Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Oorlogje spelen is big business

Oorlogje spelen is big business

Het zal de politici in Den Haag een worst wezen of er enige serieuze kern van waarheid zit in de onderbouwing voor het starten van een oorlog in de Oekraïne. Het is big business. De Joegoslavië oorlog was al een vetpot. Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waar al dat geld voor de fantastische verbouwing van de binnenstad van Den Haag vandaan gekomen is? Denkt u dan maar even aan het Joegoslavië tribunaal. Het was big business dat Nederland haar verradersrol gespeeld heeft bij Srebrenica en het doodseskader ‘the scorpions’ de vrije hand had om de massamoord in de heuvels bij Srebrenica uit te kunnen voeren. Vervolgens werd dit in de schoenen geschoven van de Serviërs, die mochten worden berecht in Den Haag; ‘vestzak-broekzak’. De hele oorlog opzich was al big business voor Nederland. We hebben de Bosnische moslims flink lopen bewapenen. Volgens getuigen bij deze site gebeurde dat zelfs binnen het Nederlandse VN kamp dat onder leiding stond van ‘Don’t shoot the piano player‘ Karremans.

the-scorpions (1)Op VeteransToday lazen we eerder al het volgende [citaat] Een van de meest grove incidenten in de recente geschiedenis is de slachting in Srebrenica in 1995 door een paramilitaire groep genaamde ‘the Scorpions’. We hebben nu een hooggeplaatste getuige en stukken uit officiële documenten die categorisch bewijzen dat het de NAVO was die niet alleen de Nederlandse afwachtende houding opdroeg (die de moorden mogelijk maakte), maar dat de NAVO de Scorpions wierf, betaalde en aanstuurde. Deze Scorpions vermoorden in 1 dag meer mensen dan Stalin deed tijdens zijn laatste wreedheden.

Iemand die overigens een belangrijke rol vervulde bij het optuigen van het Joegoslavië tribunaal is een meneer met de naam Ben Ottens. Deze man maakte een ‘Blitz Krieg’ carrière zo ziet u aan zijn CV. Interessant is dan ook de vraag of de maffiagroep Poot wellicht een rol heeft gespeeld in de wapenleveranties of de levering van troepen via bijvoorbeeld BSS Security (een soort Nederlandse Blackwater/Academi). Ook interessant is het te achterhalen of er ook Nederlanders onder die Scorpions-eenheid zaten. Hoe kan het ook dat een politicus genaamd Ben Ottens, totaal onervaren op andere vakgebieden, ineens allerlei functies ging bekleden onder Joris Demmink en ook het Joegoslavië tribunaal mocht helpen optuigen? En hoe kan het dat deze voormalige telg van Joris Demmink nu in de stichting ‘De Roestige Spijker’ zit die ogenschijnlijk Joris Demmink aan lijkt te willen pakken.

We zien in de Oekraïne nu dezelfde verdraaiing van feiten als ten tijde van de Joegoslavië oorlog. Alleen toen hadden we alleen nog maar de Main Stream Media en nauwelijks sites als deze die een ander geluid lieten horen. Door dezelfde techniek van het alsmaar herhalen van de leugens, gaat het volk het vanzelf geloven. De golfoorlog werd al verkocht op basis van valse argumenten. En alle andere conflicten daarna gebeurde precies hetzelfde. Wilt u nog langer wegkijken? Van die 6 miljard bezuinigingen die dit kabinet in 2014 doorvoert gaat een groot deel naar de maffiagroep die u zoet houdt met een soapserie over Joris Demmink. De verkoop van de claim van Jan Poot aan het Litigation Fund houdt waarschijnlijk zoveel in dat de ingevlogen meesteroplichter Jack Abramoff samen met zijn vriendje Robert Rubinstein het te incasseren geld in “nuttige projecten” weg mag sluizen. Het zou niets verbazen als een nieuwe oorlog een interessant investeringsprojectje oplevert. Een ander deel van die bezuinigingen wordt doodleuk opgemaakt door Jeanine Hennis-Plaschaert door zo’n beetje al het militaire wapentuig dat ons kleine landje rijk is naar de nieuwe zelfgeschapen oorlog in de Oekraïne te sturen.

