Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Hielp Mark Rutte de maffiagroep Poot 2 miljard belastinggeld stelen?

Hielp Mark Rutte de maffiagroep Poot 2 miljard belastinggeld stelen?

Een getuige die zich bij deze site meldde kreeg eerder nul op het rekest van Harro Knijff de advocaat van oud secretaris-generaal van justitie, Joris Demmink. De getuige is enkele weken geleden op kantoor geweest bij Harro Knijff om zijn verhaal te doen. Het feit dat Harro Knijff nooit meer interesse getoond heeft in zijn verklaring bracht de getuige op de gedachte dat er iets niet moest kloppen. “Waarom reageert Knijff niet meer?” was zijn terechte vraag. Hierop stapte de getuige naar mij om zijn verhaal te doen. Zijn informatie bevat zulke stevige en ernstig belastende informatie tegen de maffiagroep van de familie Poot, dat eigenlijk onomstotelijk vast staat dat zij een zwartboek over Joris Demmink en andere hoog geplaatsten hebben samen gesteld met louter als doel de BV Nederland af te persen. Het bedrag waar het om gaat ligt waarschijnlijk tussen de 2 miljard en 20 miljard euro (update).

Het heeft er nu alle schijn van dat onze eigen minister president Mark Rutte mogelijk een rol heeft gespeeld in het sluiten van een deal met de familie Poot. De getuige kan onder ede verklaren dat Mark Rutte op audiëntie kwam op het kantoor van het bedrijf Chipshol van de familie Poot. Het feit dat Harro Knijf hiervan op de hoogte is en er niets mee doet, toont vrijwel zeker aan dat er een deal ligt tussen de Nederlandse staat en de familie Poot. Zou dit ook de splinternieuwe Jaguar van Harro Knijf verklaren? Is de advocaat van Joris Demmink zo stil omdat hij niet weet hoe hij zich hier uit moet kletsen? Ik belde hem gister en sprak zijn voicemail in. Enkele minuten later belde hij mij terug. Nadat ik wat kritische vragen had gesteld, reageerde Knijff nerveus, om vervolgens aan te geven dat hij een vergadering in moest en binnenkort terug zou bellen.

Het wordt tijd dat het Nederlandse volk wakker wordt en ziet welke grootschalige miljardendiefstal van het zuurbetaalde belastinggeld zich onder haar ogen aftekent. De getuige kan dit onder ede verklaren. Alle signalen zijn er dat we te maken hebben met een jarenlang voorbereide roof van de Nederlandse staat middels afpersing. De teamspelers zijn zeer ervaren op dit gebied. Om te beginnen bevindt zich binnen de stichting ‘de Roestige Spijker’ die door de familie Poot werd opgericht een meneer genaamd Ben Ottens. Ottens hielp vanuit zijn positie binnen de gemeenteraad van de gemeente Haarlemmermeer de bestemming van de grond rond Schiphol wijzigen. Robert Rubinstein is naar alle waarschijnlijkheid de gene die samen met veroordeeld oplichter Jack Abramoff de financiële kant van de deal moet inkleden. Ambramoff heeft ervaring met afpersing door heimelijk beeldopnames te maken in hotels en zette eerder pedofilie als chantagemiddel in.

De Nederlandse media hebben tot nu toe gezwegen over alle opmerkelijke zaken in deze kwestie. Zo klopt er niets van de vermeende dood van journalist Fred de Brouwer. Waarschijnlijk is Fred de Brouwer helemaal niet dood en is dit verhaal gespind om onafhankelijke journalisten angst in te boezemen. De media moeten wel zwijgen, want als er een deal gesloten is tussen de Nederlandse staat en de familie Poot en de betrokkenheid van mensen als Mark Rutte komt aan het licht, dan valt het kabinet en moet er echt een grote schoonmaak gaan plaatsvinden. Het wordt tijd dat het volk om opheldering vraagt en massaal aan de bel trekt over deze waarschijnlijk grootste afpersdeal uit de wereldgeschiedenis. We hebben het over 1/3 deel van het bezuinigingspakket van het kabinet Rutte 2. U betaalt hiervan de rekening.

Update

Rond 10:25 uur verwijderde Nujij.nl het bericht dat snel aan het stijgen was op hun pagina. Blijkbaar moeten nu alle censuur registers open getrokken worden om dit bericht te onderdrukken. De BV Nederland mag niet vallen. Let op het aantal clicks op het moment van verwijderen: 666. Opmerkelijk.

Nujij_verwijderd

 

Alle Shares 2K
468 ad

82 Comments

 1. de crematie van fred is vandaag,is inmiddels bekend waar en hoelaat?
  of blijft dat geheim omdat de familie rust wil na die rollercoaster van ellende met pers die de verhalen omdraait endergelijke.

  • Was gister volgens Henk Krol

   • oops,het is al vrijdag,ben een hele dag in de war.
    Maandag j.l ook al een uur vanwege de zomertijd,kwam dus een uur te laat in de chill-out room,ze waren al bezorgd.
    mn hele ritme is meteen van slag.

    Maar gisteren dus.Wel grappig ergens.
    Dus vlogen dappere Koen,MK-micha,Rene Rollercoaster en gevolg met Henkie-Penkie eergisteren voor de vorm helemaal naar thailand om een fake crematie bij te wonen en zijn ze straks weer terug in nederland.
    Ben wel beniewd naar het verloop van deze poppenkast.

    Ik hoop dat er mensen hebben kunnen checken hoe de poppenkast gisteren is verlopen.Dit zijn de zwakke plekken omdat deze mindfucks niet goed van te voren zijn geregistreerd en er dus overhaast wordt gewerkt.

 2. goed gesprek,heerlijk subtiel gematigd ondertoontje,reken maar dat ie is binnengekomen bij meneer knijff.
  Laat hun hersens overuren maken,maar geef ze niet te veel info per keer,niet te veel kruit verschieten,desnoods vandaag een stukje en morgen omdat je nog was ‘vergeten’ dit of dat te melden,en niet spontaan dingen uitspreken,let op de timing.Maak geen slapende honden(niet-blaffende pittbulls) te vroeg wakker.En als ze wakker zijn,eerst even muilkorfen.
  dit is de juiste strategie mijnsinziens.

  Als je mensen belt kun je je beter voorstellen als onderzoeksjournalist van de nieuwe of alternatieve media,journalist schrikt af.
  Want stel je de casus voor dat een authentieke nabestaande in een rollercoaster zou zijn geweest vanwege alle leugens in de media.Hij zou misschien juist wel zn verhaal kwijt willen aan een onafhankelijke journalist.

 3. Kan ik ook aangifte doen van fraude en bedrog. Mijn kind en ik zijn nl ook slachtoffer als de nederlandse bevolking weer eens voor 2 miljard berooft wordt.??????

  Fraude

  Fraude is een vorm van bedrog. Zaken worden anders voorgesteld dan ze zijn. Vormen van fraude zijn onder meer babbeltrucs, identiteitsfraude en internetfraude. In Nederland houden organisaties als de Inspectie SZW en de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) zich bezig met de bestrijding van fraude.
  Inhoudsopgave
  • Waar vind ik informatie over fraude?
  • Hoe meld ik fraude?
  • Wat is en doet de ISZW?
  • Wat is en doet de FIOD?
  • Wat doet de politie tegen fraude?
  • Links
  • Gerelateerde berichten
  Waar vind ik informatie over fraude?
  De landelijke Fraudehelpdesk is een nationale vraagbaak voor alles op het gebied van fraude. Bent u slachtoffer van fraude? Of wilt u weten hoe u fraude voorkomt? Ga naar de site Fraudehelpdesk of bel op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur met 088-786 7372 (lokaal tarief).
  Naar boven
  Hoe meld ik fraude?
  Fraude is strafbaar. Bent u slachtoffer van fraude? Doe dan altijd aangifte.

