Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Jeroen Hoogeweij damage control familie Poot Chipshol

Jeroen Hoogeweij damage control familie Poot Chipshol

Het kamp ‘Micha Kat / familie Poot’ is bezig de eer voor het ontmaskeren van de Poot-maffiagroep (Chipshol) richting Jeroen Hoogeweij te sturen via allerlei door hen zelf beheerde sites (Frontaalnaakt.nl en sargasso.nl). Daarmee willen ze proberen de site van Martin Vrijland en Niburu.co defintief uit de game te spelen. Dit door straks toch weer een nieuwe move te maken. Jeroen Hoogeweij wordt naar voren geschoven om het verhaal van Martin Vrijland te kapen. Niet intuinen.

Wat Jeroen Hoogeweij namelijk niet zal doen is de nep-moord op journalist Fred de Brouwer aankaarten. Nee, hij moet dingen verkopen die toch al online staan. Wil je aan damage control doen, dan moet je altijd zorgen dat je een verhaal overneemt. Probeer de aandacht te verleggen van de originele bron en je bent weer terug ‘in control’. Daarom wordt Jeroen Hoogeweij nu ingeschakeld als zogenaamde exposer van de Pootmaffia.

jeroen_hoogeweijJeroen Hoogeweij is een van de grootste smaad en laster verspreiders uit het kamp Poot lid van de O.T.O. sekte. Hij moet iedere onafhankelijke schrijver uit de game drukken via sites als Swapichou. Nu dat niet gelukt is met smaad, laster en doodsbedreigingen aan mijn adres, moet Jeroen het voor het kamp Poot schadelijke verhaal, kapen. Hierom worden zijn sites nu gepromoot met dit gekaapte verhaal en wordt de naam Martin Vrijland niet genoemd op die sites.

Uiteindelijk moet het gekaapte verhaal dan weer een andere kant uitgestuurd worden. Het draait er steeds om dat ‘jij’ als maffiagroep ‘in control’ bent van welk verhaal dan ook. Dan kun je het weer een bepaalde richting uit sturen.

Ook hier tuinen de lezers niet in. Slechts enkele schapen die achter de exposed Micha Kat aan blijven hobbelen.

Bron linkvermeldingen: Niburu.co

Alle Shares 25
468 ad

15 Comments

 1. Die griezel is als damage-control ingezet maar hij richt enkel meer damage aan.De damage is niet meer te controlen. haha, geweldig toch om te aanschouwen dat proces van het licht dat de duisternis verdrijft.
  Hij vecht tegen jou, maar alles waar je tegen vecht groeit.
  Je zal wel veel bezoekers hebben sinds de exposure van Micha de Demminkdoder.
  Lekker laten aanmodderen die J.H. Reken maar dat het reuze ingewikkeld is geworden voor hem. Hij heeft er ook ook lang over gedaan om met ‘zijn tandpunt’ op de proppen te komen.Moest eerst naar crisis-overleg.

  Ik hoop dat je Marcel Vervloesem kan interviewen binnenkort.
  Of Agent Provocateur Karel, Karel; van de familie Bagger eens flink in het zonnetje te zetten.
  Het is misschien strategisch om Hoogeweij zichzelf te laten uitputten.
  en misschien kun je uit video’de paastoespraak’ nog wat meer halen.
  Bijvoorbeeld de uitspraak dat Rutte naar een grieks eiland mag en daar kinderen verkrachten en ook de passage ‘dan kom ik persoonlijk naar het binnenhof om je kop eraf te trekken’
  Dus compleet uitbuiten die actie van Micha Kat zou ik zeggen.
  Of uitspraken van vroeger gedaan door Kat leggen naast de nieuwe pedo-vriendelijke benadering door hem gedaan.

  Wat je ook kunt doen is een video bespreking, dus aan de hand van de youtube-video of radiouitzending op alle slakken zout leggen.
  ze krijgen het dan vreselijk druk en moeten zich tegen van alles verdegigen, je kunt het vreselijk ingewikkeld voor ze maken.

