Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Vraagtekens bij de terreuraanslagen in Parijs. Waarom pleegde hoofdcommissaris politie Parijs zelfmoord?

Vraagtekens bij de terreuraanslagen in Parijs. Waarom pleegde hoofdcommissaris politie Parijs zelfmoord?

Een marktonderzoek gedaan door deze website zal niet zo snel de Main Stream Media halen. Sterker nog, zij mijden in alle opzichten het vermelden van deze website, omdat er al teveel onthullingen naar buiten gebracht zijn waar men niet blij mee is. De poll met betrekking tot de aanslag op Charlie Hebdo laat zien dat van de – op het moment van schrijven – 4.159 uitgebrachte stemmen 71,68% denkt dat deze aanslag een hoax is. Als een gemiddeld marktonderzoeksbureau een onderzoek doet worden vaak slechts vijftienhonderd mensen ondervraagd. Nu kan geargumenteerd worden dat een onderzoek van deze website gekleurd is, omdat ik lezers met een bepaalde voorkeur zou hebben, maar ik kan u verzekeren dat juist ook vele mensen die het niet met mijn artikelen eens zijn deze website bezoeken.

We zijn inmiddels al weer opgeschrikt door de volgende aanslag. Ook een joodse supermarkt moest het naar verluidt ontgelden. Het eerste wat mij bij die gijzeling opviel is de grote overmacht aan politie, maar ook vooral het feit dat het rolluik waardoor deze politiemacht verhinderd werd op zeker moment opengaat. Daarbij vraag ik me af hoe de gijzelnemer kon besluiten op het knopje te drukken om dit rolluik open te doen? Of werd het rolluik door de politie van buitenaf bediend? Of was er een gijzelaar die even op het knopje drukte? Opmerkelijk is wat mij betreft in ieder geval het feit dat het rolluik opengaat. Je zou verwachten dat een gijzelnemer op zijn minst even een kogel door het aandrijfmechanisme zou hebben geschoten om te voorkomen dat zo’n luik opengemaakt zou kunnen worden. Vervolgens loopt 1 agent naar binnen en dan begint de gijzelnemer naar verluidt te schieten om daarna naar de deur te lopen, waarvan hij weet dat er politie staat. De man moet dus wel heel erg graag zijn leven als martelaar willen hebben beëindigen. Erg belangrijk is wat mij betreft de vraag waarom er zoveel politie nodig was om 1 man uit te schakelen? Heb je nou echt een rij van 100 agenten nodig? Die lopen elkaar toch alleen maar in de weg? Is dat juist niet extra gevaarlijk om met zoveel man zo’n operatie uit te voeren? Rondvliegende kogels treffen dan immers sneller iemand dan wanneer je met een kleine ploeg werkt. En waar moeten ze op een gegeven moment op schieten als de gijzelnemer toch al dood is? Of was dat nodig omdat er misschien nog meer gijzelnemers binnen hadden kunnen zijn? Waarom werd de gijzelnemer niet al eerder neergeschoten, maar gebeurde dit pas toen hij zichtbaar voor de camera was? Er was toen immers al een agent binnen. Waarom wordt de gijzelnemer, na te zijn neergeschoten, onmiddellijk in een zwarte zak gepropt en afgevoerd?

Er is nog iets opmerkelijks. De vrouw van de politieman die door de vermeende terroristen van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo op straat werd doodgeschoten, lijkt er nog bij te kunnen lachen (zie hier). Heeft zij gewoon een binnenpretje of lacht ze de ernst van de situatie weg?

Een ander opmerkelijk feit is de vraag waarom de hoofdcommissaris van de politie te Parijs, Helric Fredou, ineens zelfmoord heeft gepleegd. Collega’s van de Franse hoofdcommissaris Helric Fredou die woensdagavond 7 januari dood is gevonden in zijn kantoor, denken niet dat Fredou zelfmoord heeft gepleegd. Dat meldde de Turkse krant Sözcü zaterdag. Helric Fredou was één van de agenten die de grootschalige operaties na de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo coördineerden. De Franse zender France 3 en de Franse krant Le Parisien meldden dat de 44-jarige Fredou volgens deFranse Politievakbond zelfmoord pleegde met zijn dienstwapen omdat hij depressief was. Maar collega’s van Fredou denken daar anders over, schrijft Sözcü (bron). Opmerkelijk is dat de Main Stream Media dit feit volledig doodzwijgen.

Bron linkvermeldingen: France3, LeParisienSözcü, vkmag.com, zamanvandaag.nl

,

Alle Shares 6K
468 ad

106 Comments

 1. AFPBB News Commandos assault Paris Jewish supermarket

 2. ja deze man is/was niet zo snugger, zo liet hij de telefoonlijn open, (de hoorn er niet goed op) en was in 2009 nog “troetel” immigrant. zie: http://21stcenturywire.com/2015/01/10/paris-terror-suspect-met-with-french-president-sarkozy-in-2009/ net zoals in Sidney. mijn neus begint te kriebelen..

 3. AFPBB News French police remove bodies after Jewish grocery siege ends

 4. A former White House official says the terrorist attack that killed 12 people on Wednesday in Paris was a false flag operation “designed to shore up France’s vassal status to Washington.”

  http://www.paulcraigroberts.org/2015/01/08/charlie-hebdo-tsarnaevs-trial-qui-bono/

 5. http://img.20mn.fr/MmYIm3YUQxKs078xqg00Mw/648x415_google-map-limoges.jpg
  Limoges: A police officer commits suicide in police precinct
  A.Ch. from AFP, 08.01.2015 à 15:16
  http://www.20minutes.fr/societe/1512875-20150108-limoges-commissaire-police-suicide-police-judiciaire

  “Deputy Director of the Regional Criminal Police (SRPJ) of Limoges, a man of 44 years, committed suicide with his service weapon in Wednesday night through Thursday while he was in the premises police Limoges, has-been learned from police sources. According to the daily Le Populaire du Centre, he worked on a mission of judicial police in the case Charlie Hebdo without a link can be established between this mission and the cause of his suicide.

  He had discovered the body of a colleague committed suicide in 2013
  http://s3.lprs1.fr/images/2015/01/09/4430779_11-1-755963430_545x460_autocrop.jpg
  The Second in Command of the Regional Service of judicial police in the Haute-Vienne has committed suicide on the night of Wednesday to Thursday at the police station. (© PhotoPQR / “People of the Centre” / Thomas Jouhannaud.)

  In Limoges, police, already tested by the death of two of their colleagues in Paris in the attack Wednesday are even more shocked that there is a little more than a year, in November 2013, the number three of SRPJ had killed himself in similar circumstances, with his weapon and the police station. It was his colleague, died on the night of Wednesday to Thursday, who discovered his body.

