Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

2016 het jaar waarin de zionistische joden de New World Order gevestigd willen hebben

2016 het jaar waarin de zionistische joden de New World Order gevestigd willen hebben

Alle van grote impact zijnde wereldgebeurtenissen als 9/11 zijn opgezet en uitgevoerd door een kleine groep zionistische joden. Dat is de conclusie uit onderstaand YouTube filmpje, waarbij ik mij volledig aansluit. Onderzoeksrapporten opgesteld door commissies vanuit overheidswegen overladen mensen vaak met misleidend uitkauwen van details die er eigenlijk voor moeten zorgen dat u zich daarop focust en niet op die zaken die glashelder aantonen dat het om een ‘inside job’ gaat. Bij het 10 jarig jubileum van deze aanslagen schreef ik nog een kort overzicht van de bewijzen van een ‘inside job’. Misschien wel de meest opmerkelijke aanwijzing dat 9/11 een inside job was, is te vinden in het feit dat enkele Israëli op het dak van hun auto stonden te dansen toen de vliegtuigen insloegen. Een vrouw zag dit en waarschuwde de politie. Die hield de mannen aan en vroeg ze of ze van de Mossad waren. In een televisie interview zegt een van de drie dat ze alleen op deze plek waren gaan staan om het ‘event’ te gaan filmen. Dit betekent dus dat deze Israëlische heren vooraf op de hoogte waren dat er iets zou gaan gebeuren. Zo kan in kleine details de sleutel voor de oplossing van een vraagstuk liggen. Ook het instorten van gebouw 7 zonder dat deze geraakt werd, mag zeer opmerkelijk genoemd worden.

De moord op de Amerikaans president John F. Kennedy is nog zo’n opmerkelijk vraagstuk. De Warren Commissie schreef een uitgebreid rapport dat slechts en alleen de vooraf bepaalde perceptie van de ‘waarheid’ moest bevestigen. Het belangrijkste wat echter niet in het rapport vermeld werd is het officieel geregistreerde feit dat er 6 schoten gelost werden op het moment van de moord. Deze werden geregistreerd door de politieradio. Er was dus niet slechts 1 moordenaar, omdat er meer schoten werden gelost dan in zo’n korte tijd door Lee Harvey Oswald zouden kunnen zijn gelost. Dat is technisch gezien niet mogelijk. Het Warren Rapport werd overigens opgesteld door de ex-CIA baas die door diezelfde John F. Kennedy werd ontslagen. Kennedy wilde de CIA opdoeken. Ook wilde Kennedy de in privé bezit (van de joodse zionisten) zijnde centrale bank afschaffen en de dollar koppelen aan de goudstandaard. Officiële onderzoeksrapporten wijzen Lee Harvey Oswald aan als de dader. Opmerkelijk feit is dat de initialen van Oswald voldoen aan de numerologische vereringen die we van de chassidische joods judaïstische rabbi’s – de poppenspelers achter de zionistische wereldcoup – steeds weer terugvinden. Een belangrijk nummer dat zij aanhangen is het getal 666; dat symbool staat voor een Saturnus aanbidding. Tel je bij iedere letter uit de afkorting FBI een 6 op (666), dan kom je op LHO, de initialen van Lee Harvey Oswald.

Kijken we naar de geschiedenis zoals die zeker niet in de geschiedenisboekjes vermeld is, dan zien we dat er een paar presidenten zijn geweest die niet naar de pijpen van de chassidische joods judaïstische (zionistische) rabbi’s wensten te dansen. Een daarvan was dus John F. Kennedy; de andere president was Abraham Lincoln. Ook Lincoln wilde geen centrale bank. De joods judaïstische familie Rothschild waarschuwden Lincoln dat zij de Franse vloot op Amerika af zouden sturen als hij niet in hun plan mee zou gaan. Hierop schakelde Lincoln de hulp van de Russische Tsaar Alexander de IIe in. Deze stuurde zijn vloot om zo de Fransen tegen te houden. Zowel Lincoln als Tsaar Alexander de IIe werden door de zionisten vermoord. De aanslag op Lincoln werd gepland in opdracht van de Rothschilds door (de eveneens joodse) George Atzeroth. De uitvoering van de moord gebeurde door een stroman genaamd John Wilkes Booth. Tsaar Alexander II onderging zes mislukte aanslagen op zijn leven en werd uiteindelijk alsnog vermoord. Een van de aanslagplegers was de broer van Lenin. Lenin had overigens ook 1/4e joods bloed. Het opruimen van Tsaar Alexander II was een zionistische actie.

