Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Het vierde Rijk, de vestiging van de matrix wereldregering via massaslachting

Het vierde Rijk, de vestiging van de matrix wereldregering via massaslachting

Als we het Derde Rijk van de nazi’s meerekenen, zouden we nu kunnen zeggen dat op dit moment het Vierde Rijk in de maak is. Daarbij merk ik op dat ook het nazisme in mijn optiek een zionistisch idee was en dat het nazisme niet heeft opgehouden te bestaan, maar voortgezet werd vanuit Amerika en via de oprichting van de VN en de Europese Unie slechts onopvallend het plan voortgezet heeft. Het leek mij nuttig de situatie van dit moment eens te visualiseren. Hoe staat het ervoor met de wereld? Het idee dat we onder een voortzetting van het nazi regime leven zal voor velen iets zijn wat als bespottelijk gezien wordt, maar dat geldt voor meer van mijn standpunten. Dat er nu openlijk projecten afgemaakt worden die onder Adolf Hitler gestart zijn (zie hier) en dat het barst van de nazi symboliek in het gebied dat ik op onderstaand plaatje groen markeerde, mag na enig onderzoek wel duidelijk zijn. Het leidt alleen onherroepelijk tot cognitieve dissonantie bij velen die dit zullen lezen. Adolf Hitler werd gefinancierd door Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush. Zijn bank, UBC (Union Banking Corporation) regelde vanuit New York, de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. Prins Bernhard zelf was spion voor IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogsmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberggroep. De Europese Gemeenschap (nu EU) werd jarenlang geleid door Walter Hallstein. Hallstein was lid van een genootschap van Nazi “wetsbeschermers”, de organisatie die de wettelijke steunpilaar werd voor een Europa onder toezicht van de Nazi/kartel samenwerking (zie hier).

Op onderstaande kaart ziet u mijn visie op hoe de situatie er op dit moment op het wereldwijde schaakbord voorstaat. We hebben feitelijk met twee kampen te maken, die achter de schermen – geloof het of niet – ook nog eens dezelfde agenda dienen. Het groen gemarkeerde gebied is Amerikaans grondgebied. Daarmee doel ik op alles wat onder de paraplu van Amerika valt, zoals Europa, Australië en de overige gebieden die groen zijn. Mocht u er over twijfelen dat Europa bijvoorbeeld een deelstaat van Amerika is, dan raad ik u aan gewoon even de research op deze website te volgen. Het crèmekleurige gebied is alles wat onder de paraplu van (wat ik noem) ‘kamp Rusland’ valt. Dat zijn in feite de BRICS landen. BRICS is de Engelstalige afkorting voor Brasil, Russia, India, China and South Africa. Dit zijn de twee kampen die elkaar nu wereldwijd in de haren vliegen. Het meeste daarvan wordt u niet getoond. De kleur rood heb ik gebruikt om een conflictgebied aan te duiden. Zo heb ik een gebied in Westelijk Afrika als rood gemarkeerd. In een deel van dit gebied is er sprake van de geveinsde Ebola uitbraak. Feitelijk is dit een rookgordijn dat opgetrokken is om een oorlogsconflict te maskeren. Dit heb ik in dit artikel en dit filmpje toegelicht. Van sommige gebieden zult u wellicht denken “die ook rood?” De media toont ons niet alles, maar in de Zuid Chinese zee is ook een conflict gaande en wellicht ben ik nog gebieden vergeten. Sommige conflicten worden u echter niet getoond door de Main Stream Media. Een tyfoon bij de Filipijnen is voor de gemiddelde kijker niets meer dan een natuurramp. In mijn optiek is er sprake van oorlogsvoering met weer-manipulatietechnieken (zie hier). Mocht de lezer een andere visie op de overzichtskaart hebben, dan hoor ik die graag.

