Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het Oekraïne-conflict draait om gas

Het Oekraïne-conflict draait om gas

Wat blijkt? Uiteindelijk draait het hele conflict rondom de Oekraïne volledig om gas. Recentelijk zijn in het westen van de Oekraïne grote gasvelden ontdekt. Westerse maatschappijen Chevron, Exxon en Shell willen investeren in het ontginnen van deze gasvelden die Europa direct onafhankelijk zouden maken van de gasleveranties van Rusland. Want nu komt zo’n 30% van het gas uit Rusland en lopen de drie hoofdaders voor dit gas door de Oekraïne. Dat is dus wat de echte agenda is achter het conflict in de Oekraïne. Europa heeft Rusland nu hard nodig voor haar gasverbruik. Met het inlijven van de Oekraïne onder de Europese invloedssfeer, is Europa dus haar afhankelijkheid van Rusland in 1 klap kwijt. Rusland is dan haar chantage-middel kwijt en verliest dus onmiddellijk aan macht. Is het allemaal zo simpel? Luistert u naar Paul Joseph Watson die het haarfijn uitlegt.

Bron linkvermeldingen: RT.com

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
23 Comments

 1. Ukraine is totaal onder controle van de joodse elite…
  http://www.bollyn.com/#article_14573

  De hele wereld is onder controle van de joodse elite. Voor wat het waard is, hoop ik dat mensen gaan inzien dat we te maken hebben met een joodse conspiracy to dominate the world. Noem het voor mij part een judaistische of een yahwistische conspiracy, maar het joodse geloof is er altijd op gericht geweest om de hele wereld en de goyims te onderwerpen aan hun systeem en door de overname en controle van alle landen via het financiele systeem door Rothchild is het een jood eindelijk gelukt het perfecte raamwerk voor een vervulling van deze ‘joodse prophecy’ te creeren. Waar de orthodoxe joden zoals Neturei Karta de joodse teksten zo interpreteren dat het tegen ‘gods’ wil is om deze vervulling door mensenhanden actief te bespoedigen, hebben de joodse kabbalisten hier maling aan en hebben ze dit altijd al door de geschiedenis heen proberen te bewerkstelligen, kost wat kost.
  Ik zie niet in wat we nog kunnen doen…

  Hoewel ik nog de illusie had dat Poetin en Iran een tegenstand vormden voor de jew world order, moet ik zeggen dat ik daarop nu ben teruggekomen.

  http://henrymakow.com/putin-is-nwo-pawn.html

  http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2011/11/masonic-handshake-ahmadinejad-lary-king.jpg

  De joden controleren opnieuw beide kanten, zoals ze ook de Nazi’s en de communisten aanstuurden en financierden. Zoals ze ook beide kanten in de Amerikaanse burgeroorlog controleerden.
  Zoals ze ook de mainstream EN de grote alternatieve media controleren.
  Zo is het toch Alex Jonesstein? 😉

  http://fitzinfo.wordpress.com/2014/02/04/alternative-media-continues-to-ignore-alex-jones-stratfor-connection/

  Je zou bijna Micha Kat ook gaan verdenken, al is al omdat hij ook uit een joods vrijmetselaarsnest komt. Maar ik geef Micha het voordeel van de twijfel en waardeer het dat hij heeft durven te publiceren over de gaskamerfabeltjes.

  Tot slot wil ik nog verwijzen naar de informatie van Christopher Jon Bjerknes. Deze man schetst het meest complete verhaal en weet ontzettend veel. Dit mag je niet missen! Te beginnen met dit interview:

  http://www.youtube.com/watch?v=VBuVf0wdAkI

  En zijn blog:
  http://jewishracism.blogspot.nl/

  Als iemand zijn boek van meer dan 2000 pagina’s nog te pakken krijgt, dan deel het even.

 2. Als mensen zich zouden toewijden aan zichzelf,zouden ze niet langer naar een spannende-misdadige film willen kijken,is het zo interessant,of herkennen we onszelf daarin?
  Zodra zij te weinig toeschouwers hebben,des te minder zij invloed kunnen uitoefenen op de mensheid.