De betrokken politici denken vooral aan het tonen van hun daadkracht bij het optuigen van deze oorlog. Immers door aan Europa te laten zien hoe gewillig ze mee werken, hoe eerder ze na de politieke carrière een mooie topfunctie tegen een dik salaris bij een roversbank mogen vervullen. “Een roversbank?“. Ja dat is zo’n instelling die geld uit het niets schept om het tegen rente uit te lenen, zodat landen, bedrijven en individuen compleet aan de ketting komen te liggen. The Banks rule the world. Deze oorlog moet en zal er komen. Het gaat om uitbreiding van grondgebied; ook wel imperialisme genaamd. Levert het u en mij iets op? Ja, betalen zult u! Er gaat een fikse lening naar de Oekraïne en de gasprijs zal stijgen. Bovendien kost al dat wapengekletter geld. En de Oekraïne heeft het niet, dus het Westen helpt ze een beetje. “Kost wat, maar dan heb je ook wat“, weer een landje ingepikt.

Waarom is oorlogje spelen dan uiteindelijk toch big business voor Nederland? Nou u zult het waarschijnlijk niet in uw portemonnee voelen, maar bepaalde families of bedrijven die graag wapens leveren wel. Zij kunnen er erg rijk van worden. Bovendien zijn er ook allerlei George Soros achtige fondsen die na zo’n oorlog graag met de geldbuidel strooien om te investeren in de verbouwing van een stad als Den Haag. Dat is dan bijvoorbeeld de mooie beloning die je als land krijgt als je de zelfgeschapen oorlogsmisdadigers voorgeleidt bij een oorlogstribunaal voor iets waar je eigenlijk stiekem zelf schuldig aan bent (maar wat toch niemand doorheeft). De gemiddelde burger betaalt dus de rekening voor deze oorlogen en de verantwoordelijke politici vullen hun zakken door het vooruitzicht op een prachtige carrière met een riant salaris (over steekpenningen niet gesproken) en de elitaire groep die zich bezighoudt met wapenhandel kan bijvoorbeeld weer wat extra grond kopen.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nlBSSholland.com, Telegraaf.nl

Alle Shares 60
468 ad

14 Comments

 1. wat me wel duidelijk is nu ,is dat Micha geen psychopaat is.

  hij voelt zich aardig ongemakkelijk als de rechter de lijnen roestige spijker/AD/poot aan het vaststellen is bij de getuige.

  micha weet dus donders goed dat ie fout bezig is ,,dat straalt van m af tijdens de close up als de camera m dichtbij filmt op de tribune.

  http://youtu.be/m_gOxmOY2aA

 2. ‘Grappig’ of moet ik zeggen: ‘Gruwelijk’ hoe alles met alles is verweven.
  Dat de lijntjes uit het verleden regelrecht naar het heden lopen, weet u wel: ‘join the dots’!

  Joegoslavie —> Ben Ottens
  Ben Ottens —-> Demmink
  Demmink —-> fa Poot c.s.
  etc.

  en wat betreft Karremans, deze enorme lafbek kon voor Mladic alleen nog half in z’n broek schijtend iets mompelen van don’t shoot the pianist
  waarop Mladic zei: U bent een waardeloze pianist. 😉

 3. Hoe het huidige criminele geldsysteem ervoor zorgt dat we wereldwijd nu met miljarden chronisch zieken zitten. Ik heb al vele jaren geleden alle politieke partijen met dit verhaal benaderd. Ik heb alle kranten gebeld. Ik heb bij het Binnenhof met een spandoek gestaan. Ik heb met een pagina groot artikel hierover in een krant gestaan. Maar de katalysator die hiervoor verantwoordelijk is die smerige zwarte rook omzet in giftig ultrafijnstof en gassen en zijn houdbaarheid’s datum al was overschreden toen deze geïntroduceerd werd is tot op de dag van vandaag niet aangepast. Het interesseert de politiek geen flikker wat het volk denkt, vraagt of wil. Het enige dat ze interesseert is geld, veel geld liefst over de ruggen van zoveel mogelijk, zieken en dooien.

