Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Zelfde oude gifgas truc rechtvaardigt oorlog Syrië

Zelfde oude gifgas truc rechtvaardigt oorlog Syrië

De VS beschuldigt Syrië maar weer eens van het gebruik van gifgas. Deze keer zou het gaan om chloorgas. Het is praktisch onmogelijk om elk argument dat uit de koker van Amerika komt en uit de koker van de Main Stream Media, nog serieus te kunnen nemen. Het land dat bewezen in staat is om een terreuraanslag op eigen bodem zelf uit te voeren; het land dat ‘the war on terror‘ startte, maar zelf ’s werelds grootste terreur veroorzaakt; het land dat Al Qaïda zelf oprichtte, financierde, trainde en bewapende. Ik kan wel even doorgaan met de waslijst. Iedereen die nog niet door heeft dat ook ISIS weer een bedenksel is van de CIA/Mossad is zienderogen blind. Dan wil je het gewoon niet zien. Niet alleen zijn de onthoofdingsfilmpjes door ISIS overduidelijk nep, maar ook is al aangetoond dat ook ISIS weer bewapend en getraind wordt door de VS.

Inmiddels gaat de Amerikaanse Senaat officieel akkoord met het bewapenen en trainen van rebellen die ISIS (Islamic State) moeten bestrijden. Tussen neus en lippen door wordt gemeld dat diezelfde strijders de Syrische troepen van president Bashar Assad ook moeten gaan bestrijden. Leugens! ISIS is al een Amerikaans huurlingenleger en vormt gewoon al sinds de bekendmaking een dekmantel voor het aanvallen van Syrië (en waarschijnlijk Iran). Dat blijkt bijvoorbeeld uit de berichtgeving uit Syrië zelf. Het SyrianFreePress blog meldt dat Syrische troepen tientallen ISIS strijders hebben gedood en wapens en munitie ingenomen hebben. ISIS is opgericht met dezelfde doelstelling als waartoe Al Qaïda na 9/11 werd omgeturnd. Het moet de terreur dreiging op eigen (NAVO) bodem aanzwengelen en het is ondertussen een huurlingenleger dat naar de buitenwereld als vijand wordt gepresenteerd. Slim vindt u niet? Het is alleen een beetje lastig om er doorheen te prikken, maar de oplettende lezers van deze site zullen er inmiddels wel achter zijn. Ook Al Qaïda heeft na 9/11 nog regelmatig als huurlingenleger opgetreden voor het Westen. Libië is het meest duidelijk voorbeeld hiervan. Amerika en alle aan haar gelieerde landen verschuilen zich achter de meest gruwelijke vorm van list en bedrog.

Nu wordt er weer gesproken over een gifgasaanval afkomstig van de Syrische troepen. Al eerder zagen we deze beschuldigingen en toen werd bewezen dat de gifgas aanvallen helemaal niet van Syrische troepen afkomstig konden zijn, maar van de rebellen. Natuurlijk zal dit niet in de Nederlandse media verschijnen. Die vermelden alleen iets als het uit de officiële kokers van de officiële leugeninstanties als de VN komt. De VN is niets anders dan een overkoepelende club die zionistische New World Order leugens produceert. De huidige gifgas beschuldiging van de VS aan het adres van Syrië kan niemand dan ook nog serieus nemen. We zagen dergelijke valse beschuldigingen al eerder in Syrië, maar ook in Irak werden valse voorwendselen gebruikt om een oorlog aan het grote publiek te verkopen. Ook zagen we eerder hoe de BBC een stockfoto van journalist Marco di Lauro gebruikte om een grote rij lijkzakken in Syrië te laten zien ter illustratie van vermeende massamoord door Syrische troepen in 2012. De fotograaf was compleet flabbergasted toen hij de foto zag, omdat hij wist dat hij de foto in 2003 in Irak genomen had. We kunnen dus eigenlijk niets wat uit de koker van de grote persbureaus en Main Stream Media komt ook nog maar enige betrouwbaarheidsclassificatie toekennen. Ook beelden kunnen gefabriceerd of gemanipuleerd zijn. Als Hollywood het kan, kunnen de psyop producenten achter de propaganda het ook. Ik raad u in dat kader aan eens naar de film ‘Wag the Dog‘ te kijken.

De reguliere media zijn bewezen propagandistisch en bewezen leugenachtig tot op het bot. Het vergt een gezonde dosis onderzoeksdrang en helder denkvermogen om te begrijpen dat het Westen zelf haar oorlogen creëert met als doel de wereld in totale uitputting te storten. De regel ‘problem – reaction – solution‘ moet er dan uiteindelijk toe leiden dat men totale wereldheerschappij kan vestigen. Bijkomend doel is een flinke reductie van het aantal mensen op aarde. Flink wat oorlog en een stevig ebola-virus zullen dat doel helpen bereiken. Let u ondertussen op Australië, want de kans is groot dat daar de volgende ‘inside job’ uit naam van ISIS plaats gaat vinden.

Bron linkvermeldingen: Infowars.com, VeteransToday, Infowars.comSyrianFreePress, RT.com, RT.com

468 ad
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/martinvrijland/public_html/archief/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
45 Comments

 1. Fantastische site! Ik heb vandaag voor het eerst wat goed gelezen op jouw site! Je hebt bijna overall 100% gelijk in. Ik ben zelf al 50 keer verbannen van politieke forums omdat ik feiten of speculaties had die niet in hun propaganda model pasten.