 4. Waar is die 2 miljard op gebaseerd? Hoe is dat bedrag tot stand gekomen? Hoe kunnen de verdiensten in een pedofiliezaak nu 2 miljard zijn?

  • Inside information. Dat wordt later onthuld. Denk aan gronden rondom Schiphol en verwachte verdiensten op projecten.

 5. Martin, ik weet niet wat voor maatregelen je getroffen hebt, maar ik hoop dat je je beseft dat je nu heel dicht bij het vuur komt te zitten. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het fantastisch wat je doet!! Diep respect!! Maar voor je het weet wordt je zelf ook van je scooter gereden. (terwijl je er geen hebt) Ik ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen. Of Knijff überhaupt de ballen heeft om je terug te bellen… Vergeet niet dat hij ook maar gewoon een hond is met een halsband en een baasje die flink aan de riem trekt als dat nodig is.

  • Gaan ze niet doen (maar voorzichtigheid is altijd op z’n plaats), want dan krijgen ze een hele grote groep Untouchables tegen zich, teveel mensen zijn op de hoogte nu.
   Tien duizenden mensen volgen dit “verhaal”
   Goed werk Martin, let’s us move on!

  • Oxel Hoe goed gemeend je advies ook maar angst is een emotie die ze graag verspreiden om je te kunnen beïnvloeden. Het is belangrijk dat altijd te blijven zien.

  • Oxel

   Hij is beschermt
   Be still And know thad the i am god is whitin you is god.

 6. Waarom krijg ik nou ineens zo’n vreemde gedachte.
  Ons aller Mark Rutte zal toch niet chantabel zijn?
  Maar er komt nog zoiets vreemds in mijn hoofd.
  Dat hotel in Washington.
  Waarom komt er zo’n rond gebouw beeld bij mij op.
  Raar, maar ineens moet ik zo aan het Ronde Huis denken.
  O ja, wanneer vieren we ook al weer “koningsdag”?

  • @perfect Elien. Ik zou al jouw vraagtekens willen vervangen door uitroeptekens haha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Misschien een kort artikeltje aan wijden? Nujij heeft in het verleden bewezen dat ze hier meelezen. Je reinste censuur. 600 clicks.. wow.

 8. Een van de lezers van mijn site wilde reageren op het artikel op nujij.nl, maar bemerkte dat het verwijderd was. Daarop schreef hij de redactie aan met de vraag waarom ze het verwijderd hadden en kreeg het onderstaande antwoord:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/reden_censuur1.jpg

  Ontevreden met het antwoord vroeg hij opnieuw om uitleg. In het antwoord refereert nujij.nl duidelijk naar de radiouitzending van afgelopen woensdag avond waar ik spreek over de splinter in het oog van een ander en het niet zien van de balk in eigen oog m.b.t. Micha Kat.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/04/reden_censuur2.jpg

 9. 🙂 Deze zin met de link naar deze site dient over alle facebook, twitters linkedln etc. verspreid te worden…. en wel NU!
  🙂

  Het wordt tijd dat het Nederlandse volk wakker wordt en ziet welke grootschalige miljardendiefstal van het zuurbetaalde belastinggeld zich onder haar ogen aftekent.

  Mensen het gaat om 2 miljard!! Dat is 2000 miljoen euro belastinggeld en dat is UW en MIJN geld!!!!!!!

  Ik wil het maar even gezegd hebben.

 10. Nujij = puur censuur.
  Heb op nujij gekeken. Nu 25 reacties ipv honderden en ca 23 van de 25 reacties allemaal tegen @Martin Vrijland gericht.
  Hoezo censuur op NUJIJ?

  • Kom je dicht bij de waarheid dan kom je niet op Nujij.

 11. Spannend!

  Ik ben ook benieuwd wat de implicaties van dit verhaal zijn voor de Westenberg/Kalbfleisch affaire.

 12. wat was ook al weer het verhaal van Mabel en Rutte ,hadden die ook niet iets samen gehad ?

 13. Ongelofelijk, die reactie van NuJij.

  Artikel bestaat inderdaad nog wel, maar gewoon weggecensureerd van de hoofdpagina. Gelukkig is het geen geheim meer dat Nujij censureert, er zijn hele blog’s over gemaakt (http://nujijcensuur.wordpress.com) en GeenStijl heeft het ook wel eens gemeld.

  Ach, laatste stuiptrekkingen van de ‘oude’ media. Wordt tijd dat er eens een groot onafhankelijk nieuwsmedium komt.

 14. Deze jongeman is er ook afgeflikkerd. Nujij = puur censuur.
  Heel goed schnijder .

 15. anti deVriesmaffia
  martinvrijland
  Elvetwelve
  Moondust
  Oxel
  MineurF
  schnijder
  Wilfred Bakker
  Het gaat druk worden hier wat ik jullie brom, ik ben zo ontzettend boos geworden dat ik ruimte krijg om van jullie allemaal te houden, Micha blijft hangen op het astrale gebied, er is geen liefde.
  Het enige wat teld is liefde, jaren lang heeft hij mij in de fucking mind gestopt, vuist diep zat ik in de matrix, de matrix waar van ik dacht dat ik er niet in zat, en plots is er iemand die ook daar door heen prikt, dit leven word heel erg interesant en we zijn allemaal op weg om die tering zooi te redden, het is een keiharde strijd, en laten we stil zijn, liefde daar kan niemand tegen op, nu niet nooit niet

  Wij zijn allen banningen, levend binnen de lijsten van een vreemd schilderij. Wie dit weet leeft groot, de overige zijn insecten.
  Met de hartelijke groeten van mijn echte naam.

  Wilfred Bakker.

  • Hallo Wilfred, als je helemaal wil ontwaken dan kan ik je de boeken van Jed McKenna aanraden. Hij is er helemaal uitgestapt, maar de drive daarvoor moet wel heel sterk zijn, want je verliest letterlijk alles (illusies). Het voordeel is dat je er ook werkelijk alles voor terugkrijgt, namelijk het leven zoals het is.

   • Moondust
    Dank, reeds van kinds af aan treed ik uit, het leven zo als wij het leven slaat kant nog wal we zitten in een enorm plan. Ik doorzie de illusie, vele levens heb ik gezien, heel goed dat je McKenna er bij betrekt, dat zouden meer mensen moeten doen.
    In Love
    Paravydia Atmavydia Krischnarama Avatara svami
    in de volksmond gewoon Wilfred.

   • @Wilfried heeft gelijk, mensen we zijn wel kwaad en dat moet ook, maar wat telt is liefde. Als je dat niet hebt, kunt geven of krijgt dan leef je niet.

    En deze fraudeurs leven zeker niet, als zombies moeten ze hun perverse behoeften doen in holen, krochten en onderaardse gangen, zeker soms ook in ‘koninklijke vertrekken’ maar wat mij betreft mogen ze koninklijk verrekken.

    Ik hoop dat steeds meer mensen wakker worden, en degene die vuistdiep in deze smerigheid zitten en zo eigenlijk hun volk verraden tot inzicht komen en zich keren tegen hun perverse meesters, liefst met bewijzen : zoals verborgen opnames videoos van hun ‘evil’ handelen.