  Het huidige fiat geldsysteem is een van onze allergrootste problemen op aarde, omdat het vele andere grote problemen veroorzaakt. Margrit Kennedy heeft uitgerekend dat elk product dat wij kopen 40 tot 45 procent te duur is door de rente en de rente op rente die in de prijzen van alle produkten verwerkt zit. Dit is ook de reden dat nu de 85 rijkste mensen op aarde (bankiers, beleggers en multinationals dus) de helft van de rijkdom van de wereld bezitten. Dit kan er volgens mij theoretisch gezien alleen maar toe leiden dat uiteindelijk 1 persoon de hele wereld zal bezitten.

  In grote lijnen komt het neer op het volgende. 97% van het geld in omloop is geld geleend van een bank en dit geld bestaat uitsluitend als nummers in een computer. Het is rentedragend en zal weer afgelost moeten worden aan de bank. De overige 3% zijn de briefjes en munten in onze portemonnee. Als alle leningen afgelost zijn dan is er geen geld meer in omloop, nee erger nog dan bestaat er zelfs geen geld genoeg meer om de rente te betalen. Het geld om de rente te betalen moet dus uit nieuwe leningen komen.

  Het geld dat je van de bank leent wordt door de bank uit het niets gecreëerd. Jouw handtekening zorgt ervoor dat dat mogelijk is. Als de hoofdsom is afgelost verdwijnt dat geld ook weer in het niets. Maar de rente die jij moet betalen zul jijzelf uit het niets moeten creëren want het is niet door de bank gecreëerd. Omdat dat natuurlijk onmogelijk is kan dat geld alleen maar uit het geleende geld van andere leners komen. Een aantal van deze leners kunnen daarom niet meer aflossen en raken hun huis of bedrijf etc. waarvoor ze geld geleend hebben aan de bank kwijt. Kijk om je heen naar het aantal huisuitzettingen en bedrijven die momenteel failliet gaan. De bank wint dus altijd. Ze hebben met het geld dat uit niets is gecreerd echt geld en bezittingen verkregen. Daarnaast is de rente die ze berekenen ook nog eens velen malen te hoog omdat die gebaseerd is op het lenen van geld van spaarders.

  Iedereen die dit piramide geld spel gaat begrijpen zal het dan ook met mij eens zijn dat alle politici ten dienste staan van de bankiers. Als ze ten dienste zouden staan van de burger zou deze enorme misstand hoog op hun agenda staan om direct aan te pakken.

  Dit systeem waarin rente uit nieuwe lenigen moet worden betaald kan alleen werken in een steeds maar groeiende economie. Helaas wonen we op een begrensde aarde. De aarde groeit niet mee. Daar zien we nu de gevolgen van. Om de rente te kunnen blijven betalen moeten we koste wat het kost en zelfs exponentieel blijven groeien met als gevolg dat we de bodemschatten van de aarde in een steeds sneller tempo moeten omzetten in producten die op termijn de schoorsteen uit gestookt zullen worden, als uitstoot uit de uitlaat van je auto komen of zoals plastics vaak direct in de oceaan gedumpt worden.

  Om die reden kun je in Zuid Oost Azië nu de sterrenhemel niet meer zien vanwege uitstoot van verkeer en industrie. Ook in het westen zijn er nu vele steden waar je de sterrenhemel niet meer kunt zien. In China worden momenteel 2 kolencentrales per week bijgebouwd. De grootste kolenhaven ter wereld in Australië vernietigt het Groot Barrière Rif om aan de vraag uit China te kunnen voldoen. Doordat bijna alles wat wij kopen uit China afkomstig is begrijp je dat wij onze vervuiling uitbesteedt hebben. Als wij alle produkten die we in huis hebben in Europa of Amerika zouden produceren zouden wij ook stikken in de uitstoot. Het allergrootste deel van deze vervuiling in Zuid Oost Azië wordt dus door ons in het Westen veroorzaakt.

