Wie was Romy Nieuwburg en wat is de relatie tussen de moord op Romy en Savannah?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 juni 2017 37 Comments

Een lezer op Facebook kwam met onderstaand privébericht naar mij toe. Ik had dit bericht geplaatst en werd er toch door aan het denken gezet. Met name de vraag of Romy Nieuwburg wel echt heeft bestaan werd geprikkeld. Leest u eerst het bijna bizarre bericht van de Facebook lezer, wiens naam ik hier niet zal noemen. Leest u daarna mijn reactie op dit idee en hoe ik even de moeite genomen heb om Facebookprofielen te onderzoeken. Die zoekactie heeft geen verheldering gegeven, maar eerder meer vraagtekens. Je bent geneigd om je inderdaad af te gaan vragen of Romy wel echt heeft bestaan, zoals de reactie van de lezer suggereert. Hier het bericht:

Een theorie:

Savannah is donderdagmiddag tijdens haar fietstochtje ontvoerd en later dat weekend vermoord (wellicht tbv een elite pinksterofferande (wie weet waar)). Zij kon pas na de offerande worden teruggebracht naar de vindplaats (in de nacht van 4/5 juni.

Het gebied rondom de vindplaats van Savannah werd al om 11.40 zondagochtend afgezet (om te voorkomen dat men daar ook ging zoeken en men het zodoende niet meer als vindplaats kon gebruiken) in afwachting van de latere terugkomst van het levenloze lichaam. De hele zondag is er gerekt met het excuus dat het lichaam met alle voorzichtigheid benaderd werd, tot het lichaam dan eindelijk na middernacht arriveerde.

Romy
Het was eigenlijk de bedoeling dat Savannah zou worden gevonden op de plek waar Romy is gevonden. Deze plek lag iets verder uit de buurt en het was niet waarschijnlijk dat daar in de tussenliggende dagen gezocht zou worden. Men was hier vrijdag op lokatie bezig de later te publiceren foto’s (duidelijk geënsceneerd en onlogisch waarbij forensisch onderzoek word gedaan terwijl er politieagenten doorheen lopen) van de vondst van S te maken, maar dit is waarschijnlijk per ongeluk door de telegraaf opgepikt en gepubliceerd als de vondst van S. Dat was te vroeg immers, S. kon pas na de offerande worden terug gebracht, maar door de publicatie kon men niet meer terug en moest men ad hoc verklaren dat er een ander 14 jarig meisje was gevonden. Dit scenario heeft men door moeten zetten.

Hoewel gecompliceerd heeft men toen de keuze gemaakt een ander slachtoffer te verzinnen door middel van een VicSim profiel. Romy is dus niet echt. Zij is niet meer dan een gesimuleerd slachtoffer. Deze profielen liggen op afroep klaar oa bij een in Nederland gevestigd bedrijf. Dat Romy een VicSim is kan je zien aan de slechts 3 foto’s, 3 condoleances, een vrijwel leeg FB profiel zonder vrienden, een besloten school en uitsluitend verklaringen via de mainstream media van zg een zus, een leraar, vriendin, en moeder of vader….

Om het plausibel te maken dat twee meisjes zijn vermoord is er vervolgens een kleine campagne aan valse berichten in de media verschenen aangaande meerdere vermissingen en “bijna” ontvoeringen. Al deze zaken zullen blijken niet echt te zijn geweest.

Blijft dus over de ontvoering en moord op Savannah. Waarschijnlijk is zij een auto ingetrokken en is iemand uit de auto gestapt en op haar fiets verder gereden om die vervolgens op slot te zetten waar de fiets later is gevonden. In de richting van de bedoelde vondstplaats (die later dus aan Romy is toebedeeld).

Savannah is in de nacht van zondag op maandag teruggebracht naar de andere vindplaats of naar de schouwer waar zij waarschijnlijk door familie is geïdentificeerd.

Beide daders konden snel worden “gevonden” omdat ze geheel verzonnen zijn. Die van Romy kon afgelopen week al worden voorgeleid en bekennen omdat Romy niet bestaat noch haar nabestaanden. De hele zitting kan achter gesloten deuren worden gefaked.

De 16 jarige “dader” van Savannah zal binnenkort worden vrijgelaten en daarna zal de zaak Savannah onopgelost blijven. Inmiddels is er al verkondigd dat de zaak van Savannah “ingewikkeld” ligt.

De vraag is natuurlijk of het bedrijf VicSim echt bestaat. Het bedrijf zou gesimuleerde slachtoffer-profielen leveren. Je kunt je afvragen of zoiets niet een erg vergezocht complot is. Tenslotte zijn er Snapchat filmpjes van zowel Romy (zie hier) als Savannah (zie hier) te vinden. Deze filmpjes werden mij toegestuurd door een lezeres wiens dochter dit via Snapchat had ontvangen. Allerlei vriendinnetjes zouden de filmpjes hebben doorgestuurd, maar de bron is onduidelijk. Het bedrijf VicSim wordt ook wel eens gelinkt aan het 9/11 complot, waarbij ze enkele duizenden nepprofielen zouden hebben geleverd. Laten we het daar nou eens niet over hebben. Bovenstaand scenario is al te bizar genoeg. Ik wilde het echter toch even met u delen.

