leven wordt wel steeds beperkter zo. En wat met al die mensen die niet kunnen denken. De “sheeple” bedoel ik 😉

  • @Don …al die mensen die niet kunnen denken….
   Juist Don! Die bestaan niet ! haha

   🙂 sheeple denken niet, die blaten alleen 😉

   p.s. Treurig genoeg.

 2. Enerzijds wel opmerkelijk dat Pink ons in 2020 fysiek voorstelt als brildragende hybride van Lego-poppetjes, Androids en Star Wars troopers. Wederom minder privacy voor meer (schijn)veiligheid.

  Anderzijds geldt ook (of juist) voor technologische innovatie dat er twee kanten aan dezelfde medaille zitten. Ik proef een sterk toenemende nadruk in artikelen hier die focust op de negatieve kant: de nadelen, risico’s en gevaren.

  Die keerzijde moet natuurlijk wel goed belicht blijven om de bevolking bewust te maken van deze nadelige effecten zoals potentieel misbruik door corrupte (schaduw)overheden die feitelijk in bestuurlijke handen liggen van private, duistere ondernemingen gericht op eigen winst gedreven macht. Deze donkere kant belichten artikelen en reacties hier zeer ruim voldoende, waarvoor dank.

  Maar …

  De andere, verlichte kant krijgt hier in mijn ogen steeds minder tot geen aandacht. Het mes snijdt immers aan twee kanten. Denk aan het levensreddende mes in handen van vakbekwame chirurgen versus een levensbedreigend mes in handen van criminelen. Denk Hegeliaans: these, antithese en synthese.

  Dezelfde technologische innovatie helpt de mensheid toch ook echt in onze vooruitgang van zowel ons individueel als collectief potentieel. Zonder computers hadden we nog ’n veer in de inktpot gedompeld om ons bericht vervolgens per postduif te versturen. Zonder modern vervoer zou onze (belevings)wereld beperkt zijn tot een dorp of land. Nu reizen we naar alle continenten. En ja, sommigen voor het verhandelen en/of opsnuiven van nieuwe drugs, anderen voor het opsnuiven van verschillende culturen.

  Nostalgie is mooi en belangrijk, innovatie -zonder winstoogmerk en belangenverstrengelingen die voor iedereen toegankelijk is- idem dito.

  My two cents of tegenlicht 😉

  • Ook dat door jou genoemde positieve effect is gebaseerd op ‘Problem, Reaction, Solution’. De ziek-maak-industrie draait op volle toeren, zodat de pharmaci haar pillen kan blijven verkopen. Vele ziektes zijn een gevolg van zelfgeschapen problemen. En ook hier zal gelden dat alleen de rijken of de slaven die in het gareel lopen in aanmerking komen voor de juiste behandelingen. Ik zie niets positiefs aan alles wat ons binnen deze matrix-realiteit houdt.

   Positieve ontwikkelingen kan ik pas constateren als mensen gaan ontwaken en zien wat hun echte bestemming is. Ik haal geen positiviteit uit het vol bewondering naar de centralisering van de macht via technologie te kijken. Het is allemaal prachtig, maar net zo goed waardeloos en vooral vrijheid-inperkend. Bekijk eens de film Elysium.

  • @Sablo

   Zonder computers hadden we nog ‘n veer in de inktpot gedompeld om ons bericht vervolgens per postduif te versturen. Zonder modern vervoer zou onze (belevings)wereld beperkt zijn tot een dorp of land. Nu reizen we naar alle continenten. En ja, sommigen voor het verhandelen en/of opsnuiven van nieuwe drugs, anderen voor het opsnuiven van verschillende culturen.

   Als de mens de capaciteiten van haar ‘origineel’ zou aanspreken zouden we telepathische gaven hebben, zouden we een hoger kennis niveau hebben en zouden we al deze ogenschijnlijk vrijmakende technologie niet nodig hebben, beste. Als dat inzicht doordringt zul je je bewondering voor de technologische “vooruitgang” wellicht bij gaan stellen.