  The prosecution had indicated in the case of the 2013 suicide, the police officer had left a letter to the family in which he expressed “personal reasons” that led him to this gesture. A native of Limoges, the deceased policeman in the Wednesday and Thursday night was first employed at Versailles. Appointed commissioner in 2007, he had served as Chief of the Departmental Safety Haute-Vienne. After a stint in the English Channel from 2010 to 2012, he had returned to Limoges, this time as number two of the PJ.”

  De aanslag op Charlie Hebdo heeft meerdere aanwijzingen voor een georchestreerde False Flag. Webster Tarpley heeft classificaties hiervoor bedacht : MIHOP en LIHOP en nog wat varianten. Make it happen on purpose en Let it happen on Purpose. Of het een MIHOP of LIHOP is weet ik niet. Het is een MIHOP wanneer de echte daders van de Franse Geheime Dienst zijn en de twee Moslim broers Cherif Kouachi en Said Kouachi zuivere patsies zijn geweest. Met een LIHOP zijn de twee broers wel de echte schutters. De zelfmoord van Adjunct Politie Commissaris Helric Fredoun is echter een vette Rode Vlag in de hele Charlie Hebdo operatie. Als hij bij het interviewen van nabestaanden een paar zeer foute aanwijzingen heeft gevonden, en terwijl hij z’n rapportage aan het intikken is vervolgens zelfmoord pleegd en de rapportage zelf is verdwenen, dan wijst het verdacht veel op een MIHOP operatie waarbij de overheid zelf betrokken is bij de aanslagen.

 6. Grappig is ook dat er in het begin al gauw een blonde vrouw naar buiten vlucht.
  Het moet tenslotte duidelijk worden voor het grote publiek (dat gehypnotiseerd naar de tv zit te kijken) dat het om een aanslag van enge donkere (Moslim) mannen op westerse dus op “onze” mensen gaat.

  De zelfmoord kan geenszeneerd zijn, desinfo om de zaak af te leiden van de werkelijke doelen en ons bezig te houden of het kan echt zijn: b.v. dat ie zijn mond dreigde voorbij te praten.

  M.i. is hoe knullig ook uitgevoerd deze aanslagen het doel van een 1e emo shock die het grote (99%) publiek ontvankelijk maakt voldoende wordt bereikt.
  De daders weten dit en maken daar gebruik van.
  Goebbels: Hoe groter de leugen, en hoe vaker herhaalt etc..

 7. op ander sites lees ik een verhaal dat de NWO deze aanslagen express zo slecht doet om de westerse machten VS en Israhell juist te demoniseren en juist de Oosterse machten China, Rusland, Japan, en Indonesie (Maleisie!) juist steeds meer de “good guys” de zgn vredelievende niet expansionistische, imperialistisch te laten doen schijnen!

  UIterst sluw om dan op een gegeven moment dan hun “domicilie” banken, goud, etc naar hetOosten te verplaatsen??!!!!
  Want het zal hun een zorg zijn waar ze hun ‘hoofdkantoor(en)’ hebben als ze maar een wereldmunt, wereld bank, wereld godsdienst etc. kunnen stichten met totale controle over 7 miljard mensen, zijnde de totale wereldbevolking.

  • Ik bedoel deze site, waar hier alvast een stukje uit mdt de kern v het verhaal:

   http://redefininggod.com/2015/01/throwing-the-game-why-the-globalists-are-exposing-their-own-false-flags-and-the-real-agenda-behind-the-paris-attacks/

   “All this being said, the globalists want the awakening public to see the Paris attacks as false-flags conducted by the “Nazionists” in support of an evil Western agenda. This helps them wake people up to the East versus West dialectic, establish their disinfo purveyors as “the real truth tellers,” and provide evidence that the “evil West” must be stopped by the BRICS “freedom fighters.” It also helps them in their “leadership marketing” effort of replacing the current “incompetent” leaders with their controlled opposition counterparts (Paul, Le Pen, Farage, etc.).”

   • Interessante zienswijze

   • Waarom zou de globalisten de huidige leiders willen vervangen?
    Die hebben ze al hoog en breed in hun macht.
    Elk land dat geen slaaf van het IMF is danst naar de pijpen van de globalisten.
    Vandaar dat Khadaffi en Saddam dood moesten.
    En Assad op de korrel wordt genomen.
    De BRICS landen zijn een lachertje, op Rusland na.
    Wat valt er te verwachten van landen als India, Brazilië, South-Africa?
    Niets.
    Ook China is een hoax, een deel van de Oostelijke bevolking is in zekere mate intelligent en verricht slaven-arbeid zoals de Japanners dat ook doen.
    De rest van dat enorme land bestaat uit boeren en nomaden met het IQ van een kameel.

    Wat wel te verwachten is, is dat de globalisten het grootste deel van de wereldbevolking willen decimeren.
    Daar zijn ze hard mee op weg met geo-engineering oftewel chemtrails.
    Oorlogen hakken er niet echt in, honger wel.
    Of epidemieën.
    De bolsjewisten hongerden in het verleden al zo’n 4 miljoen Ukraïners dood en Mao zo’n 40 miljoen Chinezen.

    Kijk omhoog naar de hemel en zie de chemtrails en het harde, witte, TL-achtige zonlicht dat sinds een aantal jaren op onze aarde schijnt.
    Het CO2 opwarming-sprookje is bedoeld om zoveel mogelijk kooldioxide uit de atmosfeer te verwijderen zodat vegetatie massaal verpietert.
    De bron van alle leven…..
    Voor wie meer wil weten:
    http://www.geoengineeringwatch.org/

    De enige conclusie die je hieruit kan trekken is dat de globalisten volstrekt krankzinnig zijn en de planeet onherstelbaar verwoesten en daarmee ook zichzelf.
    Of…. zij weten iets dat wij niet weten.
    En dat komt dan niet van deze aarde.

   • ja deze meneer verteld hele zinnige dingen. Dat zou kunnen betkenen dat we ao’n beetje alle alternatieve sites die we volgen kunnen afschrijven als controlled opposition volgens de uitspraak.

    “we will lead every revolution against us”

    trouwens wil even gebruik maken van een wellicht andere aanleiding voor een dergelijk grote politieke afleidings manoevre.

    http://youtu.be/2PuPcdDlCls

    iemand commentaar????

 8. Nog meer aanwijzingen dat we met een hoax te maken hebben. Tijdens een journaal uitzending op 9 januari om 16:00 uur zien we op 6:09 minuut een klok hangen. Die klok geeft een tijdstip aan, namelijk 5 minuten over half 6. Opmerkelijk.

  http://www.npo.nl/nos-journaal/09-01-2015/POW_00940949

  • Zie ik daar op 06.06 een oog als boom op de achtergrond?

