Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Koningin Maxima laat zien wat het plan is *Update*

Koningin Maxima laat zien wat het plan is *Update*

Vergist u niet, we hebben een koningin. Terwijl Willem Alexander zich bekommert om het water (een niet onbelangrijke eerste levensbehoefte) laat Maxima haar ware positie binnen de machtsblokken zien bij de jaarvergadering van de Wereldbank Groep (WBG) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Er is altijd een hoop gedoe rondom de Bilderberg bijeenkomsten, maar u hoeft zich geen illusies te maken over de vraag of dit het enige moment is waarop de elitaire toplaag met elkaar overlegt. De Bilderberg bijeenkomsten zijn er vooral om instructies uit te delen aan de machthebbers in het operationele veld c.q. de zichtbare wereld.

De in het rood geklede Maxima lijkt zich niet druk te maken over de financiële schulden en crisisuitputtingsslag waarin vele landen zich momenteel bevinden. In tegendeel, meer mensen moeten gebruik gaan maken van de “diensten” van het bancaire systeem. Ook wordt er met geen woord gerept over de totale ineenstorting van het financiële systeem. Dat is ook niet zo relevant. Iedereen die namelijk wél de radartjes in zijn/haar hoofd gebruikt weet dat het geld uit het niets gecreëerd wordt. Veel mensen denken dat dit volstrekt legitiem is. De wereldbank heeft nu eenmaal die positie. Iemand moet het doen en we hebben nu eenmaal machtsstructuren nodig. “Wie moet het anders doen? Als jan en alleman maar geld mag printen en uitbrengen, wordt het een zootje. Bovendien als we geen centralisering van de macht hebben wordt het ook een zootje.” Welnu, dat is een goed onderwerp om eens verder uit te diepen, maar dat doe ik in een keer in een separaat artikel. Nu eerst even terug naar de elitaire arrogantie.

Terwijl de Grieken creperen van de financiële pijn en deze pijn door geheel Europa, Amerika en andere gebieden voelbaar begint te worden heft Koningin Maxima haar vermanende vingertje op om de Wereldbank Groep haar opdrachten te geven. Nee haar rol is niet alleen maar de symbolische rol van de wuivende koningin in een gouden koets. Zij komt uit het machtsblok van Bernhard. Maxima legt uit dat iedereen aan het geld moet. Aan het geld van de wereldbank. Er moeten meer landen veroverd worden om ze te dwingen geld te lenen bij de wereldbank. “Veroverd worden?” Nou ja, dat zegt ze niet zo, maar ik zal even uitleggen wat de praktijk leert. Joegoslavië had ooit geen schulden bij de wereld bank. U weet wat er met Joegoslavië gebeurd is. Libië had ooit geen schulden bij de wereldbank. U weet wat er met Libië gebeurd is. Wilt u dat ik het lijstje nog even verder af maak? Denk maar even aan Syrië.

cantfeedthepoorDe mensen in al die nog niet veroverde gebieden moeten aan de “diensten” van de banken die dat geld van de Wereldbank Groep krijgen. Hoe dat werkt? Welnu, dat is een heel verhaal…maar in feite komt het er op neer dat wanneer landen geld krijgen om bijvoorbeeld hun infrastructuur op te bouwen (nadat ze eerst zijn plat gebombardeerd), dit gebeurt in de vorm van een lening van de wereldbank. Dat is op zich heel sympathiek hoor, want zo kan het land snel weer de boel op gang krijgen en het is goed voor de werkgelegenheid. En dus krijgen al die werknemers een salaris waarmee ze dan belasting kunnen betalen. En die belasting is er dan weer goed voor om de aan het land verstrekte lening met rente (natuurlijk) terug te betalen aan die banken. Dus eigenlijk betaalt iedereen er vroeg of laat aan mee en stroomt er bakken met geld terug richting die centrale banken.

Nu verliezen ze ook wel eens geld die centrale banken hoor. Er zijn immers landen; herstel er is eigenlijk geen 1 land ter wereld te noemen dat zijn leningen ooit terug kan betalen. Daar begint de schoen dan ook een beetje te wringen. Dat geld was uit het niets gecreëerd, dus het is geen wereldramp als het niet terug komt. Wel is er iets anders gebeurd: Het bancaire systeem heeft macht over het land gekregen. En dat was precies waar het allemaal om te doen was. De financiële coup van een land geschiedt middels bancaire “diensten”.

[Quote Maxima] “Er moet meer toewijding komen. Zoals Dr. Kim al zei, zijn er 50 landen bij gekomen die zich gecommitteerd hebben aan de financiële insluiting, maar we hebben meer nodig. Veel meer. Want we willen 2,5 miljard mensen bereiken dus hebben we meer landen nodig die zich verbinden aan dit issue. Het is niet alleen belangrijk hoe er binnen te komen, maar ook hoe we het gebruik van de financiële diensten degelijk voor elkaar kunnen krijgen. Daarom moeten we de kennis verhogen met betrekking tot wat de “klanten” echt nodig hebben.”

