Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Waarom de Russische rente zo hoog is en de roebel zo gekelderd is

Waarom de Russische rente zo hoog is en de roebel zo gekelderd is

In mijn artikel van gister schetste ik mijn visie op het wereldwijde schaakbord, de spelers en hun verborgen agenda. Even heb ik zelf ook de indruk gehad dat Poetin zich van de plannen van het bouwen aan een New World Order distantieerde. Die indruk wekte hij ook in zijn speeches. Ook wekte Poetin heel slim de indruk dat hij zich van de joodse rabbijnen afkeerde (zie hier). De vraag is echter waarom deze rabbijnen dan niet boos wegliepen tijdens deze speech. Waarschijnlijk is het stukje opname uit de context gehaald, want ook in Rusland hebben de rabbijnen een grotere macht dan menigeen zal durven geloven. Poetin zei het al in zijn speech: in het begin van de Sovjet Unie bestond de regering voor 85% uit joden. Dat is interessant, want de joodse rabbijnen zijn volgens velen degenen die achter de schermen aan de touwtjes trekken in de grote machtsblokken.

In 1915 maakt ene Alexander Parvus samen met de Duitse geheime dienst plannen voor de illuminati Bolsjewistische coup in Rusland (zie hier). Hiervoor ontving Parvus 7 miljoen Duitse mark van het Duitse ministerie van financiën. U moet zich dan voorstellen dat de waarde van een miljoen nu minstens een duizendvoud is van wat dat toen waard was. Parvus ontmoette Vladimir Lenin in 1915 in Zürich om zijn plannen te bespreken. Alexander Parvus was duidelijk een insider, want hij voorspelde al in 1904 dat er een wereldoorlog zou komen tussen de geïndustrialiseerde landen.

De aanleiding voor de eerste wereldoorlog was de moord op Oostenrijkse troonopvolger Franz Ferdinand. Tijdens de rechtszaak van de moordenaars Gavrilo Princip en Nedelko Cabrinovic kwam naar voren dat de Franse vrijmetselaars van de Grand Orient achter de moordplannen zaten. De Serviërs kregen echter de schuld en er werd een enorme massaslachting aangericht onder de Serviërs (zie hier). Dit was het begin van de ontketening van een wereldoorlog, omdat de Russische Tsaar niet wilde dat de Serviërs zouden buigen voor de Oostenrijks-Hongaarse druk. Servië werd alle militaire steun toegezegd door Rusland, Frankrijk en Engeland als zij niet toe zou geven aan eisen van Oostenrijk. De Franse vrijmetselarij heeft dus aangestuurd op een bewust conflict door de schuld van de moord in Servische schoenen te schuiven. Zij wisten natuurlijk dat Rusland het Servische volk, waar zij een sterk historische band mee hadden, niet zouden laten barsten. Oostenrijk zoog Duitsland mee de oorlog in en zo ontstonden de twee kampen.

Alexander Parvus was al vroeg de coach en sponsor van Lenin. Al in 1901 maakt hij Lenin redacteur van een krant gevestigd in München, Duitsland. Een verzetskrant die in Rusland werd verspreid. De infiltratietechnieken in Rusland begonnen toen al. Het Amerikaanse J.P. Morgan concern speelde een grote rol in het financieren van de Russische revolutie, waarvan er twee waren. De eerste revolutie 1905 leidde tot het inboeten van macht van Tsaar Nicolaas II en de vorming van een parlement. Al in deze eerste revolutie speelde Alexander Parvus een hoofdrol. De tweede in februari 1917 leidde tot chaos in het land waardoor een tijdelijke regering de macht overnam. Tsaar Nicolaas II deed op 2 maart 1917 afstand van de troon. In juli 1917 leek de Bolsjewistische Partij bijna uitgeschakeld. Tijdens de Oktoberrevolutie wierp de Bolsjewistische Partij, onder leiding van Lenin, echter de voorlopige regering omver. De bolsjewieken benoemden zichzelf tot leiders van de verschillende ministeries en namen de leiding van het land over.

