Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Poll: Aanslag in Parijs ‘valse vlag’ operatie om moslims en autochtonen tegen elkaar op te zetten

Poll: Aanslag in Parijs ‘valse vlag’ operatie om moslims en autochtonen tegen elkaar op te zetten

Een ‘valse vlag’ operatie is een operatie waarbij bijvoorbeeld een schip onder de vlag van een ander land een aanslag pleegt en daarmee de schuld in de schoenen van een ander wil schuiven. De meest bekende ‘valse vlag’ operaties zijn die op het Rijksdag gebouw te Berlijn in 1933 en die van 9/11 op 11 september 2001. Veel mensen zijn zich totaal niet bewust van het bestaan van dit principe, omdat zij ervan uit gaan dat de overheid en de media altijd de waarheid vertellen. “Waarom zouden ze liegen?” Men wil of kan er niet bij dat de mogelijkheid bestaat dat overheden onder valse voorwendselen dergelijke ingrijpende gebeurtenissen laten plaatsvinden. Bij een ‘valse vlag’ operatie kunnen ook flinke aantallen doden vallen, wat het extra moeilijk maakt om te geloven dat overheden dergelijke gruwelijkheden zelf zouden kunnen plegen. Voor iedereen die Engels spreekt legt onderstaand filmpje het kort en bondig uit.

Er hebben zich de afgelopen jaren misschien wel meer ‘valse vlag’ operaties voltrokken dan menigeen wil of kan geloven. Vaak is het moeilijk om te achterhalen waarom dit zou plaatsvinden en welk doel het dient. Veelal heeft het bij de ‘valse vlaggen’ van de afgelopen jaren vooral ten doel gehad om politiestaat maatregelen in te kunnen voeren. De aanslagen van 9/11 waren bedoeld om het door Amerika zelf geschapen Al Qaïda en het vriendje van de Bush-familie, Osama Bin Laden, de schuld te geven en zo de ‘war on terror‘  te kunnen starten.

In het geval van vermeende aanslag in Parijs zou een reden voor een mogelijke uitvoering van een ‘valse vlag’ operatie kunnen zijn dat de elitaire heersende klasse die achter de schermen aanstuurt op een wereldregering, graag de angst voor moslimextremisme wil creëren. Daarvoor is ISIS in het leven geroepen en daarvoor voert men ‘valse vlag’ operaties uit, zodat de autochtone bevolking een negatief beeld krijgt van moslims en er een irritatie ontstaat. Die irritatie naar moslims moet leiden tot boosheid. Nog meer valse vlaggen zullen er toe leiden dat men in iedere moslim een potentiële terrorist ziet. De onderbuikgevoelens van de massa worden geprikkeld met beeldvorming dat dergelijke radicalisering het gevolg is van een mislukte integratie. Het lijkt erop dat de zionistische elitaire heersende klasse – die binnen regeringen wereldwijd achter de schermen aan de touwtjes trekken – een wereldoorlog wil ontketenen met op eigen terrein een burgeroorlog tussen de autochtone bevolking en de gestigmatiseerde moslimbevolking (lees hier meer achtergrondinfo).

Opvallend is daarbij dat de media erg prat gaan op de vrijheid van meningsuiting. De “vermoorde cartoonisten” in Parijs zouden hebben moeten kunnen tekenen wat zij wilden en de moslims wordt overgevoeligheid in de schoenen geschoven. Als je echter bedenkt dat we met een valse vlag (Engels ‘false flag’) te maken hebben, dan is er dus geen sprake van overgevoeligheid en is dat dus ook een verzonnen probleem. Ondertussen wordt door diezelfde autochtone Nederlanders elke vorm van vrije meningsuiting keihard de kop ingedrukt. Zo ontving ik gister weer tientallen bedreigingen van autochtone Nederlanders, omdat ik mijn mening uitte over deze vermeende aanslag in Parijs. Over vrijheid van meningsuiting gesproken: ‘De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet‘. Als je de autochtone Nederlander tot nadenken stemt gaan de vingers in de oren en beginnen de scheldkanonnades, waarbij doodsbedreigingen niet worden geschroomd. En dat is precies het doel van een valse vlag operatie als deze. De spanningen moeten worden opgevoerd. Vanuit de chaos van de geplande burgeroorlog en wereldoorlog wil men de New World Order – oftewel een wereldregering – vestigen. U mag raden welke groepering er achter de schermen de touwtjes in handen heeft. Zou het antwoord al verscholen liggen in de kreet ‘je suis Charlie’ (zie hier)? Graag hoor ik uw mening over de aanslag in Parijs in onderstaande poll:

 

Bron linkvermeldingen: globalresearch.ca

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
88 Comments

 1. Misschien nuttig ter aanvulling.

  Operation Northwoods zijn plannen die inmiddels zijn vrijgegeven in de freedom of information act en laten zien dat in 1962 er plannen klaarlagen van de geheime diensten van de VS om aanslagen te plegen op hun eigen bevolking, dit in de schoenen van Cuba te schuiven om zo militaire interventie daar goed te kunnen praten en het regiem in Cuba omver te kunnen werpen. Hier werd op het laatste moment een stokje voor gestoken door president Kennedy. Meer info daarover op: http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  Daarnaast heb je ook Operation Gladio wat laat zien dat o.a. de NAVO en de CIA na de tweede wereldoorlog aanslagen hebben gepleegd op Europese burgerdoelen, dit in de schoenen schoven van extreem links / communisten om zo Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen. Hierbij zijn in verschillende Europese landen meerdere doden gevallen waaronder politici. Zie de documentatie daarover op: http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

  False Flags worden kortom al tijden gebruikt door geheime diensten van westerse landen en doelen zijn regelmatig eigen bevolkingen en de bevolkingen van zogenaamde ‘bevriende natie’.

  Tot slot is er een 5 delige documentaire gemaakt met een boel mensen die gewerkt hebben bij geheime diensten maar omdat ze nu spijt hebben van de rotzooi die ze hebben uitgevreten doen ze nu een boekje open om een einde te laten komen aan deze zaken die het daglicht niet verdragen. De derde aflevering gaat specifiek in op False Flags, onder meer bovengenoemde twee maar ook op een False Flag van Israel in Egypte tegen Engelse doelen daar om zo het Westen tegen de Arabische wereld op te zetten.