De boodschap is dus dat er meer landen veroverd moeten worden met het aanleunen van leningen van de wereldbank. “We hebben meer nodig!”. En wat de actualiteit en de geschiedenis ons leren is dat het vestigen van een wereldbank vaak met een oorlogje gepaard gaat, maar met de wereldbank heulende politici zijn soms ook al voldoende om het land op de knieën te krijgen voor de macht van de banken. Kijk maar even hoe dat in Griekenland gewerkt heeft in dit artikel.

Update

Bekijk ook onderstaande interessante documentaire.

Bron: Telegraaf, Olympiczion

Alle Shares 12
468 ad

21 Comments

 1. Ik heb mij altijd afgevraagd wat nu eigenlijk de bedoeling is om macht over iemand te hebben Daar wordt je toch niet beter van. Als u en ik er niet zouden zijn dan heb je er toch niets aan? Tenminste dat is mijn gedachte. Wat heb je er nu aan dat je een ander traineert. Het is mij volkomen onduidelijk dat dat zo is.
  Als het zo is dat je jezelf beter wilt voelen dan de rest van de de bevolking door dwang middelen te gebruiken, dan ben je volgens mij goed ziek.
  Wie kan mij daar nu eens een goed antwoord op geven.
  Wat zit hier eigenlijk echt achter.
  Het maakt mij helemaal niet uit dat mijn buurman in een ferrari rijd en ik niet eens een auto heb, omdat ik het niet kan betalen. Wat wordt ik er beter van als ik ook zo’n ding heb.
  Chris

  • meest simpele voorbeeld om dat uit te leggen is

   een kudde koeien geeft niet meer melk als je ze bedreigt
   een fruitgaard geeft niet meer productie als je m probeert bang te maken

   de soort mens gaat wel meer produceren als je m bang maakt en met dood en doem bedreigt
   door macht uit te oefenen ,hou je de mens binnen de parameters waarin je m bang kan maken
   als de mens een keer ontwaakt voor de realiteit,en ontdekt dat de dood een illusie is,kan die niet meer bang gemaakt worden
   en is het handvat om controle uit te oefenen verdwenen

   diepere laag van het waarom ,,ontdek je als je monopoly met vrienden gaat spelen ,en het spel ongeveer op zn eind is
   waar 1 iemand alle dure straten en hotels bezit ,,en de anderen de meest vreemde eisen kan opleggen
   net zolang tot 1 van de spelers er genoeg van heeft ,en het spel eindigd

   dat is waar we in de wereld ook zijn beland
   het spel is inmiddels zo krom geworden dat velen het zat zijn ,en niet meer mee willen spelen
   het verschil is echter dat de speler on top in het echte leven ook een gewelds monopoly heeft
   politie,geheime diensten ,leger
   en daarmee kan dwingen door te spelen ,zolang we daar gevoelig voor zijn.

 2. Uuaaooooo god save the queen ……..

 3. Willem-Alexander en Máxima zijn familie Stamboom Koninklijke bloedlijn.

  Stelletje viespeuken zijn het , die het volk uitzuigen.

  http://olympiczion.nl/index.php/willem-alexander-en-maxima-zijn-familie-stamboom-koninklijke-bloedlijn/

 4. als ze zoveel mensen willen bereiken moeten ze toch niet eerst de helft afslachten? als je e r van af wil vind dan een goede pil uit! en laat ze niet zachtjes creperen,oh ja dat is dan weer goed voor de zorgpremie op te drijven! en helaas het gaat al eeuwen op deze wijze dus veranderen wij daar niks aan

  • wat een lieve eugeneticus bent u.

  • @Ingrid ff refererend aan ”helaas gaat het al eeuwen op deze wijze DUS veranderen wij daar niks aan”

   Als we weigeren bewust te worden dat we slaven zijn en denken daar niets aan te kunnen veranderen blijven we slaven.

   google ff ”WOEIH” of ”Mark Passio-What on earth is happening”
   en ” Dark occultist are trying to break our spirits”

 5. Zie o.a. de kinderen van dhr. WA van Oranje en zijn nep latina Maxima (wat een naam. echt hooghartige ouders als jij je kind Maxima noemt), want als ik zo de ogen en het gezicht van hun kinderen observeer, dan krijg ik soms de indruk dat zij aan het down-syndroom lijden. Hun zgn koninklijke wijze van voortplanten, fucking with your own family, doet mij denken aan onderstaande beelden

  Pedigree Dogs Exposed (BBC Documentary)

 6. Dat is ook niet zo relevant. Iedereen die namelijk wél de radartjes in zijn/haar hoofd gebruikt weet dat het geld uit het niets gecreëerd wordt.

