Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Aliza van 6 heeft ernstige kanker en verzekering vergoedt behandeling niet

Aliza van 6 heeft ernstige kanker en verzekering vergoedt behandeling niet

Al eerder bracht het Parool een artikel over Aliza, een meisje van 6 dat aan een ernstige vorm van kanker lijdt. De ouders van Aliza zijn radeloos, want de fondswerving voor de behandeling van Aliza komt nog € 85.000 te kort. Ik werd zeker geraakt door dit verhaal, maar moet tegelijk bekennen dat ik denk dat er meerdere van dit soort schrijnende gevallen zijn. Het Parool meldt [citaat] Op haar vierde werd bij haar een neuroblas­toom in een vergevorderd stadium vastgesteld, een vorm van kanker die vrijwel uitsluitend bij jonge kinderen voorkomt. Ze draagt een maskertje ter bescherming en niemand mag bij haar in de buurt komen. Haar afweersysteem is te zwak. Ze wacht nu totdat ze behandeld kan worden in Greifswald, in Duitsland, maar zorgverzekeraar Achmea vergoedt die behandeling niet. ‘Het probleem is dat wij die op grond van de basisverzekering niet mogen vergoeden,’ zegt een woordvoerder. ‘In Nederland hebben ongeveer twintig kinderen met een neuroblastoom immunotherapie als nabehandeling gehad. Helaas is die behandeling niet voor ieder kind geschikt.’ Aliza ging wel op kosten van de verzekeraar naar de VS. De Amerikaanse behandeling leek te werken, maar de kanker keerde terug. Achmea: ‘De Amerikaanse variant wordt wel vergoed en Nederlandse oncologen hebben geprobeerd die therapie hiernaartoe te halen. Het wachten is op medicijnen die in Europa nog niet beschikbaar zijn. De Duitse behandeling is vergelijkbaar met de Amerikaanse, maar de medicatie verschilt. Het effect van die Duitse behandeling is echter niet aangetoond, waardoor zorgverzekeraars die niet mogen vergoeden.’ 

Persoonlijk ben ik van mening dat kanker door de elite gebruikt wordt om de wereldbevolking te reduceren en dat de New World Order elitaire kliek daar achter zit. Dat ik zoiets zeg zal bij menigeen weer de haren overeind doen gaan staan, maar de massa laat zich nu eenmaal graag in de maling nemen. De kankerindustrie is een miljarden business. De farmaceutische industrie verdient miljarden aan kankerpatiënten. Het Nederlandse zorgstelsel is zo langzamerhand zo veramerikaniseerd dat het alleen nog maar draait om dure behandelingen. De documentaire ‘Sicko’ van Michael Moore heeft wel laten zien hoe de ziekenhuis industrie in Amerika totaal verziekt is en hoe zorg ook gewoon vanuit overheidswege geregeld zou kunnen worden. Dit zou de kosten veel lager houden en iedereen zou gratis zorg kunnen krijgen. Het huidige systeem zorgt voor ongelijkheid en uitsluiting. Het geval van Aliza lijkt hiervan een goed voorbeeld te zijn. Bekijkt u hieronder de film ‘Sicko’ van producent Michael Moore. Mocht u geen Engels spreken, probeert u dan een Nederlands ondertitelde versie te vinden of vraag iemand die de taal spreekt mee te kijken en te vertalen.