Laten we eens veronderstellen dat je valse profielen kunt maken. Hoe zou je dat dan moeten realiseren? De technologie daarvoor is er wel. Zo zou je bijvoorbeeld de Snapchat filmpjes vrij eenvoudig kunnen maken door een ander meisje te gebruiken en haar gezicht te vervangen via onderstaande software. Kijkt u maar eens.

Bij een zoekactie op Facebook heb ik mij even gericht op bovenstaand idee van de reageerder op Facebook, namelijk de vraag of het profiel van Romy Nieuwburg nep zou kunnen zijn. Zo stuitte ik op enkele profielen. Het Facebook profiel van Savannah Dekker is gewoon nog actief op het moment van schrijven. Dat had u zelf vast al geconstateerd als u zelf ook gezocht heeft. Op haar Facebookprofiel is ten dagen van het drama of daarna, niets veranderd. De moeder van Savannah is ook vrij eenvoudig te vinden. Op haar Facebookprofiel vinden we veel tekenen van oprechte rouw en verdriet.

Bij mijn eerste zoekactie naar Romy stuitte ik op de Facebook profielen van de vermoedelijke oom en tante van Romy, genaamd Gerard en Sonja. Op hun tijdlijnen is bijzonder weinig te zien over Romy, behalve dat oom Gerard zijn omslagfoto heeft bijgewerkt met een foto waarop Romy te zien zou zijn. Hier ziet u een uitsnijding van die foto, met rechts bovenin de foto zoals wij die in de media gezien hebben. Op de foto ziet Romy er een stuk jonger uit. Dat kan natuurlijk, omdat de oom misschien een foto heeft gebruikt van bijvoorbeeld een laatste keer dat  Romy op bezoek was. Ik moet u zeggen dat de profielen van oom Gerard en tante Sonja er niet heel erg geloofwaardig uit zien. Maar laten we daar niet te veel bij stil staan. Tante Sonja plaatste een achtergrondfoto waarop Romy eveneens een stuk jonger is dan hoe wij haar kennen.

Via (de vermoedelijke) oom en tante van Romy kom je dan bij anderen met dezelfde achternaam uit. Zo kwam ik op de vermoedelijke ouders van Romy: Jeroen en Marion. Zij zijn in 1998 getrouwd en hun profiel lijkt naast die van oom en tante Gerard en Sonja, het meest gelieerd aan Romy. Op de Facebook pagina van (mogelijke) vader Jeroen is een achtergrondfoto te zien met daarop Romy. Ik legde dit vast op onderstaand filmpje. Opmerkelijk is dat er eigenlijk weinig activiteit op de Facebook profielen van beide zichtbaar is. Dit kan natuurlijk zo zijn doordat iemand zijn privacyinstellingen zo heeft gezet dat je eerst ‘vrienden’ moet zijn om foto’s te kunnen bekijken. Beide vermeende ouders hebben een zwarte profielfoto en alleen Jeroen heeft zijn omslagfoto bijgewerkt; dit keer zonder privacy instellingen. Opmerkelijk is dat Romy er ook op deze foto weer veel jonger uitziet dan zoals wij haar kennen uit de media en zoals ze te zien is in het Snapchat-filmpje.

Ook het Facebookprofiel van Romy zelf duikt dan op. Op dat profiel is wel de profielfoto op zwart gezet, maar is niet te zien wanneer dit is gebeurd. Je zou kunnen stellen dat Facebook dit geregeld heeft, maar waarom hebben ze dan niet meteen het hele account opgeheven of een overlijdensbericht geplaatst? U ziet het opmerkelijke profiel van Romy hieronder:

Zou het dan misschien toch mogelijk kunnen zijn dat Romy niet echt bestaan heeft? Het is wel een vrij moeilijk te versmaden complotgedachte, maar als we dan kijken naar in welk dorp Romy op school zat, dan ga je je toch afvragen waarom zo’n intelligent ogend meisje op een school zat voor kinderen met een probleem. De website van de J.H. Donnerschool omschrijft het zelf als volgt [citaatDe J.H. Donnerschool is een gewone school, maar wel speciaal en onderscheidend. Een school voor speciale leerlingen die de grip op zichzelf (tijdelijk) kwijt zijn en dat communiceren door probleemgedrag. Leerlingen voor wie het leren even niet vanzelf gaat. De school bevindt zich in het dorp De Glind. Het dorpje, dat ongeveer 650 inwoners heeft, staat ook bekend als jeugddorp De Glind. Dit omdat het hele dorp is ingericht rondom jeugdzorg. Er wonen ongeveer 120 uit huis geplaatste kinderen. Verder maken ook zo’n honderd kinderen met complexe problematiek gebruik van de voorzieningen. Ruim een kwart van de woonhuizen is een gezinsvervangend tehuis of een huis waar pleegouders kinderen opvangen. De jeugdzorg staat onder toezicht van de Rudolphstichting. Pas sinds kort wonen er ook wat andere gezinnen dan die van zorgverleners in het dorp. Ook de J.H. Donnerschool is een instelling voor kinderen die om allerlei redenen (tijdelijk) niet meer naar een reguliere school kunnen. De Rudolphstichting richt zich op kinderen die “niet meer bij hun ouders kunnen wonen”. Je zou kunnen zeggen dat het dorp De Glind een ideale plek is voor een niet bestaand persoon. Wie kent de kinderen daar?