  Alle delen zijn gratis te bekijken op: http://metanoia-films.org/counter-intelligence/#watch En Deel 3 met de naam A Stragegy of Tension gaat specifiek in op False flags.

 2. Goed bij deze nog maar een keer.

  voor alle autochtone Nederlanders die zo laf zijn om per mail een bedreiging te uiten aan het adres van de schrijver van dit Blog, zonder ‘hun huiswerk netjes te doen.

  tadaa OPERATION NORTHWOODS

  [ Ajoint chiefs of Staff production]

  Een DECLASSIFIED TOP SECRET DOCUMENT[1962]. waar bij men een verbijsteren kijkje in de keuken krijgt van de geopolitiek/ militaire strategische industrie van het Amerika ten tijde van de Cuba crisis. Een advies voor diverse scenario’s om een reden te hebben om Cuba binnen te vallen,

  Let u vooral op de mogelijkheden die er zijn om de klant van een “maatwerk oplossing” te voorzien.

  zoals daar zijn bijvoorbeeld

  – burgerluchtvaart vliegtuigen uit de lucht schieten[ hmm klinkt bekend]
  – militair personeel een aanslag laten plegen in het uniform van de vijand
  – schepen uit het water blazen
  – dubbleagenten willekeurige mensen op straat te laten neerschieten
  – complete persscenario’s om de bevolking te bedotten en mee te neme in de oorlogshitserij etc

  Hier kan geen John Grisham novel tegen op
  Dit kan je niet bedenken tenzij je een hele zieke psychopatische mind hebt.

  Enjoy 😉

  http://www2.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/northwoods.pdf

 3. Ik vraag me altijd af wat voor mensen dat precies zijn die bij dit soort zaken opeens auteurs die de vrijheids van meningsuiting beoefenen gaan bedreigen. Volgens mij is het ordinaire intimidatie van bepaalde partijen om zo hun zin te krijgen en informatie te onderdrukken en ik denk persoonlijk niet dat het gewone burgers zijn maar partijen met een bepaalde agenda.

  Ik had het artikel van Martin gisteren ook op wat plaatsen gepost en ja hoor, opeens 1 persoon die precies dezelfde trucjes gebruikt. Ze gaan nooit op de inhoud van het artikel zelf in, maar altijd proberen ze het op de persoon te spelen. Dus je moet je schamen, hoe durf je, je hebt geen respect voor de slachtoffers. En vul de onzin verder zelf maar in.

  Net alsof klakkeloos het verhaal van de mainstream media geloven die een bewezen trac-record hebben van leugens en bewuste misleiding bij dit soort zaken wel respectvol is?

  Juist de mainstream media zorgen met hun leugens voor nog veel grotere dramas dan de false flag zelf. 9/11 was een verschrikkelijke False Flag maar omdat de mainstream media keihard loog werd er een oorlog mee goedgepraat die vervolgens miljoenen burgers het leven heeft gekost.

  John Pilger maakte hier een hele integere en goede documentaire over en gaat praten met journalisten die achteraf gewoon een ordinaire oorlogspushers zijn geweest door een agenda grootschalig aan de bevolking te verkopen. De docu heet The War you don’t See en is onder meer te bekijken op:
  http://achterdesamenleving.nl/de-oorlog-die-je-niet-ziet-op-het-nos-journaal/

  Mainstream media heeft een heel duidelijke agenda, die van de heersende klasse. En doordat zij die blindelings volgen zijn al die journalisten of ze zich er nu bewust van zijn of niet medeschuldig aan onder meer massamoord en ook grootschalig kindermisbruik en alle andere criminele activiteiten die deze elite uitvoert.

  Hoe sneller False Flags ontmanteld worden en hoe sneller dit verspreid wordt onder de bevolking hoe groter de kans dat grotere dramas voorkomen kunnen worden.

  Niets dan hulde daarom van mijn kant voor Martin die telkens weer de moeite neemt om de leugens van de mainstream media te ontmantelen.

  • @Douwe en @Martin en @Alle_anderen hiermijn respect en complimenten voor al het meedenken, de heldere haarscherpe analyses en conclusies.

   “Ik ben Charlie” staat voor mij synoniem voor “Ik ben dom” of
   “Ik ben gehersenspoeld” of ..etc ga zo maar door / vul maar in!

   En doordat zij die blindelings volgen zijn al die journalisten of ze zich er nu bewust van zijn of niet medeschuldig aan onder meer massamoord en ook grootschalig kindermisbruik en alle andere criminele activiteiten die deze elite uitvoert.

   LEt wel als die parasiterende elite(quod non) zijn zin niet krijgt zullen ze niet terugdeinzen voor echte slachtoffers, voor moord en doodslag op grote schaal zelfs.
   Voorbeelden te over uit de geschiednis: b.v. 911 3000 VS -burgers. Collateraal ca 1 miljoen doden Afghanistan en inmiddels ca 2 miljoen (@MENSEN 2 miljoen!!! = 2.000.000) in Irak en zo kunnen we met Lybie, Syria en Mali oja en neit te vergeten Palestina/Gaza strook etc. wel doorgaan.

   @Mensen De geschiedenis herhaalt zich!!! WOrdt Wakker!
   WO(III/IV/V)rdt WAKKER!!! en zegt het voort…en voort…en voort……..—–====>

   • Dat is zeker waar maar goed mensen die wakker zijn werken daar hopelijk in ieder geval niet actief aan mee.

    Het is niet de elite waar ik me zorgen over maak maar al die zombies die blindelings achter ze aanlopen.

    Uiteindelijk zijn het onze overheden en je buurman die die overheid braaf gehoorzaamt de partijen die de vorige eeuw meer dan 262 miljoen doden hebben veroorzaakt…
    http://achterdesamenleving.nl/het-meest-gevaarlijke-geloof-nu-in-het-nederlands/

    Hoe we daar wat aan kunnen doen? Wie het weet mag het zeggen. Ik zie het somber in om eerlijk te zijn.

   • Charlie was de naam voor de vijand in die andere smerige oorlog tegen de vietcong.

