Pages Navigation Menu

Question authority Think for yourself

GOOGLE ADVERTENTIE

Amerika beschikt over Star Wars wapen genaamd Death Ray

Amerika beschikt over Star Wars wapen genaamd Death Ray

Als u na het plaatsen van dit artikel niets meer van mij hoort ben ik waarschijnlijk getroffen door een Death Ray wapen.

Het Death Ray wapen is ooit bedacht door Nikola Tesla. Tesla verspreidde naar verluid sommige van zijn uitvindingen over meerdere grote mogendheden, zodat zij niet de beschikking zouden krijgen over een van zijn dodelijke wapens. Het idee hierachter was dat hij wilde dat er niet een enkel land was dat superieur zou kunnen worden over de ander. Tesla’s patenten zijn echter grotendeels bij de Amerikaanse overheid beland.

Een van de uitvindingen van Tesla was het H.A.A.R.P. systeem. Daarmee kon hij eenvoudig een gebouw in New York op haar grondvesten doen schudden. Door tijdig te stoppen voorkwam Tesla instorting. Een andere vinding uit het brein van Tesla is ‘anti gravity’. Dit is de uitvinding die waarschijnlijk wordt benut door de Amerikaanse overheid en verklaart naar alle waarschijnlijkheid het groeiend aantal UFO waarnemingen wereldwijd.

De meest indrukwekkende en wereldschokkende vinding van Tesla is wel de Death Ray. De Amerikaan die meewerkte aan het project waarbij de vinding van Tesla uitontwikkeld werd trad in contact met de Amerikaanse Senator Jesse Ventura. Jesse staat erom bekend dat hij onderwerpen aan durft te kaarten waar geen politicus zich aan durft te wagen. Ventura gaat voor zijn controversiële televisieprogramma op bezoek bij dr. Fred Bell, die hem alles vertelt over het dodelijke wapen. Binnen 48 uur nadat hij zijn verhaal deed aan Jesse Ventura wordt de man dood aangetroffen. Wellicht dat u mijn opmerking van hierboven nu enigszins kunt plaatsen.

Naar alle waarschijnlijkheid is dit het wapen waarmee het WTC op 9/11 binnen enkele seconden tot een grote stofwolk verpulverde. Het wapen wordt naar alle waarschijnlijkheid al veelvuldig toegepast om individuen op te ruimen, maar kan ook een complete legereenheid, een stad of zelfs een continent uitschakelen. Vergeet u de gecreëerde schijn angst voor een atoomdreiging maar. De Death Ray is het nieuwe wapen dat alle wapens tot nu toe tot kinderspel maakt.

Bron links: thebigpicture

468 ad

15 Comments

 1. in de laatste call of duty en battlefield games ,worden gamers gedwongen deze wapens te gebruiken (binnen het spel natuurlijk)

  het bewustzijn ziet geen verschil tussen spel of werkelijkheid
  dus wordt op die manier via een sneaky omweg onze toestemming verkregen om in de echte wereld deze wapens naar hun goeddunken te gebruiken
  en zit ons bewustzijn achter deze geheime wapens

  eigenlijk volgens hetzelfde principe als dat aanvallen in de openheid worden aangekondigd zoals bijvoorbeeld de schilderijen op dallas airport
  waarop dode kindertjes staan afgebeeld met nazi skeletten

  een andere manier is natuurlijk problem,reaction,solution
  door bijvoorbeeld een komeet ison middels deze ray van zn pad te brengen

  maar dat zou bij deze wapens ook vragen oproepen,,daar wij denken dat al die satelieten vooral bedoeld zijn voor tv en mobiele telefoons

  we moesten eens weten
  er kan mee worden afgeluisterd en meegekeken op de milimeter naukeurig
  magnetische en electrische velden kunnen er door beinvloed worden
  en ze kunnen ons ziek maken of vermoorden met uiterste precizie

  terwijl het lijkt of je gewoon ziek wordt
  ons lichaam werkt namelijk op electrische en magnetische velden

 2. http://youtu.be/SumIZb6qMJw
  een soort deathray in actie
  niet om reclame te maken voor dit spel
  maar om te laten zien hoe sluipend de jeugd word vergiftigt dit normaal te vinden
  en de psychopatische mindset te ontwikkelen

