Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Meer verwarde mensen, maar hoe help je ze?

Meer verwarde mensen, maar hoe help je ze?

Warning: A non-numeric value encountered in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-content/plugins/social-warfare/functions/social-networks/twitter.php on line 106

Meer verwarde mensen, maar hoe help je ze?‘ kopte nos.nl gisteren. Valt het u ook op dat iedereen ineens zo verward raakt? En meestal zijn het ook nog eens mannen. U kent ze wel, die mannen die sowieso al een beetje sukkelig zijn. U heeft toch wel opgelet tijdens de Albert Heijn, de Telfort en de Plus reclames? Het zijn altijd zulke brave knuffelbare sulletjes die mannen! Maar, als je niet uitkijkt ontvoeren ze hun eigen kinderen om ze vervolgens vermoord en wel in een duikerbuis te stoppen en daarna zelfmoord te plegen (zie hier). Een man is sowieso een sullig wezen dat in potentie zomaar eens verward zou kunnen raken. Zet eens de tv zender Nickelodeon aan en je ziet in vrijwel iedere kinderserie een sullige man. Gelukkig is dat totaal niet van invloed op de beeldvorming van kinderen over vaders en draagt het absoluut niet bij aan de verdeling van de zeggenschap over een kind na bijvoorbeeld een echtscheiding. Als alleenstaande moeders niet in staat zijn om hun kind goed op te voeden is er gelukkig altijd nog de staat, waar kinderloze niet verwarde kindervrienden de kindjes een handje kunnen helpen. Die vaders wil je er niet bij hebben hoor! Soms gaan de kindjes dan naar zo’n prachtige gesloten instelling waar kinderen leren hoe ze in een mooie witte isoleercel kunnen afkoelen als ze even niet luisteren (zie hier). Het is trouwens wel vervelend dat sommige van die moeilijk opvoedbare kinderen uit van die verwarde gebroken gezinnen soms geen uitweg meer zien en zelfmoord plegen (zie hier). Dat kan natuurlijk ook liggen aan een geestelijke stoornis, waardoor ze wellicht aanleg hadden om dat te doen (zie hier). Aan jeugdzorg kan het niet liggen. Misschien hebben ze het wel geërfd van hun verwarde vader.

Maar het feit dat verwarde mannen zomaar een studio binnen kunnen vallen met een houten pistool en een briefje over bomdreigingen en het feit dat verwarde mannen hun huis in de fik steken of politici als Els Borst vermoorden, is toch wel een teken aan de wand dat de overheid iets moet doen. Vindt u niet? Ja, ze moeten wel iets doen! Stel u voor dat al die verwarde mannen zomaar ineens doorslaan. Weet u wat, als u nou zo’n verwarde man kent, ga dan even aangifte doen. Als er nu een paar aangiftes tegen zo’n verwarde man liggen, kan de politie met de GGD komen en die verwarde man een spuitje geven, zodat hij even rustig wordt en in een isoleercel met licht groene wanden en een “vriendelijke vloer” tot zichzelf kan komen. Dat werkt goed hoor dat licht groene kleurtje! Het zorgt voor een heel ‘dicht bij de natuur’ gevoel. Die vriendelijke vloer is al helemaal geweldig, want een beetje vriendelijkheid in een vloer is als een engeltje die over je tong piest. Bovendien stoot je dan je hoofd niet zo snel open, mocht het spuitje zijn uitgewerkt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat zo’n verwarde man meewerkt, maar dat is een kwestie van lange adem. Kijk, als zo’n verwarde man na twee weken isoleercel nog niet inziet dat hij maar beter de voorgeschreven medicijnen kan slikken en behandeling kan ondergaan, dan wordt het lastig.

Voor de rest van de maatschappij is het natuurlijk wel prettig als iedereen die een afwijkende mening heeft of de berichtgeving van de gevestigde orde in twijfel durft te trekken, opgesloten wordt. Radio DJ Giel Beelen vindt dat bijvoorbeeld ook een goed idee. Je hebt dan geen last meer van ze en als hun mening niet die van de meerderheid is, zal het wel niet kloppen. De meeste stemmen gelden. En je wilt gewoon niet dat al die ‘complotdenkers’ – wat dus in potentie verwarde mannen zijn – zomaar ineens een huis in de fik steken, hun kinderen vermoorden, een politicus om zeep helpen of een NOS studio gijzelen. Verschrikkelijk! Overigens is het ook goed voor de werkgelegenheid, want voor iedere verwarde man moet zorg klaarstaan en dat vergt toch specialisten. We gaan ons niet afvragen of ‘complotdenken’ wel echt synoniem is voor verwardheid. We gaan ook niet kijken naar het woord ‘complotdenken’ an sich. Geen haar op ons hoofd die er aan denkt dat we gaan analyseren welke theorieën in het verleden het stempel ‘complottheorie’ kregen en uiteindelijk gewoon waarheid bleken te zijn (zie hier). Daar beginnen we allemaal niet aan. Een complotdenker is gewoon een complotdenker en die zijn gek. De meeste verwarde mannen bleken immers complotdenkers te zijn. Snapt u? Opsluiten die handel!

Bron linkvermeldingen: nos.nl

Alle Shares 424
468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
113 Comments

 1. Rare shit allemaal… Ze zijn duidelijk bang voor de wakker wordende mensen. Zag vanmorgen op het nieuws dat VVD andere regelgeving wil rondom rechters… Rechters die niet ‘functioneren’moeten makkelijker vervangen kunnen worden door rechters die wel ‘functioneren’….is weer zo’n 1+1 sommetje. Heel Nederland zal het wel weer prima vinden allemaal

 2. Duidelijke punt gemaakt. Wat hier tegen te doen?
  Martin zou je de film menu kunnen bijwerken? Er staan nu alleen The Matrix en They Live. Ik weet zeker dat er meer films zijn die veel overeenkomsten met de werkelijkheid hebben. Wellicht deze: Convergence van David Wilcock. (Nog in de maak)

  • Tips,
   The Manchurian candidate, Tarik?
   Blade Runner met dr Tyrell in de vorm van Ray Kurzweil anno 2045.
   Dune met de nadruk op het spice een pseudoniem voor mono-atomisch goud (white powder gold) een goedje waar de elite as we speak mee bezig is, ook wel bekend als manna of mfkt (Egyptisch).

   • https://www.youtube.com/watch?v=H57JthB_KVc

    De werkwijze van een geheim genootschap, volgens Michael Tsarion komt dit wel overeen met de werkelijkheid.

   • ik houd ook rekening met een Manchurian Candidate,vooral vanwege(GGZ-contact) net als Tristan van Der Vlis-neefje van voormalig hoogste militair van Nederland Generaal Arie v/der Vlis- en ook wel vanwege een vreemde blik in zn ogen.

    De hypnosetechieken zijn er.
    ontwikkeld door de CIA.
    Het gebeurt veel in de VS.

    Denk b.v aan de batman-bioscoopschutter-hoax/inside job/mindfuck/psy-op (in rechtzaal naast de Greenberg(?) acteur/nepadvocaat.)

    Maar het zou ook goed kunnen dat ie betaald wordt.
    Het verhaal doet de ronde dat crisis-acteurs(ik neem dan aan de hoofdrolspelers) 666.000 $ ontvangen.
    Dat heeft die Rotschild-klokkenluider’ pasgeleden gezegd(zie hier op MV)en ik denk dat die info wel eens juist kan zijn.

    boodschap aan de politie en anderen die ‘gedwongen’ aan deze EU-NAZI-psy-ops meedoen:

    leuk natuurlijk om een bonus op te strijken middels een toneelstukje zoals bij de NOS waarbij jij de held uit mag hangen,maar…

    U wordt voor mijn gevoel zwaar onderbetaald om te zwijgen.
    Ongeveer $ 555.000 schat ik.
    😀 😀 sukkels.

 3. De aanval van ons ‘soort’ is geopend! Dit is het resultaat van meer mensen die door de sluier heen kijken.
  De Cabal zal er alles aan doen om de rest van de kudde dom en volgzaam te houden. We zullen neer gezet worden als wandelende tijdbommen, die elk moment een bedreiging zullen vormen voor de resterende schapen. De Wolf die de kudde bedreigt. Ik blijf standvastig. Ze kunnen doen wat ze willen, me opsluiten, drogeren, of wat dan ook. De waarheid en mijn vermogen zelf na te kunnen denken; kritisch te kunnen zijn en mijn soevereiniteit te behouden, zijn mij meer waard dan aangezien te worden, geclassificeerd te worden, en opgesloten te worden als zijnde een compleet gestoorde Complotdenker. Kom maar op….. Ik lust jullie rauw! !!