  Door deze vervuiling beginnen nu miljarden mensen in heel Zuid Oost Azië de chronische ziekten te ontwikkelen die we ook in het Westen hebben. In Thailand is het voedingspatroon niet veranderd, maar toch krijgen mensen nu ook in hoog tempo an mass kanker, hart en vaatziekten, longziekten, hoge bloeddruk, autoimmuunziekten, huidziekten noem maar op alles wat wij in het Westen hebben. In Vietnam leven mensen in steden 24 uur per dag 7 dagen per week met mondkapjes op. In grote steden in China is het nog erger, daar wordt de zon op billboards geprojecteerd omdat die vaak niet meer zichtbaar is door het fijnstof in de buitenlucht.

  Ultrafijnstof (in het engels nanoparticles) is tot 1000 keer fijner dan fijnstof. Ultrafijnstof is een produkt, let op een produkt, van de katalysatoren van verkeer en industrie. De katalysator zet zwarte stinkende rook om in onzichtbaar en reukloos CO2, Stikstof dioxide, ultrafijnstof en nog veel meer. Dit is direct te vergelijken met het gevaarlijke dodelijke reukloze koolmonoxide. Doordat er dankzij de lobbyisten van de vervullingsindustrie in Brussel en Washington nog steeds geen wettelijke regelgeving is voor ultrafijnstof, stoot de nieuwste generatie autos 1000x meer ultrafijnstof uit. Dit hebben ze gedaan om de wettelijk vastgestelde CO2 normen te kunnen halen. Daardoor kunnen de politici dan weer zeggen de vervuiling neemt af! Terwijl de echte gevaarlijke toegenomen vervuiling door hen verzegen wordt.

  Deze uitstoot van verkeer en industrie zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwen en dat het bloed stroperig wordt. Dit is een beschermingsmechanisme van het lichaam om te voorkomen dat deze gifstoffen in de cellen komen. Hierdoor wordt ook de zuurstof toevoer naar de cellen vertraagd. Alternatieve kanker onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat zuurstof tekort in de cellen kanker veroorzaakt. De wereld gezondheids organisatie meldt dat 7 miljoen mensen per jaar overlijden door uitstoot van verkeer en industrie. Dit getal moet door hen iedere keer weer groter worden bijgesteld. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat je dat gerust met 10 of 100x kunt vermenigvuldigen.

  Fijnstof bindt zich aan pollen en stuifmeel. De stapeling van uitlaatgassen en pesticiden zorgen ervoor dat de cellen waar de reukhaartjes in staan beschadigd raken waardoor het reukorgaan niet meer werkt. Dit gebeurt bij mij en dit gebeurt bij de bijen en de hommels. Daardoor kunnen deze insecten de weg naar de bloemen en naar huis niet meer vinden. In China is het al zover dat kinderen in hun schoolvakanties in boomgaarden werken om met kwastjes het bevruchtings proces uit te voeren omdat er geen bijen meer zijn.

  In Nederland hebben we mede door deze uitstoot nu 5 miljoen chronisch zieken. Leg de kaartjes van de luchtvervuiling naast de kaartjes met chronisch zieken en bekijk het resultaat. Door te blijven stemmen op partijen en politici die dit geldsysteem niet willen hervormen zal dit aantal chronisch zieken blijven groeien. Alle politici hebben hun positie te danken aan de bankiers. Je komt n.l. niet in aanmerking voor een positie op de politieke ladder als je niet voor de bankiers werkt!!!!! Dat is simpelweg hoe het systeem in elkaar zit.

  Alle oplossingen voor alle problemen bestaan al. De meeste liggen weggestopt in de laden van de multinationals. Dankzij het wereldwijde patentsysteem kunnen de oplossingen die de enorme winsten van multinationals in de weg staan opgekocht worden door deze bedrijven en de bankiers. Alle goede ideeën en uitvindingen komen namelijk vroeg of laat in deze patentfuik terecht. U weet niet van deze oplossingen omdat de media dit voor u verborgen hebben gehouden omdat ook de media eigendom zijn van de bankiers. Deze laden moeten worden geopend en de oplossingen hoeven alleen maar uitgevoerd te worden.