 16. Haha,ik mag geen artikelen meer plaatsen op nujij, wel reageren…………

  • Daar zakt je broek toch van af.

 17. If you do the RIGHT thing ,you are going in the RIGHT direction being at the RIGHT place at the RIGHT time meeting the RIGHT people.

  Dat je naar Zandvoort ging en toevalliger wijs op de juiste terras ging zitten en daar Ottens tegenkwam is geen toeval Martin.

  Je Intuitie leidt je naar die situaties, je zit op de goede pad. Jou intenties zijn puur, je doet het niet voor het geld, je doet het voor de waarheid.
  Kijk maar naar die Machiavelli spel die de moeder van Annass je had gegeven. Of dat toeval was dat blijft de vraag.
  Daarna schreef je een explosieve artikel over Bauke Vaatstra en zijn Machiavelli prijs.

  Los van dat is het belangrijk geen vijandigheid te ontwikkelen onder mekaar. Op veel vlakken heeft Micha toch Demmink op de kaart gezet. Steeds meer mensen zullen zich dan beseffen wat er werkelijk in Nederland en de wereld gebeurt.
  Aan de andere kant is het ook goed van Martin en de lezers en onderzoekers om altijd kritish te zijn en skeptish te blijven. En dat geldt ook in de alternatieve media.

  Keep up the good work!

 18. Ayahuasca, Iboga & Peyote.

  Bewustzijnsontwikkeling.

  Hier is de elite doodsbang voor.

 19. Reactie van Joost die niet kan inloggen:

  De betrokkenheid van Abramoff bij de anti-demmink-lobby wordt bevestigd door Jack Abramoff zelf :

  http://archive.is/BXPb (Vrij Nederland Artikel)

  Vrij Nederland sprak meerdere bronnen die beweren dat de Amerikaan Jack Abramoff betrokken is bij de anti-Demmink-lobby. Gisteren reageerde de in 2006 voor corruptie veroordeelde super-lobbyist per mail.

  ‘As for the Demmink effort, my involvement is not as significant as I wish it could be, but I certainly support the campaign and have offered to do anything I can to bring justice to this matter.
  Since returning from prison, I have worked on a number of public service campaigns, including the effort to get more funding for law enforcement for anti-child pornography enforcement, the campaign to improve felon recidivism rates and the fight to change our lobbying and special interest access laws.

  Friends of mine have been active in trying to expose the child sex trafficking on the part of senior European political officials, including Jorus Demmink, and I applaud this work and would do anything I can to help. My efforts for all of these causes, by the way, do not include my doing any lobbying, but do include offering my strategic suggestions based on my past experience – and in the case of the lobbying reform, public appearances and media. I don’t anticipate doing any media on the Demmink fight, though, as I am only one of many interested citizens outraged by this man’s alleged actions and I don’t have any particular expertise in this matter.’

  De oplichtende mensen/kinderhandelaar die zich nu zou inzetten tegen mensen-en kinderhandel… yeah right.

  • Bedankt voor het plaatsen, Martin. Ik kan dus weer reageren.

   Abramoff geeft dus zelf toe dat hij erbij betrokken is. Dit kan een Micha Kat of Rubinstein dus nooit meer ontkennen.

   Ik vraag me af wat de connectie precies is tussen Abramoff en Poot. Duidelijk is dat Poot de Arrest-Demmink beweging in Amerika mede heeft gepusht, zoals lijkt te blijken uit dit artikel:

   Heeft Jan Poot vrienden in het Amerikaanse Congres?

   http://www.quotenet.nl/Nieuws/Heeft-Jan-Poot-vrienden-in-het-Amerikaanse-Congres-28169

 20. Snapt u het nog? Ooow wacht Poot – Katholiek Nieuwsbald..oooh..vandaar:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5444-fred-de-brouwer-morgen-gecremeerd

 21. We gaan even lachen mensen Micha begint op Frontier radio.

  • Ik kom niet verder dan 2 minuten, die ogen vind ik doodeng.

 22. @ Martin.

  Tuurlijk, hij word morgen gecremeerd.. De man is dood vanaf 14 maart, het is morgen 5 april HAHAAHA

  Uiterlijk op de 5e dag het overlijden moet iemand begraven (of gecremeerd) worden. Als iemand bijvoorbeeld op maandag overlijdt, moet er uiterlijk zaterdag begraven worden, als iemand op 1 april is overleden zal hij/zij op zaterdag 5 april begraven worden. Maar er is met vergunning van de burgemeester ook uitstel mogelijk.
  Uitstel is b.v. aan te vragen als er familie van ver moet komen of als er feestdagen tussen de dag van overlijden en begraven liggen.

  Maar meer als 20 dagen na overlijden …nooit! dat is absurd !

  • Wie is die gast!

  • Kevlar je moet wel even opletten he er staat onder het bericht van KN 31- maart dat was maandag en dan zou hij dus dinsdag 1 april gecremeerd worden , maar Henk Kroll had het over nog 2 dagen later donderdag 3 april ,
   De broer Rene was nog gewoon in Nederland
   [[Waarinholland]]
   Wat wel raar is Fred is joods en joden mogen niet gecremeerd worden , en als een jood dood is mag niemand meer het lichaam zien en moet zo snel mogelijk begraven worden.
   Het enige waarvoor een lichaam langer bewaard moet worden is als er een misdrijf wordt vermoed of is gepleegd.

 23. LOL Micha noemt Martin ‘jaloers’ hahaaa

  Micha; ‘ik heb een mondelinge afspraak met de familie Poot GEEN contract, ik krijg 2500 euro per maand’

  Ohja Micha? Geen contract maar wel elke maand cashen?! Tuurlijk.

  De man zit vol leugens.. Niet om aan te horen.

 24. Ok, popcrn er bij en bier!

 25. @kevlarc, een mondelinge afspraak heeft in de BV NL de waarde van een oude krant!!!
  Niets maar dan ook niets, ik denk dat ik bij mijn ,,,baas.. ook een paar nieuwe afspraken ga maken mondeling.
  Een ton per jaar of twee?? Haaaaaaaaaaa
  Alle gekheid, deze zaak kan nu alle kanten op ,harro in de stress er zal moeten worden overlegd enz enz.
  Wat een bende het lijkt op de matrix in het kwadraat!!

 26. Lees ook het verhaal van Johan Oldenkamp. Het lukt Johan niet om zelf een login op mijn site te maken. Johan’s verhaal over de familie Poot klopt aardig. Er staat echter 1 foutje in het artikel, namelijk de origineel aangekondigde crematiedag. Dat moet zijn dinsdag 1 april. Eerst werd dus aangekondigd dat Fred de Brouwer op 1 april gecremeerd zou worden, vervolgens maakte Henk Krol daar bij Pauw & Witteman 3 april van.

  http://www.pateo.nl/Links/nieuws.htm

 27. Iedereen die Micha Kat nog steunt, steunt een organisatie gelieerd aan een veroordeelde afperser genaamd Jack Abramoff. Micha Kat verdedigde de samenwerking met Abramoff gister onder het mom van “kwaad met kwaad bestrijden”. Hij wilde de luisteraar er maar liever niet op wijzen dat Abramoff kinderen drogeerde om ze in hotels door hoog geplaatsten te laten misbruiken. Door dit te filmen chanteerde hij ze en werd de politiek afgeperst. Micha noemt dat ‘een lobbyist’. Deze man is verbonden aan de familie Poot en aan Micha Kat. Een ieder die dat nog durft te verdedigen moet zich diep schamen.