 4. Het brengt inderdaad voordelen met zich mee om je als een goede geconditioneerde burger te gedragen. Hoe beter je op school te conditioneren was, des te intelligenter je werd beschouwd. Na een kwart van je leven succesvol te zijn geconditioneerd, kun je dan als geprogrammeerde zombie deelnemen aan het succesverhaal van de westerse beschaving, dat als een geprogrammeerde drone geen respect heeft voor welk levend organisme dan ook op moeder aarde.
  De sensitieve mensen hebben dikwijls moeite met deze wetten, procedures, regelgeving en al die zielloze organisaties die deze programma’s in stand moeten houden, om uiteindelijk hun eigen ondergang te bewerkstelligen. Deze sensitieve mensen hebben de kans verward te raken en kunnen dan wel eens hulp zoeken. Waar ga je dan naartoe? Wanneer je naar de reguliere westerse gezondheidszorg stapt, dan zullen de zwaar geconditioneerde artsen en andere geprogrammeerde zombie deskundigen volgens hun programma’s inzien dat je conditioneringen aan het vervallen zijn, die ook nog eens afhankelijk zijn van de heersende tijd- en cultuurgeest. Zij hebben met hun onmetelijke ego’s en onderdrukt bewustzijn er geen erg in, dat bij de sensitieve “patiënt” het bewustzijn knaagt zijn conditioneringen, die niets anders zijn dan een religie. Met welke oplossing zullen deze religieuze extremisten komen om de verwarde patiënt te helpen?
  Natuurlijk!
  Deze verwarde patiënt moet weer worden geprogrammeerd en geconditioneerd! Als dat niet lukt, dan moeten ze uit de maatschappij worden gehaald; ze zijn immers een gevaar voor het systeem. Het liefst begint men volgens de procedures met chemische rotzooi in de vorm van pillen of spuiten om de biologische computer van de verwarde patiënt onklaar te maken. Wil de patiënt hieraan niet meewerken, dan volgt natuurlijk opsluiting, want de patiënt is een gevaar voor de westerse beschaving (wat een vies woord).

  Ik ben blij dat ik als complotgekkie wordt bestempeld in deze walgelijke en idiote maatschappij!
  Ik ben blij dat er met de dag meer verwarde mensen bij komen. Zij weten doorgaans niet waaraan ze gaan beginnen, wanneer zij hun conditioneringen terzijde willen leggen. Ik wens alle mede complotgekkies en verwarde mensen dan ook veel sterkte toe!

  • @Draw en @Nummer: Precies.
   De schapen hebben de keuze OF verder leven in de zombieachtige toestand die wij wel aanduiden (beeldspraak) als “schaap”. Kortom dan leef je eigenlijk niet maar word je geleefd om regelrecht naar het slavenhuis annex slachthuis worden gevoerd OF je conditionering ter zijde leggen en ‘wakker worden’ en zien dat het ook anders kan met z’n allen.

   P.s. mochten ze ons aanvallen dan is de verdediging in de rechtszaal niks verward maar kritisch en mogen denken en zeggen wat je wilt binnen de kaders van de Wet. Je moet ze nml op hun eigen zaken met hun eigen middelen bestrijden.

   • Rechtzaal? Kromzaal bedoel je! Het gevecht win je nooit langs die weg. Dit gevecht zal echte offers vragen.

   • Als wij, de complotgekkies, gaan vechten tegen de gevestigde wanorde, dan zullen we verliezen.
    Het gaat er om niet meer mee te doen aan de corrupte systemen, die zij hebben bedacht om zichzelf bovenaan de machtspiramide te houden en het volk uit te putten. Dit betekent dat we niet meer moeten betalen met geld en niet meer mee moeten doen aan het kopen en verkopen van grond, huizen of wat dan ook.
    Het gaat er om autonoom te worden en niet afhankelijk te zijn van een stel psychopaten die verdeel en heers tactiek toepassen. Het is te idioot voor woorden, dat het meeste voedsel met vliegtuigen, treinen, boten en vrachtwagens van kilometers ver moet worden gehaald, als we het ook zelf zouden kunnen verbouwen!

    Maar ja… ik moest leren rekenen op school… taal, geschiedenis van de overwinnaars, maatschappijleer volgens de psychopaten, biologie…
    Biologie?
    Ik kan nog geen komkommer verbouwen en het eten in de supermarkt komt uit een chemische fabriek!

   • Ja en die gapers en slapers zouden de film “de Matrix” eens uitgelegd moet krijgen, want de meeste die kijken er wel naar, maar snappen er niks van.

    https://www.youtube.com/channel/UCG2tODD7ys5CYEu6qYvj1SA/videos.. https://www.youtube.com/watch?v=AaDqNDLpZa8#t=2346..

    We moeten ze de voeding niet meer geven, the system, wij verspillen onze energie er niet meer aan, wanneer we dat massaal gaan doen, en wereldwijd de groep van wakkere mensen groter wordt en “echt ontwaakt” is, dan zal de matrix beeindigd worden.

 5. Hopelijk zijn er ook nog verwarde advocaten, rechters en politiecommissarissen!

  En wat mij betreft heb ik het niet over complotdenkers (het is gvd.. godsgeklaagd dat je niet meer mag denken wat je zelf wilt) maar over vrijheidsstrijders of strijders voor vrijheid.
  Niks verward, gewoon Kritisch.
  Wij zijn kritische denkende burgers die hun verantwoording nemen en de uitvoerders van onze democratie controleren: Kritisch controleren, wat zeg ik, zeer Kritisch controleren en dat zou iedere weldenkende burger die voor zijn of haar kinderen en kleinkinderen nog een ‘normale’ en goede toekomst wil MOETEN doen!!!

  Het is al belachelijk dat we in dit zogenaamde democratische systeem met een grondwet voor onze vrijheid, voor onze meningsuiting verankerd in de Grondwet moeten strijden. Een mens wordt vrij geboren; echter zodra aangegeven bij “vadertje (manieheus) Staat” dus bij de Burgerlijke Stand door je/de ouders ben je onderpand van de Staat en mag je meteen delen in de Staatsschuld en andere “geneugten”.

  (excuse de vetgedrukte passages maar die zijn nodig in dit geval.)

  • ….en niet alleen vrijheid maar rechtvaardigheid en vooral menselijkheid…

   We moeten af nml van die termen complotdenkers en verward, want daar zullen ze de nog zelfstandig denkende mens mee proberen te pakken.. maar ja ze zullen altijd wel wat vinden of verzinnen om deze mensen te pakken.

  • Democratie is een illusie!
   Wat valt er te kiezen voor slapende en geconditioneerde zombies? Zij zullen kiezen, wat de programma’s voorschrijven.
   Wanneer een samenleving bestaat uit mensen of zieltjes die volledig ontwaakt zijn, dan is er geen democratie meer nodig.
   De complotgekkies zitten in een ontwakingsproces, maar zijn nog lang niet volledig ontwaakt. Wanneer genoeg mensen het ontwakingsproces toelaten, zal op een gegeven moment een kritieke massa worden bereikt en de mensheid uit zijn collectieve nachtmerrie ontwaken.

   Oh…
   Verwarde rechters, commissarissen en advocaten ben ik nog niet tegengekomen.

   • @Nummer
    Ik kan en moet (helaas) dit bevestigen.
    Trouwens dit vind ik wel uitermate kernachtig van je gezegd, daarom wil ik dit bij deze nog eens herhalen, dat we hier niet overheen lezen.

    cit: “Wanneer genoeg mensen het ontwakingsproces toelaten, zal op een gegeven moment een kritieke massa worden bereikt en de mensheid uit zijn collectieve nachtmerrie ontwaken.”

    en

    “Wanneer een samenleving bestaat uit mensen of zieltjes die volledig ontwaakt zijn, dan is er geen democratie meer nodig.”

   • Niet alleen wakker worden maar ook wakker handelen; een andere samenleving opbouwen, onafhankelijk van overheidsinstanties. Als niemand met het oude spelletje meedoet zijn ze gauw uitgespeeld. Denk dat bijvoorbeeld het basisinkomen en woningen in eigen beheer bouwen een goede stap zou zijn.

 6. Nou, die geprogrammeerde en geconditioneerde in disbalans zijnde intellectuelen, verkeren zo n beetje allemaal in een “collectieve ontkennende naieve psychose werkelijkheid” zij zijn juist de mensen die aan braindamage lijden, door trauma-based-mindcontroll en allerlei andere destructieve mindfuckerij. Zij zullen ook nooit de zogenaamde verwarde medemens, die misschien wel verward is geraakt omdat hij moeite heeft om zich los te maken van alle leugens en mindcontroll-programma s, begeleiden om dat proces zo goed mogelijk door te maken, zo goed mogelijk bestand te laten zijn aan de ontwenningsverschijnselen. In plaats daarvan, moeten ze weer worden geherprogrammeerd en gefragmenteerd, weer terug geholpen worden in de volledige mindset van de “criminele” baggere wereld orde. Dat is heel lastig, meestal is er geen weg meer terug, dat wil de verwarde niet, dus dan dwingen ze de man om pillen te slikken, dat wil de man ook niet, dus dan sluiten we hem op, down-spuiten en in een inrichting stoppen, waarom? Omdat het onmogelijk was om meneer weer te herprogrammeren en weer te koppelen aan alle mindfuckprogramma s en conditioneringen van Sesamstraat tot Hollywood, van Darwinisme tot Sinterklaas hahaha. De verwarde kan niet meer afgeleid worden, hij vraagt om 1 ding, en dat is alleen maar rust, dat hij de informatie goed kan laten bezinken, de informatie goed kan verwerken, en dan in staat zal zijn om goed het proces te vervolgen om alle destructieve programmeringen onschadelijk te maken, zo goed mogelijk te deprogrammeren, en dan komt alles goed, maar dat willen ze niet, dan wordt het gevaarlijk, dan wordt het een bedreiging, dan zal de niet langer verwarde man, zich heel goed gaan focussen met gelijkgestemden in balans zijnde broeders, hoe het bevrijdingsproject vorm te geven, ja ja, en dat willen ze niet, dat is de ultieme bedreiging, de bedreiging der bedreigingen, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de ondergang zal betekenen voor de orde van Chaos en slavernij.