  Die idioten die de wereld willen beheersen en daarvoor taloze moorden plegen. Die kan je heet makkelijk stoppen. Geef ze een atoomoorlog. Dat probeer ik nu. Ik ga ze gewoon geven waarom ze vragen. Na de atoomoorlog kan men het opnieuw proberen. Wij hebben maar 1 persoon nodig. Een base commander Ripper van Stanley Kubrick om een atoom oorlog te krijgen.

  Ik ben helemaal klaar met al die leugens. Al die onvrijheden. Al die manipulatie. Gewoon een atoomoorlog. Wordt een les voor ze.

  • Die atoomoorlog is in een heel ver verleden al geweest. Er wordt niet voor niets over de gehele aardbol zand en steen gevonden, dat door de hitte is gesmolten. In Schotland heb je een muur, die ook deze verschijnselen vertoont.

   Als ze er toen niets van geleerd hadden, waarom zouden ze dat nu dan wel doen?

 2. Martin Vrijland
  I can only show you the door.
  Genies of Death
  I shall give you nuclear war.

  Beste Nummer. Dat sort speculaties en feiten kan ik niks mee. Ik zeg niet dat deze atoom oorlog de laatste zal zijn. Dat is ook helemaal niet de bedoeling.
  Zij spelen vals spel. Als kleine kinderen monopolie spelen dan weten ze dat als ze vals spelen er 1 kind is dat het bord omgooit. Dan kan niemand meer spelen.
  Zij spelen al een hele tijd vals. Als Martin Vrijland te belangrijk wordt, een te groot publiek krijgt, dan vermoorden zij hem. Zij hebben Steve Job vermoord omdat hij de NSA spyware niet wilde op Apple apparatuur. ZIj hebben Carl Sagan vermoord omdat hij te lastig was voor hun wapen industrie.
  Zij spelen vals. Dus daarom gaat het bord om. Wat daarna gebeurd. Wie zal het weten. Misschien zullen er nooit meer mensen zijn. Niet in een miljard werelden. Nooit meet. Kijk maar even hierna. Lang geleden waarschude iemand al voor het valspelen.
  http://youtu.be/w6oZuj3Hgb4
  Ik probeer al 3 maanden het bord om te gooien. Ik heb 100 LiveLeak accounts, dus ik ga er weer vandoor. Jullie houden van de redelijkheid, maar de valspelers zullen daar niet gevoelig voor zijn. Het is een nobele poging die jullie doen. Heb ik ook 25 jaar gedaan.
  Ik ga het bord omgooien.
  Ik ga de lamp opoetsen en de Genies of Death vrijlaten.

  • Dus?
   Wanneer oneerlijke entiteiten vals spel spelen, waarom spelen eerlijke mensen dit spel dan mee? Waarom zijn de mensen zo stom? Waarom gebruiken mensen nog steeds (fiat) geld en moeten ze een stukje aarde kopen om op te leven? Is er straks nog wel een stukje leefbaar aarde over?
   Antwoord:
   De in beginsel eerlijke mensen spelen dit spel mee, omdat ze niet wakker zijn.

   Deze site probeert mensen in het proces van wakker worden te krijgen.

 3. Alles opblazen lijkt me geen goed idee… Ik ben niet bereid mijzelf op te offeren omdat anderen zo stom zijn dat ze ff geen andere oplossing zagen om de vijand te bestrijden…
  Nee dank je… De helft van die bommen komt straks op mijn dak…

  Ik ben voor een vreedzame omwenteling met als toevoeging dat de betrokken elitaire “heers en verdeel” families voor meer dan honderd jaar uitgesloten worden van deelname aan de maatschappij en contact met die andere families…

  Ze krijgen een toelage om van te leven en hen word zakerndoen of zelfs “werken” voorgoed verboden… In hun geval zou werken namelijk netwerken worden…
  Gewoon in de bak gooien voor het organiseren en financieren van oorlogen.

  Moordenaars en oorlogscriminelen moet men door de mand laten vallen, exposen en opruimen, in het gevang…
  Het zijn schijnbaar maar een stuk of dertien families en hun vriendjes en slaven…

 4. Mudjahedine , Al Qaida , Isis , Cia

 5. Beste Brammetjebram

  Op het monopolie bord bent u bij de “gevangenis”. Helaas hebben de valspelers een oneindig aantal “verlaat de gevangenis” kaarten tot hun beschikking. U speelt nog met de valspelers op het bord. Ik gooi het bord om. U zal even de film “Dr Strangelove” en de flim “Watchmen” moeten bekijken. Ik kopieer niemand. Ik heb mijn Eigen strategieen. Ik ga ook helemaal niks uitleggen. Dat is de 1e valkuil waarin mensen vallen als kind. Dingen moeten verklaren.

  De enige verklaring die ik zal geven is dat er 5 atoomoorlogen per dag zijn in de Kosmos. Dat men deze signalen al 60 jaar waarneemt. Gamma ray burst. Dat men fob verhalen heeft verzonnen om die signalen te verklaren. Of men is gewoon te dom en ik ben de enige die het snapt. Ik zie een atoomoorlog als de pest. Je moet er doorheen, vroeg of laat.

