Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Turkije en de steun voor ISIS door de NAVO-landen

Turkije en de steun voor ISIS door de NAVO-landen

Gister plaatste ik op mijn Facebook tijdlijn een opmerking met de strekking dat Turkije ISIS steunt. Daarbij linkte ik naar dit artikel waarin genoemd wordt dat ISIS een eigen consulaat opent in Istanbul. Tevens plaatste ik onderstaand YouTube filmpje. Daarop kwam veel kritiek, die ik overigens zeer goed begrijp. Zo was een veel voorkomende opmerking dat jongens met een shirt met islamitische opdruk niet per definitie ISIS-strijders hoeven te zijn. Ook was er iemand die de volgende opmerking plaatste [citaat] “Dit is ISIS in Nederland. Dus Nederland staat achter ISIS, want ze mogen vrijuit lopen? Martin martin martin, gezond verstand is ver te zoeken.” Daarbij plaatste hij de foto die ik als bannerfoto bij dit artikel gevoegd heb. Hierop zijn (volgens de reaguurder) Nederlandse jongeren met ISIS vlaggen te zien. Hoewel ik niet het logo van ISIS herken, kan ik me de interpretatie voorstellen door de Arabische tekst die in het wit geschreven is en op een zwarte vlag gedrukt is.

Ik vond het zeer de moeite waard om alle verhitte reacties binnen te zien komen en natuurlijk ontving ik weer de nodige dreigementen en scheldkanonnades via de privé mail. Het is echter wel opmerkelijk dat mensen je Facebook tijdlijn of website wel volgen, maar het veelal vermoedelijk houden bij ‘koppensnellen’ of de samenvatting van een artikel lezen. De boodschap die maar niet wil vallen is dat ISIS een Westers bedenksel is. ISIS is door de CIA/Mossad gelanceerd. Sterker nog, ISIS is de afkorting voor ‘Israëli Secret Intelligence Service’ (zie dit filmpje). Moest daarom de naam veranderd worden in Islamic State? Dat Nederland ISIS steunt is dus een feit. Eerder wees ik al op het mooie drukwerk van de vlaggen. Wie betaalt dat? Hebben de heren een potje gemaakt waaruit ze dat financieren? Zo ja, dan moet er op zijn minst communicatie gepleegd zijn. Eerder wees ik ook al op infiltranten van de AIVD (zie hier en hier). Dergelijke demonstraties kunnen alleen maar plaatsvinden als er een oogje dichtgeknepen wordt. Ik ga nog een stapje verder en beweer dat de overheid er heimelijk zelf achter zit. Nee, Nederland steunt ISIS niet openlijk. Op de journaals en in de kranten leest u dat ISIS de gevaarlijke terreurgroep is, die we aanvallen en voor wie we F16’s naar Jordanië sturen. Obama valt ISIS ook aan. Dat is wat u openlijk ziet. U moet dus onderscheid leren maken tussen wat de propaganda u brengt en wat u zelf ‘read between the lines‘ moet kunnen bedenken. Daarvoor moet u leren los te koppelen van de mediapropaganda. In dit artikel leg ik uit waarom de Westerse landen ISIS niet aanvallen, maar dat ze doen alsof ze ISIS aanvallen en eigenlijk de Sjiitische kampen aanvallen, met als hoofddoel Syrische regeringstroepen.

Dit is ISIS in Nederland. Dus Nederland staat achter ISIS, want ze mogen vrijuit lopen? Martin martin martin, gezond verstand is ver te zoeken.” Ik begrijp het, het wil er niet in, maar het antwoord hierop is ja. Gezond verstand is bij velen inderdaad ver te zoeken, omdat de meeste mensen niet anders kunnen dan de voorgekauwde informatie gebruiken tot het vormen van een beeld. En dat is precies wat we dus moeten leren los te laten. De media brengt propaganda. “Dus ISIS wordt gesteund door Nederland? Vrijland, je bent gek geworden!” Ja, ISIS wordt niet alleen gesteund door Nederland, maar door alle Westerse landen. De ISIS-strijders zijn huurlingen die strijden voor het Westers zionistisch plan. En dat plan is dat het kamp ‘Rusland, China, Sjiitische moslimlanden (Syrië en Iran) en landen in Afrika en andere werelddelen die aan China/Rusland hangen‘ aangepakt moet worden. Tegelijk wordt dit gebruikt om ISIS groot te maken. Ook wordt deze periode gebruikt om ISIS als levensgevaarlijke terreurgroep neer te zetten, die mensen onthoofden en die van plan zijn aanslagen op Westers grondgebied te plegen. Bij dat laatste moet u zich beseffen dat iedere aanslag van ISIS op Westers grondgebied dus een inside job is. Net zoals de aanslagen van 9/11 een inside job waren (zie hier) en niet de schuld van Al Qaïda. Overigens is Al Qaïda bewezen door de CIA opgericht. It’s all controlled!

