Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Wordt Jasper Steringa ge-Miloševićd?

Wordt Jasper Steringa ge-Miloševićd?
U moet betalend lid zijn om deze inhoud te kunnen lezen. Dat kan al vanaf € 1 per dag, € 2 per week, € 5 per maand of € 75 per jaar.
468 ad

25 Comments

 1. De uitslagen betreffende het DNA zijn door een externe?? instantie nagelopen. Er is echter geen onafhankelijke test van oorspronkelijk DNA materiaal, zoals aangetroffen op PD, uitgevoerd in opdracht van de verdediging (NOT), Jan Snel. Ook perceptiemanagement dus. Het zit um in de kleine woordjes.

 2. Martin, hij moet oppassen jasper want iets is er gaande dat niet pluis is ,deze trollenbrigades gaan over lijken,verwoesten mensen sociaal ,financieel en emotioneel.
  En don qujiotte er bestaat in de BV NL geen onafhankelijk NFI wat een soort van controle uitvoert al die ,,experts,, komen uit die gelederen dat is duidelijk.
  Het feit dat je geen enkel onafhankelijk orgaan aantreft is zorgelijk in een democratie.
  Verder is het diep treurig dat de media hier aan banden liggen op het nivo noordkorea!

  • Beste Maasdonk,

   Zoals jij terecht schrijft, we leven in BV nederland.
   En iedere burger van de bevolking wordt door de elite en haar lakeijen niet behandelt als een Natuurlijk persoon, maar als een abstracte entiteit zoals bij een Rechtspersoon 🙁 🙁

   Rechtspersoon:

   Een rechtspersoon is een juridische constructie waardoor een abstracte entiteit of organisatie op kan treden als een volwaardig en handelingsbekwaam persoon in het rechtsverkeer behept met rechten en plichten zoals een natuurlijk persoon dat kan doen. Dat wil zeggen, een rechtspersoon kan bezittingen en schulden hebben, contracten sluiten, rechtszaken aanspannen of aangeklaagd worden. Een rechtspersoon heeft dus, net als een natuurlijk persoon, rechtspersoonlijkheid.

   En dat noem ik zelf de VOC levenswijze zoals JP Balkellende zo graag oreerde in de Tweede kamer, waar de zgn vertegenwoordigers van het volk ons (de burger) zo graag dissen (in de maling nemen)

   Balkenende voc metaliteit

   Enneh hier in Holanda hebben we vandaag nog een dieptepunt bereikt, want men mag Nu iederen beledigen volgens de Nederlandse Grondwet:

   Verbod op godslastering definitief uit Wetboek geschrapt

   http://www.blikopnieuws.nl/bericht/207598/verbod-op-godslastering-definitief-uit-wetboek-geschrapt

   • godslastering niet meer verboden, hmm, dat christendom is ook zo lastig tegen de digitale transhumanistische ‘666 chip’/’teken vh beest’ agenda.
    christenen moeten ff hun geloof inleveren voor agenda 21 met een new age sausje.
    zo lijkt het soms
    en anders heb je altijd nog het illuminati kaartspel die dit bevestigt.
    geen betrouwbare bronnen of directe logica, maar toch ;(

    of ben ik nu maf met die link tussen godslastering en transhumanisme (wordt goddelijk en digitaal!)…

 3. Ik denk dat wij voor ons zelf eerst de vraag moeten stellen waarom er geen contra-expertise is uitgevoerd van het gevonden DNA materiaal op het PD.

  Is er iemand die een reden kan bedenken waarom die contra-expertise niet is uitgevoerd?

 4. Bauke Vaatstra heeft beslag laten leggen op de boerderij van Jasper S in Oudwoude. Deze boerderij is op 10-10-2013 verkocht aan een boer uit Engwierum. Is zo’n beslaglegging dan wel mogelijk.
  Na het lezen van het dagboek van de moeder van Marianne begrijp ik die Bauke Vaatstra nog minder. Wat bezielt die man toch om altijd maar weer zo raar te knokken. Voor de waarheid ?? Of is hij soms een naar voren geschoven gehersenspoelde pion in dit complot.
  Als Jasper S. vermoord gaat worden in zijn cel ( voor de buitenwereld zelfmoord) is Anass voor mij hetzelfde soort slachtoffer. Mensen die niet mee willen werken of teveel weten en het dus ook kunnen vertellen moeten gewoon weg……………….