Alexander Parvus bereidde de Bolsjewistische coup in 1916 voor. Hij zorgde ervoor dat Lenin al het geld had dat nodig was (zie hier). Het J.P. Morgan concern bestond voornamelijk uit joodse zionisten. Met name Jacob en Mortimer Schiff, Felix Warburg, Otto H. Kahn, Max Warburg, Jerome J. Hanauer, Alfred Milner en de koper familie Guggenheim financierde de Bolsjewistische partij van Lenin. De Schiff familie en de Rothschild familie bezaten sinds de 18e eeuw een gezamenlijke onderneming in Frankfurt. Jacob H. Schiff was een afstammeling van een rabbijnen familie. Hij vertrok in 1860 naar New York en werd opgeleid door Rothschild. Schiff kocht zichzelf in de investeringsbank Kuhn, Loeb & Co. in met Rothschild’s geld. Paul en Felix Warburg werden ook mede-eigenaren van Kuhn, Loeb & Co. Al deze investeerders samen zorgden voor het benodigde kapitaal voor de geplande coup. Lenin en Parvus ontvingen 6 miljoen dollar aan goud. Andere bronnen vermelden 10 miljoen dollar. Lenin vervoerde dit goud vanuit Zwitserland in een verzegelde trein richting Finland. Hiervoor kon hij over Duits grondgebied rijden, wat op zich opmerkelijk is, want Rusland lag in oorlog met Duitsland (zie hier).

We kunnen dus met een gerust hart stellen dat rijke joodse bankiers de Russische revolutie planden. Het is dan ook niet zo gek dat de eerste Sovjet regering onder Lenin voor 85% uit joden bestond. De financiers van de coup waren immers joods. We kunnen ook met een gerust hart stellen dat de tweede wereldoorlog door de rijke joodse bankiers gepland is. Het is bekend dat ook Adolf Hitler door diezelfde bankiers lobby gefinancierd en in het zadel geholpen werd. Ook de familie Bush speelde hierin een rol (zie hier). Feitelijk kunnen we met een gerust hart concluderen dat de rijke joodse zionistische lobby alle grote wereldoorlogen initieerden en financierden. Ik geef toe, het is wat kort door de bocht om dat zo te stellen, maar als u zelf wat research doet zult u tot dezelfde conclusie komen. 33e Graad vrijmetselaar van de Schotse Rite, Albert Pike voorspelde de drie wereldoorlogen al in zijn brief aan Giuseppe Mazzini in 1871.

Kijken we naar de huidige situatie in Rusland en de twee kampen die ik in het artikel van gister schetste, dan valt één ding heel erg op. De BRICS landen vormden recentelijk hun eigen bank. Daarmee bouwden ze hun eigen financiële reserves op. Wat ze echter niet gedaan hebben is zich ontkoppelen van de dollar. Die dollar die in handen is van deze rijke joodse zionistische lobby en gedrukt wordt door de Federal Reserve (FED) in Amerika. Het ‘geld drukken uit het niets‘ is dus nog steeds uitsluitend en alleen in handen van deze joodse families. Zo zien we recentelijk dat de Russische roebel enorm gekelderd is ten opzichte van de dollar en dat de rente op de roebel gigantisch gestegen is. Het grootste signaal dat iedereen zou moeten lezen en waaruit blijkt dat Poetin zich helemaal niet ontkoppeld heeft van de New World Order, ligt eigenlijk verscholen in een vrij simpele vraag: “Waarom hebben de BRICS landen en waarom heeft Rusland zich niet ontkoppeld van de dollar en zijn ze niet hun eigen geld gaan drukken?” Naar wiens pijpen danst Vladimir Poetin dus denkt u? Juist, u raadt het al.

Bron linkvermeldingen: independent.co.uk, theinfouderground.com, metapedia.org, nrcq.nl, volkskrant.nl

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
33 Comments

 1. Dit werpt inderdaad een heel ander licht op de (Russische) zaak.
  Dat ook Rusland niet direct de MH17 affaire totaal ontkent heeft met alle bewijzen (die ze zeker hebben) is ook al een ‘teken aan de wand’.

 2. idd martin, en bovendien,als Poetin zou deugen had ie allang wat van de inside jobs en hoaxes en ook haarp en chemtrails gezegd.
  In zijn speeches gebruikt ie steeds bedekte termen zoals uni-polair en Multi-polair en heeft het heel vaag over terrorisme zonder de terroristen bij naam te noemen.
  Ik heb lang over Poetin getwijfeld,en hoopte dat ie een strategie had.
  Maar die hoop is vervlogen.
  Assad in Syrië ,zelfde laken een pak.Dus het zijn wel degelijk schoften.

