Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Er moet snel een aanslag van ISIS komen om de wereld in WO3 te trekken

Er moet snel een aanslag van ISIS komen om de wereld in WO3 te trekken

De reden dat ISIS in het leven geroepen moest worden, is omdat de ‘Al Qaïda / Al Nusra’-leugen niet langer verkocht kon worden. Men wil een nieuwe Pearl Harbor om de wereld in wereldoorlog 3 te trekken. Wat Kenneth O’Keefe, in onderstaand filmpje zegt over Al Qaïda en Al Nusra geldt nu precies hetzelfde voor ISIS. Die Islamic State is niets anders dan een plaatsvervangend alibi om Syrië en Iran aan te vallen en terreur op Europees en Amerikaans grondgebied te starten, zodat het volk gaat roepen om militair ingrijpen. ISIS / Islamic State is dus opnieuw een zelfgeschapen vijand; een reden om wereldoorlog 3 te ontketenen. Omdat steeds meer mensen door de onthoofdingshoax van James Foley en Steven Sotloff heen beginnen te prikken, moet deze nieuwe Pearl Harbor er heel snel komen. In dat kader hebben de ‘spin doctors’ alvast 11 Libische vliegtuigen gereserveerd voor mogelijk een nieuw 9/11. Het wordt tijd om wakker worden!

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, Nieuwsblad.be

Alle Shares 2K
468 ad

164 Comments

 1. Nog niet overtuigd?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/usarmy_isis.jpg

  • Hahahahahaha hoe stom kun je zijn?

   • Tis duidelijk dat wij de elite niet kunnen vertrouwen en wij horen niet bang te zijn voor moslims nee voor de elite die WO3 willen starten en nu vele elite beginnen door te krijgen dat wij hun spelletje niet geloven dat de Russen slecht zijn maar hun hebben ze ISIS achter de hand gehouden.
    Martin is hen spel wel ene beetje aan het bederven gegaan door dit neer te knallen whahaaa Martin toch je bent een diegeniet whahahaaa
    Net of moslims elakar afslachten whahaa er staat duidelijk in de koran dat dat niet mag.
    Ongelovige ja die mag je te rgazen nemen volgens de koran als ze hun eiegn niet willen bekeren of belasting willen betalen als ze ongelovig willen blijven.
    De moslims bestaan uit ene paar groepen en als ik me niet vergis is de ene helft een tak van een, vriend van Mohammed en de andere tak van de familie van Mohammed. Mohammed hield van hen beiden dus waarom zouden deze twee groepen elkaar bestrijden? Terwijl hier in NL zoveel ongelovige zijn waar de rebbelen zich mee bezig zouden kunnen houden.
    De weg van hier naar Syrieen is zo lang en men passeerd zoveel ongelovige dat het dwaas is pas daarginder aan het vechten te gaan.
    Wie goed nadenkt weet dat het kolder is heel die TV show om moslims in het kwaad dag licht te zetten.
    Okee de islam nee das niet mij ding, maar er klopt te veel niet aan ISIS.
    Men is te veel bezig met verdeel en heers techniek bezig.
    @Alle moslims het beste is een voorbeeldige burger te zijn nu en men kan je niks meer maken hier. Dan geloofd men alle kolder wat er gezegt is niet meer.
    Men zet ons tegen jullie op en vele trappen erin en zeker als men gaat verdiepen in de koran word men bang.
    De beste wapen tegen de overheid is maak ons als jullie beste vrienden.
    Geen jullie en wij meer maar net zoals de branbanders zeggen,,,, ONS,,,, jullie zijn onze moslims.

  • maar martin toch, wat ben je toch een complot denker, Ik kom bij mij bij de plaatselijke lidl dagelijks moslims tegen die dit soort tatoeages hebben.

   Nee nou vind ik toch wel dat je een beetje doorschiet hoor. Kom nou zeg amerikaanse huurlingen die zouden meevechten met…. het moet niet gekker worden hoor.

   Gelukkig zijn er hier in nederland van die dappere jannen die ons op het rechte pad houden zoals onze lokale trollengemeeschap olv swapje en consorten die zo lekker balletje balletje speelt.

   U kunt rustig gaan slapen 😉

   • @Leeuw

    Heel goed! Het beste wapen TEGEN de rOVerheid is Moslims niet allen als gewone Nederlanders (wat ze OOK zijn he he) te behandelen maar vooral ook als mede-NEderlanders. Broeders hoeft ook weer niet!

    Moslims willen vrede en hun kinderen -net als wij(Nederlander/Hollanders/etc.) gewoon een goede opleiding geven zodat ze -net als wij- gewoon hun eigen brood kunnen verdienen.

    alleen de Roverheid en de NWO en de Nazicons willen dat niet!!!!!!!!!!!!!

    het is zo simpel, toch?!

   • Moslims met DIT soort tatoes in jouw buurt??? Whahaaa

  • Mooie vondst !

  • De link hierboven toont het waarschijnlijke origineel van de prent die op Twitter te bewonderen is met de vermeende tattoo.
   Het waarschijnlijke origineel heeft een veel betere resolutie dan de Twitter-versie en lijkt reëler. Op de Twitter-versie is het gebied rond de onduidelijke tattoo nogal groen, op de foto van de Telegraph is daar geen sprake van.
   Op Google Afbeeldingen is maar 1 referentie aan deze tattoo te vinden (op een mannenborst), populair is die blijkbaar niet.
   Ik denk dat je je hier hebt vergaloppeerd, Martin.

  • Hi, ik vind de foto van Spock helaas overtuigender, geen tatoo op het kennelijke origineel.
   O’Keefe is klasse
   BTW: Succes Martin, ga door met het goede werk.

 2. @Martin zet die donatieknop eens duidelijk op de Home-page !!!
  (en/of op iedere page)

  Dus mensen: DONEER a.u.b.

  en geef deze site door aan uw omgeving…zegt het voort!

  Tijd voor een burger waarheid en feiten uitwisselings systeem

  • Ben ik voor martin 😉

   zet vooral je donatie knop prominent op pagina 1.111111{ echo] met wellicht nog een linkje voor het fonds voor noodruftige en behoeftige trollen uit het donkere buitenbos.

 3. @Martin Net gedoneerd! (tbv website ondehoud, kosten journ. onderzoek, etc.)

  Kom op mensen! Geef deze site door…..bewustwording daar gaat het om !

  p.s. Martin is een van de zeer weinige onderzoekers die volldig integer alleen de waarheid als het geheel van zich afgespeeld hebbende feiten, motieven en achtergronden boven water wil halen en aan ons: het Volk wil delen.

 4. En nou flikker gvd eens eindelijk die k*t tv door de raam bij wijze van spreken. Gewoon uitzetten kan ook al. Dan krijg je de leugen ook niet mee,zodat je jezelf meer kan focussen op de WAARHEID!!

  Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen..

  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/hoe-cia-en-mossad-isis-in-het-leven-riepen/

  • OMG, welke drieletterige afkorting lees ik daar nou?? 😉

   • This tube is the most god damned force in the world

    Television is not the truth

    https://www.youtube.com/watch?v=HOSKnZv8vrA

   • Jesus Declares: I Am the Light of the World, the Truth Shall Make You Free

 5. A Forest THE CURE

 6. Stop haat. Stop oorlog. Stop propaganda. Stop met liegen.

  Ben lief voor elkander. Ben goed voor elkander. Steun elkander.

  Geef elkaar het goede voorbeeld. Wij mensen zelf kunnen een betere wereld voor morgen creëren,ongeacht er mensen zijn die dit niet willen.
  Geef nooit op!

  Dire Straits – Ticket to heaven

 7. Hoppa,

  False Images Used to ‘Prove’ Slavery, Genital Mutilation Under ISIS

  http://www.informationclearinghouse.info/article39575.htm

 8. Voor wie het nog niet wist:

  Obama is a Liar. Fake NATO Evidence. OSCE Confirms that No Russian Troops, No Tanks, have Crossed the Russia-Ukraine Border

  http://www.globalresearch.ca/obama-is-a-liar-fake-nato-evidence-osce-confirms-that-no-russian-troops-no-tanks-have-crossed-the-russia-ukraine-border/5399457

  • Ken je de grap: Je neemt een moslim, vreemde nationaliteit, vervalste geboorteakte, homo, getrouwd met een trans, opgegroeid in een communistische omgeving gelardeerd met moslimfundamentalisten en je maakt er een marionet van, dat is toch lachen.

 9. Het is erg goedbedoeld om ons te waarschuwen voor zulke aanslagen, maar ieder terreuralarm is tot nu toe toch vals geweest? Het komt altijd onverwacht en zeker niet tijdens Olympische Spelen o.i.d.

 10. Respect voor de heren Leeuw, Schnijder, Martin en de rest van de strijders op deze site. Ik als moslim en (Marokkaanse) Nederlander lees graag wat positiefs over moslims van autochtone Nederlanders. Ik en vele moslims met mij staan achter jullie, wij zijn 1. Laten we idd niet vallen voor de verdeel en heers praktijken, mijn vrienden
  Martin je bent een held, weer een mooi artikel. Moge Allah jullie beschermen en lijden.

  ps. Ik heb me altijd wat afgevraagd: als een niet-gelovig persoon ontwaakt, omdat een ontwaakt persoon erachter komt dat Satan en co bestaan(lees complotfeiten), waarom worden deze personen dan niet gelovig? In de wereld is allen in balans, zoals het goede en slechte. Je hebt evil=devil en good=god. Ik vind het maar contraversieel dat sommige wel in het kwade geloven maar niet in het goede/God. Of je gelooft geen van beide of beide 😉

  • Moge Allah jullie beschermen en lijden????

   Ik denk dat niemand graag wil lijden.

   God (Allah) laat niemand lijden. God(Allah) leid! 😉

   • Bedankt voor het verbeteren van mijn schrijffout 🙂 natuurljk bedoel ik het positief

  • Ik ben niet gelovig maar wel ontwaakt en zie nergens een Satan en Co. Ik zie Ashkenazi’s, Bush en Rockefellers. Gewoon amoreel tuig met teveel geld. Die in alle geledingen van de wereld hun vazallen en marionetten hebben. Oude adel, nieuwe adel, tycoons, gangsters, media, politici.
   Goden zijn verzonnen door prehistorische machthebbers vanuit het psychologisch perspectief dat wie zich bespied voelt geen rottigheid uithaalt. Al sinds de oertijd wordt de mens geteisterd door gespuis. In tegenstelling tot in Hollywood films winnen ze altijd. Ze hebben geleerd dat als ze de slaven wijs maken dat ze vrij zijn, de slaven veel gelukkiger zijn en dus veel harder werken, minder opstandig zijn en vatbaarder zijn voor nog meer mind control.
   Allah komt net als Yaweh en God en Manitou en de hele club Hindoestaanse goden uit de koker van uitgekookte massa-manipulators. Zelfs het Buddhisme is volledig ontspoord en heeft de status van religie aangenomen hoewel Buddha zelf daar mordicus tegen was. Hij was een mens, een prins uit India. Het draait puur om macht over de massa’s door enkelen. Angst is de spil.

