Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Interview Martin Vrijland over MH17 vliegramp Oekraïne

Interview Martin Vrijland over MH17 vliegramp Oekraïne

Omdat het onderwerp van de MH17 weer even op de kaart gezet werd door de Main Stream Media toen het NOS journaal zondagavond verslag deed van Robby Oehlers die de rampplek bezocht, leek het mij nuttig om nog eens een videoverslag te maken van de vliegramp. Een trouwe doch kritische lezer bood aan om mij te interviewen. We hebben dit via Skype gedaan, waardoor we niet zo goed in de make-up zitten als de perceptiemanagers van Nieuwsuur en de journaals. Ook zitten we niet in een mooie studio waar de dure flatscreens omhoog klappen en alleen al de entourage de indruk moet wekken dat er geloofwaardig nieuws gebracht wordt. Door de studio bewegende camera’s en de bewegende achtergronden hebben we ook niet, waardoor uw bewuste denkprocessen tijdens dit Skype gesprek niet gepasseerd worden middels verborgen NLP hypnose technieken. U zult de hypnotiserende effecten van de Main Stream kanalen juist uit moeten zetten om met uw bewuste denkprocessen naar de inhoud te luisteren. Dat is waarschijnlijk best een pittige opgave, want het is zo heerlijk om naar die hypnose-shows op tv te kijken. Het gaat er zo lekker in en je hoeft niet na te denken.

Tijdens dit gesprek behandelen we een breed scala aan opmerkelijke zaken rondom de “vliegramp”. Het zal voor veel lezers best moeilijk zijn om alle informatie te verwerken. Wilt u zich echter serieus verdiepen in dit onderwerp, dan is het nuttig om onderstaand filmpje te bekijken en eens een avond te kiezen waarop u alle artikelen leest (zie hier). De media zijn vooral bezig uw emotie te prikkelen en u een schuldgevoel aan te praten wanneer u onderzoek doet. Zij noemen dat maar wat graag ‘complotdenken’ en proberen iedereen die kritisch na wenst te denken in de hoek van ‘complotdenkers’ te duwen om het vervolgens te stigmatiseren tot iets wat ‘not done‘ is. Er zijn toch zoveel slachtoffers en dus hoor je simpelweg geen vragen te stellen bij zo’n onderwerp. Dat zou maar emotioneel schadelijk zijn voor de nabestaanden. En door dat gevoel te prikkelen probeert men kijkers en luisteraars weg te houden van het onderzoeken van de feiten en omstandigheden. Echter als we er rekening mee houden dat er mogelijk helemaal geen doden gevallen zijn, omdat een getuige van het eerste moment poppen fotografeerde en een plastic lucht rook, dan weerhoudt deze emotionele prikkeling mensen dus van het zoeken naar de vermisten. Dan zijn er geen nabestaanden, maar slechts familieleden van mensen die spoorloos zijn. Het zou deze familieleden juist aan moeten sporen de overheid om opheldering te vragen. In onderstaand videoverslag proberen wij u te prikkelen tot nadenken en research. Het staat u vrij om te geloven wat u wilt.

Wat ik wellicht verzuimd heb in onderstaand filmpje duidelijk te vermelden, is dat ik vermoed dat de MH17-ramp scène gecreëerd is en dat de brokstukken er neergelegd zijn. Daarom is de link met het vliegtuig ontmantel-bedrijf GA Telesis zo belangrijk en daarom zijn de op de satellietbeelden geconstateerde loodsen zo belangrijk. Tevens speelt daarin de verdwijning van de MH370 een rol en is de constatering dat er een vliegtuig naar Tel Aviv gesmokkeld werd belangrijk. Mijn sterke vermoeden is dat de brokstukken op de rampplek dus niet afkomstig zijn van een neergehaald vliegtuig, maar dat de brokstukken er neergelegd zijn. Kortom er is nooit een vliegtuig uit de lucht geschoten; wat beide kampen ook mogen beweren. Zeer waarschijnlijk is voor het creëren van de ramp scène het verdwenen toestel van vlucht MH370 gebruikt (zie hier de onderbouwing).