De chassidische joods judaïstische (zionistische) rabbi’s zijn nu nog steeds de marionet spelers achter de schermen. Alle regeringsleiders dansen naar hun pijpen. Ook de Russische president Vladimir Putin. Deze hield overigens heel slim en misleidend een toespraak voor joodse rabbi’s waarin hij aangaf dat in de tijd van Lenin 85% van de regering uit zionisten bestond. Dit is echter zuivere en slimme deceptie, want ook Putin dans naar de pijpen van de zionisten. Zij hebben een gezamenlijk doel en dat is de vestiging van de New World Order in het joods judaïstische jaar 5776, wat overeenkomt met 2016 in de Westerse (christelijke) jaartelling. Deze zionisten aanbidden wat veelal wordt betiteld als Satan. Ik zelf noem hen Saturnus aanbidders of leden van de millennia oude Saturnus cult die via inteelt en nauwkeurige genetische programma’s hun Archontische hybride status als agenten van de Matrix in stand houden. Zij zijn de bewakers van de Matrix gevangenis waarbinnen de menselijke ziel gevangen gehouden wordt. Ontwaking en bewustzijn (besef) van onze hogere bestemming (buiten deze Prison Planet) maakt ons onaantastbaar voor deze soort. Bekijkt u hieronder het volledige (Engelstalige) verslag van belangrijke historische feiten die u niet worden verteld in de gemiddelde schoolbank.

468 ad

33 Comments

 1. Een paar dagen geleden heb ik deze link onder een ander artikel geplaatst, maar het past perfect in dit context. Daarom nog een keer.
  Plannen en middelen van zionisten in Rusland http://www.odigitria.by/2011/01/20/sionizm-plany-i-sredstva/ Deze speech van rabbijn Shneerson vond in 1994 plaats en werd in 2001 voor het eerst gepubliceerd. (in het Russisch) Deze link is uit 2011. Bijna alles is voltooid inmiddels.
  Aan de andere kant als je ziet hoe hard wordt gewerkt aan het bewerkstelligen van een revolutie in Rusland en hoe de 5e en 6e colonnes alles op alles zetten om van Putin af te komen en een volksopstand in Rusland aan te wakkeren tegen hem, trek ik de conclusie dat hij NWO niet meer zint.

  • Sorry maar mijn Russisch is niet zo goed.

   Heb je een vertaling?

   • sayNoToZionism, probeer maar via google translate. Als er specifieke dingen dan nog onduidelijk zijn, wil ik best wel die stukjes verduidelijken, OK? het hele stuk vertalen is voor mij nu tijd-technisch gezien niet te doen. Maar het is echt zeer interessant, zeker gezien deze speech jaren 90 dateert en in ieder geval al vanaf 2011 online op de site staat. De hele situatie in Oekraine wordt daar glashelder in voorspeld.

 2. Een perfecte analyse, Martin. Saturnus cult prima! Ik heb alleen nog wel moeite met die Archontische hybriden, multidimensionaliteit; dat we in een matrix gevangen worden gehouden, blijkt aan alle kanten.
  In het Bijzonder wil ik nogmaals wijzen (je kunt dat niet genoeg doen) op de immense rol van de media, de MSM en in het bijzonder van de schreeuwende krantenkoppen en de volledig belachelijke, want totaal doorzichtige leugens op de TV!

  @Mensen Donder die TV het raam en die krant de vuilnisbak(nee papierbak is nog te goed voor ze) IN!!!
  En vindt je het zonde van die 1,50 m leugenscherm, kijk dan alleen naar Lingo(en zelfs die niet: propaganda over homoos lesboos etc.), maar draai dan alles, ik zeg ALLES 180 graden om.

 3. Hoe krijgen -Godbetere het- deze zionisten het in hun hoofd om te denken dat je de hele wereldbevolking in je greep kan en moet krijgen. Wat zijn dit voor idioten, tja als het volk, de massa, de schapenkudde uit nog grotere idioten bestaat wel.

  Zo dat moest er even uit! En wat doen we er tegen.
  Precies 3 dingen:

  1. Bewustwording, kennis, inzicht in deze zaken, machtstruturen, psychopathische persoonlijkheden, hoe werkt macht en wat doet het met een mens etc etc etc.