  En mocht je in de future weer eens geheime opnames maken of anderzins keihard bewijs,ga het eerst roeptoeteren,maar doe alsof je geen keihard bewijs hebt,en pas als de figuur in kwestie je voor de rechter daagt vanwege smaad en laster het bewijsmateriaal op internet gooien.

  Strategie en planning zijn belangrijk.

 2. maw, strijden VOOR de waarheid, maar niet TEGEN de leugens der criminele elementen.

  Strijden TEGEN schijnt niet te werken volgens kosmische wetten.Soms is het maar een nuance-verschil qua mindset.
  maar dat wist je al.
  ik zeg het maar even, anders zullen lezers misvatten dat ik oproep tot strijden TEGEN satanische psy-oppers.

 3. interessante reactie van waterman op http://www.klokkenluideronline.is
  zie: 6:55 op 20 april.

  De reacties van Fred waren blijkbaar nog confronterender want die zijn verwijderd door Kat zoals valt op te maken uit 2 reacties van Gretha Muller die nu 24/7 is ingeschakeld om de ontmaskerde psy-opper bij te staan.

 4. dat Pauw en witwasman van de buis verdwijnen is een overwinning voor de kompleetdenkers.
  Gefeliciteerd mensen.

  en Myra is naar alle waarschijnlijkheid haar belofte nagekomen en heeft haar computer weggegooid.
  Opgeruimd staat netjes.
  weer een ergenis minder.

 5. Martin,

  Ook van belang lijkt me te beseffen dat een aantal reageerders op KLOL, en andere blogs, ook bij die maffia kliek horen. En als opdracht hebben regelmatig de comments op te sieren en de zaak in een bepaalde richting te sturen.

  -Gretha Mulller
  -Mind over Matter/Ron Walter
  -knowtoomuch/Pablo/adamas/papi/pablito en vele andere nicknames

  Van deze 3 ben ik zelf zeker dat die zo’n agenda hebben. Dit zijn de straatratten van KLOL.
  Die laatstgenoemde, ‘Pablo’, struint al jaren rond op vele blogs onder verschillende nicknames.
  Dit sujet heeft ook op dit blog gepost in het verleden

  Uiteraard valt de op het internet alom tegenwoordige Jeroen Hoogeweij hier ook onder.
  Barracuda, Swapichou, Ziva hebben eenzelfde agenda.

  Eric Donk/JDTV
  Wim Dankbaar
  Boublog
  Sietze Planting
  Hans Mauritz
  Talk2Myra
  Olympic Zion
  WaarinHolland … enfin, you know the drill.

 6. Omdat ik op Klokkenluideronline blijkbaar niet meer kan inloggen. Kat leest het hier toch wel

  9 mei 2014 de presentatie van het boek ‘De Vaatstra Doofpot’. Ik heb vandaag pas het intervieuw van Micha met Mauritz beluisterd. Ongelofelijk, wat doet die Mauritz, in samenwerking met Dankbaar, een moeite om de werkelijke daders uit zicht te houden. Volgens Mauritz mocht het niet bekend worden dat de asielzoekers de daders waren want…. anders zou het asielzoekers en het beleid negatief in het nieuws zou komen…. vanwege de subsidie. Wat een gelul zeg.
  Ja, en de VS voert een vredespolitiek en god en sinterklaas bestaan echt.
  En Micha zat er verheerlijkt als een kleuter bij, terwijl hij toch vanaf het begin de ware schuldigen heeft aangewezen.
  De grootste giller (of moeten we zeggen onzin) is zijn verhaal dat hij de moordenaar opgespoord heeft en dat deze hem de moord bekend heeft en zelfs een officiele verklaring heeft afgegeven. Hoe naif moet je als lezer zijn om dit te geloven.
  Als je weet wie de moordenaar is maak je dat openbaar. (Internet)media mogelijkheden genoeg. Maar Mauritz hoopt op een sky high hoge verkoop van zijn boek. KASSAAAAA

  • en de ware schuldigen zijn?
   ga je nou vertellen dat ali en feik niet de daders zijn?

   ik heb ook naar het interview geluisterd ,maar ik kan geen oordeel vellen want ik versta er geen woord van.
   Ondertiteling zou wel gewenst zijn aangezien de geinterviewde blijkbaar enkel een plat provinciaals dialect beheerst en bovendien slecht articuleert.

