Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Ahmed Aboutaleb over Jihadisten en Syrië

Ahmed Aboutaleb over Jihadisten en Syrië

Al eerder besprak ik hoe het eigenlijk praktisch onmogelijk is voor jihadisten om aan de radar van de AIVD te ontsnappen en naar Syrië af te reizen. De AIVD werkt volledig samen met de NSA en liet zich al jaren geleden door de Britse afluisterclub GCHQ adviseren over hoe daarin de wetgeving te omzeilen en nieuwe wetgeving voor te bereiden. De wetjes worden tegenwoordig toch aan de lopende band bedacht om de heersende klasse – en niet het volk – te dienen. Met een RFID-chip in praktisch elke pasje en in het paspoort; in combinatie met de traceermethodes van telefoons, is het gewoon kolder dat Nederland niet zou weten wie er potentieel naar Syrië af wensen te reizen. Daarnaast hebben we nog eens de ISIS cubesat satellieten (what’s in a name?) die alles nauwkeurig in de gaten kunnen houden. Hoewel Ronald Plasterk in Janine Hennis-Plasschaert er beide hun plasje over deden, is allang gebleken dat zij het volk omtrent deze grote afluisterpraktijken hebben voorgelogen. Nederland weet heel goed dat er jihadisten afreizen en voert nu een schijn-mediashow op om het volk de indruk te wekken dat we het allemaal zo verschrikkelijk vinden. Zo nu en dan worden er wat schijnarrestaties verricht, althans dat is wat de media ons verkopen. Wat er van waar is valt toch niet te controleren. Nederland heeft zelf de deuren wagenwijd opengezet voor de Arabisch Wahabistische moskeeën en is een van de bondgenoten in de grote propaganda leugen dat ISIS de verschrikkelijke vijand vormt, terwijl ISIS niets anders is dan een Westers huurlingenleger dat president Assad in Syrië van zijn troon moet stoten. Daarnaast moet ISIS de nieuwe wereldwijde bedreiging vormen als alibi voor terreur. Dat geeft Israël en het Westen de kans om de zelfgeschapen Islamitische vijand te laten groeien tot grote hoogte en zo de agenda van Albert Pike uit te rollen, waarin de Islam en het zionistische Westen elkaar in de haren vliegen. Dat moet dan de derde wereldoorlog ontketenen (lees hier en hier). Het is allemaal gepland en Nederland en haar politieke acteurs spelen het spel mee. De media verkopen de leugens wel voor ze. Daar heb je de zakken met geld voor.

De burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, mocht er vandaag even een schepje bovenop doen in de Telegraaf met zijn opmerking “Wil je naar Syrië? Ga maar!” Van Ahmed Aboutaleb moeten we echter zo langzamerhand wel concluderen dat hij een van de topacteurs in het grote complot was, waarmee de overheid jarenlang het volk de ogen dicht smeerde. Aboutaleb speelde een belangrijke rol in de periode van de moord op Theo van Gogh. Daarvan ontdekten we inmiddels dat het een van de grootste leugens van de afgelopen 10 jaar in de Nederlandse geschiedenis is (zie hier en hier). Analyse van alle nieuwsfeiten doet concluderen dat er nooit een spatje bloed gezien is bij de slachtpartij op Van Gogh. Waarschijnlijk was dit dus de eerste grote filmset met crisisacteurs. Diegenen die op de hoogte zijn, hebben hun ziel verkocht voor een zak geld of een mooi carrière vooruitzicht. Aboutaleb mocht in die periode de rol vervullen van de Wethouder die de gemoederen moest bedaren. Daarna werd hij zogenaamd ook bedreigd, maar we kunnen wel stellen dat al die dreigementen niets meer dan AIVD werk zijn. Aboutaleb kreeg – net als iedere acteur die zijn rol vervult in de grote complotten – zijn beloning en werd uiteindelijk eerst Staatssecretaris in het kabinet Balkenende en vervolgens burgemeester van Rotterdam. We kunnen dit soort mensen – die duidelijk hun ziel verkocht hebben – toch niet langer serieus nemen. Regenten zijn er niet om het volk te dienen, maar zijn er om de gevestigde orde af te schermen tegen het volk dat ieder moment kan gaan ontdekken hoe ze grootschalig in de maling genomen worden. Politici zijn ‘beroeps leugenaars in een maatwerk pak‘ die van jongs af aan geselecteerd en opgeleid worden om hun rol te vervullen. Gelooft u nog in de democratie? Het principe van democratie is mooi, maar de democratie is in de praktijk vooral een marketing sausje om de dictatuur van de elitaire klasse te verhullen.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nl

468 ad

18 Comments

 1. Ik vind het apart dat je al verondersteld dat er jihadisten naar het Midden-Oosten afreizen. Is dat echt zo? En zijn het er dan echt zoveel?