   • Reporter stottert bla bla; gijzeling een kilometertje verderop.. kijk je dus automatisch naar de achtergrond en daar staat je een oog aan te staren.

  • Ik open je link om te gaan kijken, blijkt dat de uitzending is geknipt op 6:08… =P

 9. Beetje raar ja dat een school klok op de verkeerde tijd staat of er moet een goede verklaring voor zijn en het is op 4:50 en niet op 6:09

  Wat ik ook raar vind is dat de vrouw van de afgemaakte agent rustig was en ze het vooral had om samen sterk te blijven en de rust te bewaren ook zie ik geen zwaar aangeslagen vrouw , ik weet het niet maar haar man is voor de ogen van de hele wereld AFGEMAAKT , en zware make-up om haar zwaar behuilde ogen te camoufleren zie ik ook niet , en wat zegt die man die naast haar zit waardoor alle 2 de vrouwen een beetje
  verschrikt opkijken van wat zeg jij nou

  In deze video is de broer aan het woord en die heeft het er vooral over dat de islam een religie van vrede is en dat hij geen vergelding wil maar hij wil wel de foto,s van de dode daders zien [[ beetje raar als je in de geschiedenis gaat kijken ]] en weer dat lachje van de vrouw maar net wat je zegt het kan ook van de zenuwen komen maar dan nog zie ik geen echt aangeslagen vrouw en broer ook al zitten ze op het laatst wel even te huilen .
  http://www.bbc.com/news/world-europe-30762153

  • Dit verschijnsel zag je ook heel erg sterk bij Sandy Hook.

   slogan: We are Sandy Hook, We choose love.

   Scarlett Lewis moeder van Sandy Hook ¨slachtoffer¨ Jesse Lewis over how to choose love.
   https://www.youtube.com/watch?v=EdxYCX2xX3M

   Kijk ook eens hier:
   http://iamphx.org/tag/jesse-lewis/

   staat dit te lezen:

   ¨What Is I AM?
   The I AM Campaign is an opportunity for young people in select Phoenix communities to join together in a proactive and peaceful way to say NO to violence, particularly gun violence.¨

   I am , I am
   Je suis, je suis

   Heeft te maken met de ¨I am movement¨ en de new age Ascended Master Teachings

   ¨The “I AM” Movement is the original Ascended Master Teachings religious movement founded in the early 1930s by Guy Ballard (1878–1939) and his wife Edna (1886–1971) in Chicago, Illinois.[1] It is an offshoot of theosophy and a major precursor of several New Age religions including the Church Universal and Triumphant.[2] The movement had up to a million followers in 1938 [3] and is still active today on a smaller scale. According to the official website of the parent organization, the Saint Germain Foundation, its worldwide headquarters is located in Schaumburg, Illinois and there are approximately 300 local groups worldwide under several variations of the names “I AM” Sanctuary, “I AM” Temple, and other similar titles.[4] As of 2007, the organization states that its purpose is “spiritual, educational and practical,” and that no admission fee is charged for their activities.[5] The term “I AM” is a reference to the ancient Sanskrit mantra “So Ham”, meaning “I Am that I Am”.[6] See also the entry “I Am that I Am”.¨ -wiki-

   en dat heeft weer te maken met:

   ¨I Am that I Am (אֶהְיֶה אֲשֶׁר אֶהְיֶה, ehyeh ašer ehyeh [ehˈje aˈʃer ehˈje]) is the common English translation (JPS among others) of the response God used in the Hebrew Bible when Moses asked for his name (Exodus 3:14). It is one of the most famous verses in the Torah. Hayah means “existed” or “was” in Hebrew; “ehyeh” is the first person singular imperfect form and is usually translated in English Bibles as “I will be” (or “I shall be”), for example, at Exodus 3:14. Ehyeh asher ehyeh literally translates as “I Will Be What I Will Be”, with attendant theological and mystical implications in Jewish tradition. However, in most English Bibles, in particular the King James Version, this phrase is rendered as I am that I am.¨-wiki-

   Hoorde laatst dat een nieuwe manier van Jihadi´s recruteren is dat er binnen families gerecruteert word.

   Doet me erg aan Fleedwood Mac denken.

   WALK DOWN THIS ROAD
   WHEN THE ROAD GETS ROUGH
   I FALL DOWN
   I GET UP

   I AM WHAT I AM…

   A FAMILY MAN

   I AM WHAT I AM…
   A FAMILY MAN

   http://www.synchromysticismforum.com/viewtopic.php?f=4&t=9731&start=20#p56802

 10. Zijn er ook langere interviews met de vrouw van en de broer van de afgemaakte agent ??

 11. ik bevind me aan de andere kant van deze planeet, ik hoor/verneem storm in NEDERland en zie rookgordijnen in FRANKrijk maar wtf gebeurd er op dit moment met de €uro, wat doen de grote banken, en hoe gaat het verder in de Java zee met de AirAsia vlucht QZ8501. zeker niet van belang? o,ja en hoe zit het met demonstratie en het filmen/fotograferen van politie VERBOD in Spanje, wordt dit nu verder doorgevoerd in de E.U. lieve mensen bereid je voor, wellicht volgt er nog veel meer “bagger”

 12. AFPBB News France attacks
  http://www.youtube.com/watch?v=wKvKEtX7d90

  There have been several hijackings and shootings

  – On Wednesday 7 january around 13:00h a shooting takes place at Charlie Hebdo with allegedly the two brothers Cherif Kouachi, 32, and Said Kouachi, 34 as the two gunmen in skimasks and mercenary outfits. Reportedly 11 to 12 people are shot dead, amongst which are 2 police officers.

  – On Thursday 8 january a Police woman was shot dead at Montrouge in the southern part of Paris. The suspected shooter/attacker Amedy Coulibaly has connections to Cherif Kouachi.

  – On Friday 9 january in the early morning the two Kouachi brothers hijacked a Peugeot near the small town of Crepy-en-Valois / Montagne-Sainte-Felicite and were pursued for 30 miles south along the N2 trunk road by gendarmerie cars before taking refuge in the print works.

  – On Friday 9 january a standoff and hijacking takes place at the printing plant north of Paris in Dammartin-en-Goele with the two brothers Cherif Kouachi, 32, and Said Kouachi, 34. Both are dead.

  – On Friday 9 january Amedy Coulibaly, took several people hostage at a Kosher Supermarket at Eastern Paris, The Hyper Cacher in Porte de Vincennes and was later shot dead. Four dead bodies of hostages were found in the supermarket.