 7. Er zijn nogal wat verwarde mannen hoor! Kijkt u maar eens:

  https://www.youtube.com/results?search_query=verwarde+man

  En je kunt door verschillende oorzaken verwarde man worden:
  1. complotdenken
  2. onaflosbare schulden / baan verlies / schuldsanering / bijna niet rond kunnen komen
  3. Wet Mulder
  4. Uithuisplaatsing kinderen als gevolg van bijvoorbeeld een van de 3 bovenstaande problemen
  5. Je kunt gewoon een Schyzotipische persoonlijkheidsstoornis hebben
  6. Je kunt ODD hebben
  7. frustraties vanuit je jeugd
  8. vechtscheiding

  Kent u iemand die aan dit profiel voldoet, belt u dan snel de kliklijn! Vadertje staat gaat dan snel met deze potentiële terroristen aan de slag.

  • Het is een wonder dat ik nog vrij mag rondlopen!

  • Door samenloop van omstandigheden in de familiesfeer werd het mij 14 en een half jaar geleden teveel, kwam teveel tegelijk op mij af, kreeg toen een eenmalige kortstondige heftige psychose en had 7 jaar last van vreemde en beangstigende dromen van 1997 t/m 2004, gemiddeld 4 dagen in de week, weet het nu allemaal door research te interpreteren, die toestanden en dromen hebben m n ogen geopend in verband met de wereld waarin ik leef, daar ging het in hoofdzaak over. Ben door een heel proces gegaan, het heeft mijn leven radicaal veranderd en ben er alleen maar sterker uit gekomen. Ik kan achteraf alleen maar zeggen, dat ik heel blij ben dat ik zo n episode en proces heb moeten doormaken. Ik kan nu ook m n leven vormgeven zoals ik dat wil, en ben bereid om me in te zetten voor het grote werk in samenwerking met andere mensen, en wat buitenstaanders, slapers en gapers ervan vinden, zal me een worst wezen. Ik heb ze verzocht om mijn dossier bij hen in bewaring gehouden, die te laten vernietigen, Nu opeens vinden zij mij niet meer een psychoot NAO of zoiets hahaha. Omdat er niets is gevonden in de genen waarvan bekend is dat het zou kunnen leiden tot psychische problematiek. Ben ik nooit meer psychotisch geweest sinds de eenmlige psychose. Het enige eigenaardige wat ze vonden aan mij, waarom ik dan niet midden in het leven sta en weiger de dingen te willen doen, wat de gemiddelde mens zo n 80% van de tijd, dat ze leven, doen, terwijl ze mij niet paranoïde of buitensporig achterdochtig vinden, wel heel moeilijk en kritisch en uiterst alert. Heel simpel antwoord heb ik voor ze, geen interesse meer in die bullshit, geen affiniteit meer met die wereld, geen connectie met heel veel van die lui die het allemaal prachtig vinden zo n wereld en daar helemaal in op gaan, nou nee, I LIKE REAL THINGS, THE REAL THINGS hahahaha, daar loop ik warm voor, dat vind ik een uitdaging, en dat is wat mij drijft, en dat het jullie niet zint, is jullie probleem, I AM A FREE MAN AND I AM FIGHTER FOR RIGHTEOUSNESS.

 8. Leuk hoor al die commentaren van verwarde mannen, maar ik ben een verwarde vrouw, wat nou? Aparte interneringskampen alleen voor vrouwen? Koren op de molen voor de islam. Mijn God waar gaat het met dit land naar toe. Ik heb van mijn ouders geleerd om niets te geloven van wat anderen beweren totdat ik zelf had onderzocht hoe het zat. Van jongsafaan anti koningshuis en regering opgevoed. Ben net als veel anderen blij dat ik een complotgekkie ben, dat betekent namelijk dat ikzelf nog onafhankelijk kan denken.

  • Je vraagt: “Wat nou?”
   Wij zijn verwarde mannen… Ha, ha…

   Welkom bij de komplotgekkies!

  • Als echte man kom ik dan wel bij jullie in het kamp. OK?

  • ik ben al jaren verward in een net van staat en media leugens.

 9. Mannen met iets te veel testosteron zijn ook potentiële “verwarde mannen”:

 10. Zorg dat niemand met de inhoud van je koelkast zit te rommelen. De geheime dienst denkt dat ze je zomaar mogen afluisteren. Die volgende stap, het huis binnengaan om … te doen, hebben ze volgens mij ook al moreel verantwoord.

 11. ik woon in zeeland, daar krijgen nu bijna iedereen die onder het minimum zit en altijd kwijtschelding kreeg, ineens geen kwijtschelding,ik moet nog steeds een gesprek krijgen met een wethouder, al vanaf december bezig….klachten ingediend enz enz..ineens heb je namelijk een spaarpot, die ik niet heb en ook nooit heb gehad…..dus met listige streken mag je betalen?…ik heb afgelopen week met een stervende poes p mijn schoot gezeten, geen geld om z ein te laten slapen/ IK BEN DUS ERG VERWARD. want opkomen voor je reechten mag namelijk niet…IK BEN DES DUIVELS….

  • Ik ben 2 maanden bezig geweest met de Nationale Nederlanden om de uitvaartverzekering te beeindigen en die af te kopen, en dan hadden ze weer dit nodig, en dan hadden ze weer dat nodig, en rekken, we hebben nog niks ontvangen zeiden ze, hebben de stukken nog niet ontvangen waar wij om vroegen. Ik werd echt pist-off, ik heb vorige week gebeld haha, heb mijn muil open gedaan, en die dagen later hadden ze afkoop-waarde van de verzekering overgemaakt.

   • drie dagen later dus, stond het op de rekening, wat een gekken, als ik niet op tijd met die stukken over de brug zou komen zouden ze anders het dossier sluiten, de mafkezen, zo n dreigbrief kreeg ik op de mat, ik zei van, in Februari betaal ik over die verzekering geen polis meer!!

 12. Mooi geschreven Martin.

  Ongelooflijk hoe deze psychopaten-club heel Nederland op zijn kop zet uit angst een beetje grip te verliezen…
  Fijn dat je eens onverbloemd de waarheid schrijft en daarbij je eigen mening ook niet verbergt . Voor journalistiek is er nog tijd genoeg.

  Hoewel ik voor een strijd met zo weinig geweld als mogelijk is ben , hoop ik wel dat genoeg mensen nu gaan inzien dat die strijd onvermijdelijk is , omdat zonder tegenkracht deze nieuwe NSB-ers van plan zijn ieder tegengeluid te smoren…
  Daarbij schuwen zij middeleeuwse en Nazi- methoden niet om iedere poging tot een kritisch geluid de kop in te drukken …
  Het zijn gewoon zware criminelen , die ook als zodanig behandelt dienen te worden…. En opgesloten….

 13. Vannacht en nu op CNN.. er is al maanden een mazelen uitbraak in de usa…mensen weigeren zich te laten vaccineren en zeggen DAT ZE ER AUTISTISCH VAN WORDEN…..dame moet op tv zorgen dat iedereen ineens weer alles en iedereen vertrouwd, maar zegt ze er zitten ongezonde zaken in ons melk de rest vergeten we dus even GMO..en de regering ligt met de farmaceuten in bed, dus is wantrouwen erg hoog geworden….hetzelfde speelt hier in nederland…elite kan het nooit meer handhaven….en dat is mooi…maar ook de niet vaccineerders zijn allemaal verward, net als iedereen die huis en haard verliest door diezelfde lui, en zelfmoord plegen, die ook enorm is gestegen in nederland……oplossin? Stoppen met die graaiers, en alles terug naar het volk

 14. ik ben zelfs zo verward, dat ik ineens in februari wat vaker een blauwe lucht zie, die dan later weer volledig word dichtgesproeid met chemtrails. is complottheorie, ik zal wel van alles aan mijn ogen en hersens mankeren, dat ik constant die vliegtuigen zie vliegen met dikke laag troep, op andere vliegtuigen zie ik die niet, gut zou ik misschien een opname moeten hebben ? genezen kan je niet…

   • Chemtrails zijn een manier Van chemischafval lozen !!!!

    net zoals er voor fluoride [ afvalproduct van aluminiuindustrie] een oplossing gevonden is nl het gewoon verwerken in tandpasta op gefalsificeerd zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken.

 15. Let vooral op de vier V’s , las ik in het extreemrechtse AD gisteren…
  Vijandigheid , verbitterd , … , en voorgeschiedenis in de hulpverlening….