   • Amen, brother! (m/f) 😉

   • Ligt er maar aan hoe je god defineert. Het leven is opgebouwd uit pure informatie, ofwel liefde. Het begon – volgens de lering van Alfons Ven – met geluid. Het tweede aspect was ruimte die tesamen de oerknal vormden. In de bijbel staat dat het begon met het woord, wat dus dat geluid was. Daarna kwamen vuur, licht, de elementen, stof, organismen, plant, dier , mens, communicatie en planning.
    Iedere religie heeft zijn eigen invulling daaraan gegeven en de een noemt het god, de ander chi en weer een ander Allah.
    Denk goed om stil te staan bij dit alles, alleen jammer dat er wetten van worden gemaakt, dan moet je zoveel keer bidden of weet ik veel wat doen en je mag niet meer zelf nadenken.
    Twee keer op een plek gewoond waar een kerk had gestaan. Verschrikkelijk qua energie.

  • Om jouw geïnteresseerde vraag vanuit mijn niet-gelovige standpunt te beantwoorden:

   – Ontwaken staat voor mij niet gelijk aan uw conclusietrekking dat Satan en Co. bestaan, maar voor het interne proces van de Ziel die zich onttrekt uit de externe wereld geprojecteerd met (soms on)bewuste verspreiding van mis/disinformatie
   – Ontwaken voor mij is de bewustwording van de Innerlijke Zelf
   – Ontwaken staat voor mij dus los van godsdienstig geloof, maar wel in directe relatie tot religie binnen je eigen anatomische tempels (= slaap ofwel temple op z’n Engels gezien je ook van woordspelletjes lijkt te houden 🙂 )

   Je hebt naast evil=devil ook live(d) achterstevoren of god=dog. Tevens go(l)d = go(u)d.

   Ik zie niets controversieel aan het met eigen ogen aanschouwen van zowel goed- als kwaadaardige acties zonder daarmee meteen automatisch te geloven in één goede god. Eerder paradoxaal dat gelovigen zich knielend en/of biddend wenden tot een bron buiten zijn/haar eigen controle en gedachtegoed, terwijl ze meer resultaten zouden boeken puur op eigen initiatief, instinct en intuïtie met goede intenties en intern intellect.

   • Ik ben wel gelovig en geloof ook in de goedheid die in ieder mens zit. Er is niks met geloven als je elkaar maar in de waarde laat en het verveelde is dat sommige niet kunne laten elkaar in de waarde te laten en erop uit zijn het te misbruiken en hun kinderen dit ook nog eens opdringen en als ze nee zeggen en zelfs uit hun familie getrapt worden of in het ergste geval dat ze hun familie eer geschondne hebben en koppie kleiner gemaakt worden. Ik kende een paar vrouwen die dit echt vreesde en daarom maar braaf zijn.

   • Goedendag lieve Leeuw,

    Helemaal met u (of mag ik je/jouw zeggen?) eens: respect is het sleutelwoord om elkaar in de waarde te laten.

    Ongeacht religie, (oog/huids)kleur, geslacht, leeftijd, haardos, etnische afkomst, schoenmaat of wat voor ‘(ab)normale’ eigenschap dan ook.

    Volop respect dan ook voor uw geloofsovertuiging die u tenminste fatsoenlijk openbaart en zeker niet opdringt aan anderen. Opdringerigheid van sommige (groepen) mensen is eigenlijk mijn enige bezwaar. Of zij nu hun geloof, overtuiging, mening, voorkeur of wat dan ook opdringen aan anderen, schieten bij mij per definitie de nekharen overeind.

    Ik ‘ben’ weliswaar een niet-gelovige in de ogen van christenen, moslims, joden; ik ben wel een religieus, menselijk wezen met mijn unieke, eeuwige Ziel in een tijdelijk, fysiek lichaam.

    Vele familieleden van mij leven als christen. Vrienden als moslims, hindoeïsten, atheïsten en boeddhisten. Allemaal vrienden van elkaar en met respect voor mekaar. Zo kan het gelukkig dus ook.

 11. Ik denk dat de Russen deel uitmaken van het complot. Het land is sinds 1917 in handen van de club van Trotski a.k.a. Lev Bronstein. De “Koude Oorlog” was een schijnvertoning waaraan de bekende bankiers biljoenen hebben verdiend en de wereldbevolking doodsangst is aangejaagd met nucleaire wapens. Die niet bestaan. Angst die wordt aangewakkerd met een “ramp” zo nu en dan.

  • Oh ja?

   Lev Bronstein was een bolshevik

   Putin accuses Bolsheviks of treason

   http://rt.com/politics/putin-accuses-bolsheviks-treason-877/

   • Je eerdere link over de relatie tussen USSR en de UN vond ik erg inzichtelijk:

    http://noisyroom.net/blog/2014/09/01/what-the-united-nations-doesnt-want-you-to-know/

    Zeg je daarmee niet hetzelfde als Spock met zijn 1e regel?

   • Bolsheviken waren Ashkenazi’s die het communisme van Marx met geweld opdrongen aan de Russische bevolking. De Russische revolutie in 1917 was onderdeel van het grotere plan waarvan WOI ook slechts een deel is.

    Putin heeft charisma maar praat af en toe gewoon dezelfde propaganda-poep als Obama.
    Staat leuk voor de 7 miljard zombies op deze planeet maar hoeft niet per sé een waarheid te zijn. Die zijn toch al zo dungezaaid tegenwoordig.

   • Misschien beweer ik nu iets wat onbedoeld verkeerd kan vallen: in de kern leeft in (sociaal) communisme een mooie ideologie; m.i. in ieder geval veel “medemenselijker” en letterlijk natuurlijker dan (vrije markt) kapitalisme.

    Beide systemen lijken mij qua lading zwaar vertroebeld, besmeurd en verkracht.

    Mij spreekt Hegeliaans denken wel aan, bijvoorbeeld:

    Thesis: vrije markt kapitalisme stimuleert concurrentie en innovatie voor de bevordering van primair de kapitaalkrachtige, maar vergroot daardoor het financiële gat tussen extreem rijk en arm, overspoelt de consumentenmarkt met junkspul bewust ‘designed to break fast’

    Antithesis: sociaal communisme verkleint dit gat door een eerlijke(re) verdeling van kapitaal, maar remt daarmee innovatie en beloning voor hard werken aan slimme oplossingen

    Synthesis: het monetaire stelsel gedreven op winst zit in beide systemen en lijkt de bronoorzaak van corruptie en machtsmisbruik. Een compleet nieuw systeem is snel keihard nodig waar geld (=schuld door rente/IOU’s) geen rol meer speelt, maar een nieuwe rol voor natuurlijke resources: kennis, tijd en natuurlijke middelen eerlijk en duurzaam ingezet voor de bevordering van de mensheid.

    Da’s dan de nieuwe thesis die we continu via (hypo/anti/syn)theses verbeteren en herijken. Ideeën?

 12. Amerika vreest voor chemische aanval door, jawel, ISIS.

  Haha wat een analyse toch…

  • Trouwens kan iemand mij even uitleggen ????waar??? dit soort zgn primitieve culturen terroristen organisaties om de haverklap een blik piloten kunnen opentrekken.

   De missing airplanes uit Libie waar volgens ‘onze dappere jannen van media en aivd en de onvermijdelijke kolonel buitendienst en clingendaeltjes, elk moment aanslagen mee zouden kunnen worden gepleegd’ zullen toch bestuurd moeten worden door iemand die een dergelijk toestel kan vliegen.

   Hoeveel piloten heeft isis in dienst??? of zijn het misschien piloten met voormeldde tatoeage op hun arm.

   of krijgen we weer het scenario dat 10 moslim kapers met een cocaine en sexverslaving en drie vlieglessen op een libelle opeens een 747 tot op de mmm nauwkeurig in een gebouw kunnen parkeren.

 13. Het zal mij ook niets verbazen als de wereld straks met 9/11 2.0 te maken gaat krijgen. Mensen gaan steeds meer inzien dat het allemaal inside job is, en dat merk je door diverse sites, blogs e.d. te bezoeken.

  En toch merk je ook dat vele “schapen” al de nodige haat jegens hetgeen de Cabal wilt bereiken, ondertussen is bewerkstelligd. Precies wat de bedoeling is; allen gezichten dezelfde kant op.

  Dus om de rest ook mee te trekken; een zeer heftige aanslag in het verschiet.

  Een logische keuze van de cabal. Een trieste keuze om hierin mee te gaan van de mensheid.

 14. Lieve Berber,

  Welkom in de wondere wereld van de compleet denkers,Laten we als bewoners van het grondgebied van oudsher bekend zijnde als de lage landen. Het gewoon leuk houden met algemeen aanvaarde beschaafde regels en dat is dat we niet ons volk verkopen aan vreemde mogendheden, en de vuile agenda’s van allerlei dubieuze ‘politieke’ stromingen die gebruik maken van agent provocateurs om de verschillende bevolkings groepen in Nederland tegen elkaar uit te spelen. Jong tegen oud (AOW) man tegen vrouw(gelijke behandeling) Ouders tegen kinderen(mantelzorgboete) ziek tegen gezond etc etc.

  In het kader van, de hetze tegen de moslims, waarvan er een kleine fanatiek groepering is die zich hier voor laat lenen voornamelijk omdat ze zo totaal verarmd zijn[ ook geestelijk/gehersenspld door bijna analfabete haatdragende imams] dat “eer”het enige is wat ze nog hebben en dus ‘highly overpriced’

  raad ik je aan om in ieder geval het declassified document

  Operation Northwoods te lezen.

  http://www2.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/northwoods.pdf

  Dan vallen je wel de schellen van de ogen en denk nu niet dat dit alleen amerikaanse strategie is. Dit soort strategien is al sinds mensenheugenis in gebruik.

  Ieder onderdrukkend totalitair regime maakt van deze oorlogstactiek gebruik. Hetzelfde scenario wordt keer op keer uitgerold in andere vermommingen om de gewenste reactie van het land waar een dergelijke fals flag wordt gedaan te provoceren en natuurlijk gaan alle parlementen direct na een dergelijke False flag akkoord met
  – inleveren privacy voor veiligheid
  -meer controle
  -verhoging van het militaire budget
  -sancties voor beschuldigde{ lekker de concurrentie uit de markt prijzen]

  • daarna nog wat ziektes verspreiden zodat de pillenmafia op volle toerne kan meedraaien. Als ene land helemaal kapot is dan kan monsatan wat zaad leveren om het helemaal kompleet te maken en als een kers eventjes op te taart mooier te maken eventjes naar schaliegas boren zodat het water ook lekker vervuilt word zodat mensen daarna afhankelijk worden van de elite voor hun schoon drink water.

