Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Werkt Yehudi Moszkowicz voor Maaike Vaatstra (Terpstra inzake dagboek)?

Werkt Yehudi Moszkowicz voor Maaike Vaatstra (Terpstra inzake dagboek)?
U moet betalend lid zijn om deze inhoud te kunnen lezen. Dat kan al vanaf € 1 per dag, € 2 per week, € 5 per maand of € 75 per jaar.
468 ad

18 Comments

 1. Waarom komt de bevolking niet in opstand en roept een stichting in leven met voldoende geld/donaties om een goede advocaat voor moeder Vaatstra resp Wim Dankbaar in te zetten?

  Wat is dit voor een rechtstaat? RechtSStaat zul je bedoelen!

 2. ja en als het zo is ,dan is dit de zoveelste miskleun in ons land en waarom kunnen moordenaars wel een goede advocaat krijgen????? zoals die van PIm Fortuyn???? die betaalt hij toch ook niet zelf? dus moet die moeder gewoon ook een goed advocaat krijgen simpel is dat toch

 3. Martin je mag dit proces dan wel een show proces noemen , maar ik vind dit dus een levens gevaarlijk proces , net wat je zegt de rechter die gewoon even z,n ogen dicht doet en minachting toont voor Wim dat zijn ongehoorde dingen voor in een rechtbank .
  Dat Wim op geen enkele wijze door de rechter wordt geattendeerd van het op het laatst ingediende bewijsstuk is gewoon minachting voor Wim.
  Dit zijn gevaarlijke ontwikkelingen voor de rechtsstaat [[ die we denk ik al niet meer zijn , alleen voor de rijke en invloedrijke ]]
  Wat ik me ook afvraag , waarom staat er niet een gepensioneerde advocaat of een rechtvaardig persoon van het OM op om Wim goed te helpen , zijn die allemaal bang ??.
  Zit er niet ergens een rijke oude gepensioneerde rechter achter de geraniums die nog wel wat kan helpen ??
  Wat ik ook niet snap is dat deze zaak zonder Maaike is afgehandeld , ze kunnen dan wel k omen met een briefje , maar het enige gerechtigde bewijs is het antwoord van Maaike zelf .
  Het zou me niks verbazen dat Maaike zometeen de druk zogenaamd niet meer aan kan en ”zelfmoord ” pleegt [[ vermoord wordt ]].

  • Ze zijn er slecht genoeg voor.

   • ALLE RECHTERS ZIJN BANG!!!!!!!

    Bang voor hun baantje, bang dat hun familie bedreigd zal worden, bang dat ze zelf bedreigd/vermoord danwel gezelfmoord zullen worden.

    Excuse: @Adm maar dit moet even in hoofdletters in kapitalen in keihard schreeuwen naar die stomme indolente(luie) blatende kudde JaknikzombieDombolanders !

    Als de druk op de ketel/doofpot te groot wordt….Ja dan zeker, dan gaan er mensen (gezelf)vermoord worden. Helaas we hebben geen rechtsstaat maar een rechtSStaat.
    Nazi-Duitsland is gewoon Nazi-Europa geworden, zo simpel is het.

    p.s. ….en dat geldt niet alleen voor rechters !! 🙁 🙁 🙁 ;(

 4. Wie gelooft er hier nog in eerlijke advocatuur?
  Wie het meeste geld heeft koopt toch alles achter de schermen om voordat er uitspraken volgen.
  Het is maar net welke kant de weegschaal van vrouwe justitia valt.
  De kant waar de meeste muntjes in zitten.
  Het is een oneerlijk systeem waar laffe omgekochte wetsdienaars helemaal niet meer een menselijk gevoel hebben en geen lef hebben om de echte daders/geheime opdrachtgevers bij hun klatsen te pakken al zouden deze een president of minister zijn.
  Nee,dan kunnen wij volk beter zelf deze daders/geheime opdrachtgevers bij de klatsen nemen.
  Maar houd er dan wel rekening mee dat dit niet zonder rake klappen en bloed vergieten gaat.
  Want deze smerige satanische elite bende laat zich beschermen door een overweldigende politiemacht die hun ziel verkocht hebben aan deze satanisten onder politie leiding van satan Ivo Opstelten.

