Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Wie maakt zich druk om de Bilderberg conferentie in Kopenhagen?

Wie maakt zich druk om de Bilderberg conferentie in Kopenhagen?

Omdat het crisis is en mensen genoeg aan hun eigen problemen hebben, is een conferentie van de Bilderberggroep waarschijnlijk het laatste waar u zich druk om maakt.

Als indirect gevolg van alle smaad en laster aan mijn adres door de gecontroleerde oppositie websites die iedere vrije schrijver kapot willen publiceren, ben ik in een woning beland die redelijk buiten de bewoonde wereld ligt. In zo’n geval is een auto een must. Mijn auto begaf het echter vorig weekend, waardoor ik een acuut mobiliteitsprobleem had. Als iedere regelmatige bezoeker van deze site per maand € 1,- zou doneren, zou ik deze website prima draaiende kunnen houden en mezelf in wellicht ook nog in levensonderhoud kunnen voorzien. Op een gemiddelde dag als gister stond de teller bijvoorbeeld op 7.928 unieke bezoekers (op 1 dag). Helaas zijn donaties nog vrij uitzonderlijk. Men leest wel, maar is blijkbaar niet bereid daar een euro per maand voor over hebben, zodat een kritisch geluid kan blijven voortbestaan. Een lezer van mijn website heeft er echter gister voor gezorgd dat ik weer een auto heb; waarvoor ik hem heel erg dankbaar ben. Als echter meer lezers mijn inzet zouden steunen had deze man niet in zijn eentje deze investering hoeven doen.

Om deze auto op te kunnen halen moest ik een paar uur met de trein reizen. Na vele jaren nauwelijks een trein van binnen te hebben gezien, was dit een interessante ervaring. Je ontdekt dan namelijk dat we zo langzamerhand in een zombiewereld aan het veranderen zijn. De halve coupé zit met oortjes en koptelefoons voor zich uit te staren of leest de voorgekauwde propagandavoer van de Spits; een krant die zich eigenlijk geen krant mag noemen, want naast de reclame staat andere reclame genaamd “nieuws”. Dergelijk pulpnieuws mag mijns inziens eigenlijk geen nieuws meer genoemd worden, omdat het zuivere perceptiemanagement teksten zijn uit de koker van de bekende persbureaus. Dat ik duizenden bezoekers per dag op deze website trek is hoopvol, maar dat miljoenen mensen dagelijks hun perceptie van de realiteit laten sturen door de Main Stream Media terwijl ze gehypnotiseerd door de NLP muziek op hun koptelefoon alles kritiekloos absorberen, baart grote zorgen. Ik wilde eigenlijk de microfoon van de conducteur vragen om iets te mogen omroepen, maar bedacht me dat ik daarmee zou gaan lijken op een man uit een fragment van de film They Live uit 1988. In onderstaand fragment ziet u hoe een man als een soort eenzame als pastoor verklede gek probeert zijn omgeving wakker te schudden, maar daarmee vooral de status van dorpsgek bereikt.

Wat is er aan de hand? Waarom zijn mensen zo dociel? Zit er valium in het drinkwater? Fluoride doet ook zijn werk. Wellicht dat de vaccinatieprogramma’s hun effect beginnen te hebben. Hoe krijg je zulke mensen aan het verstand dat ze als vee in een stal gehouden worden, door een elitaire toplaag worden bestuurd en met list en bedrog zoet gehouden worden. Zijn er nog mensen geïnteresseerd in een False Flag aanslag als afgelopen weekend in Brussel of zijn mensen te gehypnotiseerd om überhaupt bewust over dergelijke zaken na te kunnen denken? Zijn er nog mensen geïnteresseerd in de geheime bijeenkomst van de Bilderberggroep? Weet de gemiddelde treinreiziger wel wat dat is? Wie hebben die Bilderberggroep opgericht en welk doel streven zij na? Wist u dat de Bilderberg conferentie vanaf vandaag 29 mei tot en met 1 juni plaatsvindt? Maakt het u nog iets uit wat daar gebeurt of wie daar naartoe gaan? Maakt u zich nog druk om de kleine elitaire groep die de wereldbevolking wil decimeren tot 500 miljoen? Interesseert het u iets dat we heimelijk te maken hebben met een voortzetting van het naziregiem waaruit ook de EU voortgevloeid is? Ach, maakt u zich niet druk. ‘Gehoorzaam!‘.

