Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Skype-interview over de Charlie Hebdo aanslag in Parijs met Martin Vrijland *Update*

Skype-interview over de Charlie Hebdo aanslag in Parijs met Martin Vrijland *Update*

Inmiddels heb ik enkele artikelen gewijd aan de aanslagen in Parijs. Een overzicht hiervan vindt u onder deze link. Om nog een keer goed beeld te schetsen van de gang van zaken en een opsomming te maken van de argumenten die leiden tot de conclusie dat we hier met een hoax te maken hebben, heb ik een Skype-gesprek gevoerd met YouTuber ‘Joris Truthseeker‘. Vanwege de slechte internetverbinding hoort u zo nu en dan een hapering in het geluid en komt het gesprek enigszins schokkerig over. Het gaat om de inhoud, dus ik hoop dat u ons dat vergeeft. Laten we hopen dat de vrijheid van meningsuiting inderdaad zo hoog in het vaandel staat als de Main Stream Media propageren en dat ook het verkondigen van een afwijkende mening in dit geval toegestaan is. Bekijkt u ook de nieuwe beelden die binnenkomen via het kanaal Freeradiorevolution op YouTube in het filmpje eronder.

De drie in het Skype-gesprek besproken filmpjes, vindt u hier (executie agent), hier (de beveiligingscamera beelden, onderaan in het artikel bij 12:35 uur en de tekst ‘Le périmètre est bouclé sur place’) en hier (de Sky News reporter).

Klik op de plattegrond hieronder voor het Skype gesprek:

Update

In tegenstelling tot het overzichtsplaatje dat door de Franse media gepresenteerd werd, lijkt de auto op 3:01 min. in bovenstaand filmpje niet rechtsaf, maar (overduidelijk) linksaf te slaan. Dat zou helemaal een indicatie zijn dat we hier met een opeenstapeling van leugens te maken hebben en er niets van het officiële verhaal klopt. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat “de filmset” in meerdere sessies is uitgevoerd.

Alle Shares 589
468 ad

43 Comments

 1. jongens het is toch bij elkaar VOLKOMEN krankzinnig wat er aan beeldmateriaal inmiddels naar buiten is gekomen???

  -De kalasnikoff,
  -de rustige opbouw van de aktie in het achterafstraatje,
  – de reporter de volgende dag die zich verspreekt met het “neerglegde bloed’
  -de Tour de Victoire van Netanjahu in de synagoge nauwelijks 7 dagen na de zogenaamde afschuwelijke aanslag met vele doden straat executie.
  -de camera man en ander personeel met bulletproof vesten en Witte letters achterop

  als je nu als “journalist” nog durft vast te houden aan de “officiele versie

  “dan ben je OPZETTELIJK stekeblind

  • was ik “de magische tweede markeerstreep/ filmlas nog vergeten”

   😉

   good night, don’t let the bedbugs bite

 2. Goede morgen Martin, ik wil graag je gesprek met Joris truth seeker terugluisteren, maar krijg het niet voor elkaar.
  Gegroet.

  • ik heb gisteren gewoon midden in het plaatje geklikt.
   was ook even zoeken voor mij.

 3. @ bewust van het kwaad: als je midden in het plaatje klikt onder de laatste zin van het artikel, zou het filmpje moeten starten. Mogelijk is niet helemaal duidelijk dat er twee filmpjes onder elkaar staan, de eerste is er ook een…

  • Gevonden, bedankt! Het is zeker duidelijk zo.

 4. niet nodig om te gaan hardlopen vooraleer leren stappen….

  Ahmed Merabet is de flik die het eerste “slachtoffer” is.
  is er nergens iemand die hierop verder heeft ingepikt ?

  wie is die écht ? hoe lang is hij al in dienst ?
  woont hij daar ? hoe lang al ? wie kent hem?
  was hij in dienst tijdens dit voorval ? wat deed hij daar ?
  en waar ligt zijn lichaam geborgen ???

 5. Lang leve de dubbele moraal! Politie voor de deuren van de synagogue of satan maar geen politie voor de deuren van moskeeën??

  Vrijheid van meningsuiting??
  ssshhht maar dat geldt niet voor de holohoax!

  Dieudonne is cabaratier,hij is vandaag opgepakt omdat hij teveel vrijheid van meningsuiting uitte!

  Ik zie ook nooit blanke westerse burgers massaal de straat opgaan als de politie weer es onschuldige niet westerse mensen neerknalt in Europa of in de united snakes of Amerika!