  • Een kwestie van kennis overdragen, bewustwording en recrutering onder de bevolking en vooral onder de ‘goede’ politiemensen en onder de ‘goede’ militairen, die gewoon WEL Nederland willen verdedigen en NIET neo-koloniale (nieuwe onderdrukkings) moorddadige oorlogen willen voeren.
   Dus praat erover met je buren, op feesten, verjaardagen, partijen net zolang tot men het een “beetje”gaat begrijpen. Zet ze desnoods onder druk, jouw schoonzoon f..k mijn schoondochter mijn kleinkinderen etc willen in een fatsoenlijk eerlijk NEEderland opgroeien!x1000

 5. Wat een vies mannetje is die Bauke om over de rug van zijn vermoorde dochter ZICHZELF WILLEN VERRIJKEN…., zum kotzen!!
  Er zijn meer ouders wiens kind triest genoeg is vermoord. Kunnen dus allemaal alsnog naar de rechtbank om een schadeclaim in te dienen bij de dader….

  Waar haalt die blaaskaak Bauke de gore moed vandaan om voortdurend een grote bek op te zetten.
  Indien burgers zich niet masaal hadden ingezet was de moord in de doofpot verdwenen.
  Het is UITSLUITEND dankzij de aanhoudende inzet van burgers waardoor de Vries aandacht bleef houden voor deze moord.
  Ook het grootschalige DNA-onderzoek is eveneens voortgekomen door druk vanuit de bevolking die deze moord in het voetlicht bléven houden.
  Bauke heeft zelf weinig tot geen vernieuwend onderzoek gedaan maar uitsluitend informatie van burgers verzameld die hem werden aangereikt, meer is zijn verdienste NIET!
  Zonder hulp van burgers was vader Vaatstra nóóit zo bekend geworden maar allang een doorsnee-burger geweest wiens dochter 14jr geleden is vermoord.

  Flikker toch op smerige lijkenpikker Bauke Vaatstra!!

  • Moet zeggen, Fleur98 dat ik even ” zo zo ” riep na het lezen van jouw reactie. Maar het zijn mijn gedachten die jij op hebt geschreven. Ik verbaas me al jaren om die Bauke. Hoe gek van publiciteit kan iemand zijn, of worden. Ik ga dat dagboek nog een keer lezen van Maaike. Misschien vind ik daar een antwoord in, waarom een vader van een vermoorde dochter zo graag in de belangstelling staat. Ik heb het zwaar te doen met de Jasper en zijn familie. Het zal je maar gebeuren. Gewoon je hele leven en familie kapot gemaakt door een wraaklustige Bauke plus een paar popie jopie zotten uit de politiek en andere dwaalspoorbedenkers.

 6. Voor de rechter staan is hetzelfde als tennis spelen. Zie link

 7. Wat ik ook niet snap is dat deze zaak zonder Maaike is afgehandeld , ze kunnen dan wel k omen met een briefje , maar het enige gerechtigde bewijs is het antwoord van Maaike zelf .
  Het zou me niks verbazen dat Maaike zometeen de druk zogenaamd niet meer aan kan en ”zelfmoord ” pleegt [[ vermoord wordt ]].

  volgens mij geef je het antwoordt zelf al, mevrouw Vaatstra zit wat in de knoop en wordt dus ontlast ………… vervolgens doet dus de advocaat het woord.
  Schijnbaar heeft mevrouw Vaatstra dat laten vastleggen op papier, desgewenst op aandringen van de advocaat.
  Dat de zoon daarin een rol speelt is deels logisch aangezien hij als ik het goed heb bij haar in huis woont. En dus haar geestelijke gesteldheid dagelijks meemaakt.

  Overigens waaruit blijkt dat de Vaatsra familie een slechte advocaat in de arm hebben genomen??? Waaruit blijkt dit? Faalt hij in de bescherming van de familie??? Vooralsnog is dit niet het geval ……….