Bron linkvermeldingen: WantToKnow.nl, Boinnk.nl

Alle Shares 181
468 ad

42 Comments

 1. En of ik mij grote zorgen maak.
  Maar de eerste stap tot bewustwording begint hier:

  Unplug the Signal – Turn off Your TV

 2. Martin net 35,= overgemaakt niet veel maar het helpt je toch weer aan een tankje benzine

  • Dank je!

 3. Hey martin ja inderdaad de OV is zeker vol van dat soort mensen het begint mij de laatste jaren ook op te vallen. Ik kijk dan liever uit het raam. Je had eigenlijk die zonnebril op moeten zetten net als de hoofdpersoon in de film. Trouwens je lijkt er wel een beetje op haha! Vervelend voor je dat de auto stuk is, kijk maar even in je mail. Trouwens wel een goed idee als iedere bezoeker 1 euro doneert. Succes!

  • Dank je 🙂

 4. Samen met die 25 van mij kom je uit op 60.

  Anyway, infowars has landed in Denmark.

  http://www.ustream.tv/AlexJonesLive

 5. Martin, gave film is They Live, he. Toevallig heb ik hem een tijdje geleden voor het eerst gezien, maar was al weer vergeten hoe lang die vechtpartij wel niet duurde 🙂

  Hopelijk vind je het okay dat mijn donaties bestaan uit het proberen te geven van waardevolle reply’s. Deze reply is dan misschien net wat minder informatief, behalve dat die film de moeite waard is, ondanks de wat gedateerde kleding.

 6. Hmm Zorgen maken?

  Waartoe zullen die zorgen lijden? Ik heb in het recente verleden zo veel zorgen gemaakt over hoe de wereld wel niet in mekaar steekt dat ik volledig uit het systeem wou stappen en ala Super Tramp de wijde wereld wou toetreden.

  Echter mocht ik daarvoor in plaats een dwangbehandeling in de psychiatrie doormaken.

  Te veel zorgen kun je dus beter niet maken.

  Echter blijft het belangrijk te constateren wat er gebeurt in de wereld en welke richting wij met z’n allen op gaan. Daarom is het van groot belang om onafhankelijke berichtgeving te hebben en goed onderbouwde onderzoek naar hoe de werkelijkheid in elkaar steekt (Zo ver ik heb kunnen waarnemen gebeurt dat op uw website). Vandaar dat ik nu 10 euro heb overgemaakt.

  Aan de andere kant dienen wij aan oplossingen te werken. De Status Quo Elite doen er alles aan om ‘wakkere’ danwel ‘actieve’ mensen uit elkaar te houden en inactieve mensen inactief te houden. Wij dienen ons te organiseren en gezamenlijk een samen-leving in te richten.

  Heeft u al gehoord van CMN (Citizens Multinational)? Een interessant concept.

 7. Het zijn ook echt allemaal zombies. Ieders lichaam en hersenen zit vol met nanoparticles van de katalysator van de auto’s en industrie

  http://www.sciencedaily.com/releases/2014/05/140508095834.htm
  Reducing air pollution in New York City would result in substantial economic gains for children as a result of increasing their IQs. The study is the first to estimate the costs of IQ loss associated with exposure to air pollution.

  In China is doods oorzaak nummer 1 luchtvervuiling. Leg de kaartjes met fijnstof van Nederland en China eens naast elkaar.

  Echter 90% van het fijnstof is ultrafijnstof wat de echte grote hersenschade aanricht maar dat wordt niet gemeten of gemonitord.

  Martin als je de kans krijgt moet je iemand een philps http://www.aerasense.com/ ultrafine particle meter bij de uitlaat van je auto laten houden.

  Op scholen in de VS doen ouders onderzoek met ultrafine particle meters. Daar is de volgende aktie uit voort gekomen.

  https://www.google.com/search?q=no+idling&client=firefox-a&hs=eP&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=j7KHU4zlEovOkwX-_4AQ&ved=0CCYQsAQ&biw=960&bih=530

  Intussen is vast komen te staan dat luchtvervuiling (mede)verantwoordelijk is voor

  Kanker bij volwassenen en kinderen, hart en vaatziekten, longziekten, aderverkalking, bloevatvernauwing, autoimmuunziekten, Parkinsons, Alzheimer, diabetes, autisme, schizofrenie, depressiviteit, zelfmoord, DNA schade, Multople Sclerosis, aantasting van het zenuwgestel, huidziekten, oogaandoeningen, rugklachten zoals hernia, vermoeidheids syndroom CVS. multiple chemical sensitivity MCS. hersenziekten.

