Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

Over mij

pasfoto3Zoals velen wellicht al weten is Martin Vrijland het schrijvers-pseudoniem dat ik koos toen ik begon met schrijven. Omdat ik wist dat ik over onderwerpen zou gaan schrijven die tot weerstand zouden leiden, leek het mij beter om mijn naasten hier niet mee te belasten. Na jaren lang in de commercie te hebben gewerkt besloot ik mij in 2012 te gaan richten op schrijven; iets wat ik nooit eerder gedaan had, maar waarvan ik het gevoel had dat het noodzakelijk was. Ik vroeg mij af waarom er zo weinig mensen doorhadden dat ze praktisch full time voor gelogen worden door media en politiek. Er werd maar weinig geschreven over dergelijke misstanden en daarom voelde ik mij gemotiveerd om hier aan te beginnen. Economisch was dit wellicht niet een heel verstandige keuze, want het zet financieel geen zoden aan de dijk.

Al snel ontdekte ik dat wanneer je een kritisch geluid laat horen in deze maatschappij, je kop eraf moet. Het volk moet simpelweg geloven wat de elitaire regenten willen of je wordt compleet onderuit gehaald, waarbij geen middel wordt geschuwd.

Het proces van zwartmaken van mijn persoon is ooit begonnen in de Anass zaak. Ik liet de moeder van Anass in vertrouwen mijn paspoort zien en gaf aan onder een pseudoniem te werken, omdat ik mijn familie en kind niet wilde belasten met mijn “in het oog springende” schrijfwerkzaamheden. Toen zij mij probeerde te motiveren geen contact meer met de vader van Anass te hebben en ik haar eis niet inwilligde (in het kader van onafhankelijk onderzoek) besloot zij mijn echte naam aan de verschillende blogs te geven die op dat moment al bezig waren met zwartmaken. Daarop volgde een enorme smaad- en lastercampagne gesteund door een gretig meewerkende rancuneuze ex. Lees meer over de achtergrond in dit artikel of in deze aangifte.

Het heeft in feite geen enkel nut om verhalen van mishandeling tegen te spreken, omdat mensen dit altijd zomaar kunnen roepen. Als je echter de naam Martijn Alberda intoetst in Google verschijnt er een enorme waslijst van websites die smaad en laster tegen mij pleegden. Ruim een jaar na de aangifte tegen al deze websites zegt de recherche nog steeds met onderzoek bezig te zijn. Het is wel duidelijk dat er blijkbaar geen belang is om er voor te zorgen dat deze smaad en laster verdwijnt. Het heeft er alle schijn van dat justitie en de overheid wel prima vinden dat dit plaatsvindt. Sterker nog; het wordt steeds duidelijker dat het overheidswerknemers zijn van wiens hand deze smaad en laster komt. Dan heeft de recherche toch een dilemma, want je kunt niet de door jouw betaalde “trollen” juridisch aanpakken. Dit houdt waarschijnlijk in dat als ik over een jaar opnieuw bel, de zaak nog steeds in onderzoek ligt en men er op hoopt dat er dan voldoende schade is aangericht om deze Martijn Alberda a.k.a. Martin Vrijland, uitgeschakeld te hebben.

Het bestaan van deze door de staat gefinancierde “trollen” (definitie voor iemand die in het geniep werkt), bleek onder meer uit een vacature die recentelijk op de website van het Ministerie van Justitie verscheen. Doorgaans ronselt de AIVD echter al mensen tijdens hun studie, waardoor zij geen vacatures hoeven te plaatsen. Na een recente aanval op mijn persoon ontmaskerde ik zo iemand. René Voogt van de website ‘hetuurvandewaarheid’, was zelfs op LinkdIn te vinden als medewerker van het Ministerie van Justitie en is ook weer dik bevriend met Mascha Roedelof die deze week nog een poging deed om mijn persoon aan pedofilie te koppelen in de zaak van Irme van der Heijden (de moeder van Hans). Dit even illustratief voor de werkwijzen van de overheid.

De waslijst aan smaad en laster tegen mijn persoon die op het internet te vinden is varieert van mishandeling, tot gevangenisstraf en oplichting [citaat] ..zo lieten we bijvoorbeeld zijn gevangenisstraf en de mishandeling van verschillende ex vriendinnen nog even achterwege. Nooit heb ik deze verhalen weerlegd, omdat ik er vanuit ging dat de meeste lezers wel zouden begrijpen dat dergelijke verhalen verspreid worden om een vrije schrijver kapot te maken. In de praktijk blijkt jammer genoeg niet iedereen hier zelfstandig op te kunnen komen. In dat kader plaats ik deze toelichting.

Een gevangenis heb ik nog maar 1x van binnen gezien op basis van een valse aangifte waardoor ik een dag in voorarrest mocht zitten. De rechter deed hiervan vrijspraak, omdat zelfs de officier vrijspraak eiste nadat hij had geconstateerd dat de getuigen tegenstrijdige verklaringen hadden afgelegd. Nog een andere keer zat ik ongeveer een uur in een politiecel, nadat een ex voor de ogen van toekijkende kinderen borden naar mijn hoofd gooide en ik in een afweerreflex haar hoofd raakte wat resulteerde in een blauw oog. Officieel staat dit dan genoteerd als mishandeling en hiervoor krijg je een boete. Ik had ook een rechtszaak aan kunnen gaan, maar koos op dat moment voor toegeven en afhandeling via betaling van een boete. Die staat genoteerd. Al het andere wat men roept is zuiver zwartmakerij wat kan worden vergeleken met de zwartmakerij aan het adres van de vader van het uit huis geplaatste jongetje Hans.

