Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Klokkenluider Onair over Vaastra en Anass

Klokkenluider Onair over Vaastra en Anass

Alle Shares 0
468 ad

12 Comments

 1. Het feit dat zowel het OM als Jan Vlug voortdurend het verhaal moeten bijstellen om de wakkere burgers, waarvan er steeds meer komen, voor te blijven vind ik een groot succes. Je ziet geen zelfingenomen zekere mannen meer, maar lafaards die de confrontatie niet meer durven aan te gaan. Met alle leugens is hun bewegingsvrijheid zeer beperkt geworden. Ze kunnen uitsluitend handelen vanuit een machtspositie. Ben benieuwd wat de rechter doet. Wie is die rechter?

  • Het is mij duidelijk ons land is terminaal wbt rechtsgang het is verworden tot een klucht.
   Mijn visie op de vaatstra zaak is dat jasper s op het AZC de caravan van de duitser heeft bezocht de zgn fietstochten naar groningen en hij zijn DNA daar met regelmaat achtergelaten heeft .
   Fiek m en ali h hebben marianne verkracht en vermoord en hebben hun sporen gewist.
   Nooit konden zij vermoeden dat het zo lang zou duren dat er een grootschalig DNA onderzoek zou komen en hun gefabriceerde dader opgepakt werd .
   Justitie heeft een groot aandeel in deze dwaling met hun miniscuul haartje van een ver familielid van jasper!!!!!!
   Bewijs op maat!

   • Inderdaad Maasdonk, sluipenderwijze hebben de bestuurders van ons land ons als burger rechteloos gemaakt en zijn we volledig overgeleverd aan de willekeur van de macht. Dat wil nog maar steeds niet tot het overgrote deel van de burgers doordringen. Het enige wat wij er nu als wakkere burgers tegenover kunnen stellen is zaken als deze op de voet volgen en analyseren op het internet zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedenken.

    Ik lees steeds hele interessante theorieën over hoe het gegaan zou kunnen zijn. Voor mij zijn dat exercities om te kijken of dat mogelijk is. U moet zich zo voorstellen Maasdonk, een bedrieger, fraudeur, misdadiger zal altijd kiezen voor de kortste en snelste route om met de buit weg te komen.
    De wakkere burgers nu werpen steeds maar weer een obstakel op, waardoor deze bedriegers zich in allerlei bochten moeten wringen om de eindstreep te halen. Dat is wat ik bedoel met het succes hierboven. Nu is de rechter nog de enige die een obstakel kan vormen. Hoe vrij en onafhankelijk kan deze man zijn werk doen. Moet hij rapporteren aan de zijn baas? Wordt hij achter de schermen onder druk gezet?

    Dat vluchtgedrag zie je uiteraard ook aan deze rechtszaak, immers Jan Vlug had erg veel haast, eerst dacht hij dat één dag zou volstaan, maar liet via de media weten toch een extra zitting dag te hebben gereserveerd. Toch een opmerkelijk feit, nietwaar, deze advovcaat die de voortgang zo domineert dat hij het zelfs waagt de rechter ter zitting te corrigeren en dat is een feit.

    Het is van groot belang om feiten, aannames of mogelijkheden goed te blijven onderscheiden. Kijkend naar de zaak Jasper S.

    Feit is dat hij in 2009 werd beboet op joy-rijden. Als toen zowel een haartje als DNA is afgenomen, had het OM in samenwerking met het NFI niet meer nodig om het script en het tijdschema voor het oplossen en afronden van de Vaatstra moord uit te schrijven, met als uiterste datum eind april, maar voor de kroningsfestifiteiten op 30 april aanstaande, precies 13 jaar na de moord op Marianne Vaatstra.

    Feit is dat in 2012 het coldcase-team dmv De Vries vorig jaar liet weten plotseling te beschikken over nieuw bewijsmateriaal, namelijk dat inmiddels beroemde haartje, dat in dat programma het volk werd gepresenteerd als de 100% match met het DNA uit het sperma en het bloed.

    Feit is dat pas daarna besloten is tot een DNA-onderzoek in een vrij kleine cirkel rondom de plaats delict. Als je al een dader op het oog hebt dan is dat uiteraard vanzelfsprekend.