Waarom beweer ik dat beide grote kampen achter de schermen dezelfde agenda dienen? Welnu, het grote doel is het vestigen van een wereldregering (of eigenlijk iets veel groters). “Ja, maar dat kunnen ze dan toch ook gewoon afspreken? Waarvoor zouden ze daarvoor een oorlog op willen tuigen?” Om dat te begrijpen, moet u tevens kijken naar de wereldreligies. Men is bezig de Saturnische machtsstructuur op de aarde te vestigen. We kunnen het ook de Luciferiaanse macht of de macht van Satan noemen. Dit alles heeft te maken met de matrix-realiteit waarin ik beweer dat de mensheid leeft. Een realiteit die de mensheid via een – in de beeldspraak – soort WiFi netwerk in een lager bewustzijn houdt. Dit alles heb ik uitgebreid toegelicht in mijn artikel ‘De matrix de gevangenis voor de menselijke ziel‘ (zie hier). Het doel lijkt de positie van de ‘Saturnus matrix’ in de multidimensionale realiteit definitief te vestigen. De matrix-realiteit moet op gelijk niveau met de originele realiteit komen te staan. Die laatste is de realiteit waarin de mensheid vanuit haar origineel onderdeel is van de scheppende goddelijke kracht. Stelt u voor dat Ray Kurzweil – technische topman van Google die beweert dat we in 2045 onsterfelijk zijn en digitaal gecreëerde werkelijkheden en avatars geschapen hebben die niet van echt te onderscheiden zijn – in staat is om deze nieuwe realiteit zo krachtig te maken dat de oude niet meer relevant of van waarde wordt geacht. Dat is ongeveer wat de Saturnus-cult aan het doen is met onze huidige Saturnus-matrix-realiteit. De grote architect of Lucifer – de bouwer van deze Saturnus-matrix (de valse realiteit) – wil deze realiteit naar de onomkeerbare status verheffen. Hiervoor moet ook de broncode van waaruit alles voorkomt aangepast kunnen worden. Daarvoor heeft men de menselijke ziel – die via de zielsconnectie toegang biedt tot die broncode – nodig. Vandaar dat er de laatste paar honderd jaar miljarden mensen bijgekomen zijn op aarde. En om die toegang te verkrijgen tot de broncode van de echte realiteit buiten deze Saturnus-matrix moet die mensheid massaal worden afgeslacht. De ‘zielen energie’ die dat genereert zet – in de beeldspraak – als het ware de poort open tot de bron.

Dé reden dat de partijen die wereldwijd dus de twee geschetste kampen vormen achter de schermen samenwerken, is dat ze gezamenlijk toewerken naar de grootste massaslachting aller tijden. In alle grote wereldreligies wordt geprofeteerd van een eindtijd. De islam en het christendom spreken beide van een eindstrijd. Ze zijn echter in essentie verschillend en dat verschil wordt gebruikt voor onderlinge haat. In mijn optiek zijn deze religies dan ook bewust gecreëerd om de massa’s mensen tegen elkaar op te zetten. Wat is er nu mooier dan dat je het gewenste bloedoffer – de gewenste massaslachting – realiseert door twee groepen die elkaar vrijwillig afslachten? De reden dat nu wereldwijd de autochtone bevolking in de groen gemarkeerde gebieden opgezet wordt tegen de islamitische groep ligt daarin verscholen. ISIS is een Westers zionistische creatie. Het zionisme is feitelijk niets anders dan een Luciferiaans idee dat de oud Babylonische Saturnus-cult en Saturnus verheerlijking representeert. Religies zijn tevens creaties van deze Saturnus-cult. Daarom zult u in elke religie Saturnus symboliek herkennen. Het is aan de mensheid om de leugens van de matrix-poortwachters te gaan doorzien. Dat zijn de religieuze- en wereldleiders die ons via zware indoctrinatie en mind control in hun greep houden. Ik noem ze ‘Archontische-hybride’ elitaire leiders. Zij sturen aan op de grootste massaslachting die de mensheid ooit gekend zal hebben. Het vergt een behoorlijke ‘reality shift’ om dat te gaan zien.

het-vierde-rijk_groot

 

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
15 Comments

 1. Vergeet Agenda 21 niet in je analyse te betrekken, Martin. Ondertekend door 172 landen, hebben we met Agenda 21 een globaal masterplan van de überelite voor de 21e eeuw met als uiteindelijke doel een wereldwijd totalitair technocratisch-controlesysteem met een communistische ideologie, schuilgaande onder de dekmantel van de sustainability movement. De ‘bedreiging van global warming’ wordt gebruikt om iedereen wereldwijd voor dezelfde kar te spannen.

  • Mee eens, ik wilde mijn artikel alleen compact houden.

 2. Twee kampen die even groot zijn wat betreft inwoners aantal, toeval dat dit zo mooi verdeeld is? De teams zijn geformeerd en het speelveld is bijna klaar, nu nog wachten op het startschot, of zitten we al in de inleidende fase? Nog even wat regelen dat iedereen genoeg wapens heeft, liever geen atoomwapens want dat is erg vervelend voor die mensen die overblijven.

  Het enige wat je kan doen is in je eigen omgeving liefde geven, jammer allen dat er in de directe omgeving ook zoveel mensen zijn die klakkeloos alles aannemen wat de MSM zeggen en niet kritisch zijn.

 3. Voor alle duidelijkheid: ik zeg dat de religies worden gebruikt/misbruikt voor het optuigen van dit grote eindconflict. Ik zeg dus niet dat de religies het zelf prediken (alhoewel je bij grondig onderzoek wel wat gewelddadige teksten kunt achterhalen). De verschillen in de religies dragen bij aan conflictvorming. Beide groepen zijn stellig overtuigd dat zij de absolute waarheid representeren. Het zijn de leiders van groepering die mensen aansporen of verleiden tot geweld, niet de geloofsovertuiging zelf. Let wel: dit geldt niet alleen voor de islam. Dat is juist mijn punt. Het geldt voor alle religies. Ze worden gebruikt/misbruikt (zijn bedacht, gebaseerd op kernen van waarheid) om massa’s te sturen.