 3. Er zouden ook mensen zijn die via hun energie dingen kunnen verplaatsen , En zo kan het ook dat mensen een ontzettende kracht kunnen oproepen om hele zware dingen op te tillen in geval van nood/angst , misschien dat niet de spieren maar je energie op dat moment het zware voorwerp optilt maar je denkt dat het je spierkracht was .
  Mensen zijn ook altijd verwonderd als hun zoiets overkomt over dat hun dat voorwerp hebben kunnen verplaatsen .
  zo heb je ook kung fu beoefenaars die met hun energie kracht jou een klap kunnen geven zonder je aan te raken en je toch neer slaan .
  En als je kijkt naar futuristische figuren als superman of de fantastic four en zo nog meer van die figuren dan komt daar ook vaak ” death ray ” in voor .

 4. Star Wars Defence Shoots at UFO In Orbit

 5. WTC 1 & 2 zijn 100% verpulverd met een energy wapen.
  Totaal anders WTC 7. Die ging op de conventionele manier down zo te zien.

  Dr Judy Wood in een zeer fijn interview.

 6. Het wordt nog gekker.

  Dr. Judy Wood-Huricane Erin on 9/11

  • Bedankt voor de aanvulling AdV
   Voor velen zal dit net als HAARP boven de pet gaan, omdat ze al moeite hebben om te begrijpen hoe een stofzuiger werkt.
   Deze technologie bestaat en wordt toegepast. Mensen moeten natuurlijk wel blijven storten op giro 555, dus het is beter dat ze dit niet weten.

   • http://the-tap.blogspot.nl/2011/09/haarp-map-of-world.html

    er zijn trouwens meerdere haarp installaties als alleen Alaska
    en voor de geinterresseerde die nooit van haarp heeft gehoord,of niet zeker weet of het echt is
    kijk deze aflevering van ex gouveneur Jesse ventura bij de haarp van Alaska
    de zoon vd ontwerper doet daar zn verhaal
    was als weersbeinvloedings installatie uitgevonden,maar gedurende het proces
    werd het project gekaapt en doorontwikkeld als wapen .

    http://youtu.be/iDfwHU7Cw6g

 7. @Martin @allen
  Ik ben het helemaal met je eens dat deze wapens en bijbehorende satellietsystemen allang in ontwikkeling zijn en wellicht al volledig operationeel.

  Echter ik moet een tegenwerping maken en dat is over de controlled demolition van WTC 1, 2 en 7 alsmede de explosies in het Pentagon.
  De WTC gebouwen zijn gewoon door conservatieve explosieven opgeblazen.
  Nou ja conservatief? Er is zgn nano-thermate (dat is thermiet op moleculair niveau wat alleen in militaire labs als Los Alamos e.a. gemaakt kan en mag worden) gebruikt om de stalen pilaren in stukken te hakken/smelten.
  WTC 1 en 2 van bovenaf om het op instorten na (nep)vliegtuigbrandje te simuleren en WTC 7 gewoon van onder af zoals de gebruikelijke contr demolitie van sloopgebouwen. Het Pentagon is gewoon met cordiet opgeblazen, nou ja alleen dat ene wandje aan de noordzijde dus.
  In ieder geval zijn hier geen mini nukes, Russische laserwapens of starwar wapens gebruikt. Als men dat beweert is dat bedoeld als afleiding als dis- en desinformatie, zodat de aandacht en polemiek (ik hier ook weer) op details komen te liggen i.p.v. de vraag: wie heeft dat gedaan & waarom?

  • Ik denk dat je daar na het zien van de documentaire die AntiPeterRdeVries geplaatst heeft wel anders over gaat denken, mits je het geduld hebt en serieus de overwegingen tot je laat nemen.
   Het is natuurkundig gezien niet mogelijk wat er volgens jouw verklaring heeft plaats gevonden.
   En ik denk dat dat niets te maken heeft met afleiding.

   Het geeft namelijk net zo goed – maar dan beter onderbouwd – een antwoord op de vraag: Was 911 een inside job? En dat antwoord blijft staan.

   Daarnaast geeft het inzicht in de mogelijkheden van dit wapen. Sta er dus toch maar eens even goed bij stil. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit de methode is waarop alle WTC gebouwen weg gevaagd zijn (dus niet alleen gebouw 1,2 en 7).