   • @ Douwe, mensen die echt wakker zijn bereiden zich voor, ga op het “platte land” wonen, creëer kleine community’s met mensen die je vertrouw (zelfde denkbeelden hebben), verbouw je eigen voedsel, zorg dat je genoeg voeding en water op stock hebt, beveilig jezelf, (zelf verdediging) laat zoveel als mogelijk verslavingen los zodat bij tekorten je niet direct doordraait, verlaat op tijd het brandende huis ook als niet iedereen mee wilt, ja dat betekent soms ook dat je dierbare “moet” loslaten, als er genoeg tijd is: mensen wakker blijven schudden maar ondertussen/vooral wel actie ondernemen voor je eigen veiligheid.

 4. Gordon Duff van Veterans Today beweert dat de filmopnamen niet eens in Parijs zijn gemaakt. Hij heeft met Google street view de hele omgeving van het kantoor bekeken en vindt geen enkele straat die er ook maar enigszins op lijkt. Ik heb zojuist hetzelfde geprobeerd rond adres 10 rue Nicolas Appert, Parijs en zie ook geen overenkomsten.

  • Gisteren op de tv laten ze zien dat men op nummer 6 is binnen gestapt in wijk 11 om op nummer 10 uit te komen ???
   ik ben net eventjes wezen kijken en het bestaat echt dat gebouw die ik op de TV zag.
   In dat egbeouw heb je twee ingangen nummer tien en als je met je neus naar het gebouw staat rechts van je heb je nummer 6. Tis 1 groot wit gebouw in de straat zie je ook een witte auto op de weg staan. Eventjes goed zoeken daar en je vind het. Eventueel zet je het weer op kaart en dan weer het poppetje goed neerzetten.

   • Bij die link van google-map die ik neerzetten als je omkijkt zie je het dak van waaruit gefilmt is.

  • http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

   ik ben dus weer verder op zoek gegaan en inderdaad het gebouw die ik op TF1 journal zag die kwam ik dus wel tegen op google maar ik ging net vergelijken met het filmpie van die ome agent die daar lag te rollen en ja het klopt helemaal niet.

   Je het gelijk en ik stond echt met stomheid geslagen van woow die zijn echt gestoort om zulke blunders te maken.

   Witte spiegels zie je hier en de gevonden auro heeft zwarte zijspiegels op 6 minuten
   http://videos.tf1.fr/jt-13h/2015/le-13-heures-du-8-janvier-2015-8541606.html

   • inderdaad kunnen ze op TV na afloop de ingang van het kantoorin de echte straat hebben laten zien, maar ik baseerde me ook op beelden die vanaf het dak zijn gemaakt. Dat moet of de rue Nicolas appert zijn of een straat in de buurt. Ook de plek waar die agent ligt heeft een heel brede stoep en deze kon ik ook niet vinden. Het zou wel twee dingen verklaren als er twee lokaties zijn. Dat er geen autos in de straat staan in de filmbeelden vanaf het dak , wat atypisch is voor een Parijse straat. Ook ontstaat hier de noodzaak vooreen tweede auto om het verhaal rond te krijgen, zie opmerkingen over auto met verschillende kleuren zijspiegels.

   • Typ in google maps dit in:
    Rent A Car – Paris 11 – Bastille, Boulevard Richard Lenoir, Parijs, Frankrijk

    dit brengt jehttp://www.martinvrijland.nl/wp-login.php?action=rp&key=O4GEsmTOYNzxYzTZQ9I7&login=Kim op de plek van de ¨neer geschoten¨ agent.

    In het filmpje is ook een Rent a Car busje te zien.

   • Kim, dank je wel. Kun je nog meer lokaties duiden zoals de filmbeelden van vanaf het dak?

 5. Zat gister een stukje te kijken over de “zogenaamde aanslag” en dan de mensen die de straat op gaan, omdat ze denken goed te doen.. Damn ik schaam me dood als dit volk het land moet gaan leiden, zo onwetend, dom en achterlijk. Paar protesters gehoord, maar leek wel alsof ze allemaal een beperking hebben en niet goed kunnen denken.

  Hier nog een stukje op niburu.co en de comment van een lezer die beschrijft het wel heel goed!

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8789:massahysterie&catid=20:het-complot&Itemid=33

 6. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/spotprent_antisemitizm.jpg

  • Hier wel een mooi artikel daarover nog.

   However, in 2008, French cartoonist Maurice Sinet, also known as Siné, was fired from Charlie Hebdo, where he had been working for 20 years, for his “anti-Semitic” cartoons, which were mocking the relationship of former French President Sarkozy’s son with a wealthy Jewish woman. Siné sued the magazine Charlie Hebdo for defamation against those who accused him of being anti-Semitic.

   http://www.dailysabah.com/world/2015/01/09/cartoon-world-has-double-standard-on-freedom-of-speech-issue

  • Ja hoor Martin…
   De moslims zijn ook niet zielig…
   Dit soort foto’s plaatsen moslims continu. Altijd de slachtoffer ruil induiken.

   Dan kom jij weer met je antisemitisme om de hoek kijken. Soms lijkt het net of jij de moslimkant aanhangt?

   Ik hoor bijna nooit joden/christenen klagen over tekeningen e.d. en als dit wel het geval is zijn dit de zieke elite “fake joden”.

   Beetje jammer dit.. erg jammer zelfs..

 7. Overigens wel toevallig op de 7e van januari.

 8. Zio-geschoolde Geert somt de hoaxes (valse vlaggen) van de afgelopen tijd nog even voor u op.

  Geert Wilders is de acteur die voor extremisme moet zorgen.
  http://www.martinvrijland.nl/2014/05/20/geert-wilders-is-een-acteur-die-voor-extremisme-moet-zorgen/

 9. Zo zat ik gisteren met iemand te praten en die had het over het soort munitie wat er gebruikt zou kunnen zijn , je hebt namelijk ‘burger’munitie en Navo-munitie .
  De burgen-munitie zou meer damage aan brengen dan Navo-munitie om de reden dat wanneer een burger wordt aangevallen hij de aanvaller wil uitschakelen op een zo effectieve manier en dat is total damage en een Navo militair wil met een kogel zoveel mogelijk mensen uitschakelen dus dwars door de eerste persoon heen zonder uitelkaar te spatten naar de volgende persoon die er achter zou kunnen staan , dus vandaar misschien zo weinig bloed .
  Maar dan waar komt deze munitie vandaan ?? uit voormalig Joegoslavie , daar liggen nog miljoenen kilo,s Navo-munitie die zijn achterover gedrukt tijdens de oorlog en de wapens komen ook uit die landen van voormalig Joegoslavie .