  Elke technologische soort in de kosmos heeft atoom oorlogen. Carl Sagan zat in de buurt. Ook hij had dit idee. Bekijkt u even de hele Cosmos serie van Carl Sagan! Carl Sagan wist enkel niet dat je die atoom oorlogen kan waarnemen vanaf de aarde.

  Ik zal deze website nog goed lezen de komende tijd. Ik zal links op andere plekken plaatsen. Maar dit is mijn laatste reactie. Waar ik mee bezig ben is veel groter dan Nederland. Het Nederlandse publiek is al 3 maanden niet meer interesant voor mij.

  Een atoomoorlog is een natuurlijke gebeurtenis waar elke technologische soort in de kosmos doorheen moet. Een evolutionaire flessenhals zoals de pest of een grote meteoriet inslag. Ik denk dat er weinig technologische soorten in de kosmos zijn die GEEN atoomoorlog hebben. U merkt het vanzelf.

  Geniet elke dag! Het kan snel over zijn.

  • Nou..
   Als de bom dan toch moet vallen, dan raken we tenminste kortstondig “verlicht”, om vervolgens tot as te wederkeren.
   Het schijnt dat atoombommen ook invloed hebben op de hogere (niet fysieke) dimensies, of noem het aura’s / bewustzijn.

  • @Genies of death. Je hebt je naam niet mee, maar wel in veel opzichten gelijk. “Het bord omgooien” vind ik een prima metafoor enniet alleen metafoor maar realiteit.
   Echter een atoomoorlog daar is iedereen, ik zeg: IEDEREEN de klos. Zij maar ook wij.
   Dat is zogezegd “het kind met het badwater weggooien”

   Het bord kun je ook op vele andere manieren omgooien, door b.v. met zn allen zo bewust te worden dat ze(=zullie) geen kans meer krijgen.
   Tja, inderdaad dat is een lange weg!
   En eerlijk gezegd soms ben ik daar ook wel eens moedeloos van om dat ooit te bereiken, in dat geval krijg jij nog je gelijk en wordt het echt “de hel op Aarde”.
   Ik hoop het niet.

   N.B. Als Martin mocht weg vallen(wat God of mens(al naar geloof of atheism) moge verhoede, dan zullen wij en hopelijk nog vele anderen het MOETN overnemen!!!!!!!!!!!
   Desnoods met mond op mond info doorgeef technieken.

   • U moet voorruit kijken. Wij hebben niet lang meer of zij controleren alles. Zoals in die film de MATRIX. De corruptie van politici, rechters, politie, media grijpt steeds meer om zich heen. Het duurt niet lang meer of hun main core list is compleet en het uitroeien van mensen zoals u en ik begint. Ze zullen die met kankerverwekkende middelen doen, door middel van verhoogde dosis electro magnetische stralingen ingebouwd in telefoons, etc.
    Je moet nu het bord omgooien over 10 jaar is het onmogelijk.
    U probeerd op het monopolie bord bij de finish te komen als winnaar.
    Ik prober het bord om te gooien.
    Er is maar 1 winnaar.
    Ik vrees dat ik het zal zijn.
    Ik wens u veel success!

   • Hi Schnijder en Genies of Death ofwel GoD? 😉

    Het (monopolie)bord omgooien impliceert minstens drie tricky aannames, namelijk dat wij/zij:

    1) allen hetzelfde 2D-bordspel des leven spelen
    2) gebonden aan dezelfde 3D-wereld spelregels
    3) voor een zero-sum game of chicken (angsthaas)

    Volgens mij zit de sluwe deceptie dat de meeste medespelers denken in dezelfde belevingswereld hetzelfde spel te spelen als onze tegenstander, dus het speelveld betreden met regels die voor, een heel ander, het echte spel gelden.

    Simpeler gezegd met twee allegorische voorbeelden:

    – Gewapend met honkbalknuppels denken dat ze op een baseball-veld staan voor het (in)slaan van home-runs of elkaars hersenen, terwijl ze eigenlijk in een snookercentrum staan en met een keu subtiel de biljartballen hadden moeten potten onder het genot van een drankje samen

    – Bepakt met dartpijlen denken dat ze de meeste triple 20s moeten raken en met dubbel bull(seye) voor de show uitgooien, terwijl ze eigenlijk aan een pokertafel zitten met virtuele fiches met letterlijk play money en split pot kansen.

    Als je de laatste metafoor doortrekt naar een online casino in DC of Brussel die bij elke pokerhand een ‘rake’ afroomt, vraag je dan af wie de dealer is (hint: de bank), hoeveel ie van welke spelers ‘raket’ en welke gesponsorde sharks samenwerken om de sullige fishes blut gespeeld van de pokertafel te vegen.

    It’s time we Aces bust the house with a royal flush! 😀

  • @GoD, U sprak eerder in een comment de woorden’ik ga er weer vandoor’
   Nu wederom kondigt Gij-Ubermensch in de wereld der semi-ontwaakten’-aan ‘Dit is mijn laatste reactie’
   Heer @GoD ik vraag U,Ga niet heen, wij hebben Uw lessen nodig.
   U was er pas juist en wil ons nu in vertwijfeling achterlaten terwijl U pas een tipje van de sluier heeft [email protected],wij smeken U, laat ons niet in verzoeking help ons de satan te verslaan.
   Dank U.