 13. Webster Griffin Tarpley – Charlie Hebdo – Geopolitical Terrorism

  Radioshow van 10-01-2015 (Engels)

  http://tarpley.net/audio/WCR-20150110.mp3

 14. De aanslag op Charlie Hebdo heeft meerdere aanwijzingen voor een georchestreerde False Flag. Webster Tarpley heeft classificaties hiervoor bedacht : MIHOP en LIHOP en nog wat varianten. Make it happen on purpose en Let it happen on Purpose. Deze classificaties zijn echter bedacht vlak na de 911 aanslagen. Men ging er toen eigenlijk stilzwijgend vanuit dat met zowel MIHOP en LIHOP aan de kant van de slachtoffers altijd doden vielen te betreuren, en dat de patsies ook altijd zouden sneuvelen, waar in het geval van LIHOP de patsies ook de terroristen zijn – en dus schuldig – en in het geval van MIHOP de patsies niets met de False Flag van doen hebben – dus onschuldig – en de terreur aanslag door geheime commando’s van de staat wordt gepleegd. Sinds Sandy Hook heeft de NWO een duidelijk andere strategie gekozen. Aan de kant van de slachtoffers probeert men geen dodelijke slachtoffers te maken, de geheime commando’s van de staat zullen het uiteraard ook navertellen. Alleen de patsies zullen in alle gevallen worden gedood : echte patsies en dus onschuldig (MIHOP) of toch de terreur plegers en dus schuldig (LIHOP). Deze nieuwe aanpak is volgens mij ook uit noodzaak geboren, want kandidaten uit Al Queida voor een LIHOP waren op een gegeven moment behoorlijk moeilijk te vinden.

  De identificatie of Charlie Hebdo een MIHOP of LIHOP is geweest ligt niet voor de hand. Het is een MIHOP wanneer de echte daders van de Franse Geheime Dienst zijn en de twee Moslim broers Cherif Kouachi en Said Kouachi zuivere patsies zijn geweest. Met een LIHOP zijn de twee broers wel de echte schutters. Maar omdat buiten op straat bij de Charlie Hebdo aanslag op Woensdag 7 januari nogal wat False Flag bloopers te zien zijn geweest, en de twee schutters met hun zwarte skimasks en mercenary outfits door de krankzinnig smalle Franse steegjes ongezien konden wegkomen — samen met de vreemde zelfmoord van de Adjunct Politie Commissaris een dag later — is het zeer aannemelijk geworden om te concluderen dat de Charlie Hebdo aanslag een MIHOP (Make It Happen On Purpose) False Flag is geweest. Wat er dan vervolgens op Donderdag 8 en Vrijdag 9 januari gebeurde is kun je vergelijken met het film scenario uit The Fugitive (1993) en moet een pure nachtmerrie zijn geweest voor de patsies die moesten vechten voor hun leven, en wat dus resulteerde in diverse hijackings. Mochten de schutters toch de Yemense Jihadies zijn geweest, hadden ze natuurlijk op Woensdag of zo snel mogelijk over de grens naar het buitenland moeten vluchten of waren bij de Charlie Hebdo als echte Jihadies neergeschoten.

 15. Netanyahu tot joden in Frankrijk: ‘Israël is jullie thuis’

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150110_01467221

 16. “Het bloed dat er neergelegd is…”

  • @Martin

   Misschien is er nog meer uit te halen behalve zijn verspreking.

   1-Waarom zij de waxinelichtjes niet aangestoken, geen 1

   2-In het filmpje onder zie je niemand in de straat waar
   de skyreporter staat, het lijkt afgezet te zijn dit duidt op een vooraf opgenomen opname.

   3- Ook de “”Auto’s””” in het onderstaande filmpje (zelfde als martin maar dan alles) staan exact hetzelfde als in het beroemde schietfilmpje.

   4- Deorig

   https://www.youtube.com/watch?v=Xw5dwe6pCEg

   Wie o wie heeft een overzichtfoto van de seconde’s na de schietpartij op 7jan van de plek op Boulevard Richard de Lenoir. (op internet toevallig 🙂 nergens te vinden)

   De Auto’s staan namelijk anders terwijl de reporter zegt dat het een dag later is, dit is een Bewijs dat het in scene gezet is lijkt me, of wie kan me verbeteren

  • Vraag me af waarom degene (Jori Mir) die de aanslag op de agent heeft gefilmd niet is blijven doorfilmen, of is dit te veel gevraagd? Want het zou toch normaal gesproken zo zijn als je al een dergelijke aanval durft te filmen je nadat de daders zijn gevlucht nog wel even doorfilmd. Hoe vreemd ’t ook mag klinken, maar ik had meer willen zien. Waarom is Jori gestopt met filmen?

   • IsInStaat,goed opgemerkt.
    conclusie, Jori Mir zit ook in het complot.
    Er was uberhaubt geen reden om de auto te filmen ook.

 17. Let vooral op de dames vooraan bij deze demonstratie. Hoe kan het dat zij zitten tussen een staand publiek? Zitten ze op ee tribune terwijl de rest staat? We worden zo genept met beelden.

  http://youtu.be/bpyb4nDIq8c

  • Hier een video van de bijeenkomst in Sydney maar daar zie je toch zeker wel mensen vooraan zitten op 0:28 zie je duidelijk een stuk van een trap en daar zitten de mensen op .
   En de man in de bovenstaande video is zeker dronken want hij heeft het op 1:55 over een vrouw waarbij het lijkt of dat je een baard ziet maar dat is gewoon de hand van de vrouw die voor haar zit dat zie je heeeeeeel duidelijk zelf haar horloge zie je om haar pols

  • erg zomers gekleed,niet?

   en ook heel erg geshopt. Expres. Net als Sandy Hook.
   Alles is opzettelijk zo duidelijk fake.

   En de BRICS landen zijn straks zgn de redding.
   Alle misdadigers krijgen dan een fake proces a la neurenberg en een 2e Operatie Paperclip maar dan anders.

   BRICS kan in satanisch occulte spelletjes misschien wel betekenen BRICKS: misschien betekent dat de laatste stenen van de top van een piramide.

 18. Schietfestijn:

  • https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8C0ParcmWRw
   in deze video zie je de schietpartij vanuit een andere hoek en dan zie je duidelijk dat het pad naar de winkel toe vrij wordt gehouden door de politiemacht en dat de agent er tussendoor schiet , zijn schietbaan is vrij en er staan op dat moment geen agenten bij elkaar VOOR de deur maar NAAST.
   Op het einde van de video .
   Er zijn natuurlijk een heleboel vragen maar we moeten wel oppassen dat we niet alles maar als Fals Flag gaan benoemen en je kan een heleboel dingen vreemd vinden maar dan moeten we eerst kijken naar een verklaring .

