Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Nanotechnologie maakt onzichtbaarheid mogelijk, what else?

Nanotechnologie maakt onzichtbaarheid mogelijk, what else?

Aan de universiteit van Michigan is men druk bezig de techniek te verfijnen die onzichtbaarheid mogelijk maakt (zie notitie onder het filmpje). Het principe is gebaseerd op het ombuigen van licht, zoals dat in feite met lenzen gebeurt. In 2003 kwam de Japanse Dr. Susumu Tachi van de Keio Universiteit al met een illusie van onzichtbaarheid. Dit werd gedaan met een soort poncho waarbij beelden van achter de drager van de poncho op de voorkant geprojecteerd werden, zodat het leek alsof je door de poncho heen kon kijken (zie hier). Het is echter andere koek als je licht via ombuiging bij de waarnemer kunt brengen en er feitelijk “omheen” kunt kijken, zoals hier gedemonstreerd met grote lenzen. [restrict paid=true]Professor Christoph Ellison, assistent Professor aan de Universiteit van Michigan, demonstreert in onderstaand filmpje waartoe nanotechnologie nu al in staat is (zie notitie onder het filmpje). Hij ontwikkelde een zogenaamd ‘cloaking spray’ dat, nadat het is aangebracht en opgedroogd een object vrijwel onzichtbaar maakt (zie notitie onder het filmpje). De techniek is nog in ontwikkeling, dus voorlopig durft de professor het resultaat geen ‘onzichtbaarheid’ te noemen, maar ‘cloaking’. Dat is een Engels werkwoord voor het ‘verbergen’ van een object. Dit woord wordt nu nog gebruikt, omdat op dit moment de contouren van het behandelde object nog wel zichtbaar zijn.

Ik wilde dit filmpje vooral plaatsen om uw aandacht te pakken (zie notitie onder het filmpje) en eens serieus te kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie. In feite is men met nanotechnologie tot veel in staat. Het menselijk DNA kan er wel degelijk al synthetisch mee nagemaakt worden. Dit leidt tot futuristische toepassingen. Zo denkt Ray Kurzweil – Director of Engineering bij Google – dat in 2045 de onsterfelijkheid van de mens bereikt zal worden. Ook beweert hij dat we tegen die tijd ‘Avatars’ (kopieën van onszelf) hebben en ons bewustzijn kunnen uploaden naar nieuwe digitaal gecreëerde werelden. De nanotechnologie ligt dus aan de basis van het transhumanisme. Via nanotechnologie is het nu al mogelijk om bijvoorbeeld een hele kaaklijn te laten hergroeien. Aan de TU Eindhoven werd daarover in 2010 dit filmpje gemaakt. De reconstructie van het menselijk lichaam schiet dus al aardig op. Als elk onderdeel van het menselijk lichaam, inclusief de hersenen, kan worden nagebouwd met nanotechnologie, is het slechts een kwestie van tijd voordat het idee van de ‘Avatar’ van Ray Kurzweil gerealiseerd kan worden. Dit zou ons bij de vraag kunnen brengen in hoeverre het menselijk lichaam niet nu al een ‘Avatar’ is en in hoeverre ons bewustzijn niet nu al uit een andere realiteit komt. Zou het zo kunnen zijn dat ons bewustzijn in een Avatar-wereld gevangen gehouden wordt? De ontwikkeling van de nanotechnologie zet je aan het denken.

Stel u was Ray Kurzweil en u wilde Avatars bouwen en u was in staat om het menselijk bewustzijn te uploaden naar die Avatar via een internetconnectie; zou het dan niet handig zijn dat u in die Avatars iets implanteerde dat u alle macht gaf en dat er voor zorgde dat dat bewustzijn niet meer ontsnappen kon uit die Avatar? Stel u bent ook nog eens in bezit van het netwerk en u bent in staat om de Avatars een beetje aan te sturen? Kent u de film ‘The Matrix’? Zou het kunnen dat onze ‘bezieling’ nu al in een Avatar wereld gevangen gehouden wordt? Stof tot nadenken. Kijkt u ondertussen goed uit welke spray u in uw haar spuit.