 5. Al dat gedraai, gespin, gemanipuleer en geblokkeer past allemaal geheel in een grotere agenda die Mark Passio in de volgende lezing nauwgezet uitlegt:
  Oh ja en hij legt ook uit dat de machten zijn overgeheven van Religie naar Overheid…… (in dat licht opheffing godslastering, toekomstige onthullingen Roy Zuydewijn met zn familiedossier over de vuiligheden van PB en EU megalomanie, E. Lensink vervolging, toename ‘scarcity’ (jette Klijsma;s nazi praktijken) logische vervolgstappen, niet waar??)

  Hoopvol is dat AL HUN HANDELEN voorzichzelf spreekt. Ofwel uiteindelijk is 1+1=3 😉

  En de volgende lezing geeft in het Nederlands een heldere uitleg over het Nederlands staatburgerschap, claimen van je naam/natuurlijk persoon en claimen van je souvereiniteit..

  Koning Willem Alexander ( de laatste) gekozen bij gratie GODS?
  Mag ik daar een kopietje van, kan het gewoon NIET geloven??? Evidence please!!!

  Zo lieve mensen….. wakker worden….gaan we nu eens goed voor onze en elkaars kinderen zorgen????

  En met name voor degenen wiens pre-frontale cortex is gedegeneraliseerd door verkeerde voeding, vaccinaties, gebrek aan aandacht, angst-georienteerd.

  Heads up, in lak’ech

  moeder gezamelijke non-compliance with a smile

 6. Via de TamTam: Graag wil ik met jullie het volgende delen. De ouders van Jasper Steringa ontkennen met klem de berichtgeving omtrent de depressie van Jasper en zijn zelfmoordplannen. De ouders hebben geen idee waar deze akelige berichten vandaan komen en wat de reden is om de familie Steringa (ook) kapot te maken. Ze willen rust en gaan er aan kapot. De huis vriendin die onzedelijk betast zou zijn door vader wordt ook met klem tegen gesproken. Wel weten ze wie er achter zit maar ze durven dat niet te vertellen. De boodschap is: rust. Ze zijn bang voor de volgende berichtgeving in de msm. Geld voor een advocaat om hier stappen tegen te ondernemen hebben ze niet.

  • @Myra

   Heel goed Myra. Dit zegt al meer dan genoeg.
   Ik hoop dat Jasper het uithoudt tot hij wordt bevrijd uit dit web van leugens.
   Kan er geen stichting gesponsored door “wakkere” Nee-derlanders worden opgericht? Stg: Bevrijd Jasper Steringa. of Stg JS zit onschuldig in de gevangenis? tis maar een idee. Ik doneer zeker!

   Zegt het voort mensen!!! Zegt het voort ……………etc. ad inf.

  • Vandaag (4 december) volop in de MSM: De boerderij van de Steringa’s zou voor meer dan een miljoen te koop staan en Bouke Vaatstra gaat (met een andere advocaat dan Yehudi) smartegeld eisen (2,5 ton) omdat hij geen nabestaande maar slachtoffer zou zijn. Aldus o.a. Bram Moszkovics bij RTL-Boulevard van vandaag en vanavond is er nog een item hierover (RTL Late Night /Humberto Tan).

   Geen rust dus voor de Steringa’s…

  • @ Myra, handig zo’n tam tam.
   maar wel vreselijk schijterig van de ouders dat ze niet durven te vertellen wie er achter zit. Pure hollandse schijterigheid. Frieze schijterigheid in dit geval.
   Rust is de boodschap. wat een gelul.