In sommige titels van artikelen die mij zwart maken staat het woord ‘oplichter’. Dit baseert men vermoedelijk eveneens op verhalen van de genoemde rancuneuze ex die met de schrijvers van deze smaad en laster in contact trad na een online oproep. Deze dame informeerde de genoemde blogs met halve waarheden, verdraaide voorstellingen van zaken en leugens. Zo werd bijvoorbeeld gesteld dat ik creditcardfraude zou hebben gepleegd bij een ex-werkgever genaamd De Jager. Het leek mij wel eens tijd om een voorbeeld van de triestheid van al deze verhalen te laten zien en aan te tonen dat het hier duidelijk bewuste ‘zwartmakerij’ betreft. De genoemde ex heeft waarschijnlijk de indruk willen wekken dat ik mijn zakelijke creditcard privé misbruikte, omdat zij mij deze creditcard wel eens zag gebruiken. Het verhaal is echter dat dit gebruik simpelweg in goed overleg gebeurde. De reden van vertrek bij deze firma was niet fraude, maar gewoon het feit dat ik een betere baan kon krijgen als internationaal salesmanager. De directeur van het bedrijf is zelfs meerdere malen bij mijn nieuwe werkgever op bezoek geweest en wij hebben nog gezamenlijk projecten aangeboden. Het privé gebruik van de creditcard is aan het einde van mijn dienstverband verrekend conform afspraak. In onderstaande email ziet u hoe dat gegaan is.

MartijnAlberda_oplichter

Ook de website Klokkenluideronline van Micha Kat begon met smaad en laster tegen mijn persoon. Micha Kat begon hier echter mee nadat ik hem ontmaskerde als media hitman voor de maffiagroep Poot. In een radio uitzending van 4 april gaf Micha Kat zelf ruiterlijk toe dat er een samenwerking was met veroordeeld Amerikaans meester-afperser Jack Abramoff. Hij betitelde dit als ‘kwaad met kwaad bestrijden’. Op de website Veterans Today komt de naam van Jack Abramoff prominent naar voren in een afpersingsnetwerk dat gebruik maakte van pedofilie. De website meldt: Veroordeeld Lobbyist Jack Abramoff voorzag mannelijke en vrouwelijke congresleden en senatoren in de VS van heteroseksuele-, homoseksuele-, lesbienne-, biseksuele- en kind-prostituees. Zo werden tal van congresleden, mediamensen en officials gecompromitteerd en chantabel gemaakt. Hierbij maakte hij gebruik van drie hotels in Washington. Dat deze maffiagroep Poot jarenlang tegen het kindermisbruik van Joris Demmink streed en uiteindelijk een samenwerking aanging met iemand die veel ergere zaken op zijn kerfstok heeft is ongelooflijk. Het feit dat ik dit aan het licht bracht leverde de smaad en laster aan mijn adres uit monde van Micha Kat op. Een Kat in het nauw maakt blijkbaar rare sprongen.

Natuurlijk zullen de betreffende websites en betaalde overheidstrollen hun best blijven doen om vrije denkers en vrije schrijvers als ondergetekende te blijven terroriseren en zwartmaken. Binnenkort kom ik echter met een overzicht van vele overheidstrollen en het proces van ontmaskering van de AIVD’ers is in werking gezet. Er zijn namelijk meer mensen die de leugens zat zijn. Er lopen veel infiltranten rond. Deze lijst is echter nog in ontwikkeling en ik zal de juiste timing afwachten. Iedereen die niet meedoet in de verradersrol en betaald wordt door de staat, wordt via boven omschreven methodes getorpedeerd en uitgeschakeld. Hoewel Nu.nl recentelijk berichtte dat Engelse geheime diensten dit doen, wordt steeds duidelijker dat wel met het vingertje naar het buitenland gewezen kan worden, maar dat dit in Nederland precies zo gaande is. Juist de online krant Nu.nl blijkt met haar forum Nujij.nl aan grove censuur te doen zo getuige onderstaande emailwisseling. Deze reactie ontving een lezer van mijn website die dit artikel van mij op Nujij.nl plaatste naar aanleiding van de blokkade die optrad toe het artikel door stemming van lezers boven aan de pagina geraakte:

nujij-reactie_blokkade

We kunnen dus steeds meer concluderen dat de overheid er alles aan doet iedereen die niet in het gareel loopt tegen te werken. In dat kader zijn er vele verraders. Deze verraders denken wellicht niet eens na over het landsbelang of over het grotere plaatje, maar zijn waarschijnlijk grotendeels vooral bezig met het persoonlijk financieel gewin dat zij hieruit halen. Een beroep doen op hun geweten heeft vermoedelijk geen nut, want ze besloten al deze verradersrol op zich te nemen toen ze hiervoor als student geronseld werden of reageerden op een vacature. Toch lijkt het erop dat we (ikzelf en een groeiende groep mede speurders) de harde kern van de mensen die op het internet actief zijn nu aardig in beeld hebben. Daarover dus waarschijnlijk binnenkort meer.

In ieder geval is duidelijk dat Jeroen Hoogeweij, die voor vrijwel al deze smaad en laster die op de verschillende websites over mijn persoon te vinden is, zelf een overheidstrol blijkt te zijn, zo getuige zijn pasje (waarvan hij de authenticiteit erkent). Dat werpt een heel ander licht op de vraag waarom het OM niets doet met mijn uitgebreide aangifte van smaad en laster tegen zijn persoon. Lees hier verder.

Jeroen Hoogeweij

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close