Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Henk Krol lid van de maffiagroep Poot?

Henk Krol lid van de maffiagroep Poot?

Onlangs sprak ik met een getuige die meldde dat Henk Krol zelf niet geheel schoon is van sexuele activiteiten waarbij ook sprake zou zijn van minderjarige jongens. Op Gran Canaria en Ibiza zouden zich al sinds de jaren tachtig een soort villa resort bevinden waar Krol zelf in geïnvesteerd heeft en waar regelmatig minderjarige jongens werden ingevlogen. Het zou een soort homoparadijs zijn waar leeftijd geen rol speelt en drugs rijkelijk vloeit.

De tijdschriften Panorama en GayKrant kwamen in oktober 2003 met een sensationele publicatie over Joris Demmink. Met de kennis die we nu hebben lijkt het erop dat Henk Krol al jaren in het spel zit. Het heeft er alle schijn van dat Krol gewoon onderdeel uit maakt van de maffiagroep Poot (eigenaar van het bedrijf Chipshol). Deze maffiagroep lijkt al jaren bezig te zijn druk uit te oefenen op de BV Nederland om via zwartboeken van hoog geplaatste personen geld af te persen. Een belangrijke getuige gaf mij inside informatie over hoe de werkwijze van deze maffiagroep is. Het bedrijf Chipshol kocht jaren geleden belangrijke gronden rondom Schiphol. De secretaris van de stichting De Roestige Spijker, genaamd Ben Ottens, zorgde er ooit voor dat hij uit hoofde van zijn positie binnen de gemeente Haarlemmermeer de bestemming van de gronden in het bezit van Chipshol veranderde. U zult begrijpen dat wanneer het bestemmingsplan van de grond gewijzigd wordt van landbouwgrond naar bouwgrond, dit een waarde verhoging oplevert. Dat is het spel waar de maffiagroep Poot haar bestaansrecht op baseert. Door projectontwikkeling te doen kunnen zij een bepaalde calculatie neerleggen van potentiële opbrengsten van een bepaald gebied. Als Schiphol deze plannen dan tegenwerkt, kunnen zij een claim neerleggen van gederfde inkomsten. Dit spel lijkt belangrijker te zijn dan de daadwerkelijke intentie tot het uitvoeren van projecten.

Alle signalen zijn er dat activiteiten en de tentakels van deze familie Poot veel verder reiken dan alleen maar de investering in gronden en het procederen om gederfde inkomsten. Zij hebben connecties binnen de politiek, de media en geheime diensten als de CIA en MI5. Daarom heb ik ze ook de ‘maffiagroep Poot’ genoemd. Ze houden zich met miljarden bezig. Het heeft er alle schijn van de het AD, de Panorama, de Gaykrant en het blad Quote volledig in hun broekzak zitten. de Advocaat die nu het woord voert in de Demmink verhoren, Matthijs Kaaks schijnt een belangrijke vinger in de pap te hebben in het blad Quote. Henk Krol is natuurlijk een belangrijke marionet bij de genoemde roddelbladen, maar tevens in de politiek. Zelfs Mark Rutte kwam op appèl op het kantoor van Chipshol op Schiphol-Rijk. Door zwartboeken bij te houden van belangrijke personen in de politiek of andere invloedrijke posities, probeert deze maffiagroep gedaan te krijgen wat ze wil. Het bedrijf Chipshol is dus meer een soort nette dekmantel.

De alternatieve media lijkt ook voor een groot deel te worden beheerst en zelfs te zijn opgezet door de familie Poot. Sites als Klokkenluideronline en WaarInHolland zijn gefinancierd door de familie Poot. Ook websites die vaak gedefinieerd worden als “trollen sites”, als Swapichou, Barracuda en Disputax lijken te zijn opgezet door deze maffiagroep. Deze moeten een soort schijnaanvallen leveren op schrijvers als Micha Kat van Klokkenluideronline, maar de echte aanvallen middels smaad- en lastercampagnes worden uitgevoerd op onafhankelijke schrijvers die zich met het spel dreigen te gaan bemoeien. Door deze schrijvers weg te jagen houdt de maffiagroep zelf grip op alle nieuwsvoorziening.