 15. https://www.youtube.com/watch?v=4W85OnL4xtY&feature=player_embedded

  https://www.youtube.com/watch?v=3boC2D-iviI&feature=player_embedded

  Martin, die vliegtuigen in Libië dat is een punt. Alleen al door het te roepen op het internet maken wij het moeilijker dit soort aanslagen te plegen! Goede zaak dus.

  Of Putin oprecht is twijfel ik nog steeds over. Het kan een spel zijn maar tot nu doet Putin dat dan wel met heel veel overtuiging.

  Dat ISIS simpel de nieuwe vechtclub is van de Jezuïeten moge duidelijk zijn. De jezuïeten hebben altijd nauwe banden gehad met verschillende vormen van zionisten zoals vroeger de Nazionaal Zionisten die wij nazi’s noemen.

  Hoe dan ook. Het lijkt erop dat de laatste kaart gespeeld gaat worden en met de berichtgevingen in de media ( door de NASA ) over vreemde objecten in de buurt van ISS zou dat zomaar de buitenaardse kaart kunnen zijn. Die kaart waar ook Reagan, de grondlegger van de globalisatie, al over sprak.
  Blijf helder denken en laat je vooral niet al te gek maken. Liefde is het enige antwoord waar ze niets mee kunnen, haat etc. daar vertrouwen ze op.

 16. voor Berber [en alle andere moslims ,christenen, joden,]
  straight to the point. Enjoy 🙂

  http://youtu.be/U3by9FoEFB8

 17. Grote Zionistische Israelische krant prijst Islamisering van Europa
  september 4, 2014
  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/09/04/grote-zionistische-israelische-krant-prijst-islamisering-van-europa/

  Waarom valt ISIS eigenlijk Israel niet aan ? Is ISIS soms een van die beruchte Golem monsters die voor de Joden het vuile werk opknapt ? Afgelopen dinsdag 30 aug werd senior UK Parlementarier George Galloway bijna dood geslagen in London, hij kwam er vanaf met een gebroken kaak, gebroken ribben en hoofwonden. In eerste instantie werdt gerapporteerd met de headline : “British Man Beats Up Anti-Semite George Galloway” in The Jewish Press en ook de guardian en dailymail rapporteerden met A British man beat up MP. Maar toen bekend werdt dat de aanvaller ook de Israelische nationaliteit had, werdt het muistil in de UK MSM …

  British MP Galloway Physically Assaulted – Morris – & more on ISIS and Mossad
  by 108morris108, Published on Sep 2, 2014

 18. Ik vind de reactie van Berber echt leuk. Ik zal je eens wat vertellen…
  Hoewel mijn totaal corrupte monarchie, die zich voordoet als zijnde een Democratie , er al decennia lang alles aan doet om Moslims zwart te maken,
  zijn er altijd nog een redelijk percentage Nederlanders die liever op hun gevoel en logica vertrouwen dan op de TV…

  Ik hoop dat alle moslims die dit lezen hier even bij stilstaan, en beseffen dat veel gewone Nederlanders , die nu eenmaal gemiddelt niet bijster intelligent zijn , er zelf weinig aan kunnen doen dat een hoop meningen en overtuigingen rondom de Islam , hen feitelijk opgedrongen worden…
  Mijn eigen ervaring is dat bijna alle moslims die ik in mijn leven heb leren kennen, veel jongeren, maar zeker bijna alle ouderen, hele lieve , zachtaardige mensen zijn , en wat me opvalt is dat ze vergeleken met christenen, ook weer gemiddelt natuurlijk , een dieper besef van de waarde van hun religie hebben. En nog weleens serieus nadenken.

  Ik hoop dat iedere echte moslim die dit leest, beseft dat woede tegen de domme mensen die zich , vals voorgelicht , onheus uitlaten over moslims , onrechtvaardig is. Medelijden is hier op zijn plaats.
  De woede hoort altijd gericht te zijn op de veroorzakers van de ellende.
  In dit geval onze totaal corrupte Elite , die er Nazi-ideeen op na is blijven houden al sinds de tweede wereldoorlog.
  Zij zijn de bewuste aanzetters tot haat jegens moslims. En zelfs velen van hen zijn gewoon misleid, zelfs zo opgevoed.
  Jammer. Ik zou ze ook liever haten. Maar het zijn psychopaten, die te lang hun gevoel hebben onderdrukt , ten gunste van gestoorde manieren van denken.Ik haat slechts hun manieren van denken en disfunctioneren.

  Een fijne dag allemaal !

 19. Inderdaad Martin, dat hele ISIS gebeuren is doorgestoken kaart. Hoewel ze geweld genoeg plegen , hadden ze dat anders ook wel gedaan in opdracht van iemand anders….
  Huurlingen die voor zichzelf vechten… Voor geld.
  Jammer dat onze massa media massaal voor de verkeerde kant kiezen.
  Maar er gloort hoop. Wellicht gaan sommige bedrijven en ook mediabedrijven zich realiseren dat dit niet zomaar kapitalistische streken zijn,
  maar regelrechte Nazi/terreur is. Op dit moment in de Gazastrook en in de Oekraine , vinden razzia´s en moordpartijen op complete families plaats.
  Laat die Timmermans en Rutte zich daar maar druk om maken.
  Ik dacht dat dit nooit meer mocht gebeuren…
  Ik dacht dat iedere werkende Nederlander nog duizend euro van Mark Rutte kreeg.
  Nou ja , dat dacht ik dus niet…. ha ha

 20. Analist is goed bezig met z’n blog.

  Journalist waarschuwt: “VS en Kiev bereiden False Flag voor”

  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/09/journalist-waarschuwt-vs-en-kiev.html

 21. Oordeel Begint Bij Het Huis Van YAHUVEH/YAHWEH!

 22. YAHWEH, zegt; Mensen, Jullie Missen Het Punt!”

 23. PAS OP VOOR SATANISCHE PLANTEN IN DE KERKEN!

  • Vieze FUD-tactics, kan van deze video niks anders maken dan angstpropaganda. Jammer hoor, lijkt de MSM wel.

   Be Strong, Know No Fear

   Fuck Fear Forever

 24. Ik denk dat je viral zult gaan indien je deze site ook in het Arabisch zou opstellen.

  Een stroomversnelling impliceert meestal een groot verval. Zo ook met deze gebeurtenissen.

  Het kan ook niet anders. Te veel ontwaken in een realiteit die niet meer te handhaven is.

  Zie dit gebeuren daarom als een laatste redmiddel van de machthebbers. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een cultuur die plaats moet maken voor de volgende.

  • Vind ik een goed idee!!!!

 25. Dat komt omdat je geen snars begrijpt van het woord.
  Laat staan dat je dit filmpje begrijpt.
  Maar het zit in de aard van zowat alle mensen.
  Ze willen het niet zien,ze willen het niet begrijpen.
  Alleen als het hun oortjes kieteld dan menen ze iets te begrijpen.
  Maar als de mens zometeen met de harde confrontatie oog in oog staat en zich zelf geen raad meer weet, dan begint het echte knarsetanden bij hun, want dan gaan deuren die naar de waarheid hadden kunnen leiden namelijk niet meer open.
  Nu nog wordt over het heilige geschrift de bijbel laconiek gedaan.
  Dit laconieke gedrag van de mens duurt totdat………het onheil met één grote klap de hele wereld en alle mensen zal treffen.
  Want in de verdrukking zal iedere mens proberen zijn redding zoeken.
  En die ene redding die ze hadden kunnen aannemen hebben ze verworpen.
  Wie niet gered wil worden door de heilige Geest,het levende water , die is nu al zo goed als dood.

  • Tegen wie predik je nu precies?

   • Tegen wie schop jij dan aan?

   • You don’t have any clue what’s going on.

    Horizon – Inside the Dark Web (2014)

   • Tegen de videomaker die angst wil inboezemen. Ofwel negatieve energie die Fear, Uncertainty & Doubt (FUD) in onze wereld projecteert en absorbeert.

   • Zoals ik al schreef, je begrijpt er geen snars van.
    Angst inboezemen is wat jij er van maakt.
    Ik zie het als goed bedoelde waarschuwingen die de weg naar de vrijheid juist openen.
    Anyway,tegen dovenmans oren heeft het ook geen enkele zin om tegen te praten of iets te schrijven.

   • Zoals ik al schreef, je begrijpt er geen snars van. Angst inboezemen is wat jij er van maakt.

    Aha, je predikte dus tegen mij. Dat had je ook zonder omwegen en video’s mogen zeggen.

    [img=http://i.imgur.com/wsZsFTt.png]

    Dus jij vindt bovenstaande projectie van het duivels kwaad een vriendelijke waarschuwing zonder angst in te boezemen?

    Pure angst die wil doordringen in de nachtmerries en netvliezen van kinderen. Angst die jij hier met zulke propaganda helpt verspreiden.

    tegen dovenmans oren heeft het ook geen enkele zin om tegen te praten of iets te schrijven

    Het blijft ironisch dat jij mij onwetend blijft noemen. Doe zelf eens je ogen open en haal je vingers uit jouw oost-indisch dove oren, (beste Water)man om überhaupt met mekaar te praten in plaats van tegen elkaar.

   • Wie reageerde er ook al weer het eerst op mijn posting?
    Mijn reactie is gewoon een reactie op jouw reactie.Maar laat maar zitten Sablo.
    Je wilt het toch niet begrijpen.
    Ik verspil mijn energie er niet meer aan.
    Je zult er wel vanzelf mee geconfronteerd worden.

   • Wie reageerde er ook al weer het eerst op mijn posting?

    Ik, omdat het mij onduidelijk was wie jij bedoelde die geen snars van het woord begrijpt. Als je niet wilt dan medemensen hier reageren op jouw uitingen dan kan je eventueel Martin verzoeken de Reply-knop te verwijderen.

    Mijn reactie is gewoon een reactie op jouw reactie.

    Zo schijnt een interactieve dialoog inderdaad te werken. Mooi proces, niet?

    Maar laat maar zitten Sablo. Je wilt het toch niet begrijpen.Ik verspil mijn energie er niet meer aan.

    Ah, dus niet voor jou. Prima, da’s jouw goed recht en vrije keus natuurlijk. Jammer, maar helaas.

    Je zult er wel vanzelf mee geconfronteerd worden.

    Ik duld geen zult, dus die mag jij voor jezelf houden. Gezien je blijkbaar geen tijd en energie in het gesprek met mij wilt steken, kijk ik met vol bewondering uit hoe je mogelijk gaat reageren hieronder op de interessante reactie van Elvetwelve.

    Succes beste Waterman, ik wens jou oprecht het allerbeste.

   • Oh,kijk eens,Sablo dult geen zult.

    Wat jij wel of niet dult, daar trekt God zich niets van aan.
    Je hebt te luisteren naar de wil van God.
    Open je bijbel vandaag nog!
    Alleen God dult niets anders.
    Je kan springen wat je wil,het zal je niets helpen. 🙂

   • Oh,kijk eens,Sablo dult geen zult. Wat jij wel of niet dult, daar trekt God zich niets van aan. Je hebt te luisteren naar de wil van God.

