Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Kiev regime zet clusterbommen in op eigen bevolking

Kiev regime zet clusterbommen in op eigen bevolking

Terwijl propagandist Arend Jan Boekestijn de Russische president Vladimir Poetin even als een tsaar neerzet en voorbij gaat aan het feit dat imperialistisch Amerika zo’n beetje over de hele wereld aan het oorlogvoeren is, bombardeert het Kiev regime vandaag haar eigen bevolking. Ach, waar zou u wakker van liggen. Dat is daar en u leeft hier. Vrijdag weer een feestje is het niet? Gelijk heeft u. Zolang het allemaal niet teveel kost en u kunt rustig verder leven moet u niet teveel over de problemen elders nadenken. Zal ik dan maar niet noemen hoeveel doden er vandaag door het regime in Kiev (dat is de hoofdstad van de Oekraïne) gerealiseerd zijn middels clusterbommen in de plaats Lugansk (Loehansk in het Nederlands)? Of denkt u: “Ze zullen het dan wel verdiend hebben hè.. Moeten ze maar niet zo nodig af willen splitsen.” Ja u blijft geloven in de propaganda dat Rusland aan het landje pikken is, terwijl het feitelijk Europa was dat de regimewisseling in de Oekraïne forceerde via zelf geleverde sluipschutters die op de eigen bevolking schoten.

Niets vergoelijkt de door Kiev gestarte militaire inzet. Het argument dat Rusland de Krim ingepikt heeft en dat dit voorkomen moet worden bij andere delen van de Oekraïne is nonsens. Rusland is niet begonnen met de gewelddadigheden. Rusland heeft nooit een poging gedaan de Oekraïne of delen van de Oekraïne in te nemen, totdat Europa een regimewisseling forceerde en Rusland niets anders deed dan het gebied waar haar vloot gevestigd is veilig te stellen; zijnde de Krim. Daarbij werd ook nog eens geen schot gewisseld.

De clusterbommen in Loehansk die vandaag werden afgeworpen door straaljagers maakten een onbekend aantal doden (kijk hier op rt.com en ook hier). Tot dusverre zijn volgens Pravda 181 doden en 293 gewonden gevallen in de strijd. De Volkskrant maakt echter bijvoorbeeld (stiekem een beetje trots) al melding van honderden doden onder de “rebellen” bij de stad Slavjansk als gevolg van de gevechten gisteren. Nou dat valt best mee vindt u niet? NAVO bommen hebben in Irak, Afghanistan, Libië en dergelijke miljoenen doden gemaakt om de Westerse democratie te brengen, dus Kiev doet het nog rustig aan. Het is pas het begin, dus u kunt nog wel meer doden verwachten hoor. Gaat u maar vast zitten met een zak chips en een glaasje cola. Het wordt me een leuk dodenfestijn. En luistert u ondertussen goed naar Arend Jan Boekestijn, want dan weet u dat de verschrikkelijke Tsaar Poetin de boosdoener is en de weldoener Obama hier niets mee te maken heeft! Die laatste won nota bene de Nobelprijs voor de vrede. Zo iemand doet geen vlieg kwaad, begrijpt u? De imperialistische dictatoriale tiran Obama is natuurlijk niet te vergelijken met Tsaar Poetin. Lees hier het gehele Oekraïne dossier.

Bron linkvermeldingen: english.pravda.ru, Volkskrant.nl, rt.com, rt.com

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
22 Comments

 1. We hebben jaren lang de Duitsers belagelijk gemaakt met Das hab ich nich gewust.
  Maar hoe de mensen om mij heen nu hun kop in het zand steken is verbazing wekkend.
  De macht van de media is overwelmend, jouw verhaal over mindcontrol klopt als ik zo om mij heen kijk helemaal.
  Wat is de mens toch een stom wezen, elke keer valt het weer in dezelfde val!

 2. Het zou kunnen zijn dat de bemoeienissen van nazi Europa en de weerstand van de Russen zouden kunnen te maken hebben met het feit dat er pyramides aanwezig zijn in de Krim, Martin.
  Hartelijken dank om jouw steeds onthullende, interessante en oprechte artikels, Martin!!

  • @Bernard Dat zou kunnen zijn, maar er staan grotere belangen op het spel. De hele Russische Middellandse Zeevloot ligt bij de Krim, dat kan Rusland echt niet over zijn kant laten gaan.

   Ik hoop nu wel dat Putin/Lavrov iets gaan doen i.p.v. passief afwachten tot de Amerikanonoos steeds meer geheime commando’s, wapens en support in het regiem van Kiev zit te pompen of is dit een slimme tactiek van Poetin? Dat Poetin een wet op ontkenning van de Holocaust schijnt te hebben getekend pleit NIET voor hem, maar goed ook dat zou, ik zeg ZOU eventueel tactiek kunnen zijn.

 3. @martin (tikfoutje Lugansk bovenin).