  • Spijker op kop 666 small particles.

   Ik zat even op de plee in de VU Vrije Universiteit in Amsterdam- in deze voor mij andere kant van huis en koekpan episode tgv de ‘vrijheid van meningsuiting’ – toen ik hoorde dat urinerende medestervelingen het hadden over een aanslag in Parijs.

   De VU heeft Palestijnse studenten die van de VU een Israel boycot eisen zo las ik in Metro deez’ochtend het zwijgen opgelegd.

   Braveau,l Martin.

   CIA O

 6. Oplage naar 5 miljoen, deze actie levert nog geld op ook!

  • Nieuw soort reclamecampagne, Rabbit.

 7. Hoi Martin,

  In het filmpje ¨Paris Shooting Hoax: New Footage of Paris Gunmen in Streets! MUST SEE ¨ onderaan dit artikel kun je zien dat de politie auto niet geparkeerd staat maar achteruit rijdt ,hij rijdt Allee Vertee uit tot achter het zeebrapad en komt tot stilstand op Boulevard Richard Lenoir.Coclusie blijft hetzelfde want politie blokeert de vluchtweg niet! (zou blinde paniek kunnen zijn(zijn ook gewoon mensen))
  De ¨terroristen slaan rechtsaf voor de politie auto langs.

  Blijft een vreemd verhaal met sterke False Flag kenmerken.

  • Deze nieuwe beelden kwamen dan ook binnen na het opnemen van het Skype-gesprek. Maar inderdaad verandert de conclusie niet. Sterker nog: het is uiterst vreemd dat je als politieauto achteruit rijdt en de straat vrij maakt. Een beter reactie zou zijn dat je een stukje achteruit rijdt, de auto dwars op de weg gooit om de straat te blokkeren en er achter gaat zitten met je wapens getrokken. Wat doen de agenten, ze gaan links van de weg rijden en rijden helemaal terug om de “terroristen” vrije doorgang te geven. Kolder!

   • Kijk het filmpje nu vertraagt af in vlc player en het lijkt wel of de vlucht auto links af gaat!!Ben echter niet helemaal zeker!
    Wil iemand anders dit ook een bekijken??
    van min.3:00 tot 3:02

 8. Nog te verifiëren (zie ook http://smoloko.com/?p=4202):

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/Agent_mossad_parijs.jpg

  • dit komt van (oa)
   http://www.darkmoon.me/2015/madame-rothschild-know-behind-paris-attacks
   Jimstone bespreekt die ook.
   vandaag in de krant foto’s van de begrafenis van deze.

  • Weten we in ieder geval waarop de zogenaamde weduwe[mossad partner] haar lachen nauwelijks kon bedwingen met het vooruitzicht op 6 jaar relocation in het heerlijke klimaat van Buenos aires. Lekker dicht bij de nazi kolonie daar.

   Goh, welke bekende aanbeden als syleicoon gepropagandeerde persoon hier in nederland kwam ook al weer uit die richting????

   niet voorzeggen!

 9. Mooi !Die logische analyse van jullie boven, kan nog iets aan toegevoegd worden. Wat waarschijnlijk een bewijs is dat de boel in scene is gezet. wie corrigeerd?

  De auto’s in het bewuste schietfilmpje

  https://www.youtube.com/watch?v=8-4a7WjJ80M

  staan een half uur later compleet anders ,sterker nog er zijn auto’s weg. Dat zou niet moeten kunnen want de boel was direct afgezet. Zie onderstaande foto’s als bewijs. Het is hermetisch afgesloten en toch zijn de Auto’s weg(bestel rentecar en meer zijn foetsie weg uitgeparkeerd),

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/B1-na-incident-policehuurotos-weg-andere-autos-geen-imperiaalauro.jpg

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/B5-na-incident-policehuurotos-wegvan-twitter.jpg

  Verder,de Skynewsreporter is over het neergelegde bloed aan het praten,
  zie link onder.

  https://www.youtube.com/watch?v=Xw5dwe6pCEg

  Behalve dat het de ergste verspreking van zijn carriere is, is er nog iets.
  Let u goed op in dat filmpje naar de geparkeerde auto’s als de cameraman een draaiende pan beweging maakt vanaf minuut 00.45, ALLE auto’s in dat filmpje staan exact zo geparkeerd als in het wereldberoemde schietfilmpje. Terwijl de reporter over last night spreekt dus tenminste 20 uur tussen zit.
  Dat is onmogelijk want de twee foto’s boven tonen aan dat de auto’s heel anders stonden net na het incident en er zijn geen omlijnde parkeerplekken