    Feit is dat Bauke Vaatstra het kort geding, waarmee hij rond 27 sep. 2011 dreigde , niet heeft doorgezet om de DNA profielen te bemachtigen. Feit is dat hij daarna een opmerkelijke ommezwaai maakte, werd hij gechanteerd zoals ik op Boublog las?

    Feit is dat niemand behalve de NFI beschikt over het materiaal en de profielen. Feit is dat het OM en het NFI frauderen met materiaal om verdachten veroordeeld te krijgen. Dus waarom zou het volk aannemen dat deze niet te controleren machtsbolwerken nu in deze zaak zuiver zouden handelen? Kijk, dat vind ik nu raar, om dat te veronderstellen. Ik wil het graag zeker weten, Maasdonk.

   • Dat Bauke Vaatstra gechanteerd wordt is een mogelijkheid, waarmee we rekening moeten houden, schat ik zo, en zou in ieder geval een verklaring geven voor de opmerkelijke verandering in zijn gedrag, na de uitzending van Peter R. in 2012, met name naar mensen als André Vergeer en Wim Dankbaar: de felheid waarmee hij hen bestrijdt, dan weer paaigedrag toont, zoals we hebben kunnen zien in de correspondentie die hij voerde met Wim Dankbaar, om er vervolgens opmerkelijk genoeg weer over te liegen in de media, dankzij de publicatie van de correspondentie door Wim Dankbaar op zijn website aangetoond, waarmee hij de media tot een rectificatie dwong. Maar Bauke Vaatstra heeft geen excuses aangeboden, en dat is een feit.

    Er moet dus iets aan ten grondslag liggen, waardoor die man zich zo extreem anders is gaan gedragen. Het zijn wel typische gedragingen van mensen die onder grote druk staan. En ze maken fouten. Dus de suggestie dat de man wordt gechanteerd om in het gareel van het OM te lopen is heel goed mogelijk.

  • ik lees net dat Bert Dölle de rechter is in deze zaak. Kan iemand dat bevestigen? Nou was deze man in 2009 politierechter en vraag ik mij af wie de politierechter was toen Jasper in November 2009 werd veroordeeld tot 750 euro boete voor joy-riding.
   http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/26531/Boete_voor_nachtelijk_joyritje.html
   Misschien weet iemand dat ook.

   • duidelijk onder hypnose, waarschijnlijk heeft ie een soort burandanga toegediend gekregen.

   • Het kan zijn maar daar gaat het nu niet over, Antidevriesmaffia, maar misschien weet jij het antwoord op mijn vragen of kun jij er achter komen, alvast bedankt.

   • een docu over hypnosedrugs burundanga or ”Columbian Devils breath” http://notcool.nl/specials/burundanga-scopolamine/
    als dat na lange tijd nog in het bloed te meten is ben ik benieuwd of in Jaspers bloed nog sporen zijn te vinden , ik verwacht het wel.

   • De boodschap komt kennelijk niet over, anti de vries maffia. Is er iets met je aan de hand, want mijn vragen zijn toch helder geformuleerd.

 2. @lidy Wat ik mij afvraag of de zoektocht naar een nep-dader als Jasper S. al voor, tijdens of vlak na de moord is gepland of pas jaren later toen bleek dat het verzet in de bevolking bleef groeien met het NIET vinden van de dader(s) en via de nieuwe media steeds meer tegenstrijdigheden, leugens en nieuwe feiten aan het licht kwamen?

  Feit is wel dat de tijdlijn en alle overige feiten totaal tegen Jasper S. pleiten als dader!
  Daar komt nu in de afgelopen zitting van de rechtbank dat totale KUL-verhaal, ka eigenlijk een soort COWBOY-verhaal bij van dat Jasper S. dacht “Jij bent van mij” en “ik moest mijn hoofd leegmaken 2 uur ’s nachts dus ik ga maar een eindje fietsen”.
  Het lijkt het meest op een puur slecht geschreven SCRIPT van een of andere minder dan middelmatige ambtenaar van het OM; de bouquet reeks is al 100000x beter.