In mijn optiek is een chemokuur de slechtst denkbare methode om kanker te bestrijden. De website Kanker-actueel.nl meldt [citaat] Een grote overzichtsstudie gemaakt door Australische onderzoekers van gerandomiseerde studies geeft aan dat chemotherapie bij volwassen patiënten met 22 verschillende soorten kwaadaardige tumoren (kankerpatiënten dus) slechts een geringe effectiviteit heeft op de vijf jaars overleving. In Australië werd bij slechts 2,3 % van de patiënten aangetoond dat ze na vijf jaar nog leefden als gevolg van chemo. In de USA kon slechts 2,1 % van de genezingen direct gekoppeld worden aan de de behandeling met chemokuren. Kankerpatiënten krijgen dus niet alleen torenhoge kosten voor hun kiezen, zoals in het geval van Aliza, maar worden ook nog eens een worst voorgehouden die lekkerder lijkt dan hij smaakt. Hoewel volgens het rapport 60% van de kankerpatiënten in Australië na 5 jaar nog leeft, kan dit dus duidelijk niet keihard worden toegeschreven aan chemotherapie.

Welke hoop is er dan voor kankerpatiënten? Welnu, er zijn vermoedelijk allang oplossingen die de Archontische hybride heersende klasse bij de mensheid weg probeert te houden. Zo beweren Ray Kurzweil en Michio Kaku al een tijdje dat met nanotechnologie kankercellen uitgeschakeld kunnen worden. In dit artikel licht ik dat toe. Ook is er een arts genaamd Dr. Leonard Coldwell die zegt dat kanker allang te genezen is en dat de medische wereld dit bij de massa weghoudt. Hij zegt zijn eigen moeder met deze methode te hebben genezen van leverkanker en beweert dat iedere vorm van kanker binnen enkele weken te genezen valt. De overheden weerhouden Coldwell er echter van om zijn methode te mogen verkondigen. Het zal ongetwijfeld worden afgedaan als kwakzalverij, maar hoe effectief is de reguliere kankerbestrijding nu eigenlijk echt? Met percentage’s van 2% genezing kunnen we de reguliere medische wereld misschien wel meer van kwakzalverij betichten.

De ouders van Aliza zijn radeloos, want de fondswerving voor de behandeling van Aliza komt nog € 85.000 tekort. Via de Facebook pagina ‘Healing4Aliza‘ en de website Healingforaliza.nl proberen zij mensen op te roepen om te doneren. Ik werd vandaag benaderd om hulp te bieden. Dit wil ik graag doen en de vers opgerichte crowdfunding site voor fondswerving voor alternatieve media kan daarin goed ondersteunen. U kunt doneren via Fundpress.nl, waarop u tevens direct kunt zien hoeveel geld er binnenkomt. Dit geld zal natuurlijk rechtstreeks gestort worden op het rekeningnummer van de stichting van de ouders. Dit zal ook inzichtelijk worden gemaakt. Tegelijk zou ik de ouders op willen roepen uit te kijken naar alternatieven en zou ik het Nederlandse volk op willen roepen om het vertrouwen in overheden op te zeggen. We worden op zoveel fronten voorgelogen en weg gehouden van de waarheid, dat we niet langer kunnen vertrouwen op de praatjesmakers die zichzelf de titel ‘volksvertegenwoordigers’ gegeven hebben. Zij vertegenwoordigen absoluut niet het belang van het volk, maar slechts en alleen het belang van de heersende elitaire klasse die het volk uitmergelt en uitmoordt. Ook waar het gaat om kankerbestrijding wordt het volk bij de waarheid vandaan gehouden. Het wordt tijd dat u dit gaat zien. Ondertussen hoop ik dat u toch helpt, zodat de ouders zelf kunnen kiezen en in ieder geval alles geprobeerd hebben om hun dochter te redden.

Bron linkvermeldingen: kanker-actueel.nlfacebook.com, fundpress.nl

468 ad

18 Comments

 1. je laat je weer van je beste kant zien Martin, Chapeau!!!

 2. Ik geloof ook heilig dat de farmaceutisch industrie kunstmatig belangrijk gehouden wordt, omdat er heel veel geld in te verdienen valt. Er zijn ongetwijfeld behandelingen/medicijnen die alleen voor de hele rijken bestemd zijn. Maar Steve Jobs en prins Bernard behoorden toch ook tot die groep, maar zijn toch overleden aan alvleesklier en longkanker.