    Waterman is zelf God geworden? Of moet ik je echt nu nog uitleggen dat ik jouw ‘zults’ niet duld? Ik duld heus wel de wetten van Moeder Natuur, maar jouw sadistische Vader heeft geen ene mallemoer te maken met mijn Vrije Wil.

    Dus luister jij lekker naar jouw Vader, de jaloerse God die zijn eigen zoon aan het kruis liet sterven, dan luister ik wel naar de stem die ik primair vertrouw: m’n Innerlijke Zelf.

    Open je bijbel vandaag nog! Alleen God dult niets anders.Je kan springen wat je wil,het zal je niets helpen. 🙂

    Toepasselijke smiley, want je liet me inderdaad hard lachen met jouw gebiedend, wijzend vingertje. Van mij part stop je die weer terug in je oren, want begrijpend luisteren naar elkaar lijkt niet jouw sterkste kant.

    Mocht je openstaan voor een verdere dialoog, dan graag geen of in ieder geval minder:

    – Opdringerig gedrag vertonen
    – Propaganda verspreiden
    – Afkeer van andersdenkenden

    Want geloof het of niet, ik respecteer iedereen ongeacht zijn geloofsovertuiging, zolang hij of zij het mij niet door de strot probeert te duwen.

   • Hahahahaha,een sadistische Vader durft Sablo de Allerhoogste te noemen.

    Wijs mij dan WAAR is onze Vader/God/Allerhoogste dan sadistisch ?
    Dit kun je niet,want de 10 geboden overtreffen alle leugens,roddels en bullshit dat God sadistisch is.

    De 10 geboden van God aan Mozes geopenbaard:

    1] Geen andere goden voor Mijn aangezicht houden: God is de enige God, in anderen (afgoden) is geen vertrouwen te stellen.

    2] Geen beelden aanbidden, voortbouwend op het eerste: alleen God kan voorzien in de behoeften van de mens.

    3] Zijn Naam niet ijdel gebruiken: niet vloeken, God niet beledigen.

    4] Gedenk de Sabbatdag: één dag in de week rusten van het gewone werk, en uitrusten/aanbidden, dat is heilzaam voor uw Geest.

    5] Eer uw vader en uw moeder: Deze wet ‘regelt’ de onderlinge verhoudingen. In een samenleving zijn gezagsverhoudingen nodig, dan kun je ervoor zorgen dat het noodzakelijke gebeurt.

    6] Gij zult niet doodslaan

    7] Gij zult niet echtbreken: Trouw in het huwelijk zorgt voor een gezonde situatie om kinderen op te voeden, en een veilige, intieme ‘thuisbasis’.

    8] Gij zult niet stelen: Iedereen kan zijn bezittingen met gerust hart beheren.

    9] Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste: laster en roddel komen niet meer voor, er worden geen onwaarheden de wereld in geholpen.

    10] Gij zult niet begeren: wees tevreden met wat je hebt. Niet alleen de vorige regels niet overtreden met de daad, maar ook niet in gedachten.

   • Laat me tot slot met Waterman gezellig meelachen, want zijn meeste kromme cirkelredenatie tot nu is erg lachwekkend.

    De 10 geboden van jouw, niet onze, Vader/God, overtreffen dus alle sadistische bullshit die dezelfde bijbel getuigt van o.a. complete uitroeiing van volkeren. Verscheen jouw Vader/God toevallig ook in 1940-45?

    Hij zou op z’n minst wat geloofwaardigheid verdienen als hij zich aan z’n eigen geboden zou houden:

    1) Geen andere goden: Hij liep zelf met andere zgn. goden rond tussen de mensen. Elohim is meervoud van Eloah. Hij overtreedt tevens zijn eigen tiende gebod door het blijkbare aanzag van andere goden die mensen begeren.

    2) Geen afgoden aanbidden: hij en alleen hij kan voorzien in de behoeften van de mens. Volgens mij ligt hij dan een lange winterslaap te houden, want talloze mensen komen letterlijk om van de honger. Of moet zijn toer in Afrika en Azië nog komen?

    3) Niet vloeken/beledigen: zat je onlangs niet zelf gvd te roepen? Schijnheilig gedrag hoor, maar als hij de Allerhoogste zou zijn dan zou het hem moeten jeuken hoe je zijn naam gebruikt.

    4) Als hij het 2e gebod zelf zou naleven dan hadden mensen zich niet de pleuris hoeven te werken om het hoofd boven water te houden. Betaalt hij de rekeningen als we een 7e dag niet moeten werken?

    5) Ouders eren: wat als het kind zijn ouders nooit heeft gekend, of zijn moeder hem aftuigt of de vader haar verkracht, moet je die ouders dan ook eren?

    6) Niet doden: toegegeven, nobel streven. Wat als dit de enige manier is ter bescherming van je eigen leven of die van je partner/kinderen? Als ik daarmee het leven red van mijn dierbaren dan beland ik daar met opgeheven hoofd voor in de hel of bak.

    7) Niet echtbreken: wat als een echtgeno(o)t(e) de ander structureel mishandelt? Klinkt mij als een hel op aarde.

    8) Niet stelen: dat is inderdaad een net uitgangspunt, maar moet iemand eeuwig in de hel branden als hij bij de buurtsuper een paar broodjes gapt omdat ie het niet meer kan betalen en toch echt zijn gezin moet voeden?

    9) Niet liegen: ook goed vertrekpunt alleen ‘liegen’ onze hersens ons voortdurend voor. Onbewust valse getuigenissen zat. Gaat 100% van alle zielen dus automatisch naar de hel omdat onze gedachten simpelweg leugens (illusies) produceert? Dat zou pas echt een goed plot zijn voor de Aardse Matrix.

    10) Niet begeren: OMG, check #1 en wilt hij bijv. echt een arme, dakloze vrouw die gehurkt langs de weg giftig regenwater uit de goot drinkt naar de hel sturen, omdat zij liever een slokje water uit mijn flesje bronwater begeert?

    Stop nou toch eens met dat opdringerige gedoe alsjeblieft en met glashard (jezelf voor)liegen dat ik of anderen iets niet kunnen of begrijpen vanwege verschillende denkwijzen.

    Wel ga ik jouw eigen raad nu opvolgen door geen tijd en energie meer te stoppen in pogingen een fatsoenlijke dialoog te voeren. Het enige wat ik vroeg tegen wie je predikte.

    Of blijkt het woord prediken tegenwoordig aanstootgevend? Zo ja, stop daar dan ook mee, want in mijn woordenboek betekent het gewoon een godsdienst verkondigen. En da’s precies wat je hier in grote mate doet, niet?

    Ik wens jou echt het allerbeste en blijf openstaan om Uw Ziel te mogen helpen verlichten.

    May all Souls awaken in true peace one day to realize that we’re all One.

   • Sablo is weer wakker.
    Hij bevind zich in het land der fabelen.

    Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer niet zullen verdragen; maar kittelachtig zijnde van gehoor, zullen zij zichzelven leraars opgaderen, naar hun eigen begeerlijkheden; En zullen hun gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich keren tot fabelen. Maar gij, wees wakker in alles, lijd verdrukkingen; doe het werk van een evangelist, maak, dat men van uw dienst ten volle verzekerd zij.

   • Verscheen jouw Vader/God toevallig ook in 1940-45?

    Is het niet de mens zelf die verantwoordelijk was voor de oorlog 1940-45?

    Is de satan niet de mensenmoordenaar van den beginnen?

    Hoe waagt de mens het in z’n hoofd te bedenken,dat God verantwoordelijk is voor de ellende die de mens zelf creëert op aarde?

    De mens zoekt God als zondebok,maar de mens durft zichzelf niet aan te kijken in de spiegel om te erkennen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen ellende.
    Deze eigen ellende is voortgekomen doorda de mens zich met afgoderij heeft ingelaten.
    En dat zal de mens helaas nu ook voelen.
    Dat is het oordeel,wat de mens over zichzelf heeft uitgeroepen.
    De door de enige ware God geïnspireerde mensen hebben dit al eeuwen zien aankomen.
    Daarom staat alles ook opgeschreven in de bijbel.
    Dom hardnekkig mens,die de waarheid verwerpt en het goede had kunnen behouden!

   • Nu nog diezelfde redenatie andersom toepassen: zelf onze eigen rommel en die van onze medemens helpen opruimen in plaats van die verantwoordelijkheid afschuiven door bekering en aanbidding van god(en)

   • As Above, So Below

 26. Mensen doen nog steeds laconiek over het heilige geschrift.
  Ach,daar zal binnenkort wel een eind aan komen,daar ben ik helemaal overtuigd van.

 27. Aliëns,buitenaardse whatever they call them, bestaan niet.
  Zelfs met de NWO beste technologie,bestaan ze nog steeds niet.

  Wat wel bestaat is het volgende:

  Illuminati New World Order Controls Dutch Sheople

 28. Endgame Blueprint Global Enslavement HD +Dutch Subtitles eXposing NWO Mafia Depopulation Agenda!

 29. Escaping the NWO

  Nothing but You

 30. Hallo waterman,

  volgens mij is yahweh gewoon een archont hoor, immers “ik duld geen andere goden naast mij”[ aangevende dat er dus blijkbaar meer zijn wiens concurrentie hij vreest.] “Ik ben een jaloerse god” [?????][ gij zult geen andere goden naast mij hebben{ geef all uw devotie en energy aan mij = energy harvesting]
  en altijd alles op straffe van

  Prima dat jij een superfan bent van een door Constatijn van het Concilie van Nicea meest corrupte politiek gecorrigeerd 1500 jaar oude pamflet dat nodig was “for mindcontrolling the masses of the New Roman Empire’, dat ons al 1500 jaar lang onderdrukt en verantwoordelijk is als grondvest voor miljoenen doden die het er niet mee eens waren of er iets anders over dachten. Maar ik ben er klaar mee. Dus een beetje minder religieuze yehova/yahweh propaganda mag wat mij betreft wel.

  Heb je trouwens de ongecensureerde Nag hammadi geschriften wel eens gelezen. daar komen interessante onbekendere aspekten van yahweh aan de orde.HMMM [Veel leesplezier het komende jaar/en]

 31. Ik hoef geen andere boeken. Een boek is genoeg voor mij,omdat alleen dit ene boek de waarheid schrijf.
  Doe allemaal maar wat jullie niet laten kunnen. Loop allemaal maar de valse profeten achterna,zoals die uit de koran,talmud,new age geschriften,protocollen, ect ect ect……………..
  Niet mijn pakkie aan. Ik zal terughoudend toekijken als alles valt.

  In these arms

 32. Goin By The Book – The End Approaches

 33. Waterman je mag natuurlijk geloven wat je wilt maar tot nu toe zijn er nog geen enkele bewijzen gevonden dat jou god echt bestaat .
  En dat stukje film van jou is gewoon proberen angst in te boezemen bij de mensen .
  Ik heb nog nooit gehoord over de Duivel die je verdoemd dat doet alleen jou god als je niet in hem geloofd .

