Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Aanslag Joods museum Brussel is steeds duidelijker een False Flag

Aanslag Joods museum Brussel is steeds duidelijker een False Flag

De aanslag op het Joods museum in Brussel is steeds duidelijker een False Flag. Los van de vraag waarom men een False Flag zou willen uitvoeren, is het allereerst nuttig om iedereen die ervan overtuigd is dat dergelijke zaken in Europa niet kunnen gebeuren maar eens goed wakker te schudden. Het wordt tijd dat u uit uw droomwereldje ontwaakt. In de film They Live ziet u hoe de hoofdrolspeler zijn vriend een bril op wil zetten, waarmee hij de schimmige wereld ziet die schuil gaat achter de façade die de media ons voorhouden. Zie hier hoeveel moeite deze vriend doet om zijn kameraad te overtuigen. Waarom wil ik zo graag de moeite doen om u op deze False Flag te wijzen? Simpelweg vanwege het feit dat u in de maling genomen wordt en dat er veel meer gebeurt waarvoor u uw ogen zou moeten openen. Niet omdat het zo leuk is, maar omdat als iedereen het gaat zien, het tij nog te keren valt.

Op de website van de Belgische zender VTM wordt zeer duidelijk bewijs geleverd voor het feit dat de aanslag in Brussel een grote leugen is. Ik zal u echter een opsomming geven, waaruit onomstotelijk blijkt dat deze zaak gewoon in elkaar gedraaid is en feitelijk onjuist is. De site van VTM zegt op zaterdag 24 mei [citaat] “Vicepremier Didier Reynders was als één van de eerste omstaanders ter plaatse en riep zelf de hulpdiensten op. Volgens hem vond de schietpartij plaats buiten vóór het museum, en daarna binnen.” Natuurlijk kan men achteraf zeggen dat Didier Reynders zich vergist heeft, maar kijkt u zelf maar even naar onderstaande vrijgegeven beveiligingscamerabeelden.

KalashnikovZoals u ziet, heeft de man twee tassen bij zich. Wat hij met de tweede moet is onduidelijk, maar uit één tas haalt hij later – naar verluid – een Kalasjnikov AK-47. Hij doet dit echter pas als hij binnen is en de tassen op de grond gezet heeft. Daarmee klopt het hele verhaal al niet. De officiële lezing luidt immers dat de “aanslagpleger” eerst twee mensen bij de ingang neerschoot. Ziet u dit op de beelden? Of heeft de man zijn Kalasjnikov weer ingepakt voordat hij het museum binnentrad?

De man zou in totaal 4 mensen doodgeschoten hebben. Eerst wordt melding gemaakt van 3, later komt hier nog een 4e bij. Dat moest ook wel, omdat anders het verhaal niet zou kloppen. Hoe kunnen er immers binnen twee doden liggen als er ook al buiten twee doodgeschoten zouden zijn. Twee plus twee is immers nog steeds vier.

Wat echter opvalt, is dat meerdere kranten een foto tonen van de man vanuit een vooraanzicht. De foto is van rechtsvoor en dus zou dit duiden op nog een camera op die positie. De vraag is of er ook niet een camera gehangen moet hebben die gericht is geweest op de neergeschoten mensen. En natuurlijk hangen tegenwoordig in de meeste straten van grote steden ook buiten politiecamera’s. Het is een opmerkelijk verhaal, want als u goed op onderstaande beelden let, dan ziet u geen rook uit de Kalasjnikov komen en zit u ook geen terugslag zoals die hoort op te treden bij het afvuren van een wapen.

In onderstaand filmpje ziet u een voorbeeld van hoe er rook van de Kalasjnikov af hoort te komen en er tevens sprake is van terugslag. Dat is dus wat we ook op de beveiligingscamerabeelden zouden moeten zien. Daarbij moet worden opgemerkt dat de jongeman op onderstaand filmpje de uitvoering heeft waarbij hij naast het handvat voor de rechterhand ook nog een steunstuk voor de schouder heeft. Dit steunstuk ontbreekt bij de “aanslagpleger” in Brussel, waardoor hij minder weerstand heeft om de terugslag op te vangen. De hele manier van vasthouden van het wapen, zoals op de foto te zien, toont aan dat de man nooit eerder een wapen heeft afgevuurd, omdat op deze manier niet echt geschoten kan worden. Hij houdt hem recht voor zich, wat gezien de terugslag een onmogelijke positie is.