  • Nou zelfs met een Navo-kogel spuit het bloed uit je kop, kan ik je verzekeren.
   Maar Navo kogel of niet het punt van uitslag van de kogel uit het hoofd laat echt geen klein gaatje achter.

   Maar zlefs al zagen we liters bloed en was het echt met echte slachtoffers 10, 100 voor mijn part, ook dan nog is het een “False Flag” /valse vlag aanslag! Een aanslag bedoeld om ANDEREN in dit geval de Moslims de schuld in de schoenen te schuiven en zo een burgeroorlog (in het uiterste geval) danwel grote angst, onrust en verdeeldheid in de bevolking te veroorzaken.

  • Voor kleine munitie, dat wordt gebruikt in draagbare geweren en pistolen, is niet alleen de vorm en vormvastheid van invloed op de hoeveelheid toegebrachte schade aan het doel. Bij een relatief lage snelheid richt een defragmenterende kogel natuurlijk meer schade aan, dan een kogel die ongeschonden door het lichaam gaat. Er is echter nog wat anders aan de hand. Boven een bepaalde kogelsnelheid ontstaat er een schokgolf in het geraakte object. Afhankelijk van de vorm en diameter van de kogel schijnt dit in de buurt van de 500 meter per seconde te liggen.
   Dit betekent dat wanneer een menselijk hoofd wordt geraakt met een kogel die een schokgolf veroorzaakt, het hoofd als een watermeloen helemaal uit elkaar spat. Om dit te laten gebeuren, hoeft het hoofd nog niet eens vol geraakt te worden! Voor de rollende politieagent betekent dit dat zijn hoofd volledig uit elkaar zou moeten spatten, zoals in de Hollywoodfilms regelmatig is te zien. Vervolgens zou een inslag van de kogel op de stoep te zien moeten zijn.

   Bij Mythbusters hebben ze leuke tests gedaan met ballistische gel. Zo bleek onder meer dat met een geweer (hoge kogelsnelheid) de kogel slechts enkele centimeters de gel penetreerde. Daarentegen bleek een kogel uit een pistool (lage kogelsnelheid) enkele meters in de gel te penetreren! De gel bleef bij de kogel uit het pistool netjes liggen, terwijl de gel bij de kogel uit het geweer door de schokgolf flink een flinke klap maakte. Ze hadden zelfs een keer met een .50 (zwaar geweer met zeer hoge kogelsnelheid) op het water van een zwembad geschoten. De zogenaamde vormvaste kogel spatte tegen de oppervlakte van het water uit elkaar en kwam dus het water niet in. Wil je iemand onder water doodschieten, dan moet je dit dus doen met een kogel die een lage snelheid heeft: een pistool.

   • Een .50 hoeft niet een hoge snelheid te hebben.
    NATO caliber heeft dat per definitie wel.
    Dat is .223 of 5.56mm.
    De mondingssnelheid is meer dan een kilometer per seconde.
    Je knalt er dwars door 2,5 cm staal mee heen, daar waar een 7,62mm uit en Kalashnikov bij 12 mm platslaat.
    De zogenaamd van “point blank” in het hoofd geschoten agent zou bij beide kalibers evenwel de helft van z’n schedel zijn kwijtgeraakt.
    Niet alleen door de kogelinslag maar omdat de afstand zo kort was dringen de drijfgassen uit de loop de wond binnen en blazen de schedel op.

  • Wel bijzonder die streep op de weg bij het rechtervoorwiel (take-2), als ze weggaan tenminste (bij aankomst schone straat, take-1).
   De gepubliceerde video’s van CNN en andere mediahoeren zijn bewust in kwaliteit verminderd. Soms het feitelijke schot waar je het papier uit de loop ziet komen van de dummy weglatend.
   En wat toevallig, ik heb iemand gesproken waarvan een kennis heeft gediend, zijn been is verbrijzeld door een schot in een oorlogssituatie, MK47.

 10. i am NOT Charlie

  http://www.informationclearinghouse.info/

  http://aanirfan.blogspot.fr/2015/01/mossad-attacks-paris.html?showComment=1420655677326#c8443911621647222782

  Plus nuttige info omtrent Air Asia vlucht

  http://aanirfan.blogspot.fr/2014/12/missing-airasia-flight.html

  Martin, jij hebt me op het spoor gezet!
  Samenwerking is waar het om gaat ook al zit er een brug van verschil tussen…het maakt niet uit!

  Carpe diem!!!

 11. @alle recentelijk ontwakenden.

  Aanslag Apeldoorn was ook een inside job.
  Reden,het vormen van een politiestaat, angst zaaien,maar vooral een satanisch offer voor de mayqueen.
  ‘De naald’ is een illuminati obelisk.’
  en
  staat symbool voor ‘The Penis of Osiris’

  Zie de satankalender die martin al eerder plaatste om de datum te checken.Dat was een echt bloedoffer.

  • aanvulling,
   Hoeft niet altijd echt te zijn.Ze kunnen ook rekening houden met hun karma misschien.(maar of dat zo werkt valt te betwijfelen meen ik)
   Maar het gaat om de energie die ze van zieltjes winnen.
   Liefst bij een obelisk onzin herdenken en zo.
   Is antenne.
   zal video zoeken over ‘Apeldoorn en de penis of Osiris’.

  • Let maar eens op die naalden, allemaal in de buurt van de koninklijke verblijfplaatsen (de dam). Dat monument in Australie in de buurt van die aanslag was daar weer een variant op, neergezet door de vrijmetselaars.

 12. Nog ter aanvulling, een aflevering van anderhalf uur over Operation Gladio en de rol die de Nederlandse geheime dienst hier zelf ook in speelde. Met niemand minder dan Peter R. de Vries… Maar goed dit was misschien nog uit de goede tijd van hem.