 34. Martin zou het mogelijk kunnen zijn om een soort “van aan de bar ‘ rubriek te openen zodat we daar een beetje kunnen lullen zodat jou onderwerpen niet worden ondergesneeuwd met off topic gesprekken ???
  BVD
  Trebor2110

 35. Ik hoef geen andere boeken. Een boek is genoeg voor mij,omdat alleen dit ene boek de waarheid schrijf.

  En hoe weet je dat zo zeker als je die andere boeken niet wil lezen , zo zet je jezelf wel oogkleppen op , en je weet waar oogkleppen voor dienen he , niet om rechtuit te kijken maar om je niet te laten schrikken van onverwachte dingen/inzichten als je zichtveld breder wordt

 36. Kun je het bestaan van God dan ook bewijzen?’ In zekere zin niet. Het is niet zo, dat het ons gegeven is om God er even bij te roepen en een wonder te verrichten. Zo werkt de Heere (zeker in deze tijd) niet. Wij als mensen hoeven ook niet te bewijzen dat God bestaat. Psalm 14 : 1 zegt: “De dwaas zegt in zijn hart: Er is geen God”. We kunnen er nog zo over nadenken en ‘filosoferen’ met ons hoofd, maar dat leidt nergens toe. Het probleem ligt in ons hart! We hebben er vaker bij stilgestaan dat de mens van nature dood is voor God, en dat alleen Gods Geest de mens levend kan maken. En wat zegt dan 1 Kor. 2 : 14? “Maar de natuurlijke mens begrijpt niet de dingen, die van de Geest van God zijn; want zij zijn hem dwaasheid, en hij kan ze niet verstaan, omdat zij geestelijk onderscheiden worden”. Vervolgens zegt Joh. 7 : 17 nog: “Zo iemand wil Zijn wil doen, die zal van deze leer bekennen, of zij uit God is, dan of ik van Mijzelf spreek”. Met andere woorden, alleen wanneer iemand Gods wil wil doen, en dat heeft dus te maken met de hartsgesteldheid, en voor de Gemeente van Jezus Christus met de wedergeboorte (!), dan zal men Gods Woord leren begrijpen, en kunnen zien of hetgeen gezegd wordt ook uit God is!

 37. De Heere heeft Zichzelf bewezen door de komst van Zijn Zoon, en doordat Hij ons Zijn Woord heeft gegeven. Tevens heeft de Heere Jezus de Trooster gezonden, Die de wereld overtuigt “van zonde, en van gerechtigheid, en van oordeel” (Joh. 16 : 8). Aan ons de keus: nemen wij Zijn boodschap aan ons aan of niet!

  In de Schepping heeft de Heere in feite een afdruk van Zichzelf gegeven, en heeft Zich ook daarmee geopenbaard. Zoals we in Rom. 1 : 20 dan ook gelezen hebben dat “Zijn onzienlijke dingen worden, van de schepping der wereld aan, uit de schepselen verstaan en doorzien, beide Zijn eeuwige kracht en Goddelijkheid, opdat zij niet te verontschuldigen zouden zijn”.

 38. Het Leven IS IN JEZUS CHRISTUS! Het atheïsme, o.a. als gevolg van het evolutionisme, heeft geen enkel probleem van de mensheid opgelost! Wetenschap, onderwijs en religie hebben er niet aan kunnen bijdragen dat het probleem van de dood is opgelost! Er is armoede, er is ziekte. Vindt men een behandelmethode voor een ziekte, en denkt men het uitgeroeid te hebben, dan steekt een andere ziekte de kop weer op. In deze tijd, zien we zelfs oude ziekten, waar men vanaf dacht te zijn, weer de kop opsteken. Alleen wanneer men de God van de Bijbel accepteert, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Dan gaat u zien dat alle feiten kloppen, en dan weet u dat er een eind gaat komen aan alle ellende, omdat u zich richt tot de God van het leven. Jezus Christus heeft de dood overwonnen! En dan zegt de Bijbel in Jak. 2 : 19: “Gij gelooft, dat God een enig God is; gij doet wel; de duivelen geloven het ook, en zij sidderen”. U ziet dat evolutie, atheïsme, maar net zo goed alle andere religies slechts een poging zijn om mensen bij de God van de Bijbel weg te houden! Ook de duivelen weten wie God is, en zij sidderen. Daarom is het van belang dat wij niet alleen weten dat God er is, maar dat wij erkennen dat we uit onszelf niets kunnen en verloren zijn door de zondeval, en dat wij Zijn Verlossingswerk in Zijn Zoon hebben aangenomen, en daardoor opnieuw geboren zijn.

  • Jammer dat je mij als atheist hier zo neersabelt. Die God van jouw is gewoon een grote egoist die niemand naast zich duldt.

   • Da’s de bittere ironie lijkt mij wel: hij trapt in dezelfde verdeel-en-heers-tactiek waar hij juist vast met de beste intenties anderen voor wilt waarschuwen

   • Wijze lessen over afgoderij voor de molenman

    http://gemeente-van-christus.org/preken/Davison/Roy/draak.html

   • Wijze lessen over onze energetische kosmos die met plasmaverbindingen tussen planeten in de hemel millennia geleden talloze vormen aannam, waaronder de mythische draak:

    https://www.thunderbolts.info/tpod/2004/arch/040810mystery-cosmic-dragon.htm

    Keurig netjes door mechanische fysica al decennia lang in labs consistent gereproduceerd.

    http://www.youtube.com/watch?v=t7EAlTcZFwY&list=PLwOAYhBuU3UfvhvcT1lZA6KbSdh0K2EpH&index=1

    Wijze lessen over mythologische zonnegoden:

    http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/mythologie/28693-jezus-christus-de-zonnegod.html

    Wat zijn fysieke wetenschappen ondersteunt door mathematische filosofie toch briljant vergeleken met mooie mythologische verhaaltjes.

   • Over hollywood thunderbolts gesproken.
    Een beter voorbeeld voor fabelen had de mens niet kunnen bedenken.

    Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer niet zullen verdragen; maar kittelachtig zijnde van gehoor, zullen zij zichzelven leraars opgaderen, naar hun eigen begeerlijkheden; En zullen hun gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich keren tot fabelen. Maar gij, wees wakker in alles, lijd verdrukkingen; doe het werk van een evangelist, maak, dat men van uw dienst ten volle verzekerd zij.

   • De Here Jezus zei tegen Zijn discipelen: “Als je mij liefhebt, houd je dan aan mijn geboden. Dan zal ik de Vader vragen jullie een andere pleitbezorger te geven, die altijd bij je zal zijn: de Geest van de waarheid. De wereld kan hem niet ontvangen, want ze ziet hem niet en kent hem niet. Jullie kennen hem wel, want hij woont in jullie en zal in jullie blijven.” (Johannes 14:15-17)

   • Valley’s deep and the mountain’s so high
    If you want to see God you’ve got to move on the other side
    You stand up there with your head in the clouds
    Don’t try to fly you know you might not come down
    Don’t try to fly, dear God, you might not come down
    Jesus came down from Heaven to earth
    The people said it was a virgin birth
    Jesus came down from Heaven to earth
    The people said it was a virgin birth

    He told great stories of the Lord
    And said he was the saviour of us all
    He told great stories of the Lord
    And said he was the saviour of us all

    For this they/we killed him, nailed him up high
    He rose again as if to ask us why
    Then he ascended into the sky
    As if to say in God alone you soar
    As if to say in God alone we fly.

    Valley’s deep and the mountain’s so high
    If you want to see God you’ve got to move on the other side
    You stand up there with your head in the clouds
    Don’t try to fly you know you might not come down
    Don’t try to fly, dear God, you might not come down

   • Waterman schreef: Is dat het enige wat je nog kunt zeggen,trebor?

    Zoek naast het begrip ‘cynisme’ ook meteen het woord ‘ironie’ op, want nogal boute reactie van iemand wiens comments voor ~95% bestaat uit bijbel-quotes

   • Is Sablo soms hier de moderator van Martin Vrijland?
    Als je de bijbel niet begrijpt Sablo,stop met dat telkens “gehijg” van jou in mijn nek.
    Is het soms je nieuwe hobby om ieder geschreven letter van mij telkens onderuit proberen te halen? Zeker als het om het WOORD gaat,dat niet meer verdragen wordt.
    Als dit zo doorgaat stop ik gewoon met posten bij Martin en trek ik mijn steun ook maar gelijk in.
    Ik heb wel wat beters aan mijn hoofd en nuttigere dingen te doen in mijn leven.

   • Nee, dat heet opkomen voor de medemens ofwel heb uw naaste lief wat allicht wel bekend in Waterman’s oren klinkt, alleen in mijn ogen regelmatig ontbreekt gezien medemensen hier vriendelijk verzoeken om minder opdringerig propaganda rond te strooien.

    Telkens wanneer je aangeeft te stoppen met ons gesprek, begin je toch weer met mij persoonlijk aan te spreken. Dus wie hijgt nu in wiens nek.

    Wat ’n enorm zwaktebod trouwens in mijn optiek om te dreigen met terugtrekking van steun aan Martijn, puur vanwege het toedoen door iemand anders (ik dus zei de gek) waar hij geen directe invloed op heeft.

    Of wil jij mij laten (ver)bannen? Ook goed, kan ik alvast wennen op de Dag des Oordeels 😉

    Aangezien je zo graag het eerste en laatste Woord lijkt te willen hebben, quote dan nog even iets uit je bijbel of video-archief. Ik beloof dan plechtig niet meer op jouw post te reageren.

   • .

 39. De apostel Paulus schreef door inspiratie in 2 Timotheüs 4:1-4 dat er een tijd zou komen waarin men de gezonde leer niet meer zou verdragen.
  Had Paulus toen gelijk? Ja,hij had gelijk.

 40. Kijk, de paniekerige pogingen van ultrarechts om andersdenkenden tot verraders te maken.
  Als je even bedenkt dat dit tuig stiekum bijeenkomsten organiseert tussen de rijkste en machtigste luitjes van ons corrupte westen , zie je hoe zij graag alles omdraaien…

  http://nos.nl/artikel/695272-jihadganger-is-een-verrader.html

 41. Waterman, en ze leefde nog lang en gelukkig .

 42. Is dat het enige wat je nog kunt zeggen,trebor?

  Ezechiël 33:11 Zeg tot hen: zo waar Ik leef, luidt het woord van de Here HERE, Ik heb geen behagen in de dood van de goddeloze, maar veeleer daarin, dat de goddeloze zich bekeert van zijn weg en leeft. Bekeert u, bekeert u van uw boze wegen. Want waarom zoudt gij sterven, huis Israëls?

  Welke weg wandelt Gij?

