Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Opiniepeiling over de Islamic State / ISIS / IS wat vindt u?

Opiniepeiling over de Islamic State / ISIS / IS wat vindt u?

Omdat de media niets anders doen dan propaganda over het volk uitspuwen, krijgt de meerderheid een totaal verwrongen beeld van de realiteit. Journalisten zijn ‘psyop‘ medewerkers die de perceptie van het volk bepalen door de door hun verkondigde “waarheid” via radio en tv op de mensheid te torpederen. Geen enkele journalist of nieuwslezer heeft het lef om zijn paar ton salaris opzij te zetten en de échte waarheid te spreken. Als zij die al weten, want niet iedereen zal zich bewust zijn van de bijdrage die hij/zij levert aan ‘Die Große Lüge’ (zie hier). De dikbetaalde nieuwslezers van de journaals weten echter donders goed dat zij keiharde leugens verkopen. De kern van het Islamic State of ISIS vraagstuk, is niet of de organisatie een bedreiging vormt. De kernvraag is “Wie is deze Islamic State?” Als we alle schijndreigingen en nep-onthoofdingen even links laten liggen en ons bedenken dat de media elke dreiging of oorlogsdaad in scene kunnen zetten volgens het principe dat te zien is in de film ‘Wag de dog‘ (hier online te bekijken), dan begint langzamerhand het besef op te borrelen dat het beeld dat de media ons schetst niet de waarheid hoeft te zijn. De media kunnen via allerlei Hollywood methodes een beeld neerzetten om uw perceptie van een situatie te sturen. Zij kunnen beelden laten zien van een bom die inslaat op een gebouw en zeggen dat het in stad A, B of C is. U kunt het nooit controleren. De vertelde waarheid is de waarheid die u gelooft. Maar is het ook echt een feit of kan het simpelweg verzonnen zijn?

Waarom laat u zich nog langer misleiden en kijkt u niet gewoon naar de feiten. ISIS is een bedenksel van de CIA/Mossad. De onthoofdingsfilmpjes van ISIS zijn overduidelijk nep. Het afreizen van jihadisten naar Syrië zou onmogelijk moeten zijn gezien de huidige technologische stand van zaken waarbij de NSA en de AIVD alles, maar dan ook alles kunnen zien. Ze weten exact waar u zich begeeft met uw telefoon en de RFID-chips in al uw pasjes en de ISIS-Cubesat satelliet die dat monitort. Het beeld dat door de politiek en de media de afgelopen jaren geschetst is – dat de AIVD een knullig klein clubje is waarop steeds maar bezuinigd wordt – is compleet bewust zo neergezet. Het is een mega club waar technologisch gezien alles mogelijk is. De Nederlandse geheime dienst weet precies wie er afreizen naar Syrië. Deze jihadisten zijn wenselijk. Ze knappen het vuile werk op in Syrië en Irak. Daar wordt gedaan alsof ISIS een bedreiging vormt voor Irak en voor het Westen. Dat is allemaal geacteerd. Het is een kwestie van beelden tonen en er een verhaal bij vertellen. Niets, maar dan ook helemaal niets wat de media u toont is waar. ISIS (net als Al Qaïda al jaren) is gewoon een Westers huurlingenleger.

Terrorismedreiging afkomstig vanaf ISIS binnen Europa, Amerika en de daaraan gelieerde landen, is dan ook terrorisme dreiging van huurlingen. Het Westen wil aanslagen op eigen bodem. Daar zit een groter zionistisch plan achter. Men wil de islam opzetten tegen de (van origine in haar roots christelijke) westerling en tevens antisemitisme hypen. Uiteindelijk is het grote doel een derde wereldoorlog. Die is nu feitelijk al gaande, maar we merken er nog weinig van op eigen grondgebied. De brief die 33e graad vrijmetselaar (Schotse Rite in Washington D.C.) Albert Pike in 1871 aan Giuseppe Mazzini schreef kondigde 3 wereldoorlogen aan. Twee daarvan zijn exact zo uitgekomen als voorspeld. Plan 3 is nu aangebroken. Men wil de moslims tegen de westerlingen opzetten. Hun zionistische marionetten (politici) worden ingezet om deze plannetjes uit te rollen via list en bedrog, met als grootste tool de media. We hebben hier te maken met een groot zionistisch plan dat al veel langer vast ligt. De profetieën van Bijbel en Koran voorspellen allemaal zaken die al uitgekomen zijn of nu actueel zijn. Religies worden gebruikt om de agendapunten uit te voeren en grote bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Dit kan omdat de volgelingen allemaal geloven dat hun boek de onvervalste waarheid verkondigt. Ook dit is een zionistisch plan. Zij hebben deze religies gefundeerd en groot gemaakt. Deze plannen zijn dan ook al honderden zo niet duizenden jaren oud.