  • @Flabb Erger dan dat. Psychopaten die met droge ogen kunnen liegen en niet tientallen maar miljoenen mensen belazeren en zelfs vermoorden in alle oorlogen, conflicten, false flags etc die zij zelf plannen.
   Allemaal a) machts/geld belust b) bang voor hun hachje en c) psychodispathisch .

   Ik denk dat b) nog het meeste effect heeft, want wie niet meewerkt wordt geJFK-ed of je nu president van de VS bent of van Rusland danwel Neanderland.

  • noord korea is nog het enige land dat mij verbaast.

   zij werken totaal niet mee met andere landen.

 3. En waarom is Poetin nog niet dood?
  Dat is natuurlijk eigenlijk al voldoende bewijs dat ie een NWO-puppet is. Zelfde geldt voor Assad.
  Gaddafi is wel dood.
  Ik heb pasgeleden pas het ‘groene boekje’van m gelezen.
  Dat kan ik iedereen aanraden om even te lezen.
  Dan begrijp je meteen waarom ie dood moest.
  Het zou wereldvrede betekenen als alle landen zich zouden conformeren met het groene boekje van Gaddafi.

  • En Saddam is ook dood.

 4. Wedden dat ze de BRICS bank klaar hebben voor Goudgedekt geld? Daar hebben de bankiers ons nu al decennia op voorbereid. Denk ook aan Ron Paul.

  De Dollar is toast, het duurt nu echt niet lang meer voor de volgende crash komt.

  http://realcurrencies.wordpress.com/2014/08/20/the-brics-bank-next-stop-on-the-road-to-world-currency/

  • Persoonlijk denk ik dat een crash van de dollar alleen gecoördineerd en goed getimed gebeurd en slecht en alleen bewust uitgevoerd wordt door het zionistische machtsblok om de bevolking in ellende en uitputting te storten. Rusland en China spelen slechts hun rol.

   Voor een serieus conflict heb je twee serieuze spelers nodig.

   • ja Martin dat denk ik ook de “good cops/bad cops” methode, licht/donker, zwart/wit om daarna een regenboog te creëren. de alles oplossende NWO.

   • Rusland en China dienen alleen om ons de illusie van een multi polaire wereld te verkopen. Gooi er een sausje van oorlogsdreiging over en iedereen slikt het voor zoete koek. Een heel goed stuk Martin!

 5. Wat een mooi artikel en een goede onderbouwing voor de stellinginname om geen enkele natie te groot te laten worden, inclusief Rusland. Hoewel Putin een compleet andere, vergeleken met de eenzijdige media en politici hier in ’t o-zo-fijne Westen bijna verlichte taal bezigt wanneer hij spreekt over ´internationaal recht´ en ´wederzijdse samenwerking´, toch is het niets anders dan LOGICA dat Rusland afhankelijk is van hetzelfde systeem van banken en schuld en daardoor is het onvermijdelijk dat de psychopaten ook in zijn regering de touwtjes in handen hebben. Pas wanneer Putin en BICS met de vuist op de exit-knop voor het totale systeem slaan, kan je als burger het wantrouwen laten varen. Tot dan blijven het woorden. Verstandige woorden, maar toch nog steeds maar woorden. Ik kreeg toch hoop door een stuk dat ik gisteren las. Het staat hieronder in het Engels, dus ff een taalswitch. Misschien dat iemand daar zijn LICHT over wil laten schijnen? Fijne dag allemaal.

  The Eurasian Economic Union comes into force on January 1, 2015. Most likely at the same time the Russian ruble and foreign exchange markets will change drastically, and the Russian economy will take a distance to the dollar and the euro. Now the West is doing its best to weaken the ruble and thus destabilize the Russian economy and the political system before the end of the year. The maxima of the West is to prevent the emergence of the new economic union and closer cooperation within the BRICS. Taking into account the Christmas holidays, the West has little more than a week to succeed.

 6. @off the rec Perceptiemanagement

  IN tegenlicht vanavond weer de zoveelste walgelijke propagandistische vertoning. De wereld en vooral de Neanderlander is nog niet genoeg
  gehersenspoeld, denken ze.
  over de 2e wereld oorlog. Hitler pleegde zelfmoord(niet waar) etc etc
  Vrijwel dagelijks in ieder geval wekelijks is er wel een dergelijk
  leugenprog op de Neanderlandsche televisie.