  Ik probeer om eerst alle veronderstellingen te toetsen aan logica. Maar dan ook ALLE veronderstellingen en aannames. Wat natuurlijk heel lastig is, maar alles wat ik niet zelf kan controleren moet ik toch echt met een korrel zout nemen.

  • Het moge duidelijk zijn dat ik geen CBS ben en het dus niet kan meten. We moeten dus af gaan op wat de media ons vertelt. De politiek en media lanceren aan de lopende band stellingen die zij met vals bewijs ondersteunen. In die zin hebben ze meer middelen in handen dan ik.

   Laat ik het dan zo zeggen: als je ergens een stapel bananenschillen ziet liggen en er zitten een paar apen in de buurt, kun je niet bewijzen dat zij de bananen opgegeten hebben; het is dus invulling geven aan iets wat op basis van de contouren niet geheel onaannemelijk is.

   Ik weet niet zeker of en hoeveel jihadisten er afreizen, maar mijns inziens is het Westen alleen maar gebaad bij zoveel mogelijk jihadisten die daar als huurlingen gaan vechten. ISIS is een schijnvijand, net als Al Qaïda voorheen.

   • Ja, dat kan ik begrijpen Martin. Maar toch, ik denk dat men over het algemeen echt zoooooveel bluf gebruikt dat het nog belachelijker is dan het lijkt.

    Ik denk namelijk dat ze het zich niet moeilijker maken dan hoogst nodig is. Als er al jihadisten naar het Midden-Oosten gaan, dan zullen het hun eigen agenten zijn. Als er nog andere mensen hetzelfde doen, dan denk ik dat ze daar geen weet van hebben of er niets mee doen.

    Ik denk namelijk dat ze zich puur richten op hun doel en waar ze controle over hebben. Het moet niet groter worden dan wat ze zelf kunnen beheersen. Minder controle houdt in dat de kans op slagen ook minder wordt. En dat kunnen ze nu niet veroorloven nu er meer mensen wakker worden.

    Ik sta er soms wel eens van te kijken hoeveel ze nu eigenlijk van stal halen en hoe het allemaal georganiseerd is. Niet moeilijk als je de middelen hebt, maar al die mensen die mee gaan en mee werken in het bedrog. Ongekend af en toe.

   • Mee eens

 2. Je kan op je vingers uittellen dat het huurlingen zijn.
  Waar zijn de meeste ongelovige die men te grazen kan nemen?
  In Syrieen of hier?

  Hier dus, waarom gaan ze daar dan naar toe?

  Denkje dat er te weinig mensen zijn die ons hele systeem plat kan gooien?

  Geef me 200 man en ik kan van NL een hel maken en als het moet, alle vrouwen binnen een week in een boerka gehezen.

  Tis kul dit alles.

 3. Er is in het geheim besproken dat Aboutaleb burgermeester zou worden.
  Kijken wat het woordenboek zegt over complot : een geheim, of sluipverbond.
  Zij zijn dus de complot gekkies niet wij, psychopaten die zich verheven voelen met een ambtsketting . Wat zegt het woordenboek over ambtsketting:keten.
  Keten:ketting met zware schakels Voorbeeld: `een gevangene met ketenen aan de muur vastmaken.
  Gevangene van de babylonische talmoedische cult een slaaf geketend als een hond.

 4. Ik denk dat de randdebielen onnozele halzen -al of niet van Arab afkomst- die naar Syrie reizen om voor ISIS te vechten zeer laag tot verwaarloosbaar is.

  ALlereerst merk ik in gesprekken met 2e en 3e generaties allochtonen van allerlei ethn. groepen , beter en zelfs veel beter op de hoogte is van de rol van de machthebbers (het westen, de illuminatie e.d.) en donders goed weten welke meester en welk doel zij dienen.
  Verder als zij dat doen geven ze hun positie -al is die nog zo zwak, want bv werkloos – hier in Nederland op.
  Bovendien zal hun familie en relaties ook niet staan te springen voor hun ‘vechtlust’ en idealisme om Assad te bevechten!

