Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Is de media in staat zaken op te blazen via beeldmanipulatie?

Is de media in staat zaken op te blazen via beeldmanipulatie?

Iedereen die de film ‘Wag the Dog’ heeft gezien weet dat de mogelijkheid bestaat dat de media kan worden gebruikt om aan beeldvorming te doen en de perceptie van waarheid te manipuleren. In dit artikel besprak ik al eens de Hollywood methoden van de media. Het is erg moeilijk om door al de toegepaste methodes heen te prikken. Ook Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een van de verborgen zaken die worden toegepast binnen de Main Stream Media. Bij een bezoek aan Haarlem ten tijde van de acties rondom ‘het glazen huis’ viel mij op hoe leeg het plein het grootste gedeelte van de tijd was en hoe de camerabeelden op tv een hele andere indruk wekten. Op zeker moment stond het plein wel vol, maar de genoemde aantallen op tv leken zwaar te zijn overdreven. Sindsdien ben ik me eens gaan verdiepen in manipulatiesoftware die regisseurs de mogelijkheid geven om een mensenmassa in te voegen die er in werkelijkheid niet is. En wat blijkt? Dat is eenvoudiger dan u denkt. Bekijkt u onderstaand filmpje maar eens. De makers hebben illustratief laten zien hoe kinderlijk eenvoudig je een mensenmassa in een stadium toe kunt voegen. Zouden dergelijke technieken ook kunnen worden gebruikt om een protesterende mensenmassa groter te maken dan die daadwerkelijk is? De ‘Je suis Charlie’ demonstraties lijken nogal in groten getale mensen te trekken. Ik vraag me af of het daadwerkelijk zo is. Een poll van deze site laat zien dat 7 op de 10 Nederlanders denkt dat de aanslagen op Charlie Hebdo en op de joodse supermarkt valse vlag operaties zijn. Zouden al die demonstranten dan zo anders denken? Eén ding is zeker: in de Main Stream Media is niets wat het lijkt (zie ook). Bekijkt u na het kijken van dit filmpje vooral even de foto’s onder het filmpje.

 

demonstratie_parijs_large

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
36 Comments

 1. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/parijs_demonstratie.jpg

  • Prachtige foto die de hypocrisie prachtig blootlegt. Wat een triest en klein clubje is het dan toch eigenlijk…

   De zogenaamde zichzelfbenoemde mainstream media doen gewoon waar ze voor betaald worden en als je ziet wie de meeste mainstream media in eigendom heeft en door wie ze dus betaald worden dan weet je direct dat ze bewust en willens en wetens hele volkstammen voorliegen en massaal mensen proberen te manipuleren. Hun functie is niet mensen informeren, hun functie is mensen misleiden zodat ze gehoorzaam blijven aan de heersende klasses.

   Dit artikel gaat daar wat dieper op in:

   Mainstream media in Nederland; Wie betaalt, bepaalt.
   http://achterdesamenleving.nl/gebrek-aan-onafhankelijke-nieuwsmedia-in-nederland/

   Daarnaast is het inmiddels ook onomstotelijk vastgesteld dat dezelfde zogenaamde mainstream media niet alleen bewust liegen en manipuleren maar ze beschermen deze elite daarnaast ook nog door de echte machtscentra continue buiten beeld te houden en zo dus continue af te schermen. Dit artikel gaat daar dieper op in.

   10 grote leugens van de zogenaamde mainstream media
   http://achterdesamenleving.nl/10-grote-leugens-van-de-mainstream-media/

   Als mensen dit tot zich door laten dringen dan hoop ik dat ze begrijpen dat deze media nooit te vertrouwen zijn geweest, en dat ze Nederland al decennia lang bewust voorliegen en manipuleren. Mainstream media zijn altijd een instrument van de heersende klasse om de gedachten van de onderdrukte klasse te kunnen beheersen. Het is nooit anders geweest. En ik hoop dat de behoefte om ze ooit nog serieus te nemen hierna volledig verdwenen is.

   Gelukkig is er telkens meer nieuwe onafhankelijke media die de leugens van deze heersende klasse wel gewoon snoeihard doorprikt en ontmantelt.

