Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Afwijkende mening? Stempel ‘complotdenker’ en ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis’

Afwijkende mening? Stempel ‘complotdenker’ en ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis’

Het was al duidelijk toen de NOS mij op 13 januari benaderde dat ze met een plannetje bezig waren. Ineens zou er interesse bestaan voor complottheorieën. Toen het scherm op het 8 uur journaal op ‘Even geduld aub‘ stond, wist ik meteen dat ze ergens mee bezig waren. Een oud tv-presentator benaderde mij en gaf aan dat het onzin was dat de NOS al die tijd uit de lucht zou moeten zijn omdat het pand gekaapt was. Tegenover het NOS gebouw zitten de bedrijven United en Dutch View die binnen enkele minuten een live verbinding op kunnen zetten, zo meldde hij. De uitzending had dus helemaal niet via de verslaggever in Den Haag hoeven lopen, maar had gewoon rechtstreeks van het NOS terrein plaats kunnen vinden. De oud-presentator – die graag anoniem wil blijven – meldt dat er helemaal niets klopt van het verhaal. Het meest opmerkelijk vond de presentator dat Tarik Zahzah een brief bij zich zou hebben gehad waarin iets stond over explosieven. Toch gaan gewoon normale agenten het pand in en komt niet eerst de EOD (explosieven opruimingsdienst) het pand onderzoeken. Ook is het geen arrestatieteam – wat gebruikelijk is in zo’n situatie – dat naar binnen gaat, maar gewone agenten met lichte wapens. Ook opvallend was dat de politie contact had met de meldkamer. In dergelijke situaties komt er onmiddellijk een coördinator die ter plaatse de zaak aanstuurt en is er dus geen communicatie met de meldkamer.

Maar het doel werd al vrijwel direct duidelijk toen Giel Beelen mij de volgende ochtend uit bed belde (zie hier vanaf 75e minuut): men wilde Tarik Zahzah koppelen aan complotdenkers en deze complotdenkers het stigma ‘stoornis’ opplakken. Dat deel uit ons gesprek had Giel er echter uitgeknipt en kunt u hier terugluisteren. Giel vindt het zelfs prima dat “complotdenkers” opgesloten worden, maar ook dat deel van het gesprek heeft hij er uit geknipt (terwijl hij tegen mij zei dat we live waren). Het échte doel blijkt ook uit alle berichten van de zogenaamde experts die de Mainstream Media (MSM) de afgelopen dagen ingezet hebben. Men koppelde Tarik Zahzah zelfs aan het 9/11 complot en aan een afwijkende mening over vaccinaties (zie ook hier). Daarbij maakt men gebruik van makkelijk te scoren onderwerpen, want bijna niemand durft het aan om over die zaken kritisch na te denken en dus als je daar een afwijkende mening over hebt, moet je wel een steekje los hebben. Er is duidelijk een hetze vanuit de Mainstream Media opgezet tegen alles en iedereen die afwijkend durft te denken. Dat toont des te meer aan dat deze hele Tarik Zahzah soap bij de NOS een vooropgezette hoax is. Het slechte acteerwerk wekte al het vermoeden, maar toen duidelijk werd dat Tarik een complotdenker was, werd glashelder dat dat de opzet was: “Durf jij een afwijkende mening te hebben? Dan ben je een potentiële Tarik Z.

Hoogstwaarschijnlijk zal jeugdzorg kinderen die dergelijke afwijkende meningen vertonen in de toekomst via hun gezinsregisseur gaan targetten en psychologische begeleiding geven of zelfs bij hun ouders weghalen. Een natuurlijk moet u als familielid of vriend van zo’n complotdenker melding gaan doen bij de GGZ of politie zodat er misschien wel gedwongen behandeling opgelegd kan worden. De fascistische staat heeft zich dan definitief gevestigd. Iedereen die nog een afwijkende mening durft te hebben wordt voor gek verklaard via hele mooie terminologie en wordt als potentiële bedreiging gezien voor de algemene orde. En dat alles op basis van een stukje knullig acteerwerk waarin de NOS de hoofdrol speelt. Shame on you NOS! Maar natuurlijk schamen de mensen bij de NOS zich niet. Zij checken waarschijnlijk eind van de maand hun extra bonus op de bankrekening en kunnen nog eens een lekker snoepreisje boeken. Maar ach, dat denk ik waarschijnlijk omdat ik ODD heb; ‘oppositional defiant disorder’ oftewel ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis‘. Het kan ook zijn dat ik een schizotypische persoonlijkheidsstoornis heb. Hoe toevallig is het dat recentelijk bekend werd dat Bart van U., de vermeende moordenaar van Els Borst, ook een psychische stoornis had. Het zet je aan het denken.

Er is dus een keiharde beweging gaande waarbij iedereen die het lef heeft om de officiële lezing van de Mainstream Media in twijfel te trekken, gepsychiatriseerd gaat worden. Dit betekent dus opsluiting en behandeling. Dat soort verhalen zijn we gewend vanuit het oude Sovjet tijdperk en van landen als China of Noord Korea, maar nu is het dus in Nederland zo ver en dankzij diezelfde media ziet vrijwel niemand nu de ernst van de situatie in, omdat mensen hun ogen dicht laten smeren door acteerwerk, leugens en NLP-technieken. Gaat het volk dit accepteren? Het grootste gedeelte waarschijnlijk wel. Het is zo lekker veilig om met zijn allen “beh” te blaten in de kudde van gelijkgestemden die blind achter het nieuws aan rennen.

Bron linkvermeldingen: trimbos.nlvolkskrant.nl

468 ad

71 Comments

 1. http://www.nu.nl/politiek/3983835/cda-wil-meldplicht-geradicaliseerde-wandelende-tijdbommen.html

  Wil iedereen die deze site bezoekt zich even gaan melden? Dank u.
  Nee, ik denk dat ik maar kap met kritische vragen stellen. Ik trek mij terug en zal nergens mijn comments meer achterlaten. Gelukkig heb ik geen vrienden, dus die kunnen mij ook niet aangeven 🙂

  • te laat. 😀

 2. Ik durf hier bijna geen reactie meer te plaatsen!
  Straks komen ze met een dwangbuis aan mijn deur en wordt ik afgevoerd naar een gesloten afdeling. Een paar decennia terug kon je nog een frontale lobotomie krijgen als je “onhandelbaar” was. Nu stoppen ze via diverse wegen allemaal chemicaliën in je lichaam.
  Zo… straks maar weer douchen met giftige zeepjes, tanden poetsen met fluoride, een shot deodorant met aluminium er achteraan, een maaltijd vol chemicaliën… natuurlijk wel zonder vetten en suikers… en dan weer lekker als een zombie voor de buis hangen.
  Zo hoort het!

 3. Te gek voor woorden natuurlijk. Maar de te verwachten koers die ze zullen varen, want ja, ze voelen zich bedreigd, anders zou men nooit hoeven grijpen naar de soort maatregelen die ze willen invoeren met betrekking tot afwijkende ideeen en meningen. Dus, de mensen die een mening hebben die niet past binnen de aangegeven en/of opgelegde normkaders, die is gestoord, dus dan wordt daarmee de vrijheid van meningsuiting ook aan banden gelegd en daarmee eigenlijk ook vrij denken, of als men iets ter discussie wilt stellen, zoals ten opzichte van de officiele lezing over 9/11. Dus, onafhankelijk denken, los van wat over het algemeen gangbaar is, moet in de kiem gesmoord worden door de Staat, zij willen alleen brave Staatskinderen en burgerslaven, gehoorzaam en dosiel om de Staatsmachine op gang te houden. Gij dient een slavenmentaliteit te hebben, verschrikkelijk idioot die Staatsgevangenis.