   • @ Antivries!! Schijterigheid ten top. Klopt. Kreeg gisteren via facebook een chat foto binnen. Een of andere smerige hond had een meisje van 13 seksueel lastig gevallen en zelf op een nacht uit haar huis gelokt. Moeder was over gegaan tot actie. Melde zich als zijnde haar dochter op de site en “bingo”. Daar was de viezerik. Beeldschermfoto gemaakt, op facebook, lekker delen door Nederland en….. de pedofiel heeft zich aangegeven bij de politie. Kijk, daar word ik nou vrolijk van. Gewoon je , in dit geval, moederhart , laten speken en onmiddellijk overgaan tot actie. De moeder is wel gesommeerd om onmiddellijk de foto van de viezerik te verwijderen, maar die had zijn werk al gedaan. Die foto.
    Het ongelofelijke aan dit bericht is dat de pedo na melding op het politiebureau het pand weer mocht verlaten en zich over 2 weken moet melden. Nee, de moeder mag zijn naam niet weten. Bescherming van de dader. Kotsen moet ik ervan. Maar de actie is prachtig. Doe het allen na indien nodig.

  • @Myra ,tegenwoordig werken we met moderne communicatie, dus niet met tam tam.
   Een beetje flauw van je om te zeggen dat je het bericht ‘via de tam tam’ ontving.

   Je roept dus in opdracht van Wim Dankbaar en Andre Vergeer: ‘Geld voor een advocaat hebben ze niet’
   Wat is dat voor nonsens ?

   De boerderij met veestapel en 40 ha grond is verkocht, dus er is ongeveer 2 miljoen(?) zou ik denken. Of heeft Vlug die 2 miljoen in zn zak gestoken? 🙂

   Bovendien hebben ze helemaal geen advocaat nodig.
   Welke advocaat hadden ze dan in gedachte dan eventueel? meneer Vlug toch hopelijk niet?
   of hadden ze al ,zonder het te beseffen- want buiten melkprijzen,koeien en kistkalveren, en waarschijnlijk ook het christelijke geloof lijkt enig aards besef of bewustzijn VOLLEDIG te ontbreken- een andere vrij-metselende mongol op het oog?
   Het zijn allemaal schurken in jurken (behalve de advocaat van Micha, maar die is all full time bezig voor micha misschien)

   Als er ergens in dit pedo-psychopaten land een integere advocaat met ballen en een ziel had rondgelopen had die zich inmiddels wel pro-deo aangemeld bij de steringaatjes denk je niet? Het is allemaal niet zo moeilijk hoor.

   en je zegt ”de boodschap is rust. ze zijn bang voor de volgende berichtgeving in de msm”
   vraag aan jou: Aan wie is die boodschap gericht?
   hebben de steringas jouw gevraagd om de boodschap door te geven?
   Of is dat via de tam tam van Andre Vergeer en via Wim gegaan en heeft hij jouw gevraagd om DE BOODSCHAP door te geven?

   Misschien hebben de beiden families wel heel veel zwijggeld gekregen myra.
   Als ik die hypothese bij wims ‘recht is krom’ deponeer wordt ie verwijderd, en hij geeft ook geen antwoord op mijn mail.
   Zelfs de mogelijkheid dat de steringa’s net als de vaatsra’s misschien zijn omgekocht wil Wim niet overwegen.
   Terwijl het veel zou verklaren.

   Ben ik de enige nog met een helder verstand in het ganse land ?

   .

   • Het heeft niets met André en Wim te maken.

   • nee, natuurlijk niet.

 7. @ myra, er is iets gaande en aanstaande alles volgens plan,eerst het idiote dagboek hysterisch gedrag toen vader steringa als zedendelinquent weggezet ,toen de ,,zelfmoord,, verhalen en nu de 250.000 euro claim op een boerderij die blijkbaar al verkocht is !!!!
  Conclusie: Complotters zijn nog niet z,on gekkies als dat gesteld wordt door zgn ,,,deskundigen,,
  Het zou mij niks verbazen als een dezer dagen peter kippenvel weer van stal wordt gehaald om een en ander van zijn ,,deskundige,, commentaar te voorzien.
  Ik voel empathie voor maaike Terpstra wat moet die vrouw zich vreselijk voelen ,zij zal nooit rust krijgen zolang deze leugen voort blijft duren!