De stichting ‘de Roestige Spijker‘ heeft dus een verzameling interessante personen in haar gelederen. In feite blijken we te maken te hebben met een stichting die volledig door de maffiagroep Poot wordt beheerst. Ook alle getuigen die worden opgeroepen lijken gewoon onderdeel uit te maken van deze maffiagroep. Naast de secretaris van de stichting (Ben Ottens) hebben we ook nog Robert Rubinstein. Deze man is vermoedelijk ingehuurd om de deal met BV Nederland in goede banen te geleiden. Want dat er een deal ligt op basis van het ‘zwartboek Joris Demmink‘ is vrij zeker. Alle Main Stream Media lijken zich immers totaal niet druk te maken om opmerkelijke zaken als de dood van journalist Fred de Brouwer, die in Thailand van zijn scooter zou zijn gereden terwijl hij geen eens scooter reed. Het lijkt erop dat beide kampen bezig zijn om zoveel onduidelijkheid te creëren rondom het Demmink verhaal, zodat we straks waarschijnlijk eindigen met een parlementaire enquête en Demmink gewoon de dans ontspringt.

In zijn radio uitzending van 4 april  gaf Micha Kat (de media-hitman van de maffiagroep Poot) toe dat de familie Poot en de Roestige Spijker samenwerkt met een groot veroordeeld afperser genaamd Jack Abramoff. Deze man is naar verluid binnengehaald via Robert Rubinstein. Jack Abramoff heeft nogal wat op zijn kerfstok. Eigenlijk heeft de man in Amerika precies het zelfde gedaan als wat de maffiagroep Poot in Nederland doet. Hem werd echter strafvermindering aangeboden in ruil voor informatie over criminele activiteiten aan de FBI. Jack Abramoff zou zelfs kinderen hebben gedrogeerd en hotels binnen gesmokkeld om ze sex met hoog gesplaatsten te laten hebben. De filmopnames die hij hiervan heimelijk maakte gebruikte hij om ze te chanteren. Een ideale man dus om in je maffiagroep te hebben. Micha Kat verdedigde de samenwerking met Abramoff door te stellen dat je soms kwaad met kwaad moet vergelden. Toen hij echter eveneens toegaf dat het slechts en alleen om het geld gaat, wisten veel luisteraars voldoende. Eerder al gaf Jan Poot in de Volkskrant toe dat de pedofilie van Joris Demmink ze niets interesseerde. En dat is ook de bittere constatering die we uiteindelijk moeten doen. Het hele Joris Demmink verhaal zal nooit tot een veroordeling komen van de man die hoogst waarschijnlijk schuldig is. Het draait slechts en alleen om geld. Volgens de belangrijke getuige die zich bij deze site meldde hebben we het dan ook over 2 miljard van het door u zuur betaald belastinggeld.

Bron linkvermeldingen: Schipholwanbeleid.nl, encyclo.nlvolkskrant.nl, de roestige spijker

Alle Shares 16
468 ad

39 Comments

 1. Welke bril moet ik dragen om nog een helder beeld te krijgen van wie, waar staat in deze soap van list, bedrog en intrige’s. Tot voor kort leken diverse alternatieve sites nog samen te werken. Maar kennelijk heeft het verdeel en heers spel onder deze lichtvechters al zijn werk gedaan.
  Het wordt voor mij als waarnemer steeds moeilijker het kaf van het koren te scheiden.

 2. @ peinzer, dat is ook mijn gevoel en dan kun je alleen nog op je instinct af gaan.
  Bedenk dit ,geld is de wortel van alle kwaad!!!
  Ik vermoed dat de demmink zaak een groot showproces is dat bakken belastinggeld kost en de uitkomst al lang is beklonken.
  Heel justitie is een geldverslindend corrupt monster zonder enige integriteit!!