  Een afwijkende mening hebben, wil nog niet per definitie zeggen, dat die mening niet deugd of zou kunnen kloppen. En men heeft het recht om anders te mogen denken, ik mag mijn mening verkondigen, als ik dat met respect doe en ik twijfel aan de officiele reguliere lezing, vanwege de ontdekking dat de officiele versie die ons wordt voorgehouden, niet kan kloppen, waarom wordt ons dan verboden dat aan het licht te brengen? Mag dat dan niet? Dan is ook meteen duidelijk waarom de Staat dat niet wenst, ze geven aan dat ze bang zijn, angsthazen, dat de bevolking tegen hen opstaat, bang, dat ze de autoriteit verliezen, dat ze niet langer serieus genomen worden, dat de stekker uit hun stopcontact wordt gehaald.

  En het hebben van een complottheorie, zou niemand moeten verbazen, want gezien de geschiedenis tot op de huidige dag, zijn er altijd complotten geweest, en als er bewezen sprake is van een complot of van meerdere complotten en doofpotten, dan is het passend om dat wereldkundig te maken, dan hebben we het niet meer over een complottheorie, maar over complotpraktijk. Bij deze, spant men samen om mensen die de agenda van de Eilte aan het licht brengen, die te psychiatriseren en te willen opsluiten mochten ze nog doortastender worden. Zij hopen onze monden te snoeren, ons af laten schrikken met hun maatregelen, regelrechte bedreigingen aan de mensheid ten opzichte van scherpzinnige geesten, die de Elite en hun agenda door hebben weten te prikken, die hun spelletjes doorzien, die DAT OOG VAN DUISTERNIS WILLEN VERNIELEN,ja, we zullen jullie in de weg blijven lopen, ja, we zullen er een schepje bovenop sociopaten, Elite-tirannen, we zullen jullie stoppen, volledig klein krijgen.

 4. Elite? Miljarden mensen die in feite overbodig zullen zijn in de orde die jullie willen vestigen, gezien de technologische vooruitgang? Hoe moet dat dan Elite? Hoe gaan jullie dat managen? Mogen mensen dat zich niet afvragen Elite? Mogen wij daar niet over nadenken? Laat het antwoord zich niet makkelijk raden Elite? Ik klop nog liever voor gerechtigheid aan bij Don Corleone, dan bij jullie onrechtvaardige en corrupte rechtbanken in jullie corrupte Rechtstaat van huichelarij en hypocrisie. Elite, elite, jullie zijn een openboek geworden, voorspelbaar, jullie komen er niet mee weg Elite, aan jullie heerschappij komt een einde, en jullie moeten worden berecht, moeten worden opgesloten, en heel wat van jullie verdienen de doodstraf Elite.

 5. Ik ben geïnteresseerd in het volgende essentiële onderwerp. Is het mogelijk om 7 miljard+ mensen op aarde te laten leven in een GMO en fossiele brandstoffen vrije samenleving. Dit is erg belangrijk om te weten. Ik denk dat de elite dit rekensommetje al gemaakt heeft en tot de conclusie gekomen is dat dit niet kan. Hier zou eens terdege onderzoek naar gedaan moeten worden. Er zijn regelmatig onderzoekjes verschenen waaruit bleek dat de hele wereldbevolking in b.v. een provincie van Austalie zou kunnen wonen. Maar ik denk dat in die onderzoekjes niet alle faktoren zijn meegenomen. Als dit n.l. echt het geval is dan gaan de alternatieve media de wereldproblemen van zijn levensdagen nooit oplossen. Uiteraard is met de levenstandaard van de elite dit probleem veel eerder aan de orde, dan met de levensstandaard van iemand die in harmonie met de natuur wil leven.

  • Dit is mogelijk. De natuur reguleert zichzelf. In natuurlijke omstandigheden zou het aantal kinderen dat een gezin krijgt aangepast worden aan de beschikbare middelen. Ik baseer me hiervoor op wat we weten uit de dierenwereld.

   Denk bvb ook aan borstvoeding dat natuurlijk gezien ongeveer 2 jaar zou gegeven worden (als je vgl met andere zoogdieren en de ontwikkeling van de jongen). Nu is dat slechts 3 maanden gemiddeld in de groep die het “probeert”. Zolang je borstvoeding geeft, is de kans op een nieuwe zwangerschap klein (niet onbestaande, eigen ervaring: als je voldoende “hersteld” bent, kan je terug zwanger worden). Als alle vrouwen al borstvoeding zouden geven, zouden er minder kinderen per gezin zijn… Deze kinderen zouden ook minder verlangen naar suikers of vetten om een “tekort” aan te vullen, maar verlangen naar natuurlijk eten (en niet overeten).

   We moeten wel onze mentaliteit en samenlevingsvorm veranderen en meer evolueren naar een maatschappij waarin wordt samengeleefd, zie bvb Illich (convivialisme). We zijn “groepsdieren” die worden gedwongen om als individu te leven. Dat is tegennatuurlijk en ongezond. Als we daar voorbij geraken en terugkeren naar onze essentie, kan de Aarde ons allen voeden.

  • Onze voedselproductie is gebaseerd op aardolie. Denk aan brandstof en kunstmest. Indien we peak oil voorbij zijn wordt de voedselvoorziening een groot probleem. GMO of niet. Roundup voor GMO wordt ook van aardolie gemaakt. Hier biedt nucleaire energie dus geen uitkomst.

   • @Donquijotte

    Mike Ruppert heeft een eind aan zijn eigen leven gemaakt. Dat zegt mij dat deze zeer intelligente man geen licht zag aan het einde van de tunnel.

   • Als we alle overbodige functies en mensen als gevolg van de automatisering en techniek etc. inzetten in DUURZAME BIOLOGISCHE voedselproductie, dan kunnen we wel 14 miljard mensen voeden.
    Geen enkel probleem. Alleen zal dan de roofbouw,de macDonals en King Burger(Burger King)s e.d. aan banden moeten worden gelegd.
    🙂 🙂 🙂

   • “kunnen we wel 14 miljard mensen voeden.”

    Dat zijn van die statements die ik betwijfel.