Note: bovenstaand filmpje was een 1 april grap dit jaar, maar de techniek van ‘cloaking’ wordt wel degelijk gedemonstreerd in dit filmpje van 25 september jl. Dat dit met nanotechnologie in de toekomst wellicht mogelijk wordt, is dan ook in het geheel niet uit te sluiten. De mogelijkheden van nanotechnologie in dit artikel in relatie tot Ray Kurzweil en het laten hergroeien van lichaamsdelen, is wel degelijk serieus (zie ook hier). Ook de toekomstverwachtingen van deze man – die niet voor niets een belangrijke positie binnen Google bekleedt – moeten we zeker serieus nemen.

Klik op de blauwe linkjes voor meer achtergrondinfo. [/restrict]

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
25 Comments

 1. What else? Spionnetjes in de vorm van ‘digitale insecten’ die eruit zien als biologische wespen en muggen. Cameraatjes met 360 graden visie in de mini-oogholtes en wie weet wat voor vloeistof ‘ze’ de angel in een mensenlichaam laten inspuiten. Hoeft die militaire iFly of Killer eBee niet eens onzichtbaar te zijn, maar simpelweg vermomd als huis-tuin-en-keuken beestje.

  • Heb jij toevallig de Delta Deceptie van Dan Brown ook gelezen? Daar kwamen ze in voor die insecten.

   • Nope, die titel van Dan Brown nog niet. Wel The Lost Symbol en The Da Vinci Code. Delta Deceptie kende ik eerlijk gezegd niet eens, staat nu op mijn to-read.

    Wellicht stamt mijn idee wel uit m’n jeugdcollectie Suske & Wiske waaronder De Woeste Wespen. Die verscheen in september 1987 en ging over genetisch gemanipuleerde wespen 😉

 2. Zelfde techniek of variant hiervan wordt gebruikt door de reptilians om een draagbaar hologram over zich heen te projecteren gecallibreerd op de frequentie van onze zintuigen. Ergo wij zien bv the queen, obama , keanau reeves en ervaren deze als mensen terwijl er heel andere wezens onder zitten.

  • voor kleine foutjes in de hologram callibratie per ongeluk vastgelegd per digitale camera zie onderstaande link

   http://www.youtube.com/watch?v=WdZLWF_atTg

   [ wat meteen verklaard waarom diverse tegenspelers zeiden dat betreffend acteur een zeer penetrante lichaamsgeur om zich heen draagt.

   obama hologram

   http://youtu.be/u5Ool1NsKW4

   Queen hologramm

   http://youtu.be/YWH5zJJCDPY

   en vele vele ander filmpjes door wakkere medemensen geupload op you tube

  • Wie weet, ik kijk eerlijk gezegd zelf nog(al) sceptisch naar zulke theorieën over reptilians en andere wezens. Waarom immers moeilijk doen als onzichtbaarheid makkelijk kan:

   http://www.youtube.com/watch?v=e181BgYLYHY

   En triest, maar schijnbaar menselijk is:

 3. off topic [maar niet echt sinds die bewuste datum /you are allways on my mind]

  BREAKING BREAKING BREAKING—- RUSLAND GEEFT ENORME HOEVEELHEID INTELLIGENCE ABOUT 9/11 VRIJ.——-ONWEERLEGBAAR BEWIJS[[HD] VOOR MINI NUCLEAIRE EXPLOSIE IN KELDER/ NUCLEAR PIT TWIN TOWERS—— VETERANS TODAY CHIEF EDITOR GEEFT TOELICHTING IN HET INTERVIEW.—– IS NEDERLAND MEDEPLICHTIG AAN HULP AAN DE GROOTSTE MASSA MOORDENAARS???????

  http://stateofthenation2012.com/?p=7858

  AIVD ‘WIJ DOEN GEEN MEDEDELINGEN’ HET WAS NIETS, HET IS NIETS , EN HET ZAL NIETS WORDEN. lEVE DE MONARCHIE!!!! HOUZEE!

  Kopje thee bij de chocola????

  • Thanks for sharing! Wat mij betreft is niets rondom 9/11 off-topic, omdat het nagenoeg alle hedendaagse shit samenbrengt: oorlogen, financiële en humanitaire crisissen, no-privacy in het kader van (schijn)veiligheid, you name it.

   Wellicht dat we qua jaartelling in het Westen of misschien wel wereldwijd wel 9/11’01 als jaar 0 gaan beschouwen, ofwel vandaag leven we dan in het jaartal 13 😉

  • Wees gerust er gaat veel meer komen. http://donquijotte.wordpress.com/2014/09/22/rusland-opent-de-archieven-de-geschiedenis-van-de-2e-wereldoorlog-moet-opnieuw-geschreven-worden/

   Ook kwam veel van de stealth technologie uit Rusland en is hier in het Westen gekopieerd.