Ik moet u zeggen dat ik niet weet of de veronderstelling van de lezer aannemelijk is. Ook moet ik mij verontschuldigen voor het openlijk laten zien van mijn Facebook zoekactie, maar die had u zelf ook kunnen doen en dan had u dezelfde dingen gezien. Ik laat het verhaal even bezinken en roep ondertussen iedereen die Romy kent op om maar snel dit verhaal te ontkrachten, zodat we zeker weten dat Romy heeft bestaan en dit verhaal als complot naar de prullenbak kan worden verwezen. Ook hoor ik graag of de veronderstelling dat Jeroen en Marion haar ouders zijn, correct is. Ik hoop van harte dat dit geen duister complot is, want het hele gebeuren rondom Romy en Savannah heeft mij diep geraakt, zoals ik in mijn vorige artikel heb toegelicht. Ik kan bijna niet geloven in een complot, omdat het mij persoonlijk en emotioneel raakt. Misschien heb ik nu zelf gewoon een keer last van cognitieve dissonantie. Toch ben ik wel benieuwd naar meer bewijsmateriaal. Tenslotte is het maar een raar verhaal dat twee meisjes in een straal van 15 km van elkaar dood gevonden worden; dat ze beide vermoord zijn door minderjarige jongens en dat de zaken niets met elkaar te maken zouden hebben. Lees hier het vervolg.

Bron linkvermeldingen: donnerschool.nl ,rudolphstichting.nl 

Gedeeld 10K

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (37)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het profiel van het broertje van Romy (Wesley Nieuwburg) ziet er ook enigszins opmerkelijk en vrij leeg uit. Zijn t-shit met Invictus Games en de verwijzing naar I Am (Lucifer) is ook opmerkelijk te noemen. Invictus doet een beetje denken aan Vicsim..

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Wesley-Nieuwburg.png

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Wesley-Nieuwburg-broertje-Romy.mp4

 2. ZandInOgen schreef:

  Waar was de Amber alert? De moord doet me denken aan de zaak Vaatstra in mei 1999. Wat me sowieso opvalt is dat de meeste moorden in mei/juni gepleegd worden.

  • Martin Vrijland schreef:

   En hoe groot is de kans dat 2 jongens onafhankelijk van elkaar in hetzelfde weekend in dezelfde omgeving 2 meisjes van dezelfde leeftijd vermoorden?

   • Stevan schreef:

    Ik had vanaf het begin het idee dat het iets te maken heeft met de pedofiele elite.
    De Amerikaanse talkshow Dr. Phil was ineens volledig van de buis nadat hij een show besteedde aan deze pedofielenring en daarbij een mogelijke connectie met ons Koninklijk huis noemde.

    Waar deze theorie bizar is kan het zeker wel waar zijn. Ik geloof voor geen moment dat deze ‘moorden’ toevallig waren en met deze theorie kan het idd wel gaan om één moord en niet twee. Dat ze gepleegd zijn door twee jongens geloof ik al helemaal niet. Zo geloof ik ook niets van het verhaal over Marianne Vaatstra.

    De aandacht is volledig afgeleid van het zwarte autootje met de twee mannen erin. Hun tijd geven om te verdwijnen in het niets. Over een paar maanden komen ze tot de conclusie dat de jongens er niets mee te maken hadden en loopt het spoor dood, zoals bij Marianne Vaatstra. Totdat ze iemand vinden die bereid is de schuld op zich te nemen in ruil voor hulp aan de familie.

    Het profiel van Romy lijkt idd nep. Kinderen van die leeftijd delen alles en met iedereen op fb.
    Ik denk echt dat we een groot probleem hebben met een groot pedofielen netwerk bestaande uit mensen die tot de elite behoren. Demmink hoor je ook niets meer over.

    Ze dekken elkaar in want ze hebben allemaal schuld.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Zijn de ouders ook bij deze herdenking? Ik wil niets liever dan aantonen dat bovenstaande complotgedachte onjuist is. Een burgemeester geloof ik niet zomaar (vrijmetselaars).

 4. Martin Vrijland schreef:

  Peter R. de Vries wist het maandag al min of meer te melden

 5. Martin Vrijland schreef:

  Een reactie van een lezer op Facebook:

  “Justitie sluit niet uit dat er in de zaak rond de dood van het meisje Savannah uit Bunschoten meer aanhoudingen worden verricht. Dat zei hoofdofficier van justitie Midden-Nederland Jet Hoogendijk donderdag in het tv-programma Jinek op NPO 1.”
  BIZAR:
  ”Dit is zo bizar, dit maak je niet vaak mee: twee vergelijkbare moorden in een weekend.” Het Openbare Ministerie (OM) dacht aanvankelijk met één dader te maken te hebben, zei ze. ”Pas in de loop van zondagavond bleek voor ons pas dat het een bizar toeval was.”
  #Bron: http://www.nu.nl/…/justitie-sluit-meer-arrestaties-in-zaak-…
  Even voor uw duidelijkheid, dit verhaal rammelt nog meer dan de bewoners in Groningen. Want de politie/OM en de kranten vertelden ons toch al vrij snel dat de zaken niets met elkaar te maken hadden.
  #SAMENVATTING:
  #Donderdag slaat de familie Dekker alarm dat hun dochter van 14 verdwenen is, “en ze zou toch echt voor het eten thuis komen”. Dit was in te zien op de Facebook pagina’s van vader en moeder Dekker. Helaas deed de politie weinig tot niets, en volgens eigen zeggen was ze niet in levensgevaar.
  ‘S Avonds vindt de politie al haar zwarte Cortina fiets aldus Opsporing
  #Bron: https://opsporingverzocht.avrotros.nl/…/za…/savannah-dekker/
  #Vrijdag wordt uit het niets een nog onbekend meisje gevonden. Dit door een passant welke zijn hond aan het uitlaten was rond de klok van 17:00, aldus diverse mediakanalen. Waarna de De Telegraaf denkt te moeten melden dat het hier gaat om Savannah. Waarop de moeder van Savannah het volgende deelt op #Facebook: “Heel fout dit van de telegraaf!! K#tkrant”. Het ging hier namelijk om een tot dan toe onbekende 14 jarige meisje, genaamd Romy.
  Ook werd er deze dag de fiets gevonden van Savannah, zo meld RTV Utrecht: “De zwarte Cortina-fiets met een zwart kratje voorop werd vanmorgen in Hoogland gezien. De fiets stond op slot, enigszins verstopt bij een boom langs de Bunschoterstraat, ter hoogte van de Monseigneur Van de Weteringstraat. Enkele tientallen meters verder is een bushalte”
  #Bron: https://www.rtvutrecht.nl/…/fiets-bunschotense-savannah-gev…
  Dat is best vreemd, aangezien hij al een dag eerder werd gevonden volgens de woordvoerder van de politie “Bernhard Jens”
  Nog steeds is de politie van mening dat er geen grootscheepse zoek actie opgezet hoeft te worden.
  De vader besluit zelf op onderzoek uit te gaan.
  RTL Nieuws weet het volgende te melden: “De vader stuitte tijdens zijn zoektocht op de politieafzetting”, meldt een politiewoordvoerder”
  Dan liggen de zoek locaties vrij dicht bij elkaar lijkt ons.
  #Zaterdag ontbreekt er nog ieder spoor van Savannah en staan er ook geen grote zoekacties gepland, aldus NOS. Ook denkt de politie dat de vermoorde Romy en vermiste Savanah niets met elkaar te maken hebben.
  Hier weet de NOS pas een dag later na de vondst verslag van uit te brengen, maar dat de zaken “NIETS” met elkaar te maken hebben wordt ons nu al duidelijk gemaakt. Onder andere door de NOS: http://nos.nl/…/2176428-omgebracht-meisje-gevonden-in-achte…
  Uiteraard was ook hier nog steeds geen grote zoek actie naar Savannah nodig, want haar fiets was 2 dagen eerder al gevonden, verscholen achter een boom, meters verwijderd van een bushalte en er was inmiddels al een leeftijdsgenootje gevonden.
  Een 17 jarig meisje werd klem gereden in Spakenburg. Dit weet de Telegraaf te melden en deze melding word serieus genomen door de politie.
  #Bron: http://m.telegraaf.nl/…/28306215/auto-reed-meisje-klem-in-s…
  Er kwam ook een melding binnen van een 12 jarig meisje wie hulp zocht bij voetballers op een terras. Dit werd zondag bekend gemaakt door de Telegraaf.
  #Bron: http://m.telegraaf.nl/…/%E2%80%99meldingen-verdachte-auto-s…
  De politie gaat ondanks deze melding uiterst zorgvuldig te werk en er wordt geen alarm geslagen.
  #Zondag wordt er een grootscheepse zoekactie voor Savannah gehouden, waar circa 700 burgers aan meewerken. De politie zoekt niet mee aangezien er geen vermoedens bestaan dat Savannah in de buurt is, of in die buurt zou moeten zijn. Aldus RTV Utrecht: https://www.rtvutrecht.nl/…/honderden-mensen-zoeken-mee-naa…
  De NOS weet zelfs te melden dat de politie niet eens uitgaat van een misdrijf: http://nos.nl/…/2176528-honderden-vrijwilligers-zoeken-naar…
  Rond de middag komt er een melding dat er een stoffelijk overschot is gevonden in Bunschoten. Dit door een passant welke zijn hond aan het uitlaten was. Dit bleek Savannah te zijn die in de sloot bij industrieterrein de Kronkels verborgen lag.
  Nog steeds ziet de politie en het Openbare Ministerie geen verband tussen de 2 dodelijke slachtoffertjes. Wel worden er in de nacht van Zondag op Maandag 2 vermoedelijke daders/verdachten aangehouden.
  #Maandag komt er meer naar buiten over de verdachten. Het gaat hier om een 14 jarige boerenzoon uit Lunteren, en een 16 jarige treinfanaat uit Den Bosch, aldus de NOS http://nos.nl/…/2176679-twee-tieners-aangehouden-in-onderzo…
  Hier wordt wederom gezegd dat de zaken niets met elkaar te maken hebben. Wat het daarom ook zo vreemd maakt dat nu.nl (9-6-17) beweert dat het Openbare Ministerie er steeds vanuit ging dat er maar 1 dader was. Terwijl er toch telkens vermeld werd dat de zaken niets met elkaar te maken hadden.
  #MERKWAARDIG:
  “Het was vooral de familie zelf die via social media aandacht vroeg voor de verdwijning van hun dochter. Maar volgens de politie zijn de beslissingen die de recherche maakte weloverwogen. Zo heeft Burgernet alleen zin als bewoners in een specifiek gebied kunnen uitkijken naar iemand. Maar toen de politie de verdwijning als urgent aanmerkte, waren er al aanwijzingen dat ze niet meer in Bunschoten was. Ook Amber Alert is niet ingezet omdat de politie geen indicatie had dat het leven van Savannah direct in gevaar was.”
  #Bron: http://www.ad.nl/…/politie-sloeg-bewust-geen-groot-alarm-t…/
  Waarom rammelen de verhalen en waarom zien we telkens structurele fouten in de vermeldingen van alle kranten en nieuwsuitzendingen. De fiets werd niet Vrijdag gevonden maar direct Donderdag al. De zwarte auto is ineens niet meer ter sprake. De verdachten werden niet de volgende dag, na de vondst op Romy’s stoffelijk overschot, opgepakt maar pas in de nacht van Zondag op Maandag. Waarom ging de Recherche er vanuit dat er 1 dader was en ons vermelden dat de zaken los van elkaar stonden. Waarom deed de politie niet mee aan de zoekactie en vermoedde zij dat Savannah nog in leven was.
  Dit verhaal is nog lang niet uitgeschreven….