  • Als de mens niet op tijd realiseert dat ze voornamelijk carnivoren zijn en dat veganisme complete bullshit is in het leven geroepen om mensen te degenereren en onvruchtbaar te maken, dan zal de mens uitsterven. Ik twijfel er niet aan dat de elite zich hier bewust van is. Zij krijgen first pickings van alle echte wetenschap en die is niet belet door enig moreel of principe. Ze zijn hun tijd ver vooruit zal ik maar zeggen. Als de mens niet verward zou worden door alle disinfo dan hadden we een hele andere wereld. Bekijk het werk van weston a price maar en overtuig jezelf. Degeneratie heeft er juist toe geleid dat blanke mensen zijn ontstaan, met alle degeneratieve symptomen. Daardoor krijg je dingen als psychologische stoornissen. Aan de grondslag daarvan ligt altijd een verkeerd voedingspatroon en degeneratie. Lichaam en geest zijn niet gescheiden al tellen factoren als stress en emoties wel mee maar die hebben een fysieke uitwerking. Het materiele en spirituele zijn namelijk niet gescheiden maar een en hetzelfde ding. Zoals Alan watts zei it’s all process not stuff. Stuff is just pattern seen out of focus. Life is a dance of energy. Zoals Martin ook al vermeldde in zijn artikel over de piramides wordt er bewust fluoride in tandpasta en in drinkwater gedaan om de pijnappelklier te verkalken om zo mensen minder bekwaam te maken spiritueel te zijn. Je ziel hangt niet ergens in een anti realiteit, jij bent de manifestatie van je ziel. Dit is het principe van grounding of geaard zijn. je basis is het aardse dierlijke, dus overleven, voeding, voortplanting en sociale banden. Als je een flat gebouwd hebt dan haal je toch niet de fundering weg omdat die niet meer nodig is? Daarom worden natuurvolkeren neergezet als onwetende bijgelovige prutsers terwijl ze juist heel erg in touch met de natuur en het spirituele waren/zijn. In oosterse culturen wordt de dood ook niet gezien als einde en zijn begrafenissen een soort “vieringen”. Het was de amerikaanse eugenetica beweging die, toen darwin zijn evolutietheorie uitbracht, negers als apen ging definieeren en ze in dierentuinen bij de chimpansees zetten. Dit kan je zien als een soort blank minderwaardigheidscomplex die zich keert tegen de oorspronkelijke spirituele donkere bevolking. De elite werkt met omkeringen, dat is een beetje hun satanische insteek. Mannen worden gefeminiseerd en vrouwen worden door feminisme aangemoedigd “kostwinners” te worden. Ik ben helemaal voor gelijkwaardigheid maar geloof niet in een soort van neutrale gelijkheid. Chimpansees of bonobos ik weet niet meer precies, die dragen hun kindjes een paar jaar op de borst. En wij dumpen onze kinderen op de kinderopvang omdat we druk zijn met werk en we ook ons eigen leven hebben. Door het gezin te ontwrichten krijgen mensen niet de kans emotioneel volwassen te worden, dus blijft iedereen ook als ze ouder zijn kinderlijk van geest, dus makkelijker te vormen door de staat en worden ze er afhankelijker van. De reden dat de elite depopulatie willen is omdat ze een kleinere kudde willen die makkelijker te leiden is. Als de mens gelaten zou worden dan zouden ze op een gegeven moment tot het inzicht komen dat elk mens wijs genoeg is geworden en dingen als instituten en gecentraliseerde overheden niet meer nodig zouden zijn. De elite wetende dat ze outcasts zijn(pedos, psychopaten etc) willen hun macht niet opgeven, want ze nemen geen genoegen met een liefdevolle co creeerende wereld. Het is niet hun “ding” bij wijze van spreken. Een kenmerk van psychopathie is een bijna onverzadigbare drang tot stimulatie dat zich vaak uit in extreme seksuele voorkeuren, sadisme etc. Ik hoorde ooit een goede uitleg over het verschil tussen een psychopaat en een socio paat. In de film reservoir dogs heb je een maffia baas die zegt ik vind het niet leuk om iemand te doden, maar als iemand mij in de weg staat doe ik het wel, de psychopaat. Een handlanger van hem een soort van hitman die heeft er daadwerkelijk plezier aan iemand te doden, de sociopaat. Ze weten dat mocht hun macht weg vallen de maatschappij ze uiteindelijk zal uitbannen. Ze zijn dus simpel gezegd een foutje. Kan meer achter zitten natuurlijk zoals martin zijn matrix theorie, maar ik probeer het eerst aards te bekijken en ik ben niet van mening dat deze mensen gezond van lichaam en/of geest zijn. De mens moet natuurlijker gaan leven. Alles regionaal, elke mens zoveel mogelijk autonomie en vrije informatie. Dan wordt het heel moeilijk om een bevolking te overheersen. Mensen hebben bijvoorbeeld veel kritiek op het amerikaanse 2de amendement wat het doel heeft de bevolking te beschermen tegen een tyrannieke overheid. Maar last time I checked heeft elke zwitser een wapen in huis van zijn dienstplicht en is daar amper criminaliteit. Het punt met peak oil, overbevolking, gmos etc is dat het uit hun bron komt. Als zoveel dingen vals blijken te zijn dan heb ik mijn bedenkingen bij de rest. Is er wel peak oil? Wat voor technologieen worden er mogelijk achter gehouden? Donquijotte heeft ook goed het bestaan van nucleaire wapens betwist, dus misschien zijn veel van de dingen die we denken waar te zijn het gevolg van denktank psy ops. Zoals martin ook vaak schrijft hebben we de digitale revolutie gehad en is de nano revolutie de volgende stap. Ik geloof dat er nog veel meer mogelijk is qua technologie dan we weten. Ik sluit niks uit. Ik zal het hoe dan ook nooit eens zijn met de destructieve “oplossingen” van de elite. Ik ben meer van assimileren en oplossingen zoeken waar iedereen bij gebaat is ipv een kleine gestoorde groep. Ze leggen ook continu de schuld bij het volk zelf. Het is niet het psychopathische beleid van de bedrijven die de wereld vrvuilen, nee de mens zelf is laks en lui. Oorlog is niet het gevolg van de machinaties van gestoorde machthebbers, nee oorlog zit in de mens. De mens heeft overheid nodig, want zonder een politiestaat komt de animalistische egoistische kant van de mens naar boven en maken we elkaar spontaan allemaal af. De afrikanen zijn dom en onwetend, want negers zijn nou eenmaal een soort van bijgelovige aap mensen, dus hebben ze onze liefdadigheid nodig. Het is niet alsof dat continent bewust gedestabiliseerd wordt zodat de grondstoffen geroofd kunnen worden en er op de bevolking geexperimenteerd kan worden. Bring back our girls LOL. Eerder give us money for our black budgets. Ook ben ik van mening dat om het zondebok image van het westen te voeden ze bewust van die “geheime” gestoorde dingen doen. Net als hitler en jodenvervolging. Zo van oh dat westen was helemaal gestoord gelukkig waren daar de brics en co om de wereld te redden. Net als hoe wij geconditioneerd zijn de 2de wereldoorlog te zien. Zij leven ook op deze wereld, dus ik vraag me af of ze dan niet doorhebben dat ze schijten waar ze vreten. Misschien komt het door hun psychopathische aard dat ze enorme risicos durven nemen, maar kom op. Ze zullen toch wel door hebben dat ze op deze manier ons allemaal over de rand duwen incluis zichzelf. Ze hebben een stabiele genenpoel nodig lijkt me. Gezonde gronden om dieren op te kunnen houden. Uberhaupt een ecosysteem dat leven kan onderhouden. Mono culturen verwoesten vruchtbare grond en de mens is zoals ik zei voornamelijk een carnivoor dus dat gaat hem zoiezo niet worden. Ze zullen alle wetenschap in hun voordeel gebruiken dus onnodige risicos nemen ze niet zou ik denken. Na de bijbelse val van het westen en de opkomst van de nwo zijn ze misschien van plan te stoppen met de aarde verpesten, want dan hebben ze de grand price in de vorm van totale wereldoverheersing al. Hoe dan ook de tactieken die ze toepassen tonen maar aan hoe machtig ze daadwerkelijk nog niet zijn, dus ik sluit de kans dat de revolutie die ontstaat uiteindelijk hun kant op gericht wordt niet uit.

   • Je hebt gelijk, zij hebben een totale krijsplan weten uit te rollen, en zijn het de afgelopen 50 jaar gaan verfijnen. Ze zorgen nog meer voor verdeeldheid, fragmentatie, groepen, sekten en in deze tijd vooral newage vangnetten via een spionnen en ingewijden in de occulte kennis. Geesten verdelen en structureren en programmeren, afleiden, voorkomen dat ze zich organiseren, kapitaal opbouwen, nee in plaats daarvan verindividualseren, ja autistiseren, aan het internet laten vastklampen, er helemaal door opgezogen worden, isoleren, dat is wat er nu in ernstige mate gebeurd, en daar dient men voor te waken, een onderdeel om de mens krachtenloos te maken, niet te laten organiseren tot een leger met groot-kapitaal, daar schuilt juist de bevrijding, dat er bevrijdingsleger op hun voeten gaat staan, zich op zal richten hun dood overwint, en wereldwijd gaat samenwerken. Want dan sta je sterk, zij vinden dat bedreigend, noemen dat een samenzwering, gezien hun geschriften.