Laat u niet langer in de maling nemen door die media. Laat nu van u horen wat u vindt van ISIS door middel van deze poll. Dit artikel is in feite bedoeld als opiniepeiling. Graag wil ik de buitenwereld laten zien hoe mensen over deze Islamic State (IS/ ISIS) denken en graag wil ik weten hoe het er voor staat met het geloof in de Main Stream Media. Stuur dit artikel dus zo veel mogelijk aan uw vrienden en vraag ze de poll in te vullen. In het onderstaande poll-veld kunt u slechts eenmaal uw stem uitbrengen. Ook kunt u de resultaten van het totaal aantal stemmen zien.

Bron linkvermeldingen: ffilms.org, Infowars.com, VeteransToday, WantToKnow

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
41 Comments

 1. ISIS = CIA
  Where we have to vote for?
  Come on this is a war game.

 2. Dat Lange Frans op twitter met 50.000 volgers roept dat ISIS eem CIA-creatie is… Het is in ieder geval onder de aandacht en stemt mensen tot nadenken…

 3. O en Frans maar ff een link naar deze site getweet 😉

 4. @Oxel, hier op MV had ie het juist gelezen ! 😀

 5. helaas voor Frans maar hij wordt niet zo serieus genomen , als dit nou door Gerard zo worden getwitterd dan luistert het hele land 🙂

 6. ik zeg Mudjahedine = Alqaida = Isis = Cia +Mossad , Mossad = (Israëli Secret Intelligence Service).
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8404:isis-bestond-al-in-1990&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Je zal maar zo heten http://www.linkedin.com/pub/isis-mossad/34/811/272

 7. De brief van Albert Pike is niet geheel zonder kritiek:
  http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
  Er worden termen in gebruikt die in 1871 nog niet bestonden.
  De herkomst van de brief is dubieus.
  Het is vreemd dat een dergelijk belangrijk schrijven binnen de vrijmetselaars openbaar wordt terwijl die club uit pure geheimhouding bestaat.
  Tenzij de poppenspelers hun oude spel spelen door hun bedoelingen en daden te voorspellen middels symboliek of films.
  Het artikel van 24-sep over de NWO bevat een heldere docu-video over wat ik eveneens van mening ben. Ik had tot nog toe de Rothschilds als de kern van de NWO beschouwd maar de docu maakt inzichtelijk dat zelfs die niet de top van de piramide zijn. Ze zijn waarschijnlijk de penningmeester van de club.

  • He dat is leuk Wilfred dat je Kareem ook kent , dan ken je deze zeker ook ??

 8. Black = White ;
  Right = Wrong ;
  Driving on the (left or right?) side of the road ;
  Reading/Writing from (left to right) or (right to left) ;
  Smiley (;) 🙂 :-)) Arabic language symbol ? ;
  ISIS Goddess or Islamic Kaliphate ? ;

  maar nu eerst een SISI

 9. hier nog zo,n stukje media
  h ja het is gewoon heel toevallig dat er honderden reddingswerkers kanker hebben dat kan gebeuren . Ze denken zeker nog steeds ddat we gek zijn .

  Honderden reddingswerkers die op 11 september 2001 op de rampplek waren kregen afgelopen dertien jaar kanker. Volgens onderzoekers is het echter nog te vroeg om te spreken van een verband tussen de ziekte en de aanslagen.
  http://www.telegraaf.nl/gezondheid/23129841/__9_11_helden_sterven_op_zelfde_dag__.html

  • De Twin Towers moesten gerenoveerd worden voor minstens 20 miljoen dollar vanwege asbest. Die 20 miljoen hoefde Larry Silverstein (is that an American name?) niet op te hoeste. In plaats daarvan incasseerde hij enkele miljarden verzekeringsgeld. En passant bleek een grote goudvoorraad in de kelders verdwenen en waren de kantoren en personeelsleden van de organisaties in de North Tower die onderzoek deden naar fraude binnen de overheid, waardoor o.a 2,3 biljoen zoek was bij defensie, vernietigd. Ook het computercentrum in de South Tower waar de gerelateerde data was opgeslagen werd vernietigd en de back-up ervan in WTC-7 ook. In het Pentagon werd ook onderzoek gedaan naar de verdwenen biljoenen en laat nu net die kantoren die zich daarmee bezig hielden zijn getroffen en niet die met de militaire hotemetoten aan de andere kant van het gebouw.
   Larry Silverstein is lid van een zionistische organisatie en zo ook de persoon bij de New York Harbor Authority die hem hielp het lease-contract voor de Twin Towers te verkrijgen: Lewis Eisenberg.