  Voor de oplossing voor een nationaal geldsysysteem kijk op http://www.onsgeld.nu

  Voorbeeld: Al in de 50er jaren is er een Thorium reactor gebouwd. Thorium is nucleaire energie die volledig veilig en vele malen efficiënter is dan de huidige nucleaire centrales en waarvoor de grondstof in overvloed wereldwijd aanwezig is. De test centrale heeft 5 jaar gedraaid en is daarna ontmanteld omdat er geen atoombommen mee gemaakt konden worden!!!!!!! Het pastte niet in het plan van de bankiers en politici.

  Stop met aandacht te geven aan politiek. Het hele verhaal van links vs rechts is een grote afleidingsmanouevre. U wordt bezig gehouden met politiek theater dat niet leidt tot oplossingen. Stemmen is absoluut zinloos. Maak iedereen duidelijk dat alle politici naar huis gestuurd moeten worden. Iedereen persoonlijk zal moeten gaan voor de oplossingen. Het heeft geen zin om te wachten tot er iemand opstaat die de problemen voor u gaat oplossen. Als er zo’n leider opstaat en macht gegeven wordt door het publiek wordt hij n.l. ook weer omgekocht door de bankiers. We hebben slimme technici, uitvinders en probleemoplossers nodig. We moeten gaan voor goede plannen, niet voor politici. Plannen die goed zijn voor de gehele mensheid.

  Besef het volgende: Doordat je je auto voltankt help je mee om de olieoorlogen in stand te houden. Je helpt mee om miljarden mensen chronisch ziek te maken of the houden. je helpt mee om het milieu te vernietigen. Je helpt mee aan de bijen sterfte omdat ook dat het gevolg is van een stapeling van uitlaatgassen en pesticiden. Dus daarmee brengen we de wereldwijde voedselproduktie in gevaar.

  Big Farma vaart hier wel bij. Chronisch zieken zijn hun natte droom. Die zullen de rest van hun leven medicijnen blijven gebruiken. Maar toch zit ook Big Farma met de handen in het haar. Je kunt n.l. vergiftiging niet bestrijden met nog meer chemicaliën, dat lukt alleen met natuurlijke middelen.

  Bedrijven als Monsanto spelen hier ook sluw op in want ook de natuur kan niet meer normaal functioneren onder deze enorme vervuiling. De boeren in Nederland zijn nu aangewezen op kassen omdat in de vervuilde buitenlucht vaak geen goede resultaten meer te behalen zijn.

  Autofabrikanten kunnen voor een paar euro een interieur-filtertje maken dat giftige gassen en fijnstof van de auto die voor je rijdt uit de autocabine kan houden. Maar ze zijn nog steeds niet in staat om een katalysator of filter te maken die die rotzooi bij de uitlaat tegenhoudt!!!!!!! In plaats daarvan hebben we al jaren een discussie met voor en tegenstanders van global warming. Toen bleek dat de aarde niet meer opwarmde werd dat veranderd in climate change. Het gevolg van deze oeverloze discussie is dat de auto-, olie- en energiebedrijven nog steeds geen afdoende filters voor deze uitstoot hebben ontwikkeld en ongestoord door kunnen gaan met deze vervuiling die er intussen voor zorgt dat de hele planeet onleefbaar wordt.

  Geld is simpelweg een overeenkost tussen twee partijen voor de overdracht van een produkt dat tot stand gekomen is door er tijd en energie in te steken. Geld zou dus moeten worden uitgedrukt in een kilowattuur of een arbeidsuur. Geld hoeft op zich dus geen waarde te hebben. Geld moet vertrouwen hebben dat het zijn waarde zal behouden. Daarom is een protocol gebaseerd op bitcoin en bv een kilowatuur volgens mij de beste optie. De bitcoin is tot nu toe niet manipuleerbaar gebleken. Wel is het onderwerp van waardeverandering door speculatie. Door het aan een kilowattuur te koppelen zal de waarde altijd gelijk blijven. Omdat geld geen waarde heeft hoeft er dus ook geen rente over berekend te worden. Hooguit een kleine vergoeding voor een transparante instantie waarvan we met zijn allen vinden dat die de geldcreatie voor ons moeten verzorgen.