  Dan kan je beter afvragen waarom Dankbaar geen advocaat heeft, om hem zogezegd te beschermen tegen de truucjes van de advocaat Vaatstra …….

  • @roodkwabje, je bent per abuis door de trollenvanger gelekt.
   En nee, Maaike is niet diegene die nu in de knoop zit.
   Als bezoeker hier op MartinVrijland.com nare reacties willen lezen dalen ze zelf wel even af in de naargeestige spelonken van het internet daar waar geen licht is.

   Ga maar snel naar Swapichou, die arme drommels daar zitten ook helemaal in de knoop, ze zoeken nog iemand die in de pen wil klimmen om een discussie punt aan te snijden. Verzin maar iets, als het maar niet meer over Wim gaat.
   Swapichou ligt helemaal knock out geslagen en de sinds vorige week in betaalde dienst aangenomen beowulf is na de eerste week al depressief naar huis gestuurd begrijp ik.
   Zelfs justitiemedewerker-vrijknutselaar bij loge de gouden kakkerlak en kinderfeeder Jeroen Hoogmoed, normaal altijd in voor een satanisch geintje,is thans psychisch volledig geblokkeerd. Zit helemaal in de knoop, waar moet ie vóór zijn en waar tégen?
   vergis je niet hoe zwaar werk dat is, werken als betaalde overheidstroll.
   Swap trok het dus eerder al niet meer en nu schijnt Sander en serieuze burnout te hebben van de Wim-weken. http://swapichou.wordpress.com/2013/11/13/huishoudelijke-mededeling/

 8. Als de rechter de schijn van partijdigheid op zich heeft geladen door het “briefje” van Maaike als bewijs te accepteren, volstaat een gemotiveerde brief naar de griffie om hem/haar te ……

 9. Wim Dankbaar zal dit verliezen, hoe dan ook, anders stort PedoSatanischNederland in.
  De belangen zijn te groot.

 10. Lees hier de horrostory van een klokkenluider en journalist die in hoger beroep door het gerechtshof in Amsterdam in het gelijk werd gesteld na eerst door de rechtbank Alkmaar (tegenwoordig onderdeel rechtbank Noord Holland) monddood te zijn gemaakt en daarna bestookt werd met dwangsommen en beslaglegging op zijn huis: http://www.bartlankester.com/search/label/Beter%20Wonen

  Daarom heb ik weinig vertrouwen dat de zaak van Wim een eerlijke gang van zaken zal hebben en dat het recht zal zegen vieren.