   • Heer @GoD, onzer Heerser van de azuurblauwe Hemel,

    Moge Uw genade over onze zielen schijnen terwijl U Vader der Creatie van Lichtgevende Genieën met kruissnelheid op onze Moeder Aarde afvuurt ter vernietiging van Uw Goddelijke Wederhelft en al Uwer kinderen;

    Wij, broeders en zusters, geknield in de tot grijs te vormen (gr)as, smeken U tot Vergiffenis om Uw Hemelpoorten in de bloedrode paddenstoel te openen en te vullen met Uw Geniale Geest, die de Proleten voorspelden en eeuwig vastlegden in Uw Heilig Geschift: ener Gy, Uw Zoon, zal stralend op ons afdalen ter verlossing van onze zondes. Gy zal Zijn aanhangers besparen, Zijn afstammelingen rechtstreeks opnemen in Zijn Koninklijke Kasteel in Uwer Eeuwige Rijkdom.

    Amen 😉

  • Beste GoD, u moet niet stoppen, maar heel veel reageren. U past precies bij de weblog van Vrij-Land. Ha ha.

   • Aan welke criteria getoetst om de knip te maken tussen de precieze doelgroep hier? 😉

    Ik zie mezelf namelijk nergens 100% thuis, behalve in mijn huis-, slaap,- studie- en ‘bovenkamer’ hehe

 6. in every game and con there’s always an opponent, and there’s always a victim. The trick is to know when you’re the latter, so you can become the former

  –Quote uit Revolver (2005) van Guy Ritchie

  http://youtu.be/-XwaCvQIxSw

 7. Ik ben benieuwd hoe Rusland hier op gaat reageren.

  Het verhaal was mij ook al duidelijk. Sneller dan een blitzkrieg zonder luchtoverwicht en daarnaast ook een infrastructuur en een olieraffinaderij draaiende houden is niet mogelijk in deze tijd.

 8. Ik ben benieuwd hoe Rusland hier op gaat reageren.

  Het verhaal was mij ook al duidelijk. Sneller dan een blitzkrieg zonder luchtoverwicht en daarnaast ook een infrastructuur en een olieraffinaderij draaiende houden is niet mogelijk in deze tijd.

 9. Vraagt men zich wel eens af hoe de USA in een primitiever tijdperk in nog geen 3 jaar zogenaamd een atoombom ontwikkelde maar Iran er al 30 jaar niet in slaagt?
  De atoombom is een typisch produkt van WOII: onwaarschijnlijk, onlogisch en propagandistisch. Om een kettingreactie tot stand te brengen dient een bescheiden hoeveelheid Uranium 235 zogenaamde thermische neutronen in te vangen. Als het energie-niveau van de neutronen niet exact overeenkomt met het destabiliserings-niveau van de U235 kernen, zal er geen kernsplijting optreden. Om de neutronen te remmen wordt water, koolstof of borium gebruikt. Deze regelstaven dienen bewogen te kunnen worden in respons op de kettingreactie. Een reactor op hol dooft uit door te snelle neutronen of smelt als de regelstaven in tact blijven maar de koeling uitvalt. Zie Fukushima. Hoe men dit wil regelen in een kernkopje op een Polaris-raket met maar liefst 95% zuiver U235 i.p.v. 5% zuiver U235 in een kernreactor zult U van de overheden niet vernemen. Sowieso vervalt de zeer radioactieve Polonium-Berylium legering die de neutronen uitzendt binnen 4 maanden tot de helft (halfwaarde-tijd) en moet dus geregeld worden aangevuld/vervangen. Als dit in de bommen zit, hoe schermt men deze snelle neutronen dan af? Daar zijn meters beton of lood voor nodig, niet iets wat je in onderzeeërs of vliegtuigen kan inbouwen. In een kernreactor is dit geen probleem en is de legering ook niet meer nodig als de kettingreactie eenmaal is begonnen.
  Ga ook eens internetten naar foto’s van Hiroshima voor de A-bom en die erna. Wat opvalt is dat zelfs direct onder de impact alle stenen en metalen constructies nog intact zijn. Verderop staan zelfs geblakerde bomen nog overeind. Die naar het luidt het jaar erop weer bloeiden. Het Amerikaanse bezettingsleger meette in zowel Hiroshima en Nagasaki vrijwel geen enkele fall-out, vreemd toch? Voorts had de Enola Gay geen enkele last van EMP, vreemd. Op die korte afstand van de explosie (propellor-vliegtuig dat maar een paar honderd km/h haalde) zou alle electriciteit in het vliegtuig moeten zijn uitgevallen, om neer te storten als een aangeschoten eend. Er zaten echt geen dieselmotors in dat vliegtuig.

  Trek zelf Uw conclusies, met de leugens over Pearl Harbor en indianenverhalen over nazi-gruwelen in het achterhoofd; gebruik internet om informatie te vinden die niet door de overwinnaars en wraakgierige, zelfverklaarde, slachtoffers van WOII is opgedist.