  Goud is het geld van de rijken. Er is niet genoeg van in de wereld om de wereldwijde geldbehoefte te dekken. Ook is het proces om het te winnen zeer vervuilend en vaak mensonterend. Als het goud kon vertellen wat het allemaal had meegemaakt zouden onze haren te berge rijzen. Dus ook goud is niet aan te bevelen als geld.

  De media gaan je dit verhaal niet vertellen omdat zij ook eigendom van de bankiers zijn. Als we die 40 a 45% van het geld in onze zak kunnen houden door geldhervorming hoeven we wereldwijd nog maar half zo hard te werken, daarmee kan ook de werelwijde vervuiling halveren. En hebben we tijd en geld om echte oplossingen te realiseren. Door het geldsysteem te hervormen zullen we ook de problemen van de arbeids migratie kunnen oplossen omdat iedereen in de hele wereld eenzelfde beloning zal gaan krijgen voor zijn of haar tijd en energie. En door de energie industrie te hervormen hoeven we geen oorlogen meer te voeren om de bodemschatten van de aarde.

  De grote oplossing zal moeten komen door te leren denken in termen van “beter voor iedereen” i.p.v. “meer voor mijzelf”.

 4. weer een mooi stukje nederlandse geschiedenis waar je aandacht voor vraagt.
  ik mis nog het lijntje

  Wapenhandel oranje, ganstermeisje Mabel, haar bed vriendje de toenmalige minister van bosnie sacirbey, en voor het afronden van de operatie de beloning. toetreden tot koninklijk huis als alias voor…

  overgenomen van Pro republica

  Zwijgen doet koningin Beatrix over haar kennis over Srebrenica. Werd zij op een Bilderberg-bijeenkomst ingelicht over de op handen zijnde Servische aanval op de moslimenclave? Gezien het niet-controleerbare karakter van de staatsinrichting van de polder kan dit gerucht maar niet ontzenuwd worden.

  Dan hebben we nog het ‘gangstermeisje’ Mabel van Amsberg dat ten tijde van de Bosnische burgeroorlog in bed lag met de toenmalige Bosnische minister van buitenlandse zaken Mohammad Sacirbey. Er is ook nog altijd het gerucht dat Mabel toen betrokken was bij geheime wapendeals voor de Bosnische moslims. Inmiddels heeft de Bosnische ex van Mabel bevestigd dat in het Srebrenica-rampjaar 1995 er geheime vredesonderhandelingen bezig waren tussen de strijdende partijen. Een enclave als Srebrenica was bij het trekken van grenzen op de kaart nogal vervelend. Een theorie is dan ook dat landen als Amerika of Engeland stilzwijgend de Serviërs toestemming gaven de enclave te veroveren. Kennis rondom de smerigste misdaad in naoorlogs Europa die wel eens binnen de muren van de koninklijke paleizen en villa’s kan rondzingen.

  Read more: http://www.prorepublica.org/artikel.aspx?a=srebrenica_willem_de_zwijger&t=Srebrenica+en+Willem+de+Zwijger#ixzz2z8s8Kr1X

 5. overgenomen commentaar van Pro Republica

  In een Nova uitzending heeft minister Holbrooke (buitenl.zaken VS) immers gezegd, dat hij Beatrix tijdens de Bilderberg had gewaarschuwd dat er geen luchtsteun zou komen voor de enclave.
  En velen vroegen zich af, wat heeft ze met deze voorkennis gedaan. Ach als er een verslag was, ligt dat natuurlijk allang weer bij de landsadvokaat, veilig in de kluis.

  En wat Mabel en Mo Sacirby betreft. Ze is natuurlijk heel erg chantabel.
  Want wat weet ze en wat heeft ze allemaal gedaan daar? En toen haar Mo in de gevangenis zat in de VS wist ze dan ook niet hoe gauw ze hem met hulp van invloedrijke vrienden daaruit kon krijgen.
  En of hij nu al eens berecht is, en moet ze nog getuigen? Of is alles weer weggewist?