  Ik ben één v vergeten en ik kan het artikel even niet terugvinden , maar het was toch totale zwetspraat…
  Het was ook een corrupte psychiater á la Bram Bakker…
  Bram Bakker zelf schijnt nog een beetje kritiek geuit te hebben voor de vorm… Het komt erop neer dat iedereen die boos is over de huidige gang van zaken en de schijnvertoning die Media en Politiek op blijven voeren , gewoon verward is, en nodig behandelt moet worden.
  WOII achtige taferelen beginnen zich af te tekenen….

 16. http://www.naturalnews.com/021553.html

  Exactly 8 years ago – 3 febr.2007- this cartoon was shown at naturalnews.

  Mike Adams writes:

  … This comic is just another way to further describe the Big Pharma / psychiatry relationship, using a familiar medical anomaly. Siamese Twins are often joined at the hip, just like drug companies and modern psychiatry.

  Of course, separating them (as in, making the bribing of psychiatrists by drug companies illegal) would probably destroy both industries, or at least cause extreme downsizing.

  These two groups of greedy corporate profiteers depend on each other for commercial success. One group diagnoses fictitious disease, and the other group sells the drugs that “treat” fictitious disease.

  It’s a brilliant scam, if you think about it. All backed by the fictitious credibility of “psychiatric doctors” who are actually some of the most mentally insane people in society (and who frequently have dangerously inflated egos, to boot).

  If we really wanted to treat those with mental health disorders in this society, we would start with drug company CEOs and drug-pushing psychiatrists….

  CIA O

 17. Buiten het simpele feit dat ze o.s.m. nu dus duidelijk als gulag target hebben is het ook een kwestie van zakken vullen voor die gestoorde psychopaters zelf en de medicijnenmafia.

  CIA O

 18. Er is veel vraag in de EU landen naar rauwe melk, zoals we die vroeger bij de melkboer aan huis konden kopen.
  De mensen zijn er dus eindelijk achter dat alles wat je in een verpakking koopt in feite dood is.
  Nu worden we door VERWARDE EU EXPERTS, u weet wel, die vet betaalde zelf goed etende van uw geld genietende volvreters gewaarschuwt, dat rauwe melk ongezond is en dat er toendertijd een wet is gemaakt om ons te beschermen tegen natuurlijk voedsel, omdat er wel eens een bacterie aan zou kunnen kleven waarvan u wel eens ziek kon worden. Er is zelfs een rapport verschenen dat er in 6 jaar tijd (in heel de EU) wel 27 zaken/ziekten zijn genoteert, waarbij “mogelijk” rauwe melk de boosdoener was.
  En daarom, beste kijk en luister vrienden, heeft de VERWARDE POLITIEK de verkoop van rauwe melk verboden. Al 50 jaar. Tenzij er iemand grondig kan verklaren dat de natuurlijke melk beter is voor de gezondheid dan dat witte water uit een kartonnetje. Maar dat kan niet, want een voedingswaar dat niet op de markt wordt verkocht, kan om die reden niet worden onderzocht. Klink ik nu iets te verward?
  BTW kinders. Ouders van voor 1960 zijn groot gebracht met rauwe melk. Als dat zo ongezond zou zijn, dan waren jullie er nu niet geweest. Wij kregen iedere dag op een school 1/3 liter fles VOLLE melk met een heerlijke laag room in de top en die verwarmden we ‘swinters op de verwarming.
  Nooit ziek geweest.

  • Ik drink nu al bijna 2 jaar rauwe melk en ben er nooit ziek van geweest. Ik eet nog langer dan dat rauwe eieren ook nooit ziek van geweest.Ik ben in mijn jeugd tot eind puberteit behoorlijk depressief geweest, maar sinds ik mijn voedingspatroon op de richtlijnen van weston price baseer voel ik me veel beter. Logisch meer vetoplosbare vitamines, mineralen, dierlijke eiwitten die je niet in planten vindt etc. Die voedingsrichtlijnen zijn er ook om je ziek te maken. Depressie heeft als grondslag toch een fysieke oorzaak. zelfs emoties, stress en trauma’s hebben een fysieke uitwerking. Dus in plaats van tekorten aanvullen en op een natuurlijk voedingspatroon over te stappen heb je een genetische aanleg en kun je lekker broodjes hagelslag blijven eten en hier heb je een ssritje cha-ching cha-ching. Ik heb die kwakzalvers hoe goedwillend ze ook zijn zelf ontmaskerd en heb daardoor daadwerkelijk mijn leven verbeterd. lol als ze me in de toekomst aangeven, omdat ik een complottheorist ben dan ga ik keihard lachen! Wat willen ze me vertellen dan? Maar dat is het punt ook de mensen hogerop weten dat het complete bullshit is, dus zorgt het eerder ervoor dat mensen in opstand willen komen dan dat er daadwerkelijk mensen weer normaal gaan doen ofso. Eerlijk het is zo doorzichtig ik snap niet dat mensen er nog op door gaan. Ja er komt dissidentenvervolging, maar te veel mensen gaan het niet pikken dat is de bedoeling juist. Dat de islam/brics de overhand krijgen zodat zondebok westen onderuit kan en de sdr en new age religie ingevoerd kunnen worden.

  • Beste moeder58,
   mijn oma had een boerderij met, je raadt het al, koeien. Onder andere. Wij mochten NOOIT “zo”rauwe melk drinken. Ik weet niet meer wat ze met de melk deed, maar zeker niet zoals jij hier beschrijft. Helaas ben ik ook gemarteld met die schoolmelk. De laag room deed me kokhalzen. En in de winter opwaremn voor de kolenkachel: ik haatte die melk en ben dan ook een paar keer goed ziek geweest als kleuter. Van de opgewarmde melk. Gelukkig hoefde ik toen niet meer. En melk gezond? Vergeet het maar.

   • Nooitkritiekloos Wij hadden niet zo veel te eten, dus wij vonden alles lekker. Als je toen had geweten wat je nu weet, dan had je gezegt… mijn oma doet aan mind-control. (grapje)

   • Waarschijnlijk de ze de melk gewoon koken in een ouderwetse melkkoker. Een soort metalen kan met een deksel met gaten erin,{ tegen het overkoken] toen ik klein was was het heel normaal om bij de boer aan de overkant in de melkkoker een litertje melk te halen.
    niet tegenstaande dat melk helemaal niet zo gezond is voor ons en dat dit voornamelijk een industrie lobby[ joris driepinter/melk de witte motor] is die dit ons heeft gehersenspoelt,
    is het natuurlijk zo dat vroeger melk een zeer hoogwaardige proteine aanvulling op het voedingspatroon was.

    Dat was nog voor de vlees en slacht industrie. Regelmatig Vlees eten was destijds aan de elite[goh] voorbehouden. Men kreeg toen dus niet zoveel kans op hoogwaardig eiwit dus iedere kans die er was was meegenomen.

   • @ Elvetwelve hoe kom je erbij dat melk ongezond?

    http://chriskresser.com/raw-milk-reality-benefits-of-raw-milk

   • Heb het er even met mijn oude moedertje over gehad. De gemolken koemelk werd opgevangen in een emmer. Vandaar uit werd het overgeschonken in melkbussen die waren uitgespoeld in de sloot. Opgehaald en door de melkboer 2 x per dag vers rond gebracht naar de klanten, uit de melkbus in jouw melkkan. ‘sZondags 1 x en dan de melk die over was, ‘savonds wel opgewarmd om schadelijke bacterien te doden. Anders werd de melk nooit gekookt en gedronken zoals het was. Soms zat er zoveel rotsooi in, dat het eerst moest worden gezeefd. We waren nooit ziek.
    In die melkkan met gaten in de deksel werd chocolademelk gemaakt of gele custard/chocolade vla.
    Toch wel leuk om daar weer even aan terug te denken.
    Er was geen tv en Joris Driepinter moest nog geboren worden. Die kwam samen met (AH) de plastic zakken en kartonnen verpakkingen.

  • Begint al bij de geboorte. Baby moet direct gewassen worden want die baarmoeder is maar vies. Volgens mij zijn wij als baby niet meteen gewassen.

 19. https://www.youtube.com/watch?v=BJGQfhYWpa4
  Bill Hicks=Alex Jones is ook “verward”. Maar hij is een controlled opposition. Hij huurt mensen van Stratfor=CIA=Mossad. Dat mag allemaal. Leugens verpakt in waarheid. Alex Jones wordt gesponsord door zionistische joden.

  http://alexjonesexposed.info/alex-jones-and-stratfor/
  Alex Jones Exposed

  1. – Alex Jones is married to a Jewish woman named Violet Nichols, with whom he has three(3) children.

  2. – Alex Jones and his Jewish wife and children all qualify for Israeli citizenship under Israel’s “Law of Return”.

  3. – Alex Jones is funded by at least thirty-four(34) Jewish sponsors and advertisers who financially support his radio show and websites.

  4. – Alex Jones’ flagship radio station, KLBJ AM, in Austin, Texas, is owned by Emmis Communications, a media conglomerate based in Indianapolis, Indiana. The founder, chairman, president, and CEO of Emmis Communications is the Zionist Jew Jeffrey Smulyan.