   De oorlog is al begonnen. Informatieoorlog, sancties en een onzichtbare oorlog. Laten we er als waarheidszoekers ons voordeel mee doen. Probeer in contact te komen met zoveel mogelijk mensen met andere inzichten en dan wereldwijd. Hebben we toch nog iets aan de ons geleerde talen.

  • dus toch nukes? Tja ,Fetzer is er weer bij betrokken.
   Pas op voor Fetzer zou ik zeggen.

   @Elve twelve, De laatse alinea van je geplaatste artikel zegt het al. Geen spat bewijs HOE het is gedaan.
   Maar dat doet er niet toe, zegt het artikel.
   En wie het precies uitgevoerd hebben is dus ook niet bekend. Daarvoor moet je eerst weten WAT er is gebeurd.

   Maar een mini nuke is echt volslagen onzin.
   Stalen kolommen die tot stof veranderen in de val.

   Voor iedereen die nieuw is hier op MV, bekijk eventjes de Youtube docu ”Where did the towers go?” van Dr Judy Wood.

   • Welcome back!

   • Helemaal geen nukes!
    wtc 1&2 werden van boven naar beneden afgepeld of verwoest , TOT STOF VERANDERD,
    door een free directed energy weapon.
    Dr Judy Wood.

   • Who the fuck is Henry Makow? Hij is uit het Anglo-Saksische kamp en MOET Putin kapot schrijven. Dat zijn verhaal niet klopt is het feit dat de eenheid binnen de EU nu op het spel staat en juist die EU is een belangrijk blok. Henry Makow is zo controlled als je maar zijn kan als je het mij vraagt. Maar ja ik bezie het allemaal gewoon en trek mijn eigen conclusies. Eén van die conclusies is dat het VK en de US of A failliet zijn en oorlog willen. Zo eenvoudig.

  • Na lang bestuderen van beschikbare informatie en beelden van vermeende nucleaire exposies, betwijfel ik meer en meer of nucleaire bommen bestaan. Wat ook een enorme vuurbal, gigantische drukgolf en paddestoelwolk geeft is een thermobarische explosie. Ook wel “vacuum bomb” genaamd of “fuel-to-air bomb”. 70 jaar geleden slikte iedereen alles voor zoete koek maar vandaag de dag zijn er meer en meer mensen die zelf denken en de daarvoor benodigde informatie op internet vinden. De zogenaamde A-bomb op Hiroshima was zo groot en zwaar omdat die afgeladen was met aceton of een dergelijke vluchtige en zeer explosieve koolstofverbinding. Een tapijt-bombardement met napalm en fosfor deed de rest. Vergelijk de foto’s van Tokio na het verwoestende napalm-bombardement, http://nl.wikipedia.org/wiki/Bombardement_op_Tokio ,met die van Hiroshima, http://nl.wikipedia.org/wiki/Atoombommen_op_Hiroshima_en_Nagasaki en zie dat er geen verschil is. Alles wat toen van metaal of steen was, staat vandaag de dag nog overeind. Zelfs recht onder het epicentrum van de vermeende nucleaire explosie.
   Bij nucleaire “bommen” spelen een aantal fysische problemen.
   Een “kritische massa”: waarom 52kg U235 in bolvorm en 61kg in cilindervorm? Waarom überhaupt een “kritische massa”? Je kan ook 1 kg U235 splijten.
   Hoe worden de neutronen die de initiator produceert afgeremd? Snelle neutronen veroorzaken geen splijting, er zijn regelstaven van grafiet of borium nodig om de neutronen zo te vertragen dat hun energieniveau instabiliteit in een U235-nucleus kan veroorzaken. Of water maar dat past niet goed in een “kernkop”.
   Hoe wordt de initiator toegepast? Door Polonium met Beryllium te legeren wordt een neutronen-emittor vervaardigd maar hoe schermt men de snelle neutronen af die daarbij ontstaan en voor de wijde omgeving zeer gevaarlijk zijn? Als men Polonium en Beryllium gescheiden houdt en door een explosie mengt, ontstaat het probleem dat Polonium door de zeer korte halfwaardetijd van 138 dagen zozeer radioactief is dat een halve gram een temperatuur bereikt van bijna 500˚C. Er moet een flinke airco in een Tomahawk zitten om dat continue af te voeren. En na een paar maanden is er niet genoeg Polonium meer actief om nog als initiator te kunnen dienen.