 8. Beste eenopengeest23,

  Waar het mij persoonlijk om gaat, is dat wij ALLEN elkaar respecteren.
  Zolang een pelgrim van een bepaald heilig schrift en/of levensvisie zoals b.v. atheïsme een ander niet (dwingend) probeert te bekeren of zijn/haar wil oplegt aan anderen zoals de koningshuizen doen, dan zal het een stuk prettiger en aangenamer vertoeven zijn op Moeder Aarde.

  In de Nederlandse Dikke van Dalen en http : // http://www.encyclo.nl / staat:

  INDIANENVERHAAL
  1) Duidelijk een onderdeel van een wildwestroman 2) Fabeltje 3) Ongeloofwaardig verhaal 4) Ongeloofwaardig vertelsel 5) Sterk jongensboek

  Weer typisch de oer-Hollandse VOC en Racisitische beschrijving van een andere bevolkingsgroep. Zoals o.a. tegenwoordig een Marokkaan als KUT Marokkaan wordt aangeduid door alle lagen van de Autochtone Nederlandse bevolking.

  Echter voor mijn persoon is een Indianenverhaal, de overdracht van deze medemensen, Indianen, van hun eigen levenservaringen/geschiedenis.

  Zoals hun 10 geboden, welks humaner zijn in mijn ogen dan die van het Christendom en de andere religies waarin hun God als een bestraffende en alles vernietigende entiteit wordt omschreven.

  De Indiaanse 10 geboden.

  – De Aarde is onze Moeder, zorg voor haar.
  – Eer alle relaties die je hebt.
  – Open je hart en je ziel voor de Grote Spirit
  – Al het leven is heilig, behandel alle levende wezens met respect
  – Neem van de Aarde wat je nodig hebt, en niets meer dan dat
  – Doe wat gedaan moet worden, in het belang van Allen
  – Wees dankbaar voor elke nieuwe dag die de Grote Geest ons geeft
  – Spreek de waarheid, maar alléén over het goede van anderen.
  – Volg de ritmes van de natuur, sta op en ga rusten in het ritme van de zon
  – Geniet van de reis van het leven, maar laat geen sporen na.

  Echter helaas zijn o.a. de Inca, Olmeekse en de Maya Priesters, Koningen, koninginnen en hun Lakeijen net zo inhuman/diabolisch als elke ELITE over de hele wereld.

  Daarom moet je niks geloven van dit artikel,

  De economie van de Inca beschaving

  http://www.boublog.nl/2013/11/19/de-economie-van-de-inca-beschaving/

  Het is geschreven door een dame die de titels mr. drs. Bou draagt en die altijd graag vermeldt. Echter deze dame is mr. drs. in het Nederlands Recht en als ik dan haar artikel over de Inca economie lees, dan denk ik schoonmaker blijf bij je leest.

  Zelf heb ik ook netjes daar een reactie overgeplaatst op haar site, echter madame haalde die reactie weg en ging mij vervolgens uitmaken voor ZWARTE PIET zowel publiekelijk als middels email, weer zo een typische VOC opmerking. Echter na enkele email wisselingen, was deze dame zo sportief om haar gescheld, Zwarte Piet, weg te halen.

  Mijn info over de Inca koningen, koninginnen en hun priesters heeft ze nooit teruggeplaatst en dat is haar goed recht, zolang ze maar geen onzinnige beledigingen uit en die niet kloppen, want ik ben namelijk niet Zwart, maar net zo blank als Latina bruja/heks Maxima, want al ben ik Latino, mijn VOC ouders (RIP) komen uit Holanda, Mijn vader heeft o.a. op Nyenrode gestudeerd in het kastee te Breukelen en waar vroeger niet iedereen werd toegelaten. Daarom moet ik niks van David’s Icke bloedlijnen thessisen hebben vanwege mijn eigen ervaringen met the upperpclass/Elite. Deze elitaire wezens volgen wel bloedlijnen m.b.t. voortplanting, maar net iets anders dan zoals o.a. David Icke verkondigt. Het boek The Gods of Eden benadert in deze meer de werkelijkheid/realiteit.