  In één woord: ZUMKOTSEN !!

  p.s. Het is letterlijk “1984” van Georg Orwell, waar dagelijks op de schermen van de burgers de oorlogs situatie in de wereld Eurazie tegen het westen(?) wordt getoond. De geschiedenis vervalst en de burger angst aangejaagd en last but not least vooral gehoorzaamheid ////OBEY OBEY OBEY

  • Sorry TV programma Moet zijn : “Andere tijden”

 7. Alles wat Putin heeft gedaan in het laatste jaar was juist gericht aan het loskoppelen van de dollar! Contracten met BRICS landen en met name met China zijn afgesloten uitsluitend in nationale valuta en niet in dollars! Vanaf 1 januari is het betalen voor Russische gas uitsluitend in roebels voor de landen die de sanctied hebben gesteund. Op de achtergrond heeft Rusland de laatste dagen heel veel dure dollars verkocht (zelfs door FT gisteren gemeld) en goedkope roebels opgekocht. Ja, dezelfde roebels die straks Westerse landen nodig zullen hebben om voor Russische gas te kunnen betalen en deze roebels worden dus schaars en gewild. Connect the dots.

  • Maar waarom koopt hij ze terug? Je kan (net als de FED dat doet met dollars) toch ook gewoon zelf roebels uit gaan geven? Snap je?

   • als hij werkelijk een getalenteerde strateeg is, probeert hij (net als bij het schaken) het spel zo te spelen dat hij zoveel mogelijke opties die de tegenstander heeft te doen vervallen (schaak).
    dus de kans bestaat
    laten we hopen

   • Ik lees op gewoon-nieuws.nl dat de Russische Centrale Bank voor 100% van de staat zou zijn.

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/sancties-tegen-rusland-kunnen-fataal-zijn-voor-de-eu/#.VJsJtsDA

    Het originele artikel is afkomstig van een website uit Duitsland.
    Vraag blijft waarom Rusland dan geen Roebels bijdrukt.
    Mijn eerste gedachte hierover is omdat Rusland dan hetzelfde pad zou betreden als Amerika. We weten allemaal in wat voor benarde positie de Amerikaanse dollar verkeerd. Dus waarom zou Rusland diezelfde fout gaan maken.

    We weten ook allemaal dat Putin z’n dollars verruild voor goud. En daarom vond ik de volgende tekst interessant dat ik vond op finalwakeupcall.nl:

    http://finalwakeupcall.info/blog/2014/12/03/grootste-credit-bubbel-in-de-moderne-geschiedenis/

    Als Putin besluit zijn munt gedeeltelijk met goud te dekken, moet dat de Amerikaanse dollar pijnlijk treffen als deze plotseling wordt geconfronteerd met de concurrentie van een geloofwaardige, door goud gedekte munt. Dan is het uiterst waarschijnlijk dat andere centrale banken ten minste een deel van hun dollarreserves zullen diversifiëren in rentedragende, door goud gedekte roebels. Landen die olie en gas uit Rusland importeren hebben dan een extra stimulans om dat te doen, temeer als zij in staat zijn om voor de invoer te betalen in Russische roebels en daarmee de sancties kunnen omzeilen.

    En verder in het artikel:
    Putin is geen leider die te lichtvaardig mag worden genomen, de wereld moet luisteren als hij zegt dat het zijn wens is om uiteindelijk de ‘dictatuur van de dollar’ te beëindigen, zoals hij vorige week verklaarde. Misschien zal hij inderdaad met de gedachte spelen z’n gold card te gebruiken om twee vliegen in één klap te slaan: aan de ene kant de roebel en de Russische economie versterken; en aan de andere kant de US dollar onttronen. Een periode van internationale monetaire chaos met bijbehorende economische problemen kunnen daaruit voortvloeien, maar Rusland dat al lijdt onder onwelkome sancties, heeft relatief weinig te verliezen, waardoor Putin zou kunnen oordelen dat het nu de tijd is om deze zet te doen.