 13. ‘Ik wist dat hij zou sterven als Van Gogh’

  PARIJS –
  „Ik had altijd al geloofd dat hij zou sterven als Theo van Gogh.” Dat zei Jeanette Bougrab, de achtergebleven vriendin van de vermoorde hoofdredacteur Stéphane Charbonnier van Charlie Hebdo. Zij deed de uitspraken donderdagavond in een interview op de Franse zender BMF TV.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23537002/___Ik_wist_dat_hij_zo_zou_sterven___.html

  U weet wel, Theo van Gogh:

  http://www.martinvrijland.nl/category/onderzoekszaken/verdenking-aivd/theo-van-gogh/

  • Martin,
   Omdat je altijd het nieuws goed scherp in de gaten houdt en veel mensen in de crypto wereld daar ook voor zijn heb ik je site toegevoegd aan de hoofdpagina. Ik hoop dat je zo wat meer bezoekers krijgt en natuurlijk gaan doneren.

   Is het misschien iets om Bitcoin of Guldencoin te accepteren voor donaties?

  • Ja Martin, ook hier geen bloed

 14. Interessante analyse:

  http://www.realjewnews.com/?p=995

 15. Lang leve de vrije pers….maar idd hoe lang nog ?

  Bij VT veteanstoday is een zeer belangrijk filmpje plus uitleg gecensureerd door wie weet wie ?

  Hier de tijdlijn volgens Liberation (krant Frankrijk)

  http://www.liberation.fr/societe/2015/01/07/le-siege-de-charlie-hebo-vise-par-des-tirs_1175326

  Vergelijk het trottoir in het filmpje TIJD : 12h35 met het filmpje waarbij de diender op straat ligt te rollen en meer….

  12h35. Le périmètre est bouclé sur place.

 16. En wat doen deze mensen daar op het dak?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/mensen_op_het_dak.jpg

 17. Een van de bekendste false flag aanslagen was de reeks bomaanslagen op flatgebouwen in Moskou in september 1999.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_apartment_bombings
  De Russische autoriteiten beschuldigden de Tsjetsjen van de aanslagen. Wellicht zat de FSB erachter.
  Binnen enkele maanden na deze reeks bomaanslagen kwam voormalig FSB-chef Vladimir Putin aan de macht.

 18. Ja het is officieel.

  Frankrijk ligt onder vuur door de Mossad vanwege haar Palestina standpunt. God ik vind die zionistiche khazaarse bezetterss echt steeds zieliger worden
  [ als het niet om te schreeuwen van boosheid was]

  ik stel ook voor om de naam niet meer te gebruiken aangezien de “echte joden” gewoon de palestijnen zijn die uit hun eigen land zijn verdreven.

  en laten we vooral niet vergeten dat de “brandoffers’ [holos caustos] aan Baal en Moloch gedurende WO II vooral de families waren die werkelijk uit Palestina kwamen en vanwege hun genetische lijn echt recht op dat land hadden.

  Die zijn keurig door het SS opruim squad uit de weggeruimd.

  Vandaar dat alle [slacht] offers zo nauwkeurig by naam werden genoteerd
  [ De zogenaamde ‘Masterlist” en boekhouding voor moloch voor te verlenen gunsten van macht, die bij inbeslagname na de oorlog heel snel in de kelders van het Vaticaan is verdwenen waar zich eveneens de lijst van slachtoffers/ brandoffers[ holos Caustos] van de inquisitie bevinden.

  http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust_part_5.html

  [Alleen lezen als je een doorgewinterde truthseeker bent en over een hele sterke maag en stabiele geest beschikt absoluut niet geschikt voor kinderen en onwetende familie leden]

  Het wachten is op een sjoel die met mensen en al in brand wordt gestoken om het volgende brandoffer aan baal en moloch te voltrekken waarmee de laatste stap over de drempel van de NWO wordt gedaan.

  ” God helpe ons tegen dit onnoemelijke grote kwaad wat ons wil ursuperen” via de volkomen absolute psychopate leiders van israel en hun vijfde SS kolonne uit de vs en nederland.

  • Heb je dit boekje gelezen, die legt het hele proces van onderdrukking in alle details keurig uit. En laat ook zien waar de oplossingen liggen.

   Voor elke truthseeker zeer de moeite waard in mijn opinie.
   Het boek is van Jeremy Locke, Het Einde van al het Kwaad en hebben we laten vertalen naar het Nederlands.

   Er is een papieren versie en we hebben ook een gratis PDF versie beschikbaar gemaakt. Beide te vinden via: http://achterdesamenleving.nl/het-einde-van-al-het-kwaad-het-tijdperk-van-de-oorlogen-op-aarde-is-voorbij/

   Verspreid dat materiaal als het je interesse kan wekken vooral zo breed mogelijk. Volgens mij is dat de perfecte materie om mensen in te enten tegen deze waanzin vanuit de heersende klasses.

 19. Je hebt grofweg twee soorten false flags, Make it Happen (MIH) en Let it Happen (LIH). Voorbeelden van MIH zijn 9-11 en de Poolse beschieting van een Duitse grenspost in 1939. Voorbeelden van LIH zijn Pearl Harbor en het zinken van de Lusitania in 1915.

  Als dit een false flag is, dan is het nog onduidelijk of het een MIH of LIH was. Bij een LIH zou de beveiliging bewust worden gesaboteerd en de daders niet worden gehinderd om aan wapens te komen. De daders zelf zouden geen weet hebben dat ze door de geheime diensten worden gefaciliteerd. Een MIH zou betekenen dat de daders zelf tot de diensten behoren.

  Ik neig op dit moment meer naar een LIH; de diensten laten sommige radicalen bewust hun gang gaan, om meer (politiestaat)vrijheden te krijgen en daardoor harder op te kunnen treden en grotere aanslagen in de toekomst te voorkomen.

  De aanname dat dit alles een opzet is om een grote clash tussen de Europese bevolking en de moslims te veroorzaken vind ik net iets te ver gaan.

 20. Je suis Charlie / Jesus Chr. is a lie
  Te mooi om waar te zijn?
  Even googlen…. maar meerdere mensen was dit opgevallen. Wat zegt dit over de media ?