  5. – Alex Jones’ radio show is broadcast on Sirius XM Radio. The chairman of Sirius XM Radio is the Jew Eddy Hartenstein. The CEO of Sirius XM Radio is the Jew Mel Karmazin. The President of Sirius XM Radio is the Jew Scott Greenstein. Of the six(6) executive officers of Sirius XM Radio, five(5) are Jews.

  6. – Alex Jones employs a Jewish attorney named Elizabeth Morgan who is also employed by Holly Lev Bronfman, the sister of Edgar Bronfman, Jr. Thus there are only two degrees of separation between Alex Jones and the Bronfman family, one of the wealthiest and most influential Jewish Zionist families in North America.

  7. – Alex Jones’ employee Molly Maroney, the managing editor of Infowars Magazine, is a former intern of STRATFOR, a private intelligence agency based in Austin, Texas, which has been linked to the CIA and Mossad. The founder and CEO of STRATFOR is the Zionist Jew George Friedman. Thus there are only two degrees of separation between Alex Jones and STRATFOR.

  • Mike Adams van NaturalNews was vaak te zien bij Alex Jones/Bill Hicks – InfoWars. Ik kreeg de laatste tijd een vreemd gevoel bij NaturalNews.. TE veel zgn. raad hoe Ebola (de Hoax) te ontgaan en/of behandelen. Verkoop van nat.medicijn. Halve en hele waarheden strooien zand in je ogen.
   Mike Adams zou nu niet meer samenwerken/te zien zijn bij InfoWars.
   Maar voor mij het is te laat.

 20. ik wil als verwarde dame graag even een linkje toevoegen over het gevecht over de ukraine als niuw/tweede thuisland van de khazaarse joden. die ment verwacht uit israel te knikkeren.

  http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/#ixzz3QRcSZDsJ

  • Dat stukje schijnt een parodie in joodse stijl te zijn.

 21. Zou het kunnen zijn dat de piloot die verbrand is door ISIS een joodse man is geweest ? Kijk eens hoe triomfantelijk ze de piloot uit het water tillen met zijn edele delen ontbloot :

  http://www.ibtimes.co.uk/isis-us-claim-jordanian-plane-was-not-shot-down-by-islamic-state-1480936
  http://www.ibtimes.co.uk/isis-releases-id-captured-jordanian-pilot-muath-safi-al-kaseasbeh-1480901

 22. Het begin toen de piloot gevangen werd

  https://www.youtube.com/watch?v=5AhjZeyIFj0

  als je vuur ziet aankomen dan ga je tegen het zand aanschoppen, dat ter zijde , het filmpje is in deze link in een christelijke site en zo worden de diensten(gods) tegen elkaar opgezet en uitgespeeld

  http://shoebat.com/2015/02/03/watch-horrific-video-isis-burning-pow-jordanian-pilot/

  • Fake , kan een kunststof pop zijn(weedunogwel MH17) van silicone of ander spul zijn. Verder 2 filmpjes een kooi met vuur ander man op achtergrond (groene schermen weeduwel) erachter projecteren etc.

 23. en momenteel overal nieuws

  Het begin van de piloot story

  https://www.youtube.com/watch?v=5AhjZeyIFj0

  Het einde in deze link onder van een christelijke site
  Als je vuur ziet aankomen ga je schoppen tegen zand om te doven maar dat terzijde

  http://shoebat.com/2015/02/03/watch-horrific-video-isis-burning-pow-jordanian-pilot/

 24. NOS Vandaag :
  Hof: geen genocide door Servië en Kroatië
  http://nos.nl/artikel/2017027-hof-geen-genocide-door-servie-en-kroatie.html
  Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag heeft de aanklachten van Kroatië en Servië tegen elkaar wegens genocide afgewezen.

  Veterans Today vandaag :
  European Court of Justice removes Hamas movement from terrorist organizations’ list
  http://www.veteranstoday.com/2015/02/03/hamas-off-eu-terror-list-may-be-replaced-by-israel/
  http://www.nytimes.com/2014/12/18/world/europe/hamas-palestinian-statehood-vote-european-parliament.html

  Zouden ze bij de NOS dit belangrijk nieuws over Hamas minder belangrijk vinden dan de afgewezen genocide rechtszaak tussen Kroatië en Servië ? Heeft de NOS eigenlijk wel gerapporteerd dat Palestina als staat wordt erkend ?

  http://www.euronews.com/2014/12/17/eu-parliament-votes-to-recognise-palestinian-statehood-in-principle/

 25. Nog maar een verward berichtje. Ik heb al een tijdje het idee dat Britney Spears is vervangen. Heb niks met haar muziek, maar als ik een foto zie dan heb ik het gevoel dat er iets niet klopt.

  • Kan zijn er gaan verhalen in welingelicht inlichtingen kringen over klonen van bepaalde elite figuren die ingezet worden. Beperkte levensduurs want er schijn na enige tijd een soort “lekkage van de oorspronkelijke software/bewustzijn’naar de kloon “door te lekken”.

   Ze worden dan gedeactiveerd en er wordt een nieuwe kloon ingezet.

   De zogenaamde “break away civilisation’ is al decennia in kolonies op mars etc aan het proefdraaien
   [ interview Laura Eisenhouwer over Mars kolonies].

   er wordt gezegd door meerdere ex hoge militairen [Capt Mark Richards etc] ook onderbouwt dat deze illuminatie escape constructie ongeveer 10.000 jaar kwa technische ontwikkeling voorloopt.

   We worden hier beneden gewoon als kippen in een hok gehouden voor productie en verder nergens voor.

   Als de huidige fascistische elite haar zin krijgt[ en ik hab daar 27-1 malieveld een heel vies voorbeeld van gezien] dan is het gewoon: uiterste houdbaarheids- datum verstreken of afgekeurd dan hup de treinen in en naar het heropvoedings/ werkkamp, of als je te oud bent de’humane pil van Drion’omdat verder technisch onderhoud niet meer rendabel is.

   De geheime fondsen bij geboorte op je stroman gemaakt zijn door de elite volkomen leeggeplukt en je waarde papier
   wordt naar de junkstatus gedegradeerd

   [Zakelijke onderpandrekening op je geboorte certificaat en naam in hoofdletters= juridische fictie]

   De leugen is zo groot en zo diep dat het werkelijk nauwelijks te bevatten is.

   Mensen moeten heel snel het hypnose kastje gaan uitzetten en elkaar weer gaan opzoeken. Overeenkomsten en belangen verenigen oprichten, eigen coöperaties
   dorps en stamverbanden bouwen anders is het echt einde oefening hoor.

   Gelukkig hebben we de kosmische klok op onze hand maar er moet wel heel snel veel werk VERZET worden.

   • als je googled op “solar warden”dan kom je al heel veel te weten over de ïllumintie break awy civilisation’large hadron colliders, sterrepoorten, tlescopen van het vaticaan die dag en nacht op de zon gerichtstaan enz . Je kan jaren vooruit. en die heb je ook nodig om de schock te kunnen verwerken over wat er allemaal achter onze rug wordt uitgespookt.

    en hoe alle technische en psychologische kennis over mindcontrol/remote viewing wordt ingezet om ons hier beneden volkomen onder hypnose gehouden worden om ons een leugen te verkopen over oorlog, armoede, gebrek, schaarste, etc.

    ik geloof dat de totale militaire jaaruitgaven van alleen de VS uit 1978 genoeg was om all un programma’s voor de menshei water gas licht onderwijs werk etc 300 jaar te kunnen uitvoeren.

    het is belachelijk de huidige wereld leiders zijn totale psychopaten die allemaal zonder onderscheid letterlijk hun ziel aan de duivel hebben verkocht.

    voor weelde en privileges moeten er occulte “offers gebracht worden’in alle vormen en maten maar vooral in de vorm van jonge mannen en vrouwen die een mooi pakje aankrijgen met allerlei tekens er op en insignes[ merktekens dat je uitverkoeren bent om geofferd te worden]

    en die worden dan op gezette tijden naar speciale gebieden gestuurd om daar leeg te bloeden.

    en in het kielzog komen degene die geofferd hebben met hun business deals aan lijkenpikkerij doen. het is werkelijk te walgelijk voor woorden.

    En ieder tweede kamerlid wat het woord”vredesmissies IN DE MOND DURFT TE NEMEN bied ik aan zelf eens een jaartje mee op missie te gaan en te kijken hoeveel vrede er op deze manier aan het Leven van de bewoners van de koloniale bezette gebieden, en in eigen leven wordt gecreeerd.

   • Laatst vroeg een kassiere aan mij of ik een clone was, ze was er namelijk 100% van overtuigd dat ik een uur eerder in die winkel was en bij haar had afgerekend wat niet het geval was.
    Is dat meisje nu in de war of weet zij iets wat ik niet weet ,of ben ik nu in de war door dat te denken lol.

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel zo’n pil van Drion in een hangertje bij me zou willen dragen een extra sterke , voor het geval dat je in een situatie bent dat je eruit wilt stappen.(wat ik niet hoop of van plan ben)
    Dat ligt bij veel mensen natuurlijk wegens religie wel gevoelig.

