Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Hoe slecht is Vladimir Poetin?

Hoe slecht is Vladimir Poetin?

Van jongs af aan is ons geleerd dat de Sovjet Unie de grote vijand was. Even was de koude oorlog bekoeld en kregen we de glasnost en perestrojka van Michael Gorbatsjov, die velen zich zullen herinneren van zijn grote ‘wereldkaart vlek’ op zijn kale voorhoofd. Het Westen dacht eindelijk het grote Rusland in te kunnen lijven met een nieuwe leider die veel meer naar het Westen hing. De Russische bevolking leek klaar voor Westerse indoctrinatie en voor de vergiftiging met de pracht en praal horende bij het Westerse kapitalisme. Dat Gorbatsjov een verandering heeft doorgevoerd is duidelijk. In feite heeft hij de Sovjet Unie ontmanteld en de vermeende onderdrukking door het communisme beëindigd. Westerse krachten grepen de ten tonele verschijning van Gorbatsjov aan om zich in de Russische invloedssferen te mengen. Het zou zelfs wel eens zo kunnen zijn dat Gorbatsjov dankzij Westerse financiële- en infiltratieinvloeden zijn verandering door kon voeren. Het zou ook zo maar eens zo kunnen zijn dat het opkomende nationalisme in de Sovjet-deelstaten door Westerse inmenging gevoed is. Dit kunnen we allen begrijpen als we het plaatsen in het licht van de huidige ontwikkelingen in de Oekraïne. Hier is dat namelijk zo duidelijk zichtbaar, dat het voor de oplettende lezer niet meer te ontkennen valt.

gorbatsjovMaar Rusland is een groot land met oude normen en waarden en een diepgeworteld nationaal gevoel. Het is een land, dat zich heeft gegrondvest op vermenging van volkeren in plaats van op de uitroeiing van volken, zoals Amerika dat bij de indianen gedaan heeft. Dat verschil moet eens belicht worden. Wij hebben in Europa geleerd om tegen Amerika op te kijken. De Amerikaanse verkiezingen worden hier zo breed uitgemeten in de media, dat we ons practisch een deelstaat van Amerika voelen en er sterk in meeleven. En dat we een deelstaat zijn, dat is ook gewoon een feit. De superstaat Europa is niets anders dan een New World Order idee, dat vanuit Amerika gepusht wordt. Wij maken dus onderdeel uit van een superstaat die zich ooit vestigde op basis van genocide. En dat gebeurt nog steeds. We noemen het nu alleen anders. Als we nu een land binnenvallen, dan ‘brengen we democratie‘. We doen dit echter met bommen, tanks en kogels en er komen miljoenen mensen om, maar dat is collateral damage. Alles voor het grote doel.

jeltsin_tankNa Gorbatsjov kwam Boris Jeltsin. Die herinneren we vooral als de man die publiekelijk stond te dansen en in 1991 bovenop een tank klom. Dat was het moment waarop de oude militaire garde in Rusland doorzag dat Gorbatsjov de Sovjet Unie en Rusland volledig uit handen gaf aan de Westerse New World Order invloeden. Op de – het ons inmiddels wel bekende – Krim werd er een coup gepleegd tegen Gorbatsjov. Hij werd daar door militairen onder huisarrest gehouden. Jeltsin koos en public frontaal de aanval tegen de coupplegers. Na enige schermutselingen klom Jeltsin op een tank en hield hij een speech waarna het leger zijn zijde koos. De coup mislukte en Jeltsin werd als held gezien. Hierdoor werd Jeltsjin zo populair dat hij het roer van Gorbatsjov over kon nemen. We kunnen ons natuurlijk afvragen of dit niet een slim geregisseerde zet is geweest waarbij Jeltsin allang een deal had gemaakt voorafgaand aan de coup, maar dat even ter zijde.