  money as debt (geld als schuld) nl ondertiteld volledige versie

  http://youtu.be/ooyMha3831I

 7. Dit is op fredsfacts herblogd.

 8. Kid DeVille – Fuck de NWO (Illuminati Diss)

 9. Bill Maher – On monarchy and state

 10. Dutch King, Freemasonry, Eye of Horus, Dajjal, Pharaoh, Maltese Cross, Octogon, NWO

  Since 1985, when Willem Alexander became 18 years old, he has has been a member of the Council of State of the Netherlands. This is the highest council of the Dutch government and is chaired by the head of state (then Queen Beatrix).
  Willem-Alexander Claus George Ferdinand; born 27 April 1967) is the reigning King of the Kingdom of the Netherlands, consisting of the countries of the Netherlands, Curaçao, Aruba and Sint Maarten. He is head of the Dutch royal house and the House of Amsberg and upon coming to the throne became the first male monarch of the Netherlands since the death of William III in 1890.
  Willem Alexander served in the Royal Netherlands Navy, and studied history at Leiden University. He married Máxima Zorreguieta Cerruti in 2002.
  On 2 February 2002, he married Máxima Zorreguieta Cerruti (born 17 May 1971) at the Nieuwe Kerk in Amsterdam. Máxima is an Argentine woman of Basque, Portuguese and Italian ancestry, who prior to their marriage worked as an investment banker in New York City. The marriage triggered significant controversy due to the bride’s father’s prior role in the Argentinian military dictatorship.
  Until his accession to the throne, he was a member of the International Olympic Committee (1998–2013), chairman of the Advisory Committee on Water to the Dutch Minister of Infrastructure and the Environment (2004–13), and chairman of the Secretary-General of the United Nations’ Advisory Board on Water and Sanitation (2006–13).
  He was the first child of Princess Beatrix and Prince Claus of the Netherlands, and the first grandchild of Queen Juliana of the Netherlands and Prince Bernhard of Lippe-Biesterfeld, who was one of the founders of Bilderberg.
  Willem Alexander was baptised as a member of the Dutch Reformed Church.
  After the abdication of his mother Queen Beatrix, Willem-Alexander was crowned to King on the 30th of April 2013. The abdication was signed at 10:17 am at the Moseszaal (Moses’ room) at the Royal Palace of Amsterdam. The Royal Inauguration, together with the United Assembly of the States-General, took place at 14:30 am at the Nieuwe Kerk.

  Ancestry

  Through his father, a member of the House of Amsberg, he is descended from families of the lower German nobility, and through his mother, from several royal German/Dutch families such as the House of Lippe, Mecklenburg-Schwerin, the House of Orange-Nassau, Waldeck and Pyrmont, and the House of Hohenzollern. He is descended from the first King of the Netherlands, William I of the Netherlands, who was also a ruler in Luxembourg and several German states, and all subsequent Dutch monarchs. By his mother, Willem-Alexander also descended from Paul I of Russia and thus from German princess Catherine the Great. Through his father, he is also descended from several Dutch/Flemish families who left the Low Countries during Spanish rule, such as the Berenbergs. His paternal great-great-grandfather Gabriel von Amsberg (1822–1895), a Major-General of Mecklenburg, was recognized as noble as late as 1891, the family having adopted the “von” in 1795.[40][41]

  King Willem-Alexander is a multiple descendant of Anne, Princess Royal and Princess of Orange, eldest daughter of British King George II. However, under the British Act of Settlement, King Willem-Alexander forfeited his (distant) succession rights to the throne of the United Kingdom, because he married a Roman Catholic.

 11. (Royal Dutch) Shell en ABN Amro blijven offshore belasting ontduiken

  http://soulvability.nl/shell-en-abn-amro-gaan-onverstaanbaar-door-met-offshore-belastingontduiken/

 12. De gevolgen van Maxima’s diabolische “naastenliefde”

  The saddest Video you will ever see. AFRICAN children starving to DEATH.

  Lange leve de koningin!!!!!!!! (Kuch, kuch, kots, kots)

 13. is er een video of een video link naar deze recente

  Maxima interactie op dit Worldbank panel?

  niet te vinden met google
  slecht verwijzingen, foto’s

  het zou betreffen om een ‘webcast’

 14. Soms wordt er ook op een hollandse manier gespot met het koningshuis

  Koning Willem Alexander (LUCKY Compilatie)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Betogers Oekraïne krijgen geld en busreis naar Kiev aangeboden « - […] waarbij het regiem vervangen wordt voor een pro-westers regiem inclusief de implementatie van een wereldbank en overname van de…
 2. Beatrix feestje 33 jaar, 2,5 miljoen kijkers « - […] de uitbreiding van de slavernij via microkredieten om maar zoveel mogelijk mensen wereldwijd aan de schuldenketting te krijgen. Je…
 3. Beatrix feestje 33 jaar 2,5 miljoen kijkers « - […] de uitbreiding van de slavernij via microkredieten om maar zoveel mogelijk mensen wereldwijd aan de schuldenketting te krijgen, maar…
 4. Bankrun-preventie door opname limieten « - […] Want zonder politici die de landen laten mee zuigen in torenhoge schulden, kunnen die banken deze leningen niet verstrekken.…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close