    Walchelijk die vragenlijst die ze doornemen met je dochter.
    Er zitten veel perverts bij “de overheid” ik stond bijvoorbeeld op m’n 17e met onderbroek naar beneden voor een millitaire dokter tijdens de keuring voor diienst (succesvol geweigerd), die even bij de jongens voelde of er wel twee balletjes zaten, na eerst in mijn onderbroek de rode lijn gevolgd te hebben.
    Alles keurig genoteerd in de archieven, de persoonlijke files, control freaks zijn het.

 26. Deze ‘verwarde man’ denkt dat de verbranding van de Jordaanse piloot nep is….die moet wel heel erg verward zijn..

  • Deze gekte gaat net zolang door totdat een behoorlijke groep “mensen” wereldwijd door gaan krijgen, dat we worden gemindfuckt om een wereld vorm te geven, die de slavendrijvers en psychopaten hebben uitgedacht, ze bedenken en wij zetten die wereld om in werkelijkheid.

   Ik heb ook zoiets van, daar kan ik niet langer begrip voor opbrengen of om gaan treuren en lijden, ik heb dus ook op geen enkele manier ontzag voor mensen die beweren intelligent te zijn, en of hoogopgeleid te zijn, en dan zo n wereld vorm geven, zich laten gebruiken, en uiteindelijk hetzelfde gaan toepassen als hun meerdere op de maatschappelijke ladder. Ik zie hun als idioten, ze moeten mij echt niet in de weg gaan lopen, ik sta gewoon helemaal nooit meer toe dat enig mens denkt autoriteit over mij uit te moeten oefenen, echt niet, nooit meer. Geen geschapen wezen, of het een engel is of een mens, sta ik toe te heersen over mij, want ik heb ook totaal niet de behoefte om over een ander te heersen, dus wat ik niet bij de ander doe, sta ik niet toe dat ze dat op mij willen toepassen.

  • That one was good. But not THAT good.

   http://www.liveleak.com/view?i=df2_1423081561

 27. Die moet idd wel erg verward zijn, je ziet toch duidelijk dat de piloot in Brand staat, hoe kun je daar nou aan twijfelen? (

 28. Het zijn idd praktisch altijd verwarde mannen.

  Toch vond ik gelukkig nog een leuke video van verwarde meiden.

  Het zouden je dakpannen maar zijn!!

 29. @Aan alle verwarde mensen:

  Ik heb zojuist in een totaal verwarde toestand gedoneerd aan een van Nederlands meest gelezen site. U raadt het al aan @Martin Vrijland.

  Mensen steun hem anders gaat straks het licht uit en worden alle verwarde Neederlanders opgesloten, die “NEE” durven te zeggen tegen dit perverse systeem, deze matrix waarin wij gevangen zitten en tot op de mm worden gecontroleerd en behandeld als slaven als wingewest van de NWO van de Octogonische krachten en parasieten die zich voornamelijk verschuilen in Zwitserland. Een land dat altijd hahaha ‘neutraal’ was in ieder oorlog, ja dank je de koekoek, als al het goud, zilver, juwelen, kunstschatten (waar wij geen notie van hebben) enz enz ligt opgetast in onderaardse bergkluizen van alle maffioso, belastingontduikers, oligarchen, dictators enz van de wereld.

  …en!!! zegt het voort , zegt het voort…….

  P.s. Een tientje per maand kunt u toch wel missen. Dat is 4 kopjes koffie of pilsjes kom zeg. Als ik i.p.v. een taxi naar huis, ga lopen bespaar ik al 14 euro en kom nuchter aan en nog gezond ook dat lopen, heerlijk die frisse avondlucht

  • Had laatst ook al zo’n verwarde bui dat ik Martin had gedoneerd in plaats van de kankerstichting. Wordt zelfs zo erg dat ik vergeet tv te kijken.

   • Haha @Haasje

    Gelukkig is de humor er ook altijd op @MVR.

    🙂 / %== 🙂 ==% 🙂 /

  • Gedaan!!!! mijn donatie verhoogt naar 10 pm. Ben ik nu officieel lid van de Martin Vrijland Fanclub???
   😉 🙂 😉 ik wil wel een leuke foto met handtekening.
   Lijkt me trouwens een prima idee een fanclub en vooral een fanclubdag

   ik wil nl deze pagina absoluut niet missen en zeker niet voor de toekomst van mijn dochter, kom op mensen als je dagelijks op deze pagina kijkt maakt dan gewoon €1 of €2 pm over via automatisch pay pal.

   Dan heb je gewoon eerlijk nieuws voor een eerlijke prijs en kan je jezelf wat er ook gebeurd recht in de spiegel blijven aankijken. Jij hebt ervoor gezorgd dat er in Nederland 2015 tenminste nog echte Vrije informatie is voor alle wakker wordende schaapjes.

   • he martin ik stel voor een james bond achtige foto met de pen en toetsenbord als wapen. Leuk man!!!!

   • Komt eraan 😉

   • en ik bestel ook een Martin Vrijland pet/beker en sleutelhanger uit de fanshop;-)

   • en een setje “The truth will set you free” Martin Vrijland.nl stickerpakket. en plak hem op lantarenpalen hoor

 30. Maar er bestaan ook echt ernstige gevallen.
  Levenslang TBS lijkt me toepasselijk.
  Of pro-actieve euthanasie.

  Gewoon vanwege ongeneeslijk ziek en het gevaar voor de mensen in de samenleving.(want wat spookt die gristelijke griezel bijv.op dit moment uit, achter de schermen?)

  ‘Verwarde Man Met Bizarre Fetish Loert Op Puberschaamhaar’

  • Net vorige week melding gedaan van aanranding via de GGD met medewerking van de school. zonder mijn toestemming wordt mijn 14 jarige dochter een intieme vragenlijst afgenomen. Gewoon hup uit de klas gehaald en invullen onder het mom van”je bent nu oud en wijs genoeg om zelf beslissingen te nemen’o ja waarom moet ze dan verplicht naar school en ben ik tot 21 jaar juridisch verantwoordelijk voor haar .

   heb de vragenlijst teruggeeist en verwijdering gegevens uit het dossier maar daar moet dan wel weer en hel procedure voor worden gevolgd.

   het is algemeen bekend dat bepaalde volkeren bepaalde soorten schaamhaar hebben. dit uitzoeken hoe en wat van ieder kind is om ze naar volk te kunnen klassificeren en eventueel in een later stadium snel te kunnen ruimen.

   het lijkt gvd wel 1938 hier in Naziland

 31. Martin, misschien is het een idee om guest posts te gaan doen van andere sites? En een soort van overzicht te maken van alternatieve media sites zodat mensen onderscheid kunnen maken tussen dis-info, gecontroleerde oppositie en echte sites?

  http://www.alt-market.com/articles/2495-organizing-against-tyranny

  There will be no mass majority movement on Washington in a “V for Vendetta”-style march led by some heroic masked man. And even if there were, it would accomplish nothing unless the top of the globalist pyramid was toppled (Occupy Wall Street is a good example of how such theatrics fail). This goal of a mass awakening is a common fantasy and an impractical one; but self-sufficiency, mutual aid and mutual defense are realistic efforts, given the likely short amount of time we have left. The universal vision is right in front of our faces and always has been: to break away from the corrupt mainstream system, to remove our dependency, to provide our own necessities and, thus, to remove our consent.

 32. Ik ben waarschijnlijk zwaar in de war.
  Ik denk namelijk dat de het hele politie-apparaat volledig corrupt is.

  Ik heb zelf twee agenten gezien die onder invloed van speed waren. Dat herken je direct en FEILLOOS als voormalig speed gebruiker.Bijwerkingen zoals kauwbewegingen en grote pupillen in combinatie met
  raar gedrag.Ik heb daar ook direct een melding van gedaan bij de chef van de nationale politie.
  Moet ie zelf maar ff kijken wat ie ermee doet heb ik tegen m gezegd.Tot nu toe niet veel, want ik kwam er pas één van de twee tegen en hij zag er nog niet best uit. Nog steeds diezelfde junk-uitstraling zeg maar.

  De Politie Slikt,Snuift En Dealt Zelf.
  Check it out, de bron is niet betrouwbaar dus waarschijnlijk is het nog veel erger.

  • Goed overzicht van wat er gaande is en hoe deze een tweetjes in de media en plitiek worden opgezet.

 33. Politiebond: toename overlast verwarde mensen

  Volgens politiebond ACP hebben agenten op straat steeds vaker te maken met verwarde mensen die overlast veroorzaken of zelfs gewelddadig zijn. De ACP wil daarom een onderzoek naar dit probleem.

  Voorzitter Gerrit van de Kamp van de ACP – de grootste politiebond – wil ook weten of de politie nog voldoende in staat is om met die verwarde mensen om te gaan. Volgens hem gaat het daarbij niet om criminelen.

  De afgelopen jaren moet de politie steeds vaker uitrukken voor mensen met psychische problemen. In 2011 gebeurde dat nog zo’n 40.500 keer. In 2013 was dat opgelopen tot meer dan 52.000 keer.

  “Wij hebben hiervoor gewaarschuwd toen er werd bezuinigd op de geestelijke gezondheidszorg. Het probleem heeft zich verplaatst naar de straten en woonbuurten. De politie moet hier mee omgaan, maar die is hier niet voor”, aldus Van de Kamp.