  • Geld is niet de wortel van alle kwaad !
   Wel de liefde voor geld en dus de hebzucht !

 3. Als ik zo vrij mag zijn daar op te antwoorden zou ik zeggen niet een roze bril, want het is zo grijs als de pest op het moment.
  Op een gegeven moment gaan er dingen opvallen, bijvoorbeeld als Martin een stuk schrijft over een onderwerp wat zeer plausibel is en nog geen uur/dag later wordt daar op gereageerd door andere sites/blogs zoals Barracuda, Klokkenluider online of Swapichou dan kan je concluderen dat er een gevoelige snaar is geraakt ,ze gaan dan vaak niet in op de inhoud of men gaat in de aanval.
  Ook zou je kunnen kijken naar de vaste reageerders op zo’n site waarin je dan weer de zogenaamde al of niet betaalde trollen gaat herkennen (want die zijn er in de duizenden)

  Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld nu gaande.
  Francis Capelle gaat met Steve Brown aan tafel zitten binnenkort en het hele Poot verhaal bespreken ,dat staat vast maar dan zie je meteen op zijn blog iemand met de naam rrf dat frustreren , zwart maken, valse aantijgingen enz tegen Francis.
  Dan moet er dus een rood trollen lampje gaan branden want iedere compleetdenker vind het geweldig dat daar het een en ander besproken gaat worden.
  Een ander voorbeeld. Martin plaatst en item over een meisje die ernstig ziek is en geeft daar zijn visie op , dat de farmaceutische industrie niet helemaal zuiver is en ook de alternatieve geneeswijze verkettert of negeert.
  Er wordt meegedacht door de lezers en er worden tips gegeven zoals hennep olie of baking soda.
  Dan zie je meteen een type zoals Ziva opduiken op een blogje zoals Swapichou die ons dan in de hoek van Jomanda gaat zetten (die overigens Jack Spijkerman bij de ballen had toen ze Talpa voorpelde)
  Dat is de techniek van het omdraaien, the inversion.
  Je kan ook een beetje op je gevoel afgaan dus niet alleen ratio.

  Verder moet Ziva van de zomer niet onder mijn raam lopen dus goed oppassen want ik ruik je zwavel op een kilometer afstand.

  • Bespaar je de ellende en negeer sites als Swapi etc.

   Over negatieve energie gesproken…

 4. Mooi, zeer kernachtig verwoord.
  Kortom Nederland wordt gechanteerd door de maffia, maar laten we wel wezen in dit marionettenkabinet en onze 1e en 2e nep-Kamers en niet te vergeten ons k.huis en daaraan gelieerden, zitten ook voldoende slappeknieen, kromme ruggen en corrupte showfiguren zoniet ook maffiosi die we in 40-45 gewoon NSB-ers resp. landverraders noemden.

  In de Oekraine is het allemaal veel duidelijker te zien. Hier is het allemaal veel sneakier.
  Corporate Nederland = 1-2 tje van de maffia met de maffia, toch?

  • En dit is ook goed verwoord!

 5. Jan Poot zei het zelf al in 2009:
  http://www.schipholwanbeleid.nl/downloads/files/CH0805709_01_140809.pdf

  Quote uit het artikel: “Als de Nederlandse staat niet meewerkt nagel ik ze internationaal aan de schandpaal