  Voorbeeld van het christelijk standpunt (dat bijdraagt aan het conflict tussen de twee kampen):

 4. Goed verwoord Martin.
  Deze week kreeg ‘dansen met de wolven’ Timmermans n.b. veren in de reet; beste politicus van het jaar.

  Ook Hitler werd ‘democratisch’ gekozen zullen we maar zeggen.

  Martin, voor jou niet nieuw meer; voor bezoekers wellicht nog wel verhelderend:
  “The Nazis planned for it, they even had a term for it – “neue Ordnung,” which means New Order, New World Order. This today, this New World Order, is the rise of the Fourth Reich.” http://whale.to/b/nazi_allopathy.html

  Martin, ter aanvulling op jou duiding van de 2 deling van de wereld – Amerikaanse invloedssfeer vs. BRICS.

  2 Opmerkingen terzake:
  1) Amerika kent in wezen een burgeroorlog. Het land wordt geleid door de schaduwregering – die de belangen van de Amerikaanse burger bepaald NIET dient – zeer schaadt zelfs.
  Amerika is bezet, door globalisten (nieuwspraak voor fascisten).

  2)Geopolitiek is dé grote 2-deling anno nu, die der religies. Islam is tot het grote gevaar gebrandmerkt.
  Pure oorlogspropaganda. De VS militariseerden de Mujahedien, niet (alleen) om de Russische bodemschatten te gaan roven, maar tevens om het 4de Rijk te realiseren.
  Operatie ‘Cyclone’.

  Gehersenspoelde en gedrogeerde ‘jihadi’s’ overal in de wereld angstpsychose en terreur laten zaaien.
  In dit verband zul je dit wellicht ook interessant vinden:
  http://www.liveleak.com/view?i=b15_1418656706

  Rusland is een verhaal apart. Veel minder vijand dan de propaganda ons inprent.
  Immers via het investeringsvehikel AIC stond Rockefeller aan de basis van de USSR. Ford, GM, GE, c.s. – heel BV USA produceerde onder licentie in de USSR, voor de USSR.
  Rusland en NAVO doen gezamenlijk militaire oefeningen – Partnership voor Peace.

  Het is niet normaal dat een regeringsleider van een machtig land zich zo in de kont laat raggen als Putin doet.
  Zal ie zo in de tang zitten van de buitenlandse oligarchen; globalisten/fascisten?

  Als ie niet met zich laat dansen, dan was ie vast al komen te overlijden. Tal van Russische staatshoofden zijn hem daarin voorgegaan.

  Ook zo iets: t.t.v. Sochi – vonden we hier homofobie in Rusland vreselijk belangrijk. Ongeveer de ergst denkbare schending van mensenrechten.

  Terwijl … wat er nu speelt rondom Demmink! vunzigheid met jongetjes! Opstelten en Rutte die de rechtsgang hinderen. Laten we eerlijk zijn; wordt de hardwerkende Nederlander ook maar genoemd ivm. een gerucht van dien aard – je gaat helemaal door de molen; gegarandeerd.

  Niks tegen homo’s. Gewoon niet mijn voorkeur. Homofilie is eigenlijk gebombardeerd tot cultus, teven exportproduct. In het rijtje gelijke rechten voor mannen en vrouwen, mensenrechten, democratie, vrij handel:
  Just words.

  Allemaal voorwendsels om soevereine landen binnen te vallen en plunderen.
  En onschuldige burgers massaal af te slachten, en andere schending van mensenrechten op grote schaal en systematische wijze.

  een paar vb.: de bewapening van IS:
  http://www.liveleak.com/view?i=b15_1418656706

  Trainingskampen voor IS onder NAVO-vlag:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2576&l=NL

  Terrorisme met een menselijk gezicht:
  http://www.informationclearinghouse.info/article33541.htm

  Ukrainse clusterbommen op woonwijken in de Donbass:
  http://www.liveleak.com/view?i=7b8_1418653430

  De NAVO-doctrine ‘Right to Protect’ in essentie.
  Altijd een excuus om oorlogsmisdaden te gaan plegen.

