Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Propaganda nep-strijd tussen Koerden en ISIS in Kobani

Propaganda nep-strijd tussen Koerden en ISIS in Kobani

De Main Stream Media stond gister 7 oktober bol van de zogenaamde strijd tussen de Koerden en IS (ISIS) in Kobani. Ook werd een handjevol “demonstranten” ingezet om te demonstreren in Brussel en Den Haag. Het is allemaal geënsceneerd als (ogenschijnlijk) zeer geloofwaardige propaganda. Er worden wat ontploffingen getoond en wat wapperende IS vlaggen. Militair expert Christ Klep klept tijdens de Nieuwsuur uitzending wat uit zijn nek door te zeggen dat de Amerikanen niet in kunnen grijpen, omdat het moeilijk is de strijd in kaart te brengen. Er wordt volgens hem van gebouw tot gebouw gevochten en de bommen kosten wel tweehonderdduizend euro per stuk, dus die gaat Amerika niet zomaar rondstrooien. Yeah right! Alsof geld ooit een rol gespeeld heeft in een oorlog waarmee Amerika zich zou willen bemoeien. Ook de peperdure Apaches wil je niet inzetten met het risico dat piloten neergehaald worden en vervolgens in een oranje pakjes belanden. Het is geweldig om te zien hoe de beroepsleugenaars draaien en konkelen. Het is je reinste kolder.

We zien hier een zeer hoog staaltje liegen door perceptiemanagers. De hele strijd is nep en in scene gezet. Dat zeg ik u niet, omdat ik het kan bewijzen. Maar wat bewijst de Main Stream Media nu eigenlijk echt? Er wordt gestrooid met wat beelden die overal genomen kunnen zijn en feitelijk niets concreets laten zien. De strijd in Syrië gaat niet tussen IS en de Koerden, maar is gericht op de Syrische troepen. ISIS moet neergezet worden als een gevaarlijke club die zelfs Turkije binnen dreigt te vallen. De Koerden zouden niet bewapend mogen worden en ISIS wordt niet aangevallen. Turkije zou in een soort patstelling zitten. Oh ja? Ja, omdat er Amerikaanse vliegtuigen en Nederlandse patriot raketten in Turkije staan. Turkije wil de Koerden zogenaamd niet te hulp schieten, omdat het een “oude vijand” is. Daarnaast geeft Turkije liever geen toestemming om ISIS aan te vallen, omdat ISIS dan misschien Turkije aan gaat vallen. Er zou immers uit inlichtingen blijken dat ISIS-cellen zich in de grote steden van Turkije gevestigd hebben. Het is gewoon te lachwekkend voor woorden. Snapt u het nog? Nee? Begrijpelijk: elke vorm van logica ontbreekt. ISIS moet als gevaarlijk en ontoerekeningsvatbaar neergezet worden. Het is allemaal te duur, te ingewikkeld, te gevaarlijk; het kan en mag niet. De gehele Main Stream Media praat gewoon poep! Turkije heeft geen ISIS cellen in de grote steden, maar heeft ISIS trainingskampen (zie ook hier) en steunt zowel ISIS als de Koerden.

Reeds eerder toonde ik onderstaand kaartje en dat kunt u beschouwen als de echte strijd die zich aftekent. ISIS is bezig met een offensief tegen de troepen van Assad gesteund door de Koerden? “Gesteund door de koerden? “Vrijland, je bent echt gek! Het journaal zegt toch dat de Koerden aangevallen worden? Ze laten toch beelden zien? Ben je blind of zo?” Dus een paar ontploffende bommen en wat getoonde mannen die een wapen afschieten van achter een muurtje en een wapperende vlag zijn geloofwaardig? Het zijn propaganda-beelden. De logica is dat twee Soennitische groeperingen elkaar niet aanvallen. De media willen de zogenaamde dreiging van ISIS zo hypen, dat straks met grondtroepen en een flink luchtoffensief zogenaamd ISIS aangevallen gaat worden. In werkelijkheid valt men Syrische regeringstroepen aan. Waarom wordt er met geen woord meer gerept over deze strijd tegen Assad? Het lijkt alsof die hele strijd om Assad af te zetten niet meer bestaat. Dat is natuurlijk je reinste kolder. De reden dat Al Nusra van begin af aan door het Westen bewapend wordt, is dat Al Nusra via de Westflank Syrië aan het aanvallen is. De reden dat ISIS gehypet wordt, is dat ISIS als groot en gevaarlijk neergezet moet worden, zodat er een alibi is voor terreur vanuit deze groep binnen de NAVO-landen (inside jobs). De Koerden vervullen de rol van het aanvallen van Syrië vanuit de Noordflank. ISIS bestrijkt vooral de Oostelijke en Zuidelijke flanken. Het toneelstukje rondom Kobani mag u dus beschouwen als ‘zuiver in scene gezet’. Propaganda met slechts de verhalen van perceptiemanagers met praatjes bij beelden die niets meer zijn dan opnames van een goed georkestreerde propaganda-filmset.