   • Wel oppassen met Zerohedge, alex jones, ron paul etc dat is allemaal gecontroleerde oppositie. Het is ook van begin af aan het plan geweest de wereld in 2 te verdelen, oost tegen west. Nou ja, wat is een beter scenario dan the fall from grace van een imperium en de opkomst van landen die het licht gezien hebben met een born again christian aan het hoofd hallelujah. Wat zegt een goudstandaard nou eigenlijk als het nog steeds in handen is van dezelfde mensen? Ik heb ook mijn bedenkingen bij zionisme. Zou in mijn ogen weer een politiek rookscherm kunnen zijn. Als ik de macht had over bijna de gehele wereld dan zou ik het niet prettig vinden dat iedereen weet dat ik daar dan de baas van ben. genoeg mensen die kunnen denken van ik pak een sniper of bom of weet ik veel wat en ik pak de kop van de slang. Ligt er wel aan of het daadwerkelijk mogelijk is natuurlijk. Misschien is het controle net al gesloten en zien ze zo’n aanval al een week van te voren aankomen bij wijze van spreken, dus alle pogingen om een rothschild te pakken wordt in de kiem gesmoord en gewoon geen verslag van gedaan zou ik denken. Of hij is gewoon de scapegoat van de derde laag. De eerste laag is dan de mainstream media met putin, de gecontroleerde oppositie met amerika/zionisme en dan de derde laag echte onafhankelijke mensen met de families rothschild etc. Misschien is hij, jacob p rothschild, gewoon de frontman voor een nog hogere orde mafketels die compleet geisoleerd zijn van de media, maar dat is pure speculatie van mijn kant. Wees vooral niet verbaasd als er een soort van awakening event komt en dat dan amerika ontmaskerd wordt lalala. het westen wordt verslagen, maar rusland en china etc die hebben ook flinke klappen gehad. Mensen vallen voor de gecontrleerde oppositie en het formt voor de nwo wordt neergelegd en bam, in een klap ben je van al je vrijheid ontdaan. Hoe je het wendt of keert mensen moeten gewoon weigeren en durven terugvechten. Hier bestaat geen politieke oplossing voor, dus het is zwemmen of verzuipen voor de europeanen. Brandon Smith van alt-market die snapt het. Vroeger toen ik nog gehersenspoeld dacht ik dat alle amerikanen domme gehersenspoeld oorlogszuchtige rednecks waren, maar ik heb enorm respect gekregen voor dat deel van de amerikanen dat ontzettend vindingrijk en volhardend is. Ze hebben het een keer gedaan, dus hopelijk nog een keertje al vrees ik voor alle black ops tech die eruit gerold gaat worden.

  • Even goed kijken naar de foto dan zie je helemaal aan de linkerkant van uit het midden een rij mensen staan net na het zebrapad , zou het kunnen zijn dat deze regeringsleiders vanwege het terrorisme gevaar van het publiek gescheiden worden gehouden waardoor het net lijkt of ze in een lege straat staan ?
   Je ziet ook achter de regeringsleiders mensen met de rug naar ons toe staan misschien veiligheidsdiensten ???
   En wat deze foto,s mij zeggen is dat de ene aan de voorkant op de grond is genomen en de ander foto vanaf een hoger punt van de groep mensen is genomen zodat je een ander perspectief krijgt en dat is ook heel logiesch , als je tegen een muur opkijkt zie je ook niet wat er achter gebeurt .
   Maar manipuleren via beeld is wel heel makkelijk .
   En ik zei het gisteren al mijn zwager woont op Place de la Republic en het plein stond vol en alle straten die op het plein uitkomen stonden vol met honderdduizenden mensen

   • @Trebor Precies De ‘officiele’ foto is van een veel lager standpunt genomen, dus zie je niet wat erachter zit. Tegelijk kunnen ze en dat doen ze dan ook, er op de achtergrond wat mensen(menigten) erbij FOTOFOPPEN fotoshoppen. hahaha 🙂 🙂 🙂

   • vanwege het terrorisme gevaar?

    ik kan je echt niet meer volgen trebor.

    Welk terroristisch gevaar bedoel je?
    Zeweten toch dat ze het zelf doen?

    En wat vind je zwager van martinvrijland?
    En wat vind je zwager van de foto van het groepje EU-nazis,met lege straat erachter?
    (Het eerste groepje demonstranten)

    En wie zegt dat jij echt een zwager hebt die op place de la republiek woont?
    Gezien jouw mindset en gedraai en ge-cherrypick geloof ik er geen snars van.
    Debunkers kennen altijd iemand die alles heeft gezien.
    Heeft je zwager nog gefilmd?
    Laat m even zijn beelden van 100.000den demon-stranten opsturen naar martinvrijland.eu
    Of heeft je zwager geen internet?
    (je zal wel weer een excuus hebben waarom je franse zwager niets van de demonstratie heeft gefilmd)

   • en waren er ondanks de enorme opkomst in parijs geen problemen qua verkeerchaos,parkeerchaos en ook geen chaos met de spoorwegen en metro?
    goh, ongelooflijk.goede infrastructuur daar in parijs.
    ONGELOOFLIJK.