  • [email protected], wat bedoel je met FT?
   Of bedoel je RT?
   RT is ook controlled opposition.
   Je ziet het zeer duidelijk aan de NLP-knikkebollende reporters.
   Maar toegegeven ,ze hebben het spel vrij subtiel gespeeld. net als Alex Jones,Micha Kat,niburu.co,Steve Brown,boublog etc.etc,etc.
   En dat deze gecontroleerde opponenten ontmaskerd worden daar heeft de zion elite hoofdpijn van.(zie micha kat en de maffiagroep Poot)
   En dat is best wel hoopvol.
   Je neemt ze tools uit handen.

 8. De hele wereld is gebouwd op autoriteit.
  https://donquijotte.wordpress.com/2014/12/18/het-gevecht-tegen-de-machtige-windmolens/

  Poetin is ook gewoon een verdekte Rothschild pion. De geldcreatie in Rusland is nog altijd in particuliere handen. Het enige dat ze bereikten is dat de staat het rentepercentage mag vast stellen. Dat zien we nu gebeuren.
  https://donquijotte.wordpress.com/2014/11/26/putin-dient-dezelfde-heren-als-obama-en-cameron/

  • Inflatie dan wel geldontwaarding ontstaat grotendeels door het in omloop brengen van grote hoeveelheden geld. Rothschild heeft zijn Russische geldpersen dus aangezet.
   Het lijkt de omgekeerde wereld. De dollar zou moeten devalueren vanwege het grote aanbod en de verminderende vraag. Bovendien is er sprake van een grotendeels geïmporteerde inflatie.
   Hier is dus duidelijk sprake van manipulatie op zeer hoog Rothschild niveau. Een verdediging naar voren van de internationale joods zionistische bancaire elite. Ze bereiden zich voor op de val van dollar en euro.

 9. Niburu.co prijst Putin aan als de verlosser… toen ik dat las had ik een beetje hoop, maar deze hoop heeft bij mij helaas niet lang geduurd.

  Deze foto maakte een einde aan mijn hoop. De foto spreekt voor zichzelf, en zegt meer dan genoeg: http://ww2.hdnux.com/photos/12/05/07/2642373/8/628×471.jpg

  Dit clubje is beslist geen teekransje. Het is een religieuze sekte met een piramidale machtstruktuur, oftewel: ook deze lui krijgen hun orders van een aap die hoger in de boom zit (in dit geval beter gezegd: reptiel, maar dat even terzijde)…

  Maar ja, dat wisten we eigenlijk al, hè?

  • realfraggy,
   Is gewoon een pyama party, je moet niet overal complotten zien 😀

   En niburu.co, ach, dat is gewoon een desinfo site met iemand daarachter die net doet of ze martinvrijland.nl niet kent.

   En niburu.co geeft bovendien voor alle HAARP aanvallen,(aardbevingenen,superstormen)een niet bestaande planeet de schuld.
   En de graancirkels worden niet met HAARP of andere aardse technieken,maar door aliens gemaakt.
   En orkaan Erin-je weet wel de HAARP-orkaan die voor de kust van new york lag op 9/11 en duidelijk bestuurd werd-is totaal geen issue voor niburu.co.

   O,ja, En we gaan hoogstwaarschijnlijk gered worden door aliëns,afkomstig van die niet bestaande planeet.
   De planeet is onderweg maar houd zich nog even schuil achter pluto. Maar de Aliens zijn hier al om alles te monitoren. ding-dong
   Echt walgelijk dat niburu.co, en je kunt er ook niet reageren om ze te attenderen op ‘fouten’ en vaagheden, en als je zelf contact opneemt en legitieme vragen stelt,geven ze niet thuis.
   Dus niburu.co kan de prullenbak in wat mij betreft.
   En zeker nu blijkt dat ze de artikelen van martinvrijland niet leest.
   Stoïcijns blijven volhouden aan de leugens.
   Ze moet wel,want betaald door de Zionisten.

   • en wat niburu.co betreft;
    vergeet de onzin over’black-eyed kids’ niet.

    En mocht onverhoopt er wel een aan je deur staan. Sla het meteen dood, dan heb je bewijs.
    (een foto kan geshopt zijn,vandaar)
    Vergewis je ervan of het echt een ‘black-eyed kid’ betreft want er kunnen ook kinderen aan de deur komen voor kinderpostzegels,of krantenbezorgers die gelukkig nieuwjaar komen wensen.
    Dat is eventjes verwarrend, want deze kinderen zien er door de monsanto-troep dikwijls ook uit als zombies,maar hebben geen black eyes.