 

Alle Shares 152
468 ad

45 Comments

 1. Ik weet dat het aan alle kanten rammelt maar als ik dit dan zie …..
  http://www.nieuw-volendam.nl/nieuws/item/indrukwekkend-afscheid-cor-neeltje
  Zie ook ‘de overledenen van afgelopen week’.

  • Zoals ik al zeg in het filmpje: de bouwers van een complot zullen steeds met nieuwe impressies komen om het complot kracht bij te zetten, dus ook met begrafenissen. Het is toch niet te controleren of daar echt lichamen in een kist liggen. Ik geef toe het is erg luguber om dat zo te zeggen. Waarom onderzoekt niemand de foto’s van die getuige die 20 minuten na de ramp ter plaatse was? Het antwoord daarop is wat mij betreft duidelijk…dat haalt alles onderuit. Ik vraag me dan ook ernstig af of de maker van die foto’s nog leeft en zo ja, hoe lang nog.

   • Ik geloof helemaal niet dat er vliegtuig neer is gestort. Neemt niet weg dat ze wel in die kisten kunnen liggen. Vermoord, verminkt en als slachtoffer van de MH17 teruggebracht. Geofferd om de wereld tegen elkaar op te zetten, Rusland zwart te maken, Schaliegas belangen, angst en haat zaaien of …. te peilen in hoeverre wij ‘het nieuws’ nog geloven ?

  • Wat ik nu ga zeggen gaat eigenlijk te ver, maar het zou geweldig zijn als de nabestaanden het LEF zouden hebben om de lijken uit de kisten halen en deze “ZELF” te identificeren (bv DNA analyse door een daadwerkelijk ONAFHANKELIJKE instantie).

   Als daaruit blijkt dat het echt de juiste lichamen zijn, dan kunnen de nabestaanden TERECHT rouwen, maar als blijkt dat de lijken NIET van de AANGEWEZEN personen blijkt te zijn, dan is het schandaal waarschijnlijk niet eens meer terug in de doofpot te stoppen.

   Artikel zegt: “Na 4 weken onzekerheid werden hun lichamen geïdentificeerd en kon er afscheid van hen worden genomen.” dat betekent dus dat de kisten NIET LEEG KUNNEN ZIJN!!!! En dus kan de identificatie zonder probleem een 2de maal uitgevoerd worden!

   • Misschien …. ooit ?
    Voor nu moeten we, denk ik, blij zijn dat er mensen begraven zijn. Dat kan de komende 10 jaar nog opnieuw onderzocht worden. Bij crematie gaat ieder bewijs verloren.

 2. Het mag er dan indrukwekkend uit zien, ik geloof het ook niet! Men kan wel zeggen dat het schandalig is dat wij zulke gedachten hebben dat wij de media en dit soort poppenkast niet geloven, maar het is veel schandaliger dat wij voor de gek gehouden worden! Dat er echte mensen zijn verdwenen, mag duidelijk zijn. Maar op welke manier? En vooral het doel er achter waarom dit soort rampen gebeuren/zijn gebeurd, om nog meer macht en geld voor de rijken en wij ‘gewone simpele zielen’ worden nog meer als slaaf gemaakt.

  • Welk bewijs is er dat “echte mensen” zijn verdwenen?