De “aanslagpleger” zou vier schoten moeten hebben gelost. De AK-47 is echter te gebruiken als volautomatisch wapen. Als je de trekker overhaalt, is het magazijn binnen enkele seconden leeg (zie hier). Wil je dus gericht schieten en slechts 4 kogels afvuren, dan zou dat iets meer tijd kosten. In feite zou de muur in dat geval doorzeefd moeten zijn met kogels waarvan dus enkelen mogelijk slachtoffers geraakt zouden hebben. Zou de schutter geprobeerd hebben 1 kogel per keer op een slachtoffer af te schieten, dan zou dat duidelijk meer tijd in beslag hebben moeten nemen (voorbeeld hier). Steeds blijft ook gelden dat er geen rook of terugslag zichtbaar is op de beveiligingscamerabeelden.

Vervolgens loopt de jongeman weer rustig weg zoals u op onderstaande beelden ziet. Opmerkelijk is overigens dat het museum verder compleet leeg lijkt te zijn. Wel zien we buiten auto’s voorbij rijden. De vraag is nu: als er ogenschijnlijk geen mensen in het pand aanwezig waren behalve de vier slachtoffers, wie heeft dan de minister van Buitenlandse Zaken aangesproken?

U moet zich dus voorstellen dat iemand uit het verder compleet lege pand naar buiten is gerend om deze minister toevallig tegen het lijf te lopen. Deze heeft volgens het verhaal direct de hulpdiensten ingeschakeld. Maar tijdens het hele schietincident zien we niemand naar binnen kijken. Wie heeft dit hele schietincident dan überhaupt op moeten merken? Wie zijn dan die getuigen die de aanslag beschreven hebben? Waar stonden die dan? Ik zie ze niet naar binnen kijken. Dus dan moeten ze binnen hebben gestaan. Maar waar dan? En als ze binnen hebben gestaan, waarom heeft deze brute dader dan met zijn automatische AK-47 ook niet hen neergemaaid? Snapt u er nog iets van?

Nog veel interessanter wordt het als u de foto van de vermeende doden gaat analyseren (zie onder). De vrouw besloot tijdens haar sterven het boekje keurig tussen haar vingers vast te houden. Als iemand sterft, ontspant het lichaam zich. De opgetrokken knie bij beide doden is dan ook erg opmerkelijk. Handen en armen horen slap langs het lichaam te vallen. Het boekje zou dan ook op de grond moeten liggen. Een lichaam dat bloedt, zou binnen no time leeg moeten lopen. Het dik stroperige kleine plasje bloed lijkt dan ook meer op nep bloed dat nog iets te kort geleden uit de koelkast is gehaald, waardoor het nog te dik is en het plasje niet groot genoeg is. Bij de man is helemaal geen bloed zichtbaar.

De “aanslagpleger” heeft het gepresteerd om met zijn AK-47 zeer nauwkeurig gericht te schieten, want de wanden en het meubilair zijn onbeschadigd. Ik ben geen forensisch specialist, maar iedere leek kan zien dat de hele situatie er veel te steriel uitziet voor een aanslag met zo’n wapen. Een lezer attendeerde mij erop dat wanneer iemand sterft, ook de urine uit het lichaam loopt. Ook hiervan is niets zichtbaar. De spieren van de lichamen die u op de foto ziet, lijken nog te functioneren. Dat wordt nog het meest duidelijk uit de opgetrokken knieën van beide personen. Als de vrouw overigens in haar achterhoofd geschoten is, dan is de vraag waarom er verder zo weinig bloed op haar kleding zichtbaar is. Ik raad u aan eens te googlen op de schade die een AK-47 aanricht. Dit verhaal is dus ‘busted’. We zullen zien wat de Main Stream Media nog kan verzinnen, want als de man zijn aanslag zelf gefilmd heeft, zoals beweerd wordt, zijn we heel benieuwd naar de beelden.

-

 

 

schutter_brusselNog een klein detail waarop ik u wil wijzen is het verschil tussen de foto van de schutter in de Main Stream Media en het plaatje van de schutter dat ik uitknipte uit de beveiligingscamerabeelden. Het lijkt erop dat het twee verschillende personen zijn, maar in ieder geval dat de foto uit de krant (rechts boven) later gefabriceerd is. Let u namelijk op de stand van de pet. Op de foto rechtsboven staat deze omhooggericht op het hoofd. Op de foto links staat deze naar beneden gericht. De jas van de schutter op de foto rechtsboven komt ook veel donkerder uit dan op de foto links. Het is weer een opmerkelijk detail, maar het gaat ook om de details bij het analyseren van een False Flag.