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/claim.gif

 6. Full spectrum dominance dus. Twee partijen vechten tegen elkaar maar achter de schermen hebben de meesters de touwtjes van beide partijen in de handen.
  Ik vraag me nu af of er daadwerkelijk een gevecht is/was of dat het gevecht een hoax was om in dit geval de familie poot als zielige buitenstaanders/niet gevestigde orde af te schilderen.zoals met micha die keer op keer gearresteerd werd/ in de rechtzaken zat. etc. etc. met als doel
  een beeldvorming te maken dat hij de /rebelse/tegendraadse/onhafhankelijke/onderzoeks/ journalist is die aan de zijde van het gewone volk staat.In je inerview met micha: de roestige spijker damage control joris demink, zegt hij zoiets van:”Je moet nu niet denken dat het hele gebeuren zoals chipshol op een vekeerd fundament staat” Ik vond dat een hele significante uitspraak.Het lijkt er mij ook op dat de roestige spijker meer persburo/propaganda kantoor is dan dat ze acher het grote geld aan zitten.het geld is meer ee middel dan een doel in dit geval.het ziet er naar uit dat micha dus een soort Gatekeeper/disinfo/propaganda artiest is.

 7. Ik vind 20 miljard best veel geld. Volgens mijn simpele verstandje is dat dus 20.000 keer een miljoen. Daar kan je best wel wat mensen voor indienst nemen om de zaken de juiste kant op te sturen. Zelfs al krijg je maar een fractie uitbetaald.

  • @Elvetwelve Lijkt mij ook (20 miljard).
   Maar het is net als met afdingen, de koper begint laag de verkoper daarentegen hoog.
   2 Miljard als schadevergoeding van capoditutta Poot vind ik al gigantisch veel.
   2000 miljoen. Tja, maar meot wel gedeeld worden met een aantal partijen:
   Abramoff(meester oplichter/chanteur): 0,5
   Rubinstein (regen annex kwartiemaker): 0,2
   div personen Ned Staat(!!!): 0,4
   div personen(private): 0,1
   capoditutta: 0,8
   Maar andere verdelingen zijn mogelijk, mocht het bedrag minder zijn dan iedereen navenant (naar verhouding) aangepast.

 8. op micha’s rechtbankverslag (deel 2)

  geeft hij Martin heel zuur CREDITS voor iets dat Martin had ontdekt

  en dat hij nu zelf als argument nodig had in zn betoog .

  grappig na m eerst nep journalist en psychopaat te hebben genoemd ,de week ervoor.

  mbt frontier Radio en het niet aanwezig zijn van Martin

  dat kwam omdat micha het gesprek eerder uit de weg was gegaan in de radio uitzending waar hij inbelde
  en de bewijslast zodoende bij hem lag,,zn credits terug te winnen.

  helaas snapte rob van Zon dit niet/of juist wel
  en werd Micha als gevierd journalist met alle egards ontvangen.
  en was hij in de luxe omstandigheid ,te spinnen. ipv zn geloofwaardigheid te verdienen of verdedigen .

 9. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/video-waxinelichthoudergooier-uit-rechtszaal-gezet

  Lensink had tijdens het weg ge-begeleid worden de bewijsstukken even aan
  Kaaks moeten geven.

  Robert Rubinstein heeft de hele Lensink-actie gemist,terwijl het voor zn neus gebeurde!
  Was net ff druk met wat anders bezig.
  O , ik zie het, hij heeft oortjes in,vandaar.

  Waarom heeft die Rubinstein oortjes in? (Zit ie naar muziek te luisteren of zit abramoff hem tips te geven :D)
  Wat voor mindfuck is dat nou weer?
  Of moet alles ondanks dat Rubinstein prima nederlands verstaat door een tolk simultaan vertaalt worden? (behalve de actie van Lensink dan dus of zo)
  ik snap er niets meer van.

  • Acteur Lensink zal ook wel goed betaald krijgen. Altijd goed voor een goed getimed relletje.

   • daar lijkt het wel op.
    Lensink zit in kamp Kat.
    Anders had ie wel iets anders geroepen.
    Ik zou een authentieke actie van iemand uit het publiek meer op prijs hebben gesteld.
    Iets roepend over’showproces,abramoff,Ottens,maffia Poot’etc.