 6. Hi, de dag na dit gebeuren hoorde ik op de (Vlaamse) radio een “deskundige” vertellen dat alle kinderen gescreend zouden moeten worden. Op Twitter verscheen dit bericht ook. Dit toont volgens “deskundigen” het belang van vroegtijdig opsporen van probleemgedrag aan. Het CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding), scholen en huisartsen zouden moeten testen om dit soort gedrag op te sporen en bij te sturen (lees: medicatie).

  Volgens dezelfde “deskundige” vertoonde de jongeman duidelijke signalen van een psychische stoornis. Als therapeut zeg ik: welke? Want ik zag enkel iemand die te kalm en te beleefd was… wat zeker niet overeenkwam met het verhaal dat in de media verscheen. Volgens dat verhaal ging het idd om een “gestoorde” jongeman.

  Dat is dus de volgende stap… Let aub op jullie kinderen: leer ze kritisch denken en sterk in hun schoenen staan. Hou ze ver weg van bepaalde therapievormen en zeker medicatie & vaccinatie! Bescherm ze. Dat is onze plicht als ouders. Eerst onze kinderen beschermen en dan alle kinderen.

 7. Luister ook naar Mark Passio mbt bovenstaande:

  • Dat filmje had ik vanochtend hier ook al geplaatst, hij zegt gewoon hoe het zit, dat staat mij heel erg aan, ik weet van hem, dat hij nog veel verder kan gaan als het moet, en ook dat spreekt mij aan, want het is gewoon als j logisch nadenkt, we komen op een punt uit, dan is het “wij” of “zij” er zal dan geen middenweg zijn, of men is voor de leugen en ongerechtigheid met alle nadelige gevolgen voor het leven op aarde, inclusief voor de mens, of men is voor de waarheid en gerechtigheid wat heling en genezing en leven in balans zal opleveren, kortom wat tot een totale herstel zal leiden, en vervolgens, met alle prachtige uitwerkingen daarvan voor al het leven op aarde, inclusief voor de mens.

   • Grijs is er zeker, maar ik liever met mensen te maken die zwart zijn, dan grijs en vooral grijs willen blijven en grijs willen blijven denken. Ik heb daar totaal niets mee met die mensen, beetje van dit en een beetje van dat, oogje dicht knijpen hier, en dan weer aan de andere iemand naar de mond praten, nee daar heb ik helemaal niets mee, en daar kun je ook de oorlog niet mee winnen, sterker nog, als het erop aankomt, zullen de meeste van de grijzen, de kant kiezen van het kwaad, omdat ze losers zijn als het erop aankomt.

  • jaja Mark Passio geeft goede inzichten maar ook veel disinfo, een hoge rang satanist die zich zo vrij mag uitspreken en nog steeds leeft dat geeft mij te denken, of ben ik nu een complot-gekkie en is het tijd voor mijn pilletje.

   • Ik houd wel van de stijl van Passio. Hij geeft duidelijk aan dat je moet gaan kiezen: Je gaat voor de waarheid of je wordt NSBer. En daar kan natuurlijk ook weer een andere agenda achter zitten. Het leven is natuurlijk niet zwart wit er is ook grijs.

    Kijk naar Natural Law in de dieren wereld. Eten of gegeten worden.

   • Je mag denken wat je wilt, maar zou je de informatie willen delen waarvan jij weet dat ze op desinfo berusten? Zou je dat hier willen delen?

   • @Loveulongtime2 Pas wel op met die gedachte van eten of gegeten worden. Soortgenoten eten en jagen bijna nooit hun eigen soort. Wel wordt er gevochten binnen sommige soorten voor de voortplanting. Dit wil wel eens gebeuren op leven en dood. Daar komt bij dat de mensheid sinds dat sprookje van Eva en de appel voorzien is van “wijsheid”. De zelfmoord van Mike Ruppert vind ik een onwaarschijnlijk verhaal. Het leek mij een verlate afrekening.

 8. Kijk daar hebben we het eerste artikel al:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3842705/2015/02/02/Hoogleraar-Ook-uw-buurman-kan-gekke-dingen-doen.dhtml

  Oftewel andersdenkenden moeten naar een dokter/psychiater of in het ergste geval worden opgesloten…

  • Ik schrok me ook dood toen ik dat stuk op de AD app las. Dat zet inderdaad de hele NOS gijzeling in een ander daglicht. Ik kan nog steeds niet met zekerheid zeggen dat dit een hoax is, maar ik weet wel dat de overheid dit aangrijpt om de politiestaat of moet ik zaggen gestaporegime in te voeren.

 9. Dailymail: Shocked prostitute Sandrine Vandenschrik ‘found disgraced finance chief Dominque Strauss Kahn engaged in orgy with up to eight women in luxury Paris hotel room’
  1. de achternaam.
  2. een prostitue die schrikt van prostitutie?
  Denk ik nu anders en krijg ik een medicijn tegen ODD, zoals Ritalin tegen ADHD/ADD?

  • Straus kahn is hard genaaid

 10. deze regels via dat nieuwe boek voor de psygiater, speelde al in Amerika. op dezelfde manier…belgie meldde op tv dat wij Nederlanders niet bang genoeg waren, want over twitter werden er wel grappen gemaakt over tarik….In buitenhof gister was er een dame, die had de vraag waarom alles meer over podemos groep ging…..spanje de nieuwe groep die steeds groter wordt. zij zei daar letterlijk op dat , dat de bezuinigingen op de gewone mensen genoeg zijn geweest en dat de mensen nu massaal de straat op komen…dat word nu pas gemeld, terwijl dit al een poos gaande is…….ook in buitenhof zat ex-leider D66 nu in de zorg Rogier van boxtel..die werd gezegt dat hij en de zijnen werden aangezien als de graaiers? meneer ontkende hevig….en hij gaat die plek nu verlaten..genoeg gestolen? op naar andere topfunctie? hij vond dat de eigen bijdrage wel weg kon…maar de dure oneerlijke polissen moeten blijven?….de niet betalers kwam niet doordat ze het niet konden betalen, maar omdat ze dit niet willen….300.000 en de teller loopt op…..Obama vannacht op tv, had het ook over internet, en dat daar alles gevonden kon worden, veeeeel informatie….tja dat mag niet he…vs mrv Nuland met haar fuck the EU…..ook gaf Obama twee keer aan dat dat er geen oorlog komt met rusland…tenminste niet voor de VS. dus wel de EU…dat is steeds het spel geweest. ze zijn stom bezig die elite..het volk is overal wakker en die geest krijgen ze nooit meer terug in de fles,,,laat je dus niet bang maken.. de fouten die de elite maakt is ons doodgooien met dit soort dingen, en oorlog e.d OVERDAAD SCHAADT….ze hebben het al verloren, maar denken nog steeds dat ze door kunnen gaan op deze wijze…Obama had het vannacht niet over de nieuwe wereldorde, maar over de wereldorde..groot veschil…let op wat ze zeggen, maar vooral wat ze doen….en angst is een slechte raadgever.

 11. COMPLOTTHEORIE…COUP Oekraine….is nu ook al geen complot meer. het is toegegeven op CNN..en dat daar militairen aanweig zijn, en nu gaat er voor miljarden oorlogstuig uit AMERIKA naar toe.. omdat ze daar ook stevig verliezen….Alles wat ze momenteel aanraken gaat fout…JEMEN..EU…en ga zo maar door. Ook china lukt niet dus stappen ze nu over op India. die de grootse van de wereld moet gaan worden, zegt Obama..en dan hebben we nog het gas? dat moet ook uit OOST AFRIKA gaan komen. gut was daar niet steeds de EBOLA. waarvoor ze continu inzamelingen houden?

