Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Demmink en alle politici die hem afdekken vallen door de mand *Update*

Demmink en alle politici die hem afdekken vallen door de mand *Update*

Oud-topman Joris Demmink van het ministerie van Veiligheid en Justitie was wel degelijk in beeld bij het zogeheten Rolodex-onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens. Dat zegt de Amsterdamse oud-hoofdofficier van justitie Hans Vrakking in een interview met NRC Handelsblad van vandaag. Dat kopt ook Ad.nl vanochtend. Daarmee komt onmiddellijk de geloofwaardigheid van Ivo Opstelten in het geding, omdat hij begin deze maand nog zei dat Demmink niet in het onderzoek betrokken was. Vrakking was eind jaren 90 de initiatiefnemer van het Rolodex-onderzoek. Hij vraagt zich in de krant af hoe het kon dat de toenmalig secretaris-generaal van het ministerie van justitie Harry Borghouts op de hoogte was van het zeer geheime onderzoek. ‘Waar ben je mee bezig’, zou Borghouts verbolgen hebben gevraagd over het feit dat Demmink door de politie werd onderzocht.

Hiermee worden de getuigenverklaringen in de Demmink verhoren ineens een stuk geloofwaardiger. Sterker nog er wordt mee aangetoond dat oud-rechercheur Leendert de Koter niet heeft gelogen tijdens de getuigenverhoren aangaande Demmink.  Het Rolodex-onderzoek startte in 1997 onder leiding van de toenmalige hoofdofficier van justitie van de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE), Fred Teeven. Volgens De Koter gaf de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie meerdere malen leiding aan werkoverleg van het rechercheteam. Teeven was volgens de oud-rechercheur op de hoogte van de namen van Demmink en de namen van de drie hoofdofficieren.

Ivo Opstelten ontkende dit alles na dit getuigenverhoor. De Main Stream Media tuimelden over de getuigen heen. Zij zouden liegen en een complot hebben bedacht om Demmink te willen doen vallen. Het web rond Demmink en alle door hem gelanceerde vazallen binnen politiek, justitie en de media sluit zich. Lees ook de berichtgeven op Klokkenluideronline.is en WaarinHolland.nl.

Update

Journalist Fred de Brouwer wilde ook getuigen tegen Joris Demmink. Twee uur nadat hij dit meldde aan Henk Krol was hij dood. Lees hier!

Update 2

Bron linkvermeldingen: NRC.nlAD.nl, Klokkenluideronline.is, NOS.nlWaarinHolland.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
21 Comments

 1. Ach, een onderzoek naar pedofilie-activiteiten van de topman op justitie, dat kan Fred best vergeten zijn hoor. De arme man had wel meer aan zijn hoofd. En Ivo, het is allemaal maar opgeblazen hè, eigenlijk vragen de meeste kinderen er zelf om.

  Mooi clubje “kindervrinden” in Den Haag.

 2. Tja, nou moet die Hans Vrakking dus eigenlijk politie bescherming. Anders valt hij misschien vandaag van het dak of van zijn fiets. Persoonlijk lijkt mij dat niet zo veilig, politie bescherming. Is er niet een motorclub, die zich over Hans wil ontfermen? Moet wel even kwijt dat ik het een enorme tering zooi vind. Wat een hoop gestoorde pikachternahollers hebben we toch in Nederland. Zo ziek!!!

 3. Borghouts: Verhaal Vrakking buitengewoon ongeloofwaardig

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/22/oud-hoofdofficier-justitie-vrakking-demmink-was-wel-in-beeld/

  als plofkop en pisvlek hiermee wegkomen eet ik mn schoen op.

  • dank je! ik was inderdaad vergeten de link in te voegen

 4. Er bestaat geen gerechtigheid in masons-court,wat zij doen is de zaak met betrekking tot Demmink in de voor hen juiste banen leiden.
  Als iemand in de weg durft te lopen wordt hij/zij buitenspel gezet,vul in geliquideerd in het ergste geval.

  Ze zijn allemaal van dezelfde club,dus daarom ook dat ze de boel de juiste richting in dirigeren,de uitkomst staat al vast.

  En wij mensen zijn door hen sociaal-geconditioneerd en ons gedrag,het gedrag van het gepeupel is daarom ook over het algemeen veilig voor hen.
  Ze vinden het prachtig dat hun theatrale-systeem en spel volgens hun spelregels verloopt en dat komt opdat zij mensen hebben geprogrammeerd en geconditioneerd om zich aan hun spelregels te houden.

  Dus al die aandacht die we geven aan die gasten,terwijl zij totaal geen enkele aandacht geven aan de slavenmaatschappij,spreekt in feite al boekdelen,want er is(nog)geen onafhankelijke-organisatie die het kwaad elimineert,en dat moet gebeuren wereldwijd.

  Zij willen niet dat je leeft,zij zijn dood,en willen dat wij ook in hun fictieve-dood-realiteit blijven en dat wij hen voorzien van kunstmatig-fictief-leven,zodat zij door ons als vampieren in leven blijven.
  Wat kun je het beste met die mensen doen,die meesters&pooiers van de evileye aan de top van hun piramide ?

  Zodra men tot leven komt,opstaat tot leven,probeert men diegene te doden,uit te schakelen en lam te leggen opdat hij/zij bedreiging is voor de gevestigde orde en hun slaven-systeem.
  De zaken moeten worden omgedraaid,men dient zich niet langer te laten downplayen door hun programmeringen en socialisering om als hun ideale brave burger de theatrale personage-dood te leven.
  Doordat die burgerslaaf zich passief en pacifistisch laat programmeren tot gehoorzaamheid en zich pas laat activeren wanneer dat hun meesters het goed achten,hebben zij de controle over de geesten van mensen die ze hebben weten te verdelen en fragmenteren.