   • Ik ga toch advocaat van de duivel spelen door Niburu.co een klein beetje te verdedigen. Ik weet dat dan meteen een trolly sticker op mijn voorhoofd geplakt krijg, maar dat neem ik dan maar voor lief. Wat ik wil zeggen is dat ik zelf erg kan genieten van het spectaculaire UFO materiaal dat Niburu.co post. En daaruit blijkt dat ze wel degelijk luisteren naar inbreng van hun lezers. Ze posten ook vaak ingezonden brieven. Ik vind ook dat ze goede bronnen gebruiken (Zerohedge, SOTT) en ze blijven up to date. Het feit dat Martin niet altijd genoemd wordt is vast omdat Martin en Niburu.co vaak op 1 lijn zitten. Het Zionisme wordt op Niburu.co bijvoorbeeld meer dan uitgebreid belicht. Net zoals Martin doet. Wat Niburu.co volgens mij meer doet is een zogenaamd eclectisch beeld naar buiten brengen: nu eens is het HAARP, dan weer Planet X, vervolgens de Reptilians en dan weer de Satanisten. Ik moet eerlijk zeggen dat dit inderdaad als desinfo bestempeld kan worden, maar of dit opzettelijk is? Het is ook niet makkelijk om een schuldige aan te wijzen. De ene alu-hoejde en complotgekkie verwijten dat hij een rare theorie erop na houdt is een typisch voorbeeld van de pot-verwijt-de-ketel. En dat is dus juist wat ze willen, dat we zelfs als eenheid elkaar gaan verwijten en dat er verdeeldheid ontstaat. T.a.v. informatie moet je gewoon open blijven staan en proberen zo veel mogelijk in je wereldbeeld te passen. Waarom zou buitenaardse intelligentie niet kunnen passen binnen de Archontische matrix? Het hele UFO fenomeen dat Niburu.co naar voren brengt kan daar juist een hele mooie indicatie van zijn. Althans dat is het voor mij. En zo vult deze site in mijn ogen alleen maar gaten op die Martin niet wil vullen. Zo simpel is t.

    Te zeggen dat Niburu Martin niet kent is tegenstrijdig met artikelen die ik het verleden heb gelezen waarin zij naar hem hebben verwezen en ook de link naar deze prachtige site die nog altijd op hun homepage staat.

    Ik vind Martin’s site nog steeds baas, maar Niburu.co hier dissen is gewoon jammer van zo’n mooie andere site die me toch af en toe weer hoop geeft. Bovendien heb ik zelf ook UFO’s gezien, dus voor mij is het allemaal niet zo vreemd wat daar wordt besproken. In een reddende engel geloof ik niet. We moeten het hier zelf doen.

    Dat was mijn relaas.

  • Ik had ook nog een beetje hoop in Poetin, maar zie steeds meer dat hij bij een soort gelijke clubje idd hoort van de westernse leiders..

   Jammer dat hij ons ook zo bespeeld met zogenaamde mooie oplossingen. Ik weet dat die leiders sneaky zijn en dat Poetin daardoor nog meer sneaky moet zijn, maar als hij echt voor de mensen staat dan laat hij de oorlog niet gebeuren.

   Als er wel een oorlog komt dan weten we het zeker dat het gewoon een pop is dat bestuurd wordt.

   Het zal dan wel te laat zijn, maja het is wat het is…

 10. Niets is meer zeker in deze wereld wat de macht betreft, het enige wat zeker is dat niemand is te vertrouwen, maar als ik zou inzetten op wie nog is te begrijpen en te volgen als enigszins geloofwaardig dan zou ik toch inzetten op Rusland. Niet blind vertrouwen, niet blind volgen, want alles kan anders zijn dan het lijkt en niets is wat het is of pretendeert te zijn. Met een grote dosis aan wantrouwen ga ik toch nog als enige hoop voor Rusland. Poetin heeft te veel in de richting gedaan en zal hij waarschijnlijk nog doen om de VS te vloeren als mondiaal opererende machtszieke natie. Dat hij zich verkleed in Tita tovenaar kleding of zich vertoont met joden van welke orde dan ook kan zijn dat hij begrijpt dat je veel kunt leren van je opponenten als je ze dichtbij laat. Maar dit is pure speculatie, want evenzo goed kan het zijn dat Poetin inderdaad reeds in de binnenzak zit van de nazi zionisten en evenzo goed kan het allemaal als een schaakspel zijn van hem, maar blijf veel zaken vreemd vinden, ook omdat hij uit alle macht de westerse oppositie die een westerse aansluiting wensen op allerlei manieren buiten de deur weet te houden.