  Dit hele schouwspel is 1 grote afleiding en misleiding,als mensen werkelijk uit hun gevangenis zich zouden bevrijden,zouden ze totaal geen enkele aandacht meer schenken aan datgene wat hen onderuit haalt en wat hen nog meer gevangen neemt,we stonden erbij en keken erna,er komt geen einde aan al het commentaar,en voor al het commentaar is men op een zekere dag(duurt nietlang meer)de SIGAAR!

 3. hoor nog steeds niks over gasvonds in Oekraine?

 4. wat ik ervan heb begrepen gaat het in de Oekraïne ook nog eens om ‘schalie’, ‘fracking’ gaslagen

  en naast de uitermate giftige methode van uitermate vervuild water dwars door drinkwater lagen te pompen, en het lekken hiervan het eerste probleem,

  daarbij dat kolossale hoeveelheden water gebruikt worden voor de breken van de gaslagen, “en dit water komt grotendeels niet meer terug naar het oppervlak”.

  Weg water, foetsie. Hoezo een wereldwijd Oranje zoetwater probleem?

  Wie zou er nou verantwoordelijk willen zijn in een wereldwijd watertekort?

  BP anyone? Alex?

  • Yep het betreft grotendeels schaliegas. Europa het gas en de Oekraine GEEN schoon drinkwater meer. Het is een vuil spelletje van het zionistische tuig in het westen onder aanvoering van de banksters.

  • Vergiftig al het water op jouw bron na en jij hebt macht over leven en dood!

 5. Niet mee eens Martin. Het gaat om politieke ideologische tegenstellingen. De strijd van het imperialisme en het opnieuw opkomende communisme, welke de ondergang van het kapitalisme zal bewerkstelligen. Beide kampen hebben enorme wapens in handen. De VS de dollar en Rusland het gas en de(samen met China) de technologie.
  Het westen probeert de wapens uit handen van Rusland te krijgen, wat zou beteken dat hun toenemende invloed op andere landen in de wereld in een klap wordt gereduceerd tot 0. Het westen heeft immers vele mogelijkheden om aan haar energievoorziening te voldoen.
  En ik hoop dat anderen eens stoppen om de ‘Joden’ te criminaliseren. Als ze Israel en de (o.a) Rothschildkliek noemen ben ik het met ze eens. We hebben gezien waar de jodenhaat toe heeft geleid. We moeten er voor waken dat dit nooit meer gebeurd. Joden zijn net als jij (degene die zich daar aan schuldig maken)en ik gewone hardwerkende mensen.

  • xxnip Jodenhaat zijn we allemaal tegen.
   Helaas zijn de bankiers de media de media industrie, de (wapen)industrie en de geheime diensten vergeven van de Joodse invloeden. Het is zo als het is, maar er zitten ook blanken, zwarte en gele psychopaten en last but not least psychopaten op klompen haha 😉 😉
   Ik zie van Baalen, verHofstadt en Timmerfrans nog op het plein in Kiev staan.

   • xxNIP (sorry kan de namen (nog) niet lezen)
    Lees de Protocollen van Sion maar eens.

    http://www.radioislam.org/protocols/indexen.htm

    en wat dacht je van de Talmud (Joods commentaar op de Thora=Oude testament 1e 5 boeken):

    http://www.radioislam.org/islam/english/toread/talmud2.htm

    Daar krijg je toch kippenvel van!!!