  Bron: rijnmond.nl

 34. het kenteken van peter R de Vries is 2-KKV-33
  KKV = Klux Klax Vlan 😀
  en 33 weten we allemaal wel wat dat betekent.
  Die PR de Vies mag trouwens ook overal zn sneue autootje parkeren.

  Hier een leuk youtube-plempsel van iemand die in de war is maar-zoals gebruikelijk in de aanval gaat en zegt dat de ander in de war is.In dit geval was de opmerking van de duidelijk verwarde man: ‘Ik weet niet waar je het allemaal over hebt maar je zal wel een borreltje teveel ophebben’

  • na 3:01 wordt het ‘verwarrend’

  • Klux

 35. beetje verwarrend is het volgende:
  Het nummer B-22816 bij de paarse lijnen achterop het vliegtuig
  zie 3e foto in de link (krant)

  http://www.huffingtonpost.com/2015/02/03/transasia-plane-crash_n_6609928.html

  1 jaar geleden was het F-WWEF zie foto archief jaar geleden

  http://www.flickr.com/photos/31840736@N08/13608026793

  • Verwarrend is het.. het hele grote vliegtuig ligt in zijn geheel in het water. Niks te zien op het gras. Het stuk gras waar de meesten staan, is keurig plat getrapt of gemaaid. De camera ploegen staan aan de overkant van de weg. Party tenten en heel veel verschillende groepen helpers. 4 overlevenden.. heeft die ene nou nog een bril op en met die grijze vest, komt die echt net uit het water? Zoveel helpers en geen deken tegen de kou? Ja kijk, de tas druipt nog van het water. Want natuurlijk moet ze haar tasje mee, zonder je tas ben je nergens.Is er een die echt kan bevestigen dat dit gebeurt is, of is het een drill? Vliegtuig ligt op zijn zij, waar is de vleugel? Ohlala, ben ik nu een verwarde oplettende complotter?

   • Ik moet mezelf even antwoord geven. De dame in het grijze vest staat tot bovenbenen in het water naast het vliegtuig, misschien op de vleugel.

   • @moeder58

    Inderdaad zover zijn we nog niet eens gegaan,

    Het vliegtuig steeg net op>>> heeft een tank vol kerosine>>> heeft “geen” landingsgestel uit, slaat met z’n bb vleugel keihard tegen de vangrail en maakt geen koprol ?
    dat is heel vreemd , want het is niet meer vliegend maar vallend, de neus had idd in het gras moeten liggen en de kerosine tja. Waar zijn de vleugels(weg gevlogen?)

    Hoop dat het verwarde mainstreammedia verhaal door iemand uit de war gehaald wordt.

   • Je kon er op wachten. De Taiwan vliegtuig crash is volgens een youtuber een hoax.
    Ik heb meerdere tv stations bekeken. Verschillende dashcam opnames met crash tijden; 10:54:36 11:07:08 11:28:47 en 11:29:03
    Wat heeft een dashcam voor nut als de tijd verkeerd staat?
    Als ik het goed snap dan zegt flightradar24 10:54?

    *Flight controllers lost contact with the plane at 10:55 local time
    *Plunges Into River … island near China’s mainland, around 10:53
    *crashing into the Keelung River, just after 11 a.m. local time
    * when it plunged into the river at 11:02 a.m.

    De redding ziet er in mijn ogen een beetje raar uit. In een video zie je dat de auto’s gewoon langs de rommel rijden. De taxi zie ik nergens. Niemand springt in het water om te helpen.
    In een ander filmpje zie ik dat een man gerelaxed naast de gehavende taxi staat, geen vrouw te zien, auto’s rijden voorbij, niemand stopt. Het is dan net gebeurt.
    Hoe zijn de slachtoffers op die vleugel gekomen? Ik heb 1 persoon zien zwemmen. Geen zwaargewonden, bloedneuzen maar niet ernstig. Geen spoor van paniek, ook geen reactie bij dat kind. Om 11:49 staan de overlevenden nog steeds in het water. Als je bedenkt dat er nog velen in het vliegtuig liggen, zie ik vooralsnog niemand naar binnen gaan om te helpen. De 1e boot vaart gewoon tegen de slachtoffers aan. De slachtoffers worden van de ene in de andere boot gesleurt, geen nek bescherming. In ieder geval hebben ze daar bende helpers die allemaal aan de kant staan te kijken. Ik ben benieuwd, is het nu echt of niet? Zo ja, dan hebben deze mensen wel heel veel geluk gehad.

    http://heavy.com/news/2015/02/transasia-flight-b22816-crash-taiwan/
    http://www.youtube.com/watch?v=R5PiOz06zDQ#t=23
    http://www.youtube.com/watch?v=T8GmxMGCDh4#t=523
    https://www.youtube.com/watch?v=V1vJwI09kJk
    https://www.youtube.com/watch?v=1jLHnBH509w

    https://www.youtube.com/watch?v=SF9RLsizQ4c De auto die de taxi filmd, rijd gewoon door in een andere video. En dan zou je denken, wie heeft dat dan gefilmd. De weg is leeg voor de taxi.

   • Het dringt nu pas tot me door. Wat wordt hier gezegt?
    https://www.youtube.com/watch?v=SF9RLsizQ4c

    De taxichauffeur stapt uit en zegt: ik ben net geraakt door een vliegtuig.
    Antwoord de man die vlak achter hem reed: een modelvliegtuig zeker?
    Taxi: nee, 1 met een piloot erin.

    Ja nu moet je toch ophouden.
    Ga me niet vertellen dat die man dat ding niet heeft gezien, gevoelt en gehoord?

    Het is natuurlijk daarom dat alle auto’s voorbij rijden.
    Want er is niks.
    Dank je wel BBC News.
    Geen nieuws, toch nieuws.

   • Sorry, dit heb ik niet goed verwoord.
    (De taxichauffeur stapt uit en zegt: ik ben net geraakt door een vliegtuig.
    Antwoord de man die vlak achter hem reed: een modelvliegtuig zeker?
    Taxi: nee, 1 met een piloot erin.)
    Het was niet tegen de man die achter hem reed. Zo stink ik er ook in. Beeld en geluid.
    Ik blijf het merkwaardig vinden dat de mensen gewoon doorrijden.
    Als je ziet bij CNN hoe iemand op die grond zit te schreeuwen met camera’s voor haar neus. Het ene moment zitten ze te schreeuwen en het andere moment geven ze geen krimp. Nou ik hou er maar mee op, ze zoeken het maar uit.

 36. GOED NIEUWS..en dit is waarom griekeland bij zijn eisen kan blijven…..http://www.loyalist.nl/putin-zorgt-voor-de-beveiliging-van-tsipras/…griekenland is heel belangrijk voor de VS-EU strategisch punt…dus steeds negatief in het nieuws, ze zouden al weer alles inslikken e.d..maar niks is minder waar. de grieken doen precies wat ze hun volk hebben beloofd. Ik buig heel diep voor de russen en griekenland. En wat gaat de vs-eu nu doen? proberen coup te plegen? bommen gooien op die terroristen?….

  • This is for the time being erg good news!!! laat eerst de banken maafia maar eens met de billen bloot dan kijken we verderop het de Vaticaan connectie van de BriCs nog wel eens na.

   let’s be very carefull!!!!

  • Er is geen goed nieuws meer. De globalisten zetten zelf de “revolutie” in gang. Er zijn GEEN soevereine staten meer. de G20 is gewoon open en bloot het globale monetaire systeem aan het neerzetten en iedereen denkt dat West vs Oost aka Political Zionism vs Islam/Brics nog echt is. In wat voor oplossing zullen mensen gaan geloven? Nucleaire holocaust? De globalisten gijzelen de gehele wereld met valse verdelingen en de dreiging van nucleaire oorlog. Wanneer het westen dan off the reservation gaat ala hitler met zijn ruhr gebied blitzkrieg dan zal de wereld willen dat het westen gestopt wordt. het is als je het bekijkt ongelooflijk simpel, slim, sluw en ook nog is compleet gestoord. De gecontroleerde oppositie staat er al met mensen als Ron paul, Nigel Farrage, Marine le Pen, Geert Wilders en Putin die het allemaal zagen aankomen. Het is niet voor niks dat je geconditioneerd wordt om te verwachten dat china in de toekomst de baas is, want die zijn nu ook de vs voorbij gegaan als grootste economie en china en india zijn nu eenmaal de meerderheid van de wereldbevolking. Net als het romeinse en perzische rijk zal het westen dus VS, UK, Israel, EU, Japan, Australie, Canada etc instorten door imperial overreach, een verdunde valuta in de vorm van het vallen van de petrodollar en hyperinflatie, corruptie en het onderdrukken van de bevolking door te grote belastingdruk en wegnemen van vrijheden. Het is hoe de mensen na het feit verwachten hoe het gegaan zou zijn. Dus zal het lijken of de problemen zijn opgelost en begint het weer opnieuw alleen wanneer de mensen er erg in krijgen zal het te laat zijn en is iedereen een slaaf.