   Problem: Zorg dat de mens een beperkt bewustzijnsniveau heeft (vergelijkbaar met de Platlanders) / houdt ze klein via de angstmodus
   Reaction: Het gevoel van “ik ben klein en zij (de elite) zijn groot en machtig” / het onderhuidse gevoel van “er is meer” / “little me”
   Solution: Religie / Technologische vooruitgang / de hemel / en noem alle worsten die men ons voorhoudt maar op.

   • OoK hier zie ik niks positiefs in en het is gewoon heel gevaarlijk deze vooruit gang. En wie vind het nodig dat men meekijkt, wat jij ziet en weet hoe jij denkt en waar jij aan denkt.
    Hoe ziek van geest moet je wel niet zijn dit te willen?
    Als ik ergens loop wil ik niet begluurt worden en dan ben ik blij dat ik ergens woon in ene dorp waar nog gene camera’s zijn. Hoe zot moet je zijnn om dta te willen? Waarom hangen die dingen nog in NL? Waarom laten jullie je daar bespieden?
    Dat men gene kloten heeft in NL weet heel de wereld al en daar kan ik nog beeeetje mee inleven als je bang bent van een pak slaag van een paar blauw jassen okee ene blauwe plek voelt niet prettig aan. Maar die dingen laten hangen TJA,,, typisch Nederland en ook de Engelse zijn erg laf op dat gebied,,, want daar wooowww. In FR komen ook steeds meer van die dingen te hangen helaas.
    Wij laten veel te veel toe,,,,,

   • Geef mij de postduif maar!!!!~serieus!

    Over onze capaciteiten, een aanrader zijn de boeken van Anastasia, over een vrouw die in de bossen in Rusland zou wonen en het heeft over de enorme gaven die we binnen in ons hebben.
    Technologie maakt ons afhankelijk en ‘atrofieert’ wat we nog aan actief bewustzijn hebben.Hoe meer technologie hoe ..U raadt het al!
    Zo vind ik het gebruik van een tom-tom achterlijk en totaal overbodig. Ik heb mensen versteld zien staan hoe ik intuïtief mijn weg wel vond! Niets bijzonders aan hoor. De Calculator, nog zo’n walgelijke uitvinding die ons dom maakt. En over die k….televisie zal ik maar helemaal mijn b.. houden!
    M.a.w we zijn enorm maar dan ook enorm afgesneden van ons eigen potentieel! Bewust!
    Geen wonder dat het ‘wakker worden’ heet!
    Onze geest was in diepe slaap gesukkeld!

    film at eleven!

   • Problem: Hoe krijgen we de mens nog dommer dan we ze al nemen.

    Reaction: Onderzoeken hoe we de hersenen kunnen beschadigen op lange termijn.

    Solution: Geef ze van kind af aan veel lood in de mond, vaccinaties, fluor en gmo voedsel.

    Zou het koningshuis ook zijn groente en fruit uit de winkel laten halen of hebben ze een eigen water zuivering- installatie en groentetuin?

  • @Sablo “Vooruitgang” is een drogreden.
   Vooruitgang van vervuiling, van kanker, van Ebola van etc klerezooi.

   Techniek is ook zo’n misvatting.

   Een mens is een dier dat zeker zo ver met technische voortuitgang is ingekapseld dat ie c.v. hamburgers en vaccinatie (om maar wat te noemen) nodig heeft om te overleven (Darwin et al).

   Natuurlijk zijn er wel positieve effecten aan te wijzen, maar Helaas zijn de negatieve effecten, de bijwerkingen vele malen groter, vandaar dat je beter kunt spreken van “Achteruitgang”, maar , ja misschien is er toch een achter uitgang namelijk bewustwording en die blatende schape-kudde flink onder stroom zetten, onder een stroom van berichten, feiten en ‘voel het maar aan den lijve effecten’ van onze hoogdravende zgn vooruitgang!

   • Mooi gezegd

    Ik moest dan ook meteen aan de opmerking van Gandhi denken:

    What do I think of Western civilization? I think it would be a very good idea.
    Mahatma Gandhi.

   • Beste Schnijder,

    Bedankt voor jouw reactie aan mij en sorry voor m’n verlate opvolging: of “vooruitgang een drogreden [keihard] is” hangt toch af van de definitie en al helemaal af van de context?