   • Dank Martin, ik ga het bestuderen 🙂

 8. Deze video is onweerstaanbaar als bewijs voor een inside job on 9/11

  http://www.youtube.com/watch?v=qZT_4tJ22Q4

 9. De schuin afgesneden stalen kolommen dan, als bewijs voor nano-thermate? Maar het zou kunnen betekenen dat het een proeftuintje was voor de nieuwe technieken. Vooral het verhaal over de verdwenen massa en de brandende auto’s spreken voor deze theorie van “combustion”. Mijn vraag is wel: Welke toegevoegde waarde had die F. Bell in de video behalve dat hij dood ging, “verloofde” erg jong, geen details dood, duidelijk overgewicht, toeval?. nb Op afstand hartaanval ging al met bevroren gifpijltjes. Wel interessant, ik ga meer video’s kijken van deze Jesse V.

 10. Hola aloha señor PAIS LIBRE,

  Uitzonderingen en vooral veranderingen zijn er om gemaakt te worden.

  Enje artikel sprak mij heel erg aan.

  Want zie wat er allemaal in de ruimte “hangt. De beelden van interstellar hadden beter gekund, echter gebruik meer je verbeelding en creativiteit van je geest en de verkenner Jose Escamilla heeft de beelden zelf gemaakt en nog meer docu’s zoals UFO The Greatest Story Ever Denied [Jose Escamilla] en bekijk ook de triologie Secret Space van documentairemaker Chris Everard voor het verkrijgen van een ruimer beeld mbt deze matere.

  Interstellar – Mystery Space Machines

  https://vimeo.com/7484960

  Secret Space

  Ps. Beste mede letter guerero Pais Libre, ik heb de letterstrijdbijl geestelijk begraven als je begrijpt wat ik bedoel, want ik heb geleerd van de levenservaringen met een van de schrijvers van Bovendien.

  Saludos cordial,

  Polder Pablito,

 11. US Air Force plans to arm sixth-generation fighters with laser weapons

  http://rt.com/usa/air-force-laser-request-115/

  Enneh heb jullie het laatste Satanische wapen van de Europeanen, Amerikanen en Israeliers al waargenomen??
  Zie het symbool op de zijkant van de drone in de onderstaande link, welks mij doet denken aan een Nazi-teken en daarom verwondert het mijn persoon dat onze Joodse medemensen zo een symbool plaatsen op een wapen net zoals het gebruik van deze wapens, echter alles men zich meer in de materie verdiept, dan wordt alles duidelijker, maar men wordt er nooit vrolijk van 🙁 🙁

  Members only: Europe opens ‘drone club’ to compete with US, Israel

  http://rt.com/news/drones-europe-nato-eu-us-008/

  saludos cordial,

  Pablo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hoe werkt het Death Ray wapen dat op 9/11 werd gebruikt « - […] job, maar tevens dat er naar alle waarschijnlijkheid gebruik gemaakt is van een voor de massa onbekend wapensysteem. Het…
 2. Amerika beschikt over Star Wars wapen genaamd Death Ray - […] job, maar tevens dat er naar alle waarschijnlijkheid gebruik gemaakt is van een voor de massa onbekend wapensysteem. Het…
 3. Winston Churchil: De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar « - […] Slobodan Milošević dood in zijn cel aangetroffen op 11 maart 2006? Werd hij mogelijk vermoord met het wapen dat…
 4. Wordt Jasper Steringa ge-Miloševićd? « - […] Je hebt dus niets aan iemand die bekend heeft, die mogelijk gaat roepen om een andere advocaat en een…
 5. Winston Churchil: De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar | Martin Vrijland - […] Slobodan Milošević dood in zijn cel aangetroffen op 11 maart 2006? Werd hij mogelijk vermoord met het wapen dat…
 6. Hoe werkt het Death Ray wapen dat op 9/11 werd gebruikt? | Martin Vrijland - […] job, maar tevens dat er naar alle waarschijnlijkheid gebruik gemaakt is van een voor de massa onbekend wapensysteem. Het…
 7. Russische troepenbeweging gesignaleerd | Martin Vrijland - […] rondom de aarde hang aan wapentuig. Zo zou er sprake zijn van een Directed Energy Weapon of Death Ray…
GOOGLE ADVERTENTIE

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close