  • Die groep die juist ” kindermishandeling ” wil ontmaskeren wordt bijgestaan door iemand met een reputatie van het ergste soort die drie en een halfjaar heeft gezeten daarvoor en menigeen in de States is van mening dat dat te weinig was voor zijn gepleegde daden

   Ga maar eens serieus zoeken op het internet

   http://beforeitsnews.com/power-elite/2014/02/aipac-and-abramoff-operated-a-political-child-sex-blackmail-ring-2444734.html

   Dit is dus in weze een soort collega zoals Ben dat van Peter is.

   En dit soort collega’s moeten ronselen voor deze zaak in politiek Amerika, dat is heel normaal zegt de Heer Kat , Ja zo gaat dat nou eenmaal zegt de Heer Kat. (in het interview Radio Frontier 04/04 2014)

   Als het om geld en macht gaat is ethiek en integriteit ver te zoeken idd.
   Je zou bijna zeggen dat het eerder hierdoor juist in stand gehouden wordt

   Met Vriendelijke Groet

   • Het punt is juist dat Abramoff nooit vervolgd is voor het organiseren van die child sex rings. Dat is juist een enorme doofpot daar in Amerika, nog groter dan de Demmink-doofpot, met nog meer keyplayers en de Bush-family, AIPAC en Israel direct betrokken.

    Het is dus inderdaad uitermate vreemd en verdacht dat Poot / De Roestige Spijker uitgerekend deze lobbyist benadert om ervoor te zorgen dat ook vanuit Amerika de druk op Nederland wordt opgevoerd. Het is natuurlijk Rubinstein geweest die de connectie gelegd heeft en die wist uiteraard precies wat voor een fout mannetje Abramoff is. Ik vond het altijd al wat vreemd dat Rubinstein in dat gesprek bij Talk2Myra er zo op hamerde hoe diep de Nederlandse journalistiek zich wel niet moest schamen en hoe corrupt de Nederlandse ueberelite wel niet was, maar het met geen enkel woord had over de nog veel en veel grootschaligere schandalen in Amerika.
    Ik durf te wedden dat Rubinstein zich niet durft te wagen aan het openbreken van die doofpot in Amerika. Allemaal leuk en prima dat ze daar wat hearings zitten te houden over de situatie in Nederland, maar ze hebben hun eigen nog veel grotere zooitje ook gewoon onder de kast geschoven.

    Bij deze nog eens de verwijzing naar een docu over die Amerikaanse doofpot. Die gaat oa. ook over die Washington sex rings (eind jaren 80), waaraan Abramoff dus wordt gelinkt, hoewel zijn naam geloof ik niet genoemd wordt in de docu.

  • Micha is een zeer listig mannetje en niet te vertrouwen, dat is nu duidelijk. Een psychopaatje die alles 180 graden omdraait en heel ver gaat om z’n doel te bereiken
   Hij ging gisteren niet in op een vraag die interessant is namelijk,
   Waarom werd Demmink bewaakt in het buitenland door BSS Security en niet in Nederland?
   Is dan die scene met Kat bij het huis van Demmink geregisseerd? Zit er een driedubbele bodem in dit verhaal (Tripple bottom line).
   Misschien ook even Minerva man Herman Pieter Bakker Schut onder de loep nemen en de stichting met van der Plas.
   Gaat dit verhaal misschien zover ,dat het blackmailen zich ook op Europees niveau afspeelt? Die banken die constant gered worden met miljarden, kan je zo in het lobbycircuit plaatsen van Rubinstein en Abramoff.

   • Boublog- speelt nu de twijfel kaart, maar blijft Martin bashen
    KLOL- ontmaskert als onderdeel van, blijft met oud nieuws komen.
    Olympic Zion – schrijft geen stuk over Abramoff connectie met Aipac en zijn childsex ring afperspraktijken maar ook niet over TBLI (Rubinstein)connectie met Unit 8200 van de afdeling Sigint (Israelische info(war) dienst)
    Talk to Myra – tja ? (Henny lijkt ok, maar houd zich op de achtergrond)
    Bovendien (NEXUS) – nog geen artikel ,waar blijf je.
    Herstel de republiek – ik had wel wat vuur verwacht van Jack die daar reageert (de supergetuige)
    Haagse complot – geen woord.
    Anarchiel – alleen in de stortplaats een linkje.
    Steve Brown – Kritische noten worden weg gehaald bij de comments als het over Poot gaat.
    Niburu.nl – niets
    Niburu.co – lichte ondersteuning nog niet genoeg.
    Urubin – ex-porno producent, draai alles om niet alleen zijn website naam.
    Want to know – wil niets weten, slaapt in zijn comfortzone.
    Argusoog – gaat weer beginnen, kom maar met jullie eerste artikel ben benieuwd.

    In het rijtje medestanders zou ik willen toevoegen Niburu.co, Pateo.nl Donquijotte bog
    wie volgt?

    Dit is mijn mening niet perse van Martin Vrijland.

   • Haags Complot geen woord? interessant.
    En Steve dus ook.

    heel verhelderend.

  • Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen dat ik het wat dit betreft hier alleen nog maar hartgrondig mee eens kan zijn! Het is niet te geloven wat een misdadige houding het wel niet neemt om gisteren in die walgelijke uitzending van Frontier gewoon te stellen dat het okay is om een Amerikaanse kindermisbruiker in te zetten tegen het spook Demmink (die gewoon vrij rondloopt en dat zal blijven doen)! Dat het okay is om een misdadiger van deze categorie in te zetten om de deal, die ook nog eens in dat programma wordt toegegeven op bestaan, in het voordeel van zijn broodheren te beslechten!
   ZIEKER kan gewoon niet. Dus hierin ben ik het volkomen met je eens, iedereen die daar nog intrapt is of bewust crimineel apathisch of blinder dan Stevie Wonder. Bovendien is iedere cent die in dat kartel gestoken wordt (hetzij door donatie, hetzij anders) een investering in een nog gruwelijker toekomst dan waar er mogelijk al sprake van is! Het houdt de elite op haar plek, en het misbruik van kinderen op het hoogste niveau in stand.
   En dan het feit dat het misbruik van kinderen in Amerika door deze vuilspuiter ook nog eens vergeleken wordt met ‘door rood licht rijden,’ ik kan het nauwelijks geloven.
   We moeten het maar toestaan, omdat het volgens Kat een kleiner kwaad is, dan het kwaad dat we zouden toestaan als Chipsol haar geld niet krijgt! Erbarmelijk!

   • Ja, Francis en het oude omaatje dat beroofd dreigt te worden (en waarvoor je dus volgens Micha door het rood zou rijden) moet dan dus Chipshol zijn…?

  • Ik moet hiermee instemmen, zij het zonder enige vorm van triomfantelijkheid. Het is alleen maar ontzettend triest wanneer je je als jong persoon weet te bevrijden uit een milieu waarin de waarheid koste wat het kost onder het vloerkleed moet blijven, om vervolgens te ontdekken dat ook de waarheid van sommige alternatieve media en hun vertegenwoordigers een matroesjkapop van leugens is.

   “Kwaad met kwaad bestrijden”, in de zin van samenwerken met het kwaad om zodoende te trachten iets goeds te bewerkstelligen, zoals dhr. Kat stelde op de radio, is geenszins een gedurfde actie, “alternatieve heldendaad” of wat dan ook. Het is mijns inziens een rabiate fout, en niet in de laatste plaats ook zeer roekeloos en arrogant, om te denken dat men kan afdalen naar het niveau van de dimensie waarbinnen deze kwade krachten opereren, met als doel die krachten schade toe te brengen. Op het moment dat men zich op dit niveau bevindt en deze dimensie binnengaat, is men er onderdeel van. Vroeg of laat komt dit naar buiten en dat lijkt momenteel het geval te zijn.