  Als de hel niet meer afdoende werkt dient een nieuwe mondiale angst te worden gecreëerd.
  Mind control.

  • U zal het snel genoeg ervaren. U dient juist nergens bang voor te zijn. Ik zou willen dat wij allen een atoom oorlog eisen, er naar verlangen! Want als wij naar de hel (zoals u het noemt) verlangen dan kan niemand ons ooit nog bang maken. Ik ben nergens bang voor.

   • De hel is er al, dat is ons huidige leven.
    Met het wekkertje en de baas, de belastingdienst en de pharmaceutische industrie.

    Ik slaap tegenwoordig een stuk beter sinds het nadenken over de bestaansmogelijkheid van atoombommen.
    Ik ben dus ook niet bang. Sowieso niet want dood ga ik toch, ooit.
    Er is niets om bang voor te zijn dan angst.

   • Geen kinderen of kleinkinderen zeker?!

   • Hi Spock, Elvetwelve & GoD et al,

    Geen idee op welk niveau GoD de morbide wens voor atoomoorlog bedoelt;

    -Planetair met de druk op ’n knop?
    -Intergalactisch met gammastralen?
    -Metaforisch om alle angsten tussen ieders oren fortuinlijk te overwinnen?

    In het planetair geval zitten in mijn optiek GoD’s anatomische draadjes los.

    In het intergalactisch geval lijkt ons lot aan de ‘universele (af)weergoden’ overgeleverd.

    In het metaforisch geval valt voor zo’n statement wel iets positiefs te pleiten: uitroeien van angst in plaats van leven.

    Als je deze laatste boodschap nog beter wilt begrijpen dan raad ik absoluut de ultra-filosofische film Revolver aan.

    Mocht je geen tijd of zin hebben om de hele film te kijken; hieronder de slotscène over het overwinnen van je grootste angsten door onze enige tegenstander te trotseren: de projecterende ego.

    https://www.youtube.com/watch?v=3Cea-hyQevg

    Dus wellicht wil GoD dat wij allen atoomoorlog verlangen om de grootste wereldwijde angst van nu voor eens en altijd figuurlijk de k(n)op indrukken

   • @Genies enz Wat u vergeet is de fysica van atoomenergie in casu atoombommen. Als er 1000 atoombommen afgaan(een schijntje) all over the world dan zal de radioactiviteit met zo een enorm intentie stijgen dat binnen 20 a 30 jaar iedere menselijke aardbewoner het ‘loodje’ legt aan Kanker!

    Deze straling vna de fall-out en resten uranium,plutonium, caesium, etc… zal niet duizenden maar tienduizenden jaren doorgaan. (zoek op halfwaarde tijd U,Pl,Po, Ce etc.)
    Zeker er zullen bepaalde planten en dieren (kakkerlakken vnml1 😉 ) overleven, maar de mens is zo goed als 100% uitgestorven. Duurt dan nog heel wat miljoenen jaartjes voordat een zekere aap en mensaap en mens zal ontstaan.
    Maar ook onze zon is en duurt niet eeuwig…
    Dus ….trek uw conlusies.
    Theoretisch en praktisch is zo’n oorlog te vermijden, maar dan moeten we met zn allen wel opschieten…

 10. Volgens het RT artikel “US accuses Syria of chlorine gas attacks” Published time: September 19, 2014 01:25 :
  “US Secretary of State John Kerry on Thursday [Sep 18, 2014] accused Assad of breaching the terms of the global pact on chemical weapons, by unleashing chlorine gas via barrel bomb attacks earlier this year. ”

  Opmerkelijk. Nieuwsbreker had het juiste artikel al op dindsag [Sep 16, 2014] gepost :

  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2014/09/16/breaking-isis-zet-chemische-wapens-in-in-irak/
  http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2014/09/report-isis-forces-now-using-chemical-weapons-in-iraq-2454086.html
  http://ulstermanbooks.com/report-isis-forces-now-using-chemical-weapons-iraq/
  “There are now 12 people afflicted with chlorine gas poisoning in Dhuluyia, Iraq, following Islamic State attack on Iraqi security forces.
  11:36 AM – 15 Sep 2014”

  Was de OPCW niet druk bezig om in Syrie alle Chemische WMD’s in kaart te brengen en op te ruimen ? De Amerikaanse journalist Seymour Hersh schreef twee achtergrond artikelen over de gas WMD’s in Syrie, maar zelfs zijn meest loyale publisher `The New Yorker’ wilde het niet plaatsen, en dus moest Hersh uitwijken naar the London Review of Books :

  Whose sarin?
  Seymour M. Hersh, 19 dec 2013
  http://www.lrb.co.uk/v35/n24/seymour-m-hersh/whose-sarin

  The Red Line and the Rat Line
  Seymour M. Hersh on Obama, Erdoğan and the Syrian rebels, 17 apr 2014
  http://www.lrb.co.uk/v36/n08/seymour-m-hersh/the-red-line-and-the-rat-line

  • Geweldig en briljant hoe satire (zoveel versies van) de waarheid subtiel blootlegt.