   • Snijder (ik hoop dat ik je naam goed schrijf, ik krijg namelijk een groot embleem over de eerste woorden van de commentaren), ik begrijp je redenatie goed, maar ik vind dat je onderscheid moet maken.
    Vooraleerst hebben jij en anderen het in de commentaren over ‘de joden’.
    Alhoewel over de oorsprong van het jodendom te discussieren valt, kunnen we tegenwoordig zonder enige twijfel spreken over ‘het joodse volk’. Ikzelf ben niet joods, maar heb joodse vrienden die absoluut tegen de politiek van Israel zijn en tegen het(banken)kapitalisme. Ik ken zelfs joden die tegen de staat Israel zijn, hoewel dat er niet veel zullen zijn na de eeuwenlange progroms tegen het joodse volk.
    De joden als algemene term gebruiken voor de ellende die rijke joodse criminelen aanrichten is hetzelfde om alle goedgelovige katholieken de misdaden van het Vatikaan te verwijten. De Protocollen van Sion worden door veel joden zelf verworpen.
    Ook is het complete onzin om te beweren dat de gehele rijke elite uit joden bestaat. Het is inderdaad een aanzienlijk deel, maar dat heeft zijn oorsprong in de geschiedenis. Uit wetenschappelijke informatie blijkt, (maar je mag mij aantonen dat ik fout zit) heeft dit zijn oorsprong in het oeroude Rusland (anderen hebben het over Turkije), namelijk de Azkenazies. De Oranjes en de Windsors stamen hier ook van af. Dit zijn dus de elieten die de financiele macht in de wereld hebben, en daarmee in het westen tevens de politieke macht.
    Het is zelfs maar de vraag of de Rothschildkliek joods is. Onderzoekers beweren dat ze zich op een gegeven moment joods zijn gaan noemen.
    Er is op internet veel over de Azkanazi-Joden te vinden. Neem het meeste met een grote korrel zout en probeer zelf de oorsprong te vinden.
    Dus maak aub onderscheid tussen Joden en de heersende kliek

   • En nog een belangrijk feit ben ik vergeten. Er zijn heel wat grote joodse revolutionairen geweest die niets met de joodse godsdienst te maken wilden hebben. Zoek zelf maar op wie dit zijn

  • Tuurlijk heb je gelijk als je zegt dat de meeste mensen van joodse afkomst niets met deze ellende te maken hebben. Mijn punt is meer, dat de kern van het judaisme een rascistische kern is. Het idee van ‘er komt een tijd dat wij, de ware gelovigen, zullen overwinnen en heersen over alle ongelovigen’ is in de basis een discriminerend idee. Dat principe zit inbesloten in alle drie de yahwistische religies en hoewel de meeste aanhangers van die religies hier niet perse een hoge prioriteit aan verlenen en hier niet actief naar streven is het wel iets waar ze min of meer allemaal van dromen. Die gouden tijd, dat hun religie de wereld zal domineren. Dit is de ziekte van religie en prophecy.
   Ik geloof niet in de goddelijke oorsprong van prophecies. Naar mijn idee is dit simpelweg in de hoofden van mensen ontstaan en vervolgens opgeschreven. Net zoals de vervulling van deze prophecies ook nooit op bovennatuurlijke wijze tot stand komt, maar gewoon geconstrueerd wordt door mensen!
   Dit is waar de Rothchilds en de andere al dan niet joodse ueber=elite mee bezig zijn. Ze hebben gewoon die prophecysprookjes geadopteerd en via hun macht blazen ze deze dode verhalen leven in en scheppen deze naar hun eigen voorstelling.
   In de alternatieve media lezen we vaak over hoe we onze eigen realiteit kunnen scheppen etc. Nou als er iemand bezig is met hun eigen realiteit te scheppen dan zijn het wel die elitaire heren en dames. Enigste probleem is dat ze ook de onze scheppen.
   Ik denk niet dat de zionistische elite werkelijk gelooft dat die mythische verhalen en prophecies berusten op een bovennatuurlijke waarheid. Nee, ze weten waarschijnlijk net zo goed dat het allemaal onzin is, maar ze vullen graag die verhalen in op hun manier. Net zo goed wisten Romeinse Caesars ook wel dat ze in werkelijkheid geen ‘goden’ waren, maar als je dat de massa’s kan wijsmaken, dan leeft dat wel lekker zo.
   In deze wereld zullen de intelligenten altijd heersen bij gratie van de domheid van de rest. En de slechten zullen altijd heersen bij gratie van goedheid van de rest.
   Het is een zwartgallige conclusie. Ik zou willen dat het anders was, maar op dit moment zie ik het zo. 🙁

 6. @xxDOC Goede informatie bedankt.