   Het lijkt momenteel eveneens haast een mainstream hype te worden om als blijk van rechtschapenheid te pleiten voor de veroordeling van dhr. Demmink, “omdat deze jonge jongens heeft misbruikt en daarover liegt” dus “achter de tralies met dat vieze mannetje”. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat er in ieder geval “iets” niet in de haak is. Maar er wordt nauwelijks tot niet – deze site is een van de uitzonderingen – gesproken over de werkelijke drijfveren van Demmink en de zijnen. Er is meer aan de hand dan seksuele perversiteit die gericht is op bevrediging. Ik ben 100% voor de veroordeling van Demmink. Maar we moeten niet uit het oog verliezen dat er honderdduizenden “Demminks” zijn, waarvan sommigen nu, op dit moment, jonge kinderen misbruiken en verkrachten… niet in eerste instantie voor hun eigen bevrediging, maar omdat zij een instrument en een medium zijn van de kwade krachten die de energie en de onschuld van deze jonge kinderen nodig hebben om te kunnen overleven! Dit moet met alle aandacht voor de persoon Demmink niet uit het oog verloren worden, anders wordt de Demmink-zaak zelf nog een dekmantel voor het voortbestaan van precies datgene waarvoor Demmink (hopelijk) veroordeeld wordt.

   Ik hoop dat degenen die hier of waar dan ook belangeloos voor de waarheid strijden, zich zullen hoeden voor gelijkvormigheid aan het systeem. Waarmee ik bedoel: ik hoop dat beledigingen en allerhande uitingen van haat en nijd achterwege zullen blijven. Uiteindelijk kan het “hen” niet schelen of men negatieve energie verspreidt op een mainstream of een alternatieve wijze. Het maakt “hen” niet uit of de voor hen broodnodige negatieve energie voortkomt uit oorlogen of uit geruzie op social media en blogs. Het is belangrijk om te beseffen wat er werkelijk gaande is in de wereld, maar nog belangrijker is om er vervolgens vanuit liefdevolle compassie verandering in te brengen… naar mijn mening is dit ook de enige wijze waarop verandering tot stand kan worden gebracht!

 28. Micha Rat heeft zijn ware aard laten zien. Ik heb die uitzending van Frontier beluisterd en het was werkelijk om te kotsen.

  “Doel heiligt de middelen”. Die rat verdient de Machiavelliprijs 2014.

  En dan nog zeggen dat mensen die vragen stellen over kinderhandelaar en oplichter Abramoff in dienst van Demmink zijn en de onschuld van Demmink willen bewijzen.

  Een dieptepunt…kruip terug in je hol en schaam je diep Rat!

  Respect voor jou Martin en respect voor Francis Capelle. Zijn boek “Tegenlicht (achter de schermen van de Alternatieve Media)” is een aanrader.

 29. @ francis, ik ben het met je eens ,het is appels met peren vergelijken het gaat helemaal niet meer over demmink maar over geld geld geld wat uiteindelijk niets meer waard is als de pleuris uitbreekt.
  Nu de dood van de ex topman van ABN die dood is aangetroffen met zijn gezin er bij.
  Allemaal kopstukken die middels list ,bedrog en over lijken gaande hun doel willen bereiken geld geld om nog meer andere kopstukken om te kopen en te misbruiken om nog meer geld en macht te vergaren!!
  Vervolgens leven ze achter elektronisch toezicht om niet afgemaakt te worden door hun partners.
  Zij leven in een gevangenis niet wij met onze beperkte middelen!!
  Na de afgelopen tijd met alle ontwikkelingen ben ik nog verder gaan denken en tot de conclusie gekomen dat geld en macht van mensen die daar aanleg voor hebben tot psychopatisch gedrag leidt en zij nooit werkelijk vrij zullen zijn.
  Zij zijn de slaven van hun wereldje niet wij!!!
  Good luck to all the people with integriteit.

  • @maasdonk Voor het merendeel ben ik het met je eens.
   Het vervelende is dat zich rond deze psychopathische empathieloze kopstukken een leger van slijmende en dienende lakeien/profiteurs/idioten/slappelingen *)
   verzamelingen die hun orders blind uitvoeren waar andere mensen het slachtoffer worden, varierend van het uit de weg ruimen van tegenstanders (vb C v Houten,Endstra etc.) tot het uitmoorden van hele volkeren(bv Irak, Afgh, Mali, Syrie, Oekraine, Chile etc.)!

   Vandaar dat zij een ernstig gevaar voor de mensheid en zelfs een serieuze bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid als geheel vormen.

   *) maak zelf uw keuze

   ps Een en ander hier vermeld niet bedoeld om ons bang te (laten) maken.

   Dus @Allen “enjoy your life” ofwel laat het niet je pleizier(tjes) in je leven hierdoor vergallen.

 30. Hier mijn gedachten over Micha Rat:

 31. Beste Martin,

  Om te beginnen wil ik je een compliment maken, je doet heel goed werk.
  Dan dit. Heb je hier wel eens aan gedacht? Dat de familie Poot drugsgeld witwast. Vergeet niet dat het in Canada en Amerika en Mexico heel ‘normaal’ is dat de drugsmaffia haar geld witwast in onroerend goed, samen met projectontwikkelaars, vooral wat betreft de grote projectontwikkelaars. We hebben het in het geval van de familie Poot zelfs over zogenaamde ‘gebiedsontwikkelaars’. De ‘Poten’ zouden dan slechts relatief kleine spelers zijn die nog veel grotere spelers, misschien zelfs de echte grote jongens van het wereldtoneel, achter zich hebben. Dan zou je kunnen denken aan een andere miljardairs club dan die van de Rothschilds, de Oranjes, de NWO. Een soort alternatieve miljardairsclub, uit een ander deel van de wereld, die zelfs politieke ambities hebben in Nederland. (Kat lult al over een mogenlijk primierschap van Krol.) Lieden die de NWO vanuit ons kleine, maar toch belangrijke, landje onderuit willen trekken.
  Misschien draai ik nu wat door, echter, misschien zou je het gedachte willen geven.