  Trouwens schelden doet mij persoonlijk geen pijn meer, want na ruim 3 decennia de Polder te hebben verkent, dan raak je aan dat typische polder gescheld wel gewend, echter vele medelanders doet dat gescheld wel veel pijn en dat kan ik heel goed begrijpen en aanvoelen..

  Zoals Ghandi verkondigde, geen enkel mens is bestand tegen macht en zal ten ondergaan aan de vloek die heerst op macht. En als je Ghandi goed verkent, zal je zien dat Ghandi ook geen uitzondering was in deze, want vele naaste medewerkers van hem omschreven Ghandi als heel Autoritair.

  Hoe verder jij het verleden verkent,
  Des te makkelijker het zal zijn om de toekomst te voorspellen.
  Echter voor mij is een profetie geen voorspelling,
  maar een van de vele leidraden in het gehele weefsel van het totale wereldbeeld.

  Saludos cordial,

  Polder Pablito aka Witte Andes Piet

  • Ik weet niet of de elite diabolisch is, velen op deze site vinden dat, ik weet er te weinig van. Veel vd Illuminati verhalen zijn Indianenverhaken, oh sorry.
   Ik hoop dat je tegen een grapje kan en je niet beledigd voelt..

   Ik weet wel dat we vanaf Sumerie tot aan nu alleen maar opvolgingen van imperium leiders hebben die extreem Machiavelliaans optreden ten opzichte van het volk en elkaar. Ik denk niet dat ze vaak ethisch bezig zijn.

   Misschien is het in sommige kringen zelfs de bedoeling om het kwaad te manifesteren, die zullen dat niet op tv over zichzelf zitten uitleggen…


   Mooi wat je deelt over Indianen en hun 10 geboden.
   Interessant. In de nieuwe media wordt er weinig geluisterd naar deze: ”Spreek de waarheid, maar alléén over het goede van anderen.”

   Ghandi, als dominante leider,
   In de Hollywood film zegt Brad Pitt dat als hij zou moeten kiezen met wie hij het liefste zou vechten, dan zou die vechten met ghandi,
   Nog steeds grappig, ergens..

   Ik geloof niet helemaal in de lineariteit van tijd. Ik denk dat morgen (deterministisch?) ook al (gedeeltelijk? ivm vrije wil?) ingevuld is.


   Waar zie jij het internet en de mensheid over 5 en 10 jaar?

   Gegroet zoeker en vinder 🙂

   • Hola aloha An open mind is a joy for ever23,

    Ik heb mijn jeugd door gebracht tussen de elite vanwege mijn ouders.
    Enneh ik heb zelf ervaren dat ze zich als judassen gedragen tegenover de bevolking, het klootjesvolk zoals ze ons burgers noemen. Maar die gasten geilen zo op macht en rijkdom en de meeste onder hen willen de macht en rijkdom geheel voor zich zelf hebben en daarom gedragen zij zich ook als Judassen onderling en als het hen lukt, dan naaien ze elkaar en niet alleen in elkaars reet maar ook financieel. Echter publiekelijk zullen ze dat ook nooit openlijk uiten.

    Een deel van hen is ook niet zo met heilige satanische geschriften bezig, maar vooral om hun machtspositie te consolideren en hoger op de elitaire lat te klimmen.

    Onderling hebben ze dus vaak ruzie. In Amerika heb je ook Black Lodges, waar de leden alleen zwarten zijn en afstammelingen zijn van de slaven. Dominee Jesse Jackson is en Marten Luther King was lid van de Black Lodge en Dictator Obama ook. Zij hebben weer een bloedhekel aan de blanke Lodges en vooral haten ze de afstammelingen van de Slavenhouders en slavenhandelaars zoals o.a. de familie van Oranje uit de Polder.

    Daarom keek ik niet op van het onderstaande bericht, echter 100 % zeker ben ik niet of het bericht helemaal klopt. Maar voor mijn perceptie was de aanslag in Apeldoorn wel een typsiche NWO actie.

    Obama Forces Send “Deadly Message” To Netherlands’s Queen Beatrix
    http://www.whatdoesitmean.com/index1230.htm

    http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/new_world_order/news.php?q=1241122349

    Hugo Chavez en Evo Morales, beiden indianen, zijn ook lid van of de Francmason, vrijmetselaars in het spaans of een andere elitaire groep. Net zoals Simon Bolivar, de Latino die de Spaanse overheersers uit Latijns Amerika weg joeg.