 21. Paris par IS.

  En in het rijtje 9/11, etc.
  De Heineken-Ontvoering, die is ook in scene gezet. Onder andere met de bedoeling om het halve land aan het bier te krijgen.
  Da’s aardig gelukt.

 22. Het begint eng te worden. De broers zijn waarschijnlijk gebruikt dmv drugs of andere middelen en geslachtofferd in het nwo plan,
  Ze kunnen het niet navertellen want ze leven niet meer.
  De beelden van Franse politie laten een macaber beeld zien van jonge gastjes met machinegeweren als toekomstige EU politie.
  Het valt me op dat hier in Amsterdam er veel handhaving (gele vestjes) op straat loopt. Fuck het gaat echt snel nu.

 23. Update : De Gijzelnemers zijn dood , enkele gegijzelden ook….
  Eerder zouden gegijzelden het pand hebben verlaten…

  Zoveel mogelijk onduidelijkheid , en niets te zien…
  Heb zojuist naar een beschieting zitten kijken, maar het was de achterkant van een gebouw en je zag alleen wat rook. Beetje vreemd, bij zo’n opzienbarende zaak.
  Iets te verbergen ? Ik heb nog steeds niet kunnen vaststellen of er wel echt doden zijn gevallen bij Charlie Hebdo , en moet ook maar zomaar geloven dat de daders dood zijn ? We zullen zien, hoeveel we te zien krijgen ….
  Ik vermoed niet zo veel , omdat ik vermoed dat de CIA / Mossad-groep hier achter zit. Het tempo word opgevoerd om te zorgen dat er steeds toch angst blijft heersen bij de meesten. Omdat de één na de andere aanslag door de mand valt als of nooit gebeurd, of zelf uitgevoerd….

 24. @Realist. “De aanname dat dit alles opzet is om een grote clash te veroorzaken vind ik net iets te ver gaan.”

  Dan ben je misschien toch niet zo realistisch. Uit de geschiedenis blijkt dat vrijwel iedere oorlog begint met False Flag-operaties , omdat het volk eigenlijk nooit oorlog wil.
  Dat onze Elite heel erg van Oorlog houd, blijkt eveneens uit onze geschiedenis.
  Dat de verschillende partijen door dezelfde banken gefinancierd worden , en de Duitsers zelfs door Prescott Bush en andere Amerikanen gefinancierd werden, wijst in dezelfde richting….
  Dus hoezo gaat een aanname die voor de hand ligt , te ver…?

  • Ik snap je comment, het wordt ook door velen beweerd aan de (al dan niet fake) voorspellingen van Spike. Maar deze WO3 clash staat te ver af van de realiteit. Wat ik meer zie gebeuren is dat het grote publiek, niets drastisch aan de Islamdreiging durft te doen, uit angst om voor racist uitgemaakt te worden of uit angst om geweld op haar dak te krijgen. Deze aanslag zou de publieke opinie moeten omslaan, zodat de tijd rijp is voor meer politiestaat-achtige maatregelen. Zie dit berichtje, dat al meteen een indruk geeft van de ‘crisis als kans’ houding. http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/nu-al-eu-wil-radicale-islam-beter-bestrijden/

 25. Zeker het gaat snel.
  Ik was al bang dat ze/zullie er haast mee maken om Frankrijk verder te destabiliseren resp te straffen voor hun pro Palestijnen houding. Nu weer
  een gijzeling: Hoe verzinnen ze het toch. Ze moeten het (leugenachtige) vuurtje van radicale Islamieten warm houden.
  Daarbij vergeten ze even dat die hun hele achterban in diskrediet brengen, ja zelfs in gevaar brengen.

  Maar waarom Frankrijk eerst? Precies, daar zitten veel allochtonen van Arabische afkomst. Parijs uiteraard omdat het de hoofdstad is met de vele banlieux en omdat Parijs/Frankrijk altijd per definitie het revolutionaire elan vertegenwoordigd.

  Maak je geen illusies. De volgende aanslag(en) staat(n) gepland
  voor Neanderland! Ook zullen ze Duitsland of England proberen
  met nep danwel echt aanslagen om Moslim en autotochtonen
  bevolkingen verder tegen elkaar op te hitsen.

  • Overigens de middenstanders, de winkeliers en de toeristenindustrie van Parijs zullen dit wel leuk vinden, maar niet heus!

  • Gezien het gezamenlijk belang van de oranjes en Rothschild in Shell denk ik dat Nederland geen speerpunt is in de JWO.
   Spanje en Griekenland zijn de landen waar de vlam heel snel in de pan kan slaan en waar de financiële belangen van de zionisten gering zijn.
   Ook Italië is met Lampedusa en een 3e wereld-economie een kandidaat om te exploderen.
   Noord-Europese bevolking is niet zo makkelijk te mobiliseren, landen als Frankrijk en de andere Mediterrane landen zijn makkelijker te beïnvloeden en tot geweld aan te stichten.
   De economische schade is daar ook verwaarloosbaar, die landen zijn nu feitelijk al bankroet.

 26. Effe een linkje naar dé false flag expert Webster Tarpley. Het is een uurtje luisteren, maar dan heb je ook wat. http://tarpley.net/

  “Behind the Charlie-Hebdo Massacre: Is French President Hollande Bucking the NATO Party Line by Demanding an End to Sanctions Against Russia, by Preparing to Release Warships to Moscow, by Refusing to Invade Libya, and by Undercutting the Merkel-Samaras Demagogy about the Phantomatic “Grexit” ?”

 27. Hoi Martin en alle anderen.
  Ik volg je website al enige tijd met grote belangstelling.
  Ik ben er veel wijzer van geworden.
  Dank daarvoor.