  Of weefsel weg snijden of chemotherapie nou de beste manier zijn om kanker te verwijderen, ik weet het niet. Maar ik denk niet dat kanker simpel genezen kan worden door b.v. Artemisia Annua, Colloidaal zilver en goud, Miracle (Master) Mineral Supplement etc. Veel van dit soort verhalen worden ook vaak door charlatans de wereld in geholpen om er een paar stuivers aan te verdienen.

  Ik denk dat de beste manier is om bepaalde ziekten te voorkomen is drastisch je eet-gewoonten te veranderen. Geen suiker, zout, pesticiden, vlees van dieren die krachtvoer/medicijnen krijgen, alcohol etc. Maar ja wat blijft er dan over om van te genieten……

  • Geen suiker,geen zout, geen pesticiden etc.etc. idd.
   Maar wat dacht je van E621.
   Als je dat mijdt ,dan blijft er al niet veel kant-en klaar voedsel over.
   Helaas staat de Euro-Eco-maffia toe dat er gif(zout dus voor ons lichaam) in ecologische producten mag zitten.
   Dus allerlei troep ligt er nu ook in de eco-schappen,zoals gember uit china bijvoorbeeld.
   Maar als je die zooi allemaal vermijd kun je lekker eten hoor. Je betaald je alleen scheel voor vaak ook nog slechte kwaliteit.(En dat is ook zo opgezet)
   En ik kan je verzekeren dat mms geen BS is,en zilverwater ook niet. Dat is eenvoudig na te gaan.

   • pardon.
    Het moet zijn: ‘zout (een vergif voor ons lichaam)’
    Gebruik hymalayazout of keltisch zeezout bij je eten.Vol met mineralen sporenelementen en zo.Is belangrijk want anders worden je vitamientjes niet opgenomen.

 3. Gedoneerd!

  [ in loving memory of J.J 1989-2005]

  Zoals je zei raad je de ouders aan om uit te zien naar alternatieven.
  Ik wil in alle nederigheid rond de sterfdatum van een geliefd Kind een alternatief aandragen.

  http://youtu.be/I1w8LVN5JEc

  en raad de ouders aan contact op te nemen met

  http://www.stichtingmediwiet.nl/

  zij hebben nl nog de kans om een wereld van verschil te winnen.

  • Zie op YouTube ‘run from the cure’

 4. Er gaan meer mensen dood aan chemo dan aan de ziekte zelf.
  Het is echt nog steeds zo bijzonder dat mensen worden gehersenspoeld om chemicaliën te gebruiken in de hoop om te overleven.

 5. Wietolie is een middel die vele al geholpen hebben er zijn twee soorten wietolie 1 dan de zaad en de andere van de bloem en die van de bloemen moet je dan nemen.
  Ook honing met kaneel doet bij vele wonderen.
  Ik moest al vroeg aan nieuwe knieen want met mijn 19 jaat vond men bij mij al slijting plaats een paar jaar terug liep ik met krukken en wilde men bij mij nieuwe knieen plaatsen.
  Ik stroop het internet af en kwam uit bij honing met kaneel en bij wietolie uit ik zelf maakte plaats van wietolie, wietthee. Na en paar maanden kon ik de krukken weggooien en kan ik zelfs weer rennen.
  Wat de maffia ons wilt laten geloven is dat slijtasche aan gewrichten niet omkeerbaar is het is versleten zeggen ze. Maar het is gewoon een cronische ontsteking.
  Zo ook met kanker die is veroorzaakt in 80 procent door baccilen en virussen. 20 procent door stralingen.
  Die 80 procent is te verhelpen door vele planten en bv zilverwater. De andere 20 procent hebben baat bv door handopleggingen of met magneten.
  Een magneet bestaat uit twee kanten ene geef en ene neem kant. Met andere woorden de ene kant zuigt energieen en de andere kant geeft positevie energieen. De kant die geeft die moet je op lichaam leggen. Een goede magnetiseur weet welke kant okee is, die voelt dat wel na een paar minuten, sommige zelfs eerder.