 11. Dit vind ik wel een goede quote:
  Propaganda Pre$$ Monitor
  They are no longer mainstream. I am.

  The head-chopping videos are fakes, folks. This is all staged and scripted lies and an intelligence agency psyop with the global propaganda campaign an in-your-face fart.

  http://rockthetruth2.blogspot.nl/2014/09/silli-saturday-australias-isis.html

 12. The Gary Null Show – 09/18/14
  Sep 18th, 2014 by progressiveradionetwork
  http://thegarynullshow.podbean.com/
  http://thegarynullshow.podbean.com/mf/web/aiqpfs/GaryNullShow_091814.mp3
  “Was Barack Obama associated with the CIA during his college years?

  Wayne Madsen is a Washington-based historical and investigative journalist who has specialized in national security and national political issues. He has written for the Village Voice, Counterpunch, Corporate Watch, Multinational Monitor and many daily newspapers. Wayne is a regular contributor to RT and Press TV and has appeared as a guest on political and national security issues on all the major networks. As a Navy lieutenant, he managed one of the first computerized security programs for the armed forces and later worked in the National Security Agency, the Naval Data Automation Command, the State Department and private corporations. Among his many book publications, his most recent are “National Security Surveillance: Reflections and Revelations 2001-2013”, “The Star and Sword” about the role of Saudi Arabia and Israel during 911, and “The Manufacturing of a President: The CIA’s Insertion of Barack Obama into the White House” His website is WayneMadsenReport.com “

 13. Gary Null gaf Wayne Madsen maar 2 minuten `syndicated airtime’, niet erg jofel. Hier is een youtube met Luke Rudkowski met de laatste updates on ISIL/ISIS waar ook de links met de Obama administration worden besproken :

  http://www.youtube.com/watch?v=3-Rm-8Irg7E

  zie ook

  Wayne Madsen Reports on ISIL and ISIS
  http://boydownthelane.com/2014/09/11/wayne-madsen-reports-isil-isis/

 14. Ik geloof er heilig in dat ISIS een creatie is van de CIA/MOSSAD.Ik geloof ook zeker dat er heel veel zaken zijn die anders verlopen dat ze ons doen willen laten denken. De complottheorieën.

  Het enigste wat ik mij wel altijd afvraag; bij zulke soms enorme cover up operaties, zijn ook een enorm aantal mensen vertegenwoordigd. Hoe groot is dan de kans dat niet een van die mensen wroeging krijgt en zijn mond open trekt of voorbij praat.Dat is toch haast onmogelijk?

  Of is hier een verklaring voor?

  Kortom, ik voel duidelijk dat er iets mis is, maar m.b.t. mijn vraag kan ik me dat dan weer moeilijk voorstellen!

  • Natuurlijk zijn er mensen die wroeging krijgen , maar het systeem werkt zo dat wanneer jij een klokkenluider bent je daarna geen leven meer heb alles wordt je onmogenlijk gemaakt dus kiezen vele mensen eieren voor hun geld en sommige mensen die bij zo,n situatie betrokken zijn weten dat helemaal niet die doen gewoon hun werk .
   Hoeveel mensen die bij een situatie betrokken waren zijn onder verdachte omstandigheden gestorven [ hartkwaal terwijl er nooit wat aan de hand was , plotseling ziek met een kort ziekte bed , zelfmoord terwijl daar helemaal geen aanleiding voor was , onverklaarbaar auto ongeluk ].
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8319:dode-bankier-nummer-30-is-een-amerikaan&catid=15:financieel&Itemid=28

 15. Laten we een wedstrijd organiseren voor alle “aluminium complot gekkies” { met dank aan swapje schaamlapje voor deze geuzen naam}

  100 vragen over conspiracytheories

  We maken er een jaarlijks evenement met wisselbeker van.

  Ik schrijf me bij deze in voor de titel meest gestoorde complot gekkie van Nederland

  😉

  • Met TROTS zeg ik hier dat ik me schaar bij de meest gestoorde complotgekkies. Ik doe dus ook een gooi naar de titel.

   • Bring it on!!! 🙂 😉 🙂

  • @Elvetwelve ,ongeveer het zelfde had ik bedacht.
   ” De grote KompleetdenkersQuiz”
   Een leuk filmpje van zeg 20 minuten,en opYoutube zetten.

   Je maakt bijv. een quiz met 33 vragen.
   bijvoorbeeld 4 deelnemers.
   Alles zet je in scene (gewoon zoals het in het echt ook gebeurt dus)en je laat expres de verkeerde antwoorden geven door de eerste drie deelnemers en steeds dezelfde irritant nert die belachelijke antwoorden geeft(in de ogen van zombies)en dat dat steeds het juist antwoord blijkt te zijn volgens quizmaster Martin.

   Bijv vraag 1. Wie landde er als eerste op de maan?
   eerst twee kandidaten geeft foute namen van astronauten en nummer 3 zegt Armstrong en dat blijkt fout en dan zegt Elvetwelve;’De maanlanding was fake!’
   ‘Dat was het juiste antwoord , we gaan door naar vraag 2′

   vraag 2.Hoeveel vliegtuigen zijn er in totaal bij de aanslagen op 9-11 gebruikt,en een kleine hint, dus ook Pentagon en vlucht huppeldepup meegerekend etc.