  Bijtend bijna sarcastisch artikel. Mag van mij nog bijtender en sarcastischer om die ingeslapen Hollandse schapekoppen wakker te schudden!!!!!!!!!!!!

  Zegt het voort….(tot Iedereen ervan heeft gehoord) desnoods via de “Stadsomroeper”.

 4. Goed artikel Martin! @JessedeVos Daar draait het allemaal om inderdaad, mind control and dumbing down door school, vermaak en medicijnen/drugs. Kijk eens naar de ogen van een 14 jarige als die naar MTV zit te kijken. Helemaal leeg en gehypnotiseerd. Dit geldt ook voor veel oudere mensen als ze naar GTST of Holland zoekt een top talent zitten te kijken. Over Voetbal heb ik het maar niet. Bij de eerste wedstrijd van het Nederlandse elftal ga ik maar een lange boswandeling maken. Pfff om moedeloos van te worden soms. Gelukkig kijken de lezers hier verder.

 5. Hallo Martin, weer eens bedankt voor dit voortreffelijke artikel en samenvatting van de politieke situatie. Het is bijna niet te geloven maar voor mij ben je een van de weinige onafhankelijke nieuwsbronnen naast niburu.co. Ik kan gewoon niet geloven dat ik dit anno 2014 op schrijf.

 6. De zionisten puppets zijn wel bereid om heel ver te gaan.
  De confrontatie met Rusland.

  NATO’s Military Encirclement of Russia: Obama escalates NATO Confrontation with Russia

  http://www.globalresearch.ca/natos-military-encirclement-of-russia-obama-escalates-nato-confrontation-with-russia/5385455

  Eerst een gebied doelbewust in chaos brengen om het vervolgens te “bevrijden” . De massa die de MSM berichten kijken heeft het nog steeds niet in de gaten hoe ze al vanaf het begin zich hebben laten inlichten door MSM leugens en achtergehouden feiten.
  Wie niet de alternatieve media dagelijks volgt zal dit nooit begrijpen.
  Hebben die psychopaten in de regering niets beters te doen

 7. Alle filmpjes van de aanslag van eergisteren zijn opgeruimd op youtube!
  Terroristische Kiev-junta doet er alles aan om alsnog hun versie door de drukken. Nml dat de zelfverdedigingstroepen van Zuid-Oost (Novorossia) zichzelf hebben opgeblazen. Al deze video’s bewijzen het tegendeel en zijn dus het belangrijkste bewijs dat aantoont dat Lugansk door clusterbommen uit de lucht is gebombardeerd.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1500093770219652&set=a.1493213094241053.1073741828.100006571307312&type=1

 8. On June 2, 2014, Ukrainian military jet bombed an area adjacent to the Lugansk Administration building. Allegedly, cluster bomb warheads were used. Lugansk region is one of the two Ukrainian uprising regions who fight against the unconstitutional turn of events in Kiev sponsored by Ukrainian oligarchs, US and the EU. US company Burisma Holdings has plans for gas fracking in this area of Ukraine where the movement for independence has taken place. Joe Biden’s son and the former Polish president Alexander Kvasnevskiy are in the company’s Board of Directors. Poland is one of the most active participants of this conflict.

 9. Luhansk, Ukraine, 2.5.2014: Remains of cluster bombs found

 10. US sponsors terrorism in Ukraine – Barack Obama terrorist

 11. Off topic:
  MOERDIJK – Bij de enorme brand bij Shell Moerdijk is de stof ethylbenzeen vrijgekomen. “Dat is niet gevaarlijk voor de volksgezondheid
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/212103322/Ethylbenzeen+vrijgekomen+bij+brand+Shell+Moerdijk,+volgens+burgemeester+niet+gevaarlijk.aspx

  Wat een malloten werken daar bij die volksgezondheid?
  Ethylbenzene:
  Mogelijk kankerverwekkend bij mensen.
  Inademing Schadelijk bij inademing. Kan irritatie van de ademhalingswegen veroorzaken.
  Huid Kan schadelijk zijn bij absorptie door de huid. Kan huidirritatie veroorzaken.
  Ogen Veroorzaakt brandwonden aan de ogen.

  https://sites.google.com/site/stichtingsvsmks/chemische-stoffen/gezondheidseffecten-chemische-stoffen/ethylbenzene

 12. Een klein nuttig tipje van mij tussendoor:
  Weet wat U in huis haalt en wat de gevaren zijn voor uw gezondheid.
  Toxines in het huis(houden)
  http://www.fonteine.com/toxines_huishouden.html

 13. Landjepik gelukt: Oekraïne is nu van ‘ons’!

  http://langleveeuropa.nl/2014/06/landjepik-gelukt-oekraine-is-nu-van-ons/

  Shame on USA, EU en VN!!!

  God is gonna cut you down!