  • Dus als je goddeloos bent en dood gaat dan kan je gewoon doodvallen maar als je je van het goddeloze afkeert dan pas wordt je met open armen ontvangen en dan pas zou je kunnen leven en wie zegt dat een goddeloze automatisch de weg van het boze bewandelt .

   -Bekeert u, bekeert u van uw boze wegen. Want waarom zoudt gij sterven

   Welke weg we ook bewandelen sterven doen we allemaal.
   En welke weg ik bewandel , ik probeer tussen de universeregels mijn eigenweg te bewandelen .

   • Da’s exact het dualisme in monolithische godsdiensten helaas: als iemand niet gelooft in hun enige waarheid in het enige heilige boek van de enige echte God/Allah, Jezus Christus, Yahweh/YHWH, dan is diegene automatisch verbannen tot het andere kwade kamp met satan, de duivel(s), demonen en andere helse entiteiten. Kortom:

    if you’re not one of us you’re one of them

   • Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer niet zullen verdragen; maar kittelachtig zijnde van gehoor, zullen zij zichzelven leraars opgaderen, naar hun eigen begeerlijkheden; En zullen hun gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich keren tot fabelen. Maar gij, wees wakker in alles, lijd verdrukkingen; doe het werk van een evangelist, maak, dat men van uw dienst ten volle verzekerd zij.

 43. If you could read my mind

 44. Even weer on topic, een chronologisch overzicht van alle leugens over al qauida, sadam hussein, 9/11 die ons door de psychopatische bestuurselite en de presstitudes dag in dag uit aan ons volk verkocht worden

  http://youtu.be/YPJCPcYCupY

  • Bedankt voor het delen, Elvetwelve!

   Wat ’n smerig politiek tuig, voordragen aan het internationaal criminal court / oorlogstribunaal. Oh nee, net als Israël erkent Amerika die niet en bepaalt DC zelf case-by-case wanneer het hen wel uitkomt.

   Kortom, niemand lijkt oorlogsmisdadigers met Amerikaanse staatsburgerschap te kunnen/mogen aanklagen. Zeer kwalijk.

   God bless America

   Laat DC nou net als eigen god rechtertje spelen. Stelletje mofo’s. Op de UN kunnen we ook niet rekenen, dus welke opties blijven over?

   • Wat ‘n smerig politiek tuig, voordragen aan het internationaal criminal court / oorlogstribunaal.

    Wuhaaa.

    ICC IS AN ILLUMINATI COURT!

    http://achievement4society.blogspot.nl/2013/06/icc-is-illuminati-court.html

    Een slager die z’n eigen vlees keurt kan nooit goed zijn.

   • Waterman’s woordenbijbel ontbreekt overduidelijk uitleg over het begrip ‘cynisme’

   • THE VENETIAN CONSPIRACY
    http://www.abjpress.com/tarpv1.html
    Wat dit weer met de illuminati ICC , die de hele wereld in z’n wurggreep houd, te maken heeft moet de lezer maar zelf ontdekken.

   • @Waterman Venecian=Venetie=Phoeniciers. Gaat terug op de strijd tussen de Welfen (wolven) en de Ghibelijnen. Hier kwam de Black Nobility uit voort (zwarte Welfen). Toen ze moesten vluchten uit Venetie kwamen ze eerst terecht in Amsterdam waar ze de basis legden voor de VOC en haar slavenhandel. Vervolgens in London waar ze de basis legden voor de WIC met haar slavenhandel. Hier ligt de Joods zionistische basis voor zowel de financiele elite in Amsterdam als London.

    Goeie link overigens. Gaat terug op de theorie van Anatoly Fomenko.

   • @Waterman Als je je wilt inlezen in de geschiedvervalsing dan kun je hier een aantal werken van Fomenko gratis downloaden.
    http://en.booksee.org/g/Anatoly%20T.%20Fomenko

   • Hebben we wel 1 probleempje @Waterman. Fomenko stelt dat Jezus op de Krim geboren is in 1052 en op de Bosporus (vlak boven huidige Istanboel) is gekruisigd. Dat zal jou wel afstoten dan.

   • Geen probleempje,@Donquijotte.
    Maar als ik jou was zou ik niet zomaar blind varen op Anatoly Fomenko.
    Ik weet,de bijbel is het meest controversieel boek ter wereld.
    Veel schrijvers probeerden de bijbel te ontkrachten in de geschiedenis,en zelfs heden ten dagen nog.

    Er is niet veel discussie in het Nederlands te vinden over Anatoly Fomenko,daarom maar in het Engels.

    How do we discount written Roman history and the great rains of the past? Further, if Fomenko is correct, we must ignore the Magna Carta of 1215, since England’s King John would have been nothing more than a Byzantine fantasy. Paradoxically, Fomenko endorses the reality of the Crusades, perhaps because he thinks the Crusaders brought Byzantine history to back England. If so, one immediately wonders how feudalism, Catholicism, and every structure and artifact associated with the High Middle Ages developed spontaneously in the mere 50 years he allots between Rome and the Renaissance. To suggest that the British built medieval England from a Roman England that he claims lasted only from the 9th to 10th centuries is a feat that contradicts all known ideas about the development of civilization.

    Fomenko also ignores other lines of evidence. He does not account for the chronological continuity of the Roman Catholic popes, or the well-dated series of Church Councils and Papal Bulls. He completely dismisses the radiocarbon evidence that dates artifacts from Rome and the Middle Ages to the accepted timetable and not to his own revised chronology.

    Pushing his ideas still further, Fomenko argues that our confusion about the True Dates derives from the old English use of the term “Year of Grace” as a synonym for Anno Domini, A.D. He extrapolates: “Maybe the original (and now forgotten) meaning of a formula ‘Years of Grace’ differs from one which is accepted today. Maybe it was ‘years in Greece.’ ‘Greek years’ or something like this.” (6) And of course, since he claims Greece was another name for the Byzantine Empire, ipso facto Christian years become Byzantine years and England becomes the Byzantine Empire, Q.E.D. To be fair, Fomenko concedes this argument is not strong, but he bases his thesis on sound-alike names, even claiming that the continent of Asia really means “Jesus-land.” Grace derives from the Latin gratia, thanks or goodwill; Greece is from the Latin Graecia, their word for the Hellenes. Jesus was several centuries too late to get naming fights to Asia, already called that in ancient Greek times.

    None of these facts stop Fomenko from also claiming that the name “England” derived from the Byzantine dynasty of the Angeli. They are not related. In fact, the dynastic name of the three Emperors surnamed Angelus is Latin and is a Westernized version of its Greek original, angeloi. The name England derives from the Old English for “Land of the Angles,” as opposed to the Saxons. The Angles derive their name from the Latin angli which bears no relation to the word for angel, angelus. Angli was the name given to a branch of the river Suevi in Germany. Tacitus, in his “Germania” from the Opera Minora, names the river so, and around 450 CE the people of the Angli river united with the Saxons to invade England. Check it yourself with the Perseus Project dictionary.

    http://jcolavito.tripod.com/lostcivilizations/id13.html

    Dus…………pittig onderwerp. 😉

   • @Waterman Ik weet dat het een pittig onderwerp is. Het houdt me al sinds 2007 ernstig bezig. Fomenko staat niet alleen. Er zijn velen die de geschiedenis zoals wij hem aangeleerd kregen in twijfel trekken. Fomenko is echter iemand die heel ver gaat zowel in zijn aannames als in zijn bewijzen. Er zijn zoals bij iedereen een aantal twistpunten ook bij Fomenko maar hij komt op mij persoonlijk het meest compleet over op het gebied van de chronologie revisie. Heribert Illig is bijvoorbeeld iemand die een veel voorzichtigere benadering volgt. Hij heeft dan ook niet de wiskundige achtergrond van Fomenko net als dat Illig nooit een team heeft kunnen opbouwen zoals Fomenko dat wel kon.

   • Tacitus is aantoonbaar een vervalsing van de grote vervalser Poggio Bracciolini. Ook Plato, Aristotoles en socrates zijn personen bedacht door 13e eeuwse monniken/vervalsers. Ik heb daar wel wat goede lectuur over. Is pittige materie. Vraag je maar gewoon eens af waar de naam Vaticaan vandaan komt. Begin eens te zoeken bij de Mongoolse leider Baty Kahn. Een van de opvolgers van Gengis Kahn.

   • Together, Abraham and his son Ishmael built the Ka’ba in Makkah, and placed in its corner from the Ark of the Covenant the Black Stone (Hajr al Aswad). (See for example, Ark of the Covenant Found in Mecca by Mathematician Anatoly Fomenko, “one of the world’s leading experts in topology and statistics”:

    Black Stone ???????? Euh,zie topic van Martin over die “zwarte steen”

   • Maar er is ook een witte steen.

    Wit is de kleur van vergeving. Eerst moet het vuil worden afgewassen. Wit is de kleur van de rechtvaardiging door het geloof. Dit beeld van de witte steen had ook een maatschappelijke achtergrond hoewel ik het er niet helemaal mee eens ben.
    Soms werd in het Romeinse Rijk gratie verleend aan ter dood veroordeelden. De keizer liet dan op voor hem kenmerkende wijze een onpersoonlijke zak rondgaan, waarin negen zwarte stenen zaten en één witte steen. Eén op de tien kon vrijspraak krijgen. Wie in deze zak greep en daaruit een steen haalde wist dat dit zijn lot bezegelde. En wat een ongelooflijke ervaring was dit voor degene die uit de zak de witte steen pakte en wist dat het leven voor hem lag.

    Citaat uit de heilige bijbel die ik al eens eerder gepost heb hier:

    Wie overwint, die zal Ik geven van het verborgen manna, en Ik zal hem een witte steen geven en op die steen een nieuwe naam geschreven, welke niemand weet, dan die hem ontvangt.

   • Kijk Donquichotte,

    Semitische beschavingen verwijzen naar de god Saturnus als “EL”. De allerhoogste godheid wordt vertegenwoordigd door een zwarte kubus. Over de hele wereld kun je voorbeelden van die zwarte kubus (zwarte steen) terugvinden.
    http://olympiczion.nl/index.php/ook-ab-osterhaus-is-een-saturn-aanbidder/

   • Als ik jou vertel dat het Nieuwe testament ergens in de 15e eeuw is geschreven net als de Koran en Thora. Als ik je ook nog eens vertel dat het Oude Testament geschreven is na het Nieuwe Testament. Als ik je ook nog eens vertel dat dit allemaal gebeurde in het land dat tegenwoordig bekend staat als Spanje. Tja dan verklaar jij mij voor gek. Geeft niet, ik ben het al gewend. 😉

   • Wat ik wel interessant van olypiczion vind ivm met die false flag MH 17 is deze quote:

    “De grote god Pan”, de gehoornde god, Saturnus in het oude paganisme. Het half-mens en half-geit schepsel wordt beschouwd als de voorouder van onze moderne afbeeldingen van Satan.

    Cor Pan????????????????? Think twice,toeval??

   • Pan is de God die seks had met een geit volgens een bepaalde afbeelding wel te vinden op Wiki-lie.