   • ola trebor2110, “En ik zei het gisteren al mijn zwager woont op Place de la Republic” en later: “en mijn zwager woont in Parijs als je dat niet wilt geloven dan is dat jou ding”, mooi, Parijs is al iets groter dan Place de la Republic. Ander vraagje, waarom noem je Flabbergasted2 Flubber? ik dacht eerst dat dit de naam van je vriendin was: “Flubber mijn vriendin is Francaise en woont al meer dan 30 jaar in Nederland” maar zag later dat je met Flubber Flabbergasted2 bedoeld. wellicht jou naam ook aanpassen naar error of terror?

 2. Green screen magic!

  • Ja het viel me ook al op toen ik de voorpagina van de telegraaf op papier zag. Het klopt niet!!

 3. http://www.telegraaf.nl/binnenland/23551233/__A_dam_doelwit_terroristen__.html

  Ik zou graag een reactie willen geven, maar werkt helaas niet. Het moet nu maar eens afgelopen zijn met deze flagrante Houdini achtige media manipulaties. Natuurlijk is de IS-oproep voor Amsterdam afkomstig van de baas van IS District Nederland. Helaas werkt die mevrouw/meneer tevens voor de AIVD.

 4. http://s22.postimg.org/6wi0rf9y9/Voorpagina_Telegraaf_Di_13_Januari_2015.jpg

  Een tip. Als je de hand kan leggen aan dit boek :

  The Transfer Agreement: The Dramatic Story of the Pact Between the Third Reich and Jewish Palestine
  by Edwin Black
  Paperback: 484 pages
  Publisher: Carroll & Graf (January 25, 2001)
  Language: English
  ISBN-10: 0786708417
  ISBN-13: 978-0786708413

  Dan zie je aan de foto’s vanuit de dertiger jaren die hierin staan, dat toen precies hetzelfde gebeurde in de media. Ook met name dat soort demonstraties waar Joodse leiders van World Zionism (vandaag Netanyahu) volledig het heft overnemen, ten koste van de lokale Nationale presidenten en premiers (Hollande etc.).

 5. Matin, dank je wel weer voor je geweldige speurwerk/ onderzoek/ artikel heeft de hebben de foto’s een link voor plaatsen op buitenlandse site’s????

  • @trebor2110 Natuurlijk mogen Joden in Israel begraven worden, maar er zijn hier ook Joodse begraafplaatsen hoor!
   De grap is waarom moet dit hier zo ostentatief vermeld worden. Dat riekt naar Propaganda.
   Zoals alles hier naar propaganda riekt. Ik zei alles en dan bedoel ik ALLES en als ALLES naar propaganda(perceptie management zoals Martin het noemt) riekt, dan is er zeker een grote kans dat er een groot stuk van waar is.
   Wat mij betreft alles dus.

   En ook als er echte slachtoffers vallen (en die gaan er in 2015 vallen) dan zal de heersende ‘machten’ dit tot het uiterste propagandistisch uitmelken.
   En dan is het nog de vraag of bij een echte aanslag met echte slachtoffers, de daders een stel doorgeschoten boze burgers al of niet islamietisch zijn of handlangers dus cia, mossad, mi6 agenten van de regering(en) zijn.

   Gladio 21 weet je nog wel? Nou, bepaald geen burgers, allochtonen of wat dan ook, nee staatsterreur! Is al bekend en toegegeven, dus wat wil je nog meer.

   Je suis Charlie = Jesus Chr. is a lie

   Het wordt je recht in je gezicht gescheten, duizenden voornamenlijk Christelijke burgers, want Frans, want RK, want voor grootste deel weliswaar ontkerkelijkt, maar wel Christelijk opgevoed etc., staam daar met hun bordje: “Je suis Charlie.” hun eigen Godsdienst en cultuur te beledigen: BLASFEMIE heet dat!!!!!!!!!!!

   • In het kader van; manipulatie van de media;

 6. Ik begin het allemaal een beetje zat te worden….

  http://imgur.com/vJTOBBJ

  • me too!!!!