 12. Je buren verraden moet een automatisme gaan worden, maar het lukt nog niet helemaal. Dat deed men in ’40-’45 weet u nog? Het is u aangeboden om anoniem iemand te verraden. Bijv. man/vrouw met uitkering werkt zwart bij. Je zieke buur heeft een wietplantje. Je buur heeft een mooie auto… waar heeftiedie van? Je buur met uitkering heeft misschien een liefje, even kijken of er 2 tandenborstels staan. Er komen veel mensen op bezoek bij uw buur, bij u komt niemand. Kinderen spelen te veel op straat, bel de politie. Je buur heeft geen zin om met u te (roddelen) ehh praten en waar gaat hij ‘savonds naar toe?
  Weet u wat er scheef gaat? De uitvinders van de anonime verraderslijn gaan zelf voor schut. Zwart werkende buitenlanders aan hun huis en in hun miljoenen bedrijf. Belasting ontduiking prive en in hun bedrijf. Rotsooien met millieu regels, die natuurlijk wel voor u gelden.
  Het hele zootje op die pluche zetels, zijn dat nou geen typische ODD gevallen?
  Want zeg nou zelf, een normaal/gezond denkend mens komt hier toch niet allemaal op?

 13. @Erik van de NOS, Giel en alle andere meelezende volksverraders,de fascistische MSM in Engeland zitten net als jullie ook behoorlijk in de piepzak.
  Zowel het verzet in Nederland als het verzet in Engeland is niet te stoppen.

  • Ik zie Giel Beelen niet als een volksverrader dat gaat me te ver, meer als iemand die wel nieuwsgierig is naar de andere kant van het verhaal (misschien heeft hij wel mailtjes gehad met de vraag Martin een keer in de uitzending te vragen).
   Vergeet niet dat er nog steeds meer mensen zijn ,die van toeten noch blazen weten over onderwerpen op deze site dan bewuste zelf nadenkende mensen zoals de reageerders hier.
   Wat zal het zijn 10% van de bevolking die het spelletje doorheeft?
   Ik denk dat Giel Beelen niet bewust bezig is, met een opdracht om de nieuwe media uit te schakelen of belachelijk te maken. (de Nos doet dat wel)
   In de twee gesprekken met Martin vond ik hem respectvol overkomen en over mensen opsluiten doelde hij op iemand als Tarik met zijn laaste gijzelings aktie(fake) en niet anders denkende mensen (1984 scenario)
   Die man leeft in een hele andere wereld (ik ken de muziek industrie) en heeft volgens mij helemaal geen tijd om het allemaal uit te zoeken.
   Tarik heeft een werkstuk gemaakt over 9-11, Giel belt Martin nog een keer ,prima kans lijkt me.
   Hij heeft wel een groot bereik maak er gebruik van.
   Als 9-11 doordringt bij de massa dan volgt de rest ook.
   Ik zou ook niet te hard zijn tegen anders denkende , ook niet tegen msm volgers, die zijn echt niet allemaal evil. Wees eerlijk er was een tijd dat ook de mensen hier de nos als betrouwbaar zagen.
   We hebben nog steeds vrijheid van menings uiting (op de holocaustfeiten na dan) .
   Zelfs staats pschychiater Bram Bakker zei (een vandaag) dat het duidelijk moest zijn dat “compltdenkers” geen gevaar voor de samenleving zijn, dat verbaasde mij.
   Schrijven wat je wilt schrijven dus, exposen die handel.

   • Good cop, bad cop. Trap er niet in. Giel is een slimme man en hij heeft een kant gekozen. De kant van het grote geld en ik weet waar dat geld vandaan komt. Wat betreft die vrijheid denk ik dat je eens op zoek moet gaan naar de onzichtbare tralie’s.

 14. hier zijn ze bang van….http://www.andereuropa.org/ttip-van-de-ijsberg-een-krant-over-het-dreigende-vrijhandelsverdrag/ al meer dan 1 miljoen handtekeningen opgehaald en overhandigd aan Juncker op zijn verjaardag….en dan loopt er nog een burgerinitiatieftegen het geld creeren van de banken…ook daar zijn in no time al bijna 100.000 handtekeningen opgehaald terwijl ze er maar 40.000 nodig hadden voor de politiek…dus de zaak broeit ook hier in nederland..als hier in nederland de boel klapt klapt die goed..nuchtere Nederlanders.

 15. moeder, de kinderen spelen te veel op straat ,bel de politie….welke politie? die zijn allemaal wegbezuinigd..behalve als een burgemeester nie is gediend van een van te voren aangevraagde demonstratie, die geweldloos is..dan halen ze overal vandaan om in te zetten… of wacht we hebben de militairen nog, op belgie lopen die al door antwerpen zwaar bewapend. wat bij de wet verboden is…..op naar zo snel mogelijk een politiestaat

  • welke politie?

   luister naar wat Mark Passio over politie en militairen heeft te zeggen. Dat zijn allemaal mensen met een letterlijke hersenbeschadiging.

   • Trauma based mind controlled, befehl ist befehl, robots zijn het. Zo doen ze dat. Bewustzijnsverruiming is de enige weg uit dit trauma based concept. Het gaat allemaal om je “Mind”.

  • Maximum, hahaha, ja mijn excuus. Ik ben al een poosje weg uit NL. Politie schrijft hier in de dorpskrant dat ze 14 dagen niet aanwezig zijn… vakantie. En vlak daarachter; sluiten een gevangenis want er zijn niet genoeg criminelen meer. Snapjum?

   • Mag ik vragen waar dat nog mogelijk is?

   • Donquijotte. Nu moet ik oppassen, anders komt al die gribus hierheen. We hebben er al genoeg van. Maar als ik Scandinavie aangeef, ben je dan tevreden?

   • Ja hoor! Djw, ik dacht al zoiets.

 16. Ik heb 2 foto’s gemaakt van de agenten op het moment dat ze binnen kwamen in de studio, ik kan ze nu niet plaatsen omdat ik niet weet hoe dat moet…..

  Maar 1 ding is zeker, zou hou je geen vuistvuurwapen. Als je goed kijkt dan zie je dat de agent die als 2e in de beeld komt, zijn ‘wapen’verkeerd vast houd, een vuistvuurwapen schiet je niet af met je middelvinger, hij heeft beide wijsvingers langs de kant van zijn vuurwapen……

  Vreemd

 17. Your Mind Is Being Controlled.(ned.ondertiteld)

  • Nice George 🙂

   Goed artikel! En fack Giel, blijkbaar geven dit soort mensen ook geen fuck om hun families/vrienden, omdat ze altijd aan hun eigen belang denken.

  • ja deze Marina van der Wal is duidelijk tussen wal en schip gevallen.
   (betekenis Marina: van de zee)

  • ja vreselijk he hoe mensen die op bepaalde gebieden best iets zinnigs te zeggen hebben.[opvoeding] op andere gebieden zo blind kunnen zijn.

 18. artikel van 3 jaar geleden
  http://www.skepsis.nl/complottheorie.html

 19. Zoals ik het zie, was Tarik Z een hoogbegaafde, hoogintelligente jongeman. Ik denk, dat hij hier is ingeluisd.

  Maar goed, wat ik me afvraag, is waarom iemand als Tarik Z. het etiket ‘ gestoord’ kan krijgen en waarom Willem Middelkoop (met hetzelfde gedachtengoed wellicht), in november 2014 nog aan de TU in Delft (waar Tarik studeerde) een studium generale lezing voor 1000 studenten en belangstellenden kon geven over o.a. het bedrog in de media?

  http://sg.tudelft.nl/event/willem-middelkoop-patronen-van-bedrog/
  (Eerste uur van de lezing). Ik vond deze link in een ander topic hier en dacht, dat Tarik Z daarbij waarschijnlijk wel aanwezig is gewwest, net zoals vele andere studenten.

  • Willem Middelkoop is nog vrij mild/vorzichtig in zijn uitspraken

  • Zoals ik het zie is Tarik Zahzah gewoon een goed betaald acteurtje.