  “Hou je vrienden dicht bij je, maar je vijanden dichterbij.”

  Wat zeker is is dat Nederland er niet meer is, we zijn niet meer geworden dan een onderdanige betaal en schulden slaaf van de EU nazi’s en kunnen in de toekomst nog de meest zwaar geesteszieke maatregelen verwachten, het uit de EU treden is al niet eens meer mogelijk, al zouden we daar allen daarvoor de straat opgaan en het afdwingen, het zal nooit gebeuren, daarvoor staat er te veel voor de elite op het spel. Feitelijk worden we overladen met maatregelen, wetten en heffingen enz. die gelijk zijn aan die van het oude nazi regiem, waar niet zonder geweld of een derde wereldoorlog aan valt te ontkomen.

  • Wauw wat een mooie woorden en interessante, hoopvolle visie.

 11. Een solitaire opinie vanuit Duitsland

  Europa stirbt mit Amerika…oder es lebt mit Russland!

 12. Gezien op de website van Azeri-Press Agentliyi MMC uit Azerbedjan :

  George Soros may be appointed head of National Bank of Ukraine. The Zionist occupation of Ukraine is almost complete.

  http://en.apa.az/upload/images/news/2014/december/18/small/1c7f140336fc9bb7ed7e6c8061bf0b43.jpg

  George Soros may be appointed head of National Bank of Ukraine
  [ 18 December 2014 17:34 ]
  http://en.apa.az/xeber_george_soros_may_be_appointed_head_of_na_220617.html

 13. Lees al een tijdje mee hiero en moet zeggen dat martin een held is! Op weinig plekken zie ik zo een onbevooroordeelde visie en gecontroleerde oppositie ben je zeker niet!De reden dat ik nu dan toch even moet reageren is dit: Zerohedge.com… Zerohedge zoals ik zelf heb uitgezocht was vermeend opgericht door een of andere bulgaarse investment banker die het systeem een loer zou willen draaien, maar… Zerohedge is een tijd gelee opgekocht door? Jawel ABC Media aka Disney. Een van de 5(6?) media bedrijven die in naam van de zionisten de wereldbevolking hersenspoelen! Zerohedge is in mijn mening gewoon contr opp net als alex jones(iemand dat filmpje met joe rogan gezien omg…) Het onderhoudt de false red/blue paradigm, peak oil, ebola etc noem maar op. Deels waarheid, deels leugens. Pas dus op met Zerohedge bronnen.

 14. Toch lees ik o.a. op gewoon-nieuws.nl dat de Russische centrale bank officieel 100% van de staat is.

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/sancties-tegen-rusland-kunnen-fataal-zijn-voor-de-eu/#.VJsJtsDA

  Blijft natuurlijk de vraag waarom Rusland dan geen Roebel bij zou drukken. Een pasklaar antwoord heb ik daar ook niet op.

  Nog een vraag waar ik maar geen antwoord op kan vinden is het Nederlandse goud, waarvan onlangs weer een groot deel naar NL toe is gehaald. Van wie is dat goud nu eigenlijk. Van de Nederlandse staat of van de Nederlandse Centrale Bank. Kan iemand mij dit vertellen?
  Het maakt nogal een verschil, want in het laatste geval maakt het dus geen donder uit of het nu in NL ligt opgeslagen of b.v. in Amerika. Het is toch niet van ons.
  Maar waarom dan al dat goud verplaatsen? Om de schijn op te houden?

  • De Nederlandse Centrale Bank, lijkt me.
   Maar ik heb daar eigenlijk geen verstand van.
   Anthony heeft er wel verstand van.

   Ik denk -afgaande op wat ik de afgelopen jaren heb gelezen- dat er geen goud meer lag in de VS.
   Alles is allang op.
   Dus dan kan het ook niet naar nederland zijn verscheept.
   Het lijkt me een grote leugen.
   En waarom?
   Omdat het kan.
   We kunnen toch niets controleren.

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close