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/vindplaatsen-Romy-en-Savannah.png

 6. Martin Vrijland schreef:

  Een reactie van een lezer via de email:

  “Er zou sprake zijn van een donkere auto met twee mannen daarin – zoals in Spakenburg op woensdag 31 mei – die meisjes lastig valt. En nog een melding op 3 juni in Soest waar een meisje van jaar of 13 achtervolgd werd door 2 lichtgetinte figuren in een klein donker autootje, waarschijnlijk een Volkswagen Polo. De politie is bekend met diverse signalen hierover vanuit de omgeving.”

  Hoe is Savannah vanaf de bushalte terechtgekomen op het industrieterrein? We nemen aan dat ze niet op een bus is gestapt die donderdagmiddag, want met zoveel publiciteit zouden er absoluut mensen geweest zijn die haar herkend zouden hebben. En al zou ze wel met een bus zijn gegaan, wat heeft een meisje van 14 te zoeken op een industrieterrein?

  Hoe heeft die 16-jarige jongen uit Den Bosch ooit Savannah op dat industrieterrein gekregen? Hij kan geen auto hebben gehad, vanwege zijn leeftijd. We nemen aan dat hij ook niet op de brommer uit Den Bosch is gekomen.

  Eigenlijk de enige logische manier om op dat industrieterrein terecht te komen is met een auto.

  Naast de twee vermoorde meisjes hebben er zich nog twee incidenten voorgedaan met jonge meisjes in datzelfde gebied.

  Op zaterdagmiddag bij een 12-jarig meisje uit Soest dat op de fiets reed en werd achtervolgd door een zwarte Volkswagen Polo.

  Een van de voetballers, die anoniem wil blijven: ,,Ze vroeg of ze bij ons moest komen staan omdat ze bang was. Wij vroegen wat er aan de hand was en toen zei ze dat de twee mannen in de kleine zwarte Volkswagen Polo achter haar aan waren gereden. Ze had zich omgekeerd om weg te fietsen en toen keerde de auto ook om en reed met haar het doodlopende straatje in.”

  Het meisje zegt:

  Ik kon de chauffeur niet goed zien, maar ik heb de bijrijder goed kunnen bekijken. Een getinte jongen met krullen. Hij had ook een haarbandje in.

  Een dag voordat Savannah verdween, gebeurde er het volgende in Bunschoten:

  Een 17-jarig meisje is woensdagmiddag in de Bunschotense wijk Koenraadswetering achtervolgd door een auto. Het meisje fietste door de buurt, dat gelegen is aan de rand van het dorp bij de Oostelijke Randweg. Volgens de politie wist het meisje te ontkomen, maar was ze erg bang. Het signalement dat ze de politie gaf was dat de achtervolger een man met baard was.

  Volgens meerdere berichten zou het hier ook gaan om een kleine zwarte auto.

  In een klein gebied in Nederland vinden binnen enkele dagen vier incidenten plaats met jonge Nederlandse meisjes op de fiets. Twee van de vier overleven het niet en worden dood aangetroffen. De andere twee vertellen beiden over een kleine zwarte auto en een getinte man met krullen en man of mannen met baarden.

  En wij worden geacht te geloven dat deze twee moorden niets met elkaar te maken hebben. Dat al het bovenstaande op louter toeval berust?

  Dat wij maar moeten geloven wat burgemeester Van de Groep van Bunschoten zegt: Verder zei hij dat het een ‘geruststelling’ is dat er vermoedelijk geen verband bestaat tussen de dood van Savannah en die van Romy: ,,dat er niet iemand lukraak meisjes van de fiets trekt.”

  We zijn natuurlijk ook de moord op Marianna Vaatstra nog lang niet vergeten. Ook daar was sprake van een jong Nederlands meisje en een fiets. Ook daar was/is sprake van list en bedrog door politie en Justitie om de werkelijke daders buiten schot te houden.

