Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Vijfde Olympische ring opnieuw niet open tijdens slotceremonie Sotsji

Vijfde Olympische ring opnieuw niet open tijdens slotceremonie Sotsji

Sotsji geeft een boodschap aan de wereld dat het vijfde continent zich niet houdt aan de doelstelling van de saamhorigheid en eenheid die de olympische ringen vertegenwoordigen. De vijfde ring representeert de rode ring; die staat voor Amerika (Noord en Zuid). Ook tijdens de slotceremonie werd de vijfde ring even gesloten door de dansers. Het kan als kwinkslag richting de openingsceremonie opgevat worden of de Russen willen hiermee een signaal afgeven dat Amerika zich niet houdt aan de saamhorigheid die de vijf continenten vanuit hun soevereiniteit zouden moeten vormen. Willen de Russen de wereld er op wijzen dat het Amerika – dat zich vestigde op basis van genocide – zich opstelt als een imperialistisch New World Order monster en daarbij dus niet past binnen dit Olympisch symbool van eenheid? Willen de Russen laten zien dat Amerika zich ‘een kopje kleiner’ op moet gaan stellen op het wereldtoneel?

Closing Ceremony

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
16 Comments

 1. Als ik [url=http://blog.zap2it.com/pop2it/2014/02/olympics-2014-closing-ceremony-dancers-recreate-failed-ring-in-sochi.html]dit[/url] lees, dan heeft yhet ‘foutje’ met de ring een heel andere achtergrond. Wat maakt wat in dit artikel staat onjuist?

 2. “De kleuren zelf zijn geen symbool voor een werelddeel; ze zijn gekozen omdat elke vlag van een land minstens één van deze zes kleuren (wit inbegrepen) bevat.”

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Olympische_vlag

  • The five rings represent the five continents. They are interlaced to show the universality
   of Olympism and the meeting of the athletes of the world during the Olympic Games.
   On the Olympic flag, the rings appear on a white background. Combined in this way,
   the six colours of the flag (blue, yellow, black, green, red and white) represent all nations.
   It is a misconception, therefore, to believe that each of the colours corresponds to a certain
   continent.
   http://www.olympic.org/documents/reports/en/en_report_1303.pdf

   Nou goed…toch wel een gangbare gedachte dat de kleuren (of tenminste de ringen elk) een continent vertegenwoordigen (anders zou men het hier niet expliciet zo benoemen), maar dat is (met betrekking tot de kleurstelling) dus blijkbaar niet het geval.
   Wellicht dat de Russen ingespeeld hebben op deze algemene misvatting. In elk geval representeert 1 ring 1 continent en in dat kader zou de rode ring dus toch wel degelijk het continent Amerika kunnen representeren.

  • Opvallend is dat Wikipedia blijkbaar haar tekst vandaag snel aangepast heeft:
   “Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 feb 2014 om 19:20.” De vraag is: was dit GMT tijd of Amerikaanse tijd…het is op zijn minst opmerkelijk.

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/02/wikipedia_laatstebewerking.png

   • We hebben de Afrikaanse bladzijde ook nog en daar staan de kleuren wel voor een continent al wordt in dezelfde zin ook geopperd dat de kleuren niet symbool staan ;
    Die vlag is ontwerp deur Pierre de Coubertin en is ’n wit vlag met vyf inmekaargevlegte ringe van verskillende kleure (blou staan vir Europa, swart vir Afrika, rooi vir Amerika, geel vir Asië en groen vir Oseanië). Die vyf kleure simboliseer die vyf wêrelddele. Die kleure opsig self is nie ’n simbool vir ’n wêrelddeel nie, maar is gekies omdat elke landsvlag minstens een van hierdie ses kleure (wit ingereken) bevat.
    http://af.wikipedia.org/wiki/Olimpiese_vlag

    Maar wat is er dan veranderd op de Nedelandse bladzijde ??

 3. als je ierts duidelijker de site doorgeeft kunnen wij het ook lezen moondust zou het wel willen weten,maar als het zo is als vrijland beschrijft ,lijkt het meer op code door geven???