   • http://i0.wp.com/media.globalnews.ca/videostatic/377/563/GreerRantGNEWS08012014_tnb_4.jpg?w=670

    Hier ook nog een foto van de vluchtauto na de aanrijding gewoon met chrome spiegels net als daarvoor

   • ‘maar we moeten wel oppassen dat we niet alles fals flag noemen etc’

    Toch wel, alles is false flag en in dit geval ook nog een Hoax.
    en om te geloven dat die agent er tussendoor zou schieten is waanzin.
    ONMOGELIJK.
    Is allemaal poppenkast.
    van A tot Z.
    Nu trebor,blijkt maar weer hoe snel mensen gehersenspoeld/beinvloed worden door de TV>(Tell-a- Vision)
    Terwijl het alweer zo duidelijk fake is allemaal.
    Te duidelijk zelf. En dat is een gegeven dat meer vraagtekens zou kunnen oproepen.

 19. In de dailymailcouk vandaag; Ex-Muslim politician ‘girlfriend’ of murdered Charlie Hebdo editor was NOT in a relationship with him, claims his family as they spark a furious row.
  She gave a series of emotional interviews on the murder of her ‘partner’ Charb – the editor of Charlie Hebdo – and talked of her pride at him ‘dying on his feet’.

  But in a bizarre twist, Stephane Charbonnier’s family have ‘formally denied’ the relationship between him and former Secretary of State, Jeannette Bougrab.

  Miss Bougrab, the mother of an adopted three-year-old daughter May, claimed they had lived together for three years.

  In an emotional interview, the 41-year-old said she had begged him to leave France and that she: ‘always knew he was going to die like Theo Van Gogh (the Dutch cartoonist murdered in 2004).’

  Haar gezicht kunnen we wellicht vaker tegen komen in zgn. rampen.

 20. Wie zijn er aanwezig bij de mars in frankrijk? Abbas….Netanyanu….cameron…renzi…rutte…opstelten..merkel…gut zijn dit niet steeds de landen die zo graag steeds een coalitie aangaan om bommen te gooien, drones in te zetten op onschuldigen? en waarom mogen Le pen en Wilders niet meedoen, deze zijn toch tegen dit soort aanslagen?…schijnt dat israel al voor de aanslag in frankrijk aanwezig was…en ik lees net op teletekst belgie dat er al weer een top is geweest in frankrijk? samen met VSEU gaan ze terrorisme b estrijden…alle verhaaltjes over de daders zijn nu al weg op teletekst…belgie meld nog meer, de top oekraine merkel en hollande op 15 januarie gaat niet door…….wat een tops ineens weer he……

 21. martin vrijland, dat was mij al eerder opgevallen..demonstraties in nederland..alkmaar rotterdan amsterdam en nog een paar, welke hebben wij op tv gezien? alleen amsterdam en heel kort rotterdam, rotterdam waar amper volk was dus kort gehouden op tv..amsterdam , ik ben een amsterdammer..17.000 (weer die 17) lijkt Koninginnedag wel ineens….eerste 3 rijen politie…dan alle nare koppen politici blok ed. dan een groep kant en klare bordjes, al snel overgevlogen uit frankrijk, en achter die bordjes staan de mensen, geen enkel bordje te bekennen, ook geen pen….maar de boodschap die men uitbrengt doen ze uit naam van iedereen die daar staat. zoom in op de groep bordjes en zo lijkt het wat, nu weet ik niet meer of het in het frans was, of in nederlands de bordjes….

 22. staat een mooi plaatje op het parool over de demonstratie amsterdam…man met bordje en achter hem is plein leeg de dam…de dam is ook zo groot niet….

  • Zjojo je hebt het over de letters van de supermarkt maar Google werk met beelden die ze aan elkaar plakken en daardoor heb je soms van die verspringende foto,s

 23. High Level Group on Media Freedom and Pluralism hoofdstuk 4.4 Enforced self-regulation(zie hier http://tinyurl.com/kuvm53n )Freedom?My flat white ass.

 24. Bij het zien van het filmpje “Het bloed dat er neergelegd is…”, vraag ik mij het volgende af. Wat vreemd eigenlijk dat deze plek is afgeschermd met wat lintjes, de bloedresten (is het wel (menselijk) bloed?) nog zichtbaar zijn en er kaarsjes en bloemen liggen.
  Waarom is de stoep niet schoongemaakt zodat men dán pas bloemen etc. kan leggen?

  Hmmm…’schaapskleren’: https://duckduckgo.com/?q=je+suis+charly+thsirts

  • en als er een politie-lint is gespannen mag je er helemaal niet komen.maar misschien denkt trebor daar anders over.
   We horen het wel van trebor hoe dit te verklaren is.

 25. Bloopers, Fake Blood and Blanks
  “Never bring a buck knife to a gun fight”
  Wie kent niet deze gevleugelde uitspraak van de Hollywood gekkies. Maar wat ik daar bij de Joodse “Hyper Cacher” aka “Super Kosher” supermarkt heb gezien slaat alles. De gijzel-nemer had in zijn eentje met een ouderwets slagersmes alle contra-terreur acteurs (Met z’n hoevelen waren ze eigenlijk?) met hun Blanks en ingebouwde Selfie cameraatjes kunnen uitschakelen.
  “Hollywood is run by the Jews”. Waar anders dan bij een Joodse Super Cacher kan men de Grand Finale van deze Charlie Hebdo Hyper Gig ten overstaan van de complete wereld pers opnemen ….

 26. nogmaals geweldig samenvatting uitvergroot en met slowmotion je kund de rookpluim inslag een meter voor de agent zien!!!!

  http://youtu.be/yJEvlKKm6og

 27. standpunt: paris false flag is afleiding voor de dramatische economische situatie

  http://youtu.be/LBP6_-Ng1tA

  • Eigenlijk kijken we naar de echte terroristen.
   Zo liggen de feiten.
   Die -zoals we kunnen noemen-anti-terreur-robocop-nazis zijn diegene die de hele samenleving schrik aanjagen.
   En dat zijn dus de terroristen.
   Ik beroep mij op mn recht op vrije meningsuiting.
   Over joden zeg ik niets. Daar waag ik me niet aan.
   De holohoax-kwestie en-dus ook,want inherent- het dagboek van Anne frank ligt mij te gevoelig.
   En die Charlie Eppo heeft natuurlijk niets met vrije meningsuiting te maken. Puur haatzaaien en beledigen, en precies net als de zogenaamd vermoorde agent provocateur Theo v Gogh.En trouwens de Haat-Eppo had maar een oplage van 60.000. Hoeveel procent is dat van de Franse bevolking? Vandaag oplage 1 miljoen.
   En vandaag ook 1 miljoen(?) mensen demon-strerende zombies in dat stinkparijs.(Ik schat dat het er hoogstens 200 duizend zijn, maar dat is al erg genoeg)
   Wat je allemaal kunt bereiken met 1 simpel toneelstukje.
   Het heeft helaas wel het leven gekotst van de waarschijnlijk integere hoofdinspecteur.
   Maar dat kan ook weer verzonnen zijn om de complotters te voeren.

