Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Russische troepenbeweging gesignaleerd

Russische troepenbeweging gesignaleerd

Meerdere alternatieve nieuws websites meldden vannacht dat er Russische troepenbeweging richting de Oekraïense havenstad Sevastopol. Deze havenstad ligt in de Krim. De Krim is een Oekraïens schiereiland in de Zwarte Zee en de Zee van Azov. De oppervlakte is 27.000 km² en het totaal aantal inwoners was in 2001 bijna 2,5 miljoen. Op de Krim ligt de autonome Krimrepubliek met als hoofdstad Simferopol. Althans dat is wat Wikipedia meldt. Maar het woord autonoom kunt u wel uit uw vocabulaire schrappen. Autonome of soevereine landen bestaan eigenlijk niet meer. Of je behoort tot het Westen of je valt onder de invloedssfeer van Rusland. China is nog een beetje een geval apart, maar gezien het feit dat Henry Kissinger erg close lijkt te zijn met China is de vraag of we China nu wel of niet tot de New World Order kliek moeten rekenen. India lijkt een erg warme relatie met Rusland te onderhouden, terwijl India en China naar verluid nog dagelijks preventief wat kogeltjes over het grensgebied op elkaar afvuren. De krachten achter de schermen zouden echter best wel eens gewoon overal een vinger in de pap kunnen hebben bij al deze grootmachten. De illuminaten hebben immers al wel vaker bewezen alle gladiatoren in de arena in hun zak te hebben. En 1 ding kan geconstateerd worden: een oorlog levert slacht”offers” op. Een deze miljoenen bloedoffers lijken de energie van deze bloedlijnen te voeden. Daarnaast is het goed voor de wapenindustrie, maar we moeten ons afvragen of die wapenwedloop niet gewoon part of the game is. Ook moeten we ons afvragen of het optuigen van meerdere grootmachten die mogelijk een wereldoorlog doen ontketenen, niet gewoon New World Order planning is.

Een goede vriend van mij was op de Defexpo wapenbeurs in India, waar hij bepaalde meet- en regelsystemen presenteerde voor oorlogsschepen. Op deze beurs viel op dat de Russen een opmerkelijk wapensysteem hebben ontwikkeld (waarvan filmpje hieronder) genaamd Club K. Het heeft er alle schijn van dat het Westen nog geen antwoord heeft op dit systeem. Het Club K wapensysteem lijkt sterk op de Chinese Sizzler raket. Het kenmerk van beide raketsystemen is dat ze onder de radar vliegen. Het Club K systeem is gebaseerd op flexibel transport van de raketten door treinen, schepen, vrachtwagens, vliegtuigen en helikopters. De zeecontainers zijn immers overal naartoe te verplaatsen en vallen nauwelijks op. Door het feit dat de raketten met een snelheid hoger dan mach 2 onder de radar vliegen, zijn ze onzichtbaar en tot nu toe een zeer grote dreiging voor de Westerse troepen. Ondertussen zien we in Israël ook ontwikkelingen op het gebied van cyberoorlogsvoering. Verder weten we natuurlijk niet wat er nog allemaal rondom de aarde hangt aan wapentuig. Zo zou er sprake zijn van een Directed Energy Weapon of Death Ray Weapon. Dit wapen zou gebaseerd zijn op de theorieën van Nicola Tesla en mogelijk elk ander wapensysteem onschadelijk kunnen maken.

Aan de wapenwedloop is het dus voor de gemiddelde mens niet of nauwelijks af te lezen wie er een grotere bedreiging vormt voor de tegenpartij. We moeten dus maar gewoon afwachten waar dit op uit draait. We zien in ieder geval dat Europa en Amerika zich behoorlijk arrogant opstellen bij hun imperialistische activiteiten. De Oekraïne is daar nu een zeer duidelijk voorbeeld van. Iedereen die nog gelooft dat de opstand in de Oekraïne zuiver vanuit het volk komt, moet zich toch nog eens goed gaan verdiepen in de Gene Sharp methode. Of Rusland in gaat grijpen in de Oekraïne of de pionnen op haar schaakbord opoffert en consolideert is nu de grote vraag. Want in de tweede wereldoorlog hebben de Russen wel bewezen te kunnen consolideren. Ook hier blijft de vraag relevant: welke afspraken worden er mogelijk achter de schermen gemaakt. Is Putin een New World Order agent die zijn instructies afwacht; zijn de Russen de strategische schakers van weleer of zijn de krachtsverhoudingen op het gebied van de wapenwedloop dusdanig dat de Russen simpelweg nog niet kunnen of durven?

 

Bron linkvermeldingen: XandernieuwsWikipedia, Infowars.com, RT.comBloomberg, Osnetdaily.com

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
15 Comments

 1. en dat zetten ze dan op internet???? is dan niet meer zo geheim,ja spelen met mensen levens schijnt voor deze mannen erg leuk te zijn echte dictators dus ,en vlak de duitsers in wapens ook niet uit! die leren het dus ook nooit,benieuwd wat er vervolgens gaat gebeuren nu amerika troepen in gaat krimpen dus ook weg gaat halen uit duitsland!

  • Wel eens gehoord van George Orwell ‘dubbelspraak’ of ‘nieuwspraak’? Praktisch al dat soort berichten kun je met een korreltje zout nemen.

