Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra) vervolg

Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra) vervolg
U moet betalend lid zijn om deze inhoud te kunnen lezen. Dat kan al vanaf € 1 per dag, € 2 per week, € 5 per maand of € 75 per jaar.
468 ad

35 Comments

 1. Wat interessant is om te zien is dat er grote ophef is over Wim Dankbaar en zijn intentie om een boek te publiceren met delen van het dagboek. Yehudi Moskowicz heeft Wim Dankbaar er zelfs al over aangeschreven. op zondag (!) 27 oktober 2013. (http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/10/28/4296/)

  Op 3 november 2013 heb ik het dagboek op mijn weblog gepubliceerd als tweede nadat verontruste vaders het dagboek online en onder druk van Yedudi Moskowicz weer offline had gehaald.

  http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/

  Vervolgens kwam afgelopen woensdag het AD met een groot voorpagina artikel over het ‘gestolen’ dagboek. Telegraaf volgde en dezelfde avond zat Peter R. de Vries nog bij DWDD zijn gal te spuien. Enfin we hebben het allemaal gezien.

  Maar als het onderwerp, publicatie dagboek Maaike Terpstra, werkelijk zo belangrijk is dan had ik op zijn minst verwacht dat ook ik een aanschrijven zou krijgen van Yehudi. Niets van dat alles. Ze laten het, voorlopig, voor wat het is met als resultaat dat dankzij DWDD uitzending iedereen op zoek gaat naar het dagboek en inmiddels alleen al via mijn nederige weblogje duizenden (!) keren is gedownload.

  In mijn ogen vertrouwen ze op de macht van de Mainstream Media maar gezien de bezoekers aantallen kan ze dat op de lange termijn nog wel eens een hele foute inschatting zijn.

  • Ik ben idd vergeten te vermelden dat ik jouw externe link gebruikt heb.

   • Dat maakt helemaal niets uit, ik heb mijn link even toegevoegd dat iedereen kan zien dat ik het 3 november al online had gezet.

    Het gaat niet om mij maar om de waarheid……..

    Waar rook is is…. 😉

   • Jehovahedu Moskouopdefiets krijgt het druk. Ook mijn link gaat naar mijn eigen files met dank aan vuur01.

 2. @Martin/Allen: Ik wil hier nog graag even opmerken dat DWDD (De werreld draait dol) bij uitstek het programma is om de massa te hersenspoelen(brainwashen).
  Een Adhd-achtige presentator, die het ene na het andere onderwerp erdoor jast, zodat de complotzaken (en het zijn complotzaken en complottheorie is een vak, een zeer respectabel vak dat – opgehangen aan de sociale, psychologische en juridische faculteiten -zou moeten behoren tot een van de belangrijkste en snelst groeiende wetenschappen) ondergaan of tussen gewone zaken doorgaan.
  De mensen zien dan iets onschuldigs b.v. over kunst, over een tentoonstelling, verder is er altijd muziek, een bandje e.d. en wat lol onderwerpen, een cabaretier of andersoortige clown of nar die wat capriolen uithaalt voor de massa, zodat ze niet door hebben hoe ze bedrogen, belazerd en gebrainwashed worden over de werkelijke zaken die ertoe doen zoals de moord op Marianne Vaatstra en daarachter -nog belangrijker- de corruptie de verwording van de Rechtsstaat Nederland.
  Dat laatste zou de mensen ZEKER moeten bezighouden en verontrusten.
  Ik denk hard na wat de complottheorie hiertegenover kan stellen! Misschien moeten alle kopstukken hier die elkaar kennen eens gezamenlijk van gedachten wisselen.

  Btw ik wilde dit eerst per email maar aangezien de nsa toch alles afluistert -EEN schande!- doe ik het toch hier zodat ook alle andere scherpzinnige geesten hier over mee kunnen denken.

 3. Verder wil ik u wijzen op dit televisieprogramma, waarin uitgelegd wordt hoe je een onschuldige een moord laat bekennen. Doe ermee wat u wilt. We zullen de komende tijd steeds zwaarder geschut gaan zien om elk kritisch geluid te smoren. Laten we hopen dat we geen Pim Fortuyn of Theo van Gogh taferelen meer meemaken.

  Inderdaad als je mensen erover vertelt zeggen sommige (heel dom, maar ze weten niet beter) dat de verdachte heeft bekend of dat het DNA 100% matched en meer van wat inmiddels in hun hersentjes is geplempt door de MSM.
  Helaas begint het klakkeloos denken en aanvaarden van standaard wijsheden(quod non) al op school t/m universiteit aan toe.