  http://www.franshoek.info/pagina27.html

  https://www.youtube.com/watch?v=DO5J4b4K0go

  https://www.youtube.com/watch?v=2Z7qltqwNhE&spfreload=10

  Als je thee maakt van wiet is gewenst dat je een scheutje melk erbij doet want dan geeft het ene geneesende werking pas.
  Ook kan je het in cake verwerken.
  Het wiet hoort ongeveer 15 THC te heben en vraag in de shop naar medicinale wiet.
  Je hebt drie soorten wiet die op het lichaam werken en die op het geest en dan die op beide werken. Ik ga zelf liever voor beide omdat geest en lichaam 1 zijn en als je rustiger bent dat ook invloed heeft op het lichaam. Maar bij de shop zullen ze voor het kind zeker de juiste aanbieden.

  Honing mat kaneel nam ik in twee eetlepels honing met kaneel en twee eetlepels kaneel op mijn nuchtere maag en dan een half uur niks meer eten en dit pl min 3 a 4 uur en pal voor ik te bed ging.

  Ook knoflook heeft goede invloed op het lichaam een volwanse max 3 en half per dag in verband dat je bloed er dunner van word. Pal voor je geopenreerd word geen knoflook teentjes meer eten. Plus min 4 dagen ervoor dat laten.
  Ook zweedse kruiden raad ik zeker aan en is op het internet gewoon te bestellen en het resept is daar ook te vinden.
  Tis niet erg lekker maar zeker de moeite waard om dit het kind te geven.
  Voor elke kwaal is er een plant of meerdere.
  Laat je niet wijs maken dat virussen niet te bestrijden is want dat is kul.
  Vroeger gebruikte de medice wereld zilver schaaltjes omdat virussen ervan bezweken en zilverwater daar gaat iedere virus te lijf en ook goudwater die je op de zelfde wijze maakt healt je lichaam en maakt die weer in belands. Die raad ik ook aan omdat ze heel zwak is word beschreven.
  Chemo zou ik zelf nooit willen en mijn kind zou dat zeker ook nooit krijgen van me.
  Heb niet 1 keer gelezen maar vele malen al dat 75 procent van de artsen zelf nooit voor chemo zouden gaan. Helaas drukt google deze info naar achteren toe.

 6. Het toeval wil dat ik in de kankerbusiness heb gewerkt. Het draait daar om geld verdienen, terwijl aan de buitenwereld wordt verkocht alsof zij filantropen zijn en het gaat om het welzijn van de patiënt… maar dan wel voor een patiënt die zorgt dat er dik betaald wordt voor de behandelingen natuurlijk. Geen geld… dan ook geen patiënt. (Dat staat natuurlijk niet in hun propaganda materiaal.)
  Het bedrijf groeit, want een hoger percentage mensen krijgt op jongere leeftijd kanker vergeleken met vroeger. Waarom dat zo is, daarin is men niet geïnteresseerd. Wel is men in de groei van het bedrijf geïnteresseerd en het geld dat binnenstroomt.

  330.000,- euro voor een behandeling in Duitsland?
  Wordt daarbij de garantie gegeven, dat de patiënt geneest?

  In onze beschaafde maatschappij wordt veel te veel geld verdiend door mensen die diensten leveren, zonder dat zij daar de “garantie” kunnen geven dat hun diensten een oplossing bieden. De gezondheidszorg en het rechtssysteem in onze zogenaamde beschaving zijn typische voorbeelden van diensten waar veel te veel geld voor moet worden betaald, terwijl de uitkomst niet wordt gegarandeerd.

  Eén garantie is er wel: er worden een paar mensen financieel gezien heel erg rijk van.