Met Jelstin begon de grote verandering in Rusland. Althans Jeltsin was daar zelf wellicht niet krachtig genoeg voor. Laten we zeggen dat Jeltsin de stormram was die het richting de New World Order afdrijvende Russische schip tot stilstand bracht. Jeltsin is duidelijk op zoek geweest naar iemand die het Russische schip weer haar eigen koers kon laten varen, los van de NWO invloeden. Die man vond hij in Vladimir Poetin. Jeltsin was slechts de man die hard ingreep; na hem moest iemand komen die een langetermijnstrategie uit kon rollen. Een groot strateeg. We kunnen dus wel stellen dat de échte grote verandering in Rusland ingeluid werd door Jeltsin en zijn keuze voor Poetin.

Poetin_kissingerVladimir Poetin bleek een groot strateeg te zijn. Jarenlang hield hij zich rustig. Hij presenteerde zich als een vriendelijk enigszins schuchtere man. Poetin vertoonde zich in het openbaar als vriend van de NWO-kliek. Hij liet zich fotograferen met alle NWO-hoofdrolspelers als Henry Kissinger. Vorig jaar november ging hij nog op bezoek bij de Jezuïeten paus Franciscus. De indruk zou dus zomaar kunnen bestaan dat Poetin ook ingelijfd is en achter de schermen bestuurd wordt door de illuminatie kliek (die weer onder de Jezuïeten vallen). De laatste weken ben ik echter gaan inzien dat Poetin ze allemaal door heeft en hun spel tot op zeker hoogte mee speelt. Een artikel van vandaag van bevriende schrijver (lezen), deed mij herinneren aan een speech van Poetin die laat zien dat Poetin een strategisch grootmeester in de schaakkunst is (zie onder). Dat Poetin nu in Westerse landen afgeschilderd moet worden als homo-hater en agressor waar het gaat om de Oekraïne zijn de laatste verwoede pogingen om de man die zijn land en misschien wel de hele wereld los wil rukken van de imperialistische NWO-kliek, zwart te maken.

De alternatieve media neigen sterk naar het geloof dat de NWO beide zijden beheerst. Ook iemand als David Icke hangt deze gedachte aan. De reptilians zouden ook aan Russische en Chinese zijde de boel in de greep hebben. Wat dergelijke standpunten echter onderhuids uitdragen is de angst voor de onoverwinnelijkheid voor deze NWO-kliek. En hoewel Icke dus de NWO als het grote gevaar afschildert, geeft hij ze dus ook te veel credits en lijkt er nog maar 1 verlossing mogelijk namelijk die van buitenaf. Ook ikzelf heb een tijdlang zo gedacht. Natuurlijk zijn wij meer dan vlees en bloed; en natuurlijk zijn er hogere krachten in ons die wij aan kunnen spreken om de verandering in te luiden, maar we moeten in gaan zien dat die krachten al aan het werk zijn. En daarom verdient iemand als Vladimir Poetin onze steun. We zouden kunnen denken ‘het Westen speelt the bad guy’ en ‘Rusland speelt the good guy’ of andersom en dit alles moet leiden tot een grote derde wereldoorlog waarna de New World Order zich kan vestigen. Of we kunnen inzien dat het tij zich al gekeerd heeft en ons aansluiten bij dat veranderingsproces. Dat dit gedragen wordt door een geestelijke kracht die in ons allen schuilt ligt daaraan ten grondslag.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia, WikipediaOXO Axioma

Alle Shares 173
468 ad

27 Comments

 1. hopelijk heeft Poetin een leuke verrassing voor dat Old World Order tuig in petto.
  Wie weet klopt het verhaal bij niburu(veteranstoday) Het zou fantastisch zijn.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7305:de-buitenaardse-overeenkomst-van-putin-video&catid=12:et&Itemid=25

  En er gaan idd geruchten dat er positieve tegenhangers zijn van de babylonische illuminatie. OXO Axioma noemt de gnostische illuminati,
  ook de pythagoriaanse illuminati schijnen volgens sommigen een tegenhanger van de beierse illuminati te zijn.
  Ook over de white dragons gaat dit gerucht.

  http://armageddonconspiracy.co.uk/The_Illuminati(903482).htm

 2. blijkbaar kun je links eindigend op .htm niet plaatsen.
  waarschijnlijk te danken aan cookiesmonster Neelie kroes,internet terrorist nr 1.