 7. Ik was laatst de beelden op tv aan het bekiken van die mars in Parijs. Er was een camera opgehangen die de massa van achteruit filmde in een lange straat. Wat me opviel was ver in de straat, de massa meer een zwarte vlek werd…. terwijl er toch zeker voldoende licht was. Wil natuurlijk niks zeggen maar het viel me zeker op, vandaar dat ik het hier post na het lezen van dit artikel. Bedankt Martin. Greetz

 8. Kwam ook op internet tegen dat Giel Beelen helemaal emotioneel werd bij een liedje dat hij associeerde met deze ‘aanslag’. Zo’n gevoelig typje ook maar niet heus. Ze doen gvd ook allemaal ook mee om de mythe in stand te houden.

 9. Totale geschiedvervalsing

  Wat het ALLERERGSTE is dat hier GVD de hele kluit, het hele volk, de hele wereld wordt voorgelogen.
  Dit is Totale Geschiedvervalsing! Als dit echt doordringt bij de bevolking dan lusten niet alleen de honden er geen brood van, maar dan gaan er ECHT miljoenen de straat op, wat zeg ik de straat….?!…..

  • zegt dit voort, zeg dit voort……(via burger waarheids mond op mond krant)….

   • Toch liever mond tot mond dan mond op mond hoor 🙂

 10. Eén van de beste ‘donkere’ komedie’s die ik ooit heb gezien…

  http://viooz.ac/movies/3682-wag-the-dog-1997.html

 11. Sorry Martin, offtopic.

  Het begint nu toch wel heel erg eng te worden, de RFID wordt nu al door Duracell gepromoot….

  http://youtu.be/hGCv7RzEwR8

  • Zo zijn de kids nog beter te volgen door die smerige elite-pedo’s, Van mij mag elke pedo die kinderen verkracht een nekschot na casteratie, is dat ook vrijheid van meningsuiting?, wel toch?

 12. Mooi Artikel Martin.

  Ik moet je echter wel corrigeren vind ik… Ik las eerder je opmerking dat je site allerlei soorten mensen trekt , en dus een goed beeld geeft , maar dat is helaas niet helemaal waar.
  Vanwege de aard van je site is er een behoorlijke groep die buiten de meting valt vanwege hun stijfkoppige ingebakken meningen.
  Die haken na het eerste artikel al af, en staan helaas voor een flink percentage.
  Ik denk dat je de uitslag van de poll wel serieus moet nemen , maar dat hij vooral geld voor mensen die weleens wat verder kijken…
  Dat kan hoogstens de helft zijn. Tenminste dat is mijn inschatting op basis van wat er om me heen gebeurt….

 13. Sowieso kan je je afvragen wie er allemaal heengaan en dan zo massaal. In de supermarkt waar je een krantje kan lezen reageren mensen vaak met zoiets van ‘het zal wel’. Niet alemaal mensen die even de straat opgaan. En als mensen bang worden van zo’n aanslag zullen ze toch denk ik eerder binnen blijven?

 14. In de film Forest Gump uit 1994 had de filmindustrie al de techniek onder de knie om mensenmassa’s neer te zetten die er in werkelijkheid niet zijn.

  Kijk maar naar de volgende film op YouTube vanaf 3.44 minuut

  https://www.youtube.com/watch?v=PkriBL0Q8ZI

  20 jaar verder is zoiets waarschijnlijk met 2x op de knop drukken al geregeld.

 15. Jammer dat de oude grafische school niet meer bestaat.
  Waarom? omdat de opleiding 44 jaren geleden op deze school mij dag in dag uit ingestampt werd om door te manipuleren van beelden mensen er toe te zetten om zaken te geloven. Daarna heb ik 25 jaren diverse eigen bureaus gehad en al was het vergif je moest zorgen dat het gedronken werd als het lekkerste drankje. Toen hadden we nog geen Photoshop maar vele beelden waren wel gemanipuleerd.

  De gehele reclame/pers wereld is er om de noden van de absolute top uit te voeren en dat met als vergoeding veel geld.

 16. dailymail.co.uk vandaag:
  Orthodox Israeli newspaper airbrushes female world leaders out of #JeSuisCharlie march photographs.
  Removed: The altered picture on the front page of Israeli newspaper, The Announcer, excludes German Chancellor Angela Merkel and Paris Mayor Anne Hidalgo
  Swiss President, Simonetta Sommaru, has been left as a blur behind a crowd of faces, while the EU’s foreign affairs and security chief, Frederica Mogherini, was left out entirely.