  Dan nu, probeer een foto te vinden van Boulevard Richard de Lenoir van de overzichtssituatie der geparkeerde auto’s “ net na ” het wereldberoemde schietdrama,er stonden honderden mensen en er is er geen te vinden, raar heee, indien wel, stuur deze a.u.b op aan de blogger

  Erik van de NOS , ik denk dat Martin best wel naar jullie toe wilt komen maar dan zonder knip en plak wek, live op het 20.00 journaal 😉

 10. jongens, ik ben trots op jullie echt waar!

 11. Niemand echt in panieken iedereen met de handen in de zakken…en ineens is het weer hartstikke druk op straat terwijl het vlak daarvoor nog compleet uitgestorven was. En voila…andere auto’s. Is dit dus op een ander moment opgenomen?

 12. martin , kan je het plaatje van de” selfie nemende neergeshoten agent” ook plaatsen???

  • http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2015/01/parijs_agent_telefoon.png

 13. kan iemand geen sampletje van dat plasje bloed nemen en vergelijken met dat van het slachtoffer? tenzij dat plasje al dusdanig ‘gecontamineerd’ is en er niets meer uit te halen zou vallen…

 14. geplaatst door Fleur bij hdr.

  http://youtu.be/MmZn13Ee27M

 15. Hallo, inmiddels zijn er wel genoeg eigenaardigheden voorbij gekomen om met zekerheid te kunnen stellen dat het een hoax is. Hoe toevallig is het ook dat er nog een andere terrorist een agente neerschiet en dat de beide gijzelingen uiteindelijk tegelijktijdig aflopen. Afleiding? Ik weet niet of men ook al op de hoogte is van het feit dat Obama n.a.v. de gijzelingen in Cananda, Sydney en Parijs nu toch pleit voor “Boots on the ground” in het midden-oosten. 3e Golfoorlog is aanstaande lijkt het.
  http://www.theguardian.com/us-news/2014/nov/13/us-military-considers-troops-iraq-general?CMP=twt_gu
  http://www.bloomberg.com/news/2015-01-13/obama-to-offer-proposal-for-war-on-islamic-state-senators-say.html
  Overigens vermoed ik dat het de machtshebber niet eens uitmaakt dat er mensen zijn die “False Flag” roepen. Weer extra afleiding en verdeling tussen mensen gecreëerd.

 16. Precies 6neutrons6protons6electrons. Vrijheid van meningsuiting?

  De Amsterdamse VU Vrije Universiteit heeft de SRP Studenten voor Rechtvaardigheid Palestina een debat binnen de universiteits muren geboycot.

  http://advalvas.vu.nl/nieuws/iedereen-moet-zich-beslist-veilig-voelen-aan-de-vu

  Degeen die zich onveilg voelt is een mossads little helper die een bange muis reactie plaatste- door de Telegraaf opgepikt- op de site van de SRP.

  CIA O

 17. Vanavond om 20:00 uur live radio waarin ik de actualiteit zal toelichten in gesprek met Johan Oldenkamp (www.pateo.nl) via deze link:

  http://player.mdn.stream24.net/webradioplayer/livestream.php?servertyp=IC&server=46.249.57.192&port=8002&mp=%2Flive&lang=en&autostart=1&cut=0&station=Finding+Voices+Radio

  Na veel getouwtrek met de redactie van Giel Beelen en uiteindelijk een verzoek van Giel zelf, heb ik tevens toegezegd morgenochtend in zijn uitzending op 3FM te komen om 6:45 uur. Het gesprek zal gaan over de aanslagen in Parijs.

  • Neem je wel een paar zakdoekjes mee voor Giel? Succes in ieder geval.

  • Goeie zaak! Ik ga vanavond luisteren.
   Ik zat net DWDD te kijken en vond Giel een sterke houding aannemen in een zwak (geestelijk)gezelschap aan tafel en was het met hem eens. Het was namelijk helemaal geen krantje wat alles op de hak nam want er zijn mensen ontslagen omdat ze het judaisme uitdaagde FEIT!!! Ik word er kostmisselijk van de hypocrisie van veel mensen.
   Erger nog een hele grote groep moslims in ons land lopen gevaar mede door de media en de manupilatie wat gaande is en aan de andere kant kunnen sommige moslims ook doordraaien (wat bewust wordt veroorzaakt) en daar zit ik tussen.