  Nee, mij lijkt het dat die zgn Jihadisten een ‘uitvinding’ van de Aivd cs is. inderdaad zoala @Martin terecht zegt om het agenda van het Westen annex Albert Pike uit te voeren.
  Een smerig plan, waar de hele wereld, waar iedere burger voor in ‘het geweer’ moet komen.

 5. 05-01-2009
  Aboutaleb als eerbetoon aan Pim Fortuyn
  http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2111674.ece/Aboutaleb_als_eerbetoon_aan_Pim_Fortuyn
  “[ … ]
  In Amsterdam maakte Aboutaleb als wethouder vooral naam door een ferme stellingname na de moord op filmmaker Theo van Gogh, in november 2004. Wie zich niet wil aanpassen, kan zijn koffers pakken, was de niet mis te verstane boodschap. In „de wereldstad” Rotterdam wil de kersverse burgemeester deze lijn voortzetten, zo stelde hij vanmorgen. „Werken aan vertrouwen vereist ook in Rotterdam een stevig debat over de fundamenten van onze democratische rechtsstaat.” De opvolger van de toekijkende Ivo Opstelten (VVD) is de burgemeester van alle Rotterdammers en niet van één bepaalde bevolkingsgroep, zoveel wilde Aboutaleb duidelijk maken.

  Zijn installatie leidde tot strenge veiligheidsmaatregelen in en rondom het stadhuis aan de Coolsingel. Sinds de moord op Van Gogh is Aboutaleb een van de strengst beveiligde politici in Nederland. …….
  [ … ]”

  • “Werken aan vertrouwen vereist ook in Rotterdam een stevig debat over de fundamenten van onze democratische rechtsstaat.”

   Wie ziet hier de dubbelspraak?

 6. Wat ik ook zo vreemd vind is “Bilal Lamrani” zogenaamde voormalige Jihadist en voormalig lid van de Hofstadgroep die ooit werd aangeduid als medeplichtig aan de moord op Theo Van Gogh nu plotseling werkzaam is als jongerenmederweker in Amsterdam en tevens verdacht van het beramen van een aanslag en veroordeeld voor knip-plak werk van het onthoofdingsfilmpje Wilders. Zijn zus van 18 zou onlangs naar Syrie zijn vertrokken voor de Jihad. Ehhhhhhh
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/voormalig_jihadist_en_ex-lid_h.html

 7. Vaag…ik lees nu dat Bilal lamrani alias Aboe Qataadah in 2007 een politie in Slotervaart is binnengestormd en daar 2 agenten heeft neergestoken en toen is neergeschoten en overleden is…..Hoe kan ie nu dan werken bij Streetcornerwerk in Amsterdam ?
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/bilal-b-was-bekende-van-hofstadgroep~a856208/

  Het moet dezelfde zijn: http://www.sociosite.org/jihad_nl.php#bilal_l

 8. Aboutaleb krijgt dezelfde waarschuwing als Hirsi Ali
  door Romana Abels − 23/11/04, 00:00
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1737653/2004/11/23/Aboutaleb-krijgt-dezelfde-waarschuwing-als-Hirsi-Ali.dhtml
  “[ … ]
  ‘Open brief aan de wethouder van Amsterdam: Abou Taleb’, staat sinds zondagmiddag vier uur boven aan de prikborden van ‘MoslimsinNederlanddeenigeechte’, ‘Moslimstudenten’ en ‘Nederlandse moslims’. Het zijn prikborden waar eerder al de brief aan Hirsi Ali van de moordenaar van Theo van Gogh met trots werd gepresenteerd. Nu wordt de Amsterdamse wethouder uitgemaakt voor ‘hardnekkige ongelovige’.

  ,,Geachte Zindiq, Het is uitermate verbolgend op de manier waarop u in Amsterdam uw functie uitoefend.” Zindiq is een woord voor ketter.

  Zeer opmerkelijk is dat de eerste zes zinnen in de brief aan Aboutaleb exact gelijk zijn aan die in de ‘open brief aan Hirshi Ali’, die 2 november op het lichaam van Theo van Gogh werd achtergelaten. ‘Vrede en zegeningen op de Emir van de Mujahideen, de lachende doder Mohammed Rasoeloe Allah’, staat er bijvoorbeeld, en: ‘Er is geen agressie behalve tegen de agressors’.