 3. idd martin,Poetin verdient onze steun.
  Mocht hij onverhoopt achteraf toch het nwo spelletje te hebben mee gespeeld hebben we gewoon pech.

 4. @allen, luister over de positieve tegenhanger van de beierse illuminati, de Pythagoriaanse illuminati, http://www.frontierradio.nl
  ‘De Gulden Snede-de pythagoriaanse illuminati’ van 20-02-2014 en 27-02-2014.

  • @allen, en laat u niet gek maken door @lichtzwaard.

 5. @Martin GEWELDIG ARTIKEL 🙂 🙂 🙂
  (Mag wel eens ‘vet en met hoodletters’gezegd worden) !

  Dit MOET iedereen lezen en tot zich door laten dringen.
  Nederland en in het verlengde daarvan de EU is een fascistische staat -al ziet men het niet of beter wil men het niet zien- het fascisme is vanuit WO II gewoon in Nederland en Duitsland gebleven en in het huidige zogenaamde democratische (lees: nep voor de gekhouderij gamaarlekkerstemmen beste blatende schapenkudde) constitutionele monarchie (lees: Illegale frauderende neppers die d.m.v. chantage met kinderverkrachting c.q. -moord ook wel mooi eufemistisch pedofilie genoemd een horde zakkenvullende oranje likkende slijmbaarden en jurken omzichheen verzamelden) hier de dienst uitmaken.

  Mensen wordt wakker en zegt het voort….vooral tot iedereen hiervan heeft gehoord!!!

  (@Adm met permissie bovenstaande aanbeveling ook vet)

  • Alle systemen zijn er om mensen gevangen te nemen,welk systeem het ook is,buig niet voor een systeem van de zwart/wit-maffia of voor welk systeem dan ook,de stropdassen,zij zijn de vehikels en hun spionnen en hun afgezanten hebben ze gezaaid in de nieuwe media met als bedoeling de tegenstellingen te versterken om de boel de juiste richting op te bewegen met het uiteindelijke doel,uit die mindfuck van hen hun orde als de fenix te doen herrijzen.

   • Politiek,religie,geloof,wetenschap,new-age,passer en winkelhaak,bitcoins,equi,nieuwe media,mainstream-media,rechters,advocaten,it s part of the same systeem die zij controleren en in hun macht hebben.

   • Grotendeels wel ja. Ik mag alleen van mezelf zeggen dat ik niet ‘part of thuis samen system’ ben.

   • Ik kan wel onderscheiden dat jij geen pion bent van ze.
    Maar ik denk wel dat de man met de roze pet dat hij echt moet uitkijken,de manier waarop hij het brengt en het aandikken van zaken,ik zou daar geen fan van zijn,want ik denk dat hij nu echt gevaar loopt nu in relatie tot de zaak-Demmink.

   • @lichtzwaard, je spreekt in raadsels.
    ‘de man met de roze pet’???

 6. L.S.

  ============================================================================
  p.s. Vergeet deze site niet alleen moreel maar ook anderszins te steunen.
  ============================================================================

 7. Pas op met persoonsverheerlijking, ook Vladimir Poetin maakt gebruik van false flag truckjes (flatgebouw Moskou). In de situatie met Oekraine sta ik echter vierkant achter hem. Onderstaande link heb ik geprobeerd geplaatst te krijgen op diverse fora van de Nederlandse mainstream media. Noppes. Kennelijk is het de EU en Nederland er sterk aan gelegen de Europese verkiezingen in mei niet te verstoren en de onnozelen onder ons, onnozel te houden.

  http://willyvandamme.wordpress.com/2014/03/11/oekraneliegen-dat-ze-zwart-zien/

 8. Mooi artikel. Wil er bij toevoegen dat Islam met 1.5 biljoen aanhangers de grootste obstakel is voor de NWO, daarna pas Rusland.