  Dit terwijl de technologie om fijnstof uit de auto te zuiveren met electrostatische luchreinigers al vele jaren bestaat en ook heel weinig kost.

  De EU zou in 2013 met regulering komen van ultrafijnstof. Dit is niet gebeurd. Waarom?

 8. Ultrafine particles zijn de nieuwe fluoride geworden. Wat denk je dat er gebeurd met je lichaam dat vol zit met UFP’s waarvan een deel ook magnetsich is als je er een mobiele telefoon tegen aan houdt. De UFP’s zullen als scheermessen door cellen heen snijden.

  Wellicht dat je nu gaat begrijpen waarom we met 5 miljoen chronisch zieken zitten. Toen ik in Noord Oost Thailand ging wonen was de lucht er prestine schoon en mijn lichaam was binnen een maand weer gezond, terwijl ik in Nederland lag dood te gaan. Ik zag er geen zieken anders dan degenen die zich dooddronken aan hun zelfgestookte whisky. Sinds 3 jaar is de lucht ook daar volledig vervuild en is het aantal chronisch zieken en kanker gevallen geexplodeerd.

 9. Je kunt mensen niet overtuigen. You can only show them the door, remember ? Ik weet dat dat frusterend is maar mensen kunnen alleen uit hun hypnose komen wanneer ze er zelf klaar voor zijn.

  Met betrekking tot Bilderberg…verdiep je eens in “Le Cercle” dat is het intelligence en military broertje van Bilderberg opgericht door Antoine Pinay in de jaren 50. Onder de leden oa. ook weer Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski en David Rockerfeller. Nog veel geheimer dan Bilderberg. Schijnt ook weer samen te hangen met de P2 Lodge en de Opus Dei (en de ninth circle ?). En een soort cover-up groep “Le Siecle”
  (bron:Dante Santori-The Group)

 10. Bericht van een Nederlander uit Thailand:

  De Amerikanen zijn razend, en hebben oefeningen met het Thaise leger afgezegd.

  Ze willen dat Thailand zo snel mogelijk weer verkiezingen houden.

  Maar…. de situatie is zeer goed nu.

  Wie ik ook spreek, iedereen is ermee tevreden!

  Oke,… de kroegen vroeg dicht.

  Kunnen die alcoholisten ook eens op tijd naar hun vrouw.

  Vele wapens in beslag genomen.

  Als het leger niet had ingegrepen, dan was het een bloedbad geworden!

  De TV werk weer als vanouds, en ik kan mijn filmkanaal weer zien.

  Dus het gaat de goede kant op.

 11. Ik kreeg vandaag de vraag van een jongen (rond 25jr) wat “illuminati” was want hij kende dat woord niet.. ik dacht: serieus? Zijn er echt nog mensen die hier nog nooit van gehoord hebben???
  Verbazing all over…

 12. http://www.jobsnhire.com/articles/10023/20140528/air-pollution-costs-rich-nations-800-billion-annually.htm

  Every year, wealthy nations lose 800 billion dollars in health care and premature loss of life due to air pollution, with traffic smog being the worst culprit.

 13. Automatische afschrijving 5 E p.maand aan jou.

 14. Protester ASSAULTED & ARRESTED At BILDERBERG 2014

  Op het eind van dit filmpje ziet U hoe de jongeman onder dwang naar de achterkant van het afgeschermde hek gebracht wordt

 15. Vervolgens gebeurd er dit met deze jongeman:
  Police STAMP ON Protester At Bilderberg 2014
  Kijk,dit zijn laffe streken van politie agenten die op het 8 uur hoernaal of in de telegraaf hoerkrant niet vermeld worden.