  Inderdaad zou Putin wel eens ook gemuilkorfd kunnen zijn. Ik had ook en heb nog steeds een beetje hoop (het wordt al minder, zeker) dat hij de Eu/NWO/Joodsebankerskliek uit de Oekraine zou knuppelen.
  ALs je ziet dat Yakunovich zn oproerpolitie tot het uiterste zich liet inhouden is dat enerzijds heel dapper en verstandig, echter anderzijds heel zwak en had ie bij intolerabele provocaties (van deze zogenaamde vreedzaame demonstranten) deze meteen de kop in moeten drukken, KEIHARD!
  Natuurlijk kun je op je klompen (een van de weinige zinvolle NEEderlandse uitdrukkingen) aanvoelen dat zo’n zaak, dit verzet, deze CIA/Mossad?MI6/xx provocaties gaan escaleren.
  Ook nu Putin werd gevraagd of de troepen in de KRim Russisch waren, zei hij dat het lokale verd. troepen waren (bron: NOS leugennieuws).

  Waarom komt hij er niet rond voor uit dat de Krim gewoon Russisch was en is en altijd zal blijven en hij ook de rest van de Oekraine NOOIT maar dan ook NOOIT onder “westerse” invloed zal tolereren?

  HEt laatste woord is hier nog niet gesproken!

  • Idd het is nu de slag om de Krim. De oorlog gaat om de hele Oekraine en meer (ideologisch). Jammer dat wij in het westen zo verweekt en geïndoctrineerd zijn dat we een Putin nodig zijn om ONS probleem met het Zionistische tuig op te lossen. Hup Nederland…. Biertje?……proost. Nederigland is net als het hele westen een verzameling verweekte geesten geworden. Onder invloed van de media maar blijven gehoorzamen en niet zelf meer nadenken.

   • @Donquijotte ZO zou je het kunnen zeggen, ja een stelletje verweekte door de media opgestookte hedonistisch, seksualistisch mossels.

    IN 1813 werd niet voor niets landverrader WillemIII in Scheveningen aan land gebracht: het landverraders committee o.l.v. de Mosselman, (kent u die? inderdaad uit Scheveningen haha 😉 ) ontvangen en in het hier in het zadel geholpen.
    Daarna kwam de ene na de andere landverrader ons land naar de sodemieter helpen, van Wilhelmina via Nernhard, Bakellende en zitten we nu met ene zekere Flutte.

  • 1 Ding hebben ze(de Rusische regering) eral uitgeknikkert en dat is de gentechniek en wanneer die wet ingaat weet ik niet.
   Men mag daar als die wet intreed geen genvoedsel invoeren of verkopen op produceren.

   Ook hebben de Russen 50.000 Cristenen toegelaten die vluchtingen waren in Syrieen.
   waar hebebn de sataners een hekel aan,, Cristenen.
   Daarom heb ik bij dit alles grote vraag tekens, van hoe slecht Poeting is met zijn gereging.
   Want ik vind dit alles nog niet kloppen heel dit gedoe met die vliegtuig en de gas vooraden.
   Als wij met gemak kunen zien dat dit ales niet klopt met MH17 dat dat gewoon een MH370. dan moeten de Russen dat ook met grote gemak kunnen aantonen zeker met hun techniek en mankracht.