  De man met de roze pet(Micha Kat)op zei laatst in een van z n youtube-filmpjes tegen Martin “het wordt hard gespeeld in de rechtszaal” is dat zo?
  Er wordt alleen maar hard gespeeld wanneer dat zij het nodig vinden,maar dat harde spel is slechts eenzijdig,en wordt alleen door hen toegepast,tijd dus dat het harde spel ook op hen wordt toegepast.
  In de zaal,wordt er slechts gemanipuleerd om de boel de juiste richting op te bewegen,overeenkomstig de uitslag die in hun voordeel is.

 5. DRUK OP ONDERSTAANDE LINK EN KIES STEMMEN

  http://www.nujij.nl/algemeen/demmink-en-alle-politici-die-hem-afdekken-vallen.27574918.lynkx

  ZEER NOODZAKELIJK WANT MEN GEBRUIKT WILDERS NU OM MET EEN MEDIA ‘OVER KILL’ DE OVERWINNING OP DEMMINK WEG TE BLAZEN! STEMMEN DUS!

 6. Netjes Martin, de stemmen op nujij schieten omhoog! Ondanks verwoede pogingen van ingehuurde trollen die deze site weer proberen te bashen…het zijn altijd dezelfde ! Trolls for rent !!

 7. Lol ze hebben het artikel al boven aan ‘best gewaardeerd’ weg gehaald.. smerige lui. Het artikel heeft 42 stemmen, nu staat er weer een artikel met 18 stemmen bovenaan over geertje goebbels/wilders.

 8. Wikipedia heeft Rolodex eruit moeten halen van Demmink.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Rolodex-zaak

  stond er eerst nog gewoon op.kijk maar.
  http://www.geenstijl.nl/archives/images/rolodexmirror1.html

  • Gefeliciteerd Martin,
   Eindelijk werd het nieuws rondom Demmink ook in het NOS journaal besproken, hoewel pas aan het eind…..maar toch.

 9. iN HET nrc WERD GEWEZEN aan het eind van het artikel over Demmink
  dat de mensen uit waren op sensatie a la de tijd van de franse revolutie toen men breiend voor de quillotine zat.

  Deze passage is veelzeggend want is bedoeld om iedere goedwillende burger in discrediet te brengen!

 10. De beerput Demmink zal men trachten dicht te houden door hooguit Demmink wat pedofiel gepruts met een paar jongens hier(Anne Frank plantsoen bv) of daar (Pinocchio bar in Praag) in de schoenen te schuiven. Wordt het erg kritiek dan krijgt Demmink een hartaanval of iets anders waar hij alle waarschijnlijk zeer snel mee ‘het loodje ‘zal leggen.
  Want het gaat niet alleen over Demmink maar over tientallen topbestuurders en wellicht nog hoger……

  • Schnijder en anderen :
   wellicht dat je eens kan googelen op :
   Her Majestys Secret Service
   ( blogger )….en oordel zelf.

 11. mooie compilatie over ‘petertje kippenvel’,ex-misdaadjournaist,ex-heksenminnaar,psychopaat,topcrimineel,woordvoerder OM,beroepsleugenaar,laffe hond(volgens Ing.Steve Brown)kinderhandelaar(volgens grappige man met vieze snor en vet haar en apart jasje in eoa voetbal tv programma)

  bij 5:37 een sterk staaltje pro-pedo-NLP tijdens een soort’tv-quiz’oid.
  Een ideale rol weggelegd voor onze volks-clown.

 12. Interessante uitzending van Brain Gerrish&Bil Maloney over “pedorings” in the UK,maar het is overal gaande in Europe en de V.S.

  • Ongeveer een jaar geleden kwam dhr Vervloesem voor de dag met de aankondiging zeer onthullende informatie naar buiten te brengen in relatie tot de zaak Demmink,tot op de dag van vandaag is dat nog niet gebeurd.
   We zijn benieuwd in hoeverre het ook 100% bewezen is dat dhr Demmink zich schuldig heeft gemaakt aan pedofilie.

   Er zou beeldmateriaal zijn,waarop te zien is dat Demmink zich schuldig maakt met minderjarigen,en die zou op moment supreme wereldkundig gemaakt worden,we wachten af.

 13. Vandaag 15-9-2014 stond in het AD dat 6 voormalige gevangenisdirecteuren Opstelten voor de rechter willen dagen in deze zaak. zij zijn ervan overtuigd dat hun collega’s de waarheid spreken en dat die Demmink een goorlap eerste klas is. Opstelten zou een ambtsmisdrijf plegen door hem het hand boven de hoofd te houden.

  • Het Demmink dossier draait om geld (black budget). De uitleg daarvan is uitgebreid besproken hier op de site.

Trackbacks/Pingbacks

 1. ‘Demmink wel degelijk in beeld bij Rolodex’ | - Dutch [email protected] News - - […] Demmink en alle politici die hem afdekken vallen door de mand *Update* […]
 2. De trage, maar harde val van Demmink - […] voor meer over minder, minder, minder Demmink: De Grijze Duif Waar in Holland Martin Vrijland De Demmink Doofpot Welingelichte…
 3. *Update* – Dutch Injustice Dag 5 : Verslag van de getuigenverhoren (video) | - Dutch [email protected] News - - […] Demmink en alle politici die hem afdekken vallen door de mand *Update* […]
 4. Micha Kat over Ben Ottens, Peter Poot en Hans Vrakking | Martin Vrijland - […] over Peter Poot erg interessant. Waarom was Peter Poot niet blij met de getuigenverklaring van Hans Vrakking afgelopen zaterdag?…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close