 7. Ik heb mijn kat behandeld met Beakingsoda [ bicarbonaat ] nadat ik de diagnose had gekregen dat hij kanker heeft in de lymfklieren .
  Hij was eng mager geworden en had weinig energie de dokter gaf hem nog 2 a 3 weken maar ik vond hem nog iets te levendig om gelijk in te laten slapen dus had ik hem weer mee naar huis genomen en afgesproken met de dokter dat als het echt niet meer gaat ik hem [ de kat] in zou laten slapen .
  Nou had ik gelezen over beakingsoda en dacht ach ja waarom niet we proberen het gewoon , met als resultaat dat nu een half jaar later de kat nog leeft zijn gewicht weer nogmaal is ,zijn vacht weer mooi is en hij eet weer normaal

  • goed van jou trebor, ik was zuiveringszout om de ph waarde naar beneden te brengen en zo het lichaam alkalisch te maken even vergeten. dank je wel!!! bij deze zet ik er voor de ouders van dit onfortuinlijke meiske nog even de nederlandse link erbij.

   vooral proberen want bij dit is het werkelijk, baat het niet dan schaadt het ook niet.

   3 x per dag een theelepeltje op warm water en het liefst op een zo leeg mogelijke maag. kwart bouillon blokje erbij in en je hebt een heerlijke ontzurende kop bouillon.[kanker ed kunnen alleen overleven in een sterk verzuurd milieu[ alle medicatie verzuurd]

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/baking-soda-de-schrik-van-big-pharma/

   ik wens de ouders veel sterkte en wijsheid en kracht toe, vooral om buiten de diep uitgesleten gebaande paden te gaan om hun meiske te redden.

  • @trebor, hoe heb je het aan je kat gevoerd?? in het vlees als bouillon????

   • een kommetje lauw water met een puntje van een thee lepel beakingsoda oplossen en dan met een injectiespuit zonder naald in z,n mond ongeveer 10 mililiter maar ik heb het niet afgewogen en gemeten want daar weet ik niks van gewoon gegokt en dat een 2 a 3 maanden gegeven 1 keer per dag niet op een vast tijdstip .

 8. @trebor2110: Zou je mij kunnen vertellen hoe je de baking soda aan je kat hebt toegediend? en dan met name de hoeveelheid en voor hoe lang je dat hebt gedaan.
  Ikzelf heb mijn kat net wat mms gegeven omdat ze erg ziek lijkt. Een paar uur later begon ze opeens weer te lopen..vond ik wel toevallig!

 9. @elvetwelve: het innemen van zuiveringszout is idd heel goed om het lichaam te ontzuren etc, maar het is niet zo dat je dit oneindig 3x daags mag innemen. Volgens mij kan je dit een periode doen en dan even onderbreken. Tevens is het voor mensen met een hoge bloeddruk niet aan te raden ( dat heb ik begrepen ).

 10. Royal Rife en Hulda Clark zijn zeer bekende wetenschappers op het gebied van elektrische energie met electrodes. Ze genezen kanker met electrische impulsen. Elk virus, bacterie of parasiet heeft een frequentie in Hz. Bijv. mazelen heeft een frequentiebereik van 369,5 tot 373,0 Hz. Wanneer je electrische impulsen stelt op deze bandbreedte, kun je de mazelenvirus onschadelijk maken.
  In plaats van virussen doden kun je bepaalde emoties stimuleren of neutraliseren.
  Je hebt de zgn. solfeggio frequenties: 396 Hz om angst en schuld te bevrijden. Je kunt ook aan preventie doen wanneer er influenza heerst. Een goed en “goedkoop” apparaat is de spooky2.
  http://www.spooky2.com/index.html
  http://www.huldaclark.tk/
  http://www.maestro-zapper.com/maestro-zapper-e-store-details.html
  http://www.vitalation.de/shop/2-Metall-Handgelenkbaender-mit-Verbindungskabel-Zapper

GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close