  2. Uit de matrix, uit de angst-val stappen.

  3. Tot actie overgaan…(wordt nog aan gewerkt;)

  • Ik ben heel benieuwd naar punt 3. Zit namelijk ook al maanden mijn hoofd te breken hierover

  • Punt 3 inderdaad nog lastig, zit uit gewoonte en gemak nog bij zo’n oranje bank en bovendien heeft die fysieke kantoren en papieren overschrijfboekje. Beter zou zijn om minder macht te geven aan dat soort instanties.

 4. Waarom wordt Putin zo zwart gemaakt , om het volk tegen hem op te zetten .

  • Tweedracht zaaien, ontevreden bevolking, opstand etc. etc.
   De revolutie van 1917 werd ook voorafgegaan door een eerdere poging in 1905. Daarom zat Lenin in Zwitserland en was Trotski ook gevlucht. Ach die vrijmetselende Joden worden al eeuwen overal weggeschopt. Er is echter 1 probleem, ze komen altijd terug om alles te vernietigen. Ze noemen zichzelf zelfs vernietigers.

  • De steun achter Putin in Rusland is nu ongekend, meer dan 80% van de bevolking. En je ziet enorme pogingen en gulle geldstromen uit VS en Israel om de huidige situatie van enorme vooral ideologische en morele steun om te keren, de bevolking te demoraliseren en voor een Russische maidan-revolutie te zorgen. Afgelopen zaterdag was er een generale repetitie daarvan in Moskou met 15.000 man tellende “optocht voor vrede” welke VS 10.000.000 dollar heeft gekost. Een van de slogans van deze “vechters voor vrede” was onder andere “DNR (Donetsk volksrepubliek) moet dood!” :o)) Verder was het vol anti-Russische en persoonlijk anti-Putin slogans met natuurlijk een bekende “Putin is een l.l”

   • Putin heeft een geluk dat de orthodoxe kerk nog achter hem staat en de meeste Russen orthodox zijn .

 5. JFK: executive order 1101.

 6. met andere woorden: we zijn dus de lul

  wisten jullie dat wij met bijna 6 miljoen zieken langzaam worden uitgemoord door de Roverheid. Geef dan maar liever een kernramp.. zijn we er gelijk vanaf.

  • Kernrampen zijn ook een hoax.
   Atoombommen bestaan niet en reactors smelten vanzelf de grond in als ze oncontroleerbaar worden.
   Allemaal mind control, de sullige massa moet bang zijn.
   Voor goden, duivels, demonen, de dood.
   There is nothing to fear but fear itself.

 7. Opmerkelijk is dat vrijwel al het goud op deze planeet verdwenen lijkt. Wie heeft het? Waar is het? Waarom is het verdwenen?

  • Even na 4000 vc. kwam de grote Anu, de president van Nibiru naar de Aarde voor een staatsbezoek. Het was niet de eerste keer dat hij deze inspannende ruimtereis maakte. Zo’n 440.000 jaar eerder-ongeveer 122 Nibirujaren- leidde zijn oudste zoon Enki de eerste groep van 50 Annunaki naar de Aarde om daar het goud te winnen. Op Nibiru was door een combinatie van de natuur en technologische gebruiken de atmosfeer dusdanig beschadigd en verdund dat het leven daar steeds meer in gevaar kwam. http://johandenuyl.webs.com/apps/blog/categories/show/351255-niburu

   • Leuk verhaal. Er zit wellicht een kern van waarheid in maar rammelt aan teveel kanten. Als dat Niburu geëxplodeerd is, waarom nog steeds goud uit de aarde halen? Die logica ontbreekt.
    Ik ben het ermee eens dat het niet toevallig is dat zo’n 5000 jaar geleden over de hele planeet opeens overal piramides werden gebouwd. Tot in Bosnië aan toe. Het is ook precies de era waarin de jodenjongens rondrenden met een “ark des verbonds” die volgens huidige inzichten nogal radioactief schijnt te zijn geweest.
    Er is destijds iets ingrijpends gebeurd dat zeer waarschijnlijk van doen had met aliens. Echter een “zondvloed” is nog steeds onwaarschijnlijk omdat alle ijs op aarde niet genoeg water kan leveren om een schil water van 9 kilometer hoog om de aarde te leggen. Of zelfs maar een kilometer. Kortom: link busted. Misschien is Johan familie van Joop? De grootste fantast in de Nederlandse politieke historie ooit.

