Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Volgende nep-onthoofding ISIS nu journalist Steven Sotloff

Volgende nep-onthoofding ISIS nu journalist Steven Sotloff

En weer worden de Hollywood trucs van stal gehaald om een Islamic State / ISIS onthoofding aan de menigten te laten zien. Deze keer houdt Amerikaans journalist Steven Sotloff (31) een – net als James Foley – volkomen ontspannen speech richting Obama. Als het zo zou zijn dat Steven Sotloff zich bewust is van de recente onthoofding van James Foley, zou dat toch op zijn minst een zekere mate van nervositeit op moeten leveren. Steven Sotloff oogt echter volkomen relaxed. Geen spoor van emotie of angst. Dit alles in de volledig wetenschap dat hij enkele seconden later zijn hoofd zal verliezen. Onder deze link vindt u de originele video. Let er vooral op hoe er opnieuw geen bloed uit de nek spuit bij het snijden. Met een verhoogde hartslag is dat allerminst geloofwaardig.

Onderstaande video laat zien hoe de onthoofding van James Foley waarschijnlijk in scene is gezet. Datzelfde zou natuurlijk van toepassing zijn op deze nieuwe onthoofding. De maker van het filmpje houdt nog geen rekening met het feit dat men tegenwoordig heel goed in staat is een lichaam heel natuurlijk na te maken in plastics of siliconen. De lichaamskenmerken van Foley worden in het filmpje toegekend aan een vrouw. Dit zou net zo goed een pop kunnen zijn. Madame Tussauds is misschien voor velen nog steeds een attractie, maar voor minder dan tweeduizend euro heeft u gewoon een levens echte pop in huis zo getuige dit filmpje. De Islamic State / ISIS dreiging is een geveinsde dreiging en dergelijke Hollywood producties worden door iedereen die enigszins zelfstandig na durft te denken doorgeprikt.

Bron linkvermeldingen: thepostonline.nl

Alle Shares 2K
468 ad

23 Comments

 1. Hier vermaakt Steven Sotloff zich nog uitstekend met Syrische rebellen (CIA) in een pickup truck:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/stevensotloff.jpg

  Bron: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771559259557131&set=p.771559259557131&type=1

  • Laat een baard groeien doe een sjaal om je nek en je ziet eruit als een moslim.
   Mensen zijn Allah(Arabische vertaling voor GOD)echt vergeten en danken dat hij dit allemaal niet ziet.
   Wat mensen dan gelijk weer durven te beweren is waarom doet hij dan niks?
   Antwoord:Een leraar geeft je ook niet alle antwoorden voor een examen.
   Dat gebeurt pas als het examen voltooid is.

   Nogmaals bedankt Martin voor je inzet.
   Wens je veel sterkte en hoop dat Allah je beschermt tegen deze trieste demonen.

 2. http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/09/isis_excuse.jpg

  • Lol

  • martin kan je dit soort plaatjes als downloadable pdf/jpg/ or whatever maken courtesy ov martin Vrijland?

   • Je kunt op je rechter muisknop klikken en dan krijg je de optie ‘opslaan’.

 3. En weer dat beeld weg op het moment van onthoofden ,
  Ik vind dat ze het op een nette manier doen ,ze laten zien dat het mes een paar keer heen en weer gaan dan beeld fade naar zwart zodat ons de meest gruwelijke beelden worden bespaard en dan een eind shot met het afgesneden hoofd , en ook geen hoofd omhooghouden en Alla roepen of gebeuren deze onthoofdingen niet uit naam van Alla

  • Dit is dan weer jammer.
   Ten eerste het is Allah(Arabische vertaling voor het woord GOD).

   Je maakt wel een prachtig punt.
   Op andere video’s gebeuren dit soort taferelen wel degelijk in de naam van Allah bv bij de zionistische ophanging van Saddam Hussein.
   Maar dit word in deze twee video’s niet vermeld.
   Wat voor mij bevestigd dat dit absoluut geen moslims zijn met kennis van de Koran.