 10. Als iemand DESinformatie brengt dan brengt die persoon expres verkeerde informatie , maar hoe zit dat eigenlijk met een DESkundige

  • Dat is iemand die een EX-pert wil zijn.

   • En we kennen de definitie van een expert, toch?

    Een expert is iemand die steeds meer weet over steeds minder met als limiet alles te weten van niks.;)

 11. Afgelopen maandag 22 september heeft David Cameron
  tijdens de the General Assembly van de VN in New York de 911 en de 7/7 londen bombing truthers gelijkgesteld aan ISIS/IS.

  To defeat Isil – and organisations like it – we must defeat this ideology in all its forms.

  As evidence emerges about the backgrounds of those convicted of terrorist offences, it is clear that many of them were initially influenced by preachers who claim not to encourage violence, but whose world view can be used as a justification for it.

  The peddling of lies: that 9/11 was a Jewish plot and the 7/7 London attacks were staged.

  The idea that Muslims are persecuted all over the world as a deliberate act of Western policy.

  The concept of an inevitable clash of civilisations.

  We must be clear: to defeat the ideology of extremism we need to deal with all forms of extremism – not just violent extremism.

 12. Ironisch hoe DC (David Cameron … Washington) zich daarmee automatisch zelf als extremist opstelt en gedraagt:

  We need to deal with all forms of extremism

  Nogal extremistisch, niet? 😉

 13. Ik zie om mij heen dat steeds meer mensen niet meer trappen in deze war (on) of (terror) deception. Sommige die ik er over spreek zitten nog diep verankert in de Matrix. Maar woorden als zwart kijker, alu-hoedje of complotdenker doen mij weinig meer. Dan denk Ik alleen maar van:”Hoe groot moet voor jou de schok wel niet zijn als er op een gegeven moment wél een waarheid boven water komt, overleef je die schok wel? “.

  Zelfs in de MSM, Twitter etc. Komt mondjesmaat de waarheid boven water. Zie link over hoe Lange Frans er over denkt.

  Laten we hopen dat dit soort bekendheden de brug van waarheid zal slaan naar het grotere publiek die nog vast zitten in deze ‘mind control’.

  http://www.ninefornews.nl/lange-frans-opgezet-bewapend-en-getraind-door-de-cia/

 14. Lezersvraag:

  Hey Martin,

  Ik ben …. en ik ben pas 14 jaar (wellicht heb ik u eerder gemaild maar dat doet er niet toe). Ik ben heel erg bezig met de waarheid, hoe alles in elkaar zit etc. Mensen zeggen dat ik daar niet mee bezig hoor te zijn, maar ik wil me verweren tegen de leugens van de media.
  Ik had echter een paar vragen over ISIS. Ik heb zojuist uw verslag erover gelezen maar een paar vragen bleven bij mij steken.
  Als je de filmpjes etc ziet, dan zie je toch dat het echt moslims zijn, echt met wapens, en dan zie je toch dat ze het echt voor de islam doen?
  En ik vroeg me af, als isis door het westen wordt gefinancierd, hoe kunnen ze dan mensen uit het westen onthoofden? En hoe kan het dan dat de westerse landen F16\’s sturen en bombarderen, dan zouden ze toch alleen zichzelf raken?
  Ik hoop dat u deze punten wat duidelijker voor mij kunt maken. Zoals ik al zij, ben ik jong en wil ik graag alles weten over de realiteit