 14. Via krim kan men in de winter voedsel doorvoeren naar Rusland, wat via andere havens niet mogelijk is want die zijn dan dichtgevroren. De krim innemen door de EU zou een trop om de nek van Rusland zijn. En dan nog iets. Zijn de mensen in oecraine eerlijk ingeligt door het westen wat het inhoud om bij de EU te horen? WXeten ze ook dat ze mee mogen betalen aan Griekenland en dat ze meteen in de schulden gestort worden?
  Poetin gaf vele kortingen aan Oecraine en bood hen zo hoppa 15 miljard euro aan hen om er weer boven op te komen en nog eens extra korting op het gas bovenop alle kortingen die ze kregen (gewoon te vinden op het net als google het er niet af heeft gehaald). Wat zou jij kiezen als mens zijnde als je daar woonden. Ik ging voor onze Tjaar Poetin en liet me niet naaien door het westen, net zoals de mensen die in het oosten wonen en nu in de grond zitten om veilig te zijn. Walgelijk hoe de westerse media het elite boekje afdraaien en dat er nog mensen zijn die, die walgelijke leugens geloven.
  Wat zullen die moeders trots zijn van die hoernalisten die leugens verspreiden om oorlogen in stand te houden. Je zult met zo’n walgelijk mannetje getrouwd zijn die zoveel doden op zijn geweten heeft door vele leugens te verspreiden om de elite te bevredigen, en dat je van zijn bloedgeld nog je kinderen eten geeft en zelf nog door kan slikken. Aan iedere hap eten dat je van zijn bloedgeld doorslikt kleeft een kinderlijkje eraan vast onthoud dat vrouwen van hoernalisten. Ik hoop dat vele hoernalisten en hun partners die dit gelezen te hebben, voortaan als ze eten aan kinderlijkjes denken dat kleeft aan hun eten kleeft aan hun huis en kleren en aan de kleren van hun kinderne en hun speelgoed stroom water ect.

  • @Leeuw Ik hoop het ook met jou. Eigenlijk zou iedere Nederlander dat moeten beseffen bijiedere hap die hij of zij eet.
   Maar helaas de meeste mensen zijn daar te dom voor, te dom en te ongeinteresseerd (het zal mijn tijd wel duren) om in te zien dat door weg te kijken zij in feite hun verantwoording jegens zichzelf en hun medemens NIET nemen en zo dus medeplichtig zijn aan al deze ellende en zeker die in de Oekraine, want EU, want fascisme, want …etc.

   • Daarom raad ik iedereen aan om ecodorpen op te richten en daar dan samen eerlijk leven of een eerlijke straat op te richten (grond huren bij een boer)en evt ook samen met de auto te doen en voor elkaar te zorgen indien nodig. Je kan twee warme maaltijden dan eten als je genoeg grond hebt evt zelfs drie. De vlierbes groeit bv hard en een pruimenboom ook. Dan heb je in een korte tijd bessen en/of pruimen. En het beste zou zijn omdat mensen die niet werken veel kans het minste in de tuin werken, dat mensen die werken wat geven aan de gene die niet werken. Dat alles netjes verdeelt is. Maar omdat voor elkaar te krijgen ,,,,,,, En het beste zou zijn hennep kleding te dragen want die gaan echt heel lang mee. Daar kan je echt hele mooie kleren van maken en er zijn ook garens van waar je hele mooie truien van kan breien of haken. Straten of dorpen die zo gaan leven daar zullen de mensen het beste hebben met elkaar en de crissis kunnen doorstaan.
    Gratis breien voor elkaar kleren in elkaar zetten ect. Gratis tuinieren voor elkaar samen de auto delen en voor elkaar zorgen en vraag je gemeente voortaan beuken neer te zetten en andere vruchtenbomen langs de kanten van de weg. Weg met die eiken enz. Gewoon bomen waarvan je kan eten. Eikeltjes die moet je veel te lang koken om ze te kunnen eten. 2 uur namelijk en twee keer daarvan moet je nog het water wisselen voor je er meel van kan maken. Hun zitten ervoor ons, al denken ze dat wij werkslaven voor hen zijn. Dus zulke bomen mag je gewoon eisen als straat zijnde of als dorp zijnde. Maak evt in je dorp een kinderboerderij waar heel de dorp gratis eieren kan halen en af en toe een varkentje eruit kan halen om die op te delen. Dit moet met gemak te regelen zijn. En tuurlijk zijn er mensen in een straat die niet mee willen doen en die laat je dna gewoon lekker links liggen, want met die gatsen kan je toch niks beginnen. Die gaan pas meedoen als hen de crisis goed treft. Dat zijn dan de mensen die je de vakenshokken kan laten uitdoen.

 15. Putin – der russische Aggressor? Teil 1
  http://www.klagemauer.tv/?a=showportal&keyword=terror

  Putin – der russische Aggressor? Teil 2
  http://www.klagemauer.tv/?a=showportal&keyword=terror&id=3269

 16. President Obama Ignores Vladimir Putin at D-Day Event

 17. Russia Makes a Big Move! Putin Backs The Rouble with Gold!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close