  • Notis schreef:

   Toevallig tot net voor deze ontvoering en moord een hoop andere ‘bewegingen’! Voor de afleiding en voor de disinfo…

   Ja hoor, getinte mannen. Las ook in krant mannen in zwarte auto met een donker baardje. Tja, waar doet mij dat aan denken? Eens kijken! Aan een Zweed, een Japanner? Nee, fout. Een Nederlander? Ook fout. Ok Arabisch dan? Aha u bent warm.
   Wacht eens even er moest vantevoren al wat onrust gezaaid worden en de Islamistische bevolking in diskrediet gebracht. Heel mooi, 2 vliegen -wat zeg ik- 3 vliegen in een klap!

 7. Martin Vrijland schreef:

  Ineens is het gezegde verandert in “toeval bestaat”

 8. Martin Vrijland schreef:

  Een interessante melding in de Facebook groep ‘Hulp diensten Amersfoort alleen maar nette mensen’ van afgelopen vrijdag 9 juni:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/camera-beelden-Savannah-industrieterrein-Kronkels.jpg

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Een boerenzoon en een treinfanaat…..huh…. ??
  Het beroep van de vader van de treinfanaat doet er niet toe en de hobby’s van de boerenzoon ook niet.

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Het O.M weet te vertellen dat ze niet weten of Romy bij de dader in de klas zat.
  Is natuurlijk ook niet belangrijk om uit te zoeken hoe goed ze elkaar kenden.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Is ook heel moeilijk om zoiets uit te zoeken natuurlijk. Al knap dat ze hebben uitgezocht dat ze op de zelfde school zaten. Vraag me af of er ook moeilijk lerende rechercheurs bij het onderzoek zijn betrokken.

   • Martin Vrijland schreef:

    Inderdaad..dit meldde de gelderlander op 6 juni [citaat]:

    Romy, ook 14, woonde in Hoevelaken. Haar lichaam werd vrijdagavond gevonden in een sloot in een natuurgebied in Achterveld. Wat er precies is voorgevallen is nog altijd niet duidelijk. Maar Romy en de jongen die nu verdacht wordt betrokken te zijn bij haar dood, zijn in elk geval geen onbekenden van elkaar. Een vriend van hem had twee jaar geleden enige tijd verkering met Romy. Zij maakten samen video’s en deelden die op YouTube.

    Ook is de verdachte bevriend met een jongen die op de J.H. Donnerschool zit. Dat is dezelfde school als waar Romy vrijdagmiddag om 15.00 uur voor het laatst werd gezien. Vermoedelijk zaten de boerenzoon en Romy niet bij elkaar op school; de directeur van de Donnerschool was hiervan zondagmiddag in elk geval nog niet op de hoogte. [/einde citaat]

    Waarom weet een directeur niet onmiddellijk of de jongen wel/niet op de school zat? Dat is toch een kwestie van even in het digitale leerlingenbestand een zoekactie te doen!

 11. ZandInOgen schreef:

  Wat heeft de politie gedaan om de mobiele gegevens te peilen? In deze zaak kon het wel..
  http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170118_00034477/politie-vond-ikram-dankzij-technische-hulpmiddelen

 12. Camera schreef:

  De interviewer heeft iets weg van een figuur dat zit te vissen naar emotie na een nederlaag van een partijtje softball…

  Eerst laat het RD ze langs fietsen en dan 1 voor 1 worden ze geinterviewd, rare pikante scene

 13. Notis schreef:

  Helemaal eens met de veronderstellingen dat we hier met een ongeloofelijk toeval hebben te maken, om niet te zeggen een Duivels-toeval!!!

  1) op de foto van Romy(zie boven) heeft ze haar hand zo onder haar kin dat haar pink en duim iets omhoog staan en de duim wat lager haar kin raakt. Zou dat het duivelsteken kunnen zijn, vraag ik me af?

  2) inderdaad veel moorden in mei/juni (Vaatstra nacht 1 mei, 1999 ookwel bekend als Walpurgisnacht bovendien 999 =ca 666). Julian en Rubin ca 7 mei 2013)

  3) onderhandelingen kabinetsformatie met hr Klaver, Pechtold e.v.a.: moeten er soms wat “nieuwelingen”worden ingewijd (lees: gechanteerd)?

  Tot slot waarom is dit zo ‘knullig’ uitgevoerd, als het opzet is? Waarom niet gewoon zo,n ‘onbekend’ kind uit een of andere jeugdzorg instelling of vluchteling weeskind zonder ouders, die met honderden hier de grens (en de rest van Europa) overkomen??
  Zou het zijn dat dit soort Satanische rituelen een openbaar karakter moeten hebben, volgens de regelen van dit soort duivels-occulte (bijgelovige dus) klupjes??