   • Ik weet niet hoe ik op de goede plaats ertussen moet posten,dus dan maar hier.
    Over tacticus weet ik niet zo veel.
    Plato wel. En daar weet ik van dat zijn leer occult was.
    Anyway,interessant denkstof allemaal.
    Het vaticaan is ook geen zuivere koffie. Teveel occulte beelden en aanbiddingen.
    Daar hou ik persoonlijk ook niet van.
    Bidden doe ik in stilte alleen in gedachten. Het liefst op een bankje ergens in de natuur.
    Maar wat is je mening over die zwarte kubus/(zwarte steen) en de link met de islam,mekka en ka’aba en Anatoly Fomenko?????

   • Als je iets zegt Donquichotte, probeer het dan ook te onderbouwen als je kunt.
    Want ik kan ook van alles zomaar zeggen.

   • @Waterman Onderbouwen zonder direct te verwijzen naar filmpjes en blogs maar puur vanuit mijn eigen gedachten en alles wat ik erover gelezen heb zou te veel ruimte vergen voor hier bij de reacties. Denk bijvoorbeeld eens aan de tijd dat de Moren Spanje overheersten, in combinatie met het verjagen van de Joden uit Spanje (de Sefardische Joden) en de ontdekkingstocht van Christopher Columbus richting Amerika. Plaats dat in de tijd eens naast elkaar en stel zelf je eigen vragen of dit allemaal wel kan kloppen. Je zult opmerkelijke dingen gaan zien. Misschien moet ik er binnenkort wel zelf weer eens een blog aan spenderen.

   • De bijbel liegt niet.
    Want het volgende speeld zich steeds meer af in het openbaar.
    En allen, die op de aarde wonen, zullen het (beest) aanbidden.
    Je ziet het aan hun handgebaren.

    In BOTH witchcraft and Satanism, the ram and goat are revered as a symbol of Satan. An obvious illustration of this is seen in Ozzy Osbourne’s album cover for Ozzfest 2002 (photo to right). The Beast is “Pan” (the god of sexual deviance, pedophilia, and rape—who represents Satan). Although Ozzy denies being a “Satanist,” this photo clearly exposes him as a liar. Every witch and Satanist knows exact who pan is, and so does Ozzy! Notice the Horns on the head. This is what the Horned Hand sign represents—THE HORNS OF PAN. Pan is the personification of Satan.

    http://www.lovethetruth.com/nwo/worship_dragon2.htm

  • Sommigen zeggen dat het niet toevallig is dat Juist Maleisië wordt aangepakt door de zionisten en de VS, aangezien deze al de bovenstaande oorlogsmisdadigers bij verstek veroordeeld hebben.
   Weet iemand ook wat er met het identieke vliegtuig in de Israëlische hangars is gebeurd?http://truthnewsinternational.wordpress.com/2014/03/27/identical-airplane-like-flight-mh370-stored-in-israel-2/
   Toen het internationaal strafhof werd ingesteld gaven de amerikanen al aan dat als een van hun misdadigers daar zou worden gevangen genomen, zij hem zouden bevrijden. Schijnvertoning dus.

  • Zag net op History channel dat Kasteel de Haar van de Rothshilds is en dat ze het gebruiken als vakantiehuisje jaarlijks in september….. Zo om de hoek, wie had dat nu gedacht?

 45. Wat een vredelievend landje toch,dat Amerika.

  America’s Foreign Policy Script: False Flags, “Humanitarian Crises” and Russia’s “Phantom Tanks”

  http://www.globalresearch.ca/americas-foreign-policy-script-false-flags-humanitarian-crises-and-russias-phantom-tanks/5399836

 46. Tjsa,wat wil dit Amerika ook?
  Ze worden immers in werkelijkheid geregeerd in de schaduw door kabal joden genaamd AIPAC.

 47. Laten we eerlijk zijn: Geen enkel leger kan tegenwoordig iets ondernemen zonder luchtsteun. Ik bedoel luchtoverwicht.Gurellia ja, belegering nee.

  Ze schijnen nu een paar jagers te hebben? Enig idee hoeveel ondersteunend personeel hiervoor nodig is?

  Een olieraffinaderij kapen en draaiend houden? Kom op. Dit proces verloopt mbv veel stappen waarvan er maar 1 uitgeschakeld hoeft te worden. Pijplijnen en schepen zijn natuurlijk ook goed beschermd door Isis.

  Blijkbaar worden we voor redelijk dom versleten.

 48. Big Pharma heeft overal z’n invloed op gedrag van mensen.
  En juist dit is de oorzaak dat de mens zich zo makkelijk laat beïnvloeden/brainwashen om tot het besluit te komen om te vechten voor de elite.
  Wanneer je niet gehoorzaam bent aan de elite,hebben de elite ook geen beschikbare mensen om het vuile werk van hun op te knappen.
  Maar ben op jullie hoede,want de elite zoeken sluipweggetjes om hersenen van mensen te beschadigen.
  Onthoudt,de elite zijn alleen gebaat bij dom kanonnenvoer.
  Slimme wakkere mensen kunnen ze niet uitstaan,uit angst dat deze anderen wakker schud.

  Fluoride combined with even trace amounts of aluminum in water can cause major brain damage

  http://www.naturalnews.com/044366_fluoride_aluminum_brain_damage.html

  Niet voor niets filter ik al jaren mijn water van toxic stoffen/metalen

 49. Wie zijn de psychopaten der aarde?
  Is het Rusland of is zijn toch het NAZI Amerika en NAZI Europa?

  Ukraine, US to conduct joint military drills in Black Sea

  http://rt.com/news/185696-ukraine-us-military-exercises/

 50. FALSE FLAG ALERT:

  Stage is set to frame Russia for cyber attack whereby all Nato states will be treaty bound to respond militarily

  http://blogdogcicle.blogspot.nl/2014/09/false-flag-alert-stage-is-set-to-frame.html

 51. NOS: Amerika wil binnen drie jaar af van ISIS.

  Ze hebben dus een contract? Gentlemen’s agreement?

  Wat zal het plan precies zijn?

 52. Draadje ontspint zich van spirituele invalshoek nu weer meer actueel. Valse vlag om WOIII te beginnen. Oké. m.i. begon die al in 1943. tot zover reiken de bronnen dat de VS begonnen kopstukken uit de nazi-partij, die zij zelf hadden gefincierd en met propaganda en diplomatie gekosterd, naar de Amerika’s te smokkelen. Operatie Paperclip, Operatie Safe Haven, Operatie Odessa, Operatie Blowback, Operatie Sunrise.

  We staan erbij, en worden blind gemaakt door valse politici (kaliber Timmermans, Rutte – die SP-er zei iets waars, maar moest het toch inslikken; nl. ‘landverrader’.

  Ja, het gaat hard. En geen dagblad of omroep die erover bericht:
  – Japan is zich nu kennelijk keihard aan het bewapenen (aanval op China? Uitlokken, uiteraard).
  – Berichten dat ook m.n. de Golfstaten met een enorme wapenrace – ja, tegen wie dan wel? – zijn begonnen.
  – Israël zou hebben besloten kernwapens naar Kiev te ‘verschepen’
  – Een bericht komt langs van ‘het ENERGIE-wapen’ dat in Gaza door de bezettingsmacht is ingezet.
  – NAVO lidstaten gaan zich weer meer bewapen, terwijl zij allemaal nagenoeg bankroet zijn, er geen vijand is – behalve dan het IMF c.s., het louter nog ‘VOC’-oorlogen voert; kapitalistisch imperialisme.
  – vrijheid en democratie in ‘het (wilde) Westen’ keihard wordt afgebroken. De staat beschouwt iedereen als potentiele terrorist; terwijl juist fraude, corruptie, oorlogsmisdaden, pedofilie, vrouwenhandel, etc., in de collectieve sector de spuigaten uitloopt!

  Weer het zelfde trucje: alles omdraaien.

  Idd, het wordt wel tijd om wakker te worden.
  Kijk hier eens hoe we hebben zitten te slapen. Het voltrok voor onze ogen – en we zagen het niet.
  De foto-rolletjes moesten verdwijnen, en daarmee de waarheid:
  NATO gebruikte de ISIS-vlag al tijdens de Balkan-oorlog:
  http://politicalvelcraft.org/2014/06/15/obama-toyotas-nwo-black-flag-of-jihad-in-iraq/

  Hier het hele ISIS-verhaal – waarover de dagbladen blijven weigeren verslag te doen. Veelal worden de zaken verdraaid, zodanig ge’frame’t, om de vooroordelen te bevestigen. Nl, precies de boogde slachtoffers cq. doelwitten als vijand te demoniseren. Anno nu zijn dat Moslims, Russen en Afrikanen.

  Diegenen die het terrorisme in de wereld werkelijk financieren, dirigeren en de propaganda erover spinnen (via Facebook, Twitter, etc.) kijken tevreden toe:

  ISIS wordt via een infuus van oliedollars rijkelijk gevoed: http://aanirfan.blogspot.nl/2014/06/isis-works-for-israel.html

  recentelijk nog leidden Aboutaleb en zijn PVV wethouder de aandacht af, in verkeerde richting – uiteraard.
  Zij openen de jacht op moslims in de grote steden. (In concrete gevallen prima, maar beslist niet meer dan een (klein) onderdeel van de oorzaken).
  Winst van 2 kanten. Niet alleen aandacht afleiden van de werkelijke meesterbreinen achter de proxy oorlogen, maar tevens 2-spalt in de samenleving opstoken middels versterken van moslimhaat – de geesten rijp maken voor nog meer NATO-geweld tegen landen in het M.O..

  Westerse landen sluizen clandestien enorme bedragen naar de proxy-legers, zoals ISIS. Niet alleen van de drugskartels, ook door witwassen van foute olie. Olie uit de ISIS’ olievelden. Via nb. Israël, of het Amerikaanse ARAMCO:
  http://bodhita.com/aramcos-jihad-for-oil/

  En er is meer: Biowapens; worden al veel gebruikt – meer dan u denkt:
  Al in 2007 vestigde de Amerikaanse overheid (CDC-NIH) een patent op het Ebola-virus.

  Bill Gates en zijn ‘liefdadigheid’ worden gelinkt aan het lab van het Ziekenhuis van Kenema, Siera Leone.
  Toeval? wil dat ene George Soros
  (o.a. ook meesterbrein achter de International Crisis Groep, het R2P Institue, INET, de Moslim Broederschap – incl. Hamas, World Economic Forum, Radio Free Europe/Radio Liberty, OTPOR, CANVAS, en vele vele andere vehikels tot overwerpen van souvereine staten) dat die Soros sterke banden onderhoudt met de president van Siera Leone –
  Soros heeft aangekondigt veel in dat land te gaan investeren ….

  Ook weer toeval, natuurlijk?, dat ene Glenn Thomas aan boord zat van MH17.
  Toevallig publiciteitsbaas van de WHO – en niet blij met het plan in uitvoering om onder mom van testen Afrikanen ermee te besmetten.