  Het beste, Fred

  • Beste Martin,

   De MSM werken dus voor de NWO. Mijn inziens een club van Europese en Amerikaanse miljardairs, de grote bankiers die de centrale banken in het westen bezitten en de drie grote olie bedrijven en nog veel meer, de Illuminatie. Binnen deze club zijn naar mijn mening de Europese families machtiger. De Rothschilds vooral, zij bezitten waarschijnlijk de Fed.
   Nu zou het zo kunnen zijn dat er een bepaalde wrijving is ontstaan tussen de Amerikaanse en Europese takken van de NWO, ja zels bepaalde kampen zijn ontstaan. De Amerikaanse Miljardairs zouden nu de Europese miljardairs kunnen zijn gaan bestrijden, en gebruiken daarvoor mensen zoals de familie Poot. Welke slechts investeerders zijn voor Amerikaans drugsgeld. Relatief kleine jongens in het veel grotere spel. En andere amerikanen zoals Rubinstein en Abramoff.
   De Europese miljardairs hebben van oudsher pedo netwerken opgebouwd, de Amerikaanse niet of nauwelijks. De Amerikaanse miljardairs proberen nu de Europese miljardairs onder druk te zetten door de pedo kaart te trekken en de Europese pedo netwerken onder druk te zetten. Vandaar dat nu in Engeland, Nederland en Duitsland pedo praktijken aan het licht komen, via alternatieve media. Veel alternatieve media in Engeland en Duitsland zullen waarschijnlijk ook uit wazige figuren bestaan zoals kat. Half-truthers.
   Er zouden dan zijn:
   – De MSM die voor de NWO werken.
   – Alternatieve media die zogezegd alternatief zijn aan de NWO en zogenaamd de NWO bestrijden, maar die in werkelijkheid half-truthers zijn en vuistdiep gaan bij de NWO. Zij worden betaald om de NWO juist te beschermen door heel wazig te lullen. Waardoor alles lekker doorsuddert.
   – Alternatieve media, half-truthers van het kamp Poot, lees Amerikaanse miljardairs, die in Noord-West-Europa in opkomst zijn.
   – Oprechte alternatieve media.
   Bij de MSM horen uiteraard de bekende personen zoals Pauw en Witteman en de allergrootste smerigste tyfus hond Peter L. de Vries.
   – Bij de alternatieve media, half-truthers van de NWO horen Frontier Radio, Nieuwbreker, Francis Capelle, Ons Geld, Ad Broere, met als grootste tyfus NSB hond Anthony Migchels.
   – Alternatieve media kamp Poot, Myra, Kat.
   – Oprechte media, Johan Oldenkamp, Martin Vrijland.

   Veel half-truthers van de NWO worden ingehuurd om heel vaag te lullen over economie, financien, banken, omdat de centrale banken in het Westen de machtsbases vormen van de NWO. Binnen 20 jaar zullen de centrale banken in het Westen zijn genationaliseerd en gedemocratiseerd. Voor het zover is zullen zij er alles aan doen ze te behouden, ze zullen zelfs waarschijnlijk gaan schieten.

   Ondertussen zouden degenen van de oprechte media kunnen proberen de lieden van de andere media te ontmaskeren. Waarbij de nadruk gelegd zou kunnen worden op deze verschillende groepen. Misschien zou men kunnen proberen ze een beetje tegen elkaar op te zetten door ze elkaar te kunnen laten gaan bestrijden.
   Het nut hiervan zou zijn dat de gewone man op straat wakker wordt.
   De Nederlanders moeten eerst goed wakker zijn, dan kan de centrale bank worden genationaliseerd en gedemocratiseerd, en de macht van alle miljardairs worden gebroken.

   Het Beste, Fred

   • Fred, Anthony Migchels..
    kun je dat uitleggen?

 32. PS: denk even mee,wat is de link: Maaike Terpstra, yehudi moswkovicz,swapichou ,,medewerkers,, micha zet het dagboek zonder gedoe on line!!!
  Er is een link tussen al deze gebeurtenissen en de vaatstra zaak heeft er ook mee te maken.
  Er is een connectie tussen al deze mensen met 1 doel nl GELD GELD GELD, dat is de enige motivatie anders zouden zij er wel de pannen op gooien.
  Moeder vaatstra wordt gebruikt om bizarre claims in te dienen voor een dagboek wat jan en alleman al lang gelezen heeft.
  De documentaire when childtraffickers rule a nation heeft ook jan en alleman al gezien, niks bijzonders daar ga je toch geen hele rechtbank voor mobiliseren .
  In mijn visie zijn het allemaal schijnprocessen om de werkelijkheid uit het zicht te houden.
  De rauwe realiteit dat de hele maatschappij verziekt is door machtswellustelingen die ons terroriseren middels intimidatie en slavernij met hun 21 % BTW terreur de boel stil te leggen.
  Miljarden worden er verkwist aan afkoopsommen etc.
  Zij moeten exposed worden middels volkstribunalen waar zij zich moeten verantwoorden voor crimes against humanity.
  Wordt vervolgd.

 33. Wel opvallend dat de radio uitzending met Micha Kat van afgelopen vrijdag nog niet online staat in het archief van Frontier radio. Is het zo nadelig voor Micha dat men maar besloten heeft het niet te plaatsen?

  http://www.frontierradio.nl/

 34. Na even zoeken blijkt de uitzending toch online te staan. Micha Kat durft zijn eigen uitzending niet te plaatsen; in tegenstelling tot wat hij zei

  http://frontierworld.nl/data/FrontierRadio-20140404-GOV.mp3

  • Micha is de paard van Troye voor de de Poot familie. Blijkbaar weet Micha iets wat niet gelekt mag worden van de de Poot familie.

   Weet je : Tja, de fundering van de maatschappij is rituele magie. Het doel van deze magische rituelen is om de leden van de samenleving, die sinds de kindertijd deelnemen aan deze ceremoniën, te bezweren. Door voortdurend de rituelen uit te voeren, door middel van herhaling, zullen zij hun emoties binden aan magische symbolen. Zo conditioneren deze ‘tovenaars’ de leden van de samenleving Wanneer emoties reden vervangen, worden ze de drijvende kracht achter actie; degenen die moduleren en controle houden op de emoties van anderen, controleren de samenleving

 35. Micha Kat bewijst zelf zijn link met Swapichou, Barracuda, Disputax en andere sites door teksten die van origine van de hand van Jeroen Hoogeweij (praktisch zijn buurman) op zijn site te plaatsen.; Hiervoor is even snel een nieuw blogje aangemaakt (let op het nummer 666 in het adres), maar de teksten zijn exact van de hand van Jeroen Hoogeweij, zoals verwerkt in mijn uitgebreide aangifte:

  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/martin-vrijland-levensgevaarlijke-psychopaat/

  Blijkbaar is hij vergeten dit artikel daarover te lezen:
  http://www.martinvrijland.nl/2014/03/20/nieuwsbreker-swapichou-barracuda-betichten-martin-vrijland-van-oplichting/

  Micha Kat laat volledig zijn ware aard zien. Dank je wel Micha.

  Iedereen die het nog voor de groep Poot en Micha Kat durft op te nemen in de wetenschap dat zij bewust samenwerken met Abramoff om “kwaad met kwaad te bestrijden” is voor mij geen gesprekspartner meer. Micha heeft dit in de uitzending duidelijk toegegeven. Ook heeft hij toegegeven dat alles draait om het geld en niet om de pedofilie. Voor die strijd om geld hebben ze dus in hun team iemand zitten die kinderen drogeerde en hotels in smokkelde om te laten misbruiken met als doel afpersing: Abramoff.

  • ik heb het gelezen op klol. wow,ongelooflijk.
   Dat micha uberhaubt nog vrienden wilden worden met zo’n psychopaat is wel opmerkelijk.

   Waar hebben we dat meer gezien?
   psychiatriseren,criminaliseren en ridiculiseren.Ik ontwaar wonderwel een gelijkenis in strategie van de grondlegger van de psychiatriseer-strategie,peter Rijksvoorliegdienst de Vries.

   tja,criminaliseren, psychiatriseren en ridiculiseren is de ENIGE uitweg nog.
   De onbevredigende en bizarre antwoorden in de radiouitzending bij frontierradio en talk2myra(kamp-Kat) waren voor iedereen bijzonder verhelderend dus moet er uit een ander vaatje worden getapt.
   Wel opmerkelijk trouwens dat Micha uit zn relaxte rol schoot en opeens begon te gillen dwars door vraag 37 heen, toen een zekere Peter de Bie in de chat bij frontier chatte dat het juist heel belangrijk is om in te zoomen op JACK ARAMOFF.