    Mijn vader was een Republikein in hart en nieren in tegenstelling tot mijn moeder die weer wel Oranje gezind was. Allebei moesten ze niks van religie hebben, maar waren wel allebei dol op vooral Rijkdom en in wezen dus ook macht. Mijn Padre heeft ook zijn opleiding genoten op Nyenrode, de NWO business Universiteit, waar alleen insiders worden toegelaten met veel poen.

    Zie ook hoe Dictator Poetin nu met o.a. RT teleivisie de NWO spelletjes
    openbaart. En dat doet hij niet in ons belang, maar alleen in zijn eigen belang zodat hij kan heersen over Moeder Aarde. Mijn buurman is een student uit Estland van Russische komaf en rijke ouders, anders studeer je hier niet, en die deelde mij mede dat Poetin een dictator is, zie o.a. wat Poetin uithaalde met de Russiche Olie Baron Chodorkovski , want ze wilden allebei niet de gehele winst samen EERLIJK delen.

    Macht corrumpeert en dat is de vloek die op Macht altijd heeft geheerst.
    Het kwaad zal zich van binnenuit vernietigen, net zoals een kankergezwel zijn gastheer (een mens/dier) en ZICH ZELF ALTIJD vernietigt. Echter wij als burgers moeten daar een handje meehelpen en niet achterover gaan liggen/zitten en niks doen zoals de New agers altijd in naam van zgn Liefde verkondigen. Want Karma is onpartijdig en rechtvaardig en universeel en wij allen zijn een onderdeel van Karma.

    Saludos Pablo een verkenner die de elite in het echie heeft mogen ervaren en verder verkent dan mijn eigen neus lang is 😉 😉

   • Enneh beste eenopengeest23,

    Je moet niet alles geloven op het internet, want je kan zelf onderzoeken in het echie of de Vrijmetselaars Diabolisch denken en leven en nog wel in de hoofdstad en de hofstad van de Polder

    Welkom op de site van de Amsterdamse vrijmetselaarsloge ‘Nos Vinxit Libertas’

    http://www.amsterdamloge.nl/

    &

    Vrijmetselarij Nederland – Haagse Loges

    http://logesdenhaag.blogspot.nl/p/haagse-loges.html

    En wil je lid worden dan zal je echt met een OPEN MIND de Loges moeten betreden zonder vooroordelen en hopen dat ze je toelaten als OUTSIDER. En richting de 31 graad of hoger rijzen om echt alle in en outs te mogen verkennen.

    Saludos cordial,

    Polder Pablito

 9. NOS: Jasper S en Zelfmoorden.. Is dit toeval?

  • Beetje NLP ankeren… die nieuwslezer misschien?

  • nee.
   Jasper gaat dus binnenkort gezelfmoord worden dat is vrijwel zeker.
   Het volk is al voorgeprogrammeerd.
   Maar ik sluit niet uit- hypothese dus- dat ie een deal heeft gemaakt en de zelfmoord mee gaat spelen.
   maw beiden families zijn misschien omgekocht (behalve moeder vaatstra hopelijk)
   dus dan zijn we helemaal goed genaaid.
   al die waarheidsvinders druk bezig voor de goede zaak , boeken worden geschreven en Jasper denkt de hele tijd : rot op met jullie bemoeienissen, straks loop ik mijn miljoenen mis.
   Het kan ook dat ze morgen nederland onder water zetten, zijn ze ook meteen van al het gezeik met Demmink af.

 10. Vanavond bij RTL Boulevard: de boerderij van de Steringa’s zou voor meer dan een miljoen te koop staan en Bouke gaat (met een andere advocaat dan Yehudi) 2, 5 ton smartegeld vragen, omdat hij slachtoffer zou zijn in plaats van nabestaande. Vertelde Bram Moszkovicz.

 11. wel raar 1 miljoen winst voor de verkochte boerderij in tijden van crisis

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close