 3. Het vliegtuig was een Boeing 777-200ER. Het toestel met vliegtuigregistratie 9M-MRD was uitgerust met twee Rolls-Royce Trent-800-motoren en had een capaciteit van 282 passagiersstoelen.[1][2] Het toestel vloog zijn eerste commerciële vlucht op 17 juli 1997, waardoor het op de dag van het ongeval exact 17 jaar in gebruik was. Sindsdien maakte het 75.322 vlieguren gedurende 11.434 vluchten.[1][2] Het toestel kreeg zijn laatste onderhoudsbeurt op 11 juli 2014 in een hangar van Malaysia Airlines op de luchthaven van Kuala Lumpur. Het toestel had een onderhoudshistorie zonder afwijkende problemen.[1][2]
  “ER” staat voor “Extended Range”. Boeing kent voor elke luchtvaartmaatschappij een uniek klantnummer toe dat opgenomen wordt in de typeaanduiding. De code voor Malaysia Airlines is “H6”, waardoor het precieze typenummer “777-2H6ER” luidt.
  —–
  bovenstaande info komt van wikepedia, wie heeft er kijk op de numerologie? heel veel 7 en 17, zie wel in vlieguren 75.322. no 322 kan ik lieeren met skule en bones.
  ik ben benieuwt waar 17 voor staat. 7 staat voor swort (zwaard) heb ik uit andere docu begrepen.

 4. Igor Kolomoyski heeft 3 nationaliteiten waaronder de Israëlische. Hij is notoir zionist. De bizarre omwenteling in de Ukraïne die o.a hem aan de macht als gouverneur bracht heeft verder ook joden als Poroshenko en Klitshko tot leiders verheven. Wat weer aansluit bij de Mofaz-link en het vliegtuig dat naar Tel Aviv zou zijn gevlogen.

  De fake crash van MH-17 is een afleiding, meer niet. Gezien de moeite en het geld dat er in gestoken wordt, is het onderwerp waarvan afgeleid moet worden erg belangrijk.
  Dat zou inderdaad schaliegas-winning kunnen zijn.
  De mondiale elite zet nog steeds mordicus in op olie en gas.
  Komt dat omdat kernenergie wellicht een hoax is?
  Atoombommen zijn te idioot voor woorden, iedereen met een Atheneum-B diploma weet dat een atoombom niet kan bestaan.
  Zelfs de nucleaire reactor is aan twijfel onderhavig. Hoe kan in een duikboot van niet meer dan 10 meter breed een kernreactor worden geïmplementeerd?

  We worden belazerd, al eeuwen lang en het wordt steeds driester.
  Volg het spoor van leugens en oorlogen terug naar de poppenspelers.
  Wie beschouwen zichzelf als het uitverkoren volk van hun zelfverzonnen yaweh?
  Amper 0,2% van de wereldbevolking heeft alle mondiale sleutelposities in bezit.
  Banken, media, onderwijs, politiek.
  Ze zijn intelligent en amoreel. Een dodelijke combinatie.

 5. halo martin en joris, super interview kunnen we dit wekelijks herhalen?????

  • komt goed 😉

   • ja en over entourage maak je geen zorgen. ook het journaal is jarenlang in bordkartonnen studio’s met ditto kaarten gepresenteerd. Ik bied me aan voor het betere plak en knip werk.

   • Creatief met kurk zogezegd. 🙂

 6. als de lijken dagen in de zon hebben gelegen waarom heeft geen enkele nabestaande iets gemeldt over de erbarmelijke staat van de lijken….Zeer dubieus.

  • janvl- Hebben de nabestaanden uberhaupt de slachtoffers wel gezien? In een link hier op de site kun je zien dat mensen voor 80% aziaten hebben gezien op de plaats van de ramp, en dummies, ongeschonden knuffelbeertjes, paspoorten. Het stinkt als een riool en Nederland heeft er duidelijk een vinger in de pap.

 7. Inderdaad meneer Vrijland dank voor de toelichting > er is geen krater dus geen neer storting. 45000 kg motor vanaf 10000 meter hoogte moet inslag oppervlakte vervorming tonen “Duidelijker kan het niet”

  Bij een auto ongeluk , geen deuk geen bewijs en omgekeerd. Hoe het wel zit dat moet de voormalig gevluchtte mistr van BZ uiteraard onderzoeken.