    Medemensen laten ontwaken lijkt mij een prima voorbeeld van vooruitgang. Mede dankzij moderne middelen zoals internet bereiken wij dat veel sneller en met een gigantisch groter publiek dan een of meerdere postduiven op pad te sturen.

    Ja, internet wemelt óók van de rotzooi en gespuis. En ja, ik koester postduiven net als M. en de hoffelijke duivensport. Soms óók verdoem ik duiven naar hun maker (of programmeur if you will) als ze weer eens m’n auto van boven hebben onder gekakt totdat ik realiseer dat er enkel ironische stront op elektrische shit ligt.

    Voor de goede orde dus: ik pleit(te) echt niet pro technische innovatie en zeker niet voor transhumanisme, want een natuurlijke dood op respectabele leeftijd geeft voor mij (positieve) zin aan het leven, hoe (on)realistisch onze dimensie ook wezen mogen.

    De kern van mijn punt wees enkel om zaken vanuit een breder spectrum te beschouwen in plaats van dualistisch: goed/slecht, positief/negatief, zwart/wit. Die opvatting tegen dualisme blijft voor mij van kracht, maar die heb ik al genoeg gedeeld in reacties links, rechts én dwarsdenkend door het midden.

    Lijkt me verstandig dat ik hier niet weer ellenlange discussies ga voeren. Mocht je ze gemist hebben en toch willen weten:

    http://www.martinvrijland.nl/2014/08/24/christen-of-moslim-wat-is-het-beste-geloof/

    http://www.martinvrijland.nl/2014/09/04/er-moet-snel-een-aanslag-van-isis-komen-om-de-wereld-in-wo3-te-trekken/

    Wellicht valt het nog wel op dat ik werkwoordsvormen van ‘zijn’ zoveel mogelijk schuw. Zoals ‘techniek is ook zo’n misvatting’ en ‘technische vooruitgang is ingekapseld’. Het enige wat echt is, is ons hoogste, menselijk bewustzijn; de capaciteit van ons ‘origineel’ zoals Martin mooi definieert.

    In mijn optiek betekent ‘is’ of ‘zijn’ namelijk meestal een vervanger voor ‘ik vind/denk’ dan iets daadwerkelijk ‘is’. Normaal gesproken vermijd ik ook het passieve werkwoord ‘worden’ met één uitzondering die juist hyperactief is:

    Word (zelf ook ‘n) God. De mensheid en haar vrijheid komt dan hopelijk weer een stapje dichterbij ons origineel.

  • @Sablo Heerlijk zo’n ganzeveer> Geen herrie van vrachtauto’s bussen en vliegtuigen(ja ja tuurlijk in 2020 hebben we geluidloze vliegtuigen ik weet het). Onbespoten groente 100% zeker! en worden mensen nou zoveel rijker met hun gereis en gejacht over de wereld? ? ze zien andere culturen en wat leren ze eruit niets, toch?

   Ik zal je zeggen op 1 vierkante meter kun je meer zien en ontdekken dan met 3 wereldreizen, mits je goed kijkt met de juiste blik en de tijd nemend!
   En anders… tja flitsen we cameraflitsend langs berg en dal, kerk en ruine, paleis en hut en als we terug komen is het hier nog steeds hetzelfde [email protected]

 3. Net dat filmpje gezien…creepy creepy creepy!!!

  Maar ja alles voor de veiligheid he? en dan bedoel ik ook ALLES he?!

 4. De evolutie volgens de Archonten op aarde:

  Vernietiging en onderdrukking op grote schaal, mogelijk gemaakt door technologische vooruitgang!

  Volgens mij kun je dan beter met een onderdrukt bewustzijn in een adamskostuum rondlopen op een schone aarde, waar nog met knuppels wordt gevochten.
  Maar ja, ik heb liever dat de mensen wakker worden en het volledige potentieel van het menselijk lichaam kunnen benutten.

 5. En met deze gadgets stomen ze de jeugd kl[g]aar
  https://www.nedapatlowlands.nl/
  Wat is een RFID bandje en wat kun je ermee doen op Lowlands?
  WHATEVER YOU LOSE, DON’T LOSE YOUR MEMORIES!