  • Daarnet via youtube geluisterd. Wilde hem afzetten na het interview maar hoorde Giel nog zeggen dat er in ieder geval slachtoffers zijn gevallen.

 18. http://www.ninefornews.nl/pseudo-solidariteit-wereldleiders-liepen-niet-mee-mars-parijs-maar-stonden-lege-straat/…hier zie je hoe ze een vrm maken…piramide….en wereldleiders? wat doe ex- president sarcozy daar dan?

 19. martin vrijland , hou je er goed rekening mee, dat ze je in het belachelijke zullen trekken, er stukken tussen uit gehaald worden en de zogenaamde experts aan het woord komen. dit hebben ze in belgie ook gedaan …over chemtrails..ineens zijn piloten e.d niet meer betrouwbaar….

 20. waarom spreekt men steeds over wereld leiders? in parijs zijn alleende lui aanwezig van de EU landen en de landen die met Amerika meedoen..china rusland ed heb ik niks over gezien of gehoord…en ook vele andere landen niet…ik kom hier steeds op uit VS EN ZIJN ZOGENAAMDE COALITIE VRIENDJES…wie gaan ze nu aanvallen? en op belgie vertellen ze dat al qaida aanslag heeft opgeeist,,maar eric holden spreekt op tv over de LONE WOLF…wat klopt hier niet

  • zou het zo kunnen zijn dat net zo als een krant verschillende edities heeft of een aldi die in noord en zuid nederland verschillende artikelen in de aanbieding heeft dat deze zelfde marketing tools ook in de media worden gebruikt.

   Dus in nederland krijgen ze een ander verhaal te horen dan in belgie bv afhankelijk van de uitkomsten van al die zogenaamde onderzoeksbureau’s en telegraaf polls???????

   ik doe maar een gooi 😉

 21. klasse radio show martin, en ik vind dat johan gelijk heeft. De enige echte onderzoeksjournalist in nederland.

 22. please keep believing the Mean Stream Media

  http://www.naturalnews.com/Images/Doctors-Smoke-Camels.jpg

 23. even een toepasselijke muzikale slaapmutsje ter gelegenheid van je radioshow van morgen

  misschien ook leuk voor Giel 😉

  http://youtu.be/lxKV5uVyrdc

 24. sorry hoor martin volgens mij is deze ook nog uit jouw tijd.Te leuk !!

  Brings back good memories. Hmm [God knows we need some]

  filmpje is hilarious 🙂

  http://youtu.be/rXU5IWLxs8o

 25. nog eventjes over de video’s, de welbekende met het afmaken van de politieagent zonder bloed : https://vid.me/UZYf
  heel bizar is dat deze video vanaf het balkon opgenomen werd op de 62 Boulevard Richard Lenoir, de filmer had blijkbaar geen schrik van de terroristen. het is ook interessant te vermelden dat deze video verspreid werd door JSSNews (Israel).

  ik weet niet of onderstaande video hier reeds werd vermeld :
  https://vid.me/6z91
  deze is interessant omdat hij wellicht opgenomen werd door een neutrale getuige op hetzelfde adres (62 Boulevard Richard Lenoir), deze filmde logischerwijze van achter zijn raam. de opnames zijn nogal chaotisch, wat logisch is gezien de omstandigheden. pas op moment dat de terroristen de straat hebben verlaten opent hij z’n raam en filmt hij van op het balkon. in eerste instantie fixeert de filmer zich op de overkant van de Boulevard Richard Lenoir, toch zoomt hij eventjes (per ongeluk) in en krijgen we het zuidelijke deel van de Boulevard Richard Lenoir te zien op seconde 0:04. we zien daar precies een man achter een witte bestelwagen, er lijkt ook iets op de bank te staan? verder is er ook een dame te zien. op de beelden zijn verder veel mannen in zwarte kleding te zien. 1 minuut na het afmaken van de agent is er geen bloed te zien, ook niet op moment dat ze hem wegdragen trouwens. raar dat er zich niemand om zich lijkt te bekommeren. op het wandelpad die de 2 kanten van de Boulevard Richard Lenoir met elkaar verbind zien we 2 mannen in zwarte kleding gebaren maken. het verkeer komt terug op gang.

  mvg
  joske vermeulen

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close