  Rolls Royce zit met zun handen in het haar ,hoe kun je nog verkopen dat een veiligheids systeem is ingebouwd maar zo nu en dan niet werkt. Zo ook met MH370, iedere RR motor wordt getrackt (er wordt gezegd dat MA daar niet voor gekozen heeft, Bullshit omdat het standaard is !)

  http://english.astroawani.com/news/show/mh370-someone-is-hiding-something-says-dr-m-36059

  Hier de link waar ze (RR) duidelijk onder druk gezet hebben.

  http://english.astroawani.com/news/show/mh370-rolls-royce-urged-to-issue-official-statement-31867

  en hier de link waar onomstotelijk vaststaat dat Boeing het AHM systeem al jaren gebruikt op de 777 ’s dus ook op de MH370 en de 017

  http://www.aviationtoday.com/av/issue/feature/Product-Focus-Data-Acquisition_80456.html#.VEd9yY0cTOV

  • Ik heb al vaker het getal van 45.000 kilogram voor het gewicht van een straalmotor voorbij zien komen. Dit leek mij erg veel en is gelijk aan ongeveer het gewicht van 45 middenklasse auto’s. Zoveel auto’s hang je echt niet even aan een enkele vliegtuigvleugel van een 777… en dan ook nog even wegvliegen.
   Het gewicht van een dergelijke straalmotor ligt volgens mij in de buurt van de 8000 à 9000 kilogram… en moet je natuurlijk nog altijd niet op je tenen krijgen. De grotere hoogte maakt overigens boven een bepaalde hoogte ook niet meer uit, want vanaf grote hoogte neemt bij het naderen van het aardoppervlak de valsnelheid alleen maar af vanwege de toenemende luchtweerstand. Een leuk voorbeeld hiervan is die parachutist, die van enorme hoogte uit een gondel van een ballon was gesprongen. In het begin bleef hij maar snelheid maken, vanwege de zeer ijle lucht.

   Als granaten uit de video dergelijke kraters slaan en laten zien dat het om losse landbouwgrond gaat, dan had ik in ieder geval wel verwacht dat de kernen van de straalmotoren zichzelf in de grond hadden geboord en dus iets van een krater zouden hebben veroorzaakt.

   • Vliegtuig is zogenaamd neergestort, inclusief de motoren, dus geen vrije val gemaakt, derhalve is een krater of het ontbreken ervan in mijn ogen geen noodzaak.
    Maar het vliegtuig had in de lucht uit elkaar moeten spatten na zo’n raketaanval, in dat geval wel krater maar dan weer geen explosie aan de grond, zwak verhaal derhalve.
    Veel mensen hebben het over het formaat van de motoren, lijkt mij legitiem.

 8. Het vliegtuig is (zogenaamd) neergestort in een groot zonnebloemveld!!
  Anno juli 2014 staan deze in volle bloei. Ze zijn manshoog, dus prima om je in te verstoppen, dus om sneaky te werk te gaan en daar een crash-scene op te ‘bouwen’. Dit kan natuurlijk niet zonder de nodige loop- en sleepsporen tussen die zonnebloemen in dat veld achter te laten.
  Jammer dat de eerste mensen/getuigen die ter plekke waren dat niet hebben vastgelegd.
  Later zal ‘men’de MSM dus zeggen dat iedereen daar gelopen heeft, ergo de sporen zullen snel zijn uitgewist.

  Wat niet is uit te wissen is, dat de lijken ter plekke al dagen, wellicht maanden dood waren. Als ik dat in 2-en gehakte hoofd zie, en dat andere hoofd waar de hersens uitpuilen (ja mensen moet even sorry hoor) alsmede de man waar de buik van opengereten is, dan kan ik niet anders concluderen dan dat dit al is gebeurd lang van te voren. Waarschijnlijk is dat het de Maleisische (Aziatisch zegt men op het filmpje) passagagiers zijn die in febr zijn vermoord. Moet daarna een grote of ter plekke forse en uiterst smerige ‘hakpartij’ zijn geweest, om te faken dat ze zijn neergestort en de verwondingen die daar zogenaamd het gevolg van zijn.