 17. En of beelden worden gemanipuleerd! Nieuws wordt tegenwoordig ook gefabriceerd in veldstudio’s compleet met replica’s van bv. de Ridderzaal, het Binnenhof; of zoals hieronder beschreven in Doha (Qatar) – Al Jaazera.
  Zoals de NAVO in Rwanda middels Radio Mille Colines opriepen om ‘de kakkerlakken’ ‘koppen te snellen’. Zo heeft de NAVO (IS) Arabische zenders gebruikt om zgn. jihaad doodseskader Christen en Moslims !?? ‘to the max’ af te slachten.
  Hé; is dat niet een heel klein beetje gek dat mensen die juist de islam zo serieus zouden nemen – juist zo fanatiek op moslims inhakken?
  Dan zij die (IS) toch eigenlijk voor ons!!

  Wie niet voor ons is, is tegen ons. Wij haten moslims, onze vijanden – en IS legt moslims in grote aantallen om. Toch precies wat we graag willen!

  Facebook en YouTube maken onderdeel van deze oorlogspropaganda uit. De nuchtere Nederlander is professioneel vermoord. Die bestaat niet. Die laat zich met de meest fantasierijke complottheoriën miljarden uit de zak kloppen (JSF, beperkingen van de privacy en mensenrechten in eigen land – iedereen is sowieso de potentiele verdachte, in navolging van – kruipen voor – Uncle Sam is dat opzich voldoende voor opsluiting zonder bewijs, gegronde verdenking, laat staan aanklacht. En je eigen regering levert je zo uit aan ‘war (crime) INCORPORATED.

  Op Xandernieuw – dat zeer goed door de vrienden van Israël wordt gebruikt om moslims als ongedierte te bestempelen en oorlogsmisdaden tegen moslims te rechtvaardigen. Wat daar allemaal niet voor racistische poep wordt uitgesmeerd! Dat is geen vrijheid van meningsuiting, de haatzaaiers schofferen de grondwet en aanverwante ge- en verboden.

  De 1e bijeenkomst van PSYOP officieren, die zijn geplaatst in de TV-kanalen van Al-Arabiya, Al-Jazeera, BBC, CNN, Fox, France 24, Future TV and MTV. Feit is dat sinds 1998, de officieren van de US Army Psychological Operations Unit (PSYOP) zijn geplaatst in CNN. Sindsdien is deze praktijk uitgebreid door de NAVO naar andere strategische mediakanalen.
  Die fabriceren vals ‘nieuws’, uitgaande van een ‘story-telling’ script dat is ontwikkeld door het team van Ben Rhodes in het Witte Huis.
  Een procedure over en weer overnemen van de leugens van de andere deelnemende media is geïnstalleerd bij ieder van deze media, dit om ze geloofwaardig te doen lijken voor de TV-kijkers.
  De deelnemers verklaarden niet alleen beslag te leggen op de TV kanalen van de CIA voor Syrië en Libanon
  “Christians to Beyrouth, Alawites into the grave!.”

  Het storen van TV satellieten voor militaire doelen is niet nieuw. Onder druk van Israël, hebben de VS en de EU Libanese, Palestijnse, Iraakse, Libische en Iraanse TV kanalen geblokkeerd.
  Het verspreiden van leugens is ook niet nieuw. Maar er zijn 4 enorme stappen genomen in ‘the art of propaganda’ in de laatste 10 jaar.
  • In 1994, a pop music station named “Free Radio of the Thousand Hills” (RTML) gave the signal for genocide in Rwanda with the cry, “Kill the cockroaches!” Het storen van TV satellieten voor militaire doelen is niet nieuw. Onder druk van Israël, hebben de VS en de EU Libanese, Palestijnse, Iraakse, Libische en Iraanse TV kanalen geblokkeerd.
  Het verspreiden van leugens is ook niet nieuw. Maar er zijn 4 enorme stappen genomen in ‘the art of propaganda’ in de laatste 10 jaar.
  • In 1994, a pop music station named “Free Radio of the Thousand Hills” (RTML) gave the signal for genocide in Rwanda with the cry, “Kill the cockroaches!”

  Zou het heel misschien toeval zijn dat het eigenlijk wel heel goed uitkomt – met de fascistische coup die in Juli a.s. is gepland (TTIP) – dat voorwendsel van terreur-dreiging de paramilitairen EUROGENDFOR overal in Europa al paraat is om eventuele protesten van burgers de kop in te slaan??

  En tevens de kranten vol te houden met fabels, om de mensen af te leiden. Heeft de regering met succes zo gedaan met het ESM, de collaboratie met de fascisten in Kiev, het geheimhoudingsprotocol rondom MH17. Tegenwoordig is misleiden van de kiezer eerder regel dan uitzondering. Dus, wie is nu de echte terrorist. De ergste?

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close