   • Ik beroep mij op mn recht op vrije meningsuiting.
    Over joden zeg ik niets. Daar waag ik me niet aan.

    Is dat ook niet de bedoeling dat mensen de mond houden of wordt gesnoerd en de geschiedenis zich mag herhalen? Een heel duidelijke ontwikkeling, want er komen steeds meer sites en mensen die de zionistische praktijken blootleggen en zelfs regeringen zich openlijk durven uitspreken tegen misstanden en praktijken die voor het zionisme een gevaar en voor hen onwenselijk of ontoelaatbaar zijn. Stel je voor dat steeds meer landen zich afzetten tegen leugens, wreedheden en doortrapte praktijken en opkomen voor waarheden, want reken maar dat ook ‘belangrijke’ figuren genoeg lezen en begrijpen als ze even simpelweg op het internet wat rondneuzen….Dus, daar moet ingegrepen worden, want daar ligt een groot gevaar voor de nazi orde dat regeringen en landen zich openlijk durven te keren tegen degene die de macht onderhouden en bepalen hoe de geschiedenis zich heeft te voltrekken.

    Regeringen en landen die de vinger op het probleem weten te leggen die moeten onmiddellijk tot de orde worden geroepen, hiervoor heeft men heel wat soms simpele en soms heel complexe strategische mogelijkheden klaarliggen waarmee ongehoorzame regeringen en landen tot de orde geroepen kunnen worden.

   • Een zeer effectieve reclamestunt is het in elk geval wel geweest.

   • Charlie Hebdo heeft een nieuwe eigenaar. Laat dat nu toevallig een familielid zijn van de Rothschilds. Wat een toeval… en de oplage gelijk naar 1 miljoen whoop… heel logisch.

 28. Volgende maand is het weekblad Charlie Hebdo weer uit de rode cijfers. Ach wat maakt het uit. In de video met de politie agent die met een Blank door het hoofd wordt geschoten, is in het begin geen zwarte streep naast het rechter voorwiel te zien en op het einde wanneer de bijrijder de gym-schoen oppakt is wel een zwarte streep te zien. Dat wordt gebruikt als extra argument dat de Video fake is, omdat er dan klaarblijkelijk geknipt/ge-edit is. Het kan ook zijn dat de Citroën C3 een lekkende rem-leiding heeft gekregen of dat de oliecarter is gaan lekken.

  • Lijkt mij onwaarschijnlijk, je ziet het spoor niet groter worden.
   Als er niets te verbergen is, waarom gebruikt MSM dan zulk erbarmelijke kwaliteit, overduidelijk een kopie van de bekende wel duidelijke liveleak versie.

 29. avec courtesy de Landloper de la Herstel de Republiek et vonne :

 30. Gelukkig heeft dit niks met de Islam te maken

  Northern Nigeria: Boko Haram Summarily Executes Young Men Who Refused To Join Its Ranks
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=ebe_1418914796#qMDM0pDo7YdHfLRk.99

 31. Religie heeft de holygangs en het is net als met voetbal daar heb je de hooligangs en daarvan wordt ook gezegd dat het geen echte supporters zijn maar het zijn wel de mensen die door het vuur gaan voor hun club

  • me too , JE SUIS GAZA

  • gebruikmakend van een babylonische spraakverwarring.
   Acting is ook ‘iets doen, of ‘gedragen’
   Dus die spraakverwarring zullen de trollen en Ziva’s van deze wereld weer aangrijpen om te dit te debunken.
   Ze probeerde het pas ook weer heel handig hier zag ik.
   Ze wilde iets debunken leek het. Maar het was te vaag om een touw aan vast te knopen.

 32. !!!!!Breaking Breaking!!!!!

  Franse president benoemt in een toespraak tot de natie afgelopen vrijdag specifiec “les illumines”

  http://www.ascensionwithearth.com/2015/01/french-president-says-on-national-tv.html#comment-form

  http://youtu.be/6z9y-FtskzY

  • illumine betekend in deze zegswijze niks meer dan gek of fanatiek

 33. Dat de Franse president de illuminati noemt en de daders ‘actors’ kan 3 dingen betekenen:

  1. Hij probeert heel subtiel (nou ja subtiel?) de klokkenluider uit te hangen.
  2. Hij heeft opdracht ‘van boven’ dit te doen.
  3. Hij verspreekt zich of het heeft niets te betekenen, anders dan desinfo.

  ad 1. Lijkt mij het minst voor de hand te liggen, want betekent zijn dood of ‘ontslag’
  ad 2. Lijkt mij het meest waarschijnlijk. Dat ondersteunt de stelling dat het ‘Westen’ systematisch de ‘bad guy’ moet uithangen en wel openlijk, zodat het ‘gemene’ Volk Rusland, China etc. -kortom het ‘Oosten’- als de ‘good guy’ gaat zien. Dan kan via de BRICS toch de dollar worden vervangen en een nieuwe (handels)wereldmunt worden in gevoerd.
  ad 3. Lijkt mij het minst onwaarschijnlijk. Desinfo zou nog kunnen, maar op dat niveau niet aan de orde. De desinfo kan heel goed en eig. veel beter worden verspreid door Pter R. de Vries e.v.a. haha 🙂 🙂

  • Dat Hollande van tevoren geweten moet hebben van deze aanslagen staat vast. Ego hij heeft ook niets gedaan om het te voorkomen. Mij dunkt dat je als president toch die mogelijkheid hebt, tenzij ….

   ….ik moet eerlijk bekennen dat het mij (nog) niet helemaal duidelijk is wat hier echt aan de hand is.
   Misschien ben ik mijn vorige post wel mogelijkheid 4 en 5 vergeten. Vast wel.

   Maar 1 ding staat vast: Deze aanslagen zijn volledig NEP en jagen de bevolking angst aan, waarbij gesteld moet worden dat de bevolking helaas dat (nog) niet doorheeft….