  Feit is ook dat alle leugens van Justitie en het voortwoekeren om niet te zeggen voortetteren, 13 jaar lang(!) van deze zaak een duidelijk teken is dat “de Macht” (lees: de maffia die via allerlei sleutelposities hier de macht in Nederland uitoefent) duidelijk het vuur aan de schenen krijgt gelegd en ieder moment totaal ontmaskert kan worden.
  Daarvoor is verder bewustwording van de bevolking nodig, helaas hebben ze(zullie) de grote media(tv en krant ) in handen en zitten er nog TE VEEL goedwillende met het hart op de goede plaats, maar de moed in de schoenen mensen in het OM, bij de Politie en Justitie die helaas (nog) niet naar buiten durven treden.
  Als ze dat collectief doen is de kans dat ze hun baan verliezen, worden bedreigd etc. minimaal.

  Mensen kom op, doe wat desnoods anoniem, jullie weten de weg!

  • Snijder je schrijft: ‘Wat ik mij afvraag of de zoektocht naar een nep-dader als Jasper S. al voor, tijdens of vlak na de moord is gepland’

   Acht ik zeer onwaarschijnlijk.

   ‘via de nieuwe media steeds meer tegenstrijdigheden, leugens en nieuwe feiten aan het licht kwamen?’

   Waarschijnlijker.

 3. NOG WAT EXTRA informatie over de zaak Vaatstra van boublog.
  @Pieter: 2 april 2013 op 15:24
  ZIE: http://www.boublog.nl/02/04/2013/de-haar-in-de-aansteker-van-de-vaatstra-zaak/comment-page-1/#comment-21087
  Wat betreft de bekentenis. Om iemand te laten geloven dat hij zoiets heeft gedaan is het noodzakelijk dat hij zelf twijfelt aan zijn geheugen. Bij Jasper is dat heel eenvoudig gezien de ‘dissociatieve fugue’.
  Verder moet er een sterk ontwikkeld schuldbesef zijn. Gezien de streng gereformeerde achtergrond is dat ook niet erg moeilijk (wij zijn allen zondaren). Met andere woorden. Jasper is het ideale slachtoffer voor een valse bekentenis. In de rechtszaak werd ook duidelijk dat juist de werking van zijn geheugen een terugkerend thema was.
  =========
  Nog een belangrijke conclusie via Boublog!!!

  Jasper is inderdaad de ideale nep-dader.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Getuige zag man met joggingbroek (Anass zaak) | -Dutch Am@zing Nieuws Blog- - [...] Klokkenluider Onair over Vaastra en Anass [...]
 2. Wie vond Anass nu eigenlijk echt? – 2 Updates | hetuurvandewaarheid.info - [...] http://martinvrijland.wordpress.com/2013/03/30/klokkenluider-onair-over-vaastra-en-anass/ [...]
 3. Vanavond 20:00 uur radiouitzending Argusoog | - [...] op Argusoog radio. Er zijn weer voldoende ontwikkelingen in en rond de zaak Marianne Vaatstra. Op vrijdagavond 29 maart in…
 4. Wie vond Anass nu eigenlijk echt? – Update | hetuurvandewaarheid.info - [...] http://martinvrijland.wordpress.com/2013/03/30/klokkenluider-onair-over-vaastra-en-anass/ [...]
 5. Wie vond Anass nu eigenlijk echt? – 1 Update | hetuurvandewaarheid.info - [...] http://martinvrijland.wordpress.com/2013/03/30/klokkenluider-onair-over-vaastra-en-anass/ [...]
 6. Vanavond 20:00 uur radiouitzending Argusoog « Martin Vrijland - […] op Argusoog radio. Er zijn weer voldoende ontwikkelingen in en rond de zaak Marianne Vaatstra. Op vrijdagavond 29 maart in…
 7. Vanavond 20:00 uur radiouitzending Argusoog | Martin Vrijland - […] op Argusoog radio. Er zijn weer voldoende ontwikkelingen in en rond de zaak Marianne Vaatstra. Op vrijdagavond 29 maart in…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close