    Maar daar zouden we dan niets van hebben gezien
    uit de hand van rtlnieuws.

 10. wat krijgen we nou?

  De baybasin-zaak heeft ook te maken met project-ontwikkeling.
  Hetzelfde soort fraude met landbouwgrond en bouwgrond als Poot doet.
  Daar heeft die schurk nooit iets over verteld aan Myra.

  Nu wil de staat 3.5 miljoen van Baybasin.
  Maar hij kan het gemakkelijk lijen want heeft nog 20 miljoen als ik het goed begrepen heb.
  Lucratieve business die staatsheroine-handel en grondspeculatie.
  Baybasin is dus een criminele multi-miljonair als ik adele van der plas goed begrijp.

  • Alles wordt steeds duidelijker:

  • adele van der plas zegt ook dat de zaak baybasin een fakeproces is.
   Dus Vrijdag j.l liepen er 2 fake-processen die eigenlijk multi-millionairs/maffia-groepen betreffen die frauderen met landbouwgronden.
   Als het de maffia goed uitkomt transformeren ze landbouwgrond naar bouwgrond,en als het ze niet goed uitkomt van bouwgrond naar landbouwgrond waar enkel tomatenplantjes kunnen worden geteeld.
   Althans ,zoiets distilleer ik uit het verhaal.

   Ik heb baybasin tijdens de talloze talk2myra uitzendingen nooit horen praten over bouwgronden en over 20 miljoen die de staat van zijn criminele familie heeft afgepakt.

   • Goed! Wat zegt dat (en nog zo veel) dus over Myra? Juist…

 11. Message to the mafia group Poot and all it’s members:

  • heb je bachus gezien en gehoord op stevebrown blog?
   wat denk je,is ie niet lekker of gewoon een Agent Provocateur?

   Ik zit meestal nog een week kreunend met een paar gekneusde ribben als er 5 dienders op me hebben gezeten.

   Ook spreekt ie van’arrestatie’ terwijl het een aanhouding was,klein nuance-verschil.

   Camera geleend van vriend die communicatiewetenschappen doet.
   qua lichaamstaal (gebaren)verraad ie niet veel.(dat is opmerkelijk 😉 )
   rond 4:56 de bekende NLP-truc, ‘bewijsmateriaal’
   Als je er tijd en zin in hebt kun je hem even tackelen misschien.

   kan ie ook op het lijstje OAP’s.(Ontmaskerde AP’s)

 12. fijn dat het voor jou ook duidelijk is.Voor mij is het wel duidelijk,maar ik wilde je niet subliminaal beinvloeden door mijn mening.

  ik had graag een paar blauwe plekken gezien als bewijs ipv een papiertje.
  Als er vandaag of morgen iemand hem bezoekt met een camera mag ie zn blauwe, inmiddels geel/groene plekken laten zien.
  Confronteren en uitschakelen die nsb-ers.

  Bachus is een agent provocateur,ingezet om de soevereine mens voor gek te zetten en mensen af te schrikken om soeverein te worden.

  nog meer redenen dus om onze soevereinteit te gaan claimen.

  • Precies

 13. en misschien ben ik wel een watje als ik minimaal een week loop te piepen van de pijn met 5 gekneusde ribben.

  maar wat ook niet klopt, is zijn angst die hij zegt te hebben.
  Dat is opmerkelijk voor zo’n coole kikker.
  Hij werd in de cel neergelegd, en hij bleef liggen omdat hem dat was opgedragen. pas toen ie toestemming kreeg om te gaan zitten bla,bla,bla.
  Right! een soeverein mens dus die zich laat vertellen of ie wel of niet mag bewegen nadat ie in een cel is neergelegd…. haha, wat een joke!
  Dat kan helemaal niet!
  Ik heb MK-myra van babbel2myra.nl al gevraagd of ze Karel Bagger vanavond in de uitzending heeft.(want daar wordt ze voor betaald als ik het goed heb)

  • Karel; van de familie Bagger.

   vrij mens van vlees en poep.