   Wie zat achter de ramp met de titanic? en waarom?
   Deenemers 1, 2 lummelen iets over rotschild en rockefellers, Martin’ dat kan ik maar half goed rekenen. Elvetwelve antwoordt;’J.P Morgan’ en het was om de federal reserve in te voeren,overigens is de term ‘federal’ misleidend ,het is particulaire handen’
   Dat is goed beantwoord zegt de quizmaster we gaan door naar vraag 3.

   Hoe luidt de latijnse spreuk op het 1 dollar biljet dat begint met Ordo? en wat betekent het?

   Vraag 4: hoeveel satanische bloedlijnen zijn er?

   5 Hoe heet de Engels koninklijke familie eigenlijk echt?

   6. Welke valse vlag operatie(false flag) werd verzonnen om duizenden offers in Vietnam te maken?
   antw.(Bay of Tonkin)

   7 Hoe heette de in transsylvanië woonachtige oudoom van Prins Charles, berucht om zijn bloeddorst?

   8.Wat is Geo-engineering?
   9.Wat is social engineering?
   10. Waar staat MK-Ultra voor?
   11.Welke graad in de vrijmetselarij had de opa/vader van Micha Kat?
   12.Wat is operatie Gladio?
   13.Wie schreef het dagboek van anne Frank?
   14.Hoeveel joden zijn er in de concentratiekampen vergast met cyclon-b?
   15.Hoe heet het priveleger van Monsanto?
   16.Wat is HAARP en wat kun je ermee?
   17.Wat is ELF en wat kun je ermee?
   18. Hoe heet de psy-opper in de 9-11 truthmovement
   die eerst in de jaren 90 koude fusie ontkende en later met een BS verhaal mbt 9/11 over thermite,nanothermite,super nanothermite de hele’1500 architects and engineers’opzette en misleidde.
   Antwoord: Dr Steven Jones.

   19.Wie schreef het boek ‘where did the towers go?’
   20.Wat betekent het woord ‘Al Qaida’
   21.Welke uitvinder ontdekte wisselstroom, afstandbediening,ether-energie etc.etc.
   22. Op welk eiland is de ziekte van Lyme ontwikkeld als biowapen?
   23. Wat bekende Pasteur op zijn sterfbed?
   24. Welk fruit werkt beter tegen kanker dan chemotherapie?
   (antwoord citroen,druivenpitten,abrikozenpittenetc.etc)
   etc.etc etc.
   25. Hoeveel miljoen zou elke aardbewoner krijgen als al het geld van de rothschilds eerlijk verdeeld zou worden?
   (antwoord 65 miljoen)
   26.Wat is plan NESARA en wanneer zou het ingaan?
   etc,etc.

   • nert moet zijn nerd natuurlijk.
    en dat ondanks spellingscorrectie, en de ontbrekende hoofdletters is laksheid.sorry daarvoor.

   • 27.Wanneer en bij welke gelegenheid vond de laatste staatsgreep in Nederland plaats?

    28.Hoe heet de infiltrant die eerst occupy moest kapotmaken, later woordvoerder werd bij ‘het is 2013’en nu geïnfiltreerd is bij de piratenpartij?

    29.Wie was de architect van de Codex Alimentarius? (antwoord;kampbeul Fritz ter Meer)

    30.Wie kwam in de Nederlandsche politiek met het voorstel van de schaamhaar-politie?

    31.Met welke goedkope ‘mineraaltherapie’ is malaria eenvoudig te genezen met 100% resultaat maar weigert het rode kruis dit te gebruiken?

    32.Hoeveel is 0 graad Celsius in Fahrenheid?

    33.Voor wat staat de illuminatie obelisk in Apeldoorn symbool? (antw. The penis of Osiris)

    34.Hoe heet de niet grappige clown die eerst Greenpeace infiltreerde en leidde en nu veel macht heeft in de Nederlandse politiek?

    35.Wat is een vimana?

    36.Welke spreuk moest Ali Baba uitspreken om de grot in te vluchten met zijn 40 rovers?

    37.Hoeveel dagen moesten de Israelieten met de statisch geladen Ark Des Verbonds om de muren van Jericho heenlopen?

    38.Hoe heette de hurricane die plaatsvond op 9/11?

    39.Wat betekent DEW?
    40.Wat is het hoofdbestanddeel van Prozac?(antw.Fluoride)
    41.Wat betekent NLP?
    42.Hoe heet het spul wat tevens als rattengif word gebruikt en wat in drankjes zit als vervanger van suiker?
    43.welke gezonde natuurlijke zoetstof is door de FDA altijd verboden geweest door middel van leugens ten behoeve van de suikerindustrie?
    44.Wie is de woordvoerder van het O.M?
    (antw.Peter R de Vies)

   • Goed je best gedaan, chapeau 🙂

    Wat is de theorie achter 0 graad Celsius in Fahrenheit? Hint je met 32F-graden op iets speciaals, bijv. 33-graads mason die dan onder het vriespunt komt waardoor ze zijn ziel bevriezen in een trans-humanistisch lichaam? 😉

    Als je ook uit de doeken wilt doen waarmee je hint op Ali Baba’s Open Sesame dan kan ik ook weer rustig slapen hehe, thanks!

 16. Martin wil jij de 100 vragen opstellen en quizmaster zijn???

  • Mag ik het themanummer voorstellen?