   De gesmolten resten onder de Twin Towers zijn het resultaat van tonnen thermiet die gebruikt zijn om het stalen geraamte van de gebouwen in exact getimede sequenties te verwoesten zodat de gebouwen instorten als een kaartenhuis. Op sommige video’s op Youtube zie je sproeiregens van gesmolten metaal spuiten uit verdiepingen die direct daarna dan ook instorten. Thermiet valt niet te blussen omdat het geen zuurstof nodig heeft maar metalen met elkaar reageren op moleculair niveau. Daarom kreeg de brandweer de branden niet geblust en is Ground Zero versmolten bij een temperatuur van rond de 3000 graden.

   • Misschien wel het meest overtuigende filmpje.

   • @spock,de torens zijn niet ingestort.
    De 7 ‘instortende’torens hebben geen van allen een schokgolf teweeg gebracht die normaliter plaats vindt bij een instortend gebouw. Dat komt omdat ze tot stof zijn vergaan in de val.Zie Dr Judy Wood.’Where did the towers go’

    Er lijkt overigens wel thermiet oid te zijn gebruikt bij het ‘Tom and Jerry effect’,nml, het silhouet van het zogenaamde vliegtuig in building 2.
    Daar zie je idd gesmolten metaal spuiten.

    Toch verklaart ook thermiet niet het tot stof vergaan van stalen balken in de val.
    Zie de beelden bij bijvoorbeeld’where did the towers go’ en ‘checktheevidence.com’

    Ook lijkt het me vrij lastig om middels thermiet tegelijkertijd dikke kolommen staal op tig punten te laten smelten,maar zoals gezegd,het verklaart nog steeds niet het tot stof vergaan van de zeven torens en waarom er geen bijpassende schokgolf is gemeten.
    Zie over de schokgolf Dr Judy Wood, where did the towers go’

   • Een kernbom kan alleen maar op een specifieke plaats, op een specifieke tijd, en een specifieke configuratie met de zon/aarde gedetoneerd worden. M.a.w het is jaren van te voren te berekenen waar een kernbom kan detoneren:

    “Stung by both ridicule and criticism, Bruce Cathie was once asked to prove his claim of being able to predict a nuclear test. “I found that a bomb has to be detonated on a geophysical point at a particular time,” he said. His reasoning for this relates to his claimed harmonic lines of force [see the work of Carl P Munck, Michael Lawrence Morton etc elsewhere on this website], or the geophysical position of the sun in relation to specific points located on the earth’s surface.”

    http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_harmonicconquestspace_b.htm

    “I realised that an all-out atomic war was an impossibility. Both sides could precalculate well in advance the time and positions of atomic attack. Plus the fact that only certain geometric locations could be devastated anyhow. A logical war cannot be considered under these circumstances. This could be the explanation for the proliferation of conventional weapons in modern warfare.”

    http://lunaticoutpost.com/showthread.php?tid=3625

 4. Wie kan deze zeer overtuigende video over controlled opposition Bil hicks/ Alex Jones uploaden???

  Ben niet zo’n computer slimpie 😳

  • Deze?

   • nee, deze volgens mij is het een andere, wel heel erg uitgebreid onderbouwd, ongeloofelijk, ik vond de laatste tijd dat flitsende decor met al die rare symbolen op de achtergrond al zo verdacht. over subliminal mindcontrolling via symbolen gesproken

    http://vimeo.com/107300153

    fijn ook dat niburu vandaag eens even aandacht besteed aan de moderatie kwaliteiten van een oude Nazikrant genaamd ‘de telegraaf”

    Misschien moeten we maar eens opnieuw een commissie voor den perszuivering instellen.

   • @Elvetwelve Over die symbolen achter Alex Jones schreef ik in 2013 al eens.
    http://donquijotte.wordpress.com/2013/10/29/denkt-alex-jones-dat-hij-jezus-is/

 5. Quod erat demonstrandum; bij deze de link van andere site waar hij op staat

  http://www.wijzijnklaar.nl/

 6. Vandaag ben ik weer wat wijzer geworden.
  Dank allemaal ervoor. En ook dank aan degene die de link naar deze site op een bekende FB heeft geplaatst.
  In het kader van perceptie deceptie: is er nog een inside info over David Icke? (ik hoop van niet)

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close