   Denk dat het je niet zal schaden om de Heilige Koran te lezen aangezien we er nog zat mee te maken zullen krijgen.
   Dat is nota bene de laatste openbaring van God.
   Wie zou dat nou niet willen lezen met zijn eigen ogen.

   Als dat het woord van God is en het is uiteindelijk waar is het wel zo netjes om het even gelezen te hebben,als we op de dag des oordeels voor hem staan.

   Wens iedereen het beste en ik hoop dat niemand dit als een belediging ziet.

   • Zogenaamd in de naam van Allah bedoelde ik te vermelden:)

   • Ik vraag me af of je het zelf ooit gelezen hebt. Want hoofdstuk vier bv zegt eigenlijk alles, wat je als mens niet wilt. Bv dat je je vrouw mag meppen. Dat je ongelovige mag doden. Ook daar word gezegt dat je ongelovige niet als vriend mag hebebn en gene vrouw ene hand mag geven. Of dat niet genoeg is staat er ook dat je alles van imam als waar moet aannemen en zo niet ben je geen moslim meer. Dat houd dan in dat je ene ongelovige bent en wat hoort men te doen met ongelovige,,, juist ja doden. Dus als jij iets niet als waar aanneemt ben je al een ongelogige en mag men je doden.
    Wil jij bij zo’n clubje horen?
    Het gaat om hoofdstuk 4 de an-nisa

    Hier heb je de link naar hoofdstuk vier en begin maar eens te lezen bij nummer 34

    http://www.achie.nl/pagina/quran_NL/4.htm

    Ik mag je heel graag en ik heb niks tegen de mens moslim, maar dit boek is zeker niet de mijne. Ik vind haat predikken niet nodig en het is zelfs tegen de wet.
    Dit is ook de reden waarom ik iets tegen hoofddoeken heb. Want dit is ene teken dat deze vrouwen achter de koran staan en dus vinden dat ze geen vrienden willen worden met mij en vinden dat ze mij mogen doden als het hun uitkomt.
    Dit te ver gezocht??? Nee dus,,, Want als je dit boek al een beetje in twijvel trekt ben je al een ongelovige en al geen moslim meer en draag je als vrouw gene hoofddoek meer.
    Heb je als moslim ongelovige als vriend ben je al bv geen moslim meer.

    Lees het maar eens heel goed het staat er duidelijk als je echt aandachtig leest.

 4. Kan als gevoelig typ slecht tegen enge beelden maar als ik dit plaatje zie, da’s gewoon lachwekkend. Maar ja, ’t is toch allemaal poppenkast, poppen bij het vliegtuigtoneelstuk en hier weer iemand die z’n agressie op een pop ipv op een boksbal afreageert.

  • Het is inderdaad om te lachen. Maar de gedachte erachter wat de elite wilt bereiken is net weer niet om te lachen.

   • In je reactie over de heilige koran heb je zwaar naast de spijker geslagen. In de Koran staat dat je geen enkel wezen op aarde mag straffen in welke wijze dan ook. Dus werk je Nederlands een niveau hoger voor dat je de Koran gaat bekritiseren… Want de Heilige Koran wijd alleen maar vrede uit. Even voor de duidelijkheid straffen mag NIET al is het een dier of insect doden is verboden

  • Leeuw de Koran begrijpen is niet voor iedereen weg gelegd, wel respect dat je er in verdiept hebt.

   Ik heb iemand voor je die duidelijke taal spreekt:
   Position of Women in Islam – shk AHMAD DEEDAT: http://youtu.be/bePtvmN1lbA