 14. off topic maar in Nederland oooh zo belangrijk! Micha Kat laat tegenover de NOS weten Demmink getuigen te helpen die het even niet meer ‘weten’. De doodsteek dus voor de hele Demmink affaire wat mij betreft! https://www.youtube.com/watch?v=agVbfuX85v8
  Martin had gelijk, het mag nooit tot een echte vervolging komen en het schip moet van wal!

  • Beste franciscapelle, ik heb deze video beluisterd en m.i. kan het interview van NOS en MK ook anders uitgelegd worden. Juridische haarkloverij vindt hier plaats. Ben ik naïef?

   • Ik bedoel dus het commentaar van Virtualdriver op het youtubefilmpje.

   • Hallo Willie, ik zou de laatste zijn die je naief noemt, je zegt het zelf al: juridische haarkloverij! Maar dat dan tegenover een staatsomrtoep, de vijand van Kat. Bovendien heeft de vraagstelling betrekking op een persoon genaamd Frank Leenders, die op diverse sociale sites te vinden is met in zijn vriendenlijst een Turkse politicia (uitgerekend een die haar positie dankte aan de zogenaamde voorkeursstemmen die uit Turkse overheidshoek afkomstig bleken te zijn (je weet wel, zei die de Demmink Affaire gebruiken). Daar bovenop komt nog eens het feit dat Frank Leenders volgens een AIVD’er helemaal geen Frank Leenders heet, maar Francis Leenders! Deze juridische haarkloverij, als je het zo noemen wilt, zou je dan toch te denken moeten geven? https://www.youtube.com/watch?v=8sfVD0RIgVs

 15. Beste Martin, Ik neem de vrijheid hier een persoonlijke beschouwing te geven voor de lezers mbt tot de Demminkkwestie en wat daarmee samenhangt. Ik heb al voldoende bij De Roestige Spijker en De Demminkdoofpot daarover gezegd. Maar hier wil ik graag, ter aanvulling, een samenvatting geven van hoe ik er nu tegenaan kijk:

  “It is all about the money honey”, zo zou ik de affaire Demmink nu willen beschrijven. Zonder meer door vader en zoon Poot gebruikt om hun miljardenclaim van 20 miljard mbt het project Shipshol te kunnen incasseren.

  Het project Shipshol behelsde een investering in landbouwgrond van een paar miljoen rond Schiphol en een futurisch plan. Het bestemmingsplan moest met behulp van de D66-er Ottens worden gewijzigd in bouwgrond om de plannen te verwezenlijken. Een plan dat ons land werkgelegenheid, voorspoed en welvaart zou hebben gebracht, aldus de heren Poot.

  Het heeft niet zo mogen zijn door incompetentie en foul play van de Overheid en een aantal ambtenaren in het bijzonder, aldus de heren Poot. De heren zijn ‘afgescheept’ met een schadevergoeding van een paar miljoen, maar was het project gerealiseerd dan was het in 2009 al „20 miljard” waard.

  De heren Poot vertellen ons via de media dat zij deze miljardenclaim eind 2012 hebben verkocht aan een niet nader te verifiëren investeringsmaatschappij in Amerika. Daar gaat de suggestie van uit dat zij afstand hebben gedaan van deze claim, maar dat is met wat we zien niet aannemelijk. We horen totaal niets van acties vanuit deze Amerikaanse Investeringsmaatschappij richting de Nederlandse staat, tenzij je anders gaat kijken.

  Aannemelijk is dat de heren Poot mensen in Amerika hebben ingehuurd om de Nederlandse staat te pressen tot uitbetaling, want het is de heren uiteraard wel menens, we hebben het over 20 miljard en dat was 5 jaar geleden, kun je nagaan.