  Mvg

  Hoi ….,

  Daar antwoord ik graag op.
  Je hebt Soennitische moslims en Sjiitische moslims (zie hier voor de uitleg). Die twee mogen elkaar niet zo. Vergelijk het een beetje met de strijd tussen de Protestanten en de Katholieken die in Noord Ierland elkaar jarenlang in de haren vlogen.
  Saoudi Arabië kent de Wahabistische stroming. Dat is een Soennitische tak. Amerika is een zionistische (Israëlische) vazalstaat. Geen Amerikaanse president komt aan de macht zonder de steun van de joods-zionistische (rijke) lobby. Amerika (en Israël heimelijk) steunen de Arabisch Wahabistische landen, met als grootste partij Saoudi Arabië. Deze Soenni moslims strijden tegen de Sjiitische regeringstroepen van Bashar Al-Assad (president van Syrië) en ik vermoed dat ze ook al tegen Iraanse troepen vechten aan de Oostflank in Irak. Rusland Iran en Syrië zijn partners. Amerika en de Arabische landen, maar ook bijvoorbeeld Turkije, zijn partners. De ene groep (rondom Rusland) verdedigt de Sjiitische belangen. De andere groep de Soennitische.
  Al Qaïda was al opgericht door de CIA. Al Nusra is daar een herbenoeming van voor de strijders in Syrië. ISIS is ook gewoon een Soennitisch Westers vechtclubje.
  Als je dode moslims ziet, moet je afvragen waar en wanneer die beelden genomen zijn. Men kan maar wat doen en fabriceren. In principe kun je er echter vanuit gaan dat dit dode Sjiitische strijders zijn.
  Het doel lijkt om de Sjiitische tak uit te roeien en dus het blok Rusland, Iran, Syrië te breken. Een subdoel is volgens mij ISIS te hypen. Deze ISIS strijders zijn niets meer dan Westerse huurlingen afkomstig uit Soennitische landen of Wahabistisch Soennitische moskeeën in landen als Nederland. Het zijn gewoon betaalde vechters. Daar zit natuurlijk veel oliegeld achter.
  Het groot maken van ISIS in de media dient een ander doel: men kan lekker terreur op eigen bodem gaan plegen (inside jobs) en lekkere chaos en flink veel doden maken.
  Uiteindelijk moet de islamitische dreiging Israël – liever gezegd de zionisten – een alibi verschaffen om wereldwijd hard op te treden. Dan kan de New World Order gevestigd worden. Dat is de planning en dat is het schema dat men volgt. Wij kunnen ze ontmaskeren.

  Groetjes,
  Martin

  • Beste 14-jarige mede-onderzoeker,

   Mijn respect en complimenten aan jou!

   Het stukje over ‘mensen zeggen dat ik daar niet mee bezig hoor te zijn’ deed mij meteen denken aan een vertrouwenspersoon die mij vroeg:

   “Als je leven morgen zou eindigen, en een tiener zou je vragen om jouw parels van wijsheid, wat zou je dan zeggen?”

   Wie weet heb je wat aan het antwoord dat ik toen gaf:

   Neem niets domweg aan wat andere kinderen en grotere mensen je willen leren als dé waarheid, want alleen jij kunt die voor jezelf vinden, vasthouden en weer veranderen. Gebruik daarvoor je eigen gezonde verstand, je fantasierijke ideeën en alles en iedereen die je échte hulp aanbiedt en daar helemaal níets voor wilt of eist.

   Bedenk altijd goed: de Aarde, met al haar prachtige natuur en leven verspreidt over onze planeet, hoort van alles wat leeft te zijn. Dus van alle mensen, dieren, bomen, planten en alles wat biologie al over de hele wereld heeft gevonden of nog gaat ontdekken. Zorg dus alsjeblieft goed voor alles wat ons leven laat leven en laat blijven leven. Onze zon schijnt daarvoor met onze natuurlijke verlichting. Geniet vooral van je leven en van je eigen ontdekkingsreis door ons Heelal van het Leven.

   Hopelijk zeg en zet jij en je medemens nu, straks en in de toekomst dit voort. En als je het nog niet met me eens bent, ook heel mooi want dan heb je m’n eerste parel van wijsheid al meteen toegepast en kan ik je met een gerust hart vaarwel wensen.

   • Sablo
    Dat is een hele mooie en waardevolle boodschap.

   • Hartelijk dank Femke, nu nog hopen dat ál onze waardevolle berichten hier ergens in oorspronkelijke staat bewaard blijven.

    Gekke gedachte misschien, maar we weten natuurlijk niet hoe het internet er over 10-50-100+ jaar uit ziet. Vooralsnog bestaat archive.org die zo veel mogelijk websites automatisch archiveert en Bibliotecapleyades.net die met de hand juweeltjes bewaart. Ik hoop dus dat iemand ook onze wijsheden van het martinvrijland.nl archiveert in het geval zijn domein ooit verloopt of om wat voor reden verdwijnt. Geen doemdenkerij, meer vooruitdenken voor de nieuwe generaties 🙂

  • wow!

   14 jaar! Mijn complimenten! Ga door Ga door!
   Wel ongelooflijk eigenlijk dat mensen tegen jouw zeggen
   dat je niet bezig moet zijn met de waarheid!!
   Zo diep zijn mensen geconditioneerd!

   En weet je wat, je hebt me weer wat hoop gegeven!

   YOU MADE MY DAY! oeps, wel engels, maar ja ik meen het zeer intens.