Syrië wordt omsingeld door Westerse huurlingentroepen. Deze bestaan uit Al Nusra in het Westen, de Koerden in het Noorden en ISIS in zowel het Noorden (zij aan zij met de Koerden) en het Oosten en Zuiden van Syrië. Ondertussen doet Israël mee via de Golanhoogte en Nederlandse F16’s vallen aan via Jordanië. Het lijkt mij niet onlogisch dat ook vanuit Jordanië huurlingen de grens met Syrië overtrekken. Of dit Al Nusra of ISIS strijders zijn, is om het even. Ze dienen allemaal het Westers belang. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom Israël door geen van de genoemde partijen aangevallen wordt? Lastige luis in de pels is Libanon. Dat land hangt meer aan Syrië met haar Hezbollah strijders. De reden dat Israël dan ook de Gazastrook zo platgebombardeerd heeft afgelopen zomer, ligt verscholen in het feit dat de Hezbollah cellen in de Gazastrook uitgeschakeld moesten worden. Deze hangen immers te veel aan Libanon en dus aan het Sjiitische kamp (Syrië, Iran, Rusland en China). Het is allemaal glashelder als u bereid bent de propagandaleugens van de media door te prikken.

situatieschets_isis

Bron linkvermeldingen: Nieuwsuur.nluprootedpalestinians.blogspot.nlrojavareport.wordpress.com

 

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
29 Comments

 1. ik weet niet wat jullie doen. Maar ik kruip weer terug in bed met de deken ver over me heen. Wat een achterlijke wereld.ik wordt hier namelijk heel erg niet goed van.

  • How to overcome fear when facing real danger

 2. Tegn deze vorm van griep die je hebt is er 1 middel tegen gooi je tv de deur uit en je ISIS griepkwaal is in 1 klap voorbij.
  Slik dus geen leugens meer van de overheid die via de tv binnen komt en je bent ineens een stukken gezonder mens zowel geestelijk als lichaamlijk ga je stukken op vooruit.

  • De grap, de gruwelijke grap is dat ook zonder tv deze oorlog, deze misselijk makende oorlog, deze genocide doorgaat, waarbij alle verdragen inzake internationaal recht en mensenrechten met voeten getreden worden!

   @Mensen daarom is het dat u zich dat WEL bewust moet worden en dat kan tegenwoordig alleen maar via de alternatieve media en door mond op mond overdragen van de ware werkelijke feiten zoals deze hier verwoord: dus zegt het voort….

   zegt het voort…..(het is nog niet te laat)

   • Klopt wat je zegt en daarom laten ze nu Rusland eventjes met Rusland en dus probeerd men Rusland via China(hongkong) te naaien en hopen zo dat China onder druk Rusland laat vallen. Als men dat massaal weet gaat dat plannetje ook niet meer door.
    De tv de deur uit en ga op het net de waarheid zoeken.
    Schrijf bv op briefgeld http://www.martinvrijland.nl
    Schrijf op briefgeld de waarheid wat er gaande is en maak de mens wakker. Vele weten niet eens wat HAARP is of Geimtrails. Vele weten niet eens wat er werkelijk gaande is in Oecraine.
    Maak ze masaal wakker en dat kan als wij wakker masaal dat willen.
    Gewoon onze krachten bundelen en ervoor gaan.

   • Ook kan je gewone witte briefjes met webadressen van de alternatieve media daarop verspreiden.

   • @Primavera
    “Ook kan je gewone witte briefjes met webadressen van de alternatieve media daarop verspreiden.”

    Dan snap jij den Hollander niet, die gooien geen geld weg, alleen witte briefjes met `te voldienen’ erop. Er is ook een tijd geweest dat er stikkers op de knaken — Rijksdaalder 1) munt ter waarde van 50 stuivers oftewel 2½ gulden — werden geplakt. Een leuke aktie zou dat zijn, zeker omdat de aanstichters van de crisis uit de bankensector komen. We moeten wel opschieten, want op digitaal geld kun je niks schrijven of plakken.