 14. Martin Vrijland schreef:

  Zojuist gepost op Facebook:

  Met betrekking tot mijn artikel over de zaak Romy en Savannah de volgende mededeling.
  Voor alle duidelijkheid en nogmaals: ik heb een theorie van een lezer gepubliceerd en zelf aangegeven moeite te hebben daarin te geloven. Wel heb ik het beschreven en onderzocht of er plausibiliteit in het verhaal zou kunnen zitten.
  Ik kan mensen die zeggen Romy te kennen, pas serieus nemen als ik duidelijk bewijs heb. Er zijn bijvoorbeeld her en der nogal eens nepprofielen te constateren. Ook is er indicatie dat er mogelijk een marketingbureau achter bepaalde reacties zit. Dat ben ik aan het onderzoeken. Hoewel er duidelijke indicaties zijn dat Romy bestaan heeft zijn er nog veel vragen over. Zo kan ik soms bijvoorbeeld niet met zekerheid zien wie een bepaalde reageerder is en moet ik maar afgaan op zijn/haar woord en blind vertrouwen dat hij of zij de waarheid spreekt. Het is dus vaak onduidelijk of profielen wel echt zijn. Reacties zouden geloofwaardiger zijn als die niet gepaard gaat met gescheld of getier.
  Foto’s zouden bijvoorbeeld veel bewijzen, maar ook niet alles gezien de technologie en software die op de markt is (zie mijn laatste artikel met een voorbeeld daarin). Ik denk dat het complot dat “Romy niet zou bestaan” snel uit de wereld is als er voldoende bewijs daartoe is.
  Dan blijven er nog een hele berg andere vragen over. Tenslotte is een schuldbekentenis niet slechts en alleen voldoende voor een veroordeling. Iemand kan bijvoorbeeld onder druk bekennen. Er moet steunbewijs zijn. Het mag toch duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met bizarre toevalligheid: 2 meisjes van 14 in het zelfde gebied vermoord door twee jongens in dezelfde leeftijdscategorie en dat alles in hetzelfde weekend.
  Het is dus zeer begrijpelijk en logisch dat mensen zich af gaan vragen of er hier iets groters achter zit. Ik begrijp de geëmotioneerde reacties wel als Romy echt de dochter van Jeroen en Marion is en echt bestaan heeft. Er mag echter ook begrip zijn voor de grote hoeveelheid mensen met vraagtekens. Ik denk dat er terecht vragen gesteld worden. Dat dit leidt tot een complotgedachte zoals voorwoord in mijn laatste artikel, als toegezonden door de lezer, is dan ook niet vreemd. Als ontkracht wordt dat Romy niet zou hebben bestaan, is dat alleen maar gewin. Er zijn veel vraagtekens en als die 1 voor 1 weg gestreept kunnen worden is dat positief. Ik ga dan ook niet in op scheldpartijen. Dat slaat ook nergens op, want ik verwoord in mijn laatste artikel de complotgedachte van een lezer. Redelijke en rustige reacties en goede onderbouwingen leveren veel meer op. Ik ga in op onderbouwingen en bewijs; niet op gescheld.
  Het geschreven artikel heeft inmiddels geleid tot direct contact in de vorm van redelijke en respectvolle communicatie van beide kanten en het is te hopen dat dit tot meer zinvolle informatie leidt.

 15. Alert schreef:

  Hoe groot is de kans dat een en dezelfde ‘dadergroep’ de dood van de twee meiden op hun geweten heeft? De kans is ontzettend groot. Het zal met de jaren een openbaar karakter gaan krijgen, zoals ingecalculeerd wetende dat de maatschappij zeer drastisch zal veranderen in overeenstemming met hert plan van Kalergi. Net zoals rond de moord en verkrachting op Marianne Vaatstra sprake is van daderkennis en alles onder het tapijt moest, zo ook in de zaak van Romy en Savannah zal alles onder het tapijt geveegd worden. Voer voor speculatie hebben ze zelf gezaaid via hun mediakanalen. De zus van de vader van Savannah had al vrij snel opgemerkt dat ‘ze’ een spelletje spelen.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Boodschap aan geschokte medeburgers die denken dat er complotgekkies zijn die overal wat achter zoeken.
  Het is wel te begrijpen als mensen niet kunnen geloven dat het zaakje stinkt. Dit komt dan doordat u zich blijkbaar nooit verdiept heeft in de smerige zaakjes waar onze overheid tot zijn nek inzit.Er zijn te veel voorbeelden op te noemen qua doofpotten en complotten. Ik ga ze dus ook niet opsommen.
  U kijkt nog steeds naar het NOS journaal omdat u niet in de gaten heeft dat het NOS journaal zelf heeft meegewerkt aan een hoax met Tarik Zahzah. Als u denkt dat dit onzin is wordt het tijd om wakker te worden.Als u zich er goed in heeft verdiept zult u geen reden zien om nog naar het NOS journaal of andere reguliere nieuwskanalen te kijken.De zender programmering van die avond was al aangepast. Tijd om NU wakker te worden lieve landgenoten.Waarschuwing: Uw wereld zal op zijn kop staan als u eenmaal de cognitieve dissonantie periode doorheen bent gekomen.Om in termen van de matrix te spreken, u kunt kiezen voor de rode pil of de blauwe pil, maw,u kunt er voor kiezen om de waarheid niet te willen weten, of u kiest ervoor om in the rabbithole af te dalen. Neemt u maar van ervaren complotonderzoekers aan dat deze zaak van Romy en Savanna absoluut geen toeval is.
  Er klopt te veel weer niet. Een satanische opoffering zou hier helaas weer het geval kunnen zijn.
  En dan zijn er hooggeplaatste figuren bij betrokken en dus spelen justitie,politie en de media het spel gewoon braaf mee. Het zal voor u moeilijk zijn te geloven dat dit soort dingen zich in Nederland afspelen, maar dat komt omdat u uw hele leven al gehersenspoeld bent.Daarvoor hebben we TV en leerplicht.