   En dat de Russen na de koude oorlog de EU niet in hun achtertuin wil hebben is meer als normaal en dat de de haven op de Crim willen houden is ook meer als normaal want die is in de winter de enige haven die niet dicht vriest en van belang van in en uitvoer en van militaire belang ook nog eens.
   De USA zou ook gene haven van hen laten inpikken door de Russen.
   De EU is gewoon te ver gegaan en alleen voor het gas en dat wij daardoor de oorlog ingesleurt word zal de elite een worst wezen.
   En de <Russen heben verschillende maanden terug al vele deals gemaakt met China en die hebben goed vooruit gekeken en alles al aan zien komen ( die kijken alles een paar stappen vooruit vergeleken met de EU en de USA. Ook dit moet nog te vinden zijn op het net, dat ze zaken hebben gedaan met China. Het lijkt erop dat de Elite ons steeds meer aan het naaien zijn en het volk vind dit wel goed want de media wat die zegt is echt waar,,,, PPFFF. Moe word je van deze lui die maar door blijven sukkelen en niet zelfstandig kunnen nadenken en alles op ene rijtje kunnen zetten.

 7. Conflicten die het ‘Westen’ ontketent draaien niet per definitie om gas of olie maar om het streven naar hegemonie en controle van de VS over Eurazie als springplank naar de NWO en als uitvloeisel van de geo-politieke strategie. Dit is het grote plaatje dat vaak over het hoofd wordt gezien. Het is een strijd die vele verschijningsvormen kent maar allemaal met hetzelfde doel. De strijd in olierijke landen en de controle daarover waarborgt ook de veiligheid van de petrodollar en zorgt tegelijk voor het uibreiden van de controle. Allemaal met het doel om wereldhegemonie te krijgen en te behouden. Via verdeel en heers.

  • Mee eens. Dit heb ik in eerdere artikelen ook zeker zo benoemd. In dit geval heb ik het even kort gehouden.

  • En wij alle laten het toe,,,,, Wanneer staan wij ale eens op? Kloten daar onbreekt het ons aan. Hoeveel van ons zijn wakker en hoeveel van ons staan op? Okee de wakkere zijnn enes opgestaan en werden toen ze met tenten stonden door de media voor alles en nog wat uitgemaakt en met leugens enz zwart afgeschildert en de mensne strapte er massaal in en zie ze nu. Vele die toen alchten en de media geloofde zitten nu zonder werk of aan de dwangarbeid en nog worden de complotters geloofd. De bilderbergers hihi zei men toen die bestaan niet an wat blijkt ze bestaan wel degelijk. Camera’s voor onze veiligheid? Hoeveel boeven zijn er extra doro egpakt en hoeveel kosten die dingen in totaal. Als we dat geld in de gezoindheid zorg zoudne steken bv en de wachttijden ermee zouden wegwerken hoeveel doden zouden wij dan daarmee besparen? Dus die hangen niet voor onze veiligheid maar duidelijka ls volgsysteem. Slimmemeters waarmee je prive leven in de prullenbak gaat. De sociale dienst die dat egbruikt om te kijekn met hoeveel mensen je samenwoont of je wel op die adres voldoende bent. waarmee men dus kan zien hoevaak je een bad gebruikt en niet. Men gaat te ver en de complotters hebben hiervoor egwaarschuwd. Ook de kaart die je gebruikt bij de AH kan men zien hoeveel jij besteed en ook die gebruikt de Soos om te zien of je zwart bijverdient en er zijn er al mensen mee opgepakt en op hun uitkering gekort. In de treinen bussen enz zijn er camera bewaking en of dat niet genoeg is men luistert je ook af wat je zegt en ook daarmee zijn mensne mee opgepakt in nL omdat iemand ene rassistische opmerking had gemaakt en hoppa opgepakt en het gespekt dat opgenomen was door de busmaatschapij werd als bewijs gelevert. Waarom moet ieder gesprek dat in de bus plaats vind opgenomen worden? Veiligheid? Hoeveel kost dat? Wat levert het op? Gesprekken afluisteren gaat wel heel erg ver. Met dat geld zouden vele bejaarde beter hebben als nu. De complotters hebben ook hiervoor gewaarschuwd jaren terug.
   Dat de overheid niet enes voor terug deinst om bij ej binen te loeren ook daar hebebn de complotters voor gewaarschuwd.
   wat blijkt nu dat de overheid als men wil via jouw pc binen kan kijken en je kan afluisteren. Men mag als jij ene buurvrouw hebt die niet de braafste is of “staatgevaarlijk” mag men jouw zelfs begluren afluisteren volgen ect. Dus zeg niet ik heb niks te verbergen als je dochter een laptop op haar slaapkamer heeft staan. Heb je een mobioel als wakker langs je bed dan zal men soms alles van je hoiren wat je tussen je lakens uitspookt. leuk als je vreemde dingen doet en later als policus je wilt gaan werken. Dan ben je mooi chanteerbaar en zeker als blijkt als je je kat geschopt hebt en dat op beeld staat en het gekrijs van dat beest te horen is.
   Hoeveel van al ons ministers enz zijn al op deze manier gechanteerd?
   Al wat ik hier nu net schreef is op het net te vinden.