 3. Het is nu wel duidelijk dat het Westen en de USA middels deze tactiek het blok Rusland/China/Iran willen verzwakken. Maar wat ik niet begrijp is waarom het akelig stil is vanuit dit blok. Je zou toch zeggen dat deze de tactiek wel door hebben en een tegentactiek uitvoeren of is dit wel gaande en word dit door de media geheim gehouden?

  • Tuurlijk hebben ze het wel door. VS/VK/Israhel zijn aan de bal. Wie begint betaalt achteraf. Zie Duitsland met het verdrag van Versaille en na WWII. Israhel leeft nog steeds van de herstelbetalingen van Duitsland. Je weet wel die 6.000.000 slachtoffers die er niet waren.

   • @Donquijotte
    Is er enige informatie te vinden waaruit blijkt dat het blok RIC tegentactiek toepassen? Wat ik mij bv afvraag is waarom dat blok niet in de media laat blijken dat IS opgezet is door het andere blok…

   • “Wat ik mij bv afvraag is waarom dat blok niet in de media laat blijken dat IS opgezet is door het andere blok…”
    Het bereikt onze media niet, dat is iets anders…
    Hier bijvoorbeeld een artikel op vesti.ru van 24 augustus. “Vesti” is een van de meest bekende MSM in Rusland, geen alternatieve media of iets dergelijks
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=1917157

   • Afgunst die praat en schreeuwt is altijd ongevaarlijk; het is de afgunst die zwijgt die je moet vrezen.

 4. Frustrerend om te zien dat 90% of misschien wel meer van de wereldbevolking hier in trapt. Doe Godve#@$#@me die oogkleppen af!!!

  Dit is een strijd die wij wakkeren nooit gaan winnen.
  Kan ook niet en het alleen al bewust zijn is misschien voldoende, maar ik erger mij er rot aan.

  • Daarom de TV eruit knikken dat scheel je een hoop ergenissen en onnodige kijk en luistergeld kosten.
   Wil je ene progammatje toch nog zijn sluit je je laptop of pc aan je beeldscherm en je kunt als nog gezamelijk zien wat je wilt zien. Gooi die kabel er gewoon uit.

 5. Ja, die propaganda machine werkt op volle toeren. Een normaal denkend mens weet wel waar dit allemaal naar toe leidt. Ze zullen je eerst op de knieën krijgen financieel en moreel voordat men je afmaakt. Wat ik vreemd vindt is dat er geen nederlander (ja met kleine letters) opstaat om tegen de regering te ageren (behalve dan op internet). Het land waarin ik geboren ben heeft een ziekte, erger dan kanker. Het land waar ik geboren ben is niet meer van mij en mijn autochtone medemens. Allochtoon maxima ( ja met kleine letters) heeft het als zodanig aangegeven. NL is niet meer voor de nederlanders. Terminaal zieke regering en domme autochtonen…..

  • Sorry, volgens mij zoek je je vijanden in de verkeerde hoek. De vijand is internationale globale elite en de sterkste Nederlandse vertegenwoordigers daarvan zijn hartstikke autochtoon. Ik denk dat allochtonen in dit land misschien het minst gebrainwashed zijn door de NWO propaganda. De meeste wakkeren of bijna wakkeren om mij heen zijn dan ook niet van autochtone nederlandse afkomst. Het is nu daarop of daaronder voor de meesten van ons en het domste wat je kan doen is ook nog eens een contraproductieve zinloze onderlinge strijd aanwakkeren. Dit is namelijk precies wat ze willen: groepen tegen elkaar ophitsen, dit is precies waar ze nu mee bezig zijn. Werk er niet aan mee!

   • @Primavera Precies.

    “De Ne(e)derlander bestaat niet” (cit: argentijns crimineel mokkel van duistere komaf)

    Dat is ook precies mijn ervaring. Ik spreek wel eens allochtone van vnml Arabische (wat een prachtige cultuur voordat de zionisten daar dat gebied in de fik staken) afkomst weliswaas hier geboren 2e en 3e generatie, maar desondanks. Na een korte inleiding mijnerzijds kwamen zij zelf met de term “Illuminatie”. Zij weten in grote lijnen allang hoe het zit.
    Een zwak punt hierbij is wel hun geloof maar dat hebben de streng christelijke bijbelbelt Nederlanders ook. De bangmakerij werkt net zo goed met Allah als met God en Christus(en de Hijlige geest haha 🙂 🙂 )

    Wij nederlanders (ja met een kleine n) of beter gezegd, wij SchijtlaarzenLafbekkerigeJaknikZombie-landers durven en kunnen niet eens meer nadenken…

  • Wat een geweldige BRON wilde ik ervan maken, maar ben blijkbaar niet zo goed in html tags. 🙂

 6. Ook zo moe van alle bangmakerij tegen – ISIS, Ebola, Moslims, Rusland, Poetin, Syrië, de Islam, Iran etc., etc. – vanuit de mainstream media?