   • Ik ben de koran gaan lezen omdat ik moslims toen in die tijd niet kon begrijpen en doe het nog steeds niet.
    Ik weet als ik alles zeg wat ik over de islam zeg vele tegen hun knieen aan trap wat ook weer niet de bedoeling is. Want ik heb wel respekt voor de mens die de islam aanhangt.
    Je moet het zien bv als je zoon een dief is hou je nog wel van je zoon maar niet van zijn daden.
    Zo heb ik respekt voor alle moslims maar niet voor de koran wat in sommige gevallen geweld predikt. Daar kan ik niet mee om.
    Bv als je vreemd gaat dat je 100 stokslagen hoort te krijgen. Vreemd gaan hoort niet maar geweld op zo’n uit oefenen hoort ook niet. Ik ben helemaal anti geweld.
    Zo ben ik tegen wapens, maar begrijp wel dat vele dat wel in huis willen hebben. Angst voor dieven en andere enge types en de overheid die je niet kan vertrouwen zorgen ervoor dat mensen die dingen graag in huis hebben.
    En doordat de overheid de armoede niet bestrijd en geen fuk om zijn bevolking geeft bij wie ze in dienst zijn. Ja ze werken voor ons al denken hun dat wij horen te werken voor hun (ze zijn de weg behoorlijk kwijt deze soort mensen die je het liefste in dieren tuinen zou zien als de vreemste wezens op aarde)Als deze lui eens landen waar armoede heerst en oorlogen eens zoudne binnen vallen met schoolspullen goede kennis ziekenhuisspullen lakens houten huizen zaden en gereedschap leerlaren enz dan was er geen oorlog meer. Wat kost de oorlog bv in oekraine? Als men dat geld eens hadden besteed aan opbouw van dat land bv in kennis zonnepanelen dat men daken zou kunen gebruiken als tuinen in hennepplantages(hennepstof gaat 20 a 40 jaar mee.) In kennis voor vrije-egergie in waterbronnen die men kan gebruiken als dorp voor gratis water die men weer aansluit op alle huizen. Enz enz als de nieuwe overheid daarvoor stond dan klaagde men niet in oost Oekraine. Nee die lui begonne meteen te roepen de wie russisch is moet omgelegd worden enz,,, de mensen werden levens verbrand in oost oekraine (is gewoon te vinden op het net)enz. En dan gek vinden dat ze in verzet gaan ja ja,,,,,

    En heel dat ISIS gedoe is om mensen bang te maken voor de Islam en als men de koran leest snap ik dat vele er inderdaad bang van worden. ZEker als je weet dat Mohammed stemmen hoorde en stem sprak dat hij een engel was en dat hij daarna met een vijf jarige is getrouwd en vele heeft omgelegd met zijn zwaard.
    Als jij een stem hoord en die zegt dat hij een engel was en je wilt trouwne met een vijf jarige en in de tijd van nu pak je geen zwaard maar ene pistool dan sluit men je op in de pieterbaan centrum.
    Het klinkt cru dat weet ik maar ik denk dat vele zo denken in NL.
    Dus vele zijn bang en worden nog banger gemaakt door de overheid ivm met ISIS want de link is snel gelegd wat Mohammed deed en wat nu gedaan word. ( daar doel ik mee onthoofden) wat zeker niet nodig is deze angst.
    Men lokt op deze manier gewoon een burgeroorlog uit en zet mensen tegen elkaar op en hopelijk gaan mensen inzien dat de moslims gewone mensen zijn die met rust gelaten willen worden en het beste is dat de moslims die hier wonen gewoon goed meedoen met ons en goed gaan inburgeren dat is de beste wapens die de moslims nu in handen hebben.
    Maak leuke site wat laat zien dat wij goed samen kunen leven als tegen actie.
    Ik woon in FR en 40 kilometer verder op staat ene mooie moskee in de bossen en die mensen leven heel goed samen met de rest van het dorp. De leraar daar past op Criselijke kindjes in de buurt en brengt ze zelfs te voet naar de kleuterschool toe. Hier in de omgeveing heerst geen angst voor deze mensen en men gaat netjes met elkaar om zoals het hoort. Geen hang jongere hier die andere lastig vallen, nee,, men staat zelfs klaar voor elkaar. ISIS is duidelijk een overheids produkt om ons tegen elkaar op te zetten.