   Ik ben heel benieuwd wat er niet pluis is aan Dankbaar en Mauritz.
   Graag dus enige uitleg Knip.

 7. Ik zie twee links naar dat verhaal van Jeroen Hoogeweij. Eentje op frontaalnaakt punt nl waar artikelen worden opgeleukt met smerig stinkend antieke soft erotiek platen uit vervlogen tijden. Wie zou dat nou willen bekijken ? En een link op swapichou punt wordpress dot com , een blog waar trendy stories (ook complot) worden opgeleukt met luxe edities van Tarot kaart plaatjes en andersoortige Satanische graphics, Youtube videootjes met thumbnails die lijken op een glossy magazine ads voor chocolade ijsjes en blowouts van groen slijm uit de nieuwste alien SciFi must see movies. Na het ‘vermaak’ kan men een bezoekje brengen bij het Het AIVD Stam Café … De content managers van deze sites , Jan Poot en Micha Kat zijn allen on the same page : Dat er minderjarige jongetjes worden verkracht gaan wij onze doelgroep niet in de oren wrijven.

 8. Zojuist Putin op Perwi Kanal, hij vertelde als volgt:

  “Toen Rasmussen, de Secretaris Generaal van de Navo, nog premier was van Denemarken, was er eens een bijeenkomst. Een gesprek onder vier ogen met Rasmussen stond niet op de agenda, maar hij drong daar op aan en ik vond het prima. Denemarken is een fantastisch land met een eendere bevolking. Rusland heeft een prima verhouding met Denemarken en hopelijk blijft dat ook zo. Maar goed, dat gesprek met Rasmussen vond plaats en wat schetst mijn verbazing toen ik terug was in Moskou? Rasmussen had met een dictofoon het gesprek heimelijk opgenomen en in de openbaarheid gebracht. Zonder dat hij dat mij dat vooraf verteld heeft. Als je het hebt over het opbouwen van vertrouwen tussen landen en tussen regeringsleiders, wat moet je hier dan mee?”

  Dit is dus het niveau van RASMUSSEN, en wellicht wel vanwege dit soort ziek gedrag heeft het de VS behaagt een dusdanig element baas van de NAVO te maken.

  Verder nieuws uit Oekraiene: Die “geweldig nieuwe regeing in Kiev”, oftewel de marionetten junta van de VS in Kiev, heeft nu een verbod uitgevaardigd voor het inreizen van journalisten uit Rusland. Wat wil de JUNTA allemaal verborgen houden?

  Onder andere het in elkaar slaan van presidentskandidaten Dopkin en Tsarov door de hooligans van Prawi Sector?

  Het is inmiddels in “de ideaal democratie van Kiev” zo gesteld dat je vorig jaar nog met trots met een lintje kon lopen die de overwinning van de tweede wereldoorlog symboliseert (oranje/zwart), nu loop je het risico met zo’n lintje op, in elkaar geslagen te worden door leden van de junta van prawi sector.

  De situatie in Kiev is twee voor twaalf. De door de USA neergezette Junta is bezig een schrikbewind te voeren, waar elk oppositionair geluid met geweld tot stilte wordt bewogen.

 9. Sorry maar hoewel alles dat je uitzend , dus ook denkt of voelt, bij je terugkomt,
  is het absoluut niet waar dat alles waar je tegen vecht groeit , of dat alles waar je aandacht aan geeft groeit…

  Ik vind dit nogal kort door de bocht. Hoewel ik het er mee eens ben dat het beter is om je bewust te worden van waar je precies voor vecht….
  Je kunt niet ergens voor vechten zonder automatisch ergens tegen te vechten… Dat is een taalspelletje…
  Wie voor “rechtvaardigheid” vecht, vecht dus tegen onrechtvaardigheid, en wie voor “liefde” vecht, vecht dus ook tegen liefdeloosheid…

  Het is wel verstandig om je niet op personen of groepen te richten…
  Hoewel sommige personen en families wel model lijken te staan voor onrechtvaardigheid of liefdeloosheid, is het onzinnig je daar teveel op te fixeren….. Maar goed, boosheid richt zich makkelijker op een persoon of groep dan op een principe, of manier van denken, omdat de meeste van ons zichzelf weleens schuldig maken aan precies hetzelfde, maar dan in het klein….. Zoals ondergetekende , ha ha….