 34. Stel dat die hele aanslag idd waar is dan zou je zeggen we gaan de boel sussen ipv opruiing veroorzaken.

  Deze krant lijkt continue olie op het vuur te gooien, de meest gelezen krant van
  nederland zou toch ook z’n verantwoordelijkheid moeten nemen

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23547893/__Hoerenloper_leidde_broers__.html

  Maar ook een zeer bekende columnist kon er wat van in het onderstaande inzake prominent PVDAér

  http://www.theovangogh.nl/LN.html

  Vijheids van meningsuiting brengt een zekere verantwoording met zich mee
  “” (zou je zeggen) “”

 35. zo maar een paar gedachten, de supermarkt heet HYPER CACHER, HYPE (vertaald eng naar nl) betekend: 1kunstje, truc, list. 2 opgeblazen zaak (door media, reclame), schreeuwerige reclame, aanprijzing. de R is de overtreffende stap zoals: sterk-sterker, betekenis CACHER (vertaald frans naar nl): 1 verbergen, wegstoppen, verstoppen, 2 verborgen houden, verhullen, geheimhouden: pour ne rien vous cacher om eerlijk te zijn, 3 aan het oog onttrekken: un train peut en cacher un autre er kan nog een trein komen;cacher la vue à qqn. iem. het uitzicht benemen; cacher le jour à qqn. iem. in het licht staan;cacher son jeu zich niet in de kaart laten kijken.. wat mij verder opviel in een filmpje was dat de H in CACHER hing half naar beneden, is dat omdat charlie Hebdo naar beneden was gehaald? gisteren 5 doden bij optreden Chris Brown en dan kom ik op CHARLIE BROWN, ik ben CHARLIE BROWN, ik ben onWETEND. we eten nog maar een cookie…

  • Cacher staat voor Kosjer en met Hyper wordt het Super kosjer, het betreft hier een uitgebreid winkelketen. De naam Hyper komt ook veel voor in frankrijk, zo kennen we de Hyper Marchee dat staat voor zeer grote supermarkt
   Zie verder wiki

 36. 11 januarie nieuwsuur…opstelten is bezig met wetten, snel natuurlijk en ze willen dat alle reizigers in databank komen, die door iedereen kan worden ingezien NSA AMERIKA…….teletekst nederland vandaag…netanyanu en abbas waren niet uitgenodigd in parijs, maar ze kwamen toch…tuurlijk er was ook meteen een TOP….belgie meld vandaag, Eric Holden VS…ze hebben ineens geen bewijzen dat deze aanslag is gelinkt aan Alqaida en Isis, terwijl ze eerder hadden verteld gesprekken te hebben onderschept dat deze groepen aanslagen wilde plegen in Europa?????..is het fout gelopen, was daarom Obama nergens te bekennen?…na deze vermelding meld belgie wat ze in his hebben gevonden bij de dader joodse winkel,,,,,koran..id kaart..wapens…en de IS VLAGGEN…alle daders die pers ed. ter woord hebben gestaan zeiden alqaida en is te zijn. de dader die een bom wou leggen op LE SOIR…deed dit omdat hij geen nieuws meer wou over charlie hebdo?????normaal moet alles zo lang mogelijk getoond worden?? en 1 dag na de aanslag/gijzeling mars 50 staatshoofden, maar geen aanslag ondanks dat de 2 daders charlie iedereen heeft gebeld dit te doen??? mars maar 2200 politieagenten op zo als ze zeggen 1,2 miljoen mensen…mooiere kans had er niet kunnen zijn toch…

  • demonstratie verbood spanje, gaat dit over de hele eu uitvloeien.
   http://langleveeuropa.nl/2014/12/demonstreren-in-spanje-niet-meer-toegestaan/

  • Zo hebben deze aanslagen een duidelijk doel, gauw weer een wet erdoor drukken om onze privacy te beperken. De Amerikanen die ineens geen bewijs hebben, ook heel verdacht.

   Ik heb steeds het gevoel dat het om een LIH actie gaat, in mijn beleving het meest logische.

 37. be.coming…..goed gezien ik zag het ook, en er werd steeds ingezoomd op de naam HYPER… de rest zag ik effe niet, maar viel mij ook op

 38. http://langleveeuropa.nl/2015/01/overheden-zijn-het-eens-invoeren-internetcensuur-moet/…en op boublog staat iets belangrijks? de 28 zwarte pagina’s over 9/11 zijn vrijgegeven. in de tijd dat aanslag bezig was…..ook hier moeten we op letten. Wallstreet duikt naar beneden

  • Ik ondervind al censuur met twitter

 39. Deze joint statement hebben ze toch snel voor elkaar gekregen.

  https://eu2015.lv/images/news/2015_01_11_Joint_statement_of_ministers_for_interrior.pdf

  • Lijkt wel of het plan al maandenlang klaar lag

 40. @Trebor2110

  1- De kaarsjes zouden zomaar uit kunnen waaien, dat hangt van de wind af .

  Geen een kaarsje is aan en alles is wit(het waxinevet) het lijkt daarom een staged scene

  MAAR we gaan nu verder, het voorste rode/witte lint op minuut 1.11 in onderste filmpje beweegt met de wind maar het lint daarachter beweegt ” niet ” ten tweede is het niet rood/wit maar rood zwart en is absoluut statisch. Heb het met een specialist uitvergroot met editprogramma.

  2- Ja we kijken beide naar hetzelfde filmpje en je ziet geen een (1) voorbijganger, geen een, vreemd toch.

  3 – Het is zogenaamd een dag later en ALLE auto’s staan exact hetzelfde geparkeerd als in het schietfilmpje, dat is onmogelijk want eerder die middag was er verandering van auto’s op de parkeerplaatsen. Dat is een bewijs dat er dingen niet kloppen

 41. @Trebor2110

  In laatste comment zei ik het achterste politielint is rood/zwart dit moet zijn Zwart/wit op de bewuste minuut 1.11 minuut.

  Het achterste lint is absoluut statisch maar zou net als het voorste lint moeten bewegen(flapperen) door de wind, zelfs meer omdat het in een grotere bocht hangt .

  Maar de Auto’s die een zelfde plek hebben een dag later nb exact als in het overbekende schietfilmpje is zeer vreemd. De reporter zei duidelijk LAST night (1.07m) of is sky news niet meer serieus te nemen net als RTL machiavelli winnaar

  overigens heeft de eigenaar skynews het filmpje van het internet gehaald, tja

  tbc

 42. uhhh, BVD is dat Bij Voorbaat Dank of Binnenlandse Veiligheid’s Dienst

 43. trebor, dat de sydney foto geshopt is zie je hopelijk wel?
  Ik had even gemist dat die geshopte foto in sydney zou zijn.
  Maar dat toontje van jou bevalt me allerminst.
  Maar om jou een plezier te doen zeg ik:
  Er zijn echt slachtoffers gevallen en het was geen hoax.
  oke zo?
  Dat dualistische zieke gedoe van jou heb ik geen zin in.
  Wanneer wordt jij eens wakker trebor?