  • Sorry, ik was in de veronderstelling dat bbcode werd ondersteund in reacties. Maar goed, hierbij alsnog de link.

   http://blog.zap2it.com/pop2it/2014/02/olympics-2014-closing-ceremony-dancers-recreate-failed-ring-in-sochi.html#sthash.HgalLjvp.dpuf

   Blijkbaar was er in de openingsceremonie iets fout gegaan met het openen van de ringen en hebben ze hier in de sluitingsceremonie een grapje mee uitgehaald. Althans, dat is wat ik lees.

   Daarom mijn vraag wat het met ineens een hint naar Amerika maakt.

   • Lees de rest van de comments en lees niet alleen de kop van het artikel, maar ook de inhoud.

   • @moondust, jij gelooft in dit soort foutjes?
    en Guus verwijst naar wikipedia? wat een feest weer.Dolletjes.
    Ik heb geen energie meer om me druk te maken om desinformatie, zoek het allemaal maar lekker zelf uit.
    Geloof allemaal maar gewoon wat je wil.
    het maakt geen verschil, het ontwaken is toch al te laat.sufferds.

   • Ik geloof in principe niets wat ik niet zelf kan controleren. In deze ben ik dus geen believer en geen non-believer. Dat wordt me vaak niet in dank afgenomen, maar ik zie geen andere mogelijkheid dan toe te geven dat ik het gewoon niet weet. Natuurlijk klopt er geen moer van de politiek, de gezondheidszorg, het onderwijs, etc. maar zolang ik ergens geen zekerheid over heb, vel ik geen oordeel. Immers, de kans dat ik desinformatie ga promoten is daarmee aanwezig. Ondanks dat ik geen behoefte heb een kant te kiezen, constateer ik wel interesse in het alternatieve nieuws. Maar zoals je zelf al aangeeft vraag ook ik me af of het allemaal een moer uitmaakt. Het probleem in deze wereld is geloof, in alle soorten en maten. Het geloof waarop onze idientiteit is gebaseert doet ons in alles de das om. Wat dat betreft verlang ik naar de staat van zijn waarin Jed McKenna verkeert. Die heeft zichzelf bevrijd van geloof. Dat meot geweldig zijn.

 4. Al gedurende de openingsceremonie was ik ervan overtuigt dit was geen ongelukje was.

  Maar anoniem je mening in Nederland geven is onmogelijk,dus nu maar hier.

  Putin heeft de London Bankers verwijdert uit Rusland,en zelfs een smaad rechtzaak van Rothschild tegen een Britse journalist,die Rothschild “puppetmaster in Russia ” noemde faalde.

  Terug naar de openingsceremonie;

  Het symbool dat de Russen voor een “sneeuwvlok” gebruikten lijkt alleen op een sneeuwvlok in de context van (Olympische) Winter (Spelen),als je het symbool apart bekijkt lijkt het meer op een rond schild.

  Dat het de rode ring “overkwam” ,is geen toeval.

  De hele sneeuwvlok mishap was een signaal aan de wereld;

  Rusland verklaart de oorlog aan Rothschild(rood schild).

  En als we dan toch bezig zijn,de Nederlandse schaatsers die ineens gouden medailles halen met atleten die 4 jaar terug niets konden,vooral Groothuis,Michel Mulder en Bergsma.

  Als iemand iets van sport begrijpt ,weet je dat het niet te verklaren valt dat Groothuis,nadat hij goud won op de 1000 meter,een laatste ronde 30 rond rijdt op de 1500 meter(de langzaamste ronde van het hele veld,en hij kwam zo fris als een hoentje over de finish),tenzij hij op de rem trapte in de laatste ronde.

  Hetzelfde geld voor Michel Mulder,winnaar 500 meter,vol op de rem in de laatste ronde 1000 meter.

  De ploegen van Jac Orie en van de Velden stonden stijf van de dope,en het zal nog wel uitkomen,de schaatswereld weet het,de nederlandse schaatsers weten het..