   Bohemian Rhapsody van Queen vanwege:

   – knipoog naar Bohemian Grove
   – Zoroastrisme, Freddy Mercury’s religie, geen Saturnus 😉
   – de geheimzinnige betekenis van de songtekst die Freddy weigerde te onthullen en dus in zijn graf heeft meegenomen

   Ook al sprak Queen mij tot op heden niet aan, de afgelopen weken dringen de boodschappen wel bij me door. Klinken deze teksten niet als Matrix-link in de oren?

   Is this the real life?
   Is this just fantasy?
   Caught in a landslide,
   No escape from reality.

   Open your eyes,
   Look up to the skies and see

   Ontwaak, kijk omhoog naar de hemel en zie (snap, as above, so below).

   Mama, ooh,
   Didn’t mean to make you cry,
   If I’m not back again this time tomorrow,
   Carry on, carry on as if nothing really matters.

   Mama = Moeder Aarde. Als ik niet (meer) reïncarneer, en dan komt de vernuftigheid volgens mij van het woord ‘nothing’ in as if nothing really matters, namelijk:

   ‘Nothing’ als in zelfstandig naamwoord, het Niets (0). Dus ‘het Niets doet er écht toe’ en dus niet als in: ‘alsof niets eigenlijk uitmaakt’.

   Grappig genoeg maakte ik die taalkundige woordspeling zelf al als subtitel van deel I van mijn boek ‘Nothing has two sides of the same coin’. In de betekenis dus van: ‘Het Niets (Nulpunt) kent juist wel twee zijdes van dezelfde medaille’

   Toevalstreffer, cognitieve dissonantie of spot on?

   I see a little silhouetto of a man,
   Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango?
   Thunderbolt and lightning,
   Very, very frightening me.
   (Galileo) Galileo.
   Galileo Figaro
   Magnifico.

   De schaduw/silhouet verwijst dan naar Platonisme met zijn allegorie van de grot.

   Scaramouche (letterlijk schermutseling), is een sluw en verwaand karakter vaak met zwart masker (denk aan Zoroastrisme) en als b>gentilhomme (Frans voor gentleman) geportretteerd. Gentile, niet-Joods. Anyone?

   In het verhaal doet hij alsof hij Turks is en spreekt, maar ‘is’ gewoon Italiaan. Wat de brug slaat naar Galileo en Figaro, een hebzuchtige ex-slaaf en bang voor zijn meester. Magnifico, edelman van Venetië en yep, stamt van Magnus.

   Bismillah! No, we will not let you go. (Let him go!)

   Bismillah = Arabisch voor ‘in de naam van allah/god’

   Never let me go, oh.
   Oh, mama mia, mama mia (Mama mia, let me go.)
   Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for me.

   Daar kan je alle kanten mee op. Mijn inschatting is de ‘twin brother doctrine’ (Good & Evil), net als in Freddy’s religie waar de evil brother de Lord (Creator) of the Flies is. Wie weet wil hij hiermee ontsnappen uit de Matrix, de fantasie, de fake-reality.

   Nothing really matters,
   Anyone can see,
   Nothing really matters,
   Nothing really matters to me.
   Anyway the wind blows.

   Zoals eerder uitgelegd, ‘Nothing’ als zelfstandig naamwoord ‘het Niets’, wat dus juist wél er toe doet. Bovendien kan ‘matters’ een leuke woordspeling zijn op ‘materie’. Het Niets (Nulpunt) is dus hoe dan ook juist cruciaal.

   Wederom uitgebreide tekst met mijn onderzoeksresultaten, maar misschien wel een (Complot)Theorie van Niets 😉

 17. Het beschuldige, dat is waar het om draait. Wie speelt wie de bal toe? De wereld van corrupte bankiers,zorgmedewerkers, UWV medewerkers, gemeente ambtenaren. Allen in opdracht van een zogenaamde Meerdere. Niemand weet meer waarom? Jammer dat mensen in hun broek schijten om hun baan te behouden en alles er voor over hebben een ander een oor aan te naaien. Hoelang gaan dit soort escalatie’s nog door? Hoelang duurt het voor dat de MASSA het door heeft? Een gifgas hier. Een onthoofding daar. Uit naam van? De wereld is los van mensheid. We maken elkaar af uit naam van, verzin het maar. De wereld draait door. Letterlijk voor geld en macht. Enkel de tv. Wat die jongens verdienen. Ons Matthijs, Paul en vele andere welke niet inverhouding staan met de BALKENENDE norm.
  Wie gaat er wat aan doen?

 18. Wie gaat er wat aan doen wordt gevraagd.
  Het ligt er maar net aan wat voor een baan de mens heeft.
  Er zijn ook banen/beroepen en sectoren waar geen corruptie en leugenaars zijn.
  Hij/zij die heeft gekozen voor een eerlijk beroep mag zich nu een gelukkig mens prijzen.
  Ach ja,waarom ook niet, ik gooi er nog eens wat tegenaan
  Welkom in het leven.

 19. Who draws the crowd and plays so loud, Baby it’s the guitar man. 🙂

 20. @peinzer Welkom in de wondere wereld van de complotgekkies. Ik wil best een middag met een bord op de Dam gaan staan hoor. Ga je mee???

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close