  • Relevante vragen als je het mij vraagt en ik slik dat Niburu-verhaal ook niet zonder stevig te kauwen.

   Naar de ‘werkelijke’ antwoorden kan ik enkel gissen. Meestal met meer/andere vragen tijdens onderzoek.

   Op de eerste plaats is het vertrekpunt ‘al het goud op onze planeet verdwenen lijkt’ een aanname. Hoe komen we er bijv. achter hoeveel goud er 5-10-100+ duizend jaar geleden op/onder de aarde lag?

   Waarom is het ‘verdwenen’? De vraag die daaraan voorafgaat: wat is de -toepasbare- waarde van goud? Denk: technologie (wetenschap, militair, gezondheid), ruimtevaart en waar de mensenmassa nog geen weet van heeft.

   Mondjesmaat komen er verhalen vrij over de werking van piramides, groot en klein, waar ze goud in het virtueel centrum weken/maanden lang plaatsen om vast goud te transformeren tot monoatomisch White Powder Gold (ormus).

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/esp_ciencia_oro0.htm

   This substance was used by pharaohs and kings of the ancient world. It was also part of the secret knowledge of mediaeval alchemy and the Knights Templar. Research on this has been forging ahead, and some amazing properties of high-spin monatomic elements have now been scientifically confirmed.

   This has huge and potentially revolutionary implications. Humanity now has within its reach a potential cure for cancer without drugs or surgery, an environment-friendly alternative to fossil fuels, a means to transform human consciousness, the possibility of low or zero-gravity flight, space travel by manipulation of space-time, and access to other dimensions (which scientists have now proved to be real).

   Executive Order 1110

   Toeval of niet: binair vertaalt 1110 naar decimaal = 14 en octaal = 700. Vrijwel alle numerologie koppelt deze getallen aan vrijheid, onafhankelijk, gevoelens en puurheid.

   Stof tot nadenken. Witte, goudachtige stof wellicht 😉

 8. Veel vanuit een ‘White Power’ oogpunt. Vooral het einde met een verenigd ‘wit ras’…Dat is namelijk ook een hokje als de hokjes links. Zou eerder spreken van een verenigde mensheid. Die is namelijke het dupe van de plannen van de illuminatie.

  Ook het vingertje naar chassidische joden klopt niet. Het zijn Khazaren die het joodse geloof hebben gekaapt. Veel van hun zijn zionisten. Veel misbruiken de monotheïstische religies als camouflage.

  Er zijn chassidische joden die tegen zionisme zijn en niet pro Palestijns.

  De religie van de zionististen is satanisme. Zionisme staat los van jodendom, christendom of Islam.

  Zionisme is gecreëerd door dezelfde lui die communisme, socialisme, kapitalisme, feminisme, nazisme, wahabisme onder het moto ‘Divide and conquer’.

  PS Omg wat heb ik me geïrriteerd aan de toon en het ‘Dunglish’ van de presentator.

  • Of iemand ving een gesprek op over White Powder Gold (zie boven over Ormus) en dacht te horen White Power God 😉

  • Even een aanvulling. De Chassidische Joden zijn de Khazaarse Joden. Het Chassidisme splitste zich op in vele afsplitsingen. Van Orthodox tot seculier. Al die Joden die niets meer hebben met het oorspronkelijke Joodse geloof en zich overal aan de plaatselijke cultuur hebben aangepast zijn o.a. de groep die men de “Haskalah” Joden noemt. Daar komen dan weer de Hofjoden uit waar de bankiers dan weer een uitvloeisel van zijn. Allemaal Chassidisch en Khazaars!!!!! De belangrijkste ontstaansplaats is het dorpje SATANiv in het Oosten van de Oekraïne.

   • Vergelijk eens het staatswapen van Oekraine met Khazar tamga ;o)

 9. Even over de “Centrale Bank”, omdat dit een makkelijke ‘eye-opener’ kan zijn voor niet-ingewijden zeg maar.
  In het Communistisch Manifest van Marx staat dat een van de dingen die ‘nodig’ is voor Communisme, een Centrale Bank is.Waarom? Omdat middels een “Centale Bank” de middenklasse vernietigd kan worden!