  • sorry voor spelfout.
   Anders krijgen we dat weer.

   treborm En idd ,een hoax en een inside job kan allebei.Denk maar aan sandy hook,boston bombing en nog een stuk of 120 inside hoaxes in de VS en daarbuiten.
   Ik dacht dat jij al een poosje meeliep in kompleetdenkers land.Opeens lijk je wel weer gehersenspoeld door de tv-beelden.
   Is het echt zo moeilijk te volgen?
   Een tip trebor(serieus): gooi je tv weg,want je bent nog steeds vatbaar voor NLP techniekjes(en beelden)
   Dan praat ik weer met je.

 44. trebor, de ruimte (tussen de eu-terreuristen) van 3 meter?
  Hoe kom jij op 3 meter?
  je begint zo waarlijk op een sneaky-trol te lijken trebor.
  Was me eerder nog niet opgevallen.

 45. die spreuk van Van Gaal is anders.
  Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?

 46. @trebor2110
  Heel goed dat er even serieus meegekeken wordt want het zijn de details die het ontkrachten of niet
  1 Oke lichtjes door wind uit maar 1 kaars is omgeven met kaarsvet zie 1.05m. Dan zou 1 kaars wel 24u gebrand hebben en de rest niet.
  Nog even zeer goed kijken : spiegelen de bomen op het trotoir en dus regen?
  Conclusie : kaarjes geblust door regen en wind behalve 1
  2 Het lint: al beweegt het achterste ietsje het is nog altijd veel minder dan het voorste dat blijft vreemd. (maar is geopperd dat het daar windstil is ivm uitwaaien kaarsen !)
  De hele scene met 60 waxine lichtjes en een anderhalf bosje bloemen komt nog steeds vreemd over . Maar goed het KAN net zoals het KAN dat daar “toevallig” iemand op 5hoog heeft gefilmd (pers heeft heel veel ingezoomed) terwijl er toevallig de waanzin uit ging breken en het Mega wereld nieuws werd.
  3 Het belangrijkste: de Auto’s die een dag later (volgens skynewscamera!!) exact hetzelfde geparkeerd staan : Dat Kan niet of laten we zo zeggen die kans dat alle auto’s na gebruikt te zijn exact hetzelfde staan is zeer gering.
  De hulpdiensten blokkeerden juist de auto’s waardoor de auto’s niet uit kunnen parkeren. Alles was immers afgezet

 47. ik wacht op de beelden van je zwager.

 48. het is allemaal een inside hoax.
  ik ga me niet te veel vermoeien met deze onzin.

  de lintjes,het bloed,de onprofessionele schutters, verschroomde spiegels, alles wat niet klopt ga ik me niet aan vermoeien.Want het doet er allemaal niet toe.
  Alles is fake.
  Maar even voor de goede orde,
  ik ben momenteel het boek ‘Where did the towers go’van Dr Judy Wood aan het lezen, dus nu ff niet aan mn kop zeuren met onzin aub.

 49. Pilatas die kaars waar jij het over hebt is geen waxine maar een kaars die je zo vaak op terrassen op de tafel ziet staan of op begraafplaatsen , deze kaarsen gaan minder snel uit in de wind vanwege het glas , maar als ze door de wind tegen het glas op walmen dat wordt het glas heel heet en na een tijdje barst het waardoor de kaarsvet eruit loopt , maar het kan ook heel makkelijk zijn dat hij per ongeluk is omgevallen of omgestoten en daarna weer recht is gezet ??
  En het kan wel geregend hebben maar zo te zien is dat niet veel geweest.

  En die persoon die op 5 hoog heeft staan filmen er was al het een en ander aan de gang aan de andere kant van het park waar de redactie is gevestigd dus die persoon heeft naar buiten gekeken en zijn camera gepakt en gefilmd
  https://donquijotte.files.wordpress.com/2015/01/vluchtrouten-parijs.jpg
  Plek C is de gefilmde plek
  En als je die andere video bedoelt die van af het dak is gefilmd , als er een stel gekken met ak,s een gebouw binnen stormen waar zou jij dan heen vluchten toch niet door de deur en gangen waar de gekken lopen te schieten , dan ga je of dwars door de ramen naar buiten of je vlucht naar boven en zoekt daar je vlucht weg [ en in Parijs kan je vrij makkelijk over daken vluchten ]]
  En waar heb jij gezien dat de auto,s eerder op de dag er niet stonden , als ik naar het stukje van de reporter kijk dan denk ik dat het in de ochtend is opgenomen dus welke middag bedoel je de donderdagmiddag of vrijdagmiddag ??.

 50. HEBDO betekent 7
  zie youtube ; ‘Hebdo decoded’

 51. @trebor

  1- Oke kaarsen kunnen omvallen, niet respectvol maar goed het KAN

  en er was al iets aan de andere kant(de andere kant) a/d gang, zeker en politie was ook al gealarmeerd, je pakt je camera en je zoomed direct keurig in op een rijdende Auto dat Kan, hoor jij sirene’s op de achtergrond in het bewuste filmpje. Heb nog nooit zoveel politie gezien

  Uiteraard plek C op de Boulevard R de L daar hebben we het over constant

  De laatste vraag Trebor2110 die is essentieel voor alles en daar is vermoedelijk mee geknoeid.

 52. Ik weet niet waar deze afgeschoten agent vandaan kwam maar het kan heel goed zijn dat hij als een van de eerst in de buurt was en nog niet echt wist wat er aan de hand was [ In Parijs rijd vrij veel politie rond ] en voor hij het wist stond hij tegenover zwaar bewapende mannen .
  Waarschijnlijk komt de agent van de politie auto die je stil ziet staan in een straat en is hij na de eerste confrontatie met de schietende mannen door het park gevlucht , waarna de mannen in de auto zijn gestapt om het park heen zijn gereden om de agent nog af te maken .
  En dat bloed op de stoep heb ik ook nog geen verklaring voor dat is iets wat ik ook vreemd vind vooral omdat zijn hoofd er naar zeggen afgeschoten zou moeten zijn met zo,n zwaar wapen maar daar heb ik geen verstand van .

 53. @Trebor2110

  @trebor2110

  Ik zit eens even met je mee te denken
  Rode vlekken van omgevallen verfblikjes misschien uit die supermarktkar gevallen, dat zijn idd details, maar het KAN

  Maar auto’s laten verdwijnen op de Boulevard en dan exact zo terugzetten dat KAN niet, dat is een kans die is nihll te noemen…….

  tbc

 54. Waarom? Incompetent personeel.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close