  Reken er voor eens en voor altijd mee af door jezelf en de mensen om je heen bekend te maken met – Het Patroon van Tirannie.

  http://achterdesamenleving.nl/het-patroon-van-tirannie/

 7. Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen…
  Kut-NSB-ers !!

 8. Het is toch gewoon nog hetzelfde als altijd…
  Onze oude “adel” die uit genetisch gedegenereerd en verziekt gajes bestaat , die zich laat ondersteunen door onze meest afgegleden hebzuchtige en machtswellustige handelaartjes.
  Nazi’s , met Nazi gedachtengoed en Nazi plannen.

 9. Ik citeer uit de film “the Wave” , die nu niet meer verplicht getoond word aan scholieren omdat onze elite weer hetzelfde wil als altijd. Een wereldrijk.
  “We kregen het gevoel dat we ergens bijhoorden… Dat we aan iets groters meebouwden, dat we onderdeel uitmaakten van iets Groots …”
  Ja ja, altijd hetzelfde excuus om de andersdenkenden sadistisch te onderdrukken… En te mishandelen of op te sluiten .

  Jammer, want ze hoorden altijd al bij iets groters… Daarvoor hoef je niet aan een Nazi-onderdrukkingssysteem mee te werken hoor…

 10. Date: Sat, 11 Oct 2014 17:56:51 +0200
  From: Mijn Telegraaf
  To: Me
  Subject: Uw reactie op _Vraag moslim niet afstand te nemen van ISIS_
  Beste lezer,
  U heeft gereageerd op een artikel op De Telegraaf. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en niet vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf.
  Met vriendelijke groeten,
  Het moderatingteam van De Telegraaf.
  PS. Dit is een automatisch gegenereerd bericht.
  Hier dan mijn reactie op http://www.telegraaf.nl/binnenland/23189444/___Vraag_moslim_niet_afstand_te_nemen_van_IS___.html :
  “Wesley werd al vaker gepest door Anthony. Ze hadden net de toets Engels gemaakt. Toen kregen die twee ruzie over pestgedrag. Toen heeft Anthony een mes gepakt en die heeft Wesley in zijn hals gestoken, wat een heel groot gat was en het bloed spoot er uit.” Anthony, een Marokkaanse jongen, hoeft helemaal geen afstand te nemen van ISIS, als ie z’n straf maar uitzit. Geeft Donner nu aan dat ISIS-achtige slachtingen in Nederland dienen te worden beschouwd als normaal en te verwachten geweld ?

  Dat De Telegaar de echte discussie vermijdt was bekend, maar dat ook nu geenstijl de echte Discussie uit de weg gaat door te gaan zeiken dat “Evan (23) houdt niet van opgewarmd eten” [1] en nog steeds thuis woont i.p.v. een discussie over de moord en slachting op het Corbulo college is nieuw. Ook de NOS vermijdt met elke letter en video clip elke discussie. Geen discussie om vooral Wilders en de PVV geen wind in de zeilen te geven. De eerst volgende keer dat de NOS en zelfs geenstijl Wilders publiekelijk aan de schandpaal nagelen weten U en ik genoeg.

  Weggejorist hierover op geenstijl :

  [1] Evan (23) houdt niet van opgewarmd eten
  Johnny Quid | 11-10-14 | 16:54 | Link | 145 reacties
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/evan_23_houdt_niet_van_opgewar.html
  -weggejorist-
  rmstock | 11-10-14 | 20:31
  rmstock | 11-10-14 | 20:31
  je bent op de verkeerde site.
  –sql error– | 11-10-14 | 20:34

 11. Van de week hoorde ik een verhaal over Kobani wat mij interessant leek om te delen: Deze plaats is heel interessant voor grote oliebedrijven voor het vervoer van olie. Deze plaats moet opgeruimd worden, net zoals ze dat nu proberen te toen in Oekraïne, waar de MH17 is neergestort/neergelegd/neergehaald(doe je onderzoek). Dit natuurlijk naast de andere redenen om Syrië en daarna Iran kapot te maken.

 12. Een islamitische groepering die zich noemt naar een egyptische godin is op zich al reden genoeg om aan zaken te gaan twijfelen…

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close