  Read more: http://www.prorepublica.org/artikel.aspx?a=srebrenica_willem_de_zwijger&t=Srebrenica+en+Willem+de+Zwijger#ixzz2zAlysh3B

 6. http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/689/Holbrooke%20waarschuwde%20Beatrix%20%20voor%20val%20Srebrenica

  Holbrooke waarschuwde Beatrix voor val Srebrenica

  Begin volgende maand, 10 april, is het D-Day voor paars. Het steeds weer uitgestelde NIOD-rapport over de val van Srebrenica, komt dan eindelijk uit. Vlak voor de verkiezingen.
  Een van de vragen is waarom het kabinet, de legerleiding en Dutchbat, zo verrast waren door de Servische aanval op de enclave.

  De militaire opbouw in de weken voor de aanval zou zonneklaar zijn geweest met betere inlichtingen uit het Servische kamp of met Amerikaanse satellietfoto’s.

  Maar Nederland is terdege gewaarschuwd: Richard Holbrooke, destijds Amerikaans onderminister voor de Balkan, waarschuwde een maand voor de aanval de Nederlandse regering voor de levensgevaarlijke positie van Dutchbat. Hij uitte zijn waarschuwing tegen… koningin Beatrix.

  In de studio een reactie van Paul Rosenmöller van GroenLinks.
  Tags: 12-03-2002, 12, maart, srebrenica, holbrooke, beatrix,

 7. Nou…. kom maar op meneer Rosemuller en andere betrokkenen jullie vuile zaakjes op de jongens en meisjes van Dutchbat afschuivend. Be my guest.
  Lafaards!!!

 8. Diplomatie, geld, wapenhandel, politiek, altijd dezelfde vuile agenda van de “privileged Few” en onze kinderen moeten daarheen onder het mom van democratie, humaitare missie, vredes operaties etc??? Padvindermeisje Hennis Plasschaert met de mooie laarsjes en het gehele Nederlandse Tweede kKmer laden onder achterlijke naieve dommigheid meer bloed aan
  hun handen dan ze zich ooit kunnen voorstellen met deze achterlijke False Flage Propaganda oorlog om grondstoffen en IMF filialen in de Oekraine.

  Profiel: Mohammed Sacirbey
  De voormalige Bosnisch-minister van Buitenlandse Zaken Mohammed Sacirbey
  Mohammed Sacirbey beschuldigde de VN van falende Bosnië
  Mohammed Sacirbey, wier aanhouding wordt gezocht door de Bosnische regering, was het gezicht van zijn land tijdens een groot deel van de jaren 1990 – als minister van Buitenlandse Zaken en tweemaal als ambassadeur bij de Verenigde Naties.
  De door de VS opgeleide voormalige diplomaat wordt beschuldigd van het verduisteren van meer dan $ 600.000 tijdens zijn tweede stint op het VN-hoofdkwartier in New York.

  De Bosnische regering heeft Interpol gevraagd om een ​​arrestatiebevel voor de 45-jarige die alle aantijgingen ontkent geven.

  Een felle pleitbezorger van de belangen in Bosnië tijdens de oorlog van 1992-95, dat scheurde het voormalige Joegoslavië, de heer Sacirbey welsprekend beschreef het lijden van Bosnische moslims en voortdurend opgeroepen tot internationale actie tegen Servische paramilitaire troepen.

  Bosnische vluchtelingen in Tuzla
  Mohammed Sacirbey pleitte met de internationale gemeenschap om in te grijpen in Bosnië

  De heer Sacirbey, die dual Bosnische en Amerikaanse nationaliteit heeft, werd geboren in Sarajevo in 1956.

  Zijn familie verliet de stad als politieke vluchtelingen en vestigde zich in de Verenigde Staten in 1967.

  Die zichzelf beschrijft als een “all-American boy”, ging hij de prestigieuze universiteiten van Yale en Harvard tot het nemen van een sportbeurs aan de Tulane University in Louisiana, waar hij speelde American football.

  Een jurist van opleiding en voormalig investment banker in New York, werd hij eerste ambassadeur van Bosnië-Herzegovina tot de VN in 1992.

  Bel voor luchtaanvallen

  Toen de oorlog in de Balkan ontvouwde, begon hij smeekt de internationale gemeenschap om de arm van de Bosnische moslims en riep op tot westerse luchtaanvallen op Servische posities – maar zijn eisen werden keer op keer afgewezen.