 15. Hier een voorbeeld van de humor te vinden in de propagandaleugens van de Main Stream Media. IS(IS) wordt simpelweg niet aangevallen. Dat is de propaganda machine die die onzin verkoopt. Men valt Sjiitische strijders aan en zegt dat men ISIS aanvalt. ISIS is de Westerse vechtclub die Syrië vanuit de Oostflank en Iran vanuit Westflank aan moet vallen. Irak ligt daar tussenin. Daarom “veroverde” ISIS ook eerst Irak. Dat was precies de bedoeling. Het was geen verovering, maar vrije toegang, zodat Syrië omsingeld kon worden.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/IS_propaganda.jpg

 16. De meer waarschijnlijke oorlogssituatie zonder de propagandaleugens. Let op Al Nusra en ISIS zijn beide huurlingen legers van het Westen:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/Oorlogssituatie_Syrië.png

  • Een oostelijk grenst Iran aan Aghanistan.
   Het potentieel 3e front.

 17. Fijn, Martin dat je de moeite neemt om een brief van een 14 jarige gewoon te beantwoorden. Precies zoals ik je altijd heb ingeschat. Dikke pluim voor jou.

  Trouwens gezien de bewuste agenda om het volk steeds langer in school te houden maar ze steeds minder te leren en het algemeen nivo op de tv niet boven 12 jaar te laten uitkomen denk ik dat het zowiezo allemaal langzamerhand op 14 jarig nivo moet worden geschreven. Helaas.
  Waarbij ik wil aanmerken dat het nivo van sommige 14 jarigen zoals deze briefschrijver mij zeer hoopvol stemt.

  • De jeugd is onze toekomst. Ik ben juist blij dat die generatie mijn site leest. Natuurlijk zitten we in ‘the dumbing down of society’, maar er zijn nog altijd bezielde mensen die wel op zoek gaan. Die laten zich niet tegen houden, zo getuigt deze jongen. Top!

  • Soms twijfel ik er inderdaad over: leer ik wel iets op de universiteit? Ik krijg o.a. les van Paul Cliteur en Afshin Ellian. Buiten hun eigen agenda om moet ik toch toegeven dat ze je toch wel af en toe diep laten nadenken. Laatst werd er gesproken over de matrix waarin we zitten (niet al te diep uitgelegd). De docent werd niet begrepen en niet serieus genomen.

 18. vrijgekomen lab gegevens/flowcharts over de ontwikkeling van het aidsvirus in een labaratorium
  je kunt het woordje aids rustig vervangen door Ebola hoor zelfde laken een pak

  http://www.boydgraves.com/flowchart/

  wie wijs is slaat de flowcharts op

 19. sorry jaartal vergeten 1971!!!!

  • Met alle geschiedvervalsingen en verschillende jaartellingen zegt het jaartal tegenwoordig toch weinig 😉

   In boeddhistische ogen dateert die flowchart uit 2514 en in islamitische ogen rond 1390.

   Vraag me meteen af wanneer ze de ‘Westerse’ kalender weer eens gaan herzien. Eerst van Juliaans naar Gregoriaans, van mij part nu maar Martiaans: 13 maanden van elk 28 dagen 😉

 20. Beste Martin,

  Ik Lees al enige tijd je site.

  Mijn thumbs up!

  Ben zelf nog maar 25 jaar maar begon al te zoeken naar de waarheid sinds me 18e.

  Als ik sommige verhalen vertel tegen de mensen verklaren ze me voor gek als of ik niet goed in me hoofd ben. Maar gelukkig zie ik hier meer mensen die zo denken!

  Ga zo door Martin!

  Mvg,

  Mike Markus

 21. Het zal echt wat worden als Iran wordt aangevallen. Martin, ik vraag me af waarom dat land nog steeds niet is aangevallen? We hebben het toch over een zeer groot machtsblok (Amerika/Israël/Arabische landen; zoals je zelf schrijft)?

  Hoe dan ook, er is al oorlog gaande. De vraag blijft echter: what’s the next move?

 22. Vandaag in Kharkov

 23. Zoals gebruikelijk: ‘Oekraine boven alles” en “Dood aan de vijanden”

  • Oh ja, vergeten te zeggen dat dit natuurlijk een “Vrede optocht” was

 24. Oekraïense website waar mensen worden geplaatst als doelwitten voor fysieke afrekening. “Знайдемо кожного” = wij zullen iedereen vinden.
  http://metelyk.org/

  • De site is al uit de lucht. ;o)

 25. Is het niet akelig stil vanuit het blok RIS (Rusland/Iran/Syrie)? Je zou toch zeggen dat dit blok zichzelf aan het verdedigen is tegen het andere blok? Is deze verdediging wel gaande en word het bewust uit de media gehouden of is er meer gaande?…

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close