  Twee Amerikanen zijn genoemd Jack Abramoff een beruchte afperser, nota bene middels het organiseren van pedocriminaliteit las ik hier, en Rubinstein, beiden bekende lobbyisten, financiële- en investeringsdeskundigen. Beide mannen hebben zich wonder boven wonder ineens geschaard achter de strijd van de heren Poot tegen pedocriminaliteit en in het bijzonder Demmink. En hebben zelfs een hoorzitting weten te organiseren, waar Adele van der Plas de hoofdrol krijgt toebedeeld en haar verhaal mag doen. Die aardige meneer Poot heeft heeft zelfs de reis- en verblijfkosten voor haar betaald, puur uit een goed hart, verder is er geen zakelijke relatie en dat laatste zal zonder meer zo zijn.

  Begin 2013 is daar plotseling de stichting De Roestige Spijker, gefinancierd door de heren Poot, om de vrijheid van meningsuiting te verkondigen in Nederland en in het bijzonder met betrekking tot de documentaire Dutch Injustice, met daarin de opnames van de hoorzitting, waar Adele van der Plas zo uitgebreid heeft ‘mogen’ vertellen over het onrecht dat haar cliënten, de Turkse mannen en Baybasin, is aangedaan. Een documentaire die hen de mogelijkheid biedt zich aan te sluiten bij het AD in de bodemprocedure, waartoe Demmink is uitgedaagd, waarvan we dan nu het theater mogen aanschouwen.

  Hoe heeft het zover kunnen komen. Wat is er gebeurd dat Adele van der Plas zich ertoe heeft laten verleiden om haar client Baybasin over te halen of te laten overhalen in 2007 een aanklacht in te dienen tegen Demmink ivm de verkrachting van deze Turkse jongens?

  Weliswaar mocht je veronderstellen dat Demmink vanuit zijn positie een rol heeft gespeeld in zijn illegale arrestatie in 1995 en veroordeling tot levenslang, maar met de aanklacht werd een uiterst moeizame weg ingeslagen om te bewijzen dat Baybasin op valse gronden is veroordeeld en slachtoffer is geworden van een deal tussen de Nederlandse- en Turkse overheid. Het zou in werkelijkheid nog wel eens veel complexer kunnen liggen dan de ‘simpele’ reden dat de Staat werd gechanteerd vanwege de pedo-activiteiten van Demmink in Turkije. Wat Baybasin betreft zal het boek Verknipt bewijs van Ton Derksen meer impact hebben op de mogelijke herziening van zijn zaak.

  Wat we opmerken is dat in die tijd er een samenwerking was tussen Micha Kat en Van der Plas en ik ga er van uit dat Micha Kat, in opdracht van de heren Poot, haar en Baybasin op die hen heeft weten te verleiden die moeizame weg te gaan. De enige die er van profiteerde was Poot, die de Demminkkwestie weer op de kaart wilde zetten en onder de aandacht van het publiek wilde brengen.

  Terugkomend op die miljardenclaim: aannemelijk is dat de Poten een plan de campagne hebben gemaakt om de Nederlandse staat te pressen tot uitbetaling, want wie heeft verder gehoord over gerechtelijke stappen van de Amerikaanse investeringsmaatschappij? We kunnen gevoeglijk aannemen dat die investeringsmaatschappij gewoon bestaat uit genoemde mensen: Abramoff en Rubinstein.

  De heren Poot hebben gekozen om hun strijd om de miljarden aan te gaan via het bewerken van de publieke opinie en het verzamelen van belastende informatie. We mogen aannemen dat een gedeelte van die informatie gebruikt is om het publiek te bewerken en een gedeelte is achtergehouden om de staat te pressen. Dat verklaart namelijk ook de brutaliteit en de kat en muis spelletjes, die mensen als Kat en de heren Poot en zovelen meer zich kunnen permitteren.