Tot slot moet worden opgemerkt dat wanneer er doden zijn, er ook begrafenissen of crematies moeten plaatsvinden. Omdat wij kritische lezers zijn, willen we natuurlijk graag weten wie de omgekomen mensen zijn en hoe hun familie gereageerd heeft op dit grote verlies. Ook willen we graag weten wanneer de begrafenis of crematie plaatsvindt en of er ook hooggeplaatsten bij aanwezig zullen zijn. Tenslotte waren deze hooggeplaatste heren ook toevallig in de buurt toen deze aanslag plaatsvond. Het zou dus op zijn minst netjes zijn als de familie ook een bezoekje krijgt van deze mensen en de Main Stream Media aandacht besteedt aan begrafenissen of crematies. Zoals Hitler al zei in Mein Kampf: “Maak de leugen simpel, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven“. De vraag is alleen nu nog of deze leugen nog aan de eerste voorwaarde voldoet. Men moet nu wel alle registers opentrekken om deze leugen nog geloofwaardig te maken. Misschien dat een goede filmregisseur nog wat beelden kan fabriceren, maar wij gaan dit niet voor zoete koek slikken.

Bron linkvermeldingen: AD.nlvtm.beAd.nl, Telegraaf.nl, Powned.tv, NRC.nl

468 ad

36 Comments

 1. Interessant betoog, de tegenstrijdige berichtgeving spreekt voor zich en anders moet de uitleg overtuigend genoeg zijn. Laten we maar eens kijken wanneer de begrafenissen zijn van de slachtoffers.

 2. Tenzij tegenbericht zal het museum haar deuren heropenen dinsdag om 12u00. Het personeel alsook de leden van de raad van bestuur zullen aanwezig zijn.
  http://www.new.mjb-jmb.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

  Ach ja de wereld draait gewoon door he .

 3. Beste Martin,

  Heel goed dat je vraagtekens plaatst. Ik zou je willen adviseren om eens specialisten op te bellen met wat vragen. Veel mensen zullen denken “ach, wat weet die Vrijland nou van spierspanningen”. Zo loopt een onthoofde kip nog een rondje, en lijkt een beetje spierspanning op het eerste oog helemaal niet vreemd.

  Bel eens iemand op uit de medische wereld. Laat hem zeggen dat dode mensen geen boekjes meer vasthouden. Bel een wapenspecialist. Als zij jouw verhaal ondersteunen, klinkt dat voor de lezer een stuk realistischer.

  • Ik heb me ten tijde van het onderzoek van Anass erg verdiept in Forensische zaken. Zo staat er een hele documentaire online over een Amerikaans onderzoeksinstituut. Natuurlijk kan ik een expert vragen, maar de ervaring leert dat iedereen die voor de overheden werkt geneigd is om maar liever ontwijkend te reageren. En laten we niet inzoomen op wat mogelijk niet klopt aan mijn analyse, maar vooral op de vele opmerkelijke zaken die niet kloppen aan deze aanslag.

   Waarom rijden er bijvoorbeeld auto’s langs de deuropening zonder ook maar af te remmen, terwijl de officiële versie van het verhaal is dat er buiten ook al twee mensen doodgeschoten zouden zijn. Krijg je dan geen ramptoeristen? Gana mensen niet op zijn minst even afremmen? Er klopt helemaal niets van het officiële verhaal.

   • * Er klopt helemaal niets van het officiële verhaal. Is more ‘babble on…’ en daar kunnen we geen chocola van maken he.
    Het blijft beHELLpen dus.

    Kunnen we die tijdelijke babylonische spraak-verwarring waar nemen, als we bij het woordje “officieel” vaststellen dat het TIG (meerkeuze??) betekeni$$en heeft..
    Bij synoniemen.net staat:
    officieel: van ambtswege; geloofwaardig, echt.

    De bedoeling is wellicht dat we als klapvee mee babbelen en te bang worden/blijven om te kijken en te voelen.
    We weigeren onze conclusies te trekken, daar komt het op neer. Van ambtswege…
    A(M)BTs – halve? Halve betekenis? Halve waarheid?
    Als alle ‘officiële’ dingen, beelden en verhaaltjes, (in het slavernijsysteem waarin we leven) op FRAUDE gebaseerd en dus NEP zijn, laten we dan het woord officieel per NU officieel recht zetten, en dus vervangen door het ware woord:
    GELOGEN.