  Ik vroeg me af of je hier al van op de hoogte was en wat je er van vind.
  De gebeurtenissen in Parijs zouden één grote afleiding zijn van het feit dat er no ook informatie naar buiten is gekomen dat IS/ISIS zoals de meesten wel weten een NEP tegenstander is van de VS.
  De VS zou hebben toegegeven dat ze IS van wapens voedsel en medicijnen
  hebben voorzien.
  http://www.liveleak.com/view?i=bf2_1420818165

 28. Weet niet of het al geplaatst is maar er is bloed (jawel) gevonden van de neergeschoten agent ! Een metertje verder dan waar ie lag maar toch. En ook een slip of the tongue van de Sky news reporter….
  http://youtu.be/Z_i6XeanJFA

 29. was verwijderd maar is er weer.
  http://youtu.be/yh7j1AcpSjI

  • Politie chef (Helric Fredou) die onderzoek deed naar aanslag Charlie Hebdo heeft zelfmoord gepleegd.
   http://youtu.be/R8KB2LH_xwM

 30. Zolang er freedom of speech is dienen we er gebruik van te maken.(eenrecht!)

  Overigens er zijn mensen (onze opa’s) die gevallen zijn voor onze vrijheid dus hoop ook dat dat blijft gelden. De bewijzen dat er een misverstand is in de (msm)pers en de andere pers(alternatieve) mag blijkbaar niet aangetoond worden.
  Deze blogger met vele met hem zouden eens door de msm Humberto Tan of DWDD of Nieuws uur uitgenodigd moeten worden, doe dat gewoon een keer heren

  FREEDOM OF SPEECH…. You tube haalt de vreselijke porno en oorlogbloederige films niet van hun kanaal maar wel de bewijzen die aantonen dat Parijse aanslag omtrent ” Charlie Hebdo ” een totale HOAX is

  Gelukkig dat VT het artikel weer terug heeft kunnen zetten, maar voor hoelang dat moeten we maar afwachten, zie linkje onder

  http://www.veteranstoday.com/2015/01/08/charlie-hebdo-viral/

 31. @Pilatas

  vreselijke porno???? OEPS,,,, ben weer weg,,,,,

 32. False Flag niet in Parijs Gefilmed!!!!!

  het wordt met de minuut beter, de false flag is niet eens in paris gefilmed.
  Gecontroleerd met google view en de straat waar het gebouw gevestigd zou zijn ziet er absoluut niet zo uit. vandaar alle lege straten + de agent op de grond heeft zijn pistool nog in de holster . ja hoor

  http://youtu.be/SabJpAIo9rs

 33. De schietpartij waar de agent wordt ¨neergeschoten¨vond plaats op Boulevard Richard Lenoir.

  Als je dit intypt in google maps:
  Rent A Car – Paris 11 – Bastille, Boulevard Richard Lenoir, Parijs, Frankrijk

  brengt dat je op de plek van de schietpartij.
  Dit is vlakbij Alléé Vertee en Rue Nicolas Appert.

  We moeten een beetje oppasen met zomaar informatie klakkeloos overnemen.Anders worden we als Truther weer debunked door de anti truthers.

  • Paris 11 nog zo’n fijn getal voor de dark occult.
   De Simpsons en Family guy zijn het medium om te kijken wat de zwarte magiers weer van plan zijn. (predictive programming)
   Zo zagen we ook 9-11, Boston , Ebola, Robbi Williams voorbijkomen. In your face.
   Het is inderdaad wachten op de volgende set, ze gaan gewoon door het spel is nog niet uitgespeeld.
   Ik las iets over een red dragon society en een kalika war party beweging een soort moderne ridders/samurais die het tegen de kabal gaan opnemen , valse hoop?

   • nog even dit: CHARLIE Hebdo 12 doden en dan 5 gewonden schietparty optreden Chris BROWN totaal 17, waar heb ik dit getal eerder gezien, en dan nog Bart Simpson: http://bartsblackboard.com/i-am-not…/season-13/735/ voorspeld of voor spelbaar? spell vertaald van eng naar nl: to spell spellen (ww.) ; de letters van een woord opnoemen (ww.) ; toverspreuk (ww.) ; tovermiddel (ww.) ;toverformule (ww.) ; toverwoord (ww.)the spellde betoveringspellbegoocheling ; ban… het wordt en lange hete 2015..

 34. Goedemorgen. Nieuw hier, maar al wel een poosje deze kudde ‘ongelovigen’ volgend.

  Dus altijd alles ook zelf blijven checken. VT/Duff zit er een beetje naast wanneer hij claimt dat binnen een vierkante mijl van Rue Nicolas Appert geen straat is die gelijkenis vertoont met de plek waarvan we moeten geloven dat de agent door het hoofd werd geschoten. De filmbeelden tonen naar mijn overtuiging Boulevard Richard-Lenoir, waar Rue Nicolas Appert (via de Passage Sainte-Anne Popincourt) op uitkomt.

 35. Iemand het Simpson plaatje al gezien dat zegt:
  I am not Charlie Brown on acid

  Charlie Hebdo kwam aan zijn naam door Charlie Brown

  ¨In order to sidestep the ban, the editorial team decided to change its title, and used Charlie Hebdo.[1] The new name was derived from a monthly comics magazine called Charlie Mensuel (Charlie Monthly), which had been started by Bernier and Delfeil de Ton in 1968. Charlie took its name from Charlie Brown, the lead character of Peanuts – one of the comics originally published in Charlie Mensuel – and was also an inside joke about Charles de Gaulle.[6]¨-wiki-

  Meer symboliek:

  Tussen Ottawa 22-10 2014 en Parijs 1-7 2015 zitten 77 dagen.

  Ik heb wat postings geplaatst op Synchromisticism Forum .
  http://www.synchromysticismforum.com/viewtopic.php?f=4&t=9731&p=56813#p56802

  • ja Kim en nu ook schiet incident bij optreden Chris Brown, dat maakt samen CHARLIE BROWN. zie 2 coments hierboven.