 9. James Corbett heeft meestal wel een verstandige kijk op de zaken. Bij deze dus een verwijzing naar zijn uitzending over de Amerika vs. Rusland kwestie.

  The Corbett Report: The Enemy of My Enemy…

  https://www.youtube.com/watch?v=6Wv6lgyOUGk&list=UU7TvL4GlQyMBLlUsTrN_C4Q

  We’ve seen the rollout of the MSM propaganda using over-the-top hyperbole and flat-out lies to try to demonize Russia in the lead up to the “new cold war.” But is this just part of the dialectic, trying to get us to buy into one side or the other in a rigged game? Should we devolve into mere spectators choosing sides in a squabble between #TeamObama and #TeamPutin? Join us this week on The Corbett Report as we explore whether the enemy of our enemy is indeed our friend.

 10. Hoi Martin, hier is een interessante link naar een video waarbij de krim in Ukraine al sinds
  2011 is voorspeld in de film x man. Deze youtube channel maakt hele interesante linken met bepaalde gebeurtenissen
  en rampen die met door middel van predictive programming in films zijn weergeven. Het ziet er naar uit dat zij heel lang al bezig
  zijn ons voor te programmeren voor de NWO.

 11. De grootste misleiding van de NWO is dat een of andere buitenaardse ons wel even komen helpen.
  Mensen worden makkelijk gebrainwasht hiermee.
  Dit speelt al jaren. Hoe vaker de leugen vertelt wordt,hoe meer de mens de leugen zal geloven. Ze hoeven nu maar met geheime technolgie zogenaamde ufo’s aan de hemel te toveren en de mens gelooft het al.
  Rusland is bij mij verdacht omdat het geen kritiek geeft over de aliën hoax.Veel Russen blijken al gehersenspeold en geloven deze crap allemaal.
  Putin hoor je al helemaal geen kritiek geven over de aliën deception/hoax en daarom vermoed ik ook dat Putin een illuminati agent is. De aliën deception is namelijk een illuminati/nazi projekt.
  Heel ver gaat het illuminati onderzoek/complot als je het volgende eens leest.

  VLADIMIR PUTIN, wife, daughters killed 2010 and replaced with doubles: Illuminati greatest coup in Armageddon

  http://www.scam.com/showthread.php?t=267539

  Hoe dan ook,de wereld heeft al verschillende keren laten zien wat ze kunnen met blue beam.
  U bent gewaarschuwd. Het is allemaal niet wat het lijkt. Ze willen alleen maar dat U gelooft wat zij projecteren echt is.

 12. Jim Willie’s MOST SHOCKING CLAIM EVER: Japan, Saudis, & Germany Will Turn Against USA

  Dead Petro-Dollar Event Coming- Saudis set to announce the acceptance of ANY CURRENCY for oil, ALL OPEC Nations to Follow!!

  http://www.silverdoctors.com/jim-willies-most-shocking-claim-ever-japan-saudis-germany-will-turn-against-us-join-russian-alliance/

 13. Trends Journal publisher Gerald Celente Collapse ‘At Any Time’

  http://beforeitsnews.com/economy/2014/06/celente-collapse-at-any-time-2630556.html

 14. Wat wij wakkere mensen al jaren doen,dat doet Putin nu ook.
  Is Putin nu ook wakker? 🙂

  Putin,”complotdenker”- compleetdenker. 🙂

  Putin Exposes NWO Global Prison

  http://www.knowthelies.com/node/10019

 15. Putin is well aware of threats US dictatorship poses to entire world

  http://english.pravda.ru/russia/kremlin/03-07-2014/127956-putin_diplomatic_corps-0/

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close