  Wat ook meer dan overduidelijk is dat doordat ze geen of weinig kleren aan hebben, niet herkenbaar zijn direct als Aziaten!!!
  Af en toe wel een sok, een donkere broek of jasje, maar daarmee herken je niet direct of iemand van Oosterse danwel Westerse komaf is.

  Dus volkomen doorgeprikt als een mega false flag.
  M.i. moeten de Russen(politiek en geheime diensten) dit ook allang weten, maar toch wordt op RT.com en andere bronnen net gedaan of de MH17 is neergeschoten, waarover ik, zoals bekend, grote twijfels heb en met bovenstaande nog eens geprobeerd duidelijk te maken.

  • Ik denk dat de stukken gedeeltelijk uit een transportvliegtuig naar beneden zijn gegooid. Dit zou verklaren dat de snelheid sterk afnam en de bekende scherpe bocht die gemaakt zou zijn, ook de verspreiding van de brokstukken. De rest is op de grond in scene gezet en tot ontploffing gebracht. Filmpjes van livingopplanetZ vind ik verreweg het beste hierover. Trouwens de account van liviingonplanetZ is verwijderd door google! Hier is nog zijn oorspronkelijke video te vinden https://www.youtube.com/watch?v=mAgTE_cP298
   https://www.youtube.com/watch?v=Uq8D7X7D_J4
   Als je kan, adviseer ik de filmpjes te downloaden zolang het nog kan

   • @PrimaVera Bedankt vd links; bevestigt volkomen wat ik al vermoedde. Echter als je mensen spreekt en zegt dat er GEEN Nederlanderse slachtoffers waren, word je voor gek verklaard.

    Wat ik mij afvraag hoe ze het in Godsnaam voor elkaar hebben gekregen, zoals ik vermoed, dat ze ca 140 lege lijkkisten in een grote lange optocht door Nederland konden laten rijden, zonder volkomen in lachen uit te barsten???
    Zouden de lijken er wel in hebben gezeten dan zijn het AZiaten zoals we inmiddels wel vermoeden en moet de stank ondraaglijk zijn geweest of ze moeten zwaar geseald zijn ook tegen de gasdruk bestand vanwege de decompositie die al tijden gaande was.
    Dus de vraag is wat zijn ze dan eig aan het doen daar in Hilversum?

   • @Snijder Die 140 kisten die voor onze neuzen langs reden kunnen wel eens vol met drugs hebben gezeten. De VS (CIA) gebruikten ook kisten van omgekomen soldaten om drugs te smokkelen

   • Ze zouden gezegd kunnen hebben aan de families dat de kisten idd op een speciale manier geseald zijn tegen de stank die al op de eerste dag niet te harden was. Daarmee los je ook meteen een probleem met de nabestaanden die evt toch in de kist zouden willen kijken.

 9. WAT KUNNEN WIJ ERAAN DOEN?

 10. een estafette demonstratie organiseren op de dam???!!!!
  Plan mij maar in op een zaterdag.Alle borden in vragende stelling kan je niets gebeuren.

 11. Wat ik mij afvraag is of er 1 van de nabestaande een positieve identificatie van een slachtoffer heeft gedaan. Dus dat 1 van de nabestaanden werkelijk het stoffelijke overschot met eigen ogen heeft geïdentificeerd.

 12. Mijn brein loopt over van frustratie om gelijk maar de hele regering (semi) af te gaan zetten.Alleen kan dit niet vredelievend gebeuren, de privé army van de staat gaat dan schieten en wij kunnen alleen maar appels gooien. En rutte gaat zeggen; We moesten wel schieten want de AIVD en CIA-FBI had ons verteld dat we terroristen zijn. Waarschijnlijk komt de schuld dan wel bij Rusland te liggen…. En de telegraaf kopt dan: Terroristische aanslag Kabinet.