    Geloof-waardig gelogen is evengoed GELOGEN.
    En ‘echt’ gelogen is en blijft gelogen.

    WIJ zijn de ramptoeristen Martin, kijk naar de regie. Rite?
    Totdat we onze conclusies trekken.
    Een heerlijke chocola PR was in de oertijd al een Escherisch voorbeeld van deze über geregisseerde meme-mindfuckery …
    De Koninklijke Drossaard NV

    Hof-leverancier, inderdaad.

  • Wat ……….als je dat allemaal nou eens zelf zou gaan doen.?
   Goeie iedeeen, dat zeker, maar waarom zit je Martin te zeggen wat ie moet doen als je, wanneer je ZEKER wilt weten DAT het gebeurt, je het beter zelf kan gaan doen?

   @Martin: worden de reacties nog steeds gemodereerd voordat ze geplaatst worden? Zo ja, is dat niet een beetje uit de tijd? Kan je onwelgevallige posters gewoon niet bannen…..als ze bewezen hebben dat ze hier de plek niet waard zijn?

 4. Overigens sijpelen dit soort dingen ook door in de ‘mainstream media’: http://www.revu.nl/nu-in-revu/bostonbombing/

 5. Welk ziekenhuis ligt die gewonde?? Ik kan er niet achter komen.

  • @Don IS ook niet de bedoeling. 😉
   Iedere gewonde is een levende getuige
   en iedere dode ook.
   Verschil is dat je de eerste nog kunt manipuleren valse getuigenis af te leggen, omkopen of bedreigen en de tweede
   een zogenaamde “Stille” getuige vormt!

 6. Mensen geloven vaak klakkeloos wat ze in de media ‘voorgeschoteld’ krijgen. Kritisch denken kun je wel vergeten. Het zien van slachtoffers en vooral bloed is vaak al voldoende, emotionele schok agv associaties met ziekte en dood, geloof en vooral ook het niet gewend zijn van trauma’s, slachtoffers en het zien van bloed is voor de daders van deze nepaanslagen ; meer dan voldoende om hun doel te bereiken.
  Overigens moeten we ook vooral niet vergeten het
  Waarom? en WIE?
  WAT is het doel van deze aanslagen en WIE zitten er werkelijk achter!!!

  Allen gegroet,
  S.

  • Aanslag was een koopje! En jodenzionisten houden er wel van: Voor een dubbeltje op de eerste rang 🙂
   Geen echte doden, geen echte schade aan het museum en geen rommel. Minister aanwezig als eerste en ‘geloofwaardige'(quod non) getuige, benevens heldenrol (ha ha ha) dat ie met gevaar voor eigen leven 112 belt, geen echte AK47 kogels verspild en vooral geen verkeerschaos.

   Let u ook op de schade aan de kleding van de slachtoffers.
   Overigens worden de namen van de slachtoffers, doden en gewonden nog bekend ooit?

   De grap (sorry is niet cynisch bed) van zo’n aanslag is dat ie voor de grote massa altijd werkt. De verslagen van de media het minste rooie plasje bloed en het zien van een man met een petje (zodat je zijn gezicht niet kan zien) waardoor je eerder aan een moordrobot annex militair denkt dan aan een mens, werkt zodanig DIRECT op het onderbewuste (onze angsten en onzekerheden) in dat wij direct in een hypnotische toestand geraken (emotion shock) dat we op dat moment alles geloven wat ze(=zullie) ons voorschotelen. HEt collectieve onderbewuste, nml de volgzaamheid van de kudde doet de rest:

   Als men het gelooft, moet ik het ook geloven dus zal het wel waar zijn.

 7. @Mensen

  Gelooft het niet/ U weet het namelijk zeker:
  wetenschappelijk en met gezond verstand aangetoond en bewezen. Q.e.d.

  Zegt het voort…..zegt het voort…. zodat we het collectief onbewuste de andere kant om kunnen buigen!!!

 8. NIKS GEBEURT TOEVALLIG 😉
  Miriam en Emmanuel Riva, het Israëlische koppel dat het leven liet tijdens hun bezoek aan het Joodse Museum, werkten allebei als boekhouders voor de Israëlische overheid. Emanuel Riva werkte op de dienst verantwoordelijk voor het overbrengen van joden uit de voormalige Sovjet-Unie. In die hoedanigheid kwam hij meermaals in contact met hooggeplaatste functionarissen van de Israëlische geheime dienst, Mossad. Zijn vrouw Mira had louter een administratieve fucntie, aldus de krant.