 16. Italian Parliament Members Send A Message To Bilderberg

 17. Illuminati – Bilderberg – New World Order

  Weiger het merkteken van het beest oftewel de RFID chip in je lijf,want uiteindelijk is dat het einddoel van de NWO

 18. The truth is out there. Informeer jullie en verspreid deze waarheid.

  RFID Human Implant Chip is designed to kill you

 19. Voor 20 maanden vooruit betaald.
  Keep up the good work.

 20. Denmark: Bilderberger says group wants to get inside Putin’s head
  Wat laat die Samson zich toch als puppet gebruiken door de Bilderbergers.

 21. Samson talks to protesters about war with Russia?

 22. Dutch parliamentary leader Diederik Samson reveals Bilderberg info to reporters (vanaf minuut 15)

 23. Bilderberg 2014: Diederik M. Samson, Parliamentary Leader PvdA

 24. BILDERBERG GROUP, SERVANTS OF SATAN

 25. Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) is an American diversified hospitality company that manages and franchises a broad portfolio of hotels and related lodging facilities. Founded by J. Willard Marriott, the company is now led by President and Chief Executive Officer Arne Sorenson.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Marriott_International

  Oprichter J. Willard Marriott was een mormoon (sekte)
  http://en.wikipedia.org/wiki/J._Willard_Marriott

  Arne M. Sorenson
  http://www.huffingtonpost.com/arne-m-sorenson/

  In Engeland as de Bilderberg conferentie ook in een Marriot hotel.
  Het clubje werkt onderling samen.

  http://www.mamjo.com/forum/index.php?topic=370378.680;wap2

 26. Correctie, dat was Westfields Marriott Hotel in Chantilly, Virigina (VS)

 27. Anyway,de Bilderbergers komen weer bij elkaar in een hotelketen dat vroeger is opgericht door J. Willard Marriott lid van de mormoonse sekte.
  Als ik het woord mormoon zie,gaan mijn rugharen al weer overeind staan. 🙂

  Mormon Church is Masonic Front
  http://henrymakow.com/romneys-mormon-faith.html

 28. De taak van Diederik Samson,daarom krijgt hij ook de orders van Bea om die lastige reporters maar eventjes te woord staan.
  Wat een afgang voor een Nederlandse politici en vooral de PvdA.

  http://tistochwat.files.wordpress.com/2013/04/samsom-hofnar.jpg

 29. Bilderberg actually talks nukes, euro nationalism and… Barack Obama – leak
  http://rt.com/news/162740-bilderberg-meeting-leak-agenda/

  Nazi Bernhard dochter Bea:

  https://pbs.twimg.com/media/Bo4WKEmCAAEhIGW.png:large

 30. Hofnar Samson in de straten van Kopenhagen

 31. Waarom we de Bilderbergers moeten ontmaskeren?

 32. Bilderberg 2014 Conspiracy Theorists Were Right

 33. Bizarre Homo-Erotic Photo Shoot Caught on Camera at Bilderberg

 34. Oorlogsmisdadiger Henry Kissinger (Bilderberg lid) werd boos op Jim Tucker.Jim Tucker deed vroeger jaren lang onderzoek naar de Bilderbergers.
  Jim Tucker leeft niet meer,maar ijn erk blijft in onze herhinnering.

 35. Kijk voorbij Bilderberg. Dat zijn slechts padvinders, net als Hitler en consorten. Ze volgen orders op van de kleine groep mensen met bijna alle geld van de wereld in hun bezit. Die waren het die WOI en WOII uitlokten om “Het Beloofde Land” vrij van het Ottomaanse Rijk te krijgen en daarna “Het Uitverkoren Volk” erheen te jagen. Ze beheersen de banken, overheden en media.

 36. The Ultimate Goal of the Illuminati, Bilderberg, Trilateral, C.F.R. Satanist

 37. Chairman Of Goldman Sachs Peter Sutherland Confronted At Bilderberg

 38. William C. Van Duyn’s Opening Remarks Bilderberg Mtg. 2014

  http://pentracks.com/blog/2014/05/william-c-van-duyns-opening-remarks-bilderberg-mtg-2014/

  Van Duyn is een van de dertien illuminati bloedlijnen.
  THE VAN DUYN BLOODLINE
  http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/duyn.htm

  Look out world take a good look
  What comes down here
  You must learn this lesson fast
  And learn it well
  This ain’t no technological breakdown
  Oh no, this is the road to Hell

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close