   Hopelijk kan iemand die handig is met videosmontage een verhelderende compilatie maken van MK-micha.

 36. Van Nieuwsbreker moet ik overigens toegeven dat hij mij waarschijnlijk aangevallen heeft omdat hij dacht Micha Kat en ik tot dezelfde groep hoorden. Dat is hem vergeven.

  • zou goed kunnen,heb uit betrouwbare bron dat het een toffe gast is.
   Er zullen wel meer zijn die je bij die groep hadden ingedeeld, die mensen leren nu nieuwe woordjes zoals ‘cognitieve’ en ‘dissonantie’
   Daar komt bij bij dat MK en MV wel naar elkaar verwezen als logisch gevolg van het vermeende overeenkomstige doel.Vooral micha maakte als een soort van hongerig,luid smakkend,oprispend en flatulerend gratiskoekjes-monster grif gebruik van jouw journalistieke tours de forces.

 37. Martin, hoop toch wel dat je ondanks alles nog humor hebt:

  martinvrijland

  november 4, 2013 om 10:17 am

  Er is geen sprake van het zwart maken van Capelle.
  Hij doet net of er kapitalen beschikbaar zijn bij de alternatieve media. Nou bij mij in ieder geval niet. Ik ben ook alles kwijt geraakt en loop niet zo te klagen en om me heen te slaan als dat hij dat doet.
  Dus er is geen sprake van zwart maken, maar van mensen die blijkbaar de behoefte voelen om het voor iemand op te nemen die nog al te keer gaat tegen de alternatieve media.
  In de basis was mijn kritiek vooral gericht op de inhoud van het filmpje. Dit als gevolg van het feit dat ik er op gewezen werd en mij gevraagd werd om mijn mening.
  Ik wil de naam Francis hier op de site niet meer horen. Het is mooi geweest.

  Twee vragen dus ook voor jou: Zijn er wel of niet kapitalen beschikbaar in de alternatieve media? Ja/Nee is voldoende!

  https://www.youtube.com/watch?v=ohWaAi-56n4

  ‘Ik wil de naam Francis hier op de site niet meer horen. Het is mooi geweest.’

  Wat vind je er van dat die Francis hier, inclusief achternaam, een account aangemaakt heeft? weet niet/geen mening/is niet oke/helemaal goed (aankruisen wat van toepassing is) lol!

  Nu het volgende: er zijn twee dingen die mij altijd zijn opgevallen: ik ben nooit geband bij klokkenluider of wat dan ook (ondanks mijn bevindingen) en de mainstream media, zogenaamd de tegenhanger van Kat, heeft nooit ergens op gereageerd dat wel onderbouwd over Kat gesteld kon worden!

  De blogs waar jij nu over verteld (behalve nieuwsbreker) hebben Kat ogenschijnlijk vaak zwart gemaakt, maar hebben hem nooit echt op de inhoudelijkheid veroordeeld (tot zover de zogenaamde trollenblogs!)

  Ik geloof je op je woord dat je nooit een cent verdiend hebt met je site, ik had geen echte site alleen een you tube kanaal. Ik heb ook nooit in de verdienhoek gezeten. Maar het verhaal dat de georganiseerde Alternatieve Media NIET over kapitalen beschikt is voor eens en voor altijd om zeep. Als we kijken naar de broodheren van Micha, een clubje Multi miljonairs achter de roestige Spijker, en nog veel meer, kunnen we dat gewoon uitsluiten.

  En ook het feit dat zich die tak nooit bereid heeft verklaard om ook maar iets te doen voor mensen, klokkenluiders, medewerkers die wel door de overheid op de korrel werden genomen (nadat zij overigens door klokkenluideronline of naar aanleiding van een alternatieve radiouitzending tegen die spreekwoordelijke lamp liepen) zegt mij genoeg.

  De taktiek is eenvoudig: help ons de misdrijven binnen de hoogste gelederen ‘bloot te leggen’, en op het moment dat je vermaalt wordt door de ‘lagere’ zijn wij niet meer thuis. Het is, wat mij betreft, een volledig gecontroleerde maatschappelijke sloop ….

  En ja, nu we kunnen zien wie Abramoff is, nu we kunnen zien dat hij drie jaar heeft gezeten voor het drogeren van kinderen om ze vervolgens over te leveren aan de hooggeplaatsten die wel wat jeugdig entertainment konden gebruiken, nu kunnen we niet anders dan spreken van een vooropgezet misdaadkartel, met als doel het afpersen van de lieden die zich hieraan overgeven via de staat. En net als de overheid doen zij dat ook nog eens het liefst op onze kosten.

  En wat de inleiding van deze mail betreft, Vrijland …. het is u vergeven en zoals je zien kunt trok ik me ook daar niets van aan en heb, stoutmoedig in alle opzichten, hier een account aangemaakt.

  • Francis,welkom bij the creme de la creme van kompleetdenkersland.

   maar klokkeluidersvangnet is bullshit want niet reeel.
   Dat is deppen met pakken tissue’s met de brandkraan vol open.

   Trouwens,ik vond jouw eenmansactie-een rechter beledigen etc-alles behalve een klokkeluidersactie, dus je zou wat mij betreft zelf al geen aanspraak op het fonds hebben kunnen maken.
   Streng maar rechtvaardig anders is het potje voor vervoer,advocaten,huur/hypotheek en apotheek binnen no time op.

   ben je het achteraf gezien wel met me eens dat Martin meer resultaat heeft bereikt met zijn aanpak?
   En ook dat je de alternatieve media in het lichtelijk armageddonisch getinte radio-programma ‘Dominee Capelle Spreekt’ 😉 iets te veel over 1 kam hebt geschoren?

 38. Wat goed dat de Vara (zender van de pvda en het volk) er gelijk op duikt als er dergelijk misstanden zijn
  Ik heb niets hiervan gezien bij pouw en witteman
  (Schrijf namen met kleine letters voor het enorme respect wat ik heb voor deze beide journalisten)

 39. Mijn antwoord op klokkenluider wat betreft de nieuwe ronde:

  11 creacties op MARTIN VRIJLAND LEVENSGEVAARLIJKE PSYCHOPAAT

  6 april, 2014 om 11:04
  FrancisCapelle zegt:
  Jij vergelijkt de misdrijven van Abramoff (kinderen drogeren en aan maatschappelijk hooggeplaatsten uitleveren) waarvoor hij drie jaar heeft uitgezeten zoals hij in zijn eigen mail bevestigd, met het geoorloofd ‘door rood licht rijden om de overval op een bejaarde te voorkomen,’ – geweldig en vooral zeer goed onderbouwde stelling!

  Om Martin Vrijland als levensgevaarlijke psychopaat en seksverslaafde neer te zetten, en daarbij te verwijzen naar een blog dat haar informatie put uit blogs als barracuda, beantwoord de vraag niet wat deze Amerikaanse kinder(mishandelaar) Abramoff in het clubje doet dat hier Nederland zogenaamd van Demmink wil redden! Demmink is (a) al lang met pensioen, (b)Zijn voornaamste aanklagers zijn rijk geworden of in hoge politieke posities geplaatst en gehouden (c) en Poot en jij zeggen zelf dat het niet zozeer om de pedofilie van Demmink gaat, maar om de vele miljoenen die Chipsol van de staat eist!

  De laatste vragen die ik voor je had ingezonden waren: Micha, de klokkenluidersregeling is er nog steeds niet! Rubinstein heeft gezegd dat er mogelijk zelfs nog honderden demminkgetuigen zijn die zich nooit zullen laten horen omdat zij weten dat zij nergens op terug kunnen vallen. Ben je het met me eens dat die pot er moet komen en waarom denk je dat zelfs mensen die over vele miljoenen beschikken en waarvoor jij er voor een aantal van werkt, deze pot tot op de dag van vandaag niet hebben gerealiseerd?