 2. http://www.youtube.com/watch?v=E_fyoiMjpes
  Earth bound Laser fires at UFO

 3. Putin is een echte Rus, een schaker dus.
  Geboren en getogen in Leningrad (St. Petersburg), hoofd KGB geweest. Waar marionetten als Obama verdwijnen en komen blijft zo’n kerel en zijn netwerk. De essentie van schaken is het opgeven van pionnen voor je koning (in). In “Risk” terminologie : consolideer met een kleine krachtige uitvalsbasis en laat je tegenstander jouw satellietstaten innemen. Hij verkeerd in de waan een enorm gebied op je te veroveren maar is gereduceerd tot en enorm vet monster zonder slagkracht. Laat hem toehappen
  (http://www.foxnews.com/politics/2014/02/24/white-house-offers-us-support-to-ukraine-on-top-possible-imf-package/) en zijn financiële reserves in jouw satellietstaten pompen. Zijn aanvoerlijnen en financiële lasten groeien maar door.
  Adolf en Napoleon zijn hier al op stukgelopen. Nu het 4e rijk.
  Trek maar terug achter de Ural en sla met geconcentreerde kracht (puntbelasting, Blitzkrieg) toe als de (symbolische) winter invalt.
  Zo is Putin opgeleid, zo acteert hij.

  Jan Duinman

 4. Intrigerend is dat Putin het Westen zichzelf geil laat worden over haar “kruistocht tegen de homofobie”. Geeft met opzet geen commentaar, en ja hoor, ze happen toe met miljarden (publiciteitsgeile IMF lesbo) richting Ukraïne.
  http://www.nu.nl/economie/3711516/imf-overweegt-elf-miljard-steun-oekraine.html
  Uit de “Mithrokin archives” http://en.wikipedia.org/wiki/Mitrokhin_Archive, geschreven door een naar het Westen overgelopen KGB majoor (collega van Putin) blijkt dat het “voeden van zelfgenoegzaamheid” een standaard kGB (nu: FSB) methodiek is in het bewerken van westerse polici. Dat is de plaats die een afwijking als homo/lesbo/aseksualiteit etc bij de èchte wereldleiders heeft: stimulans om pionnen aan te vallen. En jezelf te verzwakken.

  • Vergeet niet: steun = leningen
   Dit wordt de Griekse pijnbank-route naar de EU. De Oekraïners krijgen een worst voor gehouden, maar zien niet in welke valkuil ze trappen. De Russen wachten misschien nog even af tot het volk dat gaat inzien…

   • Goed gezien Martin.
    Zo hebben ze nederland/europa er ook in geluisd,die chazaarse joden.De van te voren geplande tweede wereld oorlog waardoor alles plat gelegd werd.
    Leuk,want daarna kwamen ze met het marshal plan van de khazaarse FED.
    Hier zijn de schulden ontstaan. Nederland was ver voor de tweede wereld oorlog een van de rijkste en welvarenste landen ter wereld. Nederland bezat ook heel veel goud.
    Alles na de oorlog verschwunden met dank aan het verraad van de nazi kliek,oranjes en de nazi meelopers.
    Dat leren ze ons uiteraard niet op school.

   • Natuurlijk Martin is die steun een lening .
    Net wat me oma altijd zei : niks is gratis .
    En dan heb je ook nog voor wat hoort wat , je helpt iemand toch niet zonder er wat voor terug te verlangen/eisen .

 5. Flightradar24.com,er vliegt wel het een en ander maar echt veel kan ik niet zien dus ,

 6. @waterman,en vanwege het washington-akkoord kregen we maar een deel van het goud terug,heb ik begrepen.mooi akkoord.

  • mooi akkoord voor een akkoord

 7. Sotsji had erg mooi weer,zon als het zonnig moest zijn,beetje sneeuw als er sneeuw mocht zijn.helemaal onder controle.Ik twijfelde niet meer omdat de weerman,(niet die kloon,maar de oorspronkelijke)er zelfs van moest stotteren! De luchtstromen waren perfect voor sostji, maar daar word niet teveel nadruk opgelegd.Echt de weermannen weten het en Jeroen Overbeek weet alles.

  Ze kunnen met HAARP in combinatie met chemtrails (die uitgroeien tot CHEMCLOUDS!)het weer manipuleren.
  Als de russen ook met het weer/aardbevings-wapen HAARP of iets dergelijks werken,en dus mooi weer willen en de nwo wil het spelletje verpesten ,dan is dat absoluut een koud kunstje.
  Maw, ik stel: Sotsji had mooi weer vanwege HAARP,en is niet aangevallen met HAARP
  (engeland en groningen zeer waarschijnlijk wel trouwens)
  en waarom ik dat laatste denk?
  Omdat het kan.
  En het deathray wapen zoals martin noemde bestaat ook.
  DEW is al helemaal klaar voor gebruik,van die voertuigen met een micro-wave wapen op het dak.

  Zie Dr Judy wood over het free-energy DEW ,waarmee ,zoals de hele wereld heeft gezien je wolkenkrabbers mee kunt dustificeren.Where did the towers go, Dr Judy Wood.De torens stortten niet in, ze vergingen tot stof.
  Dat bewijst dat er een wapen is dat we niet kennen,het werd werd zeer hoogstwaarschijnlijk gebruikt samen met het weerwapen. Orkaan Erin werd opgewekt, exact bestuurd, gecontroleerd, om een statisch veld te creeren.

  De hele wereld zag de torens tot stof vergaan. Dus wakkere, ontwaakte vrinden, bekijk even rustig dr Judy Wood,http:///wheredidthetowersgo.com
  en ontdek dat er een Tesla-wapen is en wordt gebruikt.
  En Poetin en Assad hoor je nooit protesteren over haarp en chemtrails.

  • Srry,dit moet m zijn
   dr Judy Wood

Trackbacks/Pingbacks

 1. Staat er wat te gebeuren op de Krim/Oekraine? | donquijotte - […] zien dat er bijna geen vliegbewegingen meer waar te nemen zijn boven de Krim. Als je dan leest dat…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close