   • Ik wil even onder de aandacht brengen dat westonprice.nl offline is. Op dat forum wordt ook besproken wat hier besproken wordt. als je er naar toe probeert te gaan staat er: ivm hacks is de site offline. We werken aan een oplossing…

    Verdacht to say the least…

 20. @Donquijotte

  Stop 20 muizen in een te klein kooitje en kijk wat er gebeurd

  • Haha is een hele goede vergelijking. Die muizen gedragen zich in vrijheid niet zo. Zo is het ook met de mens zolang we niet in vrijheid leven maar in een schijnvrijheid. Een groot gedeelte van de mensen in onze contreien zien hun kooi/tralies niet maar zijn beslist niet vrij.
   Image and video hosting by TinyPic

 21. Ik merk dat veel mensen in de alternatieve media hun eigen normalcy bias hebben ontwikkeld. Iedereen denkt dat ze het plannetje door hebben van de westerse elite aka politiek zionism. Ze onthullen bewust steeds kleine beetjes waarheid, want politiek zionisme is de zondebok in het verdeel en heers spelletje. Dus iedereen die alternatieve media volgt is een schizofrene complotdenker? Mensen die dat geloven beseffen niet dat de Mainstream media alleen maar volgers verliest en de alternatieve media alleen maar volgers erbij krijgt. De meerderheid is niet meer de overweldigende meerderheid. De statistieken van de vorige verkiezing spreken boekdelen al is het maar theater. Ga maar is op reguliere sites kijken in de comments. Komt bijna niet meer voor dat er geen alternatieve opmerking tussen staat. Verder kan je kijken op alternatieve media sites en tellen hoeveel individuele gebruikers je ziet. Wanneer je moe wordt van het tellen moet de grootschaligheid van de alternatieve media tot je door dringen. Bezoek ook is een prepper website. Die heb je in duitsland, nederland, frankrijk etc. Je zult zien dat “complottheoristen” niet uitsluitend een enkele demograaf betreft. Het zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden en levenslopen. En je gaat mij vertellen dat miljoenen mensen over de hele wereld allemaal aan een waanstoornis lijden? Dat 3 miljoen mensen in amerika zich voorbereiden op het instorten van de economie oorlog etc omdat ze in spoken geloven? Dat er openlijk gesproken word over revolutie, omdat Amerika niet een fascistische politiestaat is? Denk je dat de rest van de wereld er ook zo over denkt? Dat russia today eigenlijk net zo veel complotfeiten verslaat als de alternatieve media dus is iedereen in rusland schizofreen? Dat de chinezen meer zien in putin dan in obama, omdat ze schizofreen zijn? Ik kan zo blijven door gaan maar you get the picture. Maar dat is ook het hele punt. Mensen die alleen maar msm volgen hebben geen flauw benul van hoe groot de alternatieve media is, dus willen ze best geloven dat een verdwaalde dikke skitzo in de kelder van zijn moeder vreemde correlaties aan elkaar plakt en op een amateuristisch opgezette website gooit. Werkelijkheid zijnde dat er op hoog niveau geschreven wordt op alt media en zij leveren ook daadwerkelijk 90% van de waarheid. Als de massa werkelijk zou zien hoe groot de “revolutie” is op alle gebieden, maar zoals ze zeggen “you can fool some of the people all of the time”. En omdat de alt media blijft groeien en je kan zeggen dat de msm 90% leugens is en 10% waarheid en de alt media 90% waarheid en 10% leugens zal het sneller en sneller verspreiden(1 persoon vertelt het aan 10 personen een aantal van die 10 vertellen het weer aan een aantal mensen etc), dus zal het op een gegeven moment een kritisch punt bereiken en zal zo’n groot deel van de westerse bevolking niet meer ontkent en genegeerd kunnen worden. Dit is precies wat de elite wil. De elite is supranationaal en zijn ook niet blijven hangen in een oude ideologie omdat ze zo lang geisoleerd leven of weet ik veel wat. Heel slim en sluw hebben ze wederom de wereld verdeeld en tegen elkaar opgezet. They don’t give two shits about america, europe, judaism or zionism. Heeft niemand hier ooit gehoord van bluf? Je groter(en gekker) voor doen dan je bent? Of geveinsde incompetentie(O nee je hebt ons door lol zomg)? De Rothschilds, Rockefellers en andere families in de aandacht zijn de zondebokken. Ik durf te speculeren dat andere mannen en/of vrouwen de echte macht dragen en dan zijn dat volgens mij ook niet van die ouwe engerds. De nieuwe jongere generatie trekt volgens mij al een tijdje echt aan de touwtjes. De mensen die echt achter de schermen regeren. Denken jullie dat wanneer ze op RTL [email protected]$%ING LATE NIGHT een gozer even de propaganda van de nos laten onthullen over de separatisten dat een deel van de kijkers dan niet de puntjes verbind en beseffen dat wanneer je 2 minuten uit een filmpje knipt, de indruk wekt dat een politiek leider een arrogante dictator is, dat het origineel makkelijk op internet te vinden is om ze naast elkaar te zetten, dat dat dan niet per ongeluk gebeurt? Zelfde met alle andere overdreven claims betreft de separatisten die doordat ze ontkracht worden juist sentiment voor die mensen opwekt. In de DWDD had je ook die marokkaanse chick die, toen ze het over de “aanslag” in Parijs hadden, zei iets als: je hebt mensen die gelijk beginnen over dat het gedaan is door de cia/mossad dan denk ik hallo er zijn 10 mensen overleden. Puur een sentimentele drogreden natuurlijk, maar hoeveel van de onwetende massa wisten uberhaupt voor dit alles dat er een israelische geheime dienst was en dat die Mossad genoemd wordt? En als je even doorzoekt uit nieuwsgierigheid en je leert dat de slogan van de mossad: “by means of deception thou shall do war” is? En je komt terecht op de rest van alle beschikbare alt media en je leert daar weer andere dingen. Waarom dit zo goed werkt is aan de mainstream kant het ganskuiken effect. Je wordt geboren en het eerste wat je ziet is je moeder, je veiligheid. You can fool some of the people all of the time omdat er daadwerkelijk onderzoeken zijn die aantonen dat in vergelijking met mensen die alt media volgen, dus geloven in “complottheorieen, mainstream mensen eerder vervallen in sentiment dus drogredenen. Ze denken gewoon niet kritisch na omdat ze ala duitsers in oorlogstijd niet vragen stellen bij hun regime omdat ze er blind op vertrouwen en ze dmv false flags en demonisatie de andere kant niet geloven of bij voorbaat enige legitimiteit durven toe schrijven. Aan de andere kant heb je het weeskindeffect. Je hebt geen of een slechte band met je oorspronkelijke ouders en je zoekt naar lieve warme “pleegouders”. En je betreed het domein van de gecontroleerde oppositie. 90% waarheid en 10 % leugens. Ik denk dat een groot deel overstapt als ze objectief durven kijken naar de inhoud en zien dat de alt media meer strookt met de realiteit simpelweg omdat die de waarheid deels mogen verkondigen. Zo wordt de wereld verdeeld. Je ziet ook vaak staan bij bezwarende filmpjes they tried to delete this from youtube of download this quick before they delete it! LOL. Alles is gewoon nog steeds te vinden zodat mensen verdeeld kunnen worden. Ze moeten alleen net genoeg onderdukken zodat het geloofwaardig blijft. Het westen moet verliezen. De mensen willen geen nucleaire oorlog, dus ze zullen eerder een diplomatieke oplossing willen dan dat ze zeggen blaas alles maar op. Het voordeel van de twijfel moet dus naar de kant van de brics gestuurd worden. De elite kan niet echt de stroom laten uitvallen in een land met kernreactors, want dat betekent game over voor iedereen. De kernreactors moeten dus blijven draaien en zullen nooit echt in gevaar komen. Een echte nucleair exchange komt er ook niet, het zal simpelweg nooit gebeuren omdat Amerika, rusland en china al decennia allemaal beheerst worden door de elite. Misschien wat theatrale nep nukes om de indruk te wekken dat armageddon nabij is wat de mensen ertoe dwingt hun overheden te stoppen voor het te laat is. De sluier van het westen zal gelicht worden en politiek zionisme en islam plus brics hebben hun showdown. De brics en islam zullen winnen en the solution zal even leuk lijken, maar dan is hun globale monetair systeem neergezet samen met de new age doodscultus en iedereen zal een slaaf zijn van de elite. End of story.

  http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency

  A Cover Event Must Be Created

  The centralization of power is best achieved during moments of bewildering calamity. The conjuring of crises is one of the oldest methods of elitist dominance. Not only can they confuse and frighten the masses into malleability, but they can also ride to the public’s rescue as heroes and saviors later on. The Hegelian dialectic is the mainstay of tyrants.