  Micha, ben je het met mij eens dat een niet georganiseerde media het nooit zou kunnen winnen van een tot in de puntjes georganiseerde vijand?
  Als dit zo is, waarom doet die alternatieve media er dan geen enkele moeite voor om een vangnet te creeeren voor de klokkenluiders aan wiens bevindingen ze notabene hun bestaan danken?

  Ben je bereid om hierover met mij eens van gedachten te wisselen in een uitzending of voor een camera? Want dit zijn toch zaken die ertoe doen of niet?

  Geen antwoord, hoe zou je ook kunnen? De miljonairsclub waar je voor werkt wenst geen enkele financiele bijstand voor mensen die en aan hun ‘geheimen’ helpen.

  Demmink is een afperszaak in Turkije, en hier in Nederland al evenzeer.

  Misschien een vraag die je wel kunt beantwoorden: Als Demmink wel valt, wat heeft de doorsnee burger die het moet doen met de duizenden en nog eens tienduizenden lagere versies van deze man zoals Benno L hiermee dan gewonnen? De kinderen van de gewone man worden niet door Demmink gegeten, gehakt of in stukken gesneden, maar door de moordenaars en verkrachters uit hun eigen klasse.

  Daar gebeurd niet alleen helemaal niets mee, het is jullie doel niet eens de maatschappij te zuiveren. Hoe wil jij eigenlijk verklaren dat Demmink nu al meer dan 20 jaar vrij rond loopt, jij al meer dan 12 jaar roept dat hij ‘Down’ gaat, terwijl je nu bij een club zit die hem wil laten lopen als de prijs maar hoog genoeg is?

  Martin Vrijland een levensgevaarlijke psychopaat omdat hij wijst op de machtige kinderneukende lobbyisten die zich in jouw kringen bevinden en waarvan je verlangt dat het volk hiermee akkoord gaat? Wat vertel jij nu werkelijk met dit laster, smaad en flut artikel?

 40. Swapichou, Barracuda, Disputax zijn kabbala/tarot wannabees , die zich niet realiseren dat je pas aan die leer kan beginnen op je 42e.
  Ze spelen het chaos spel, maar dat komt hard bij je terug.
  Er is maar een geschikte kaart voor hun dat is de fool!

  Micha is volledig in paniek dat zie je aan zijn laatste bericht.
  Gretha Muller doet een laatste poging, om in het Duits de meningen bij te sturen.

  • MineurF, is het geen dis-informatie dat Tarot satanisch occultisme is?

   of is elke vorm van occultisme gevaarlijk?

   • Occult (van latijn occultaris) betekent verborgen, dus daar is niets evils aan in mijn ogen. De Roomse kerk heeft door te moorden en door mensen te verbranden al die kennis door de eeuwen heen gekaapt en voor eigen gewin ingezet, reken maar dat ze een aardige bibliotheek hebben.
    Dan heb ik het over natuurkennis en planetenkennis, maar ook oude geschriften.
    Het runenschrift is bijvoorbeeld bijna weggevaagd.
    Tarot is een voortvloeisel uit de kaballa (bron Chris Everard) en het is bekent dat je officieel vanaf je 40e mag pas beginnen met de leer (bron google), maar goed wie zegt dat inderdaad.
    Wat je ziet in de media en entertainment industrie is een vorm van chaos magick in mijn ogen, veel symboliek en sigils, voornamelijk voor money and fame.
    Ook wordt alles wat echt evil is op Satanisme gegooid, maar dat is te makkelijk. De pop satanist (denk aan Manson fans) hebben een La vay bijbeltje in de kast staan en lopen in het zwart maar zijn poeslief en verkrachten geen kinderen, wat overigins verboden is in de satansbijbel regel 9 Do not harm little children.
    Maar goed theosofie en esoterie is zo gigantisch groot onderwerp als ik daar over ga beginnen zit ik morgen nog te typen.
    Je hebt gewoon goede en slechte mensen that’s it.
    Slecht zoals de afpersers die kinderporno gebruiken om miljoenen belasting binnen te halen!

   • dat dacht ik ook,als ik Mark Passio goed begrepen heb.Ik kan geen dis-info in zijn lectures ontdekken.Het is allemaal erg logisch imo.

    Mark Passio WOEIH 43 Tarot

  • hoezo kun je pas aan de leer van de tarot beginnen op je 42e?

   Wie zegt dat? (graag een link)

   Nu moeten we echt info van disinfo gaan scheiden.

 41. Haha Micha heeft het er over dat Galileo Galilei is geeindigd op de brandstapel , wat dus niet waar is [[Galilei werd in een kerkelijk proces veroordeeld tot levenslang huisarrest, van 1633 tot zijn dood in 1642.]]
  En hij heeft het over een kostenposten waaronder jij Martin haha .
  Als hij zoals hij zegt niet veel verdiend dan vind ik dat hij wel heel makkelijk geld aan Martin gaf plus zijn huur en medewerkers , die Micha is gewoon failliet als ik dat zo hoor , heeft hij nog wel geld om te eten ???

 42. Het doel heiligt de middelen. Oftewel in het Engels: ”The End Justifies the Means.” Dat wil bv zeggen : Om wereld vrede te krijgen moeten we oorlog voeren. Net zoals Obama een nobel ”Peace” prize kreeg terwijl hij in zijn speech de wereld vertelde dat oorlog voeren noodzakelijk was voor wereldvrede. ”War is Peace.”

  Toch heb ik wel een vraag aan je Martin:
  Is het waar of niet waar dat je die audio bestand van Nico van der Ham heb gehacked? Als dat zo is, dan is dat niet netjes van je. Hoe moeilijk het ook is om informatie te vergaren,blijf op het rechte pad en ga voor de feiten.

  Trouwens mooie uitleg in je video FrancisCapelle.

  • Dank je wel Nara, ik heb dan wel een eigen kijk op de dingen, maar dat doet er niet toe. Voor mij bestaat er ook een algemene consensus achter de zaken die we weten of denken te weten. Zoals ik hier ook uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=EhUEcmh4_VI

 43. Martin heb je die 200 Euro van misha wel in de boeken gedaan anders wordt het zo nog tegen je gebruikt

 44. Hebben Peter en/of Jan Poot nog vernomen van de perikelen rondom de Roestige Spijker, met name dat Micha Kat afgelopen vrijdag avond in de uitzending van Frontier Radio heeft toegegeven dat hij er geen problemen mee heeft om veroordeelde lobbyist kinder sex pooier en afperser Jack Abramoff in te huren? Waarom hebben vader en zoon Poot media-psycho Micha Kat eigenlijk ingehuurd ? Worden zij op hun beurt ook ergens mee afgeperst ? Waarom distantieert de familie Poot zich niet van dit soort handel- en denkwijzen ?

 45. Ik heb die Kat nooit vertrouwd………..en volgens mij had jij em al langer door , Martin!!!

 46. Rutte heeft zelfs mario draghi van de ecb geholpen 200 miljard extra voor de griekenlandlening te roven en kreeg 1 miljard steekpenning
  Dus die van uit dat internationale bankenstelsel geleide roofgemeenschap van uit wetgevingen overheden en industrien roven alles bij elkaar wat ze kunnen en halen geheel Europa en heel het Westen leeg.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close