  In botte reacties beschuldigde hij de drie westerse permanente leden van de Veiligheidsraad van de VN, de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk, van het niet om de catastrofe ontvouwen in de Balkan aan te pakken:

  “Dit is een misdaad tegen de mensheid … Het is een kanker die niet wordt tegengehouden door leveringen van voedsel en medicijnen”. De heer Sacirbey zei in een interview in 1992.

  Maar de internationale gemeenschap bleef terughoudend om mee te doen in het moeras van politiek Balkan.

  Drie jaar later, als minister van Buitenlandse Zaken, Mohammed Sacirbey speelde een belangrijke rol in de onderhandelingen die hebben geleid tot het Dayton-vredesakkoord in 1995.

  Vrouwen in Srebrenica herdenking van het bloedbad van 1995
  De oorlog in Bosnië heeft diepe sporen nagelaten

  Met het argument dat een “slechte vrede beter was dan een oorlog ‘hij en de Bosnische regering met tegenzin ingestemd met een vredesakkoord dat leidde tot de de facto afscheiding van een eens multi-etnisch land in de Republika Serbska en de Moslim-Kroatische Federatie.

  Tijdens de laatste fase van de onderhandelingen in Dayton, Ohio, de heer Sacirbey afstand gedaan van zijn functie als minister van Buitenlandse Zaken om plaats te maken voor een Bosnisch-Kroatische, als onderdeel van een machtsdeling regeling tussen de verschillende etnische gemeenschappen in Bosnië.

  In prive-gesprekken, echter, maakte hij weinig geheim van deze rivaliteit met de toenmalige Bosnische premier Haris Silajdzic en zijn ongeluk met aspecten van de vredesregeling die gestalte kreeg.

  Maar hij hervatte zijn taken als ambassadeur bij de VN in 1996 en was van zijn land speciale gezant voor de uitvoering van het akkoord van Dayton tot december 2000, toen de nationalistische islamitische leiderschap in Sarajevo had hij gesteund werd vervangen.

  Zie ook:

  Ministerie van Buitenlandse Zaken van Bosnië-Hercegovina

  De BBC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe internet sites

  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1747236.stm&prev=/search%3Fq%3Dmohammed%2Bsacirbey%2B%2Babout%2Bpeace%2Bnegotiations%2Bbosnia%2B1995%26es_sm%3D93

 9. Why’d Obama Pull Tanks From Germany To Place On US Soil?
  Thursday, April 17, 2014 5:10
  http://beforeitsnews.com/military/2014/04/whyd-obama-pull-tanks-from-germany-to-place-on-us-soil-2460914.html

 10. Dit zou ieder mens eens moeten lezen:

  Refuting President Obama’s Lies, Omissions and Distortions

  An Open Letter to the Graduates of West Point

  http://www.globalresearch.ca/refuting-president-obamas-lies-omissions-and-distortions/5386035

 11. Jawel hoor,ons ooit zo vredig land wordt echt wel geregeerd door psychopaten.

  Bijt Nederland echt terug? Oorlog om MH17?

  http://www.camilleri.nl/2014/07/bijt-nederland-terug-oorlog-om-mh17/

 12. Dachten jullie soms dat die Timmerfrans niet van te voren geweten heeft dat die MH17 false flag zou plaats vinden?
  Fout gedacht!
  Het is Timmerfrans juist de bedoeling om de reet van Obama en de NATO te likken.Daar krijgt hij een mega vet salaris voor,die hond!
  Dank je wel Frans, jij je hebt laten gebruiken door die Amerikaanse smeerlappen die het alleen maar gaat om Putin omver zien te werpen.
  En jij Frans,als dit zo door gaat bent ben jij nu schuldig dat je heel Nederland meesleept in een conflict waar 90% van de Nederlandse bevolking NIET op zit te wachten!

 13. Eerst het volgende van boven tot onder lezen:
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/05/08/oekraine-wilt-u-weten-wie-wij-daar-steunen/comment-page-1/

  Daarna de false flag MH-17 er achteraan doen en het plaatje moet de oplettende Nederlander dan toch wel duidelijk zijn waar die landverraders/psychopaten op aan sturen!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close