  De brief is voor de moord op Theo van Gogh op internet gezet. Een versie uit september is nog terug te vinden op marokko.nl. Degene die toen de tekst plaatste, noemde zich ‘Voetballer-2’. [ … ]”

  02-09-2004 16:28
  Open Brief aan de Wethouder van Amsterdam: Abou Taleb
  Citaat Geplaatst door voetballer_2
  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=352604&s=689e730384660efbf69974e3909f793c

 9. Brinkman: Amsterdam liet moskee zijn gang gaan
  door Anna Dijkman 29 jan 2008
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2008/1/Brinkman-Amsterdam-liet-moskee-zijn-gang-gaan-ELSEVIER155912W/
  “[ … ]
  Bin Laden
  Volgens de PVV’er werd de moskee gefinancierd door een Saudische sjeik die lid was van de Moslim Broederschap en contacten had met Osama Bin Laden. Er zouden boeken worden verspreid die oproepen tot geweld tegen joden en homo’s, het bestuur zou zich verheven voelen boven ongelovigen en naar een islamitische maatschappij in Nederland streven.

  Dat laatste heeft de Amsterdamse oud-commissaris Peter Slort, die momenteel op de Nederlandse ambassade in Washington werkt, onlangs ‘onthuld’ op een conferentie over de radicale islam. ‘Veilig in Washington durft hij nu, bijna vier jaar na dato, te vertellen wat in een besloten gesprek met de imams van de El Tawheed-moskee is besproken,’ schrijft Brinkman die ook bij dat gesprek aanwezig was.
  [ … ]”

 10. @Martin Ja hoor, zoals je hebt voorspeld. De voorloper van de Google bril (die ons allemaal past) op NOS leugen journaal van 18.00 u werd getoond!

  Inderdaad hij is uitgevonden door een jochie van 22 jaar en verkocht voor 2 miljard aan …..ja u mag 1x raden…juist aan Google.
  Weer mooi succesverhaal zou het zijn, als het niet klinkklaar gelogen was! Effe de geesten rijp/enthousiast maken voor deze uit zijn voegen gegroeide zwar(t)e duikersbril haha 😉 😉 !
  Je zal er maar mee lopen! Verkoopaanpraatje: Hij kan ook voor medische doeleinden gebruikt worden om bv van je straatangst af te komen., JAJA is ernstige zaak . er zijn honderduizenden mensen met straatangst…. 😉 tuurlijk wel! Nou nog zo’n rfid chip in je arm of reet en een polsbandje voor het weglopen en we hebben de menselijke gerobotiseerde slaaf vd toekomst.

  • @Sorry nog even:

   OcuLulles-3d, voor als je met een grote zwarte envelop voor je kop wilt lopen. Of dat een beter alternatief is voor dat bord voor je … danwel de balk in je …? Ha ha ha.
   Verplicht stellen voor Aboutallep en rest gemeeneRaad!!

   http://en.wikipedia.org/wiki/Palmer_Luckey

  • Moeje de aflevering 7 zien van south park seizoen 18, ik heb me kapot gelachen..

 11. Ben in Rotterdam geboren ende getogen van buitenlandse komaf zogezeid.
  Een van de eerste na 40-45 Rob(ert) Tuankotta is de naam. Schrijver dichter Duiveluitdrijver verlichter. Aboutaleb Ahmed (AA)| is een blamage voor Rotterdam, naar boven opgehoest door de Jood Cohen. Jaja de compositie van de wereld van Harry wespenneus (naar wijlen collega A.Moonen, ook al wijlen het is als vast onderdeel van het levensproces , dweilen met de kraan open) Mulish.

  AA is een zoals dat in mossad kringen heet is mij ter ore gekomen een Fake Arab Jew, hij is geen Arab edoch een Berber en geen Jood.

  AA is een k.-zak hij doet niets aan de straat terreur van de scooter Marrokkaantjes in Kralingen. De compositie van…

  Na 40-45 kregegn de 6 miljoen wittr Nederlanders van (Nazion)staatswege de tip om de vleugels over de wereld uit te slaan terijl zij nota tussen de bene allen nodig waren voor de wederopbouw. Na de eerste zuidvruchten, de Spnjaarden Italianen Grieken, kwamen de Turken, Marokkanen. Enfin de hele multi culti. Terwijl het Geroofde Land nur allein voor Askenazi Jude ist….usw,

  Es isst Ausch mit die Witz (when you want it, when you wake up!)

  CIA O

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close