  • door pro-Russische extremisten

 13. Wat we kunnen doen?
  Stoppen met het gebruiken van geld volgens het huidige corrupte fiat geldsysteem. Mensen kunnen dan ook niet meer “gekocht” worden.
  Ik hoop dat er een dag komt, dat men collectief niet meer de hypotheek en de huur betaalt… Men moet ergens beginnen.

  • @Nummer Men zal dan de salariSSen, uitkeringen en AOW stopzetten.

   Lege schappen superm agv hamsteren, toevallig had er een net de reclame actie ‘hamsterweken’. Nou in 1 dag leeg hoor.
   Vervolgens dient de bevolking onderling elkaar te steunen en te helpen.
   Vissers en boeren dienen de totale bevolking te voorzien middels super-voedselbanken, op straffe van een volkstribunaal. Als olie etc op dan desnoods te paard of lopen net als in ’43 en ’44.

   Ondertussen op het Juridische front de schuldigen identificeren en evenals “onwille boeren en vissers” meteen oppakken via Burgerarrest. Mochten de dienstkloppers van Politie en LEger niet meewerken dan ook deze op de zwarte lijst, etc etc etc

   Daarna de boel weer opstarten en eigen systeem, munt etc. creëren!!!

   • Het maakt niets uit welk systeem je hebt. Als de mens gulzig blijft zal er nooit wat veranderen.

    Bij de wortel beginnen…. en dat is de mens zelf.

   • Ah…
    Dus geen systeem, maar zoveel mogelijk autonomie!
    Helaas hebben we dat nooit op school geleerd. Op school hebben we geleerd ons te conformeren aan het systeem en dit verder uit te bouwen waarbij als argument “specialisatie” werd gebruikt. Al die werklozen en het vernietigen van moeder aarde… is dat ook een specialisme?

    De oplossingen en denkbeelden van veel mensen, ook van veel bezoekers van deze site, liggen binnen de matrix. Deze matrix moet compleet weg! Dus ook de Albert Heijn, de overheid, elke vorm van geld… alles!
    Wanneer mensen autonoom zijn, kan er geen macht over hen worden uitgeoefend in de vorm van bijvoorbeeld financiële schulden. Dit scheelt een hoop stress en stress verhindert de mensheid om spiritueel te ontwaken.

    De Indianen in Noord_Amerika vind ik een mooi voorbeeld van autonomie. Maar ja, ik zie de jeugd van tegenwoordig niet met een I-phone in de hand achter een bison aanrennen.

 14. Goed kijken en zoek de verschillen

  Bekijk de ramen ten opzichten van de vlaggen, tel de ramen en niet die dichte raam

  Wat klopt er niet? Zie je het?

  http://api.ning.com/files/ea4x8ggFHeKGmBQAdHlKx9mpbSiLD7qTmhXtgkPc65-wxMVgdy*2yjac-EtKXANl2IvvN*byW2PIIFiLT8s0eDTEhTm2Hs8l/mh17starboardcrashsceneconclusion.jpg

  Dan hier goed kijken link hier onder.
  Hier de foto van Cor Pan pal voor hij instapte in de MH17

  Ook hier kan je de ramen tellen ten opzichte van de vlag bekijken.
  Bekijk alle foto’s heel goed.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8186:mh17-het-verhaal-van-de-vreemde-cor-pan-foto-heeft-een-staartje&catid=20:het-complot&Itemid=33

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

  hier een kartel schaar gebruikt lijkt wel maar dat moet een lasscheur voorstellen

  http://nieuws.vtm.be/101210-eerste-fotos-wrak-mh17-duiken-op

  Zo zijn er nog meer vreemde zaken die niet kloppen
  Een paar brokstukken zijn duidelijk vna MH370 en de media zegt hier niks over en dan de vraag waarom niet?
  En waarom oorlog hitsende taal van de media richting Rusland?