 37. Ja mannen, jullie liggen verrekte dwars en daar moet wat aan gedaan worden.

  http://www.welingelichtekringen – samenleving 4.02.2015
  In bijna elk land worden vrouwen ouder dan mannen. In India 2 jaar ouder, in de VS 5 jaar ouder en in Japan zelfs 7 jaar ouder. (laat je niet afschrikken, ff doorlezen

  Als aan wetenschappers (???ik ben Stapel op wetenschappers) wordt gevraagd waarom vrouwen gemiddeld ouder worden, zeggen ze dat mannen nou eenmaal meer risico nemen. Ze neigen ertoe meer te roken, meer te drinken, meer drugs te gebruiken en mannen hebben gemiddeld meer overgewicht. Als ze barbecueën of uit eten gaan, nemen ze gigantische stukken rood vlees en bestellen ze geen groenten, en vele mannen doen aan gevaarlijke sporten. Vervolgens gaan mannen minder snel naar de dokter waardoor hun ziektes in een later stadium worden ontdekt.

  Kunnen zeggen dat je je nog geen enkele dag hebt ziek gemeld is stoer, aan diëten wordt niet gedaan (omdat dat ‘te vrouwelijk’ is), symptomen van ziekten worden weggeredeneerd, hulp wordt niet gevraagd omdat dat te kwetsbaar is – dit zijn allemaal voorbeelden van ‘typisch mannelijk gedrag’. Helemaal van mannen die geen partner hebben die ze nog wel es naar de dokter stuurt.

  Kunnen mannen er wat aan doen? Ja, want volgens artsen starten mannen biologisch gezien helemaal niet met een achterstand, die creëren ze in feite zelf. En als het voor hen zelf al te laat is, kunnen ze hun zonen en neefjes nog aanleren af en toe eens naar de dokter te gaan.

  Moeder58; jongens luister, zoek een partner anders loopt het slecht met je af hoor. Maar ga nou niet naar een mannelijke dokter, want die zijn misschien een beetje in de war en dan kunnen ze je wel eens per ongeluk een verkeerd medicijntje voorschrijven.

 38. Moeder is dit soms een verkapte contact advertentie. Op zoek naar een verwarde compleet denker.

  • Nee hoor Flynn, wel leuk bedacht.

 39. blijkbaar zijn de burgers in de ukraine ook erg in de war want ze bestormen het presidentiele kantoor. Break the system ukraine!!!!

  • ik was blij geweest als wij zo fatsoenlijk te woord waren gestaan. Nee dat doen ze hier in fascistisch den Haag olv Jozias heel anders

 40. hier nog wat verwarde media, die jaren van te voren de aanslag op 9/11 al per ongeluk voorzagen blijkbaar????!!!!?????

  een mooie compilatie voor alle trollen [plaatjes Want lezen wordt wat moeilijk 😉 ]

  http://www.ascensionwithearth.com/2015/02/911-predictions-in-media-before-it.html#more

  I rest my case

 41. The Vatican’s Millennia Secret – Lucifer literally in the Vatican.. https://www.youtube.com/watch?v=eRdmx2mHpxs..

  Eye witnesses to Pope Francis killing and eating babies in Satanic rituals.. https://www.youtube.com/watch?v=9mOQOR8kupk..

  PROOF! LUCIFER WORSHIPED IN VATICAN 2013! (TRUTHLIVES).. https://www.youtube.com/watch?v=_An_cTHmIIo..

  POPE FRANCIS (Jorge Bergoglio) – What the media has hidden from you (Part1).. https://www.youtube.com/watch?v=Brwsv1AWX70..

 42. Deze verwarde man is geniaal verward. 🙂 Let op vanaf 4.00 haha

  https://www.youtube.com/watch?v=R-BLEXeY3N8

  P.s. Maar hij heeft wel hartstikke gelijk!

 43. Kevin Annett (controlled opposition) zou een fantast zijn. Er zijn nooit rechtszaken geweest over de pedofilie, moorden begaan door o.a. de paus Ratzinger of een koninklijke familie. De vonnissen zijn vervalsingen die net echt lijken met verzonnen stempels. Het hoofdkantoor ITCCS in Brussel bestaat helemaal niet.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ku4kNWHT8rg
  VANCOUVER, BC – In an exclusive interview with NewsInsideOut.com‘s Alfred Lambremont Webre, ITCCS Juror Alex Hunter, accompanied by residential school survivor Wa7tsek of the Burrard First Nations Band, stated that Kevin Annett did not convene a Tribunal for a 2012 trial of Pope Ratzinger, UK Queen Elizabeth Windsor, Canadian Prime Minister Harper and others for child genocide and child trafficking of First Nations children in Canada.
  Kevin Annett never served any Jury Notices, Evidence, Instructions, or held a 2012 trial in which he (Alex Hunter) or his fellow Jurors participated, says ITCCS and International Common Law Court of Justice (ICLCJ) former ‘juror’ Alex Hunter.
  “I found out about the so-called 2012 trial of the “Dirty Thirty” (UK Queen, Pope Ratzinger, Prime Minister Harper and others) from the verdicts that Kevin Annett was issuing via email and on the ITCCS website. Kevin Annett is a screen writer and we are characters in his fictional court, trials and verdicts.” …….

  • Als mensen niet opstaan/ontwaken, en niet in balans en in evenwicht komen, en weigeren elke vorm van slavernij te vernietigen en zij niet vanuit hun essentie willen leven en niet in harmonie met de natuur, dan zal die categorie mensen zichzelf bedriegen en gaan misleiden en worden misleidt, en zij houden de slavernij in stand door slaaf te zijn en door andere mensen tot slaaf te maken, een slaaf van EVIL EN DESTRUCTIE.

   Kortom, laat je niet langer afleiden, want in het slechtste geval zal het leiden tot verwarring en zo erg dat je in een gesticht terecht komt, of je valt terug in slavernij, omdat ze je met al die informatie hebben gebroken en verslagen, en jij het opgeeft, daar zijn ze op uit, ze willen niet dat het ontwakingsproces goed wordt afgerond, namelijk door samen te werken, samen te zorgen deze slavernij te vernietigen, door ons onafhankelijker te maken en een samenleving van vrijheid te scheppen en alleen op die manier zal geleidelijk aan de slavernij worden vernietigd.

   En dat is hun enige bedreiging, zij zullen nu hun infiltranten nog meer opzadelen met desinfo, poison hier, poison daar, net genoeg om voor stagnatie te zorgen, en zullen in de tussentijd nog verder de bankschroef aandraaien terwijl ze demeute die denkt wakker te zijn bezig houden met hun poison en verdeeldheid die ze zaaien door hun agenten, want zij gaan over tot actie om hun orde en systeem van slavernij waterdicht te maken en zij zullen ons afleiden en bezig houden met BULLSHIT, zoals ze hun slaven ook bezig houden met allerlei nonsens, hun dagelijkse kost, zodat het onmogelijk wordt gemaakt te ontwaken, zo gooien zij roet in het eten om ons op dwaalsporen te zetten en het proces van wakker worden vakkundig ongedaan te maken, door verwarring, door te zorgen voor vangnetten, door ze te laten vallen, om ze te breken en nooit meer te laten opstaan, ALLEMAAL VALKUILEN.

 44. ik was deze week zo verward door alle berichten dat ik deze false flag helemaal over het hoofd heb gezien. Hilarisch vliegtuigen die door lantaaren palen vliegen
  Natuurlijk schijnt het allemaal zo uitgezonden te zijn in de MSM

 45. Joe Atwill – Air date.. https://www.youtube.com/watch?v=dCNJf83bqjs..

  De wereld wordt bezet door een vreemde mogendheid, een mogendheid die alles behalve menslievend is, we kunnen simpelweg niet werkloos blijven toezien hoe we worden gesloopt, gedecimeerd en uitgebuit en uiteindelijk worden gedehumaniseerd. We moeten ons bevrijden uit de hand van een mogendheid die uit is om de mensheid te loodsen in hun nieuwe tijdperk van overheersing en slavernij.

  Geen belastingen opbrengen voor een wereldwijde criminele occulte mafia organisatie, want het is tegen ons gericht, de bewoonde wereld wordt door hun gegijzeld, ze voeren tegen de mensheid oorlog, en dat is voor het grootste gedeelte altijd al geweest.

  Tijd voor een eigen munt, om niet langer met hun bloedgeld te betalen, zodat we medeplichtig zijn aan hun misdaden, en we niet langer belasting betalen aan de Keizers van Lucifer.

  Road Toll Dodger Santos Bonacci The Uncensored Story.. https://www.youtube.com/watch?v=MWaYAPheGLA..

  The Pharaoh Lineage “The Priest of Amon Ra and the connection to Switzerland.. https://www.youtube.com/watch?v=iz1kGVfWDlc..

  Syncretism with Santos Bonacci – Freeman (Perspective).. https://www.youtube.com/watch?v=aSiBuO7GnE8..

  Michael Tsarion – Psychic Vampirism.. https://www.youtube.com/watch?v=CKvU73nDOXw..

Trackbacks/Pingbacks

 1. BOINNK!!! | Een teken des tijds….steeds meer verwarde mensen - […] Meer verwarde mensen, maar hoe help je ze? […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close