 6. bij varkens en koeien werkt het prima
  http://www.nedap.com/business-units/livestock-management/

 7. Beste,
  excuseer mij voor mijn wellicht domme vragen, maar mij is gelukkig altijd geleerd dat domme vragen niet bestaan.
  Allereerst wil ik even melden dat ik de artikelen hier heel intersant vindt.
  Zelf ben ik een student aan de Fontys en wil ik zo snel mogelijk mijn papiertje halen, de zorg heeft me wel geboeid maar dit beoit mij stiekem wel meer om eerlijk te zijn. Dat de wereld aan zijn nabij eind is, is wel duidelijk. Het mooie dervan vindt ik dat het ook nog is gewoon te lezen is in de bijbel.

  Echter vraag ik mij af hè, al dit informatie dat hier vertoond wordt, waarom zorgt de mensen met veel macht er bijvoorbeeld niet voor om dit site neer te halen?
  En als ik bijvoorbeeld hier dit comment achterlaat wordt ik nu ook nauwlettend in de gaten gehouden?
  Ik weet vrijwel niks over privacy dingen en hoe je anoniem een bericht kan achterlaten, maar het heeft mij zo aan het nadenken gezet dat ik bereid was om dit risico te nemen.

  Ook wil ik jullie allen bedanken omdat mijn ogen nu langzaam maar zeker open gaan..

  • Niets is anoniem meer in deze wereld. Toets maar eens de term ‘NSA’ in in het zoekveld en je ontdekt hoe de Big Brother staat al gevestigd is.

  • Inderdaad, anonimiteit is helaas passé. Laatst zelfs een verhaal gehoord dat een tiener was opgeroepen naar het lokale politiebureau te komen nadat ze in een “privé” WhatsApp-groep gekscherend had geschreven een klasgenoot wel te kunnen wurgen, wat ze ongetwijfeld figuurlijk bedoelde.

   Sneu genoeg lijkt de jeugd (onze toekomst) het concept van privacy onbelangrijk te (moeten) vinden. Ja, ‘moeten’ want de veroorzaker ligt doelbewust bij overheden en private multinationals die het volk al eeuwen onderdrukt en onderdompelt met brainwashing in de massamedia.

   Absolute leestip: https://decorrespondent.nl/209/Nee-je-hebt-wel-iets-te-verbergen/6428004-ab2d5fc2

  • Ik kan je zeggen dat zelfs zoekmachines door je post gaan op je mailbox en als je ene geil briefje schrijft of wat dan ook de overheid het weet. Maar de mensen zijn zich hier niet van bewust en toen ik dat tegen iemand zei dat ze door zijn post konden snuffelen zei hij ik heb toch niks te verbergen. Toen ik hem zei als de Mijnheer van de PTT een brief van hem voor zijn neus zou opentrekken en leest voor de veiligheid van het land, voor het verstuurt word hoe, hij dan zou reageren. Toen werd het stil aan de andere kant van de lijn. Na de stilte zei hij dat dat wel heel bizar zou zijn.
   De nieuwe wet TIPP die ingevoert gaat worden gaat ook d epost prive eraan die worden dan belicht en uitgelezen. En die info is dus weer verdwenen van google. Met geluk kan je het nog terug vinden, maar mij is het niet gelukt en heb spijt dat ik het toen niet opgeslagen heb.
   Ik woon in het buitenland in een gebied zonder camera’s en mijn vraag aan je, waarom laat jij en je omgeving dat toe?

   • PS kijk een zeitgeist en zeker zeitgeist 2 vanaf 23 minuten. Het is in het Nederlands ondertiteld te vinden op youtube.

 8. Wellicht eens kijken naar de film “demolition man”, geeft een aardig beeld van onze toekomstige wereld. Al vanaf deze tijd leeft bij mij het besef dat de wereld een kant op gaat die we niet willen, jammer dat deze film toch niet zo wijd bekend is ondanks de grote namen als Silvester Stallone en Sandra Bullock.

  De Tv is bij mij niet de deur uit, wel de schotel met bijbehorende ontvanger. Vanaf begin 2000 kijk ik geen TV meer omdat het gewoon slecht voor de gezondheid is, het toestel wordt aansluitend gebruikt om films te kijken en concerten.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close