 11. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Wim Dankbaar en Hans Mauritz er goed aan hadden gedaan om in dit geval wel een advocaat in de arm te nemen. Ik weet hoe moeilijk het is om een goede en betrouwbare advocaat te vinden, maar hier ging het om een afgebakende, redelijk overzichtelijke zaak. Een advocaat die goed thuis is in de procedureregeling rondom een kort geding en die veel weet van het auteurs- en publicatierecht was voldoende geweest. Zijn opvatting over wie de moord op Marianne V. gepleegd zou hebben doet niet terzake. Een pleitnota van 18 kantjes kan in principe (zie hier) en mag door de rechtbank niet buiten beschouwing gelaten worden (zie hier), maar of het verstandig is? Dankbaar is op zijn website ook vaak breed van stof en had er beter aan gedaan de essentie van zijn betoog tot max. 2 kantjes terug te brengen. Dan had hij het probleem waar hij nu tegenaan liep niet gehad. Een advocaat die van de gang van zaken rondom een kort geding op de hoogte is had kordaat kunnen ingrijpen op het moment dat Yehudi met zijn al dan niet gefalsificeerde bewijsstuk op de proppen kwam. Stukken mogen tot 24 uur voor de zitting worden aangedragen, maar niet meer op de zitting zelf, althans dat lees ik hier.
  Nog wat anders. Dankbaar zegt in zijn boek onomstotelijk bewijs te gaan leveren dat Jasper S. niet de moordenaar is van Marianne V. Maar hoe onomstotelijk is dit bewijs? Heeft hij, ik noem maar even wat, Richard Eikelenboom een DNA contra-expertise laten doen die Jasper S. als mogelijke moordenaar uitsluit? Ik mag dan wel denken dat Dankbaar op het goede spoor zit, maar het gaat erom dat ook de rest van Nederland voor zijn verhaal plat gaat en dat het boek de schok oplevert die hij ervan verwacht. Ik lees hier dat het boek maar liefst 498 pagina’s dik gaat worden. Dat lijkt me rijkelijk veel. Wil je met het boek een groot publiek bereiken dan denk ik dat het minstens tot de helft terugggebracht moet worden. Hoe groot is overigens het team van Dankbaar dat zich kritisch met de inhoud van zijn op handen zijnde boek bemoeit? Of moet de club van mensen die van de “grote onthulling” op de hoogte is juist zo klein mogelijk gehouden worden?
  Begrijp me goed, ik waardeer het werk van Wim Dankbaar enorm, maar ik krijg de indruk dat zijn eigengereidheid hem af en toe flink in de weg zit. Mensen die eens flink tegen zijn bewijslevering aantrappen, zouden de zaak (lees: het eindproduct) een enorme dienst bewijzen. De gedweëe reacties op zijn website van mensen die laten weten hoe goed Dankbaar en cs. bezig zijn, daar schieten we weinig mee op. Ze geven de MSM alleen maar voer voor de karikatuur die er toch al van hem gemaakt wordt, die van een Messias en zijn volgelingen. Met de armen over elkaar wachten tot het boek er is, lijkt me onverstandig. Een stevig weerwoord, wel op een opbouwende manier, is op zijn plaats opdat we straks niet met een enorme kater en een ongelezen boek blijven zitten. En, om Pavlov-reacties in de kiem te smoren: Nee, ik ben geen gezant van de trollenbrigade.

 12. Het is volgens mij dus zo dat er gerede twijfel bestaat of mevrouw Vaatstra (uit vrije wil) opdracht -en volmacht aan Yehudi en/of vader/zoon Vaatstra heeft gegeven.

  De rechter moet nu (met een beetje aandringen wellicht) wel de authenticiteit van het “Maaike-briefje” controleren,

 13. Waarom lag er geen bloed op de vindplaats van Marianne? Waarom liepen de speurhonden richting het asielzoekerscentrum? Er zijn zoveel vragen niet aan de orde geweest. De aanklagende en de verdedigende partijen leken zich tijdens de zitting van Jasper Steringa als een gezamenlijk front te richten op de ’100% DNA match’ en de bekentenis van Jasper.

  Wolfgang wil af van de praatjes, maar is er zelf meester in

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/07/09/wolfgang-wil-af-van-de-praatjes-maar-is-er-zelf-meester-in/

Trackbacks/Pingbacks

 1. Werkt Yehudi Moszkowicz voor Maaike Vaatstra (Terpstra inzake dagboek)? | - Dutch Am@zing News - - […] De lichaamstaal van de rechter tijdens de zitting zei al voldoende. Als Wim Dankbaar aan het woord was, hield…
 2. Kort Geding Publicatie Dagboek Maaike Terpstra (Moeder Marianne Vaatstra) | Vuur - […] over het kort geding van vandaag Maaike Terpstra versus Wim Dankbaar hier het verslag van Martin Vrijland. Of houd…
 3. Interview met Wim Dankbaar over dagboek Maaike Vaatstra (Terpstra) « - […] echter op dat niet Maaike de opdrachtgever in deze procedure is. Meer lijkt het erop dat de ‘Vaatstra lobby‘…
 4. Video : Interview met Wim Dankbaar over dagboek Maaike Vaatstra (Terpstra) | - Dutch Am@zing News - - […] er echter op dat niet Maaike de opdrachtgever in deze procedure is; meer lijkt het erop dat de ‘Vaatstra…
 5. Interview met Wim Dankbaar over dagboek Maaike Vaatstra (Terpstra) | Martin Vrijland - […] echter op dat niet Maaike de opdrachtgever in deze procedure is; meer lijkt het erop dat de ‘Vaatstra lobby‘…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close