  Daarom is het van belang dat deze en andere sites dat het kritische deel van het Internet een veel bredere verspreiding krijgt. Het enige is de waarheid: Onze kinderen vertellen dat tv en krant falikante leugens verspreiden en dat men middels Internet de contra geluiden en standpunten moet opzoeken.
  Het motto is frapper toujours met de feiten, met de waarheid net zo lang tot ik zou zeggen het kwartje valt , maar dat hebben we helaas niet meer dus dan maar Net zo lang de waarheid vertellen tot het 20 ct stuk valt

  Groet
  S.

 4. zijn er meer passages van het dagboek of is dit alles ?

 5. het hele betoog van Peter R ,,staat haaks op de manier zoals de meesten Wim kennen
  namelijk altijd onderbouwend met feiten en bewijzen.

  door de info by myra mbt de nieuwe tv serie ,,over het vaatstra gebeuren

  wat een nieuwe drama serie zal worden voor de tv ,

  is het me duidelijk dat zodra die serie is uitgezonden,,het onder het collectief mythisch bewustzijn valt.
  en de waarheid nooit meer aan het daglicht komt,,omdat er een urban myth sluier overheen wordt gegooid voor de nieuwe generaties

  wim is de laatste horde voor ze,,daarna kunnen ze het boek sluiten met de serie op tv.

  peter ergerde zich dat wim maar bleef doorrechercheren

  en de bevlogen aanhang die wij zijn ,die zeggen,kom op wim ,ga door ,goed bezig
  was ook iets dat peter erg stoorde

  MOOI ZO : )

 6. Peter r is een OM vazal dat is duidelijk.
  Heel de Vaatstra zaak is veel gecompliceerder dan iedereen denkt.
  Er zijn zoveel cold cases waar geen euro aan besteed wordt maar hier miljoenen waarom??
  Er zit iets groots achter en dan het verhaal dat bauke de boel heeft warm gehouden en daarom de zaak is opgelost, nee mensen alle ouders van vermoorde kinderen doen dat.
  Dit heeft te maken met een groot complot waar de oorspronkelijke onderzoekers ws geen weet van hadden. Elke keer als er info naar buiten komt is daar peter r als een duvel uit een doosje.kosten nog moeite worden gespaard
  Justice will be done peter let maar op!!

 7. @Vuur01

  Hoi Vuur,

  Het is niet zo dat ik primair door de reactie van Mozkovicz de publicatie op mijn website verontrustevaders.nl heb teruggetrokken. Ik had al contact met Maaike Terpstra opgenomen voordat ik op 1-11-2013 een sommatiehijgmail van Mozkovicz Jr kreeg. De eerste communicatie met Maaike was zodanig dat ik terugtrekken van de publicatie serieus overwoog. De mail van Yehudi M. die ik ontving NA dit gesprek zette er mij er echter juist toe om het dagboek nog even NIET van mijn site af te halen. Ik had vervolgens nog een tweede gesprek met Maaike (zij belde mij) waardoor ik nog wat meer inzicht kreeg in haar gevoelens. Dat versterkte mijn persoonlijke besluit om de publicatie in ieder geval tijdelijk van het net te halen.

  Mozkowicz Jr ging er intussen flink tegen aan door na de hijgmail op vrijdag, ook zaterdag weer te blazen en als toppunt van onfatsoen mij ook op zondag weer juridisch te ‘spammen’. Daaraan zie je ook het fanatisme van die lui die er alle belang bij hebben om te proberen met een hoog tempo de publicatie van het dagboek te voorkomen.

  Ik liet Yehudi nog een keertje weten tussendoor dat ik geen ‘elektronische spam’ van hem wenste te ontvangen, temeer daar ik over de zaak gewoon op menselijke basis in contact was met zijn cliënte. Ook vandaag heb vanuit mijn vrije positie op plezierige wijze verder met Maaike uitgewisseld. Ze wilde op de DWDD-uitzending helaas geen ander commentaar geven dan dat de media de zaak eenzijdig belichten ‘maar dat doen ze al 14 jaar natuurlijk’, aldus Maaike (9-11-2013).

  Laten we intussen niet vergeten de verder concrete bewijzen te verzamelen die de ware moordenaars van Marianne uiteindelijk achter de tralies moeten brengen. Daarvoor hebben we Wim Dankbaar hard nodig. Hij verdient onze volledige steun. Ook Maaike verdient onze steun, maar die is heel moeilijk te geven op dit moment. Er staan grote belangen op het spel. Het schrijfsel (ze noemt het zelf liever geen dagboek vertelde ze me) laat goed zien hoe schofferend justitie en politie naar haar, Bauke en haar familie hebben opgetreden. Schandalig, en van mij mag je het ook ronduit crimineel noemen. Ze hadden kennelijk veel te verbergen en ze hebben dat nog steeds.

  Gr.
  Frides, Zuidlaren

  • Dank voor de toelichting en excuus voor de ongenuanceerde samenvatting die ik gaf.

  • Ook bedankt Frides. Blij dat je het hier zelf goed verwoord naar buiten brengt. Ik heb veel respect voor je.

 8. @off rec echter wellicht ín de verte’ gerelateerd.
  De gijzeling in Reuver vind ik ook weer zeer verdacht.
  De man en vader wou eerst nog even een half uurtje knuffelen voordat ie verder wilde onderhandelen. Iemand, een vader die zo gestresst is (indien alles waar?!) gaat nog even 30 min knuffelen, JA HOOOOOOR, daaaaaAAG.
  Ik geloof daar geen snars van.

  Wel of niet waar is dat een prima afleiding van de Vaatstra/dagboek zaak en dient de agenda van : “Maak het familieleven in Nederland kapot”, idem Jeugdzorg idem ….vult u maar in !

  Mind my words deze zaak stinkt en doet mij toevallig heel erg denken aan de zaak: vader Jeroen, Ruben en Julian, benevens nog wat andere zaken.

 9. Die 2 uit Putten hadden ook bekend , en dan die Schiedammer parkmoord wel een vieze pedo opgepakt maar de verkeerde omdat hij in het profiel paste wat ze hadden gemaakt , nu weet ik niet of ze dat profiel na aanzien van de moord hebben gemaakt of dat ze de pedo in het profiel hebben geplaatst ,en dan hebben we nog Ernest Louwes, en dan hebben we nog die bejaarde moordenares , ben even haar naam kwijt , en wat ook opvalt is dat de naam PRdV bij bijna alle zaken voorkomt

 10. Die de vries twittert er niets over. Merkwaardig gezien zijn blaaskalmentaliteit of staat dat in zn contract met OM cq justitie.” Enkel gesproken perceptiemanagement toepassen”

 11. Jongens, jullie zijn de nieuwe media.
  De oude media zoals DWDD met die sneaky-sneaky Mathijs gaan dik verliezen.
  Ze zijn kansloos, jullie zullen deze oplichters een voor een slopen omdat jullie bereik gigantisch is.

 12. Martin, jij maakt onderdeel uit van de nieuwe media.
  Net als Wim Dankbaar, Micha Kat, Steven Brown, enz.

  Jullie zijn pioniers in deze materie, de strijd tegen de corrupte oude media die met overheid samenspant om de leugens en bedrog onder de tafel te vegen.

  Al het onrecht dat ze de mensen aandoen kunnen ze niet verdoezelen omdat jullie als de ware waakhonden fungeren.
  De oude media heeft die belangrijke democratische functie laten liggen in een poging om te overleven (samenwerken met de staat).

  Ik hoef jullie geen succes te wensen. Jullie zullen gehakt maken van die oplichters. Dat is jullie lot.

 13. leuk shot van Petertje trouwens, die mannen die achter hem zitten vertrouwen hem ook niet meer zo te zien.

 14. Dit is wat Maaike zelf op de radio heeft opgeroepen kerst 2010:

  http://vuur01.wordpress.com/2013/11/09/oproep-ik-ben-de-moeder-van-marianne-vaatstra-video/

 15. klein gedichtje voor Steve B.

  Als klein jongetje deugde Peter al niet.
  Lelijk van buiten en lelijk van binnen.
  Daarover had zijn moeder veel verdriet.
  Zodat Peter zich steeds meer over wraak ging bezinnen.

  Hij kreeg als misdaadverslaggever uiteindelijk de kans van zijn leven.
  En vanuit zijn frustratie, door haat tegen de mensheid, opgewekt.
  Heeft hij zich met hart en ziel gegeven.
  En van daaruit de leugen van de media verstrekt.

  Peultjes zwetend en in de broek schijten van angst.
  Niet omdat hij de waarheid niet vertelt.
  Maar voor de zaad vragende ogen van Mathijs is hij het bangst.
  En op zijn bruine ster is hij toch wel een beetje gesteld.

  Misschien is dat de impuls in Peters leven.
  Om zich toch te bezinnen.
  En van daaruit de waarheid een kans te geven.
  Om als een herboren mens een nieuw leven te beginnen.

  Vandaar roep ik op om Peter te doen ontwaken.
  De kans van slagen is zeer gering.
  En als we in deze verzaken.
  Wacht ons, zeker weten een kort geding.

  Het gaat me eerlijk gezegd niet om Peter.
  Hij gedraagt zich immers als een vals loeder.
  Zijn intenties interesseren me voor geen meter.
  Maar het gaat mij om de liefde van zijn moeder.

  Misschien een fijne kerstgedachte, Gr. Henk.

 16. Ik las zojuist in de reacties op Recht is Krom dat Peter R de Vries is opgenomen is het AMC.
  Ze zeggen dat hij zichzelf met een zwaar kaliber in de voet heeft geschoten.

  • Haha nou ja..uit ijdele overwegingen is dat we lastig

 17. Kort geding 11 december moeder Marianne Vaatstra vs. Wim Dankbaar:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11845/Moordzaak-Marianne-Vaatstra/article/detail/3542759/2013/11/11/Moeder-Marianne-Vaatstra-zet-kort-geding-tegen-Dankbaar-door.dhtml

  Vreemd kort geding over de publicatie van het dagboek terwijl Wim als enige zo’n beetje nog niet het dagboek online heeft gezet.

 18. Ik heb zojuist het hele dagboek gelezen. Kost je 2 uurtjes maar dan weet je ook wat 🙂 .. Wat mij opvalt is het vertrouwen dat ze heeft in de Vries. Ook ik heb gekeken naar al die uitzendingen van Peter, zeker ook over die van Marianne. Dit boek werpt een heel ander licht op de zaak en bevestigd tegelijkertijd mijn vermoeden dat er hier meer aan de hand is dan de tv me doet geloven.. De Vries is nadrukkelijk aanwezig in het boek, en had het volledige vertrouwen van de familie Vaatstra. Net als Moskovic trouwens die ook namens de familie handelde. Het OM heeft wat te verbergen, dat is me wel duidelijk na het lezen van dit dagboek. Alhoewel prive, is dit van onschatbare waarde.

 19. Ik heb er een ebook van gemaakt.. gewoon om te bewaren.. altijd handig en als Peter air de Vries of wie dan ook moeilijk gaat doen dan ligt het zo op usenet 😉 Wel heel triest,geen idee waarom het niet gebruikt mag worden,politie tegenwerking.. deze feiten moeten toch op tafel komen ?

  • Jantjea,

   Kun je die met ons delen? Wil hem graag toevoegen op mijn blog. Alvast bedankt !

 20. Durft de MSM het aan?

  http://www.hetverbodendagboek.nl/

 21. Open brief aan iedereen die nu nog steeds gelooft dat Jasper S. de moord op Marianne Vaatstra heeft gepleegd.

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/06/06/artikel-van-ronald-beetz/#more-4994

 22. Niemand die echt 100% kan bewijzen wie de moord op Marianne Vaatstra heeft gepleegd en waarom.
  Het is allemaal speculeren en compleetdenken wat het Nederlandse volk in de alternatieve internet-media doet van het begin af aan.Is ook goed,want dat houd ons kritisch denken namelijk scherp.
  Waar het wel om gaat is dat de tekenen aan de wand overduidelijk zijn dat Jasper S deze moord NIET heeft gepleegd.
  Er staat dan toch wel heel veel op het spel uit angst voor het uitlekken van de echte waarheid en het arresteren van de echte daders anders werd er niet zoveel gespind in deze Vaatstra zaak waar een Fries boerengezin geslachtofferd is om voor deze moord op te draaien.
  En wie beheerst het spinnenwiel als het om spinnen gaat?
  Zijn dat niet die perverse elite in controle waar al zoveel over is geschreven?
  Zij beheersen immers het gehele justitie apparaat en de massa main stream hersenspoel media zoals die witwas tafel van P&W.
  Probeer daar maar eens tegen op te boksen hier Nederland.
  De kritiek van comleetdenkers zal namelijk nooit in het hermetisch afgesloten hersenspoel media park te Hilversum binnen gelaten worden.

  • Wat betreft die gehersenspoelde schuldbekentenis van Jasper S die niet geloofwaardig is maar meer lijkt op een door spindokters gecreëerde patsy. Dit om de gehele zaak Marianne Vaatstra in de doofpot te houden zodat de echte schuldigen buiten schot blijven.

   Derren Brown – The Experiments: The Guilt Trip

 23. Rosalin van zessen verhaal/getuigenis na 11 jaar zwijgen maakt haar verhaal ook niet echt geloofwaardig.
  Toch trapt de alternatieve media erin.
  Hey,daar hebben we het illuminati getalletje 11 weer.

 24. Waarom horen we niks over de vrouw van Jasper ???
  Wat denk en gelooft zij ??

 25. Als de vrouw van Jasper hem heeft verlaten dan geloofd zij dus in de schuld van haar man anders bleef ze haar man wel trouw .
  Waarom geloofd zij in de schuld van haar (ex)man ???
  En heeft Jasper nog meer familie en wat vinden die er van ???

Trackbacks/Pingbacks

 1. Omstreden Vaatstra dagboek online | -Dutch Am@zing Nieuws Blog- - […] Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra) vervolg […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close