 10. idd bram, helemaal geen aandacht geven aan iets omdat het dan groeit dat vind ik ook onzin, want dat veranderd er zeker niets ten goede.
  Ik denk dat velen de neiging hebben om de fascistische Nieuwe wereldorde te willen vertragen,en hopen dat in de tussentijd vrije energie en een ‘we zijn geen slaven bewustzijnsverhoging’ ons kan redden.
  Het schijnt langzaam de goede kant op te gaan wat dat betreft.

 11. Hoe is het trouwens mogenlijk dat iemand als

  Sifra Zoutendijk – Bachelor at Ministerie van Justitie
  http://nl.linkedin.com/pub/sifra-zoutendijk/5/a5b/314

  op deze website ontmaskerd is als de blogster achter Swapichou en daarnaast ook nog een vriendin blijkt te van Danielle Berkenfeld, zij ook nog met gedrogeerde minderjarige kinderen bij twitter foto staat ?

  http://s18.postimg.org/7xrwld2tl/Sifra_Zoutendijk.jpg

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

 12. Martin, je moet die swapi bitches eens wat harder aanpakken.

  http://swapichou.wordpress.com/2014/05/05/martin-vrijland-stuitert-door/

  wuhaaaaaaaaaa, zie die swapi bitches nou toch eens.

  Kijk toch naar jullie zelf, stelletje swapi hypocrieten

  http://swapichou.wordpress.com/donaties/ ?????????????????????

  Hoppa,ik knal het hier gedrukt neer!

  • Jeroen Hoogeweij (mede beheerder van Swapichou) bewijst alleen maar keer op keer voor Micha Kat te werken.
   Logisch, want Jeroen zit bij O.T.O. (Satanisch occulte sekte, klik hier voor meer info) en waarschijnlijk kent Kat hem daarvan. Niet voor niets woonde Jeroen tot deze site zijn adres achterhaalde letterlijk om de hoek bij Micha Kat. Inmiddels is hij verhuisd binnen Schiedam, maar Jeroen toont keer op keer aan een schijntegenstander van Micha te zijn; waarbij hij hem opvallend genoeg toch steeds weer loopt ter verdedigen op Twitter en allerlei andere media. Het komt binnenkort allemaal als een boemerang naar dit zielige niet noemenswaardige onderkruipsel terug.

   De inmiddels wel duidelijke samenwerking tussen Swapichou en Micha Kat (zie hier) maakt overigen Micha Kat medeplichtig aan alle smaad, laster een doodsbedreigingen aan mijn adres van de afgelopen jaren. Omdat dat alles niet hielp bij het uitschakelen van Martin Vrijland moest Micha Kat zich maar naast mij scharen en doen alsof hij mijn vriend was.

   Sites als Swapichou moeten in opdracht van Micha elke vrije schrijver out of the game proberen te spelen met smaad, laster en doodsbedreigingen via anonieme servers. Want de oppositie in dit land mag alleen de door de familie Poot beheerde oppositie zijn onder leiding van Micha Kat. Wie is er dus uiteindelijk verantwoordelijk voor alle smaad, laster en doodsbedreigingen aan mijn adres? Juist…

   Micha Kat kwam er gister even niet alleen meer uit. Hij voelt zich vreselijk geïntimideerd door mijn waarheid onthullende artikelen. En Micha kan niet met de waarheid om gaan. Hij moet een bepaald beeld van de zelfgeschapen waarheid hoog houden. Dus als Micha er niet meer uitkomt wordt Swapichou ingeschakeld om Martin Vrijland weer even lekker zwart te maken. Arme Micha…het doek valt immers binnenkort.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close