   • hangjongeren…. dat is zo’n woord waar ik vlekken van krijg.
    ‘Thuiszitten’ is er ook zo een.
    Of eentje van 20 jaar geleden,’meer blauw op straat’
    Nederlanders schreeuwden(volgens de MSM)om meer blauw op straat.
    Nu anno 2014 hebben we dan ‘meer blauw’ op straat.
    Hoewel het blauw inmiddels al naar zwart neigt…
    Gezellig toch?

    voer dwangarbeid in en je bent zo van thuiszitters en de hangjongeren af…of je laat ze zes jaar stage lopen ,is ook goed voor de bedrijven,en het is een win-win situatie want de thuiszitters en hangjongeren doen ook meteen ervaring op.(als werkslaaf)

    sorry Leeuw, maar ik schoot ff in de stress door dat ene woordje’hangjongeren'(en daarbij natuurlijk de opmerking dat ze mensen lastig vallen)
    Op het politiebureau zag ik een politiewervings-poster met daarop te zien drie’hangjongeren’ met de tekst daarbij: ‘Kun jij uitleggen dat niets doen ook overlast geeft?’
    (maw,’kun jij uitleggen dat universele mensenrechten hier niet meer gelden?’)

 5. deze video lijkt me inderdaad een valse vlag.
  Naast wat je al genoemd hebt, zijn hier nog een paar argumenten.
  Deze “wilde” strijders gebruiken toch zeker geen keukenmes voor een onthoofding! Normaal hebben ze zwaarden of zeer langemessen.
  Bovendien staat de beul maar te zagen (inderddaad geen bloed te zien), dus het mes moet wel erg bot zijn. Dat overkomt zo’n stoere strijder niet! Daar lijdt zijn imago onder!
  Het is allemaal alleen maar zo geensceneert, dat je net niets ziet!
  Ook de laatste beelden van het “lijk” met het Tussaud hoofd stoppen net voor de schouders, zodat je de zgn doorgesneden hals net niet ziet. Omdat het een video voor alle leeftijden moest worden? Allemaal fake! En de veiligheidsdiensten maar beweren, dat de video echt is! Dat komt ze inderdaad heel goed van pas.
  Eerst moest Syrie binnengevallen worden, dat lukte niet vanwege Putin. Toen kwam ineens IS uit de hoge hoed die overal om zich heen hoofden ging afhakken. Dat rechtvaardigde weer nieuwe luchtaanvallen, en deze onthoofdingen moeten nog meer woede tegen IS opwekken, zodat de aanloop naar WOIII korter wordt.

 6. Leeuw, met alle respect maar jij hoeft je mond niet open te trekken wanneer het gaat over de Islam want jij verspreid alleen bullshit informatie, ik zou jou de islamitische aard willen leren, Mohammed SAV was getrouwd geweest met een 9 jarig meisje om haar in bescherming te nemen tegen kwade mannen destijds.. Jij doet exact het zelfde als Geert Wilders en de media je creeert negatieve punten door niet de hele zin te schrijven/verhaal. Let daar alsjeblieft op..

  • Ik wil niet vergeleken worden met Geert Wilders ik ben een SOPN stemmer.
   Ik stem alleen op partijen die de macht bij het volk wil leggen.
   Overal kan je op het net vindne dat hij getrouw is met een 5 jarig meisje en heeft haar genomen toen ze 9 jaar was.
   Trouwne met ene kind ook al zou ze negen jaar zijn geweest is in westerse ogen niet okee. Iemand beschermen kan je ook doen zonder met haar te trouwen.
   Als je dit leest als westers opgevoed mens en leest over stok slagen als je vreemd gaat en dergelijke moet men niet vreemd kijken dat vele niet graag de islam in huis haald. Daarom kunnen de moslims tegen dit verzet zeker iets aan doen door te laten zien dat ze gewoon samen met ons kunnen leven zonder problemen. Want dat kan zeker als je kijkt hoeveel mensen gewoon naast ons leven zonder problemen. Ook al zijn er meer werkelozen onder deze mensen. Ik denk zo ik geef liever geld aan werkelozen buitenlanders dan aan wapenhandelaren. En zolang er geld gaat naar het leger kunne wij deze mensen gewoon binen laten.
   Men heeft pas recht op spreken als land als men geen wapens maakt. Dan heeft men pas recht op spreken om de grensen te sluiten.
   Ik vind dat je echt te ver gaat met mij als Geert te vergelijken. Ik bekijk alles met de van beide kanten.
   Vanuit de mensen die angst hebben voor de islam en vanuit de ogen van mensen die de islam aanhangen.
   beide partijen zouden dat enes moetenb doen.
   Kijken vanuit de ogen van anderen.
   De moslams zouden enes moeten bekijken waarom heeft men schrik van de islam en hoe is men aan deze schrik gekomen.
   En de gene die schrik hebben van de islam moeten aan waarheids vindingen doen.