  “Debauch the currency”

  Wel, Kijk eens goed om U heen.Ik voorspelde 10 jaar geleden al dat de winkels leeg gaan staan en de middenstand er aan. Bijna niemand geloofde me, maar U ziet het!

  • In wiens opdracht schreef Marx ook al weer “Das Kapital”. Tip: Het was dezelfde opdrachtgever die Herzl opdracht gaf tot het manuscript over het zionisme.
   Denk dan even terug aan Lenin, Trotsky en de hele verdere bende van de revoluties van 1905 en 1917 in Rusland, met hun Joodse vrijmetselaar achtergrond, dan moet de oplossing niet zo moeilijk meer zijn.

   • Juist dat zijn de Rothschilds! (Mede)Eigenaar van bijna alle centrale banken ter wereld en eigenaar van de bank der banken, BIS (Bank of International Settlements). Dan begrijp je nu ook waar het communisme vandaan komt!! Engels was overigens ook een athe:istische jood.

 10. Wat ik niet snap is dat de joden altijd hun naam veranderen

  • Een “wolf” in andere schaapskleren.

  • In de protocollen staat het: “War by deception”. Dat voeren ze tot in het extreme door.

 11. Justitie onderzoekt oproep jihadist

  Wat ik niet snap ik dat de NOS de oproep uitzend , dat is toch gewoon mee helpen om de oproep te verspreiden , wat heeft het voor waarde dat wij deze oproep zien dit werkt alleen maar als magneet voor de moslims .

  En nee ik plaats geen link naar de oproep want dan help ik mee om het te verspreiden .

  • Snap je dit niet? Islambashing op grote schaal namens de ZOS. Moslims=terroristen moet bij iedereen in geprent worden. Zij zijn de nieuwe ‘Untermenschen’. Dat komt Israhel beter uit als ze Palestijnen weer op grote schaal uitmoorden.

   Dan denken mensen onbewust toch van ‘ach zijn toch maar van die moslims’. Men krijgt dan zelfs begrip voor de dader ipv voor het slachtoffer.

   Daarom zenden ze dit uit. Je bekijkt het van menselijke kant. De illuminatie doen dit niet.

 12. Martin, ten eerste wil ik mijn waardering uitspreken voor de onderzoeken die je uitvoert en dat je het lef hebt jezelf hard te maken voor zaken die in de media niet aan het daglicht gesteld worden. Na eigen inzien sluiten jou conclusies en onderzoeken ook volledig aan op mijn denkwijze. Mijn vraag aan jou is, word het niet tijd om te verenigen en een organisatie op te richten in de vorm van een stichting of groep? Alle mensen die wakker zijn verenigen en zorgen dat zij als een grote wekker gaan fungeren voor alle slapende ” software” ( dat is mijn benaming voor de kudde ). Tot op heden word er in mijn beleving vooral aandacht besteed aan de ellende die er is in de wereld. Ben jij niet de ideale persoon om een platform op te richten voor het goede en te handelen vanuit liefde en respect voor de medemens. Ik denk dat we met zijn alle moeten gaan verenigen om hier wat aan te doen. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken. En ons allemaal te ontkoppelen uit deze zure matrix waar we in leven. Op zoek naar Harmonie!

  • Goed idee! Wellicht past een ‘vereniging’ nog beter dan een ‘stichting’ voor onze Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

   VERLOS: VEReniging voor het Luid Ontwaken van Slapers 😉

   Juridisch zitten er best grote verschillen tussen een vereniging en stichting, maar taalkundig klinkt vereniging mij in ieder geval als muziek in de oren. Beide vormen kunnen als ANBI door het leven, met legio voordelen qua belasting, kortingen en zelfs kosteloos gebruik

   Beoogd aantal leden voor onze ANBI-vereniging: in NL 17 miljoen verlichte zielen, 7+ miljard wereldwijd. Laat elk lid symbolisch 1 euro per jaar bijdragen en de rest via non-monetaire donaties, zoals internet servers & software voor de website(s) met publieke forum, laptops & huisvesting voor ‘homeless’ journalisten en de primaire levensbehoeftes van daklozen die zich bewust afzetten tegen de corruptie van Matrix-money & might.

  • Onze wereldwijde levensspreuk:

   From money to Harmonie 😀

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close