 36. dit zou zomaar een bewijs kunnen zijn

  Beste Mensen, wie helpt……

  Het schietFilmpje en de rollende politieman is eerder opgenomen? De spiegels zijn wit daar het een gemanipuleerd filmpje is ?
  Het is in de schemering opgenomen (toen er niemand op straat was) en de helderheid is zodanig omhoog geschroefd dat helaas de spiegels wit werden (sois,foutje)

  Het bewijs zit hem hierin: Kijk alstublieft in dit bericht van de krant op tijd
  12h.35 naar het filmpje opgenomen waar schietincident plaatsvond Blvd Richard Lenoir dit is essentieel !
  http://www.liberation.fr/societe/2015/01/07/le-siege-de-charlie-hebo-vise-par-des-tirs_1175326

  Vergelijk de auto’s die geparkeerd staan in het schiet filmpje daarin staan de auto’s anders geparkeerd . Ja zelfs andere Auto’s !!! , er is dan ook bijna geen foto te vinden terwijl het hermetisch afgesloten werd direct en er geen Auto weg gereden kon zijn omdat de hulpdienst auto’s er direct stonden

  Waarom horen we in het beruchte schiet filmpje niet allemaal sirenes in plaats van kinderstemmen, het drama was al een hele tijd aan de gang.

  je ziet niks,enige foto in dit blogje
  http://www1.alliancefr.com/tag/attentat

 37. Ik zit net al het nieuws te lezen op teletext nederland en belgie en duitsland. belgie en duitsland, reppen met geen woord over de dader die eerst politieagente doodschoot en later een joodse winkel in gijzeling neemt…over MALI..deze dader zou dit gedaan hebben omdat frankrijk in mali bezig is en dat deze winkelmensen wel belasting betalen en zo mali meefinacieren, ze hadden ook geen belasting kunnen betalen….verder over deze winkel, eerst is het een JOODSE WINKEL…kruidenier, nu ineens volgens nederland is het ineens een supermarkt?… en er was wonderlijk wel een echte redder in de winkel..redt 6 mensen waaronder 1 baby..door ze in een koelcel te stoppen en de koeling uit te zetten….jaja mensen deze REDDER is moslim en komt uit MALI.. komt dat effe goed uit

 38. belgie teletekst meld’; italie 1e minister RENZI….renzi wil een eu- inlichtingendienst..ja want ineens werken deze niet meer he in afzonderlijke landen…..politieke unie er door trappen nu.????? en al zo vlot he , de aanslagen zijn amper voorbij

 39. opvallend is dat in ferguson deze hype begon, ik ben michael brown? maar ik zie nergens bordjes voor andere aanslagen waar wel 100 doden te betrueren zijn. Nigeria e.d. dan ineens is er niemand? en martin vrijland word door sommige site zeer negatief weggezet, en de valse vlag en chemtrail mag je er niet benoemen, krijg je waarschuwingen omdat je complottheorie neerzet……zegt al genoeg over die stes..the cronocle en nieuwsbreker

  • wow! Goeie onderzoeker trouwens die gast.
   En dan zie je in de comments bij YT nog vol-idioten (of trollen) die schreeuwen dat ie gek is.

   Deze video zal ook wel worden verwijderd.

   • Bollocks, the guy is talking total shit, kijk maar naar de verfpatronen op de zebrapaden: de foto vertekent enorm!

   • tuurlijk.
    de foto vertekent enorm!
    precies wat de videomaker al zegt dat zal worden geroeptoetert,VANDAAR dat ie nog een paar dingetjes laat zien die ook absoluut niet kloppen.
    Beter de video bestuderen Page.
    Niet te snel roepen’the guy is talking bull shit’
    Trouwens, hoezo zie jij aan de verfpatronen dat de foto enorm vertekend?
    Ik zie ‘rechercheurs’op 1 meter vanaf het zebrapad.De auto staat later bij de blauwe gevel.Dat is een heel eind verder.Die gast is niet gek, maar wakker.
    Maar nu ben ik iets aan het doen wat ik mij had voorgenomen niet meer te doen.Namelijk;
    overduidelijke Hoaxes onderzoeken en in discussie gaan met minder wakkeren over de zaken die wel of niet zouden kloppen.

 40. de sites die kritische mensen aanvallen, over valse vlag, wilders,en chemtrails…dus sitebezitters die dit doen zijn nieuwsbreker en de vrije croniquers….dus zijn in mijn ogen nepsites

 41. BREAKING Police Chief Helric Fredou Investigating Chalie Hebdo DIES MYSTERIOUSLY!

  http://youtu.be/-tI2qQ_-XiA

 42. Bekijk de volgende video dan mensen! De partner van de politieagent die op de stoep lag spreekt op een persconferentie en kan haar lach niet verbergen.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-30762161

  • Ik zie het niet zo, maar dat zal wel aan mij liggen.

   • Page, ja idd, dat moet haast wel aan jou liggen.

  • ik zie het wel je zie inderdaad de spieren in de kaak een lach aan nemen die ze nog net kan onderdrukken. Trouwens als je werkelijk net je man/broer/ bent verloren bij een dergelijk afschuwelijk incident ben je volgens mij absoluut volkomen in schock en niet instaat om zonder voortdurend huilen en schreeuwen van boosheid een interview te geven.

   Vreemd dat men denkt dat wij na een miljoenen jaren evolutie niet in staat zijn om iemands lichaamstaal te lezen terwijl in deze hd tijd iedere spierbeweging te zien is.

   maar ja als men dag in dag uit iets als”goede tijden slechte tijden” voor acteren aan ziet verbaasd het me eigenlijk ook niet zoveel meer. De mensen laten zich graag de ogen dichtsmeren als ze maar in hun illusie mogen blijven.

 43. fimpje judoc….er staat er nog een van een broer,,,waar zijn de tranen? en waarom steeds weer die oproepen om allemaal vredelievend te blijven, ook zegt hij in dit filpje het zijn niet de moslims,,,huh je broer wordt net omgebracht

 44. Kwam al googlend uit bij het jeugdjournaal bij het intikken van de aanslag. Vroeger hadden we geen tv maar bij opa en oma keek ik dan de fabeltjeskrant. Nu worden kinderen al gehersenspoeld door de fabeltjes van het jeugdjournaal. triest toch.

 45. En dan zoals altijd duikt er ineens een video op waarin de “dader”van de joodse winkel verschijnt.Het verhaal begint steeds lachwekkender te worden.Als Louis du Funes ineens opduikt sta ik niet raar te kijken.
  Deze vermeende aanslag hadden we allemaal nodig zodat we niet meer aan de vorige leugens en vooropgestelde rampen denken,want wie heeft het nog over het vermiste toestel van malasian airlines en over mh17 maar te zwijgen zoals onze overheid,VS en NAVO ook doen!

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close