   Wat hier gaande is in deze wereld en door de media gepromoot word kan je het beste eens door een andere bril bekijken en bekijekn wat klopt er alemaal niet in deze weredl van nu en dan bekijken wij heeft hier allemaal baat bij.

   Er is 1 grote pak geld en er word iedere dag egld bijgedrukt. En de armen wordne steeds armen en dan de vraag waar blijft de rest van het geld die eerst de armen ook hadden.
   Eerst (2008) hadden de 1 procent van de wereld ongeveer de helft van al dat geld nu (2014) hebben ze bijna drie kwart van het geld.
   Hoe je dat kan krijgen is te weten hoe geeft de 99 procent zijn geld uit en dat in beeld te brenegen en dan hoe pakt ik dat het beste af, zonder dat men te veel tegenstribbelt.

   Dat is verdeel en heers techiek en daarbij kan men het beste de media gebruiken die men ook op de bilderberg conferenties laat komen.

   Als ik een diefstal pleeg van enekel miljoenen wie draait er dan voor op? Heel mijn dorp of stad of heel het land of ik?
   Dan moeten ze de daders van deze crisis er voor op laten draaien en dan is er geen crisis meer. IJsland is op deze manier ons voor gegaan en die economie groeit weer.
   daar hoor je de media niet over dat daar vele in de cel. Ja bankiers en ministers zitten daar in de bak ervoor.
   Waarom kan dat niet in Griekenland? Dan zou in 1 klap de crissis voorbij zijn.
   Waarom moet het gewone volk iedere keer bij zijn kloten gevat worden?
   Waarom laten wij dit toe? En dan kom je uit op verdeel en heers!
   Men heerst over de energie (in dit geval in Oekraine gas)
   Met schalie-gas straks ook over het water.

   En ja de complotters blijken straks weer gelijk te krijgen en het water is in de USA op grote schaal al vervuilt en de EU binne kort ook met dank aan de media.

   En Rutte is niet vies van schalie gas dat je het maar weet.

 8. In het begin vind ik het vrij kortzichtig om Joden over 1 kam te scheren.
  Geschiedenis leert dat Hebreeuwse Joden, afstammelingen van Abraham, niet hetzelfde is als de stam van Juda, 4e zoon van Jakob.

  Er zijn meerdere inzichten in het verhaal en daar hoort idd gaswinning bij, maar ook economische integratie van Ukraine in de EU, immers “geld spreekt iedere taal” en kijkt niet naar afkomst.

  Wat ik persoonlijk verwacht, en je kunt het irrationeel noemen, maar Turkije zal indirect betrokken worden en opgesplitst worden in: West gaat naar de EU, Anatolie blijft in handen van de Turken, en het Oosten wordt Koerdistan. Koerdistan zal veel later weer integreren in de nieuw Israelische grondgebied.

  Volgens de geleerden Imran Hosein, is de conquest of constantinopel, die we uit de geschiedenisboeken kennen een valse en het zal nog plaatsvinden. Rusland zal een aliantie met de Russen en die zullen Istanbul heroveren.

  http://www.youtube.com/watch?v=bT_AQkIyszI (kort)
  http://www.youtube.com/watch?v=dkPBpqeau48 (uitgebreid)

  • Als ik over joden spreek bedoel ik hen die op één of andere manier geloven in de goddelijke inspiratie van de joodse geschriften. Zij het via een mystieke interpretatie, zij het via een orthodoxe. Hen die een messiaanse verwachting hebben!
   Deze waanzinnige profetien waarin oorlog op het programma staat gaan deze wereld opnieuw in de ellende storten als er niet snel rationele verstandige mensen opstaan die deze religieuze zelfvervullende waanzin een halt toeroepen.