Het moet glashelder zijn dat de Westerse steun voor ISIS heimelijk plaatsvindt. De media verkopen ondertussen het beeld dat alle overheden ISIS als het ‘grote gevaar’ neerzetten. ISIS wordt naar verluidt aangevallen. Joseph Goebbels ligt in zijn graf te glimlachen van hoe goed de volgende generatie professionele leugenaars van hem geleerd hebben. De huidige generatie nazi’s die Europa en Amerika besturen zijn slimmer dan de vorige; ze dragen geen uniformen en verklaren geen openlijke oorlogen meer. Daarentegen bouwen ze aan eigen huurlingenlegers die ze als vijand neerzetten. Dat vijandbeeld geeft dan een alibi om ergens te gaan bombarderen terwijl het volk denkt dat de zelfgeschapen vijand (ISIS) aangevallen wordt. Gelukkig zijn het dure studio’s, prachtige woorden uit de monden van dames en heren met een hele geloofwaardige uitstraling die ons via de journaals en interviews met Midden-Oosten experts of experts van instituten als Clingendael, professioneel de ogen nog verder dichtsmeren. Dat NAVO-land Turkije dus ISIS eveneens (heimelijk) steunt zal de gemiddelde Turkse lezer ook niet geloven. We hebben het ook over ‘heimelijke steun‘. Ook veel van deze lezers vertrouwen in hun beeldvorming op wat de main stream kanalen uit eigen land ze vertellen. En ook daar is de media in handen van de elite. Natuurlijk gaat Erdogan niet openlijk laten zien dat hij ISIS steunt. Het wordt tijd dat mensen buiten de voorgeprogrammeerde denkkaders durven stappen.

Het grote doel van het creëren van deze vijand is er voor te zorgen dat de wereld in chaos gestort wordt. En dat is nodig in het kader van de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘. Eerder zagen we dit bij 9/11. Creëer zelf een probleem (Problem: de aanslagen op de twin towers en de daaropvolgende aanslagen). De reactie is dat de wereld in paniek en angst gestort wordt (Reaction: angst voor Al Qaïda). De oplossing reikte zich de volgende dag al aan toen George Bush ‘the War on Terror’ aankondigde en er wereldwijd hoge veiligheidsmaatregelen doorgevoerd werden (Solution: meer macht en meer politiestaat). Ook bij de terreur die de (huurlingen) ISIS terreurgroep moet gaan neerzetten in Westerse landen zal deze regel toegepast worden. Het probleem wordt gecreëerd door veel angst te zaaien. De paniek zal de mensen met nog meer centralisering van de macht doen instemmen. Dit alles is een zionistisch plan. Men wil de New World Order vestigen. Deze nieuwe wereldorde (of wereldregering) kan alleen een machtsbasis hebben als er voldoende politiestaat middelen geïntroduceerd zijn om die ruim 7 miljard mensen onder controle te houden. De krachten achter de schermen zijn de oude Babylonische zionistische judaïstische joodse bloedlijnen die de aarde (heimelijk) besturen. Over het woord ‘heimelijk’ mag u meer na gaan denken. Wakker worden is niet makkelijk als je van jongs af aan gehypnotiseerd bent door onderwijs, films, muziek, religie, media en allerlei andere vormen van ‘heimelijke’ programmering van ons onderbewustzijn.

Bron linkvermeldingen: awdnews.com, infowars.com, globalresearch.ca

Alle Shares 197
468 ad

7 Comments

 1. Klopt dat de zeer conservatieve en pion van Amerika, Erdogan aka president van Turkije”, ISID steunt en eigenlijk “iedereen” die TEGEN Assad is. Een van de redenen hiervan is dat Assad een alaviet is (ik ook trouwens, als NederTurk).

  Alavieten zijn mensen (let op! Ik zeg bewust GEEN moslim), die verder durven te kijken dan de koran. Mensen die vragen durven te stellen. Enfin, mensen die “modern zijn”. .

  Dit is een zoveelste voorbeeld van serieuze bedoelingen tegen Alavieten. .

  • Biskrem, je schrijft ‘modern’ tussen aanhalingstekens.
   En dat ben ik met je eens.

   Maar wil jij modern tussen aanhalingstekens zijn?
   Dat kan ik dus echt niet begrijpen.
   Je bent hier wel aan het juiste adres om ook uit die AlavietenBox te stappen.En we zitten of zaten allemaal in één of andere box.Wel denk ik dat zwaar religieuze mensen het extra zwaar hebben doordat ze als het ware dubbel gehersenspoeld zijn.Als je wat vrijer bent opgevoed,of een wat ‘modernerder’ religie zoals jij aanhangt dan zou je volgens mij ook prima uit die hypnose kunnen komen.

   Biskrem, ik reageer niet als gevolg van dualisme of antagonisme maar ik ben gewoon echt een beetje flabbergasted door het gegeven dat iemand er bewust van is dat ie modern tussen aanhalingstekens is.

   • Modern betekend voor beesten als Erdogan, afstand nemen van religie en god. Alles wat niet godsdienst gerelateerd is, is “modern”.

    Ik vermeldde dit sarcastisch tussen aanhalingstekens.