  The destruction of the dollar and the institution of a global economic bureaucracy are not actions that can be executed openly by international financiers. These events will coincide with extreme catastrophe, likely worse than the Great Depression era, with millions upon millions of people losing the ability to financially support themselves and their families. Crime, death and public discontent will surely follow. People will be looking for someone to blame. This is where the false East/West paradigm comes in.

  It is widely expected that as sanctions snowball between Russia and the U.S. that the dollar will end up on the chopping block. China has asserted its support for Russia in opposition to NATO interference in Ukraine. The stage has been set. I have warned for quite some time that the development of East/West tensions would be used as a cover for a collapse of the dollar system. I have warned that among the American media this collapse would be blamed on an Eastern dump of foreign exchange reserves and treasuries, resulting in a global domino-effect ending U.S. world reserve status. In turn, the international community would be conditioned to see this as the mere bumbling of a spoiled America gone power-mad, rather than the result of a covert program of economic destabilization. This might lead to all-out war or a fiscal firestorm that leaves much of the world crippled and desperate for aid.

  In either case, the elitist plan is to use scapegoats and false enemies to draw our attention away from the real culprits: the international banks themselves. Make no mistake: This fight is not about President Barack Obama, it is not about Putin and it is not even about the Federal Reserve. These men are tools, errand boys, public mascots. Do not be fooled by the global stage play being perpetrated. Whatever happens in Ukraine and whatever happens between Russia, China and the West, there are only two real sides to this battle: the elitist establishment, and those who are smart enough to recognize their poison.

  • How deep does the rabbithole go….

  • PAS OP VOOR GOED INGEWIJDE MANNEN EN VROUWEN OP DE ALTERNATIEVE MEDIA DIE DIENEN ALS VANGNETTEN IN DIENST VAN DE NEW-AGE WORLD ORDER, ZIJ ZIJN OP WEG OM “HUN” SPIRITUELE REVOLUTIE TEWEEG TE BRENGEN, OM VERVOLGENS DE MASSA DIE ZICH HEEFT LATEN MISLEIDEN IN EEN SPIRITUELE CYBORG WEZEN TE VERANDEREN. WAAKT, WAAKT, WAAKT!! HET IS GROTER DAN JE DENKT, ZIJ ZULLEN NU ALLES UIT KAST TREKKEN OM MENSEN DIE DAT PLAN ONTZENUWEN, DIE TE SLOPEN, DIE TE PSYCHIATRISEREN, ALLES MOET DOOR DE ELITE GECONTROLEERD WORDEN AFGEBROKEN EN VAKKUNDIG EN GESTROOMLIJND IN DE RICHTING WORDEN GETRANSPORTEERD DIE WENSELIJK IS, INTERNET IS HUN TOOL, VOORAL HET ISOLEREN EN AUTISTISEREN HEBBEN ZE OP HET OOG. LATEN OPZUIGEN EN VERANKEREN AAN HET INTERNET, EN LOKKEN OM IN DE RICHTING TE GAAN DENKEN ZOALS DE ELITE, WAKE-UP, DE KOMENDE VELE VALKUILEN, EN VEEL INFILTRATIE, IN IEDER GEVAL WILLEN ZE NIET DAT MENSEN ZICH GROOTSCHALIG GAAN ORGANISEREN EN KAPITAAL OPBOUWEN, EN DAARDOOR OP WEG ZIJN ZICH ONAFHANKELIJKER TE MAKEN VAN DIT SYSTEEN, OM MEE TE WERKEN AAN DE BEVRIJDING VAN HET DEHUMANISATIE EN DEPOPULATIE AGENDA VAN DE ORDE VAN BABEL, DE OCCULTE ORDE VAN DE LINKSE DUISTERE INGEWIJDEN, SATANISTEN WORDEN ZE GENOEMD.

   • Alles wat onder de zon gebeurd momenteel, is onder de controle en in gang gezet door ingewijden en duistere linkse occultisten. De manier hoe hun agenda te stoppen, is wereldwijde samenwerking van mensen die wakker zijn geworden, en dat die groep mensen groter wordt, en in niets, maar dan ook niets, samenwerkt met alles wat van doen heeft met het systeem. Welk systeem het ook is, in het Westen, In het Oosten, In Afrika, in Azie, want alles wordt achter de schermen gecontroleerd en aangestuurd door de Elite, die dood dienen, die de dood voor ogen hebben, die de mensheid wilt dehumaniseren en depopuleren, om ze vervolgens te gaan cyborgen, ze spiritueel te programmeren en af te stellen in hun toekomstige utopia, waarbij de mens naar hun beeld en gelijkenis, nooit meer kan ontsnappen,niet meer de mogelijkheid heeft, om de regie te hebbben zijn/haar geest en bewustzijn. Nu lijkt het een gesloten systeem, volgens hun symbool, het symbool van de Slang, waarbij de Slang zijn eigen staart in de mond vast heeft, maar het systeem is voorlopig nog “niet” waterdicht, er is een mogelijkheid, een grote kan, om hun orde te ontmantelen, onze focus moet daarop gericht zijn, we moeten ons niet laten afleiden, uit elkaar laten spelen, niet slechts gekluisterd zitten achter hun beeldscherm, wat internet heet, maar nu dit systeem doorbroken kan worden, te downplayen is, is het zaak, dat ook te gaan doen, ons dat te realiseren. Het is niet voor niets dat zij nu haast maken om het net te doen sluiten, ja dan is het te laat voor ons, mochten zij merken dat wij, tot ramp voor hun agenda, hun agenda in de kiem smoren, dan zal hun troefkaarten in verband met het Islamitische en Russische gebeuren, niet langer gebruiken, dan moeten ze dat schrappen van hun agenda, want hun plan dreigt te mislukken, het is goed dat ze de aandacht op ons gaan vestigen, door dat ze dat gaan doen, odat wij ze niet alleen in de weg lopen, maar zelfs dreigen hun orde te doen klappen, dan weten we, als we de aantallen wereldwijd hebben, en wi eensgezind volharden, dat onze overwinning nabij is, de overwinning van een bevolking die niet langer, onder geen beding, in slavernij wilt leven, ongeacht welk “nieuw” systeem zij ook invoeren om ons in slavernij te dompelen, wij tolereren niet langer om de ene gevangenis uit te gaan, om vervolgens in een andere gevangenis ingesloten te worden.

    WE WETEN WAAR JULLIE MEE BEZG ZIJN ELITE!!