  En tegelijkertijd ook weer die vreemde acties om mensen die met bewijzen komen, die negatief uitvallen voor de staat, ineens aan te vallen, uiteraard op een verhulde manier, zoals we hebben gezien met Dankbaar, die hij in een strafzaak met klem adviseerde geen advocaat te nemen, daarmee Dankbaar op achterstand zettend.

  Micha Kat en wie weet wie nog meer, hebben kijkend naar wat ze doen zondermeer de opdracht gekregen de actiebereidheid van het volk te stimuleren. Het meest vuile voorbeeld daarvan is de oproep van Micha Kat de herzieningszitting voor Baybasin in januari 2012 te verstoren. En tegelijkertijd moet de informatie waarmee het gezag kan worden geprest veilig worden gesteld. Vandaar die vreemde capriolen en tegenstrijdigheden.

  Het gezag van het parlement moet worden hersteld, maar dan wel, zo lezen we, via de weg van de parlementaire enquete. Poot verwijst dan, zoals gebruikelijk, naar Van der Plas, die er om heeft gevraagd, en hij ‘steunt’ haar daarbij door brieven te schrijven aan de fractievoorzitters. Poot spreekt graag de waarheid, maar de context van waaruit hij die ‘waarheid’ spreekt laat hij onvermeld. Communicatief is hij een manipulator pur sang. Zijn belang is van een geheel andere orde dan die van Van der Plas en Baybasin. Van der Plas neem ik uiteraard niets kwalijk, immers achteraf is het gemakkelijk analyseren.

  http://zaplog.nl/zaplog/article/jan_poot_donner_kan_door_demmink_schade_raad_van_state_niet_langer_leiden_k

  Twee jaar geleden heb ik de heer Poot op zijn website de vraag voorgelegd: ” Waar gaat het u nu eigenlijk om, het project of het geld?” Die vraag is voor mij inmiddels wel beantwoord: It’s all about the money, honey.

  Er moet zeker een Parlementaire enquete komen, maar ik heb een totaal andere voor ogen, namelijk over de Chipshol affaire en hoe het zit met die gigaclaim van 20miljard of zijn die inmiddels al verdwenen in het zwarte gat van Chipshol?

  • Helder verslag. Vandaar ook dat Poot jou zo graag voor z’n karretje wilde spannen met jouw verhelderende uiteenzettingen. Goed dat je daavoor hebt bedankt.

 16. De Partner van OvJ Wabeke is Jan Swinkels, fotograaf.
  Hij maakte de foto’s voor de gay krant van jonge naaktmodelletjes voor Henk Krol. http://www.designandphotography.nl/swinkels/ die zullen ze samen dan wel uit het Anne Frankplantsoen in Eindhoven gehaald hebben.
  En zo is Henk Krol betrokken bij zijn eigen beschuldigingen.

  “But Jan Swinkels has also been active in the non-commercial field. Since the start of the Gaykrant in the Netherlands approx. 25 years ago, he has provided the photography for “Dit Keer” the monthly male nudes page of the magazine. ”

  http://www.swinkelsvanhees.nl/

 17. Al raden mensen het af blogs zoals Swapichou te bezoeken, doe ik dat niet.
  Het is altijd interessant om te kijken hoe men probeert informatie te weerleggen. Op mijn dagelijkse rondje älternatieve” media merkte ik iets vreemds op. Heeft Swapichou het licht gezien? Het lijkt wel een aftreksel van wat hier in detail beschreven is. Al is het zwarte gal van Ziva nog duidelijk aanwezig, dit gaat de goede kant op.

  http://swapichou.wordpress.com/2014/04/16/de-patriarch-en-zijn-labyrint/

 18. De move van Swapichou is om nu de indruk te wekken ‘anti Micha / anti Poot’ te zijn. Let op het woord schijnbeweging.

  • Altijd Martin! Alleen als je het in je voordeel kan gebruiken (wat dit is ,het bevestigt jouw analyse) moet je het doen, In mijn bescheiden mening.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close