  Vandaar scheve koppen en wat gedoe tussen de schaatsers onderling gedurende en aan het eind van de Olympische nep.

  • shachalnur, ik vind het wel een grap, die scheve koppen is wel een sign.
   Ik had wel de indruk dat die tweeling schaatsers onder de dope waren
   Ik weet niet hoe ze heten.
   Hopelijk vallen er een paar van die schaatshelden dood binnenkort.
   (niet vervelend bedoeld, maar ik bedoel dat het wel leuk zou zijn)

   • Doodvallende schaatshelden,uit m’n geheugen ,de laatste paar maanden:27 jarige marathon held,vriendje van de Mulders,valt dood neer met hartaanval.
    Schaatsmeisje tijdens kwalificatie tournooi,huidkanker verwijdert vlak voor de wedstrijden.
    Schaatsjongetje marathon,na chemo en bestraling,tumoren in schouder en lymfeklier,staat weer op het ijs.
    Shinky Knegt”short tracker” is aan de SSRIs.

    Ben met onderzoek bezig ,wat zal aantonen dat in de sport de jongere generatie niet meer opkan tegen de ouderen en veteranen.

    Eugenics is kicking in ,en de beste manier om dat is te bewijzen dat jongeren en kinderen fysiek en mentaal niet meer kunnen concurreren met de generatie die nu piekt of al voorbij hun piek is.

    Vaccinaties,zware metalen,GMO’s, BPA,fluor en andere gifstoffen hebben van jonge mensen gefeminiseerde,kalende,hersenbeschadigde,sociopathische zombies gemaakt.

    En we zijn nog maar net begonnen,dus de TV is ons al aan het voorbereiden,met elke 10 minuten spotjes en items over zieke kindjes,kanker ,kanker en kanker,,ondraaglijk psychisch lijden en Euthanasie,euthanasie en euthanasie.

    Ik heb 30 jaar niet in nederland gewoond,en het is schokkend om te zien wat een debiele party-zombies nederlanders inmiddels zijn.

    Rijp voor de sloop.

 5. @Martin Weer perfect stukje research! 🙂

  In de Engelse versie van WIKEPEDIA staat deze datum en tijd:

  This page was last modified on 24 February 2014 at 03:48.

  en hier wat tekst inzake die continenten kwestie:
  Prior to 1951, the official handbook stated that each color corresponded to a particular continent: blue for Europe, yellow for Asia, black for Africa, green for Australia and Oceania and red for the Americas; this was removed because there was no evidence that Coubertin had intended it (the quote above was probably an afterthought).[9]

  M.i. is het zeker dat er een paar Amerikanonoos/IsraHeloos e.e.a. hebben gewijzigd …toevoeging?
  Wat was de oorspronkelijke tekst?
  Is die nog te achterhalen?

  Zegt het voort… zegt het voort….(leuk op verjaardagen en evt. begrafenissen 😉 )

  • In ieder geval representeren de RINGEN absoluut (volgens Coubertin) de 5 Continnenten!!
   De kleur doet er dan niet toe. Zo te zien aan de foto van de slotceremonie is er ook geen kleur gebruikt.

   Onderschat de Russen niet. Ze zullen ook zeker de Oekraine NIET laten gaan/uitleveren aan het “Westen” (lees Israhel/VS)

 6. Als je niet eens op kleine schaal, in je eigen land, de criminelen en foutste lui de macht steeds inpikken via geheime genootschappen, hoe dat dan ooit op wereldniveau voorkomen ?

  In je eigen land kun je nog invloed hebben en desnoods na een volksopstand de boel weer “eendrachtig” opbouwen, maar hoe ga je een foute wereldregering verslaan…
  Wisten je dat het een bewezen feit is dat waar men één groep te veel macht geeft over de andere groep, er altijd machtsmisbruik plaatsvind, dat zich meteen ontwikkelt tot, sadisme, martelingen , waandenkbeelden bij de mensen in de machtsgroep…
  Hier is gewoon onderzoek naar gedaan…
  Slecht idee dus die NWO.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close