 5. The Rockefeller foundation heeft een studie gemaakt en 4 scenario’s opgeschreven, de leiders in de wereld kennen dit werk en gaat volgens mij volgens het lock-step scenario te werk, interessant om te zien hoe het tuig denkt.
  http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97-4da3-add6-3deb007cc719.pdf

 6. Geo-engineering is het grote gevaar.
  De ionosfeer wordt dagelijks volgepompt met nano-particles aluminium, barium en lithium om het effect van de zon te beïnvloeden.
  Chemtrails…..
  Hetzelfde geldt voor het CDR programma = CarbonDioxide removal.
  Door afkoeling van de aard-atmosfeer en reductie van CO2 wordt de vegetatie op aarde gereduceerd en dus de bron van alle leven.
  Mao en Stalin vermoordden meer mensen door hongersnood na WOII dan door oorlogsgeweld in WOII.
  De conflicten tussen machtsblokken en religies worden opgezet om de onderliggende agenda te maskeren.
  Wereldwijde natuur- en klimaatrampen om de mensheid middels hongersnood te reduceren.
  Met chemtrails en HAARP.

 7. Venezuela?

 8. Uitstekend artikel, maar helaas gaat het matrix en archontengedeelte te vér voor de mainstreamdenker… zelfs voor pasontwaakte luitjes gaat dat nog veel te ver. Dat is teveel science fiction en dus aluhoedjes materiaal bij uitstek.
  Als je de leugens doorprikt en verder graaft, kom je onherroepelijk uit op het bestaan van de archonten en hun duistere agenda, en op het feit dat onze hele realiteit uit leugens bestaat… We worden beinvloed op elk niveau van ons bestaan, en waarschijnlijk zelfs vanaf het eerste moment van ons bestaan (schepping), of zelfs nog daarvoor, maar nogmaals, dat gaat de meeste mensen echt te ver.

  Daarom hou ik de reptielen er liever even buiten als ik iemand op weg wil helpen die “wakker” genoeg is om zelf verder naar de waarheid te speuren.

  Als je weet dat deze heren op TV vijanden van elkaar zijn, maar daarbuiten dikke maatjes, oftewel: allemaal lid van een en dezelfde (niet zo heel) geheime genootschap van vrijmetselaars die zogenaamd de wereld willen verbeteren, dan weet je automatisch al hoe de vork in de steel steekt.

  Dit illuminaticlubje is beslist geen hobbyistenvereniging, het is een religieuze sekte met een piramidale machtstruktuur… Ik weet niet of die luitjes onderling stemmen als ze het niet helemaal met elkaar eens zijn, maar het is beslist geen democratisch georienteerd clubje.

  Het doorzien van één leugen, leidt meestal tot het doorzien van de volgende leugen… Het kan dan een tijdje duren, maar uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je fundamentele dagelijkse werkelijkheid, je hele leven al zelfs vóór je geboorte, een grandioze leugen is!

  Ik zeg nu tegen de mensen die kritisch genoeg zijn om op een gegeven moment te ontwaken: wil je weten hoe de wereld werkt? Wil je echt weten wie werkelijk macht heeft? JUST FOLLOW THE MONEY! Dan kom je automatisch uit bij het clubje wat de hele wereld bestuurt. En als je eenmaal aankomt bij de verschrikkelijke misdaden die ze de mensheid (en planeet aarde) willens en wetens hebben aangedaan, kun je tot géén andere conclusie komen dat deze luitjes daadwerkelijk onmenselijk zijn. En de stap van onmenselijk naar buitenaards is dan gemakkelijker te verteren voor degene die aan het ontwaken is…

  De matrix is all around us, maar je moet eerst gek worden om de werkelijkheid echt te kunnen zien voor wat het daadwerkelijk is… Het gaat mijn eigen bevattingsvermogen nog steeds te boven, maar ontkennen kan ik het niet meer.

  Dit artikel is uitstekend, maar in die zin wellicht niet geschikt voor beginners. Die lopen hard weg als ze dit lezen!

  Wellicht interessant om een boek te schrijven “Waking up for Dummies” voor beginners ;0) waarin slechts voor de hand liggende feiten worden opgesomd waar gewoonweg niemand (tenminste met gezond verstand) omheen kan? Door het hakenkruisgebouw van de Navy Seals aan mensen uit mijn eigen omgeving te laten zien zijn er toch verschillende kaken op de grond gevallen. Ze waren verbijsterd en ronduit geshockeerd. Zo grof en zo “in your face” dat het met geen enkel anti-aluhoedverhaaltje goed te praten valt… Dat zet zelfs de meest hardnekkige sheeple aan het denken… al is het maar voor 5 minuten ;0)

 9. al vraag ik me elke keer af wat noord korea aan het doen/van plan is.

 10. Verplicht chippen van mensen. Is Nederland het uitprobeerland?
  http://worldunity.me/nederland-is-klaar-voor-de-onderhuidse-chip/

  • Als de mensen zich echt -door de massapropaganda- van de regering laat chippen als geoormerkte koeien en varkens dan is mijn hoop voor de mensheid echt op een dieptepunt.

   p.s. Nog net niet helemaal vervlogen, want ik zal nooit buigen voor dit chajes dat zich “volksvertegenwoordigers” noemt!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close