   Ik heb gisteren geluisterd naar dit gesprek tussen Imran Hosein en de russische kabbalist en intellectueel Alexander Dugin.

   http://www.youtube.com/watch?v=2BbyxAhjIUI

   Die mannen zijn gek en irrationeel bezig en leven in de waan dat er een wereldwijde oorlog MOET komen, omdat ze het zo in hun geschriften MENEN te lezen.

   Mijn mening is dat die geschriften met hun profetien een blauwdruk voor ellende zijn, niet zozeer omdat ze door de hand van een god vervuld worden, maar doordat er altijd mensen zijn die er zo fanatisch in geloven dat ze er actief aan werken om deze profetien handmatig in vervulling te LATEN gaan. EN dat is precies wat we nu zien. Zowel met de christelijke, joodse en islamitische profetien. Het word tijd dat verstandige, ongelovige mensen opstaan en hun stem laten horen tegen dit eindtijdfanatisme en voor vrede pleiten.

   Ik heb persoonlijk de christelijke ‘eindtijd’-profetien onder de loep genomen en kan zeggen dat de populaire prozionistische-interpretatie totaal niet in de tekst gefundeerd is en dat we gewoon te maken hebben met inlegkunde en soms ook bewuste fabricatie. Er is maar één groep christenen die de tekst op een historisch rationeel verantwoorde manier interpreteerd en dat zijn de ‘preteristen’ en die spreken zich fel uit tegen het idee dat we nu in DE eindtijd zouden leven. Jammer genoeg wordt die groep nauwelijks gehoord.

   Inelkgeval zou het me niet verbazen als de nu populaire islamitische interpretaties betreffende de eindtijd bij nader onderzoek ook een vorm van moedwillige inlegkunde zijnde. Die Imran Hosein is een sufi en die zijn van de mystieke interpretatie, wat er in feite op neerkomt dat iedere idioot met een grote fantasie van alles achter een bepaalde tekst kan zoeken. Levensgevaarlijk naar mijn mening.
   Precies wat ook de joodse kabbalisten doen…

   Ben je bekend met David Livingstone, Serdar?

   http://www.terrorism-illuminati.com/blog/freemasonry-traditionalism-and-neo-caliphate#.Uxm4Ms62x_c

 9. MOSCOW (AP) — Russia halted natural gas deliveries to Ukraine on Monday, spurning Ukraine’s offer to pay some of its multibillion-dollar gas debt and demanding upfront payments for future supplies.

  http://www.mail.com/business/economy/2918814-russia-cuts-gas-supply-to-ukraine-tensions-soar.html#.7518-stage-hero1-12

 10. Let maar op.
  Het gaat precies zo lopen zoals ik al vorig jaar vermoede.
  We zien nu al hoe ze sancties hebben opgelegd aan Rusland mbv van de MH17 false flag.
  De nieuwe EU burger melkkoe gaat de gasrekening worden omdat gas peperduur zal gemaakt worden.

  DE EUROPESE UNIE ZET ONS IN DE KOU

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/06/09/de-europese-unie-zet-ons-in-de-kou/

Trackbacks/Pingbacks

 1. Telefoontap onthult: sluipschutters in Kiev door nieuwe coalitie ingezet | Martin Vrijland - […] de nieuw gevonden gasvelden in het westen van de Oekraïne gaan ontginnen om de afhankelijkheid van Russische gasleveranties sterk…
 2. Heel Europa gaat de imperialistisch Westerse overname Oekraïne voelen | Martin Vrijland - […] u daarom gevraagd? Heeft u er om gevraag dat Europa de Oekraïne zo nodig in moest lijven omdat er…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close