  • Notis schreef:

   http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-moord-savannah-stond-op-dag-vermissing-voor-rechter~ad5605c4/

   Even kijken welke fam Dekkers er in en om bunschoten zo zijn. Zo te zien allemaal redelijk ontwikkelde en goed(?) boerende mensen. Management, assurantien, info-management, tandarts e.d.
   Dus voldoende geequipeerd en financieel sterk om -indien nodig- allerlei rechtszaken tegen wie dan ook te voeren ivm gebrekkige info voorziening, achterhouden bewijsstukken en ‘second opinion’ echt onafhankelijk onderzoek en niet de ‘beroemde’ of moet ik zeggen beruchte NFI autopsie rapportages zoals in de zaak Anass b.v.,o.a., o.m.!

   Dat de zaak een luchtje heeft of beter een uur in de wind stinkt lijkt mij zo goed als zeker. Het gedraai op de tv, de tegenstrijdige berichtgevingen, de faceboeken die zo lijkt het in allerijl zijn opgesteld en redelijk ongeloofwaardig zijn voor het gemiddelde facebook gebrui van 14-jarigen spreekt boekdelen.

   Even terzijde (heeft misschien er niets mee te maken) Iemand nog specifieke gedragsveranderingen opgevallen bij de groep/troep die betrokken is met de huidige verdomd lang durende kabinetsformatie??
   Pechthold en Buma bv lijken mij al volledig in het ‘bakje’ , Klaver en anderen misschien nog niet?
   Maar goed alle gekheid op een …we moeten niet in AL die gekke(!) complotten geloven, toch? 🙂

   nee, geen nieuw complot zo van

   • Camera schreef:

    @Notis

    Het autopsi rapport inzake Anass is gelekt inderdaad, normaal gesproken wordt er tegen degene (de ouders of anders) duidelijk gezegd dat het strikt persoonlijk is.

    We kunnen het ook eens omdraaien, wat was de reden dat het autopsi rapport toen gelekt is?
    Je hoort er overigens niets meer over terwijl het duidelijk een krankzinnige zaak is, het is jammer(belachelijk) dat, als je geen familie bent van slachtoffer je niet echt op onderzoek mag gaan, ja, het mag wel maar ze laten je expres tegen een betonnen muur aanlopen… Daar is deze blogger Martin en anderen ook wel achter gekomen

 17. Ikbenwakker schreef:

  De NWO in wording. Iedereen straks aan de RFID-chip. Je kan nu al ruimschoots gevolgd worden. GPS-tracking, 500 klantenpasjes, Facebook dat meldt “het ziet er naar uit dat u bij ….. bent”.
  Maar die chip is nog een laatste stap richting Total Control.
  Veiligheid in ruil voor uw vrijheid.
  Om dit te zien zou u eens de film The Circle moeten kijken. Daarin worden de ‘voordelen’ uitgelicht: criminelen kunnen makkelijker worden opgespoord. U weet ten allen tijde waar uw kinderen zich bevinden. Etc.

  Go educate yourself and trust nothing and nobody.
  Do the research.

 18. Notis schreef:

  @Camera Als het gelekt is kan dat om 2 redenen bewust zijn gedaan (uiteraard niet als er een dappere klokkenluider binnen het NFI dit heeft gedaan met gevaar voor eigen leven of baan. Ergo de 3e reden):
  1) De bevolking verder op stang jagen of disinformatie verspreiden, men (onder)zoekt verder in de verkeerde hoek, wat veel tijd kost zodat momentum van reageren van de bevolking op grote schaal verloopt. Overigens is het een feit dat de bevolkiing sowieso bijna nooit echt reageert. Te dom, te lui, te laf? Wie zal het zeggen, misschien ook te niet-geinformeerd.
  2) Het Satanisch ritueel volledig voltrekken, want wat ik heel vaak zie dat deze zwarte elite toch symbolen ‘lekt’ of laat zien,om hun ‘handtekening’ te zetten. De schapen moeten meestal onbewust of zoals Martin vaak zegt via NLP en/of andere hypnose technieken dit ingeprent krijgen, zo van wij zijn de baas en wees maar bang van ons. Ik noem het het leiders-syndroom of beter gezegd het lijders-syndroom dat wij vanjongs af aan met de paplepel ingegoten krijgen. Zie ook kloningshuis : Er staat altijd wel iemand ‘boven’ jou, zo niet de ouder, danwel het hoofd, de directeur, de rechter, de kloning en tenslotte het geweld([politie+ leger).

  Vergeet niet dat dit paedofilie/beijgelovige zooitje een zeer gesloten bastion vormt. Wie klikt is af ofwel dood en wel morsdood. In het gunstigste geval ontslagen/uitgestoten/’verkreupeld’ of wat dan ook.

 19. Ikbenwakker schreef:

  Waarom is de doodsoorzaak niet naar buiten gebracht van die meisjes?
  Ze zijn al ter aarde besteld, dus het moet bekend zijn.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten