Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra)

Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra)
U moet betalend lid zijn om deze inhoud te kunnen lezen. Dat kan al vanaf € 1 per dag, € 2 per week, € 5 per maand of € 75 per jaar.
468 ad

21 Comments

 1. delicaat onderwerp is dit ,als ik iets niet gedaan heb ga ik het ook niet bekennen! en je dagboek uitlenen???? zou ik dus ook niet doen lezen ze maar na mijn dood ,ik heb een hele stapel want jarenlang houd ik zoiets bij en hoofdzakelijk om zaken terug te vinden over aankopen en of rekeningen en aanvallen van mijn hond epilepsie daar houd ik dat voor bij ook temperaturen om te vergelijken met vorige jaren dus belangrijk is het niet !

 2. Goed geschreven! Ik zou het opsturen naar het AD 😉

  • idd , opsturen dit naar paul witteman bijv of DWDD of zouden ze een boete riskeren….vast denk ik 🙂

 3. Martin, het is overduidelijk dat de paniek is uitgebroken als het ,,slechts,, een dagboek is dat destijds geschreven is door een door verdriet overmande maaike Terpstra dan hoeft men er niet z,on ophef te maken ,maar omdat zij feilloos aanvoelde destijds dat er bewust dingen verdraaid en verzwegen werden willen ze nu dit dagboek verbieden.
  Dat is mosterd na de maaltijd zij heeft dit ws akkoord gevonden anders had ze het niet ,,uitgeleend,,.
  Zoals de berichtgeving in de kranten van de MSM vandaag is kun je concluderen dat er veel meer achter zit dan de eenzame ,fietsende,verkrachtende,keeldoorsnijdende brave huisvader die slechts eenmaal door het lint ging tussen het melken en kalven door ,hij is immers toerekeningsvatbaar verklaard!!!!
  Wbt anass, dezelfde zaaksofficier die not amused was dat het sectierapport online kwam is nu de officier in de graffitizaak van micha kat en erik donk,toeval? dacht het niet, toeval bestaat niet in die ,,kringen,,,!!!

 4. @Martin Het verschil tussen dagboek van A. Frank en Mevr Vaatstra is dat het dagboek van A.Frank fraude is(zie:
  http://www.radioislam.org/annefrank/
  http://rense.com/general65/aan.htm
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=4297)
  en het dagboek van Maaike Vaatstra volkomen echt en feitelijk verifieerbaar.

  Wat de kranten over de moord op Marianne Vaatsra en het dagboek van haar moeder schrijven zijn aperte leugens.
  Jan Vlug schijnt allang ontmaskert te zijn als zijn handlanger vh Om en vrijmetselaar(zie foto met maçonnieke gebaar).
  Helaas de grote massa gelooft de MSM en komt niet op de sites waar kritisch gedacht wordt.

 5. Martin,

  Het dagboek is zelf door Maaike aan Wim Dankbaar, André Vergeer, Micha Kat en nog enkele andere vertrouwelingen van Maaike gegeven (ongeveer 10 mensen). Wim Dankbaar heeft zwart op wit én op band de uitdrukkelijk toestemming om het te publiceren. Los van het feit dat zij te allen tijde hier op terug kan komen is het dus een flagrante leugen dat ze het kort uitgeleend zou hebben aan een vriendin en dat het via via (suggestie slinkse wijze) in het bezit is gekomen van Wim en de complotdenkers. Sterker, Maaike heeft er zelfs op aangedrongen om het te publiceren. Immers Marianne was niet alleen een heel erg lief meisje maar ook een erg rechtvaardig en strijdlustig meisje, en ze zou strijden tot het recht zou zegevieren.

  Besef dit goed…….

  Nadat verontrustevaders.nl vorige week het dagboek online heeft gezet was het een voldongen feit. Eenmaal iets op het internet krijg je er niet meer af. Vandaar ook dat ik heb besloten om het te publiceren, niet te linken maar te publiceren op mijn weblog vanuit mijn perspectief:

  http://vuur01.wordpress.com/2013/11/03/dagboek-moeder-marianne-vaatstra/

  Ik ga niemand vertellen hoe het werkelijk zit, ik vraag iedereen kritisch te denken. Zelf een mening te vormen. Wim heeft op zijn weblog rechtiskrom.wordpress.com zijn visie op hetgeen gebeurt is weergegeven.

  Wees gerust kritisch ook op Wim en ook op Chris Klomp van het AD. Maar bovenal:

  Vorm uw eigen beeld, uw eigen waarheid

  • “History will tell” (the truth).

   @Vuur ik raad je aan, het ene dagboek niet met het andere te vergelijken.
   Dit zijn onvergelijkbare zaken. De enige overeenkomst is dat het een dagboek is althans wordt in het ene geval beweerd!

   p.s. Sorry ik kan er niet meer van maken.

 6. Je weet niet waarom Jasper bekent heeft, dus zeggen als ik niets gedaan heb beken ik ook niets is dus stoere taal want als ze je onder druk zetten of drogeren beken je alles. En dit is nou niet bepaald een dagboek van een moeder die zomaar wat neer schrijft omdat ze het niet vergeten wil. Mischien heeft ze het wel uitgeleend met voorbedachte rade zodat het toch openbaar werd want de moeder van Marianne staat zelf ook onder druk.

  • @AJ Precies! 🙂

  • ze heeft het uitgeleend omdat ze bepaalde stukken wel mochten meenemen in hun onderzoeken
   dat ze vorig jaar toestemming heeft gegeven weet ik niet
   wordt tijd dat ze maaike eens laten praten zoniet dan denk ik dat NEDERLAND straks allemaal wantrouwig zijn/worden (of ze dat al niet zijn)

   valt op dat anderen altijd voor haar praten waar blijft moeder maaike haar eigen mening???

  • vraag me wel af na het gelezen te hebben waarom die lui zo beschermd worden,wat hebben we in huis gehaald?? en dit heeft dus niks met dicriminatie meer te maken ! ik walg er van om die familie zo in het ongewisse te laten is dat onze rechtvaardigheid????

 7. Overigens is het ook opmerkelijk dat de krant nergens rept over het feit dat het dagboek gewoon online staat en niet eens op Wim Dankbaar zijn site.

  Maar goed de functie van het AD is ook niet om ons bewust te maken maar om ons de waarheid te vertellen…..

  • …En dat doen ze (AD en rest MSM) dus niet. Alleen leugens verkondigen, dat noemen ze tegenwoordig journalistiekHjoernalistiek dus!.

   In wezen is het damage-control, de massa in slaap wiegen, nou ja ‘wiegen’…

 8. Marianne Satanische Vermoord..

 9. Vanavond bij De wereld draait door:

  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Komende-Uitzending.2267.0.html

  Peter R. de Vries mag weer even centjes komen verdienen om het volk uit te leggen dat het een schande is dat het dagboek online staat.

 10. De asielzoekers handelden in opdracht, de werkelijke daders zitten hoger….heeeel hoog! Daarom moet die deksel op de doofpot.
  Benieuwd of er ooit een dapper (hoewel/want suicidaal) iemand met een video komt waarin een en ander wat duidelijker uit de ‘doeken’wordt gedaan.

  zegt het voort, zegt het voort…tegen een iegelijck!!!

 11. ‘downfall’ voor peter de snottrol steeds dichterbij….

  voordeel van nadeel van ‘austerity’ en versobering van de middenklasse maakt nl ook kritischer en minder vanzelfsprekend..minder volgevreten….
  ook al is er enorme verdomming gaande binnen het onderwijs, sluimerende virussen binnen gezondheidszorg, mismanagement bij de overheid, dwaling binnen de rechterlijke macht etc etc
  eenmaal open ogen voor misleiding maakt voorzichtiger en wantrouwender…. en ach ja IEDEREEN COMPLOTDENKER!!! hahahaha prima waterscheiding…

  en uit eindelijk komt dit het rechtsgevoel..bij iedereen aan tafel zitten…interessant hoe van binnenuit de verschoning te werk zal gaan…. dus Gij opportunisten en leugenaars… er wordt op U gelet…

  losse eindjes knopen? ….
  http://ontembarevrouwenweb.wordpress.com/2013/11/06/interview-karen-hudes-oud-jurist-wereldbank/
  ook interessant te vermelden dat Karen Hudes ook verwijst in het findingvoices interview (in het nederlands) naar de wijze waarop we allen door CAPITAL letters gevangen worden met onze naam in hoofdletters en als onderpand door onze eigen regering verpatst worden……

 12. Er word gesproken,waarom Jasper heeft bekend.
  Net zoals indertijd Volkert van de Graaff zogenaamd heeft bekend,alleen diens bankrekening is wonderbaarlijk gegroeid,en na een riant verblijf van 12 jaar,komt hij als lachende de gevangenis weer uit.
  Hoe hebben ze Jasper laten bekennen,hadden ze een persoon nodig,om de aandacht van de satanisten af te wenden,net als bij de moord op Pim Fortuin?
  Eens komen we daar wel achter.

 13. Ik vind de inzet van Wim Dankbaar prijzenswaardig.
  Wim is er van overtuigd dat Feik en Ali de daders zijn.
  Maar er is in deze hypothese een probleem die in tegenspraak is met hun 100% daderschap.
  Wim heeft gesproken met Geke die aangaf dat Marianne terwijl zij buiten stond met Stephanie, plotseling een auto is ingetrokken die met hoge snelheid verdween.
  De asielzoekers Feik en Ali hadden géén auto ( ! ) dus voor mij blijft de vraag: door wie is Marianne ontvoerd?

  De bevolking van Kollum wees direkt richting AZC.
  Heeft justitie Feik en Ali uitsluitend weggesluisd vanwege de volkswoede die er toen heerste in Kollum omtrent asielzoekers..?
  Of zaten die twee eveneens in de auto waarmee Marianne is ontvoerd en van wie was deze auto?
  Deze zaak is m.i complexer dan Wim aangeeft met Feik en Ali als daders.
  De inzet van Wim vind ik nogmaals uitstekend, maar zijn visie omtrent de daders in de Vaatstra-zaak vind ik helaas te beperkt.
  Temeer daar Wim het verhaal van Geke niet in twijfel trekt of tegenspreekt!

 14. De geurhonden liepen naar het noorden en vooral massaal naar het oosten (het zwembad Paradyske en het daarachter gelegen AZC), tot zij werden tegengehouden!

  Een getuige heeft gemeld dat hij omstreeks het middaguur (na de vondst van Marianne) burgemeester Visser in een zekere haast uit een woning zag komen en zijn mobiele telefoon zag pakken met de woorden: “Iedereen weg van dat terrein. Niemand komt op dat AZC“. Door een lid van de Rotary Dokkum (dhr. E.) is in 1999 tegenover de ouders van Marianne bevestigd dat burgemeester Visser daar met een zekere trots vertelde dat hij direct na de moord “een aantal asielzoekers zou hebben laten overplaatsen“.

  Een getuige meldde enkele dagen na de moord dat er een opvallend remspoor zichtbaar was op de Keningswei, ter hoogte van de vindplaats van het lichaam. Na een aanvankelijke ontkenning door de politie bleek hem wéér enkele dagen later dat dit remspoor van een nieuwe laag asfalt was voorzien..! Is dit bewust gedaan om sporen uit te wissen????
  Daarnaast verklaarde hij, samen met een aantal gezinsleden, dat hij rond het tijdstip van de moord tot driemaal toe een oud model BMW had gezien op de Keningswei en op de Lauwersmeerweg. Met deze verklaring is nooit iets gedaan.

  In de week na de moord stond er in een plaatselijk dagblad dat er sprake was van de vondst van een bebloed trainingsjack aan de zijkant van zwembad het Paradyske, enkele honderden meters ten oosten van de vindplaats van het lichaam. Politiewoordvoerder Rambonnet ontkende dit echter direct met grote stelligheid en verwees de pers naar een ‘misverstand’ over een gevonden trui in een container in het AZC Burgum.

  Bouke van der Woude, ex-politieman, heeft dit in 1999 nog eens besproken met de ‘vermeende’ vinder van dat jack, Andries Visser. Andries was de toenmalige (nu helaas overleden) badmeester van zwembad het Paradyske. Hij was op de hoge duikplank geklommen toen hij merkte dat er iets gebeurd was. Hij heeft de geurhonden op zich af zien komen, richting het zwembad (en het AZC) en even later zien wegtrekken door hun begeleiders. Nieuwsgierig geworden, is Andries op een later tijdstip die dag gaan zoeken naar het spoor waar die honden naar zochten. Hij vond een bebloed trainingsjack aan de oostkant van het zwembad. Dit jack heeft hij die dag of de volgende dag persoonlijk afgeleverd bij politiebureau Buitenpost, waarna het spoorloos is verdwenen! Hij heeft ook meermalen naar de stand van het onderzoek gevraagd, zonder resultaat.

  Navraag bij de weduwe van Andries Visser leverde op dat dit verhaal volledig door haar werd onderschreven: “Andries heeft diverse keren contact gezocht met Buitenpost wat dat onderzoek had opgeleverd, maar hij heeft nooit een antwoord gehad.“ Ook heeft Andries Visser al in 1999 herhaalde malen zijn verhaal gedaan tegenover een plaatselijke journalist! Niet alleen wordt door die journalist bevestigd dat Andries inderdaad een bebloed trainingsjack had gevonden en daar nooit een antwoord op had gekregen, maar OOK dat Andries later bezoek heeft gehad van de burgemeester van Kollumerland en een topman van justitie, met de mededeling dat hij moest stoppen met dat verhaal over dat jack “omdat hem het leven anders heel erg zuur zou worden gemaakt….”.

  Lieve mensen,dit was een serieuze bedreiging van burgermeester Visser waarmee die burgermeester accuut uit z’n ambt gezet kon worden

  ALS het gevonden, bebloede trainingsjack van Andries Visser als enige – en per abuis – niet zou zijn ‘ingeboekt’ door de politie in Buitenpost, kan men dat nog afdoen als een ongelukkig incident. Maar uit talloze verdwenen verklaringen van diverse getuigen en uit de verzwegen technische bevindingen ontstaat een ander beeld: Deze gruwelijke lustmoord mag niet worden opgelost!

  Hiermee toon ik aan dat het politie apparaat corrupt en chantabel is geweest omdat gevoelige informatie die kan leiden tot de oplossing van de moord op Marianne Vaatstra niet vast gelegd mocht worden.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Omstreden Vaatstra dagboek online | -Dutch Am@zing Nieuws Blog- - […] Het dagboek van Maaike Terpstra (Vaatstra) […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close