  Zou MH17 niet door een air-to-air raket zijn neergehaald – het toestel zweefde nog vrij lang door met een steekvlam uit de motor onder de rechter vleugel alvorens het neerkwam – zouden we nog altijd niks hebben geweten over de plannen van de WHO met Biowapens:

  prof. Kawaoka van Kobe University, werkt nauw samen met Ron Fouchier van Erasmus Medisch Centrum (met 1 genmutatie het Vogelgriep geschikt weten te maken als biowapen)
  Deze prof. is gelinkt aan Kobe’s Uni. Unit 731, dat al ‘veldwerk’ verrichte met pest en hanta-virus in WOII. Aanvallen op steden.

  De WHO is de opvolger van Unit 731.
  Bron: Yoichi Shimatsu 7-20-14

  Y. Shimatsu = wetenschapsjournalist en expert van SARS en Aziatische vogelgriep, hoofdjournalist in ’95 Tokyo’s metro gifgas-aanslag, de Bijlmerramp – lading: bioweapons, sarin, and war-grade plutonium.
  Hij rapporteerde uit het Parlementaire onderzoeksrapport:
  Dat de beveiligheid van Schiphol wordt gerund door ICTS – een dekmantel van een buitenlandse inlichtingendienst! Met instemming van de overheid.

  Shimatu versloeg al de UNAIDS conferentie van 2001, voor Hong Kong Univ. pers.. Lees dat:

  Hij wat dat MH17 ook dozijnen lijken vervoerde. Dat verklaart dan ook de diverse ooggetuigenverslagen van vreselijk lijklucht, blauw lippen, geen bloed, als paspoppen.
  En veel, heel veel eenheden bloedserum!

  Toeval? wil dat UNAIDS werd gesponsord door Gilead (bekend van Tamiflu, en de bijbehorende zwendel en creëren van angstpsychose, en van belangen bij Biowapens).
  UNAIDS wordt zwaar gesteund door omstreden globalisten; m.n. Bill Gates, Bob Geldof, Richard Branson, c.s.

  En weer geen dagblad of omroep die er over bericht! Het zoveelste bewijs, naast de leugens door Timmermans en Rutte, dat de vijand WOIII allang in Nederland is begonnen.
  Moslims, Russen, noch Afrikanen zijn onze vijanden – in tegendeel – maar wel de globalisten, en het leger van politieke slippendragers.

  Wij zijn zeker niet veilig voor de globalisten. De afkeer van ggo’s wordt middels de coup in de Ukraine al gebroken. Cargill en Monsanto hebben een paar miljoen hectare landbouwgrond – mbv. de IMF afpersingsmethode – in handen gekregen. Nu zit Albert Heijn, met Unilever in een alliantie met Cargill (Monsanto) en Novartis (ggo’s). Het kan AH noch Unilever iets schelen wanneer in al ons brood, banket, etc. (voornamelijk) ggo’s verwerkt worden.
  Prachtig vehikel voor hun ‘stealth’ virussen.
  Aan de grenzen tegenhouden kan niet (meer), dankzij de fascistische coup die TTIP heeft – met derivaten TISA, TECA, FSA.

  U ziet het is een totale oorlog (all out war), de meest geweldadige weg naar de totalitaire staat.

  • @Joost Kornuit Je ziet het denk ik goed. Sorry voor de late plaatsing. Ik neem even waar voor Martin en je reactie kwam in de spambak terecht. Vraag me niet waarom want ook al mijn reacties belanden daar automatisch.

 53. Het vingerwijzen naar Poetin is ook weer begonnen. Gelukkig heeft Martin Vrijland medestanders in de strijd tegen propaganda 🙂

  http://www.fenom1aal.nl/mh17-rusland-heeft-het-vliegtuig-neergeschoten/

 54. !!!!! Voor alle Stamgasten van het AIVD Cafe DIE ZO GRAAG MEELEZEN OP DEZE PAGINA !!!!!

  NON DISCLOSURE AGREEMENT ON MH17 = LANDVERRAAD SO THIS MAKES YOU…….?

 55. Off topic,maar toch heel relevant in deze roerige tijden.
  Waarom laten wij mensen elkaar door de power elite voor hun karretje spannen?

  Spanje:

  Geweldloos verzet, brandweerman zegt Nee

  http://langleveeuropa.nl/2014/09/geweldloos-verzet-brandweerman-zegt-nee/

 56. Oops up 🙂

 57. Bereidt de Telegraaf de leugens van de politiek over MH 17 voor ?

  Euh,ja want eenmaal een leugenaar blijft leugenaar. Zelfs al wordt hij geconfronteerd met de leugen.

  http://www.geennieuws.com/2014/09/bereidt-de-telegraaf-de-leugens-van-de-politiek-over-mh17-voor/

 58. Nederlandse Timmerfrans regering bestaat uit OORLOGSCRIMINELEN.
  Deze ratten in pakken vechten zelf uiteraard niet. Nee,ze brainwashen eerst het volk en militairen met leugens en false flag zodat militairen voor een armzalig inkomentje al vechtend/bezettend de zogenaamde vrede brengen in Ukraïne.Doel bereikt………monsanto en schaliegas in Ukraïne. Ukraïne aan de IMF bedelstaf.
  Euh,voor dat het westen met zijn typhuskop in de Ukraïne zat,is er altijd vrede en goede landbouw geweest daar vanaf het einde van de tweede wereldoorlog.
  Maar nee,het westen/schaduwregering moest zonodig landjepik doen met hun orde uit chaos strategie.

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/09/07/oekraine-wapenstilstand-is-gevechtspauze/#more-38813

 59. Nog zo’n smerige gladjanus:

  Obama commits US to war against Russia in defense of Baltic states

  http://www.wsws.org/en/articles/2014/09/08/pers-s08.html

 60. Het moet gezegd worden. Ik zwijg voor niemand.

  USA is the major aggressor in the world

  http://english.pravda.ru/world/americas/08-09-2014/128476-usa_aggressor-0/

 61. America’s Blueprint for Global Domination: From “Containment” to “Pre-emptive War”. The 1948 Truman Doctrine

  http://counterinformation.wordpress.com/2014/09/07/americas-blueprint-for-global-domination-from-containment-to-pre-emptive-war-the-1948-truman-doctrine/

 62. Hoe dit poppenspel wordt uitgespeeld zal de toekomst zelf uitwijzen.

  In de steeds groter wordende tegenstellingen tussen Amerika met hun bondgenoten en Rusland speelt Duitsland een cruciale rol.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8334:duitse-beslissing-wordt-cruciaal&catid=37:wereld&Itemid=50

  • Ik zie dit wat sceptischer. Ik heb al eerder vermeld dat ik van mening ben dat Rusland deel uitmaakt van het NWO-spel. Het grote rad dat voor de ogen van de domgehouden wereldbevolking wordt gedraaid. Sinds 1917 is Rusland in handen van de Rothschilds. Rusland is net Wilders met z’n PVV: gecontroleerde oppositie. Zoals Israël zijn eigen vijand Hamas geschapen heeft, is Rusland al veel langer de eigen geschapen vijand van de “Wall Street Boys”.
   Vraag je af waar al het goud van de wereld naar toe verdwenen is? Publiek geheim is dat in Fort KNox vrijwel niets meer ligt. DNB heeft niets meer. Duitsland wilde zijn goud terug van de USA maar kreeg de middelvinger.
   Net als 80 jaar geleden beginnen Duitsland en Rusland billenmaatjes te worden. Hitler en Stalin waren dikke vrinden en zouden samen Czecho-Slowakije in de tang nemen.
   Stalin bleef thuis en Hitler kreeg de Zwarte Piet. Hitler was een groot bewonderaar van Napoleon. Hoe bestaat het dat hij exact dezelfde blunder sloeg als Napoleon door Rusland in de winter/lente aan te vallen? De winter was niet eens het grotste probleem maar in de lente smolten de bevroren vlakten tot een onbegaanbare modderbrij waarin elk leger blijft steken.
   En wat te zeggen van de rol van Stalin na WOII? De holo-hoax werd voornamelijk door de Sovjets aangeslingerd. De Sovjets hielden het grootste gedeelte van de Duitse oorlogsadministratie achter slot en grendel gedurende decennia. En nog.
   Wat nu gebeurt onder het mom van de Ukraïne-crisis, is een herleving van de poppenkast genaamd “Koude Oorlog”. Failliete, door belastinggeld overeind gehouden, banken verdienen fortuinen aan wapenwedloop en wapenhandel.

   Merkel is een archetype van de DDR, net als elk Westers staatshoofd een marionet van Rothschild. Gelijk Putin, de globale Wilders.

   • Er is in 1989 toch wel echt veel veranderd Spock. Het communisme en daarmee de Sovjet Unie was Joods. Rusland is Russisch.

   • @spock, ik heb het vermoeden dat jij het juist ziet en wel hierom: In mijn ogen bestaat de elite uit “mensen” die Satan aanbidden en zij geloven dat ze hem en het lot gunstig stemmen door bloedoffers te brengen. Slacht-offers van het slag-veld, dus creëren ze aan twee kanten haat en je slagveld en de offers zijn er. Laats zag ik Putin met achter hem de tweekoppige fenix, net als je die zag op het eerste paspoort, net als gebruikelijk bij de vrijmetselaars, een pot nat.

  • Ik denk dat je helemaal gelijk hebt @Waterman. Duitsland wordt de spil. Hoe Merkel daar in past weet ik niet. Zij is ook een puppet van London (Crown). We krijgen gewoon weer de tegenstelling tussen het Angel-Saksische model (Israhel, Engeland en de VS) en het Rijnlandse model (Duitsland). Nederland heeft zijn ziel al verkocht aan de Crown en kan door MH17 niet meer terug. Net als Frankrijk. Spanje heeft zich al afgezet van het Angel-Saksische model. Verdeeldheid zal heersen en de EU zal uiteenvallen. De Schotse afscheiding speelt niet voor niets juist nu!!
   Het worden spannende tijden en Duitsland zal zo lang mogelijk willen wachten voordat het een keuze maakt. Ze zijn er immers al 2x ingestonken.

   • Bijzonder interessant, uitgerekend Merkel heb ik paar maanden op mijn conceptuele schaakbord ingetekend als het grote vraagteken welke vlagkleur zij draagt:

    http://i.imgur.com/5HmH455.png

    Vlaggen en symbolen:

    http://i.imgur.com/HMcNEGt.jpg

    Puur mijn interpretatie van toen, het geopolitieke schaakspel is inmiddels weer paar stappen verder. Hopelijk stof tot aanscherping.

 63. Laten we hopen dat met alle veranderingen/ afpersingen die volgend jaar
  extra aan de Nederlandse bevolking worden opgelegd dat er ook hier binnen dit soort diensten een paar mensen zijn die hun hart maar vooral ook hun verstand op de juiste plaats hebben zitten.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close