  10.000 USA soldaten die al vanaf april in polen liggen is dat normaal?
  NLse pantservoeryuigen die richting Oecraine zijn gegaan al zinds april/mei
  http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fxandernieuws.punt.nl%2Fcontent%2F2014%2F04%2F10000-Amerikaanse-soldaten-naar-Polen-Rusland-versterkt-troepenmacht-bij-Oekrane&ei=pWo9VITcMZHzasrGgKAI&usg=AFQjCNFaIop_J9D0lH7acYBJlPsXTg7e3g&bvm=bv.77412846,d.d2s

  Dan de 400 Amerikaanse black waters (huurlingen die moorden)die zijn ingezet in oekraine en dat zegt dat de russen zijn gemak moet houden

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/huurlingengroep-blackwater-actief-in-oekraine~a3653136/

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/oekraiense_leger_krijgt_steun_van_amerikaanse_huurlingen

  Dan de vraag waarom moet oekraine bij de EU?
  Dit Land kan zijn eigen broek niet eens ophouden

  Waarom mag Oost Oekraine geen nee zeggen tegen de natte droom van hitlers derde rijk, nu genaamt de EU

  In de Wereld oorlog 2 waren de verzet strijders tegen de derde rijk helden en nu worden ze gezien als rebbelen die gedood moeten worden.

  In andere sytuaties waar de overheid hard optreed worden die leiders dictators genoemd en wat is er nu gaande in Oekraine waar men militairen inzet tegen zijn eigen volk?

  En de media praat hier niet over en vind dit alles een normale zaak

  Er klopt veel niet aan dit alles en de RTL volk vreet dom een zak chips en legd de poten op tafel als met het staatskastje bekijkt en zijn te lui om zelf na te denken en wie zelf nadenkt is een colmplotter. Laat mij maar een complotter zijn, liever dan een zakchips vretende RTL staatsslaafje te zijn die de anus schoon likt van Rutte en zijn knaapjes.

 15. Hoi Martin,

  Er is waarschijnlijk een boek uit gekomen over MH17 genaamd MH17 De Doofpot Deal. Geschreven door Joost Niemöller https://twitter.com/JoostNiemoller

  Hier is er een artikel geschreven:http://ilaelamam.com/2014/10/29/mh17-the-cover-up-deal-dutch-journalist-publishes-revealing-book/

 16. Waarom geven de Amerikanen eigenlijk de satelliet beelden niet vrij ?? Hebben de Amerikanen soms het vliegtuig neergeschoten aangezien ze aardig dicht in de buurt waren met oefeningen te houden ??

  • Wat denk je zelf…

   Ze willen haatzaaien in dit gebied. In eerste instantie moet het zo lijken dat Rusland dit heeft gedaan, maar zionistische lobby zit er achter..

 17. Nederlands ondertiteld:

 18. Zouden er steeds meer journalisten ‘wakker’ worden?? Nu ook al bij de Elsevier; toch een weekblad wat niet snel in complottheorieën denkt….

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/10/Oekraiens-gevechtsvliegtuig-bij-MH17-Onderzoeksraad-buigt-zich-erover-1632867W/

 19. Lastig om een comment te plaatsen. Je moet eerst alle comments doorscrollen.. Anyways.
  Klopt dit?

  Dat er in de mh17 proffesors zaten die naar een congres gingen? Proffesors voor hiv aids ???

 20. ER IS MAAR 1 MANIER OM ACHTER DE WAARHEID TEKOMEN
  EEN VAL ZETTEN !!!
  WEET ER IEMAND EEN GOEIE IK WEL EEN HELE GOEIE

 21. over liefde gesproken: vandaag ons koningspaar over mh17, zoveel “compassie” voor de SLACHT offers. vanaf 0.50 min.
  npo.nl/nos-journaal/04-11-2014/POW_00720463

  • p.s 12.00 uur journaal 4-11-2014

   • Ze hebben een emotioneel zware tijd achter de rug ….

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close