  • Het volgende artikel sluit naadloos aan op jouw verhaal. Een analyse van de cover “The world in 2015” van de Economist.
   Daarin zou je o.a. kunnen stellen dat Putin gewoon onderdeel is van de elite. Je kunt je afvragen wat we eigenlijk nu werkelijk denken te weten, ben bang van slechts het topje van de ijsberg.

   http://www.soulvability.nl/2015/01/12/the-economist-voorspelt-niet-veel-goeds-dit-jaar-maar-voor-wie/

 22. @mineurf

  Giel (Beelen)van de Radio met jofiale stem en ons kent ons mentaliteit is geen volksverader ….dat zou helemaal erg zijn als hij in dienst is voor/van het volk zoals een tweede kamerlid dat is.
  Iedereen in de kamer kan zijn/haar mening ventileren (schijnt).
  Martin Vrijland heeft vragen beantwoord, keurig netjes zijn mening geventileerd. De enige vraag naar Giel van Martin Vrijland of hij live in de uitzending is= heeft de jofiale DJ GIEL over gelogen.
  Maar het leugen van GIEL BEELEN is dusdanig fraai dat hij bewust daarvoor gekozen heeft om Martin Vrijland te doen voorkomen of hij Live in de uitzending was, dat is op zich genoeg om deze man in alles te wantrouwen. In de volksmond noemen we dat : `een smerig spel`

  Giel waar blijf je= met de uitleg , hoor wederhoor…

  • Natuurlijk is dat een smerige streek.
   Martin moet ook eisen dat het live is en dat er niet geknipt wordt.
   Hoe is eigenlijk het contact tussen Giel en Martin ontstaan?
   Wat ik wil zeggen is dat “we” niet iedereen die het niet eens is met de visie oa hier beschreven als volksverraders en fascisten moeten neerzetten want dan doen we precies hetzelfde als wat ze met ons proberen te doen. Gewoon met feiten blijven komen totdat ook de msm, water bij de wijn zal moeten doen.
   Zoals eerder vermeld hier, de geest is allang uit de fles, ze kunnen moeilijk honderdduizenden mensen psychiatriseren en opsluiten. (pas in een oorlog of staat van beleg kan dat)
   Het enige geval wat ik ken, waar ze het geprobeerd hebben is Rene Visser (vrij mens van vlees en bloed).
   En natuurlijk de kinderen van nu , die krijgen al heel vroeg een stempel, wat een zorgwekkende ontwikkeling is.

   • Je moet helemaal NIET praten met die lui, je moet die lui totaal niet te woord staan, nooit opzoeken, dan loop je met open ogen in hun VAL. het is een set-up geweest om hem s morgens vroeg uit bed te bellen, het is een heel vies psychologisch spelletje wat ze spelen.

    Ze willen deze site downplayen, heb je de schrijver uitgeschakeld, dan bloeit het dood, denken ze, daarom moet er zo gauw mogelijk gewerkt worden aan een organisatie, zonder je te organiseren, ga je zeker weten down! Het is oorlog, dit is geen joke, zij weten waar uiteindelijk het gevaar vandaan komt, niet Rusland, niet ISIS, want daar zitten ze zelf achter, nee mensen, de wakkere mensheid die zich gaat organiseren om hun in de weg te lopen, zodanig dat hun agenda gesmoord wordt, daarvoor zijn ze bang voor.

    En daarom zullen ze er alles aan doen, om in die beweging verdeeldheid te zaaien, je zult zien, op internet zullen ze op grote schaal gaan infiltreren om de “ware” opstand in de kiem te smoren, om de boel af te leiden, met allerlei comments, die je niet eens door hebt dat die comments uit de bron van de orde komen van Lucifer.

 23. Hilarisch, hoe het belabberde acteerwerk van Tarik toch nog aanleiding is om het over verwarde mensen te gaan hebben…

  Lees het laatste NOS artikel en huiver… Niet omdat ze het over de OVP hebben , de politie behandeling Opvang Verwarde Personen , maar let op…
  “De wachtkamer word 24 uur per dag bemenst…”

  Niet bemand ? of voor mijn part bevrouwd ofzo , maar Bemenst ?
  Wie is er hier nu in de war ? De NOS meent haar taalgebruik in ieder geval aan te moeten passen aan hen die “in de war” zijn over hun geaardheid.

  http://nos.nl/artikel/2016940-meer-verwarde-mensen-maar-hoe-help-je-ze.html

 24. Ik was nog een stempeltje vergeten: “de verwarde man”
  Let wel…het zijn meestal mannen die zo verward raken…

  http://nos.nl/artikel/2016940-meer-verwarde-mensen-maar-hoe-help-je-ze.html

  • Het systeem zaait zelf de kiem van chaos en verwarring, met een uitkomst die geweldig voor ze is, een de farmaceutische industrie is er mee gediend, en het stichten van verwarring op allerlei manieren wordt daarmee bevestigd, en ze gaan daarmee door, want ze willen die chaos, en het aantal (ge)zelfmoorden moet stijgen. Het is zelfs statistisch bekend, dat sins de industrialisatie van met name de Westerse wereld, het aantal verwarde mensen en psychische klachten is toegenomen. Zelfs windmolens blijkt mensen gestoord te maken, de uitwerking van windmolens blijkt ongezond te zijn voor de geest en gemoedstoestand.

   Ze proberen ons in een sloopproces te storten, vooral via internet, hun georkestreerde financiele problemen, en noem maar op, gecontroleerde afbraak, geestelijke aftakeling door slecht voedsel, onnatuurlijk leven, slecht geestelijk voedsel, de druk opvoeren op de mensheid, strees en spanningen laten stijgen, ons machteloos proberen maken, dat we niet beschikken over kracht om een vuist te maken, om dat te doen wat ze niet willen, organiseren en kapitaal opbouw om hun orde te trotseren, ze gebruiken een veelheid van wapens om hun meltdown te veroorzaken, er zijn zelfs zelfmoordpillen in de maak, serieus, die zijn al in de maak, ze weten wat er komen zal, dat hebben ze ingecalculeerd, zij zijn daar zelf de bron van, door chaos en verderf stichten zij hun orde. Zonder chaos, onheil, ziekte en allerlei andere ontwrichtingen, kunnen zij hun orde niet bouwen, is er geen eer aan ons te behalen, geen geld aan ons re verdienen. Het lukt ze nog steeds ano 2015 om zich te bedienen van verdeel en heers spelletje, dat wij echt massaler worden, dat het op tijd gebeurd, dat we op tijd weten te ontsnappen aan de door hen in gang gezette destructie.

 25. Waarom pikt niemand dit op, letterlogica zie

  Tarik ik rat
  Jesuis charlie Jesus chr is a lie

  Altijd een boodschap

  • Verborgen boodschapoen ect, ja dat is algemeen al bekend dat ze dat gebruiken, de occultisten, de santanisten zijn aan het spelen, they are playing, zij willen dat we weten dat zij de wereld beheersen.

   They are playing met ons, dat doen ze alleen maar, als ze “denken” zeker te weten dat ze de macht en controle hebben en te zullen slagen voor hun missie, maar het systeem is nog niet waterdicht, aan ons om daar gebruik van te maken, de aantallen zijn daarvoor nodig, dat is een must, en het kapitaal die daaruit zal voortkomen.

   They are fucking playing whit humanity, they like it, ze dagen ons uit, het kan niet anders, dan dat zij daar mee bezig zijn, wat een sociopaten, hun zijn zwaar gestoorde lui.

 26. Ik heb political-ponerology op rmstock.wordpress.com verplaatst naar :
  https://crashrecovery.org/daily/03.02.2015/political-ponerology.html

 27. http://www.nu.nl/achterklap/2484264/giel-beelen-was-nerveus-koninklijke-lunch.html

  Giel Beelen heeft een grote bril. Een grote bril is hot, net als een klein stukje uit je wenkbrauw of een pentagram aan een kettinkje om je nek, zodat we goed kunnen zien wie de mind controlled idiots zijn.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nobelprijs voor de Vrede daalt dieper af in de regionen van de hel | OXO Axioma - […] http://www.martinvrijland.nl/2015/02/02/afwijkende-mening-stempel-complotdenker-en-voortaan-oppositi… […]
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close