  Hoewel zij dus niet rechtstreeks te maken hadden met de Mossad, acht de krant het mogelijk dat zij verkeerdelijk als doelwit werden aangezien door de vijandige veiligheidsdiensten. De krant baseert zich hiervoor op het koelbloedige karakter van de moord. “Het leek erop dat de man een rekening kwam vereffenen.” (Belga/TE)
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/nog-geen-verdachte-opgepakt-in-zaak-van-schietpartij-joods-museum/article-normal-146013.html

 9. Waar hangt die camera met de buitenbeelden precies? Wat me al opviel bij de filmpjes in je vorige item hierover is, dat de schieting op de grijze beelden iets van twintig seconden was ofzo, maar de tijd tussen heen- en teruglopen veel langer is dan die twintig seconden (minuten)?

  • PS Heb even gegoogled met Maps op Rue des Minimes en de buitencamera hangt bij huisnummer 27, het Joods museum is huisnummer 21, dus zou kunnen van de tussentijd, al doet ie dan wel lang over.

   • ook een om de hoek bij nummer 14 maar die staat op hun deur gericht maar je weet niet hoe groot de opnamehoek is

 10. actie is reactie

  De wakkere krant van nederland heeft het artikel al klaar, dreiging maar ook weer niet maar toch , aaagh wat is het nou?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22672353/__Toezicht_op_Joodse_instellingen__.html

  Oke, eenmaal doorgelezen blijkt dat er maar drie overledenen te betreuren zijn,

  Quote krant van vandaag (de vierde is NIET genoemd)”Zaterdag schoot een nog onbekende man in het museum twee Israëlische bezoekers en een Franse medewerkster dood. Justitie in België beschouwt de schietpartij als een………lees de link etcetera”

  Dus hoe kun je als krant nog serieus genomen worden als elders vier mensen als slacht”offer” te betreuren zijn.

  Je behoeft geen meteoroloog te zijn om te “zien”dat het regent

 11. Juist dat er connecties zijn met de mossad/IsraHell overheid maakt dat die “aanslag”(false flag) nog meer gepland is om een ander doel te bereiken.(action-reaction-solution)
  De mossad vriendjes beschikken over vele federale yankee dollars en kunnen zo een false flag perpect uitvoeren zodat het allemaal echt lijkt.Het leugen senario wordt door de mossad script schrijvers netjes afgeleverd aan persvoorlichters.Vervolgens worden deze scripten voor waarheid aangenomen door de pers en hoppa de leugen gaat de wereld rond.De massa sheepels lezen vervolgens de MSM berichten of kijken naar de MSM tv zenders waar dezelfde leugen nog eens herhaald wordt.
  De nieuwslezer is zelf te dom om aan een false flaf te denken. Deze leest gewoon slaafs wat hem opgedragen wordt en z’n werk zit er weer op.
  De echte waarheid die compleetdenkers opschrijven wordt verzwegen en zal de MSM nooit halen,vanwege de censuur opgelegd door de zio’s in control.

  Het is goed mogelijk kunnen dat de slachtoffer acteurs nu al lang weer in het geheim zijn terug gevlogen zijn naar zio mossad IsraHell.
  De acteurs/ex zio overheids medewerkers krijgen een witte deken over hun lichaam zodat het lijkt dat ze dood zijn.
  De ambulance of een lijkenwagen brengt deze dan met zwaailicht en toeters naar een ziekenhuis/mortuarium en vandaar uit heeft niemand meer kijk op wat er verder gebeurd met hun “lichamen”.
  Desnoods krijgen deze mossad acteurs een nieuwe identiteit met andere naam.
  De zionistische IsraHell staat/ministerie/overheid zal daar wel niet moeilijk over doen. Een nieuw zio paspoortje is immers zo geregeld.

 12. Als je goed naar de film kijkt zie je dat er bij de ingang een stukje geblurd is , is dat een slachtoffer ??? en je ziet ook links bij de deur iets bewegen schaduw een bewegend blad of bewegend slachtoffer ???

  • Goed gespot, het lijkt wel of hier iemand ligt, die nog even een hand of arm beweegt, en bij vertrek zie je de ‘schieter’ enigszins er omheen lopen, even checken op google of dat vierkante stuk een ingelegde deurmat is ofzo?

 13. https://twitter.com/AFP/status/470578744395313152

  het vierde slachtoffer is hier benoemd maar verder nergens .