    Ik ben als moslim geboren en als aleviet opgegroeid. Dat neemt niet weg dat ik vragen mag stellen. Dat laten alevieten WEL toe. En dit maakt de alevieten “modern”. Voor de rest heb ik niks te maken met alevieten, sunni’s en andere onzin groeperingen die streven naar individualisering van de samenleving.

    Ik heb jaren geleden (nu 32) afstand genomen van alle religies maar niet van de schepper. Religie is man made troep voor de blinden op deze aardbol.
    Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan naar onderwerpen die door Martin hier worden behandeld. MIJN LOGICA accepteert dit alles. Ik ben jaren geleden wakker geworden.

    Maar thanks voor je bezorgdheid 🙂

 2. Tja, het feit dat ondanks de westerse aanvallen toch Kubani is ingenomen zegt al genoeg. Het lijkt er inderdaad op dat daarginds alleen maar een show wordt opgevoerd, IS kan dan ook ongestoord verder gaan.

 3. MH17 mijn visie, speculatie en feiten:

  http://www.liveleak.com/view?i=ca0_1408128428

  ISIS, mijn speculatie:

  ISIS is opgezet door de CIA om jihadisten te lokken uit Europa en Iraq (Sunni strijders). Sunni moslims in Iraq zorgen al 15 jaar voor problemen in Iraq. Ze zitten letterlijk verscholen tussen de bevolking.

  Ga er van uit dat hij die Syrie, Iran en Irak controleert, veel olie onder controle heeft. Ik ga ervan uit dat 2 jaar geleden (speculatie) Amerika met Iran een overeenkomst heeft gesloten. Sunni moslims vormen een groot probleem. Die moet je uit hun tent lokken en verzamelen. ISIS is dit. ISIS heeft enkel tot doel Sunni strijders te verzamelen en Europese Jihadisten, die dan op een makkelijke manier vernietigd kunnen worden. Zodat Iran de controle kan uitoefenen over (de olie van) Syria, Iran en Iraq.

  Isis zal daarom nog minstens 10 jaar betaan.

  De 2 doelgroepen van ISIS:
  – Sunni trijders midden oosten
  – Jihadisten Europa

  Doel van CIA ISIS is deze 2 doelgroepen vernietigen.

  Vandaar dat ISIS zoveel media aandacht krijgt. Adverteren voor de doelgroepen!

  Turkije zal worden opgesplitst. Doel van de Engelsen sinds WW1.
  Saoedi Arabia zal een revolutie krijgen. CIA revolutie zodat al het Amerikaanse schatkistpapier verbrand kan worden.

  Waarom nu de Koerden?
  Omdat deze zich tegen Assad hadden gekeerd.

 4. Martin, goed op dreef. ’t helemaal niet zo moeilijk te weten wie de leugenaars zijn, en wat hun leugens. Hun verhalen blijken bij checken van de feiten niet te kloppen.

  Nu schutterde deze week Xandernieuws weer eens – dat wel erg goed wordt bezocht door moslimhaters. Zelfs pleit menigeen daar voor het kernwapen op de buurlanden van de BV Israhel ….
  Zulke mensen? bevinden zich tussen de Nederlandse bevolking!

  Op diezelfde site gingen de haatzaaiers tekeer tegen Turkije. Als dat een onbetrouwbaar NATO lid zou zijn. (zegt vooral veel over de afzenders van die stemmingmakerij – want feitenvrij, sterker nog – zwaar haaks op de feiten en waarnemingen).

  Wij weten natuurlijk al lang dat juist Turkije doorvoerland is voor enorme hoeveelheden wapentuig en NATO-doodseskader om de Syrische bevolking af te slachten.

  Dan wil ik je nog attenderen op deze informatieve bron. ISIS isn’t Coming to America – They are Headquartered in…

  http://beforeitsnews.com/terrorism/2014/08/isis-isnt-coming-to-america-they-are-headquartered-in-arizona-2450292.html

 5. Er werd een tijdje geleden dat de Turkse regering ISIS had voorzien van wapens.
  Dat Turkije verschillende (terruer)groepen over de hele wereld (financiee) steunt, is oudnieuws.
  Of Erdoğan ook İSİS steunt betwijfel ik, omdat zij sinds enkele jaren openlijk Free Syrian Army steunen. Daarnaast heeft de regering verteld dat ze geen olie/brandstof van İSİS kopen. Aangezien Turkije en İSİS nu buren zijn, zullen we medio 2015 merken of Turkije İSİS zal steunen.

  De reden dat ik twijfel of Turkije İSİS steunt is, omdat de oppositie het nu niet daar over heeft. Dat MHP (rechtste partij) , CHP (linkse partij) en nu de Gülenbeweging alles eraan doen om AKP (partij van Erdoğan) van hun ‘kroon’ af te laten treden, weet elke Turk. Deze drie aartsvijanden zijn tijdens de verkiezingen op 30 maart, gaan samenwerken. En het enige waar ze de afgelopen jaar over hebben is: wanpraktijken van AKP.

  Als er harde bewijs zou zijn dat Erdoğan İSİS steunt, dan zouden de drie musketiers dat zeker inzetten tegen Erdoğan.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close