   • http://www.maroc.nl/forums/islam-meer/359730-huwelijk-aisha-profeet-muhammed.html

    Hier een link over het jonge meisje dat met Mohammed trouwde hier spreekt men over de leeftijd van 6 jaar en over 7 jarige leeftijd.

   • Leeuw en Erhan, rustig jongens. Ik heb nog niet veel gelezen op deze site maar het viel me juist op dat iedereen hier genuanceerd aan het praten was over zaken waar bijna nooit genuanceerd over gepraat wordt! Hou dat nog even vol 🙂
    @Leeuw het is je waarschijnlijk van de bijbel ook wel bekend dat er een heleboel interpretaties over heen zijn gegaan voordat het boek zo werd als het nu werd, en er zijn een hoop moren, katharen, moslims, en joden, etc…gesneuveld door oorlogen die gevoerd werden met de bijbel in de hand. Er staan soms vreemde cryptische dingen in heilige boeken en ze worden door de tijd heen altijd vertaald, geinterpreteerd en uitgebreid. Maar je kunt veel christenen niet beoordelen op het feit dat er in de (huidige) bijbel te lezen valt hoe een of andere malloot de opdracht van god kreeg om zijn eigen zoon af te slachten om maar een voorbeeld te noemen. Misschien was het eigenlijk ooit de bedoeling dat we daar lering uit zouden trekken zonder het letterlijk te nemen… En zo is het waarschijnlijk ook met de Koran.
    @Erhan Voor buitenstaanders zoals (zoals ikzelf bijvoorbeeld) is het vrijwel onmogelijk om te bepalen wat wel en wat niet echt bij de Koran hoort en ik vermoed dat de meeste moslims dat ook uit het oog verloren zijn. Er is ontzettend veel aan toegevoegd in bepaalde kringen wat er hoogstwaarschijnlijk oorspronkelijk niet in stond en net als met de bijbel verschillen de versies daardoor waarschijnlijk flink van elkaar. Als je de verschillende wetboeken zoals de Sharia erbij trekt dan ben je volgens mij bezig de moslim cultuur te beoordelen op iets wat niet door Mohammed gepredikt werd, maar voor niet moslims lijkt het alsof de sharia bij de Koran hoort omdat het nou eenmaal zo vaak in één zin genoemd wordt.
    Religies beginnen vaak puur maar kunnen dat nooit helemaal blijven.
    Het zou mooi zijn als we religies in ieder geval buiten bechouwing konden laten bij het slechten van onze geschillen, en verder zelf uitmaken wat we geloven maar dat blijkt nog steeds niet haalbaar helaas, terwijl het bij die ruzies toch echt om aardse zaken zoals politiek en macht gaat, en om emotionele zaken zoals machteloosheid, verdriet, verlies, en de zoektocht naar verlossing.
    Ik kan erg goed begrijpen waarom mensen een religie (welke dan ook) afzweren,(of in ieder geval niet meer officieel praktiseren) maar ik heb ook respect voor degenen die heel graag dieper willen doordringen tot de kern van hun geloof, en daarbij afstand doen van sommige interpretaties daarvan.
    Fanatisme is gevaarlijk, maar het is iets wat in alle religies voorkomt, vaak bij verse bekeerlingen, en helaas vaak ook met de beste intenties vanuit het perspectief van die persoon gezien. (if that makes sense) Ik hoop maar dat we niet te vaak hoeven meemaken dat gelovigen en ongelovigen een geloof gebruiken als excuus voor wat voor gruweldaden dan ook.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close