 14. Let op het vrij gegeven filmpje via youtube.
  Dader heeft een jas aan.

  Kijk heel goed naar deze foto:

  http://brusselsstar.files.wordpress.com/2014/05/phauteur2.jpg

  http://brussels-star.com/2014/05/25/attentat-de-la-rue-des-minimes-dans-lattente-des-photos-dun-suspect/

  Dader heeft mouwen opgestroopt!

  Schietpositie is binnen. Op filmpje lijkt het of dader van buiten deur opening zijn saldo’s zogenaamd afvuurd.
  Hoe dan ook,ik zie nergens dat dader zijn jas uit doet en weer aan doet.

  Rara rara huub huub barbara truuc! 🙂

  • Deze snap ik niet. Ik zie steeds dezelfde jas aan.

 15. Nog een opmerking,het lijkt wel het spel met 10 vergissingen die je vroeger in de krant had. 🙂
  Zoek de 10 verschillen.
  We zien hier een stoel aan de deur duidelijk staan.

 16. Hey,waar is die stoel nou ineens geblevem?

  • Waterman dat is een deur van de buren ergens kijk maar naar de vloer andere tegels .

  • Het Joods Museum is # 21, de buitencamera hangt bij # 27 op de Rue des Minimes.

 17. Wat ik wel wil weten is waar in het gebouw de 2 slachtoffers van de foto liggen ??

 18. how convenient:

  de honderden aanwezigen bij de begrafenis van het Joods koppel in Tel Aviv stonden niet geheel onwaarschijnlijk voor lege kisten. Als je er rekening mee houdt dat volgens de religieuze voorschriften de volgende richtlijnen steeds in acht moeten worden genomen:

  ‘Binnen de Joodse cultuur is het gebruikelijk om iedereen, arm of rijk, zo eenvoudig als mogelijk te begraven. Nadat iemand is overleden mag niemand hem of haar nog zien. Dat doet men omdat dit de geestelijke integriteit van de overledene aantast. Nadat iemand is overleden moet hij of zijn zo snel als mogelijk worden begraven. Op Sabbat of een andere feestdag worden geen uitvaarten gehouden.’

  (bron:http://www.uitvaart.nl/infotheek/de-plechtigheid/religie-en-rituelen/joden)

  en 1+1 is nog altijd 2 ….wat een fantastisch gemak.

  ander puntje: de foto in kleur van het koppel laat zien dat het om vrij jonge mensen gaat, kijk naar het lichaam van de vrouw,de bouw en de houding, en kijk vooral naar de huid van gezicht , haar en handen; uitzonderlijk jong voorkomen voor iemand van 53 jaar moet ik zeggen. Ach ja, het behoeft geen verdere uitleg dat dit hele circus een zware belediging is aan het adres van iedere burger; dat ze er blijkbaar van overtuigd zijn met zo een ondoordacht vals scenario iedereen met gemak te kunnen bedriegen. Het is een schande!! het ergste van alles is, wanneer het publiek niet rapido goed en ernstig geïnformeerd wordt , ze ook nog eens gelijk zouden kunnen krijgen… : (

 19. Ik begrijp iets niet,
  in de bovenste video is de steeg geplaveid met tegels.
  in de onderste, als hij wegloopt zijn het plotseling kinderkoppen (kobblestone)

 20. Eindelijk zijn er mensen die ‘t officiële verhaal bekritiseren, ‘T sta vol met gaten & ‘ts ook iets dat ik niet serieus kan nemen !!

  Voor mij blijft de vraag van, Waarom ? Wat valt er te winnen ?
  De best dat je nu kunt doen als een toeschouwer is gewoon wachten,
  wachten tot de volledige verhaal opengaat dan kunnen wij alles in zijn proper plaats zetten.

  Merci voor de artikel monsieur, Ik ben verheugd dat ik dit gelezen heb ! 🙂

 21. Interessant en ook verontrustend !

  Heeft iemand enig idee wat de bewegende shaduw is op de muur ?

Trackbacks/Pingbacks

 1. Attack on Brussels Holocaust Museum: False flag ? | Beat the rich - […] The article is in Dutch but hardly needs translation. Pictures speak louder than words. There are many conflicting stories…
 2. Attack on Brussels Holocaust Museum: False flag ? « Truth Is Rising - […] Attack on Brussels Holocaust Museum: False flag ? […]
 3. Attack on Brussels Holocaust Museum: False flag ? « Document The Truth - […] Attack on Brussels Holocaust Museum: False flag ? […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close